thoralf

Direktlänk till inlägg 27 april 2013

SEGERVIS PROVOKATION

Av Thoralf Alfsson - 27 april 2013 09:14

Religionsfrihet existerar inte inom islam. Ännu ett steg i islamiseringen av vårt land, Sverige!


  
ANNONS
 
Stefan K

Stefan K

27 april 2013 09:47

Böneutropet kom till genom ett medborgarförslag.

Vad händer om vi alla lämnar in egna medborgarförslag om att få slippa lyssna på religiöst påtvingade ljud, oavsett religion?

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Hulda mk1

27 april 2013 10:22

Stefan K...
Tänkvärt. Men bättre att vilja stoppa talade religösa budskap.

Kan inte Muslimerna bygga en klockstapel intill sin Moske, och ha klockringning en kort stund innan fredagsbön?

 
Ingen bild

Kurtan

27 april 2013 10:29

Kan bara hoppas att detta väcker många svenskar som har grundlurats inte bara av islamister utan även av sina politiker och media!!!

Detta om något tydligt visar att muslimer inte har någon som helst vilja att assimileras i Sverige!!! Drar jag alla över en kam?! Titta vad islam gör, islam drar alla över en kam... Alla som inte underkastar sig islam är "otrogna" "kuffars" "skyldiga" etc...

Läs koranen!

Wake Up!

 
Ingen bild

Skånepåg

27 april 2013 10:32

Vad jag egentligen vill skriva nu är en omöjlighet m.h.t såväl bloggens goda rykte som gällande lagstiftning. Men kort och koncist kan jag bara sammanfatta det, att det är något som jag hade hoppats jag skulle få slippa uppleva.

I detta inledande skede har med stor sannolikhet böneutropet som sådant en sekundär betydelse, utan det är snarare som så att det är de framflyttade muslimska positionerna i samhället som är det viktigaste för dessa i nuläget. Och vad blir nu nästa steg för att kunna provocera svenskarna och visa sin makt?

 
Ingen bild

Lärare

27 april 2013 10:44

Nu måste SD börja med att tala om för svenska folket vad som gäller. Det ska naturligtvis vara assimilering och tillfälliga uppehållstillstånd, ngt annat är bara lite kosmetika.

Lite tuffare attityd vid framträdanden skadar inte, som David Lång, Kent Ekeroth t ex. Annars blir det ingen reaktion hos de sovande svenska folket. SD berör var så säker, bara alla får reda på partiets politik som kommer göra skillnad.

Finns många, många uppgivna potentiella väljare att omhändertas av SD!

 
Ingen bild

boa

27 april 2013 10:45

Det första i bildtexten här ovan: "Det finns ingen gud" kan vara svårt att tala mot efter att ha sett filmen med häxbränningarna.
Men fortsättningen "Utom Allah och muhammed är guds profet får de som vill tro på. Vi andra borde inte behöva påminnas dessa ideologiers existens bl.a genom böneutrop från minareter.

 
Ingen bild

Skånepåg

27 april 2013 10:53

@ Lärare

Vi har allt att vinna på en tuffare attityd. T.ex Sverige har en statsminister som sammankallar till en presskonferens om fotbollsvåldet (därmed inte sagt att detta är en viktig fråga) men inget om att ryssarna leker "titut" med Sveriges försvarsmakt. Med en sådan oduglig statsminister i knäet på Miljöpartiet, kan det bara gå åt ett håll!

 
Ingen bild

Skånepåg

27 april 2013 10:56

Rättelse 10:53 "....att detta är en oviktig ..."

 
Ingen bild

Johan

27 april 2013 11:52

"Du skall inga gudar hava jämte mig"

 
Ingen bild

Etablissemanget skakar i sina grundvalar

27 april 2013 12:40

Tydligare alternativ enda vapnet mot SD
Debattören: Folk är trötta på politiker som inte ger raka svar

Sverigedemokraterna. Partiet alla trodde skulle bli en repris på 1990-talets Ny Demokrati. SD har farit upp som en sol och ner som en pannkaka och är det enda parti som dragits med skandal efter skandal till synes helt opåverkade.

Otaliga artiklar har skrivits om företrädare som på olika sätt kunnat ifrågasättas och efter nästan varje sådant avslöjande så har en uteslutning skett. Inget annat parti skulle klara av att få ökat förtroende under dessa förhållanden, bara Sverigedemokraterna.

Man har försökt att minska stödet för dem genom att kalla dem nazister – totalt verkningslöst. Saker som att leta upp gilla-markeringar på Facebook och kommentarer på nätet som styrker den tesen har bara hjälpt dem att städa upp i sina led.

För att städa i leden är vad partiet sysslat med mest under första halvleken av mandatperioden i riksdagen. Åkesson har ägnat sig helt åt att städa bort personer som har åsikter som enligt honom inte hör hemma i dagens SD. Som en ångvält har Björn Söder farit fram och hytt med näven. ”Skärpning i leden eller så ryker ni”, har varit det tydligaste budskapet.

Även om nolltoleransen inte gäller alla. Kritikerna finns inom partiet, det tisslas och gnälls, men ingen tycks våga resa sig upp – utom då kanske ungdomsförbundets Gustav Kasselstrand som ses som räddaren i mångas ögon, men allra mest är en stor nagel i ögat på Åkesson.

Utmaningarna har varit många för Åkesson och hans närmaste. De har visat prov på styrka och handfasthet och det har räddat dem från att möta Ny Demokratis öde. Men vilka utmaningar väntar nu partiet under den mer avgörande halvleken av mandatperioden?SD har jobbat hårt för att bli det man en gång sa sig aldrig vilja bli, nämligen en del av etablissemanget, där politiskt korrekta var en dödssynd. Ändå är det just detta vi ser allt tydligare att de blivit. Tydligen ett måste om man ska kunna locka till sig företrädare som är högutbildade och som kan föra sig i det politiska rummet.

Frågan är om den innersta kärnan kommer att kunna hålla ihop hela partiet? Och hur länge? Finns det en risk att partiet växt sig för stort för att kunna styras av en handfull människor, om än mycket drivna och kompetenta?

När det kommer till SD så kan man spekulera i princip om allting. Utgången kan man däremot aldrig vara säker på, det är ett parti som gycklar oss gång efter en annan och SD är här för att stanna. Var så säkra.Det enda som kan få SD att avta i tillväxt, och även dra sig tillbaka, är de andra partierna. Slutar man tävla om vem som flest gånger upprepar mantrat att inte samarbeta med SD och istället lägger krutet på väljarna som man så desperat längtar efter, så kan det gå.

Mitt stalltips till dagens politiker är att stå upp för den egna politiken i första hand. Kom med svar på frågor och ge lösningar och finns inga svar så erkänn detta. Folk är trötta på politiker som inte vågar svara rakt och ärligt, och där står SD som ett alternativ. Sen kan väljarna se mellan fingrarna med en hel del, för svenska folket är inte korkade utan förbannade – till Jimmie Åkessons stora glädje.

Jag önskar jag kunde säga att bara vi jobbar hårdare mot rasism så försvinner SD men svaret ligger inte där. Studier visar att rasismen faktiskt minskar i vårt land. Ställ er då frågan – vad är anledningen till att SD växer?

Nya tider kräver nya metoder och likväl medför de att vi får finna oss i att ha ett parti som driver SD:s politik ett tag till.
Camilla Rågfors
http://www.aftonlognen.se/debatt/debattamnen/politik/article16677138.ab

 
Ingen bild

DuGamlaDuFria

27 april 2013 13:07

@Johan
Det var inte islams Gud Allah som uttryckte det utan GT,s Gud, alltså kristendomen eller judarnas Gud, vilket du vill...ska man rätta sig efter det så kan man inte räkna in Allah som Gud ej heller Mohammed som hans profet för det var Jesus enligt GT.
Men det kanske var det du menade med ditt citat?

 
Ingen bild

Hulda mk1

27 april 2013 13:19

Johan...
Ge dig nu. Du beter dig fånigt och vi skrattar åt dig. Vill du ha det så?

 
Ingen bild

Maja Dacke

27 april 2013 13:25

Pratbubbla till bilden:

Got you!!!

 
Ingen bild

Magentan

27 april 2013 13:43

"Johan" skrev: "Du skall inga gudar hava jämte mig"

Visst, detta koncept är ju detsamma för alla de monistiska religionerna, men i de kristna länderna vrålar man inte ut detta första Guds bud från kyrktornen 5 gånger om dygnet varje dygn året runt från kl 5 i ottan, som det är meningen att man ska göra från alla islams minareter.

Det kommer att bli MÅNGA minareter så småningom när alla de olika muslimska fraktionerna har byggt var sin moské i alla svenska städer. Det finns minst fyra olika huvudinriktningar inom islam, varav de två största är Sunni och Shia, som också står för majoriteten av bombattentaten mot varandra och varandras moskéer i de muslimska länder som inte styrs av en hård och obeveklig diktator.

 
Ingen bild

Magentan

27 april 2013 14:42

Nu börjar problemen med de olika muslimska falangerna i Sverige visa sig. Ett aktuellt exempel på fiendskapen mellan dessa är sossarnas stora problem att hitta "rätt" muslim till höga poster. Artikeln "NY S-NOMINERING VÄCKER KURDISK ILSKA" i Fria Tider idag visar på ytterligare problem för sossarna.
Citat från FT: "Socialdemokraternas beslut att välja in den assyriske invandrarpolitikern Abdo Goriya i Stockholms S-styrelse väcker ilska i andra invandrargrupper."

http://www.friatider.se/s-nominering-vacker-kurdisk-ilska

 
Ingen bild

Johan

27 april 2013 14:48

Man bör kanske påpeka att "monoteistiska religionerna" är den korrekta termen. Samt att profeterna i Gamla testementet samt Jesus också räknas som profeter inom islam.

Att muslimernas tro på Allah skulle vara ett brott mot Guds bud är - hur ska man uttrycka det - lätt komiskt.


 
Ingen bild

Magentan

27 april 2013 15:05

"Att muslimernas tro på Allah skulle vara ett brott mot Guds bud är - hur ska man uttrycka det - lätt komiskt."
Ja, det håller jag med om, men jag vet inte vad du syftar på med detta ganska självklara påpekande.

 
Ingen bild

S. Småland

27 april 2013 15:36

Det står också i Bibeln att den som icke arbetar skall heller icke äta , undras om lelle Johan har ngt jobb ?

 
Ingen bild

Nalli

27 april 2013 16:30

Detta trodde jag aldrig att jag kulle behöv uppleva att
Sverige är på väg ner i avgrunden.

Vad jag är glad att jag röstade SD i förra valet, likaså 2014 blir det SD.

 
Ingen bild

World Traveller

27 april 2013 17:57

Om 10 ar saa har vi statligt bealda muslimska milismaen i de storre svenska staederna tror jag. Valdet kommer att eskalera saa mycket att nat maste goras och da erbjuder de muslimska ledarna att de kan fa slut pa valdet genom att saetta upp egna bevaepnade milisgrupper. Naesta steg blir inkvoterade muslimer pa alla viktiga samhallsposter. Svenska militaren haller tydligen redan pa att tas over. Erfarna befael i 30-40 ars aldern skuffas nu at sidan for att ge plats at en ny generation befael skolade i genuspedagogik, EXPO's och islams vaerdegrunder, politisk korrekthet a la svensk media. Raekna med mycket stora avhopp nu nar tidigare plutonchefer plotsligt blir nedknuffade till Stallfortradande dito av dessa unga politiskt korrekta officerare. Var ska detta sluta?

 
Ingen bild

DuGamlaDuFria

27 april 2013 18:58

Johan; Jag har aldrig läst om varken Allah eller Mohammed i Bibeln..

Så med "sandlåda retorik" var inte de först ang. ditt citat.

Islams Allah är en ulv i fårakläder och representerar motpolen till Jesus. Ondskan vandrar på vår jord!

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

27 april 2013 20:42

OT : Man riktigt känner vänsterjournalistens hat vid intervjun med Jimmie Åkesson

Sparka Ewa Hamilton

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

27 april 2013 20:45

OT : Den ofrivillige brandvakten :

18.54 Brandlarm Östra Funkaboskolan
20.08 Röklukt Vänskapens väg

 
Ingen bild

Da Capo

27 april 2013 21:08

UTAN ISLAM INGA MUSLIMER - UTAN MUSLIMER INGET ISLAM

*Islamonausea* = att vara trött på, att känna motvilja mot
eller uppleva äckelkänlor inför den islamiska läran och dess utövare.

Islam är, bortsett från de uppenbara skillnaderna mellan sunni och shia och några mindre betydelsefulla andra falanger, att betrakta som statiskt, oföränderligt, ej reformerbart. Islam är avskilt och avvikande. Islam har inga värden gemensamma med andra kulturer och påverkas inte heller av dessa.
Varför böneutrop i tredje årtusendet? när varje nuslim har en mobil med klocka i fickan eller t.o m. en Omega på armen. Här är inte fråga om 'religion' utan om en maktmanifestation baserad på hårdnackad, kollektiv dumhet. KallA FÖR EN GÅNGS SKULL SPADEN FÖR SPADE!

Islam är helt klart underlägset västliga kulturer. Islam kan ej annorlunda betraktas än som barbariskt, irrationellt, primitivt och sexistiskt Damer får ej cykla då detta förmodas förorsaka clitorialstimulans!! - helst skall de berövas orgasmförmåga genom clitorisektomi också.

Islamiska vanor och tillvägagångssätt, så som de t.ex föreskrives och beskrives i ‘Reliance of the Traveller’ väcker löje och motvilja hos personer med fungernde sunt förnuft.
( http://www.shafiifiqh.com/maktabah/relianceoftraveller.pdf )

Islam måste enligt dess ‘heliga’ skrift anses vara: våldsamt, aggressivt, hotfullt, terrroristinspirerande. Att avsäga sig läran bestraffas med döden. Av detta simpla skäl har islam tillvuxit framgångsrikt under 1400 år. Islam bedriver en ständigt pågående kamp(-anj) för att sprida sin irrlära och för att slutligen uppnå världsherravälde. - Skall dumheten till slut tillåtas segra?
( http://www.oic-oci.org/home.asp )

Islam är mera en politisk våldsideologi än en religion. Synad i sömmarna är Islam ett idiotiskt och undermåligt plagiat på tidig kristendom där den fiktive Mohammad har intagit rollen av en högeligen förvanskad Jesus.

Kunskap om, befogad aversion mot islam och berättigad ISLAMONAUSEA motiverar ett avståndstagande från allt muslimt. En antimuslimsk aversion måste i ett rationalistiskt och sekulariserat samhälle vara det normala och naturliga.

Det är skillnad på folk och folk - faktiskt! Har du förresten hört en muslim yra om *allas lika värde*? I detta avseendet är muslimer uppseendeväckande realistiska! Kudos åt dem. Ingen är 100% förtappad!
PS Märkte du hur genomsyrad av RASISM och FASCISM ovanstående text är? - ungefär som påståendet att 2 + 5 = 7.

 
Ingen bild

Agenda med Jimmie Å imorgon 21.15 SVT2

27 april 2013 22:37

Direktsänt fördjupande samhällsprogram om aktuella händelser i Sverige och världen. Del 15 av 20. "Det är män som hatar kvinnor som driver det partiet", säger jämställdhetsministern om Sverigedemokraterna. Debatt mellan Maria Arnholm (FP) och Jimmie Åkesson (SD). Intervju med IT-gurun Chris Anderson om 3D-skrivarna som kommer att revolutionera industrisamhället. Splittrad opposition formulerar alternativ till regeringens budget. Intervju med Magdalena Andersson (S), ekonomisk-politisk talesperson. Kurder strider mot rebeller. Interna konflikter hotar sammanhållningen mot Assad-regimen. Reportage från nordöstra Syrien. I studion Katarina Engberg, säkerhetspolitisk expert. Programledare: Camilla Kvartoft.

 
Ingen bild

Jimmies utmärkta vårtal här:

27 april 2013 22:42

http://www.youtube.com/watch?v=KQ2H3CkzVzU

 
Ingen bild

Kalleman

28 april 2013 00:06

Det blir intressant att se Bengt vet Besterbergs nickedocka, alliansens senaste minister, debattera med Jimmie.
Ang Svt, hittar dom inget skit om SD så lägger de locket på, dvs inget positivt får nämnas om SD, detsamma gäller för övrigt inom all sk PK-Journalistik. Trist för journalistkåren att många av valmanskåren redan genomskådat journalisternas partiskhet. Uppvaknandet kommer att ske i september 2014.

 
Stefan K

Stefan K

28 april 2013 00:28

Vet inte varför, men när jag ser mannen på bilden och vetskapen om den religion han förespråkar, så är jag nästan stolt över att bli kallad rasist. För det är väl så media och twittervänstern kallar alla som ogillar islamisternas intåg i den svenska vardagen?

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Ludvig

28 april 2013 09:27

Ja då har hatreligionen gjort ännu ett insteg i detta land.

 
Ingen bild

obeveklig

28 april 2013 10:06

Läs på http://motargument.se under Dispatch ljuger om Koranen så kanske ni kan få er den riktiga bilden av vad Koranen faktiskt säger.
Inte vad myter skapade av islamofober säger.

 
Ingen bild

obeveklig

28 april 2013 10:13

Idag publicerar DN/Ipsos sin väljarmätning.
6,7% för SD.
Om nu media och de andra partierna börjar ta debatten på allvar med er så kommer ni nog inte in i Riksdagen ens vid nästa val.

 
Ingen bild

Inge

28 april 2013 10:55

Sharialag
Några exempel på vad muslimsk lag, så kallad sharia, skulle innebära för svenska medborgare. På slutet av kommentaren även exempel från en kravlista som olika muslimska religiösa grupper och sammanslutningar då och då vid olika tillfällen har framfört för att Sverige skall ”anpassas” till det så kallade multikulturella samhället:
· Värdet av en kvinnas liv är hälften av en mans liv
· Vittnesmål från två kvinnor är värt lika mycket som vittnesmål från en man
· Döttrar ärver hälften mot söner
· En kvinna har inte rätt till skilsmässa från sin man
· En man kan skilja sig från sin hustru närhelst han vill och utan hennes vetskap
· Män tillåts att gifta sig med fyra fruar
· Kvinnor kan inte resa, arbeta, gå i skolan, eller ens lämna huset utan sin makes tillstånd
· En kvinna måste vara bosatt där hennes man bestämmer
· Mödrar får inte vårdnaden om sina barn när mannen skilt sig
· En änka får inte vårdnaden om sina barn efter makens död. Barnen ges till faderns släktingar, och mamman har inte ens rätt att besöka dem
· Om mannen inte har någon släkt, tar samhällets präster vårdnaden om kvinnans barn, familjens pengar och ägodelar
· Äktenskap mellan en muslimsk kvinna och en icke-muslimsk man är förbjudet och ogiltigt, medan en muslimsk man kan gifta sig med en ickemuslimsk kvinna
· Om en muslimsk kvinna våldtas kan hon inte föra mannen till domstol om inte fyra vittnen kan vittna till förmån för hennes påstående, annars ska hon straffas för äktenskapsbrott
· Muslimska män får aga sina hustrur för att fostra dem

Exempel på en av muslimernas kravlistor:
Från Mahmoud Aldebe, Sveriges Muslimska Förbund, i en skrivelse till de svenska riksdagspartierna inför valet 2006. Andra kravlistor gäller anpassning inom sjukvården o.s.v
· En moské i varje stad eller kommun.
· Moskébyggen borde finansieras med räntefria lån som alternativ till villkorat bidrag från utlandet. Kommunerna borde ta på sig ansvaret att gå i borg för räntefria lånen eller låna ut pengar räntefritt till moskébyggen för kommunens muslimska invånare.
· Att integrera islam i svenska skolor.
· Det innebär att man lyfter hemspråket och religionen i schemat som ett vanligt ämne, där muslimska barn får möjlighet till undervisning i homogena grupper i eget hemspråk och egen religion i de kommunala skolorna. Imamer och hemspråkslärare borde få status som ordinarie lärare i ämnet hemspråk och religion.
· Alla kommuner borde ordna en kväll i veckan som ska vara en kvinnokväll respektive männens kväll i gym och simhallen.
· Att riksdagen stiftar en lag som ger svenska muslimer rätt att vara lediga under de islamiska högtiderna Eid al fitr och Eid al Adha är krav från alla muslimer. För nuvarande är det omöjligt att ta ledigt från arbeten för att fira högtiden tillsammans med familjen.
· Muslimer kräver att regeringen ska undersöka möjligheten till en särlagstiftning är möjlig och hur detta i fall ska motiveras utifrån existerande lagstiftning i religionsfrihetslagen.
· Muslimer kräver alltså en lagstiftad positiv särbehandling av i detta fall en religiös minoritet för att befrämja dess status och skydda den mot majoritetssamhället.
· Två timmars ledighet för fredagsbön, mellan kl.12- kl.14 under vintertiden och mellan kl.13-kl.15´sommartiden Fredagsbönen är en obligatorisk bön som måste utföras kollektivt i moskén.
· Att bidraga till att muslimerna och judarna får dispens eller särlagstiftning för att utföra den islamiska och judiska slakten.
· Muslimer kräver att församlingsförbundet i svenska kyrkan i samarbete med landets kommuner ska reservera begravningsplatser i alla kommuner som har muslimska invånare.
· Att starta Imamutbildning vid svenska universiteten och högskolor är ett krav från landets muslimer.

 
Ingen bild

Inge

28 april 2013 11:01


Utdrag ur koranen som visar dess rätta ansikte och inte den lögn och "skönmålning" som framförts i en ovanstående kommentar. Observera att i modern tappning måste allmoseskatten och skyddsskatten tolkas som alla former av bidrag som öses över muslimerna. Annars blir vi dödade som framgår av vers 9:5. Hur kärleksfull ”religionen” är framgår av vers 9:29 och vers 9:41 anger hur islam skall spridas. Bläddrat som hastigast endast igenom några verser, annars är det stor risk att man blir ”fnoskig” av att fortsätta läsa detta.

[9:5] När de helgade månaderna gått till ända skall ni döda avgudadyrkarna, var ni än träffar på dem; tag dem till fånga och omringa dem och lägg er i försåt för dem. Men om de visar ånger och [villighet att] förrätta bönen och betala allmoseskatten, lämna dem då i fred - Gud är ständigt förlåtande, barmhärtig.

[9:29] Kämpa mot dem som, trots att de [förr] fick ta emot en uppenbarad Skrift, varken tror på Gud eller på den Yttersta dagen och som inte anser som förbjudet det som Gud och Hans sändebud har förbjudit och inte iakttar den sanna religionens bud - [kämpa mot dem] till dess de erkänner sig besegrade och frivilligt betalar skyddsskatten.

[9:41] Gå ut till strid - [vare sig ni ser det som] en lätt uppgift eller ett tungt offer - och kämpa för Guds sak med er egendom och med livet [som insats]; detta är bäst för er - om ni visste [vilken vinst ni kan uppnå i det eviga livet]!

http://www.koranensbudskap.se

 
Ingen bild

Lotta

28 april 2013 11:05

För säkerhets skull bjuder jag "obeveklig" på en text skriven av en muslim, ifall poletten inte trillat ner än: http://www.gatestoneinstitute.org/3681/muslim-family-next-door

 
Ingen bild

Inge

28 april 2013 11:36

Ni som vill ha en automatöversättning från engelska till svenska av sidan som Lotta hänvisar till, gå in på http://www.google.se och skriv http://www.gatestoneinstitute.org/3681/muslim-family-next-door i sökrutan. När denna rubrik visas längre ner på sidan, klicka på Översätt den här sidan, så får du en ”hyfsad” svensk översättning av innehållet.

 
Ingen bild

Inge

28 april 2013 11:45

Rättelse:
Funkar inte, något sker i bloggen så att inte min URL till sidan blir korrekt återiven. Men i stället för att använda den URL som jag anger och i stället kopiera Lottas, så funkar det OK när man lägger i den i Googles sökruta.

 
Ingen bild

Inge

28 april 2013 11:53

Rättelse 2:
Bloggen tar ibland med hela URL och ibland inte, så det här är något som fungerar slumpartat på bloggen. Vi glömmer därför det här med automatöversättningen tills vidare. Sorry och ber om ursäkt, men det är "något fel som tydligen är trasigt någonstans"!

 
Ingen bild

Inge

28 april 2013 12:04

Test:

URL http://www.google.se

I Googles sökruta: http://www.gatestoneinstitute.org/3681/muslim-family-next-door

Klicka på översättning

 
Ingen bild

Lotta

28 april 2013 13:05

Tack Inge.

Testa denna länk med översatt text: http://translate.google.se/translate?hl=sv&sl=en&u=http://www.gatestoneinstitute.org/3681/muslim-family-next-door&prev=/search%3Fq%3Dhttp://www.gatestoneinstitute.org/3681/muslim-family-next-door%26hl%3Dsv%26biw%3D1024%26bih%3D484

Har inte läst igenom den så kvalitén på svenskan vet jag inte hur den är.

 
Ingen bild

Camilla

28 april 2013 14:35

Jag blir mörkrädd när jag läser den här bloggen och ännu räddare när jag läser kommentarerna.
Vad i hela fridens namn är problemet med minareter? Kyrkklockor som minareter, same shit! Om kyrkor får ringa i klockor, varför får då inte moskéer ha minareter? Har vi eller har vi inte religionsfrihet i Sverige?
Och Inge, de flesta av kraven som har kommit som du räknade upp är ju asbra! Islam växer inom Sverige, och vad är problemet med det? Återigen, har vi eller har vi inte religionsfrihet i Sverige? Viktigt att komma ihåg kan ju också vara att muslim inte är lika med invandrare, lika lite som kristen=svensk. Tillbaka till kraven du räknade upp. För det första, om de inte kräver något, hur ska de då få igenom något? Politiker lyssnar inte om man försynt kommer och skrapar med foten och viskar fram att man skulle vilja något. Vill man få politiker att göra något så måste man kräva det av dem. Kräver inte andra grupper i Sverige saker av politiker? Som högre lön eller vad tusan som helst (kommer inte på specifika exempel just nu)? Jo, och det är bra! Alltså måste även muslimska förbund få lov att komma och kräva saker! De har trots allt exakt samma rättigheter som vem som helst.
För övrigt, om de kommer och kräver saker, och de dessutom råkar vara invandrare är inte det underbart? De kommer och säger att här är vi, vi vill helst av allt göra så här, men vi kompromissar och gör så här istället. Vad sägs om det? Det är ju fullkomligt underbart för det visar på en vilja att integreras och är det inte det vi alla vill? Eller vill vi ärligt talat göra alla invandrare och muslimer till två mindervärdiga grupper? Nej, det vill vi verkligen inte!

Och slutligen, en liten sak till. När det kommer muslimska invandrare hit som har flytt från sina hemländer för att de antingen kunde välja mellan att dö eller fly så kan vi faktiskt inte kräva att de omedelbart ska anpassa sig efter västerländska värderingar och se snett på dem om de inte gör det. Det tog Sverige flera hundra år att växa fram med de värderingar som finns här idag. Vi kan inte begära att det ska ske med andra människor bara för att de passerar en landgräns. Det finns något som kallas för tålamod, kärlek, förståelse och ödmjukhet. Är det någon mer än jag som har hört talas om de orden någon gång?

Frid!
//Camilla

 
Ingen bild

Inge

28 april 2013 15:29

@ Camilla

Måste tillstå att jag blir nog ännu mörkräddare när jag inser din stupiditet. Driver du med oss eller menar du allvar när du anser att "kraven jag räknat upp är asbra" och antagligen även exemplen på tillämpningen av Sharia? Att börja en polemik med någon med din inställning och gränslösa (!) naivitet är mer än jag anser mödan värd. Lev i din lyckliga värld och om du är ung kanske du även får uppleva hela "raddan" av sharialagar och vad det innebär. Så småningom inser även du i bästa fall hur totalt grundlurad du är, och nu saknar de mest elementära kunskaper om en ideologi som döljer sig under en religiös täckmantel.

P.S
Varför inte göra en semesterresa till Saudiarabien och ta en bibel med dig, så får vi se vad som händer i tullen och hur många år du får en helt gratis vistelse i landet? Tag gärna med dig några foton av vackra kyrkor också så får du garanterat extra långt uppehållstillstånd. När nu Saudiarabien sponsrar moskéer på löpande band i Sverige, har de väl all rätt i världen att få se vad det är som ersätts.

 
Esma

Esma

29 april 2013 04:47

Jag har kommenterat en del på min blogg: http://allahochnattbonen.blogspot.com/. Finns även på journalofamuslimconvert.blogspot.com

http://allahochnattbonen.blogspot.com

 
Esma

Esma

29 april 2013 05:50

Att påstå att islam är ondskan på jorden är felaktigt. Däremot finns ondska på jorden och det är det människorna vi ska tacka för. Kristna, judar, hycklare, muslimer som inte kan följa Qur'ânen lära eller har kunskaper om den, sionister, sd-are och naiva tanter m.fl Muslimer som gör dåliga saker är inte alltid medvetna om det. Kanske vore läge att fråga nästa gång varför de gjorde det? Eller tror du på djävulen?

http://journalofamuslimconvert.blogspot.com

 
Ingen bild

Inge

29 april 2013 10:19

@ Esma

"Eller tror du på djävulen".

Svaret är nej och vill endast avslutningsvis tillägga, att det du skriver med vardaglig betydelse och språkbruk inte innebär annat än att du lever i en egen sinnesvärld och är en "djävla naiv virrpotta"!

 
Ingen bild

Camilla

29 april 2013 16:36

@Inge

Nej Inge, jag driver verkligen inte med dig eller någon annan när jag säger att kraven är bra, och nej, jag försvarar inte Sharia-lagarna. På vad sätt är min inställning gränslöst naiv? Om du nu är så vis och kan det här så bra, så upplys mig! Tala om VARFÖR jag har fel? VARFÖR jag är så naiv? Och om du inte tänker inleda en debatt med mig, varför svarar du överhuvudtaget på min kommentar?
För övrigt, vad menar du med "uppleva hela "raddan" av sharialagar och vad det innebär"? Kan du utveckla detta för mig, om jag nu inte förstår så mycket och är så naiv?
Till sist, "saknar de mest elementära kunskaper om en ideologi som döljer sig under en religiös täckmantel", vad menar du med detta? Återigen, upplys då mig som är så ung och uppenbarligen inte förstår detta! Ty vem ska jag annars vända mig till om inte någon som uppenbarligen är så bra på det här och har så rätt?

Frid!
//Camilla

P.S Jag vill väldigt gärna åka till Saudiarabien någon gång, men jag hade inte planerat att ta med mig min bibel och inte heller bilder på vackra kyrkor, av den simpla anledning att det inte är accepterat där. Jag betraktar Saudiarabien som ett skräckexempel på många sätt, men inte för att befolkningen är muslimer utan för att Saudiarabien är en diktatur som förtrycker sina invånare. Dessutom så ersätts inte kyrkor av moskéer, om du nu trodde det. De byggs sida vid sida, vilket inte på något sätt är problematiskt. Varför skulle det vara ett problem?

 
Ingen bild

Camilla

29 april 2013 16:44

@Inge

För övrigt Inge, angående utdragen ur Koranen som du skrev i kommentaren från 28/4-13 kl. 11.01 Vad vill du ha sagt med att skriva upp dessa verser här? Kan du vara så snäll och förklara det för mig!

Frid!
//Camilla

 
Ingen bild

Inge

29 april 2013 18:24

@ Camilla

Vad är det för fel i att sprida vad som står i koranen och som till varje pris vill döljas för oss otrogna av dess tillskyndare? Lite "varudeklaration" kan väl aldrig vara fel, eller hur?

 
Ingen bild

Camilla

29 april 2013 19:20

@Inge

Det är inget fel med att sprida Koranens budskap, men vad vill du ha sagt med just dessa verser just här? Det svarar du inte på.
För övrigt, var god svara på min kommentar från idag, kl. 16.36 Jag väntar fortfarande på att du ska upplysa mig.

 
Ingen bild

Inge

29 april 2013 20:13

@ Camilla

Jo men det är ju uppenbart. Dessa verser visar till fullo vilken fredlig och kärleksfull ideologi/religion islam är. Och sådant skall givetvis inte döljas för allmänheten, eller hur?

Om du är osäker på något annat som jag har skrivit i samband med detta, gå tillbaka och läs vad jag har skrivit tidigare i tråden så slipper du hålla på och fråga om självklarheter. I all vänlighet, börjar det faktiskt bli lite pinsamt i längden från din sida, som inte vill eller har förmågan att förstå rena fakta.

 
Ingen bild

Camilla

30 april 2013 09:48

@Inge

Nej, det är verkligen inte uppenbart. Visste du förresten att det är ypperligt korkat att plocka lösa verser ur dess sammanhang? Och att det är lika korkat att strunta i den tid som Koranen är skriven i? Du vet den där tiden då alla dödade alla andra som inte hade samma åsikter, något som inte var varken konstigt eller stötande då.
Men kort sagt, det du vill ha sagt med att slänga ur dig tre verser ur koranen är alltså att upplysa alla om hur 'våldsam' islam är? Ett mycket märkligt sätt att göra det på.
På tal om ingenting, det här kan vara kul att veta. Visste du att Bibeln påstår att Gud inte finns? Det är inte så många som vet det =)

Mina frågor gällde varför jag var naiv, varför jag har så fel? Det kan jag inte läsa in i tidigare kommentarer, tyvärr. Men eftersom du nu är så vis och kan så mycket, visst måste väl du kunna upplysa mig? Jag bara väntar på din visdom Inge! Och om det börjar bli lite pinsamt, så rädda mig då från denna pinsamhet genom din stora visdom! Ty vem skulle annars kunna göra detta för mig? Vem annars skall jag vända mig till?

Frid!
//Camilla

 
Ingen bild

Lotta

1 maj 2013 10:05

@Camilla

Här har du din kärleksfulla islam: http://avpixlat.info/2013/04/30/valbevapnade-jihadister-planerade-massmord-vid-edl-mote/

 
Ingen bild

Camilla

1 maj 2013 11:07

@Inge

Funderat på VARFÖR de gör som de gör?

 
Ingen bild

Lotta

1 maj 2013 12:02

@Camilla

Varför de gör vad? Kan du nämna ett land där sharialagar gäller som samtidigt är en demokrati?

 
Ingen bild

Inge

1 maj 2013 16:02

@ Camilla

"Funderat på VARFÖR de gör som de gör?"

Det har var mycket intressant och ett ev. svar på varför det exploderat och dödats och lemlästats en massa människor av bomber lite varstans runt om i världen där islamister har varit i farten. Med andra ord så har jag inte den blekaste aning. Berätta för oss andra, håller på att spricka av nyfikenhet?

 
Ingen bild

Camilla

4 maj 2013 14:47

@Lotta
Jag är inte tillräckligt insatt i världspolitiken för att kunna ge ett svar på det, men jag tror inte att det finns. Vad har det med frågan att göra?

@Inge
Jag har en till fråga. Varför har du så mycket emot islam och invandrare?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se