thoralf

Direktlänk till inlägg 12 maj 2018

NU BÖRJAR ISLAMISERINGSMÅNADEN

Av Thoralf Alfsson - Lördag 12 maj 09:51

Jag är inte det minsta förvånad över att Joakim ”inbitet sekulär socialistisk ateist” Carlsson, ledarskribent på Östra Småland försvarar böneutrop vid moskén i Växjö i lördagens ledarartikel.


Ateister brukar ju i normala fall vara kritiska mor religioner men det gäller uppenbarligen inte Joakim ”inbitet sekulär socialistisk ateist” Carlsson. I synnerhet om det gäller islam. När det gäller kristendom brukar det ofta vara ett annat ljud skällan.


Jag är helt emot böneutrop och skulle det bli aktuellt i Kalmar så kommer jag utan tvekan stå på barrikaderna för att stoppa både böneutrop och byggande av moskéer.


Frågan är betydligt djupare än så. Jag tror vi borde, inte bara borde, vi måste lyssna på de människor som flytt från muslimska länder på grund av att de har en annan religion. Islam accepterar ingen annan religion när islam har nått en viss nivå utövare, det vill säga när muslimer är större än andra grupper. Islam behöver inte vara i majoritet, det ordnar dess utövare själva genom att trakassera oliktänkande,


I Sverige har vi redan börjat se exempel på detta i invandrartäta områden. I veckan kunde vi läsa om barn vid skolor som mobbades för att de äter fläskkött och att de vuxna inte bär slöja. Vem tror ni lärt barnen detta och hur man mobbar. Läs artikel i Expressen.


I ett skrämmande reportage i P1 fick vi höra hur arabiskan tar över i förskolor i invandrartäta förskolor och svenskan trängs undan mer och mer. Vissa förskolor har inte ens en enda lärare med svenska som modersmål. Vad tror ni händer på dessa förskolor? Lyssna på inslaget!I veckan kunde vi också läsa om Hoda som vägrade ta av sig sin slöja på jobbet hos Securitas. Nu var hon förvisso inte tillsvidareanställd men hon beklagade sig stort över att inte kunna jobba lite extra och att hon nu skulle få det problematiskt ekonomiskt. Hon hade dock inte jobbat sedan jul hos Securitas så det var knappast så illa. Men ta av sig sin slöja ville hon absolut inte, den är viktigare än att tjäna lite pengar. Läs artikel i Aftonbladet.

I artikel citeras Hoda enligt nedan.


”Det är tragiskt att man väljer att se vad en individ har på huvudet och inte vad den har i huvudet, säger hon.”

 

Det är faktiskt ett väldigt talande citat. Islam förvrider huvudet på dess utövare. Muslimer som Hoda står i första ledet för att islamisera Sverige och utmana de normer som gäller i det svenska samhället. Nu är det enormt viktigt att vi som nation står upp för våra värderingar och inte lägger oss platt av ren bekvämlighet inför alla krav som muslimer i allt större utsträckning ställer i olika avseenden.


I många, kanske i flertalet av Sveriges moskéer jobbas det inte för integration, det jobbas för segregation. Det anordnas kurser i hur man behåller segregationen och inte integreras i det svenska samhället!


Den muslimska minoriteten jobbar hårt för att bygga upp parallella samhällen, parallella strukturer med andra normer och värderingar. Dessa grupper tvingar även ”sekulära” muslimer in i dessa parallella samhällen och strukturer.


Muslimerna i moskéerna jublar över okunniga och naiva ledarskribenter som Joakim ”inbitet sekulär socialistisk ateist” Carlsson.

 

I nästa vecka börjar ramadan, dags för en ny islamiseringsmånad i Sverige. Grattis alla naiva och okunniga svenskar!

 

PS

Stölderna av får har redan börjat. Jag råder alla som har får att helst ta in dem över natten och hålla ett vakande öga över sina får nattetid och kolla upp alla främmande bilar. På Öland brukar fårstölder vara vanliga under tiden "vissa tider" på året.


https://www.sydsvenskan.se/2018-05-11/stoppades-med-stulet-lamm-i-bakluckan


https://nyheteridag.se/fyra-personer-gripna-efter-spektakular-lammstold/

 
 
Ingen bild

Bajen666

Lördag 12 maj 10:30

Dessa får som stjäls, man får ju hoppas att dessa blir mat och inte används till sexuella aktiviteter...för det förekommer ska ni veta.

 
Ingen bild

per

Lördag 12 maj 10:37

Det bästa vore att avskaffa all religiös vidskepelse!

 
Ingen bild

Christer

Lördag 12 maj 10:49

Islamiseringen av det svenska samhället är det enskilt största hotet mot oss som nation. Det finns inget positivt att finna någonstans i islam. Det rymmer bara ett hot mot alla våra svenska värderingar, och ytterst mot våra liv.
Invandring däremot kan för ett land vara positivt, alltså om det kommer "rätt" invandrare. Det vill säga att det kommer människor som vill assimileras, inte påtvinga ursprungsbefolkningen medeltida sedvänjor. Vill dom arbeta och inte begå brott så blir dom en tillgång till det nya landet. Det kan inte sägas om troende muslimer, de kan aldrig bli en tillgång ens i sina hemländer. Nämn ett arabisk nation som präglas av värdighet mot hela sin befolkning. Nämn en arabisk nation som präglas av eftertänksamhet. Nämn en arabisk nation som präglas av nya landvinningar och innovationer.
I ett framtida Sverige, med SD som största parti och med Thoralf i Riksdagen, kan det nya Sverige stiga fram. Migrationsverket skall inte läggas ner, det skall utvecklas till ett Repatrieringsverk. Detta kommer att få kosta mycket pengar. Troende muslimer måste på ett värdigt men bestämt sätt återbördas till sina hemländer.

 
Ingen bild

Friholt

Lördag 12 maj 10:58

Läs gärna Bassam Al-Baghdady på nyhetsbyran.org för komplettering och bekräftelse.

 
Ingen bild

Lena1

Lördag 12 maj 11:04

Visst har du rätt i, Thoralf, att citatet från kvinnan vara talande: varför kan inte islam se till vad kvinnorna har i huvudet och inte PÅ huvudet?

Och varför kan inte muslimer se skillnad på mitt och ditt?

 
Ingen bild

lenaceson1

Lördag 12 maj 11:10

Helt rätt det du säger. Problemet är de muslimer man jobbar ihop med som inte är sådana, eller rättare sagt sköter det snyggt. En av dem tänkte när hon kom hit: om det är detta landet jag ska bo i så är det detta språket jag ska tala". Inga konstigheter alltså.
Det är tråkigt och hopplöst med de mussar som vill ta över, de förstör för de andra.

Thoralf Alfsson

Lördag 12 maj 11:28

Men så finns det även de som lever ett dubbelliv. De ser välintegrerade ut i samhället men lever ett annat liv i det dolda och i moskén.

 
Ingen bild

Kent

Lördag 12 maj 11:39

Vart kommer pengarna för att bygga dessa moskéer i Sverige Thoralf?

Thoralf Alfsson

Lördag 12 maj 15:00

Det måste du fråga de som bygger dem.

 
Patrick Stenemark

Patrick Stenemark

Lördag 12 maj 11:58

Alltså, hela Sverige har sjunkit ner i islamiseringens sörja, kan inte alla se det?

http://sverigeeuropavarlden.wordpress.com

 
Ingen bild

Mami

Lördag 12 maj 13:01

Bor granne med araber som ska fira Ramadan nu. Det är ett riktigt helvete med måltider o stök på natten.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

Lördag 12 maj 13:03

Hoppspindlar
https://sv.wikipedia.org/wiki/Hoppspindlar

”Dessa spindlar har mycket god syn, vilken är koncentrerad till de främre mellersta ögonen. Ögonen ifråga kan skapa en bild på sin näthinna, vilken består av fyra lager av celler.”

Det vet man. Det har man tydligen tagit reda på? Varför inte ta reda på hur muslimer är konstruerade också?

 
Ingen bild

Weine

Lördag 12 maj 14:40

Bra skrivit Toralf.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

Lördag 12 maj 14:52

Salahuddin Barakat:

”-Våld, islam är inte en pacifistisk religion, utan tvekan. Vi ser likt de flesta andra religioner att våld är det enda nödvändiga”

Undrar när Salahuddin Barakat tycker det blir nödvändigt i Sverige?

Gäst i Fredagsintervjun 11/5: Salahuddin Barakat
https://kvartal.se/fredagsintervjun/gst-i-fredagsintervjun-115-salahuddin-barakat

 
Ingen bild

DuGamlaDuFria

Lördag 12 maj 15:00

Det är ett folk som inte går att integrera. Vet ingen annan religion i vårt land som kommit hit för att kräva särrättigheter och för en aggressiv politik mot det land som de har föresatt sig för att överta med sin religion och ideologi.Dags att inte vika ner sig för Mellanöstern.Tar man hit Mellanöstern får man Mellanöstern

 
Ingen bild

onkel sven

Lördag 12 maj 15:08

Jag hoppas innerligt att det blir böneutrop i moskeen i Högsby så godhetsapostlarna kan lyssna riktigt nära ! Skulle glädja mej till tusen !

 
Ingen bild

Cosmik Debris

Lördag 12 maj 15:19

Salahuddin Barakat:

”-Vi önskar att den sekulära krigsetiken förbättrades och vara mer i enlighet med den muslimska. Vi skulle ha mindre krig, vi skulle ha mer etiska krig!”

”etiska krig”? Men krig vill han ha?

Som muslimerna i Islamska Staten, då eller? Enligt Magnus Norell är allt IS gör sanktionerat i koranen.

 
Ingen bild

Lena1

Lördag 12 maj 15:33

Nog finns det en hel del muslimer som ser ut att vara assimilerade, de talar bra svenska m m, men skrapar man på ytan så kommer taggarna ut. Özz Nujen är ett tydligt o bra ex, han tillät inte Janne Josefsson att tala till punkt när han ville ställa frågor om hans husrenovering med svartjobbare m m. Så jäkla oförskämd och omöjlig människa vill ingen ha att göra med. DET är säkert ett sätt många från mellanöstern har, de visar huggtänderna för att slippa samtala och tappa ansiktet. I hans värld så "vann" han debatten, för han var mest aggressiv, det handlar inte på något sätt om logik.
Även krönikan Özz Nujen skrev häromdagen i Expressen där han direkt avslöjar vilken svenskhatare och rasist han är.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

Lördag 12 maj 15:34

41:30 in i intervjun frågar Jörgen Hvidfeldt om det inte är barbariskt med offentliga halshuggningar och avhuggna händer.

Salahuddin Barakat :

”- Vad man uppfattar som barbariskt eller inte. Vad man ens uppfattar som moraliskt korrekt eller inte, har väldigt mycket att göra med vilken kultur man är uppväxt med – och det är väldigt subjektivt. Det är svårt att ålägga någon annan kultur, någon annan tradition sin moraliska kompass”

Salahuddin Barakat kan ta sin moraliska kompass och resa hem till öknen.

Det är först efter andra genomlyssningen man förstår att det är en fullständig vettvilling som intervjuas.

...hur blir det då inte vid en tredje genomlyssning?

 
Ingen bild

Lena1

Lördag 12 maj 15:37

En av det absolut värsta jag känner inför muslimer det är att de äter halalslaktat kött. Fy f-n för detta djurplågeri. Hur kan MP tycka att dessa sedvänjor är folk de vill liera sig med? Dessutom själ de lamm i massor, har de svårt att skilja på mitt o ditt?

 
Ingen bild

S

Lördag 12 maj 15:44

Du är inte ensam på barikaderna! Så in i helvete NEJ till det! Kommer aldrig ge mig!

 
Ingen bild

World Traveller

Lördag 12 maj 15:44

Jag kommer också att försöka stoppa varje försök till böneutrop där jag bor. Har rest runt i halva Sverige nu och inser att media och regeringen ljuger för oss. Antalet muslimer i Sverige är betydligt högre än vad som påstås. Jag fruktar att det kommer att bli allvarligaworoligheter i från tiden. Många oskyldiga svenskar kommer att råka illa ut och även oskyldiga invandrare tror jag.

 
Ingen bild

Gullvi Åkerman

Lördag 12 maj 15:49

”Det är tragiskt att man väljer att se vad en individ har på huvudet och inte vad den har i huvudet, säger hon.”
Men i det huvudet finns enbart MEDELTIDENS VÄRDERINGAR den dagen hon har anpassat sig till våra DEMOKRATISKA VÄRDERINGAR kommer allt bli mycket bättre/ Gullvi

 
Ingen bild

jaså

Lördag 12 maj 15:52

Thoralf:Du snackar så jävla mycket om vad som sker i moskéer men berätta nu här öppet och ärligt. Hur många svenska moskéer har Thoralf Alfsson besökt ?
Har du inte besökt en enda så tycker jag du ska lägga ner din "kunskap" om vad som sker och inte sker i moskéerna.
PS:Är inte moskevän men ärligt till skillnad från dig !

Thoralf Alfsson

Lördag 12 maj 17:00

Du har alldeles rätt. Jag har aldrig besökt någon moské i Sverige i samband med t.ex fredagsbönen eller någon annan aktivitet i moskén.

Däremot har jag pratat med aktiva muslimer och radikala muslimer vid ett flertal gånger vilket jag berättat/skrivit om på bloggen.

Sedan finns det även "moderata" muslimer som berättar saker för mig om vad som sker i moskéerna och som det inte själva gillar. Det vill själva inte bli drabbade av fundamentalistisk islam i Sverige.

Sedan är sociala medier en väldigt god källa till information men det kanske du inte har förstått.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

Lördag 12 maj 15:57

Vilka firmor bygger moskeerna då, lägg ut dom på nätet

 
Ingen bild

Cosmik Debris

Lördag 12 maj 16:02

Om muslimers inflytande i Sverige

Salahuddin Barakat : ”Muslimer ska inte ta över. Muslimer ska ges ett rättvist utrymme. Böneutrop och halalmat skulle vara mer utbrett”

”rättvist utrymme” Smaka på den formuleringen och vad den egentligen betyder.

Muslimen är livsfarlig och ska ut ur riket.

Jörgen Hvidfeldt gör dessutom ett uruselt jobb i denna intervju. Katastrof helt enkelt.

Thoralf Alfsson

Lördag 12 maj 16:50

Jag har precis lyssnat till intervjun och gjorde samma reflektion att Jörgen Hvidfeldt inte gjorde sitt jobb. Han hade en fast frågeplan som han höll till punkt och pricka. Trots att fanns flera utmärkta möjligheter till bra följdfrågor.

Jag började faktiskt undra om alla frågor var avtalade i förväg och att det även var ett villkor för att Salahuddin Barakat skulle ställa upp på intervjun.

I slutet blev intervjun mer eller mindre pinsamt svag!

 
Ingen bild

World Traveller

Lördag 12 maj 16:50

Återigen bedriver “någon” en data-attack mot Samhällsnytt (www.samnytt.se). Tänk om etabkisssemanget lyckas få igenom ett förbud mot alternativa nyheter och mot SD, vad nöjda de skulle bli.

 
Ingen bild

Hasse Pannband

Lördag 12 maj 17:06

Varför ser man aldrig en leende muslim?
Ständigt dessa förgrämda, missbelåtna nunor.
Något är mycket allvarligt fel med dessa figurer.

Nu måste jag lyssna på "människor och tro."
Det har ännu inte döpts om till - muslimer och tro.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

Lördag 12 maj 17:24

Ulf Kristersson är en kameleont.
Han växlar färg från dag till dag.
Ibland kommer ett uttalande som man kan hålla med om,men det varvar han nästa dag med ren idioti.
Den som litar på honom är naiv.
Då är Löfven mer ärlig.
Hans uttalanden är i alla fall vansinniga hela tiden.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

Lördag 12 maj 17:32

Åsa Linderborg: ”Jag tycker vi ska ha moskéer och att muslimer kan gott få ha böneutrop fem gånger om dagen.”

Senare i Fredagspanelen säger Åsa Lindeborg:

”Jag skulle inte vilja bo vid en moské som lät fem gånger om dagen. Jag skulle ljuga om jag påstod att jag ville det”

Den lilla falska kommunisten ska inte kräva att andra ska acceptera sådant som hon själv inte skulle acceptera. Att gömma sig på Södermalm, i skydd av Katarina kyrka är fegt och osolidariskt. Jag rekommenderar Åsa att flytta till något muslimskt getto.

Vilken falsk och genomrutten människa.

Thoralf Alfsson

Lördag 12 maj 18:21

Instämmer och bekräftar samtidigt att du citerat Åsa Lindeborg helt rätt.

Vilket stolpskott!

 
Ingen bild

Antabus

Lördag 12 maj 17:45

Vad har muslimska länder tillfört mänskligheten de
senaste 100 åren? Någon som köpt en bil eller ett
flygplan från något av deras ökenhålor?

Jag köpte en skärbräda i Marocco på en resa i ungdomen...
När jag kom hem stod det "made in Spain" på baksidan...

 
Ingen bild

Pepparholm

Lördag 12 maj 17:45

Nu kommer vi att få höra mera om Ramadan (positivt givetvis!) än vi fick höra om kristendomen under vår svenska påsk.

Thoralf Alfsson

Lördag 12 maj 18:22

Det är nu en sann förutsägelse! Svensk media kommer tävla om vem som är mest islampositiv.

 
Ingen bild

Ibbe

Lördag 12 maj 18:12

Dagens ledarskribent i kalmartidningen Östra Småland och biskopen i Växjö har en sak gemensam De saknar insikt i vad bl.a böneutropens syfte och budskap i sig står för. Islam är en politisk och religiös ideologi, ingenting annat. Svenska debattörer har mycket att lära i denna fråga. Islams ingredienser är en farlig blandning för utvecklade samhällen.

 
Ingen bild

Hasse Pannband

Lördag 12 maj 18:29

Om det nu är som påstås att alla dessa "flyktingar" som
kommit till Sverige verkligen flytt för sina liv borde dom
känna en oändlig tacksamhet mot landet och folket som
gav dom en fristad. Som betalar deras alla omkostnader,
som föder och klär dom.

Dom borde visa sin tacksamhet genom att uttrycka det på alla
plattformar. Bekosta minnesmärken på lämpliga ställen t ex
med text "tacksamma syrianer reste denna sten till minnet av
den generösa hjälpen 2015 till syriska folket,"

Deras imamer borde predika om de alla uppoffringar som Sverige gjort.
Runt om i Sverige finns sådana minnesmärken som finnar och norrmän
låtit uppföra men vi väntar fortfarande på tacksamhet från de
senast anlända flyktingarna.

 
Ingen bild

Hasse Pannband

Lördag 12 maj 19:11

Skillnaden mellan Åsa Nisse och Ulf Kristersson
är att Nisse spelar byfåne medan Ulf är det.

 
Ingen bild

weasel

Lördag 12 maj 19:22

Eftersom Hoda anser att man ska se till vad folk har i huvudet och inte på huvudet så förmodar jag att det från och med nu är fritt fram för kvinnor att besöka moskéer utan att ha någonting på huvudet....?
Jaså? ? Nähä? Så resonemanget gällde alltså inte åt båda hållen...?

 
Ingen bild

Tony

Lördag 12 maj 19:26

Antabus:
Muslimer har inte tillfört annat än ond bråd död för många.

 
Ingen bild

Pepparholm

Lördag 12 maj 19:35

Ulf Kristersson vill valfläska med en obligatorisk språkförskola för invandrarbarn. 15 timmar i veckan. Då kan också mamman söka arbete!?

Ulf- vilket arbete vet du om 15 timmar i veckan utan språkkunskap? Alla partiledare utom SD kan påstå vad som helst utan motfrågor från SVT.

Hans förslag är i sig bra. Men angelägnare måste det vara att rädda svenska barn som tvingas in i förskolor där alla pratar arabiska och där man blir mobbad för att man tycker om fläsk och bruna bönor. Fråga Ulf om detta i nästa intervju.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

Lördag 12 maj 19:43

@ Hasse Pannband
När muslimerna har tagit över kommer det säkert upp statyer.
Akilov kommer att stå på Drottninggatan i Sthlm.

 
Ingen bild

Bajen666

Lördag 12 maj 19:54

Hasse Pannband..18:29.
Det var ta mig fanken det bästa jag har läst i år, framförallt stycket i mitten...behöver jag skriva att jag håller med till hundra procent.?!

 
Ingen bild

Ken

Lördag 12 maj 20:33

Tydligen är det araber från Mellanöstern som sponsrar moskéer i Europa och Sverige för att de vill sprida sin extrema tolkning av Islam.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

Lördag 12 maj 22:24

Knivattack i Paris – minst två döda

GP: ” Enligt den franska kanalen Europe1 ska den misstänkte gärningsmannen ha skrikit "Allahu akbar" i samband med dådet.

Ramadan har tydligen redan börjat för en del muslimer.

 
Ingen bild

ESC

Lördag 12 maj 23:14

Nu är hycklaren ULF KRISTERSSON igång med valfläsk om språkskola för invandrarbarn.

 
Ingen bild

En småländska

Lördag 12 maj 23:43

Den här skribenten verkar ha ett horn i sidan till Ann Heberlein, som han delar med kolumnisten Samuelsson som också skrivit förklenande om henne. Hon är nu i moderaterna, ändå lyckas han vrida retoriken mot SD och ge en känga till dem i vanlig ordning. Han borde fatta vid detta laget att det är kontraproduktivt :-)

 
Ingen bild

Cosmik Debris

Söndag 13 maj 00:34

”I satt tal på lördagen talade Ulf Kristersson om integrationen som den absolut viktigaste frågan i svensk politik framöver.
Den är så viktigt att han kallar den "vår tids ödesfråga", uppger TT.”

Varför inte fråga psykopaten Reinfeldt, som ställde till med kaoset - hur man löser ”frågan”?

Men så mycket ryggrad finns nog inte i 169 cm Kristersson.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

Söndag 13 maj 06:57

"En misslyckad integration kan sänka Sverige" !
Uttalande från Ulf Kristersson.
När han säger det,erkänner han samtidigt hur naiv han var när han applåderade åt Reinfeldts "öppna era hjärtan".
Stora delar av Sverige har redan "sjunkit" och enda chansen att rätta till misären är att Ulf samarbetar med SD.
Han har inte förstått det själv,men stora delar av befolkningen förstår hur nödvändigt det är.

 
Ingen bild

Ludvig

Söndag 13 maj 07:27

Tack för att du skriver sanningen!

 
Ingen bild

tony1

Söndag 13 maj 07:31

VAD HÄNDE MED UNIFORMSREGLERNA?

 
Ingen bild

Nisse

Söndag 13 maj 08:57

Christer 10.49
Bra skrivet

 
Ingen bild

SM811

Söndag 13 maj 09:00

OT: Ulf ”lika för alla” Kristerssons lägenhetsaffär
https://petterssonsblogg.se/2018/05/13/ulf-lika-for-alla-kristerssons-lagenhetsaffar/#more-254453
"-Pettersson skulle fundera flera gånger innan jag köpte en begagnat bil av den mannen…"

 
Ingen bild

Lotta_1

Söndag 13 maj 09:06

@jaså
Det finns inga svenska moskéer. De borde aldrig ens fått byggas. En dag hoppas jag samtliga jämnas med marken för varken de eller islam hör hemma i Sverige eller Europa. Har du missat programmen där man med dold kamera besökt olika moskéer i Sverige? Mycket upplysande. Vilken del av att muslimerna vill ta över Sverige och göra det till ett muslimskt land är det du inte förstår? Är det en framtid du ser fram emot?

 
Ingen bild

Lars Lille

Söndag 13 maj 14:09

Vilket stolpskott den där Joacim C på östran visar sig vara. Bor han brevid en moské,eller spelar han god där han bor på landsbygden långt från minarter?
Feminist och pridevänlig är han säkert oxå precis som islam lär ut..

 
Ingen bild

Eddy S Karlsson

Tisdag 15 maj 20:42

Islamiseringen av Sverige är inget som kommer i någon tänkt framtid. Den är ett faktum. I detta nu. Läste precis nu om Strömsnäsbruk i Samtiden. Läs själv och begrunda.
Vi svenskar har rönt ett bittert öde. Självsvåldiga politruker har åsamkat oss detta. De ska inte komma undan vår ilska och vrede.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Torsdag 15 nov 23:21

Angela Merkel och Macron vill ha en EU-arme. Något de framfört de senaste veckorna. Angela Merkel uttalade det när hon i tisdags talade i EU-parlamentet. I svensk media har jag knappt sett en stavelse om Angela Merkels tal. SVT har en artikel, men om...

Av Thoralf Alfsson - Torsdag 15 nov 18:03

Lokaltidningarna Barometern och Östra Småland skriver idag om vad en person tjuvlyssnat till på en bilfirma i Kalmar. Jag måste säga att det är pinsamt för dessa tidningar att de använder sig av tjuvlyssning som källa till artikeln. Där tydligen Kalm...

Av Thoralf Alfsson - Onsdag 14 nov 23:55

Jag är lite förvånad över att ingen har tittat lite djupare på den rapport som kom från Institutet för framtidsstudier med rubriken ”Våldsbejakande extremism och organiserad brottslighet i Sverige”.       I synnerhet den del som...

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 13 nov 21:55

Imorgon faller den regeringskonstellation som jag hoppats skulle bli en verklighet. Det konservativa blocket i svensk politik bestående av Sverigedemokraterna, Moderaterna och Kristdemokraterna. En regering som sannolikt gjort ett bra jobb för vårt l...

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 13 nov 09:15


    Hur ser det ut i din kommun?   Jag har tagit fram statistiken från en hel rad myndigheter som avslöjar verkligheten i Kalmar kommun, som jag har presenterat i flera blogginlägg de senaste veckorna. Jag har även gjort min egen analys om ...

Presentation


Thoralf Alfsson
Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 139 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se