thoralf

Direktlänk till inlägg 12 maj 2015

SKOLBARN VÄGRADE RITA SVENSKA FLAGGAN. ALLA KRISTNA SKULLE DÖDAS!

Av Thoralf Alfsson - 12 maj 2015 22:05

 

Demonstration Malmö 2012.   Foto Eva-Marie Olsson


Jag undrar i vilken skola detta kommer ifrån? Vilken religion barnen har råder det dock ingen tvekan om. Jag hoppas att så många som möjligt läser artikeln och begrundar vad som håller på att hända i vårt land och vilka som har ansvaret för denna utveckling.


”I en av grannkommunerna skakades personalen på en skola när först två mindre barn vägrade rita svenska flaggan och en diskussion bröt ut i klassrummet om hur alla kristna skulle dödas. Säpo kontaktades och skolpsykologen rådde att överösa barnen med kärlek.”


Läs artikel i Barometern

 

Det är patetiskt att läsa om att skolpsykologen rådde ”att överösa barnen med kärlek”. Det är inte barnen som är det stora problemet, utan föräldrarna! Föräldrar som sannolikt fått asyl i Sverige och med stor sannolikhet inte försörjer sig själva utan lever på svenska skattebetalare och nu lär sina barn om ”alla människors lika värde”. Undrar om Säpo besökt familjen?


Den som inbillar sig att detta är en engångsföreteelse är mycket naiv. Tyvärr är det en alldeles för stor del av Sveriges befolkning som är väldigt naiva när det gäller invandringen och det har vi media och alla journalister att tacka för.


"Lär er från Mohammad" Det är väl just det som dessa barn gjort med hjälp av sina föräldrar. Hur många fler barn finns det med samma uppfattningar. Hur många föräldrar med samma uppfattning beviljas uppehållstillstånd i vårt land varje dag, varje vecka, varje månad och varje år? Hur många?

Det finns bara en åtgärd som gäller. Indraget uppehållstillstånd och utvisning ur landet. Personer som hatar kristna så mycket har inget i vårt land att göra. Det går inte att hålla på med dagens trams utan nu borde det vara hårt mot hårt som gäller.


Givetvis tillåter inte Barometern några kommentarer till artikeln. Ämnet är alldeles för farligt!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Calle

12 maj 2015 22:23

Instämmer till fullo med artikeln. De godtrogna och in absurdum naiva 87% har ansvar för att detta fortgår. Detta är inget som upphör med första generationen ( föräldrarna),utan kommer att föras vidare som arv till kommande generationer, som ju hela tiden ökar i antal.Det som var ett problem, kommer att växa till en katastrof för den svenska, kristna befolkningen.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

12 maj 2015 22:31

Mona Sahlins senaste insikt:

” När jag pratar med en förskollärare som säger att barnen på hennes förskola leker IS på gården, eller när jag hör om unga som frågar: "är du sunni eller shia?", då har det gått mycket längre än vad jag trodde.”

När de som fått väljarnas förtroende att styra landet brister i allt vad omdöme och kompetens heter återstår endast uppgivenhet. Mona Sahlin skall hållas ansvarig för det muslimska skolkaoset. Likaså Westerberg, Ullenhag och resten av samhällsförstörarna.

När regeringens ”nationella samordnare” som dessutom har haft hög svansföring i dessa frågor är förkrossad över vad hon möter är landet utom räddning.

Hur Sverige ser ut om tio år vet Allah allena! Om Sverige skall fyllas på med 500 000 muslimer inom en femårsperiod kommer detta att sluta mycket mycket illa.

Jag hoppas att jag då är död eller flytt till Norge!

 
Ingen bild

Mattias

12 maj 2015 22:32

Word...

 
Lassekolja

Lassekolja

12 maj 2015 23:56

Mycket bra att Du tar upp detta Thoralf! Hade man inte varit så luttrad hade man knappt trott att det handlar om Sverige. Jag vet inget annat än att samordnare Sahlin får komma med rottingen i högsta hugg. Är väl det enda språket, som musseglinen förstår!?
Detta måste spridas till den del av svenska folket, som fortfarande är mottagliga för icke politisk korrekt information.

http://www.status.st

 
Ingen bild

Hej!

13 maj 2015 00:18

@ Cosmik Debris

Det värsta är tortyren att ha ett barn man älskar över allt annat och som har ett framtidsscenario som en mardröm och som man inte kan råda i som pappa, jag är totalt oerfaren för denna typ av sammhälle och kultur.

...jag har också begrundat och vänt ut och in på mina tankar med de namn du nämner utan att få någon som helst logik i varken deras intellekt eller de som stödjer dessa tankegångar och förverkligar detta i handling, det är ju redan från start dömt till ett fullkomligt misslyckande, dagliga larmrapporter har blivit lika mycket överbevisning som ett tillstånd.

 
Ingen bild

realisten

13 maj 2015 04:32

All religion är endast gammal vidskepelse!

 
Ingen bild

World Traveller

13 maj 2015 05:03

Artikeln går endast att läsa om man är prenumerant tyvärr. Jag förstår att Barometern vill mörka en sån nyhet så mycket som möjligt.dczf

 
Ingen bild

Demokratur

13 maj 2015 06:42

Känslan när man kliver upp på flygplanstrappan med sin enkla biljett, vänder sig om för sista gången och vinkar adjö till Sverige med utsträckt långfinger... Den känslan...

 
Ingen bild

Tigerone

13 maj 2015 07:07

Blev kallad för otrogen av grannens 5:årige brorson , när barn lärs sådant är hoppet borta.

 
Ingen bild

Tony

13 maj 2015 07:18

Här har man också förklaringen till skitsnacket
att alla Muslimer inte är Islamister, för var
finns avståndstagandet från dessa Muslimer som
nu inte sägs tolka koranen likt fanatikerna??
Det borde ju manifesteras och demonstrerats av
dessa fredliga individer, men det görs inte, det
är knäpptyst på den fronten!
Håller helt med, att om sådana uttalanden görs,
om att alla kristna ska dödas, så ska vederbörande
utvisas på direkten, oavsett om medborgarskap beviljats,
därför måste alla medborgarskap villkoras!
Det är helt otroligt att Sverige består av hela
87 % Naiva idioter, som inget ser, och inte tycks
vilja se något heller. Fredsskadade??

 
Ingen bild

Sven Dacke

13 maj 2015 07:19

Samtliga "etniska svenskar" och även dom som är kristna i denna grupp börjar så sakta förstå vad den förda politiken leder till.

Det största problemet är att många verkar gilla framtiden i Sverige

 
Ingen bild

Tony

13 maj 2015 07:22

Realisten@
Ja ungefär som dagens Socialdemokrati, man svävar
i det blå!

 
Ingen bild

Hulda mk1

13 maj 2015 08:29

Ja, detta vittnesmål från skolans värld kunde ingen spåtant kunnat förutse i det sena 60-tal när undertecknad gick i lågstadiet.
Vi ritade hus med flaggstång, där flaggan knappast var exakt i varken form eller färgnyans, men den var vår! Det var den flagga som på avslutningen vajade stolt i händerna på den starkaste killen i klass sex på väg till Kyrkan. Han gick först och efter kom vi andra stolt marscherande.
Våra förfäder har bevakat landets gränser för den. Paraderat under militärutbildning med den. (Haft noga koll på klockan för att slippa stå i givakt på kaserngården vid dess halande och nedsänkande..) Den har sytts på uniformer och under många hundra år har den lett tappra svenskar i krig.
När våra idrottare vinner stora segrar finns den med och ett ärevarv utan den - otänkbart.
Men nu delas Sverige. Hur gör en kraftigt religös Muslim om han/hon skulle vinna för Sverige i tex. friidrott ? Ärevarv med flaggan fladdrande i vinden? Nej, knappast. Kvinnan (då inlindad) och mannen skulle säkert knäböja mot Mecka och tacka, ja, ni vet vem...
Var har då dessa små "juveler" fått sina hårda åsikter om flaggan och oss kristna? Jo, i hemmet. Runt köksbordet när föräldrar, äldre syskon och släktingar samlas.
Tack alla ni politiker som ordnat detta. Vi ska minnas er. Men inte med stolthet och beundran...

 
Ingen bild

SM811

13 maj 2015 09:16

Mycket bra.
"Det finns bara en åtgärd som gäller. Indraget uppehållstillstånd och utvisning ur landet. Personer som hatar kristna så mycket har inget i vårt land att göra. Det går inte att hålla på med dagens trams utan nu borde det vara hårt mot hårt som gäller."
Instämmer.

 
Ingen bild

Pensionisten

13 maj 2015 09:19

Mona Muslim och Åsa Dumson är helkorkade men tyvärr så består 7-klövern av för många sådana. Att i Sverige släppa igenom vad som helst för att muslimernas krav ska tillgodoses borde väl snart uppmärksammas av dom flesta men ändå väljer dom flesta bort SD. Tur man är så gammal att man får uppleva muslimsk styre i Sverige för om inte svenskarna vaknar upp så är vi snart där.

 
Ingen bild

tant Gul

13 maj 2015 09:26

"Lär er från Mohammad"

Nägot alla ni läsare, Thoralf och hela den korrupta makteliten inte tycks vara medvetna om är hur den svenska både genpolen och mempolen skadas för att inte säga förstörs av detta oupphörliga tillflödet av inkompatibla individer. Endast ofördröjlig och maximal repatriering kan rädda svenskheten - något som inte kommer att ske - ergo: allt hopp är redan definitivt ute. Acceptera faktum, fly landet eller gå under i godhet!

 
Ingen bild

Ådärkomdenja

13 maj 2015 09:37

Apropå huckletanterna på bilden:

Happy Women's Day in Turkey!

"A woman without a veil (headscarf) is like a home without a curtain. A home without a curtain is either for sale or for rent." — Suleyman Demirci, head of the Promotion and Media Department of the AKP, party in power.

http://www.gatestoneinstitute.org/5343/womens-day-turkey

 
Ingen bild

Niklas R

13 maj 2015 09:52

Om de nu anser detta, vad gör de då i Sverige?
Detta är något som rektorn och lärare borde ta tag i med en gång samt Migrationsverket. Om personer som vi ger skydd inte uppskattar detta eller lär sina barn att uppskatta detta så behöver de uppenbarligen inte heller bo här. Kastar vi ut 10 så finns det 1000 som står vid gränsen som gärna vill komma in.

Detta är något vi, precis som våra grannländer redan gör, borde ta fasta på. Vi väljer vilka som får chansen att bosätta sig här, de som är villiga, kulturellt lika och som uttrycker en önskan om att anpassa sig och vill bidra till samhället kanske kan få stanna. Om de uttrycker missaktning mot vår flagga, kultur, historia, folk eller land så behöver de inte bo här och vi behöver definitivt inte försörja dem.

Dags att börja införa lite kapitalistiska värderingar i migrationspolitiken vad det gäller tillgång och efterfrågan, det är en stor efterfrågan och liten tillgång på platser i Sverige, så vi kan välja vilka som kan få äran att bo här, om de sköter sig.

 
Ingen bild

World Traveller

13 maj 2015 10:20

Det ackliga ar att media och 7-klovern vill byta ut alla Sverigedemokrater mot dessa hatfyllda kulturberikare.

 
Ingen bild

Tony

13 maj 2015 10:35

" Lär er från Mohammad" Ja och vad skulle det va??
är det kvinnoförtryck,där hon är hälften så mycket
värd som mannen, är det ett urskiljningslöst dödande
av människor som hyser andra åsikter än Muslimer,
är det att leva av vad andra presterar, eller att
klä sig som en fågelskrämma för att markera förtrycket?

Nej, den civiliserade världen har inget som helst att
att lära av Mohammad eller Islam, den utvecklade
världen vill gå framåt, inte bakåt!

 
Ingen bild

Lena

13 maj 2015 10:50

Det är med djup suck man läser detta, men vet att det är sant tyvärr. Jag märker det redan på gator o torg i vår lilla stad hur immigranter leker "nya herren på täppan". De styrande "ser" det säkert inte för det vill de inte se, de tänker mest på sitt eget och hoppas det kommer att gå bra...

Håller med @Cosmik Debris om vilka som ska hållas ansvariga för denna utveckling. Vill bara tillägga att även nuvarande stadsminister är väldigt mycket ansvarig, kanske ännu mer, när han ser att utvecklingen accelererar och han inte drar i nödbromsen... Men hans uppdragsgivare har väl sagt åt honom att det är så här han ska göra och han, så blåögd han är, tror säkert att uppdragsgivarna ska bistå honom även när det rämnar fullständigt. Men i sinom tid kommer han nog att upptäcka ett och annat om hur det är att bli utnyttjad som "nyttig idiot". Skönt ska det bli att slippa det där fåniga flinet i hans nuna, som senast på partiledardebatten.

 
Ingen bild

Kattflicka@outlook.com

13 maj 2015 10:55

Läs http://insynsverige.se/documentHandler.ashx?did=1798005

 
Stefan K

Stefan K

13 maj 2015 11:26

Ju mer jag läser om islamismens närvaro i Sverige, ju mer förfäras jag över Sveriges framtid.
Det sägs att antalet muslimer i Sverige uppgår till 600 - 700 000 och redan blir deras närvaro allt mer påtaglig. Tänk då om 10 år när antalet muslimer växt till mer än det dubbla.
Finns det moderata muslimer i det svenska samhället och människor som flytt undan islams medeltida läror, så bör de reagera nu...innan det är försent.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Hulda mk1

13 maj 2015 11:40

@Niklas R. Vad man verkligen kan fundera över är vad som skiljer i de avtal som våra övriga grannländer i Skandinavien skrivit på, mot våra?
OCH man efterfrågar också den lågmälda, men tydliga tacksamhet som borde finnas när man räddats från ett troligen helvete på jorden...
Istället gäller krav, krav och åter krav och hot...

 
Ingen bild

På väg

13 maj 2015 11:47

@Tant Gul
Visst är det kört för Sverige. Det har gått alldeles för långt för att kunna vända. Det enda nöjsamma är att se hur PK-skiten vrider sig allt mer. Snart kan man nog börja titta på SVT och TV4 igen, för att få lite underhållning när maskarna vrider sig. Fan vet om jag inte om något år rentav kommer att köpa en kvällstidning.

Vad göra då?
Jag söker fastigheter utomlands för att flytta från. Priserna i Danmark är inte skrämmande höga. Man behöver ha tillstånd från myndigheterna. Men det är inte svårt om man är pensionär.

 
Svensson

Svensson

13 maj 2015 12:12

Kommer man till Sverige och ägnar sig åt hatbrott,då har man inget att göra i vårat land.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Peter

13 maj 2015 12:32

Kan någon vänlig själ ta screen shot eller copy paste texten från Barometerns artikel?
För jag hittar inte länken http://www.barometern.se/kalmar/start-for-lokalt-terrormotstand/ hos Google längre, den var indexerad igår, men borta idag.

 
Ingen bild

Göta

13 maj 2015 13:06Med referens till kommentaren ovan från World Traveller 5:03

Thoralf kan du inte lägga in en skärmdump här på artikeln eller del av den?
(Om detta nu är tillåtet vill säga.)

 
Ingen bild

Roberth

13 maj 2015 13:34

Skicka hem hela familjen!!!

 
Ingen bild

Observer

13 maj 2015 14:11

@ Worldtraveler
-Precis -Mörkande tidningar.
......Vem vill köpa sådana?

 
Ingen bild

Observer

13 maj 2015 14:15

@ Worldtraveler
-Precis -Mörkande tidningar.
......Vem vill köpa sådana?

Media är så hjärndöda att de inte förstår att mörkande ficklampor inte säljer!!!!!

 
Ingen bild

joffe

13 maj 2015 14:51

Jag har bara bott utomlands i 33 år och är inte ens svensk medborgare längre. M E N av gammal moderat tillhörighet har jag följt svensk debatt och "under"utveckling i alla dessa år.

Jag har nu sett finalen av ett land som har sålt bort sin själ. Först Reinfeldt och nu Löven med sin vice Romson. Herrejösses hur kunde bara detta ske på så kort tid.

Godnatt kära Sverige loppet är nu definitivt kört och ni fortsätter att SOVA SOVA för ever tycks det mig...OCH om ni någonsin vaknar hur att reparera Nationen Sverige???

 
Ingen bild

Svensk

13 maj 2015 15:25

Ibland känns det som om sjuklöverns politiker bedriver den här vansinniga demografi-politiken för att jäklas med alla svenska som känner politikerförakt.

 
Ingen bild

Göran

13 maj 2015 16:02

Landsförrädaren, förre statsministern, Ingvar Carlsson har i en tevesänd debatt förklarat att "Sverigedemokraterna måste stoppas till varje pris".

Socialisterna spelar ett mycket högt spel. Deras egen undergång följer i dess kölvatten.

 
Ingen bild

Lena

13 maj 2015 17:06

@Tony "att klä sig som fågelskrämmor..." dagens roligaste t o m mer beskrivande än det min far alltid kommenterade när han såg dessa kvinnor med s k scarf; ..och här kommer det åkerspöken...;)

 
Ingen bild

Peter

13 maj 2015 18:23

Se till att sprida denna artikel! Inga riksmedia tycks vara intresserad till skillnad från när Växjös kommunalråd kritiserade burkor...undrar varför.

 
Ingen bild

beachhouse

13 maj 2015 19:03

Jag är en invandrad svensk medborgare sedan många år, och jag har blivit mer och mer ledsen av det som händer i Sverige. Jag tillhör dem som vill se vår fina Sverige blomstra igen, där våra barn var trygga och lyckliga. Nu händer det för mycket som är hemskt. Kriminaliteten har ökat, de äldre är fattiga, barn, särkilt flickor är utsatta, osv. Mina barn har precis blivit vuxna och jag funderar på att lämna landet och hjälpa dem bygga en bättre frantid långt från Sverige. Jag som varit så optimistisk och älskat livet här, med yttrandefrihet och välfärden har blivit pessimistisk. Det ät slut med välfärden. Många "nya svenskar" hatar landet som tagit emot dem. Det är vad jag ser.

 
Ingen bild

quetish

13 maj 2015 20:00

Hade George Bush varit president idag hade det inte funnits någon IS

 
Ingen bild

Niko

13 maj 2015 20:43

"Det är inte barnen som är det stora problemet, utan föräldrarna! Föräldrar som sannolikt fått asyl i Sverige och med stor sannolikhet inte försörjer sig själva utan lever på svenska skattebetalare och nu lär sina barn om ”alla människors lika värde”."

Okej jag förstår logiken, det är inte barnens fel, det är föräldrarnas fel.

Men om vi backar bakåt ytterligare några steg.

Okej, vems fel är det att föräldrarna fått asyl i Sverige?
- Förmodligen Sveriges politik.

Men vems fel är det att Sveriges politik måste ge asyl till invandrare?
- Förmodligen kriget som pågår i de utsatta länderna.

Vems fel är det att krig finns i utsatta länder?
- Förmodligen det ekonomiska- och det politiska-systemets fel.

Vems fel är det att det är fel med systemet?
- Förmodligen makthavarnas fel.

Vems fel är det att makthavarna gör fel?
- Vårat fel då det är vi som ger makten till makthavarna.

Summa summarum så är det mitt, ditt och alla vårat fel. Men det är ingenting vi rår för då vi inte föddes på planeten med instruktionsbok.

Men att skylla på en religion eller ett folkslag när vi alla minst är lika delaktiga på ett eller annat sätt (ja, vi lever faktist i en interaktiv & dynamisk värld) är inte optimalt om man vill lösa ett problem.

Okej, om vi leker med tanken att vi löser detta problemet genom att inte ta in mer invandrare, tror ni seriöst att Sverige kommer stå opåverkade när hela världen runt om Sverige rasar?

Jag säger inte att jag vet bättre och har en perfekt lösning på detta men det jag ber om till er som skyller på religioner osv är att ha lite förståelse och lite acceptans så kan vi alla tillsammans komma med en optimal lösning.


Peace n love

 
Ingen bild

Christer

13 maj 2015 20:58

Jag har under hela mitt liv försökt förstå andra människor,och andra kulturer genom att försöka förstå deras tankar och tankemönster. Alltså att inte avfärda oliktänkande som "idioter", utan verkligen försökt att tränga in i deras tankevärld.
Med muslimer blir det ganska knepigt. Vad har ett kristet folkslag uppe i Europas överkant, som dessutom t.ex gärna äter fläskkött, vad har dom att erbjuda muslimer? Jag förstår inte deras tankemönster som väljer att komma hit.
Eller kommer dom för att demokrati och ett sekulärt leverne är överlägset deras muslimska religion och traditioner? Är det detta de vill lära sig? Nej, vad jag förstår så har dom en egen agenda vad det gäller detta landet.
Det jag kommit fram till är inte misstänksamhet riktat till specifikt muslimer, utan till det mångkulturella samhället i sig. Ty, och detta är viktigt - Mångkulturen har aldrig fungerat någonstans, utan leder till splittring, oro och avsaknad av tilltro. Mångkulturen är själva antitesen till idén om det harmoniska samhället med gemensamma värderingar. Den plattform som genom årtusenden varit människans gemensamma strävan, den slår vi nu sönder själva med "godheten" och den "rätta värdegrunden" som ledstjärna. Var det detta vi tänkte oss?
Så Mona med anhang, hur är det ni tänker? Med er går jag bet.

 
Ingen bild

kurt.erikse@telia.com

13 maj 2015 21:05

Dessa individer är samhällsfiender och bör interneras med omedelbar verkan. Om vi vill att våra barn och deras barn i all oändlighet vill leva i frihet måste islam/islamisterna motas bort med alla tillgängliga medel. Själv är jag en gammal man med framtiden långt bakom mig men jag vill se ett slut på denna "cirkus" innan jag kastar veven så att säga. Norrlands glesbefolkade områden duger gott att bygga interneringsläger i

 
Ingen bild

igor

13 maj 2015 22:19

Jag vet inte om det var någon slump. Men det var tiggarfritt på Kvarnholmen idag på eftermiddagen. Jag brukar normalt se runt fem stycken. Men idag såg jag inte en enda. Är det en slump att det var Kalla Fakta igår eller?

 
Ingen bild

OT

13 maj 2015 23:08

Med förundrad min satt de 87% som röstat oss till helvetets förgårdar; när de såg den sista sjuklöver regeringen ta till sina fallskärmar: "Fallskärm/Parachute": https://www.youtube.com/watch?v=eEYxfdq37Ek

De andra onämbara 13%:en visste redan vart det barkade hän (observera, inte hen).

 
Ingen bild

OT

13 maj 2015 23:31

Apropå "SD – Hela Sveriges parti": https://www.youtube.com/watch?v=OYSpxq4iTGk

Antingen det eller en återgång till vårt ursprung - "The Carolean's prayer": https://www.youtube.com/watch?v=JzL4h1qveLU

Valet är ert, kära medborgare.

P.S: Lyssna, lyd eller lid.

 
Lassekolja

Lassekolja

13 maj 2015 23:43

@Niko & Christer, jag tänker inte gå in i nåt avancerat filosofiskt resonemang men islam kan helt enkelt inte kombineras med en sekulariserad demokrati, grundad på ett Kristet fundament, i vilket arbete och välfärd prioriteras. Svensken arbetar (förhållandevis) effektivt medan muslimen prioriterar andra saker såsom bl.a klädsel och bön m.m
Innan jag blev pensionär var jag företagare i åkeribranschen. Att anställa en muslim, färgad eller ofärgad spelar ingen roll, vore för mig fullständigt otänkbart. Att i det sammanhanget bli kallad rasist, kan jag stolt leva med! Företaget var viktigare än dylikt trams.
Att åter bringa ordning i vårt kära Sverige blir inte lätt om ens möjligt, men största möjliga resultat kan endast uppnås med ett SD>50%! Hoppas det inte dröjer längre än formellt möjligt!
SD absolut senast 2018 ! ! !

http://www.status.st

 
Ingen bild

Mahmoud

14 maj 2015 00:14

@niko
Vilket totalt flum. Felslut på felslut...

 
Ingen bild

Ludvig

14 maj 2015 06:59

Ja då vet man hur det kommer att blir i vårt land, när dessa barn växt upp.

 
Ingen bild

Tomas

14 maj 2015 14:21

Hej.

Någon som har möjlighet att läsa artikeln som kan kopiera texten och lägga upp någonstans?

Detta är bara en liten försmak på framtiden, vad händer när dessa två barn växer upp och är unga arga män?

 
Ingen bild

JDMST

14 maj 2015 16:01

伊斯兰纯粹就是人类的毒瘤!邪教不会因为信徒多了就变得不是邪教!你们对伊斯兰这种罪恶的邪教放纵最终害死的就是你们自己!

Thoralf Alfsson

14 maj 2015 16:54

Google translate

"Islam är rent mänskliga cancer! Inte för att fler kult anhängare blev inte en kult! Du kult av islam för att döda detta onda är den ultimata överseende av din egen!"

 
Ingen bild

Juan

15 maj 2015 09:41

Vad händer om en kristen nunna áker till deras hemland, och demonstrerar om sina rättigheter...

 
Ingen bild

shana.consult@gmail.com

15 maj 2015 10:50

Som dessa så kallade "Chanser" för Sverige beter sig bådar inte gott för framtiden i detta land! Det är absolut nödvändigt att stoppa denna attityd som bara lyfta fram värden som är helt främmande för vår civilisation. Det blir viktigt att vi frånta dessa politiker möjlighet att utöva sitt mandat, eftersom de inte ens respekterar grundvalarna av vårt samhälle.

 
Ingen bild

Janne

16 maj 2015 09:46

Jag är inte särskilt positiv till SD men varningen i artikeln är helt riktig.

 
Gösta

Gösta

16 maj 2015 19:42

Vi, som inte har uppfostrats och indoktrinerats av muslimska företrädare, kan inte nog tacka ödet för denna
Stora gåva

http://Mobil.thoralf.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Trött på prat

19 maj 2016 23:36

Lär från muhammad står det på skylten. Vad vill käreingen att vi ska lära? Att det är ok att gifta sig med och ha sex med småbarn inte ens 10 år fyllda, såsom han gjrde? Finns det några svenska rättfärdiga män, inga nassar tack, utan riktiga män som tröttnat på prat och är beredda att betala priset för att ta tag i saken och rädda detta land? Detta land som förråtts av våra sk politiker.

 
Ingen bild

Linnea2017

6 november 2017 21:11

Dessa barn borde ha omhändertagits och placerats i svenska fosterfamiljer så de skulle få chansen att lära sig västerländska värderingar. Gud vet hur många sådana här barn det finns i Sverige just nu. De är en tickande bomb. Om så många som möjligt skulle omhändertas av myndigheterna och uppfostras av svenskar istället, kanske våra barn och barnbarn skulle slippa halshuggningar och kalifatet. Vi har gett dem skydd och så här tackar det oss! Nej tack! Ta barnen och uppfostra dem till svenskar så att åtminstone nästa generation blir bättre.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17
18
19
20
21
22 23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se