thoralf

Direktlänk till inlägg 29 mars 2014

HÄTSKA REAKTIONER

Av Thoralf Alfsson - 29 mars 2014 18:13

Jag är lite förvånad över de hätska reaktioner som har förekommit det senaste dygnet jag kan bara tolka det som en reaktion på att jag nu kommer trycka upp 60 000 – 70 000 st infoblad för utdelning först och främst  i Kalmar län och kanske Barometerns artikel. Tack vare att mina läsare och sympatisörer bidraget med pengar. Det har kommit reaktioner på mejl, facebook, kommentarer på bloggen och i frågerutan på bloggen. Budskapet har varit t.ex så här.


”Lämna politiken och gör det du är bra på istället. Som politiker är du en gigantisk katastrof och detta sammantaget med alla dina hejdukar, följeslagare, nickedockor gör dig och din blogg till något olustigt som ökar konflikterna i Sverige mellan dom som vill varandra väl och du med dina hejdukar, nickedockor som bara vill Sverige och alla svenskar illa. LÄGG AV DIN VERKSAMHET och bli något istället. Ditt infoblad, eller pengarna, tycker jag du ska ge till invandrare som är bostadslösa och behöver mat o kläder.”

 

För det första är det inte jag som ökar konflikterna! Det är den politik som 7-klövern driver som skapar konflikterna i vårt land. Kravaller i förorterna, skjutningar i våra storstäder och motsättningar mellan olika grupper som vi aldrig sett tidigare i Svearnas rike.

 

Jag tycker det är intressant att man reagerar på mitt infoblad! Uppenbarligen tror vissa att infobladet kommer få en stor inverkan och att det kan locka många in till min blogg. Utan tvekan är man rädd att min blogg skall påverka valresultatet.

Det handlar inte om några regelrätta hot men hätska reaktioner. Att gå så långt som att kalla min blogg en maktfaktor vill jag inte göra men att den retar det politiska etablissemanget råder det ingen tvekan om. Ibland får jag faktiskt känslan av att det råder någon slags hatkärlek från media. Tråkigt att partiledningen inte uppskattar mitt arbete!


Om jag lyckas få 20 procent av de som får infobladet att också besöka min blogg kan det innebära 15 000 nya besökare och ett antal kommer säkert fortsätta besöka min blogg. Detta retar givetvis mina och Sverigedemokraternas politiska motståndare.


Kommer dessa bara till min blogg kan jag säkert också få många att lägga sin röst på Sverigedemokraterna i de kommande valen.


För att reta dessa skribenter skall jag lägga upp en artikel som jag knappt lyfte på min blogg när den förekom i den lokala tidningen Östran. Den kan ju även få vara en hälsning till de som vill peta mig från riksdagsvalsedeln.


Östran gör en utvärdering varje år som de kallar Maktlistan Kalmar län, över de femtio mest inflytelserika i Kalmar län.


    


Jag kom in på listan 2012, på en 38:e plats. När Östran (socialdemokratisk) uppdaterade listan i januari klättrade jag till 36:e plats. Förre andra riksdagsledamöter från Kalmar län som Krister Örnfjäder (S), Desirée Liljevall (S), Jan R Andersson (M),  Eva Bengtsson Skogsberg (M) och Jörgen Andersson (M). Men de som kommer från Stockholm har nog ändå svårt att förstå innebörden av listan.


Så här kommenterad Östran min placering.


    


 
 
Ingen bild

Gute

29 mars 2014 18:38

Info-bladen är väldigt bra, och givetvis gillar inte motståndarna dig, för jag vill påstå att du är en av de absolut bästa SD-politikerna och är en väljarmagnet av högsta klass.

Ha en trevlig helg Thoralf!

 
Ingen bild

Pepparholm

29 mars 2014 18:45

Jag bor inte i Kalmar. Som framgår av min signatur så bor jag nära Öresundsbron. Men jag läser med nöje Thoralf varje dag. Därför att när han skriver om Kalmar så kan jag konstatera att motsvarande händer i min kommun. Plus att jag får information från riksdagsarbetet som jag inte har hittat på annan plats. Det är Thoralf som fått mig att i nästa val gå från höger/moderat/ny moderat sedan mer än femtio år till SD. Detta tycks partiledningen inte begripa i Stockholm och jag kan nog tvingas att tänka om.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

29 mars 2014 19:03

Denna bloggen kommer att överleva många partistyrelser över tid
Det är det som räknas, politiken är långsiktig
SD vänner är topp tunnor rasande över petingen av Alfsson
Vad resultatet av det blir återstår att se
Tyvärr befarar vi att svaret kommer redan i Maj

Samtidigt håller SD på att peta ned/bort trotjänare inom kommun landsting också i Sverige , partiet gör sej av med aktiva politiker, samt sympatisörer efter varje val på ett mycket fult sätt, men nu är partiledningen genomskådad.

(Givetvis menas inte uteslutna personer på goda grunder läs noga om du är medianaställd)

OT : Tydligen har någon tokjävel viftat med ett basebollträ och jagat pensionräddare med mindre smickrande kommentarer
Detta skall ha skett för ett par timmar sedan när " Solstickan Dance studia invigdes "
Stor uttredning pågår hos Kalmarpolisen
Varför inte använda ett demonstrationsplakat istället istället?

Nyss gick brandlarmet på Östra Funkaboskolan hoppas det blir en lugn natt i Kalmar , dessvärre tror inte vi att brandlarmet var en tillfällighet

Gubben o Gummanskriver som Kalmarvänliga journalister utan koppling till Alfsson ,SD eller Inte Rasist men... borde inte vi här på bloggen betala in lite mera skatt ?

 
Ingen bild

World Traveller

29 mars 2014 19:24

Förutom att Thoralf är en av Sveriges bästa politiker så är han också en av Sveriges bästa grävande reportrar. Media har ingen som ens kommer i närheten. Endast personalen på Fria Tider, Exponerat och kanske Avpixlat kan mäta sig med Thoralf.

 
Ingen bild

Onkel Sven

29 mars 2014 19:30

Här i lilla Berga pågår utdelningen i sakta mak men kommande vecka lägger vi på ett extra kol ! Trevlig helg alla !

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

29 mars 2014 19:54

World Traveller : Journalisthögskolan spottar ut vänstervridna snorungar med texten på sin tröja "Vi klarar av att kopiera vår herre TT , om 20 år har vi växt upp röstar borgeligt och har köpt en pensionsförsäkring"

Det är bara dom svåraste fallen som stannar inom riksmedia el lokalt där dom till 2010 kunnat leva i sin egen värld och hålla hov, nu börjar det ta slut.

 
Ingen bild

Hulda mk1

29 mars 2014 19:56

Sanningen svider i ögonen på många. Att dölja baksidorna med samhällets Islamisering och kostnaderna för den enorma invandringen och dess baksidor går inte.

Sverigevänliga bloggar i mängd och nu snart även faktablad, rakt ner i väljarnas bevlådor sätter käppar i hjulen för mörkläggningen.

På nätet får vi en annan bild av Islam, våra förorter, våra invandrare, Zigenare/Romer mm. än vad gammelmedia förmedlar.

Med dessa olika fakta kan vi själva ta beslut om de fyra valsedlar vi ska stoppa i var sitt kuvert i år.
Tro mig, många kommer att välja det som "sjuklövern" och landets flesta journalister bävar inför...

 
Ingen bild

Ibbe

29 mars 2014 20:05

Så får vi åter se ett citerat inlägg,en form av budskap, från en s.k godhetsapostel.Intellektuellt undermåligt, antagligen beroende på faktafobi och inte minst faktaresistens.En störning betydligt större än vad som det görs försök att analysera i inte minst pressen.Kanske för avncerat för en del journalister att ta ställning till?

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

29 mars 2014 20:14

Hulda mk 1 : Ett mediautfryst parti kan inte hoppa över brevlådorna det har vi skrivit förrut, partiledningen i SD har inga tankar åt det hållet, lokala stålar skall vidare upp centralt ,så får politker som Alfsson starta egna insamlingar lysande Sickan.

Det Thor-alf gör nu är att han vrider resurserna lokalt och tar upp SD till 20-25 % i Kalmar till valet 2018

Dessutom Thor-alf lyckats få folk att löpande bidra till utskick det är starkt gjort faktiskt.
Omdömmet tex från "Lunkan" i ett annat inägg är superbt.
Han bör nog få ett medlemskort i SD gratis för han är mera SD än Alfsson :=)(=:
Killen kan nog få problem i dom egna leden vart det lider

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

29 mars 2014 20:18

Överskriften till blogginägget bör ändras till "Härliga reaktioner "

Citatet från någon retarderad 17 -årig Miljöpartist är bara för bra "Snälla snälla snälla sluta nu "

 
Ingen bild

Norrlänning

29 mars 2014 20:20

Kör på Thoralf! Vi är många i Norrland som läser din blogg och tycker att du gör ett bra jobb. Trevlig helg!

 
Ingen bild

Mr What

29 mars 2014 20:21

Du gör ett grymt bra jobb Thoralf!! Jag ser fram emot att få läsa om hur arbetet med utdelandet av infobladen fortlöper.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

29 mars 2014 20:23

Ibbe : Denna eminenta foliehatt kan vi väl bortse ifrån, men när Mehmet Kaplan Miljöpartiet kallade Tino Sandalj för "Sifferkillle" när fakta blev för många för Mehmet var vedervärdigt
Så funkar en faktaresistent miklare med för stor trut

 
Stefan K

Stefan K

29 mars 2014 21:00

Thoralf
Reaktionen med fet stil tyder på en rädd människa. Förmodligen rädd för att sanningen ska nå fler än den redan gör. Vem som står för reaktionen får var och en ha en egen åsikt om, men det finns många i dagens Sverige som vill gömma verkligheten för svenska skattebetalare.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Stora Småland

29 mars 2014 21:07

OT , när ska Ullenhag upp i KU ? Han har mycket att förklara !

 
Ingen bild

OH

29 mars 2014 21:09

Läste i en blaska att medlemmar i regeringen söker nya jobb för tillträde efter valet. Beatrice Ask skall söka efter bortkomna pass.

 
Ingen bild

bonnläpp

29 mars 2014 22:21

Med andra ord så fungerar ditt infoblad alldeles utmärkt. Många är rädda att Nisse skall vakna, vilket naturligtvis är ditt syfte.

Ser att du dessutom börjar ifrågasätta vad SD-klanen i Stockholm håller på med, vilket jag ser som ett friskhetstecken och uppvaknande hos dig. Dags för för SD-toppen att inse vad de håller på att förstöra när de sidosteppar bland de bästa de har att tillgå.

 
Ingen bild

Martin

29 mars 2014 22:25

Ge pengarna till invandrare? Det är knappast SD som kan beskyllas för dagens situation.

 
Ingen bild

Edward Ulfertz

30 mars 2014 00:31

Thoralf,
Jag tycker det är bra av dig att låta kritiska kommentarer, som den från SM487, stå kvar och inte raderas.
Det visar att du accepterar andra åsikter än dina egna. Du ger dessutom svar på insändarens inlägg.
Du är öppen för debatt även med oliktänkande. Det är vad yttrandefrihet inndebär.

 
Ingen bild

Lars

30 mars 2014 04:12

Fortsätt med det du gör Thoralf! Det uppskattas av väldigt många! :)

 
Ingen bild

Stefan A

30 mars 2014 06:07

Verkar som om hela regeringen längtar till valet..så man får kliva av, särskilt Billström o Ullenhag, inte lätt driva och ta ansvar för miljöpartiets invandringspolitik, med följder som skolkatastrofer, bostadsbrist, brottslighet(nya vårtraditioner som brinnande bilar) och ett ekonomiskt slukhål....

 
Ingen bild

World Traveller

30 mars 2014 07:56

Hur ska Markku Ahonen o co.försvara den eller de skyldiga till våldtäkten i Kalmar nu? Låt höra Markku. Får flickan skylla sig själv eftersom hon är rasist eller gick utan burkha?

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

30 mars 2014 08:09

Nyhetspojken kommentar på detta ?

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

30 mars 2014 08:41

Hoppas ni journalister samt politiker som deltog i skriverierna angående en kommentar på denna bloggen för några år sedan, känner er riktigt riktigt stolta nu .

Dags att kolla rättsläget nu med juristerna nu ?
3 år brukar det vara för våldtäkt kan vi medddela ,samt ett förstört liv

Ytterligare en våldtäkt indirekt på ert (s)amvete hur känns det ?
Hoppas det aldrig drabbar er personligen

Kan påminna er om en våldtäkt vid stadsbiblioteket ett försök vid Galggatan såvitt vi vet är dessa olösta ?
Var var helsidorna då, var var dom politiska kommentarerna ,kommer dom nu ?

Sannolikt kommer fokus på denna våldtäkt att flyttas till Basebollmannen som fått nog i Berga Centrum och burit sig totalt korkat åt vid invigningen av "(S)olstickan Dance Studio" beläget vid det tidigare halvt nedbrända handelscentrumet Berga Centrum

Vilka feminister ni är, var är Finnen, Mytomanen nu ?
4 ben och rosa kostym det är fint de

 
Ingen bild

Thoralf A

30 mars 2014 08:42

Norrliden den mest invandrartäta bostadsområdet i Kalmar

 
Ingen bild

Hassw

30 mars 2014 08:50

Är det någon som vet mer om våldtäkten i det mångkulturella Norrliden?

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

30 mars 2014 08:54

Thor-alf om du får tid och möjlighet så gräv gärna lite i dessa tre omnämnda fall av oss, och låt detta gå med ut nästa utskicka samt skriverierna om en kommentar på bloggen.
Gärna innan valet i höst, så kanske PippaloBill mfl får börja svettas lite.

Personrån våldtäkter misshandlar ökar i Kalmar det är hög tid att dom ansvariga för det får lite att stå i

 
Svensson

Svensson

30 mars 2014 08:56

Vi ska komma ihåg att alla dom som stödjer alliansregeringens invandringspolitik, samtidigt stödjer att invandrare ska utnyttjas som billig arbetskraft i Sverige. Före man stödjer något, ska man se efter vad som är syftet med det man stödjer.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Annelie

30 mars 2014 08:59

Du är en som vågar tala sanning. Partiet böhöver dig.

 
Ingen bild

Hulda mk1

30 mars 2014 09:01

Ang. våldtäkten i Kalmar, så ska nog inga alltför snabba slutsatser dras.

I första hand gör mina tankar till den drabbade och hennes närmaste. Att ens syster, dotter, syskonbarn, flickvän, fru, kompis, mm. drabbas av detta måste vara fruktansvärt.
Tänker på gruppvåldtäkten i Mariannelund och de enorma skador som den drabbade kvinnan fick. Vid alla våldtäkter drabbas brottsoffret också av psykiska skador som tar många, många år att komma över, om det ens någon gång försvinner.
Att vara nära en man kan i visa fall bli omöjligt och detta påverkar självklart familjebildning.
Får verkligen hoppas att polisen griper och lagför gärningsmannen/männen och att stränga straff utdöms. Om utvisning kan anses vara en del av straffet, får vi snart svar på. Men till dess bör vi ligga lågt med spekulationer...

 
Ingen bild

Jocke

30 mars 2014 09:06

Det finns ett boende för ensamkommande flyktingbarn i Kalmar som genererar mycket brottslighet. Detta vet media men tiger som muren. Inte undra på att Barometern sjunker som en sten i tidningsstatistiken, människor har börjat förstå vilken agenda den tidningen har

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

30 mars 2014 09:07

Hulda mk1 : Om du läser samtliga kommentarer så finns inga spekulationer
Lite smartare än så är nog den Sverigvänliga rörelsen

 
Ingen bild

Tony

30 mars 2014 09:08

Det bästa beviset på att man har lyckats, är när
avundsjuka människor börjar att svinga vilt med
invektiv om hur värdelös man är. Den person som
skrivit detta har nog många ömma liktornar på
sina tår! Och sanningar gör ont för dem som
innerst inne vet om att dom kanske inte varit
så lyckade!

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

30 mars 2014 09:09

Jocke : Kalmars media är en del av "Tigermedia" i Sverige

 
Ingen bild

Hulda mk1

30 mars 2014 09:13

Gubben o Gumman... Tänker på kommande spekulationer.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

30 mars 2014 09:19

En person gripen för våldtäkten, bravo sheriffen
Kvarstår gör Stadsbiblioteket , Galggatan

Nu får vi verkligen hoppas att alla era ev fördommar inte blir bekräftade.
Generellt sett borde göras något åt det ökade kvinnovåldet i Kalmar.

Vad tycker Socialdemokraterna någon handlingsplan pågång
Kanske kan en danstudio till hjälpa till att få stopp på detta ?
Detta är ju förfärligt .

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

30 mars 2014 09:53

"Brutal våldtäkt på ung kvinna " och Östran sover tungt

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

30 mars 2014 10:02

Jocke : Ju flera Sverigevänner i Kalmar desto jobbigare på abonnemangsavdelningen på Barometern, när nu Thor-alf börjar köra hårdare lokalt, så är faktiskt den största förloraren Barometern ekonomiskt , personal där får börja förbereda sej på a-kassan.
Che Guevara snuvan botas lättast med köpbojkott då virusen gå hem

Ev oegentligheter på hemmen för dom "små" kanske hamnar på någon blogg framöver vem vet ?

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

30 mars 2014 10:05

"Då får virusen gå hem "
Ni vet dom med texten om att kopiera TT

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

30 mars 2014 10:09

Hulda mk1 : Det tar nog inte så lång tid innan färgen på strumporna på den som förstört en ung kvinnas liv ligger ute på bloggarna i annat fall kommer det i ev dom
När det sker kanske till och med Östran vaknat och skrivit några rader eller blir det en helsida ?

 
Ingen bild

World Traveller

30 mars 2014 11:04

Var är Ahonens och nyhetspojkens kommentarer om våldtäkten? Sitter ni och hoppas att gärningsmannen är etnisk svensk? Empati för svenska brottsoffer finns tydligen inte i er värld.

 
Ingen bild

Rättvis

30 mars 2014 11:12

Otryggheten bara växer
Måste folk som inte informerats av media skylla sig själva
Ex 1 92-åring våldtagen https://www.flashback.org/t2286126p15
Ex 2 Ett barn gruppvåldtagen i snödriva https://www.flashback.org/t2334013p6

Allt detta därför media inte skött rapporteringen. Det är därför som folk inte vet om att det är farligt. Farligt att gå ute på kvällar och nätter. Farligt att öppna ytterdörren.

 
Ingen bild

kalle.p

30 mars 2014 11:12

Återigen en snyffthistoria av Aftonhoran
http://www.aftonhoran.se/index_normal.html

 
Ingen bild

kalle.p

30 mars 2014 11:15

Du har väl uppfostratt din pojk själv eller är det islam som gjort det?

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

30 mars 2014 11:36

World Traveler : Klockren kommentar

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

30 mars 2014 11:43

12 rader har Barometerns Jespan E lyckats få ihop
Östran sover tungt trots incidenter vid "Solstickan Dance Center samt brutal våldtäkt"
Dags att se över lönelistorna ?

 
Ingen bild

Waterbug

30 mars 2014 11:53

Som redan skrivits av legio så är såklart de hätska reaktionerna det bästa betyget ditt infoblad kunde få.

Ett briljant sätt att kommunicera sin politik på, blogga och hojja runt med infoblad, som taget ur skolboken! (pst pst valberedningen)

 
Ingen bild

Hacke

30 mars 2014 11:53

Sanningssägarna och medborgarjournalisterna på nätet som Thoralf går en blomstrande framtid tillmötes. Detta så länge den svenska "journalistkåren" vägrar göra sitt jobb.
Gammelmedia; Varför inte försöka med att beskriva verkligheten som den är och kliva ur rollen som makthavare och istället granska den så är ert stora dilemma med förtroenderas, sjunkande upplagor och den fruktlösa kampen mot era s k hatsajter ur världen. Hur svårt kan det vara?
Den enkla ekvationen borde väl t o m en fuljournalist begripa.

 
Ingen bild

Nyhetspojken

30 mars 2014 11:57

@World Traveller
Med tanke på att jag själv har en tonårsdotter och bor 100 meter från platsen det hände så känns det sådär får man säga. Måtte de gripit rätt person och att det går att styrka brott. En person som begår sådana vidriga brott förtjänar aldrig mer att komma ut enligt mig. Men så är det ju tyvärr inte.
Det är vad jag tycker om du nu var nyfiken på det...

 
Ingen bild

bonnläpp

30 mars 2014 12:19

@Nyhetspojken, hur kommer det sig att du inte skriver det spontant här på bloggen? Utan måste efterfrågas,du brukar vara snabb att försvara det mesta osunda som sker.

 
Ingen bild

Nyhetspojken

30 mars 2014 12:31

@bonnläpp
Ser ingen anledning att göra det. Det som skett är som sagt vidrigt, för min del spelar det ingen roll VEM som gjort det, brottet är lika fruktansvärt i vilket fall.

 
Ingen bild

Lärare

30 mars 2014 12:53

Nu har värsta chocken lagt sig efter att Thoralf inte var med på riksdagslistan.
Vore lyckat och ett smart drag av partiet, om de nu tog in både Gustav Kasselstrand och Thoralf Alfsson på riksdagslistan, finns kanske tid ännu att göra om och göra rätt!

Du är verkligen en röstmagnet Thoralf! Bra med infobladet! Det hedrar dig att du orkar fortsätta jobba på för partiets framgångar och nu i ännu högre grad och tempo.

Det ser ljust ut nu!
Märkligt att vi inte ligger runt 15% i dagsläget, jag är övertygad om att det fifflas med procenten!

Nu kör vi, alla gemensamt och för ett bättre Sverige!
När kommer tidningen Samtiden, snart slut på mars?

 
Ingen bild

World Traveller

30 mars 2014 13:05

Nyhetspojken, kan du verkligen inte lägga ihop två och två? Säger du till din dotter att inte umgås med rasistiska svenskar, utan håll dig istället till de stackars ensamkommande barnen? Du bör dock inte bli förvånad om hon också blir våldtagen.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

30 mars 2014 13:43

Undrar om det blir något fackeltåg mot kvinnovåldet nu i Norrliden?

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

30 mars 2014 13:50

Nyhetspojken : Det finns ett parti som förespråkar riktiga livstidsstraff, Thor-alf berättar säkert mera för dej

 
Ingen bild

Blåsippan

30 mars 2014 14:01

Nyhetspojken@
Spelar det någon roll för dig vilka det är som står för huvuddelen av våldtäkterna i det här landet och vilka det är som i stort sett alltid står som offer? Att media tiger och alltid skriver att polisen är mycket förtegen och sedan glöms det hela bort. Hur det gick till att gå från ca 400 anmälda våldtäkter 1975 till 6500 våldtäkter 2013? Att gruppvåldtäkter idag är vardagsmat och 1975 ett okänt begrepp. Blir det fackeltåg genom Norrliden nu? Hjälpte det inte med en fritidsgård? Eller är den inte invigd än? Synd hade det gått fortare hade kanske denna tjej varit välbehållen. Den dagen då pursvensken får nog borde varit igår.

 
Ingen bild

Blåsippan

30 mars 2014 14:23

Stackars tjej. Stackars anhöriga. Stackars Sverige. Hade hon burit slöja eller annat religiöst plagg hade hon förmodligen varit oskadd. Så är verkligheten idag i nya Sverige.

 
Ingen bild

Leon

30 mars 2014 16:07

@ Blåsippan

Du kan gärna komma med vederhäftig statistik som på ett fullt kontrollerbart sätt visar det du påstår om våldtäktsmänen resp deras offers ursprung och nationalitet. Kan du inte visa detta utan kommer med sedvanliga "förklaringar" om hur verkligheten "mörkas" har du tappat all trovärdighet om du någonsin haft någon.

En reflektion som också kan göras är att det som vanligt förutsätts att våldskriminalitet endast utövas mot etniska svenskar. Att offren för "den vardagliga" (tyvärr hör även numer grov brottslighet hemma i vardagen) kriminaliteten utgörs av ett genomsnitt av innevånarna i landet bortses ifrån. Kriminella gör vanligen ingen eller i vart fall sällan åtskillnad när de utför sina handlingar.

Och innan jag får "på pälsen" för bristande empati med "svenska brottsoffer" vill jag säga att ett brottsoffer oavsett ursprung förtjänar all medkänsla som kan uppbringas. Och givetvis ska förövare av brott fördömas och straffas för sina gärningar oavsett ursprung.

Leon d´O.....

 
Blåaippan

Blåaippan

30 mars 2014 16:27

Leon@

https://www.youtube.com/watch?v=fGDb5Nh3W_8

Trillar poletten ner? Eller är våra utomeuropeiska invandrare som är mångfalt fler än Norges av en helt annan kategori? Ser du några motpoler till vår västerländska kvinnosyn och frihet vad gäller bl a klädseln och den i muslimska länder? Är du månne journalist på Barometern? Är denna länk ny för di eller?

http://https://www.youtube.com/watch?v=fGDb5Nh3W_8

 
Ingen bild

Leon

30 mars 2014 16:57

@ Blåsippan

Tänk jag kunde förstå att just detta skulle tas upp som "bevis", brukar komma som en "spya dagen efter" (och ungefär lika "smaklig") när bevis på sådana påståenden som dina efterfrågas.

Uppgifterna är förvisso anmärkningsvärda men det får tas i beaktande att omfattar tre år och totalt 46 våldtäkter (överfallsvåldtäkter). Men det ska noteras att dessa inte utgör det totala antalet sådana brott utan just bara antalet överfallsvåltäkter. Dessutom säger uppgifterna ingenting om hur situationen ser ut i resten av Norge. Vilket ju naturligtvis leder till att en extrapolering av situationen i OSLO inte kan göras. Och att en extrapolering inte heller med någon som helst trovärdighet kan göras vad avser situationen i Sverige. Så "bevisvärdet" kan nog bedömas vara nära nog obefintligt.

Så återigen efterlyser jag SVENSK statistik som kan bevisa dina påståenden på ett vederhäftigt sätt.


Leon d´O.....

 
Blåsippan

Blåsippan

30 mars 2014 17:03

Du kan ju alltid googla själv. Jag har sett statistiken flera gånger men det är inte jag som tagit fram den. Har annat att göra än att googla åt dig. Vill du hitta den och har tid så skall du också finna den. Du kan ju alltid testa Affes sida;

http://affes.wordpress.com/

Lycka till om du inte blundar.

http://affes.wordpress.com

 
Ingen bild

Blåsippan

30 mars 2014 17:05

Sen kanske du vet att statistik av denna sort av någon märklig orsak är väldigt svår att finna. Kanske kan Thoralf hjälpa till.

 
Ingen bild

Leon

30 mars 2014 17:19

@ Blåsippan

Har flera gånger själv varit inne på Affes och sett statistiken över våldtäkter och annan brottslighet. Men kan inte utifrån denna se att den på något sätt "bevisar" dina påståenden. Intressant är ju dock att den gode "Affe" själv en gång "beklagat" att BRÅ;s statistik inte kunde bekräfta att just invandringen var den främsta orsaken till att våldtäktsstatistiken ser ut som den gör.

Så vederhäftig statistik till stöd för dina påståenden saknas fortfarande.

Leon d´O.....

 
Ingen bild

Blåsippan

30 mars 2014 17:25

OK. Då vann du då. Eller? Att BRÅs statistik inte bekräftar mina påståenden kanske är ganska talande för en del, för en del passar det ju som skon. Jag säger att jag har sett statistiken hämtad från BRÅ men du får gärna kalla mig lögnare. Du får nog anstränga dig lite till eller så är det så enkelt att den inte går att finna längre. Lite märkligt kan tyckas.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

30 mars 2014 17:28

Leon : Det finns elaka människor i Europa som påstår att riktigt otrevliga saker aldrig hänt
Fundera på det ett tag

 
Blåsippan

Blåsippan

30 mars 2014 17:39

Den här artikeln som redan är pk-arbetad av Afton*** kanske Leon kan förvränga lite till. Undra om Sverige hade näst flest anmälda våldtäkter i hela världen och flest i Europa redan -75? Annars tycker jag mina båda länkar (både om Oslo och den här) styrker mina påståenden. Eller kan Leon bevisa att vi var lika drabbade på 70-talet? VAr gruppvåldtäkt en händelse som var vardagsmat då?

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article12417039.

 
Ingen bild

Tony

30 mars 2014 18:04

NYHETSPOJKEN:
" Det spelar ingen roll vem som gjort det"
Jaså det spelar ingen roll om vi importerar våldsverkare
utan någon som helst kontroll? Det är ett ganska ynkligt
försvar du presterar mot den kravlöshet som råder mot alla
dom horder som väller in, om vederbörande fått inpräntat i
minnet att grova brott rendera utvisning efter avtjänat straff,
så hade en stor del av dom avskyvärda brott som begås av dem
som ljugit sig in på fel grunder. En äkta flykting som söker
skydd beter sig inte så avskyvärt som dessa grova brottslingar!

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

30 mars 2014 18:05

Blåsippan Sverigehatet styr Leon inte fakta inte, ens om du trycker upp dom där solen skiner mindre ofta .

Sverige har under en längre period av problem med denna typen av människor, fast nu börjar det roliga ta slut sakta men säkert.
Festen är slut Leon

Lycka till Leon kanske vinkar du farväl från Sverige från bryggan på en bananbåt vem vet ?

Sverigefientliga clowner vill inte svenska folket ha här längre
Män som motarbetar etniskt svenska kvinnors trygghet kan plocka apelsiner i något varmt land

Far och flyg ,ta med dej "Herman Stjärt" också

 
Ingen bild

Nyhetspojken

30 mars 2014 18:05

Tyvärr hade polisen tagit fel. Hoppas de sätter in alla resurser som finns för att få tag på denne galning.
http://www.ostran.se/NYHETER/Kalmar/Misstaenkt-foer-vaaldtaekt-frikaend

 
Ingen bild

Tony

30 mars 2014 18:07

Leon:
Problemet med dig är att du själv saknar all den trovärdighet
som du efterlyser hos andra!

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

30 mars 2014 18:10

Tony : Einstein bor 100 meter från brottsplatsen enligt egen uppgift
Den misstänka är släppt.....vilket betyder att i Kalmar/Norrliden går en minst ful våldtäckare lös
Måste vara jobbigt att var kvinna i Norrliden

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

30 mars 2014 18:13

Nyhetspojken : Du kanske kan göra en insatts patrullera med en burk peppar och ett basebollträ eller behöver du förstärkning ?
SVP erbjöds sej nattvandra för ett tag sedan om vi inte minns fel

 
Ingen bild

World Traveller

30 mars 2014 20:10

Åja Nyhetspojken. Tänk om det visar sig vara ett ensamkommande barn. Då vill du väl inte att gärningsmannen ska åka dit? Men vad dum jag är, alla brott begås ju av pursvenskar. Jag tänkte inte på det.
I min värld så är ett sånt kräk värt mindre än en hundskit oavsett om han är svensk eller invandrare (i motsats till din värld).

 
Ingen bild

Leon

30 mars 2014 22:03

@ Gubben & Gumman, Tony och Blåsippan (återigen)

Först vill jag å det bestämdaste hävda att mitt ifrågasättande av dina (Blåsippan) uppgifter inte är grundade på det man kan läsa ut ur tillgänglig statistik. Utan mer på ditt tämligen kategoriska påstående att om gärningsmännens respektive offrens nationella ursprung. Det är din "oförmåga" att presentera obestridliga fakta som stöder ditt påstående jag vänder mig emot och som får mig att ifrågasätta detta. Därmed inte sagt att jag är så rigid i mitt ställningstagande att jag inte kan ändra ståndpunkt om jag finner att detta är motiverat, d v s att det kan presenteras obestridliga fakta som övertygande motsäger min uppfattning. "Sämre karl" är jag inte än att jag kan ändra mig.

Att jag skulle styras av sverigehat är närmast en förolämpning som inte ens skulle förtjäna ens en kommentar. Men om ni/du ens skulle bry er om att se vad jag tidigare skrivit skulle en klädsam "skammens rodnad" vara högst motiverad. Jag skulle rekommendera att ni (gubben & gumman) först läser det jag skrev 8 dec 2013 kl 11:26 som kommentar under Thoralfs inlägg "Vilken vidrig lögnare". Ett inlägg där jag tämligen mångordigt ger en nyanserad bakgrund till mina ställningstaganden. Och vidare att ni/du nogsamt noterar vad jag framfört för åsikter om såväl invandrings- och integrationspolitik (beskriver dem som vinglig och utan styrsel samt icke existerande) eller asylpolitiken som jag i negativa ordalag beskriver som "den vidöppna dörrens" politik. Men nu hyser ja ju föga eller snarare ingen tilltro till er läskunnighet eller analytiska förmåga, den anala förmågan tycks dock inte vara några problem med.

Vad som eventuellt skulle kunna sägas om min trovärdighet ger jag fulla f-n i. Det som är huvudsaken för mig är att jag till hundra procent följer min egen övertygelse...vad nu än andra kan ha för åsikt om detta.

Leon d´O.....

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

30 mars 2014 22:57

Leon : Läs inlägg 17.28, snart har en miljon svenskar fått nog av bla våldtäkter och ihjälslagna etniska svenskar , vill du inte förstå det är det ditt problem ,inte vårt ,eller proktologavdelningens heller.

Det finns ingen statistik välden ang brott mot etniska svenskar som du skulle acceptera, det klargör dina kommentarer

Svängdörrarna du beskriver öppnades av bla DN samt ett annat gäng
Läs boken när Sverige blev mångkulturellt.

Du vet mycket väl vad du sysslar med ,varför inte bli föreläsare på någon Kibbutz istället ?

 
Ingen bild

Leon

31 mars 2014 06:37

@ Gubben & Gumman

Inlägget (29 mars 17:28) är ju väldigt klargörande ??? Något mer meningslöst och intesägande har jag sällan läst här och det säger mycket. Kanske säger det mer om dig/er... Elaka människor som påstår att riktigt otrevliga saker aldrig hänt, är det en beskrivning av dig/er. Med tanke på vad övrigt ni producerar är beskrivningen påfallande träffande.

Man behöver varken vara etniskt svensk eller av mer suspekt ursprung (som jag och min familj) för att se utvecklingen av VÅRT land som snabbt ledande åt H-vete. Aj f-n nu tog jag nog i för mycket när jag kallar Sverige MITT land då sådana som du/ni knappast ger mig hemortsrätt här.

Beträffande statistik så är sådan alltid egentligen ganska intetsägande siffermängder. Det är först vid en noggrann analys som dessa "talar". Och av den anledningen skulle jag utan tvekan acceptera och godta en statistik som anger det ni säger om etniska svenskars utsatthet för brott. Naturligtvis under förutsättning att "grunddata" också redovisas öppet för vem som helst att själv analysera. Så sätt igång och skapa en oberoende statistikdatabas... kan hända en kommande utmaning för sverigevänliga krafter.

Och slutligen...kan hända jag inom några år faktiskt följer ditt/ert råd och flyttar till det land där jag utan tvekan skulle ha "hemortsrätt". Om människor av ditt/ert slag, som mer uppehåller sig vid det yttre och etniskt ursprung vid bestämmande av en människas värde, får inflytande över hur detta land styrs ser jag detta som ett skäl att ge mig av.

Leon d´O.....

 
Ingen bild

Blåsippan

1 april 2014 00:02

Jag är lite ledsen, inte mycket för jag tror inte det påverkar dig Leon att jag inte tillfredsställer dig från dina röda moln däruppe. Jag är dock endast en blygsam konservativ Sverigevän som gör mitt yttersta för det jag tror på och efter min sanning och verklighet som jag lever mitt enkla liv efter genom faktabaserad info lite här och där (som jag tyvärr inte systematiskt lägger i kartotek) samt livserfarenhet blandat med sunt förnuft och ärlighet. Jag har absolut inga avsikter att skriva någon bok men den raka sanningen håller jag mig till utan krusiduller och förvanskningar. Jag vill rädda det som är kvar av det fina gamla Sverige.

 
Ingen bild

Blåsippan

1 april 2014 00:57

Vad är din Leos agenda?

 
Ingen bild

Leon

1 april 2014 07:41

@ Blåsippan

Kan hända detta är en form av svar om min föga "vänsterinriktade" bakgrund (vilket jag förövrigt tar som en grov förolämpning när sådana "etiketter" grundlöst klistras på mig):
"Jag är en konservativ medelålders herre med katt, av judisk härkomst, antifascist, antikommunist, antirasist, som tror på det individuella ansvaret och som motsätter mig kategoriserande generaliseringar"
Har även nån gång beskrivit min politiska inställning som "gammelmoderat", alltså den mer konservativa inriktning detta parti hade innan de övergick (av makthunger ?) till att bli en sorts lightversion av SAP (i e "De nya Moderaterna").
Ett annat särdrag är att jag alltid ifrågasätter ALLA former av mytbildning, inklusive de grova och föga faktabaserade påhopp SD regelmässigt utsätts för. Något större förtroende för dagens svenska politiker eller traditionella media kan jag knappast heller säga att jag har. Då den "konsensusbaserade" politiska agenda dessa företräder har tämligen totalt "snöpt" all meningsfull politisk debatt. Därför är jag närmast manisk i mitt sökande efter vederhäftigt faktaunderlag (statistik och annat) innan jag tar ställning för eller emot något. Vill alltså kunna bilda mig en egen personlig uppfattning om sanningen och inte okritiskt "köpa" någon annans.

Min högst personliga (och kan hända egocentriska) agenda kan kanske sammanfattas i en önskan om ett gott liv med personlig och ekonomisk trygghet för mig och mina närmaste. Kan i och för sig utsträckas till att omfatta ALLA innevånare i SVERIGE (ett land som jag påståenden här till trots älskar).

Leon d´O.....

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Söndag 9 dec 10:39

Jag har alltid varit intresserad av statistik och alltid ansett att statistik är ett väldigt bra argument i debatter. Att kunna hänvisa till statistik från en statlig myndighet eller en offentlig verksamhet är mer eller mindre omöjlig att förneka, äv...

Av Thoralf Alfsson - Lördag 8 dec 19:49

När jag läser domen mot 22-åringen som nu dömts för 21 olika brott blir jag väldigt fundersam. Personen finns sedan tidigare i 9 avsnitt i brottsregistret. Dessutom var han en av de åtalade vid rättegången efter den stora branden i Berga centrum 2011...

Av Thoralf Alfsson - Fredag 7 dec 21:26

Fredagens upplaga av lokaltidningarna Barometern och Östra Småland avslöjar med all tydlighet hur olika tidningarna rapporterar om lokal brottslighet. Barometerns läsare förs bakom ljuset men Östra Smålands läsare ges små fingervisare om vilka brotts...

Av Thoralf Alfsson - Torsdag 6 dec 22:41

Jag blir mycket förvånad att SVT och Rapport/Aktuellt tar upp att IPCC anser att kärnkraften i världen måste byggas ut med mellan 91-190 procent om klimatmålen skall klaras av. Sverige gör precis tvärtom. Två reaktorer i Oskarshamn/Simpevarp har reda...

Av Thoralf Alfsson - Onsdag 5 dec 22:18


    Hanif Bali     Foto Thoralf Alfsson   Många Sverigedemokrater önskar och hoppas att Hanif Bali skall gå över till Sverigedemokraterna. Men det är bara naiva önskedrömmar. På det sätt som Sverigedemokraternas medlemsutskott och partisty...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 149 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8 9
10 11
12
13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se