thoralf

Direktlänk till inlägg 23 januari 2017

DE MÖRKA KRAFTERNA

Av Thoralf Alfsson - 23 januari 2017 23:41

När jag granskade källermoskén i Kalmar under augusti 2013 framkom det att NBV, Nykterhetsrörelsens bildningsverksamhet samarbetade med Islamiska kulturföreningen Salam. Bland annat hade man kurser, studiecirklar och kulturaktiviteter i källarmoskén. Läs mitt blogginlägg.


Jag har nu återigen varit i kontakt med NBV och deras nye ordförande Anders Andersson som är tidigare riksdagsledamot för Kristdemokraterna. Jag har ställt frågan om NBV fortfarande samarbetar med Islamiska kulturföreningen och fick då följande svar.


”Jag har idag kollat av med vårt kansli och fått bekräftat att NBV inte har haft något samarbete med den aktuella föreningen under 2016. Enligt de uppgifter jag fått så avbröt NBV all samverkan hösten 2014.”

 

All samverkan avbröts hösten 2014. Jag har givetvis ställt frågan om orsaken till att all samverkan avbröts men endast fått undvikande och diffusa svar. Det är ju inte utan att man undrar vad orsaken var. Jag lär väl inte få svar om inte någon med insyn i NBV informerar mig.


 


Johan Westerholm på Ledarsidorna kommer idag med ett häpnadsväckande avslöjande om hur Mehmet Kaplan uttryckte sig efter att Fadime hade mördats.


”Det var rätt att hon dödades”

 

Läs mer på Ledarsidorna. Betänk att Kaplan var svensk minister i den rödgröna feministregeringen för mindre än ett år sedan. Utsedd av Stefan Löfven. Kaplan for under sitt dryga år som minister som en "skottspole" till Turkiet. Det var inte så många som förstod varför bostadsministern åkte till Turkiet!


Såg ett inslag från BBC om Sverige på nätet för någon dag sedan. Jag har tydligen missat det tidigare men det passar bra i detta blogginlägg.



Sedan kan du även se detta inslag vilket kan ge ett uppslag till varför NBV avbröt sin samverkan med Islamiska kulturföreningen Salam i Kalmar. Inslaget kommer från ett stort möte i Norge. Jag har haft det tidigare på min blogg. Vem tror att dessa människor kommer integreras i vårt samhälle. Det borde få alla att reagera och fundera på om islam hör hemma i vårt västerländska samhälle eller om inte islam borde skickas tillbaka till MENA-länderna!


 
 
Ingen bild

Cosmik Debris

23 januari 2017 23:55

Kände liksom på mig att du skulle skriva om muslimen kaplan :-)

”Det var rätt att hon dödades”

Stefan Löfven har alltså haft en minister i sin ”feministiska regering” som tycker att man skall DÖDA sin dotter om hon inte lyder eller inte vill gifta sig med en släkting(inavel). Jag har hela tiden vetat att denne kaplan är en vedervärdig och ond människa.

Det bekräftas idag av Johan Westerholm.

Muslimen kaplan skall fråntas all skattefinansierad försörjning. Sveriges skattebetalare skall inte tvingas försörja en människa som tycker det är ”rätt” att döda barn i ”hederns namn”. Den obehagliga människan hör hemma i fängelse och sedan utvisning till turkiet.

Frågan alla bör ställa sig är: Om muslimen mehmet kaplan är beredd att döda barn och ungdomar – vilka andra är han beredd att döda? De som kritiserar islam?

Fy fan vilket SVIN!

 
Ingen bild

Cosmik Debris

24 januari 2017 00:35

För någon dag sedan hörde jag på radio att ca: 100 000 barn och ungdomar lever under hedersförtryck i Sverige.

Det är en ny företeelse som kommer av den muslimsk/arabiska invasionen.

Sannolikt lever också kaplans barn under hedersförtryck. Miljöpartiet behöver inte gå över ån för att hitta fula fiskar. Det kryllar av dem i det egna partiet.

Ställ den lille ormen fridolin till svars för att han har hållit mördarmuslimen kaplan under sina vingars beskydd.

DN, SvD, AB och EXP?

 
Ingen bild

Svebn-Erik

24 januari 2017 02:02

Kan Du Thoralf bistå med kunskap hur man bara får länken till "Omöjligt att skilja Islam från islamism". Varför? Kan kännas onödigt att trycka på med dina och mina åsikter, när budskapet är sant d v s att Muhammeds ord gäller.

 
Ingen bild

X

24 januari 2017 06:16

Sosseriet jobbar med sin profil i utlandet...:
http://www.express.co.uk/news/world/758014/European-politician-resigns-urging-someone-shoot-Trump-idiotic-Facebook-post-Sweden

 
Ingen bild

X

24 januari 2017 06:19

Kaplan tillhörde väl det Sverigefientliga Miljöpartiet.
Ni vet, de som brukar rida på höga hästar och fördöma andra som onda och att sakna "rätt värdegrund"...

 
Ingen bild

Job

24 januari 2017 06:42

Jag antar att Löfven nu kommer tillrättavisa BBC för att de sprider en bekymmersam bild av Sverige......

 
Ingen bild

dajevlar

24 januari 2017 08:26

Kaplan har haft full insyn i vårt politiska system, han vet exakt vilka trådar man ska dra i och hur man ska göra. Han bidar nu sin tid. Undrar hur länge vi får vänta innan han gör comeback - med ett islamistiskt parti.

 
Ingen bild

Christer

24 januari 2017 10:17

Varje dag kommer det fram något som visar att islam inte är förenlig med vår demokrati.
Senaste dygnet: 3 bilbränder i Kalmar län, Nybro, Oskarshamn och Färjestaden. Nu sitter jag inte inne med information som kan binda islam till dessa bränder, men vore det t.ex misstänkta försäkringsbedrägerier så skulle polis gå ut med den informationen, så inte nån skugga kan falla över "fredens religion". Samma med den uppgift som spreds nu i helgen om att "vissa" butiker säljer PET-flaskor som inte går att panta. Vilka butiker sysslar med sånt? Ja inte är det COOP och ICA.
Säg som det är och sluta mörka!

 
Ingen bild

Karl-Alfred

24 januari 2017 10:41

Kaplan kommer aldrig erkänna det för det är tillåt att ljuga om det gynnar islam, frigolit kommer att försvara han.

 
Ingen bild

Edward

24 januari 2017 11:32

Till Svebn-Erik (Sven-Erik?)
Högerklicka på videon, så kommer upp en lista med alternativ.
Vänsterklicka på "Kopiera videoadress".
Gå sedan dit du vill ha videoadressen (Mail, Facebook eller...)
Håll nere CTRL-tangeneten och tryck på C.

 
Ingen bild

Edward

24 januari 2017 11:36

Till Svebn-Erik (Sven-Erik?)
Fel! Håll nere CTRL-tangeneten och tryck på V inte C.

 
Ingen bild

Tvååringar ska språktestas i Danmark

24 januari 2017 11:38

I Danmark tvingas barn från invandrarfamiljer att gå i förskola om de inte klarar ett språktest i danska. Idag testas treåringar.
I framtiden vill politikerna sänka teståldern till två år, och dra in barnbidraget för de som inte låter sina barn gå i förskola och språkträna.
http://www.sydsvenskan.se/2017-01-24/tvaaringar-ska-spraktestas-i-danmark

 
Ingen bild

Hacke

24 januari 2017 12:45

Dagligen och stundligen får vi bevis på den ännu så länge relativt oblodiga islamska invasionen.
Trots detta är det bara ett parti som sedan länge insett faran. Här pratar vi naivism i den högre skolan från 7-partiet.

 
Gary Aelius

Gary Aelius

24 januari 2017 12:50

Att islamisten Kaplan tycker så förvånar inte. Däremot förvånande att han uttalade sig så öppet. Fruktansvärt!

http://www.garyaelius.se

 
Ingen bild

Cosmik Debris

24 januari 2017 14:27

Polisen igår: "Sprid inte våldtäktsfilm"
”Det skadar såväl brottsoffret som de misstänkta förövarnas sak” ?
http://www.svt.se/nyheter/lokalt/uppsala/polisen-sprid-inte-valdtaktsfilm

Polisen idag: "Vändningen: Polisen tror inte det finns någon övergreppsfilm”

Vad håller polisen på med?

Om det skadar den svenska tjejen som blev våldtagen är det olyckligt att den cirkulerar på Internet. Min gissning är att detta skulle ha mörkats och tystats ned av polis och åklagare om inte filmen ”cirkulerat” på Internet. Att filmen sprids kanske är hennes smala lycka att bli trodd och få upprättelse. Alla vet att den ”lydige” åklagaren på Gotland aldrig skulle ha lagt ner en förundersökning om det hade varit etniska svenskar som gruppvåldtagit en rullstolsbunden kvinna.

Förövarna skiter jag i.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

24 januari 2017 17:57

Fredrik Antonsson skriver om att fåglar försvinner i parkområden i Sundbyberg. Att det är invandrare som visar prov på ”utveckling” är det inget snack om. Allt annat är barbari.

”Folk som har rört sig på gångvägarna runt Lötsjön har sett hur de halvtama och halvfeta större fåglarna fångas in av sugna människor.”

Botten är inte nådd. Tro inget annat! :-(
http://iotakt.se/fagelperspektiv/

 
Ingen bild

Hasse Pannband

24 januari 2017 19:23

Angående Facebook-våldtäkten. Kvinnan är inte
svensk, har inget svenskt namn, ser inte svensk ut.
Det är minst sagt en konstig historia och alla
misstänkta fanns senast igår att se på deras
Facebook-sidor. Det är bara att gå in på flashback.org
och följa tråden.
Inte precis några svärmorsdrömmar som kan ses där.
Och som vanligt alla våra "fördomar" bekräftas!

 
Ingen bild

Björn

24 januari 2017 20:58

De mörka krafterna kan ju härja och det vet de. Bor själv utanför Stockholm och var idag en tur med bil in till centrum.
såg inte en ända polis/polisbil. Däremot 3 parkeringsvakter på olika platser. Vilken tilltro ska man ha till rättsväsendet när man inte ens ser dem mitt på dagen mitt i centrumområdet i huvudstaden.

 
Ingen bild

Jörgen

27 januari 2017 11:13

Är det inte så att alla muslimska terrorister tidigare varit "snälla" muslimer. Så den muslimske medarbetaren, affärsinnehavaren, tjänstemannen är en potentiell fara. Nu kommer alla muslimer inte att bli farliga. Men hur ska man urskilja och förhålla sig.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards