thoralf

Direktlänk till inlägg 27 april 2016

KVINNAN DÖMS FÖR MISSHANDEL AV MIG

Av Thoralf Alfsson - 27 april 2016 12:48

 

 

Den kvinna som riktade ett kraftigt knytnävsslag mot mig på en pub i december döms idag för misshandel vid Kalmar tingsrätt. Hon döms till villkorlig dom och 50 timmars samhällstjänst. Hon skall även betala ett skadestånd till mig på 5 000 kronor men hon skall även betala kostnaderna för försvaret på 8 580 kronor, samt 800 kronor till Brottsofferfonden.


Enligt ett vittne sa hon i samband med att hon utdelade slaget ”jag hatar dig, ditt jävla svin!”


Tingsrätten går helt på min linje och vittnets uppgifter. Jag citerar några stycken från domen.


”Thoralf Alfsson har redogjort för händelseförloppet på ett sakligt och detaljerat sätt.

Hans uppgifter har stöd av vad vittnet N.N berättat, något som det inte finns någon anledning att ifrågasätta. N.N har berättat att G.H utdelade ett knytnävsslag mot Thoralf Alfsson som träffade i ansiktet. N.N har också berättat att hon uttalade sig på ett aggressivt sätt mot Thoralf Alfsson innan hon utdelade slaget. Att slaget träffade vinner också stöd av polisens notering att Thoralf Alfsson vid anmälningstillfället hade en rodnad på sin vänstra kind.”

 

”Sammantaget finner tingsrätten utrett att G.H tilldelat Thoralf Alfsson ett

slag med knuten näve som träffat i ansiktet och som i vart fall vållat smärta.”

 

”G.H hade inte tidigare träffat Thoralf Alfsson. Att hon visste vem han var och att hon tyckte illa om hans åsikter framgår av de s.k skärmdumpar som åberopats i målet. Hon har i anslutning till misshandeln uttalat sig på ett sätt som tyder på att hon tyckte mycket illa om Thoralf Alfsson. Eftersom de inte haft någon som helst personlig kontakt finns ingen annan slutsats att dra än att hon tyckte illa om honom för hans åsikters skull.”

 

”Enligt tingsrättens uppfattning är det uppenbart att angreppet skedde eftersom G.H tyckte illa om Thoralf Alfsson för hans politiska uppfattning. Det är alltså fråga om ett oprovocerat angrepp på en politiskt verksam person.”

 

”G.H ska alltså dömas till villkorlig dom i förening med samhällstjänst. Med hänsyn till att straffvärdet bedömts motsvara fängelse en månad ska antalet timmar bestämmas till 50.”

 

 

Väldigt viktigt för min del att tingsrätten fastslog att misshandeln och angreppet hade sin grund i min politiska gärning. Detta gjorde tingsrätten trots att åklagaren Linda Caneus inte tog upp bakgrunden till våldet under förhandlingen i tingsrätten, utan det fick jag mer eller mindre jag själv göra i en egen slutplädering.


Jag hade även förväntat mig att tingsrätten tagit hänsyn till detta vid fastställandet av straffvärdet, vilket jag dock inte kan utläsa någonstans i domen.


Jag är mycket förvånad och besviken över åklagaren Linda Canéus agerande i rätten. Jag framförde därför direkt efter förhandlingen i tingsrätten fram min förvåning och besvikelse både till åklagaren Linda Canéus och till åklagarmyndighetens chef i Kalmar.


UPPDATERING!


Barometern skriver i sin artikel följande.


"Under rättegången gjorde åklagaren Linda Canéus ingen direkt koppling mellan Thoralf Alfssons arbete som politiker och misshandeln. Av det som hände inne på puben menar hon att det inte går att visa på ett politiskt motiv."


Uppenbarligen gjorde rätten och lagmannen Conny Jörneklint en helt annan bedömning av uppsåttet än åklagaren. Vilket är minst sagt pinsamt för Linda Canéus och ett underkännande av hennes insats i rättssalen!


Här finns hela domen att läsa.


Artikel Östra Småland, BarometernRadio Kalmar, 24KalmarVimmerby Tidning, Dagens Vimmerby

 
ANNONS
 
Ingen bild

Hacke

27 april 2016 13:16

Bra jobbat Thoralf! Men man undrar ju vad man ska med åklagare till när de agerar som denna kvinna. Straffet borde dessutom varit hårdare, all den stund det politiska motivet fanns med i domen.
Hur som helst satt det riktigt skönt att denna alkoholiserade batikhäxa fick smaka returen på sina gärningar från ett trots allt hyggligt fungerande rättsväsende.
Nu undrar man förstås hur de överordnade på hennes arbetsplats agerar. Att hon jobbar i den ofantliga sektorn och dessutom inom skolväsendet talar för att det händer väldigt lite, om ens något.

 
Ingen bild

Sanningen?

27 april 2016 13:36

Finns i alla fall någon liten rättvisa. Håller med dig om åklagarens dåliga framställan, skamligt. Tingsrätten verkar dock tagit dig ad notam, bra. Är dock fortfarande tveksam till rättsläget i Sverige rent generellt.

 
Ingen bild

Andres

27 april 2016 13:43

Grattis Thoralf! Och grattis Sveriges rättssäkerhet.

Inget grattis till åklagaren dock. Hon borde prickas för tjänstefel.

 
Ingen bild

biran

27 april 2016 14:40

Man undra var denne åklagare står politiskt? Jag kan också undra vad för samhällsnytta detta aggressiva fruntimmer kan bidra med?
Knappast ett föredöme för den svenska skolan och dess elever.

 
Ingen bild

Ibbe

27 april 2016 14:42

Tingsrätten såg gudskelov det åklagaren inte lyckades se något av. Mycket oroande. Medveten blindhet eller ren oförmåga? Här har chefsåklagaren i Kalmar en allvarlig problematik att ta tag i?

 
Ingen bild

David

27 april 2016 14:42

Härligt, men som vanligt är straffen allt för låga till i princip alla brott i Sverige. Det ska verkligen kännas att man utfört ett brott och avskräcka från att göra det igen vilket oftast inte är fallet idag.

 
Ingen bild

Göta

27 april 2016 14:53

Jag gratulerar dig Thoralf till att tingsrätten åtminstone var på din sida.

Men rättens åsikter om straffvärdet för detta i högsta grad politiska brott är definitivt inte något att gratulera. Eller är det kanske så att vår lagstiftning är så dålig på att värna vår parlamentariska demokrati att det helt enkelt inte kan bli något straff värt namnet för politiska brott?

 
Ingen bild

Steve

27 april 2016 15:23

Om Thoralf varit mörkhyad, då hade åklagaren reagerat med hela registret.

 
Ingen bild

Niklas R

27 april 2016 15:24

Tror nog att anledningen till varför hon dömdes till villkorlig istället för böter var för att det var en oprovocerad attack mot en politiskt aktiv person.
Men det är bara en gissning.

Sedan borde åklagaren åtalas för tjänstefel som inte tog upp detta i statens åtal mot personen i fråga.
Vad var hennes grund/ motiv till varför kvinnan helt plötsligt fick för sig att klappa till dig? För att du stod i vägen?
Om åklagaren ansåg att det inte hade med din politiska åskådning att göra så borde hon definitivt gått hårdare fram och krävt fängelse eller rättspsyk, för då måste kvinnan vara en generell fara för allmänheten om hon helt oprovocerat går omkring och slår folk.

 
Ingen bild

Tony

27 april 2016 15:43

Synd bara att hon inte fick skaka galler några månader,
min egen uppfattning är att vänsternissar kommer alltför
billigt undan i rättssystemet, vi ser hela ligist vänstern
som slår sönder allt från polisbilar till att sätta yxor i
dörrarna till folk som inte delar deras åsikter, utan att
det händer något. Polis och åklagare verkar inte att bry sig,och media kallar dem hovsamt för aktivister när dom är ligister.

Det var bra att åklagaren i detta fallet fick sig en knäpp
på näsan, i vissa fall verkar nästan åklagare att fungera
som försvarsadvokater!

 
Ingen bild

Demokratur

27 april 2016 15:51

Åklagaren är givetvis SD-hatare.
Vänstern och liberalerna har sitt gift överallt.

 
Ingen bild

Hulda mk1

27 april 2016 15:56

Grattis Thoralf! Även om straffet blev alldeles för lågt, rådde tydligen ingen tvekan om hennes skuld.
Vad gäller åklagarens insats, kanske hon hade "stallorder" uppifrån..

 
Ingen bild

Friholt

27 april 2016 16:02

Åklagaren har bevisligen gjort en fadäs. Men hon mötte en stark person med stor integritet. Något som hon kanske inte hade räknat med.
Jag vill gratulera om nu ett grattis är ett adekvat uttryck i sammanhanget, men ändå...

 
Ingen bild

jag

27 april 2016 16:05

Grattis! Måste kännas skönt att i alla fall fått lite upprättelse.

 
Ingen bild

Anneli jakobsson

27 april 2016 16:10

Grattis att du fick rätt till slut och att det finns en rättvisa till en sd-politiker.

 
Ingen bild

crille

27 april 2016 16:16

Grattis Thoralf! Men straffet var för milt enligt min åsikt. Åklagaren var med all säkerhet något politiskt.

 
Ingen bild

Putte

27 april 2016 16:36

Kanske är dags att kräva att åklagarnas politiska hemvist redovisas öppet.

 
Ingen bild

OH

27 april 2016 17:03

Jörneklint fastslog att brottet berodde på hat mot en med annan politisk åsikt än brottslingens. Min undran är då varför påverkade det inte på något vis domen.Min tro, är att detta var ett s.k spel för galleriet.
Det borde varit fängelse.

 
Ingen bild

Gute

27 april 2016 17:07

Lite upprättelse åtminstone, men det kändes antagligen oerhört obehagligt för dig att bli anfallen på det viset när du är ute för att roa dig.

Att vara straffad för att helt oprovocerat slå någon i ansiktet för att man hatar personen är ett synnerligt grovt brott, hon slapp lindrigt undan för den här gången.
- Det är inget man vill ha i bagaget!

 
Ingen bild

Roberto

27 april 2016 17:29

OK dom men fängelse i en månad vore enligt mig mera korrekt. Uruselt av åklagaren att inte lyfta den solklara politiska motivationen. Svenskt rättsväsen normalt mycket naivt. Anyways grattis antar jag.

 
Ingen bild

Hasse

27 april 2016 17:32

Åklagaren är helt klart SD-motståndare, hon är väl inte den vassaste på åklagarmyndigheten i Kalmar. Finns många som har åsikter om hennes arbete.

Thoralf Alfsson

27 april 2016 18:07

Har hört liknande åsikter om Linda Caneus från personer inom rättsväsendet.

 
Ingen bild

Knsster

27 april 2016 17:46

Grattis Thoralf! Du skänker glädje och hopp!

Sköt om Er alla som vill Sverige väl!

 
Ingen bild

Chrille

27 april 2016 17:53

Ursäkta mig, men vad är det för "kvasi-åklagare"?
Det står ju helt uppenbart att det var ett politiskt motiv som låg bakom.
Domen är ju dessutom ett rent hån, villkorlig dom och samhällstjänst.
Undrar hur det sett ut om en sympatisör för sverigedemokraterna dängt till en miljöpartist?
Har du funderingar på att överklaga domen till hovrätten?
I och för sig fick du någon slags upprättelse, då hon inte friades helt, men ändå.

 
Ingen bild

Morningstar

27 april 2016 18:22

Såg på Fria Tider att du fått lite upprättelse. Men som så många andra tycker jag att straffet var för milt. Därför undrar jag om du tänker överklaga? Hon hör ju klart hemma i fängelse.

Thoralf Alfsson

27 april 2016 18:27

Jag skall prata med en jurist. Sedan hoppas jag att någon journalist skickar domen till fd. överåklagare Sven-Erik Alhem för synpunkter. Skulle vara intressant att höra hans syn på domen.

Det viktiga för mig efter hur förhandlingen i tingsrätten utfördes av åklagaren var att det slogs fast att motivet för misshandeln var politiskt. Hade detta inte funnits i domen hade jag definitivt överklagat domen. Idag är jag tveksam till det. Jag vinner sannolikt inget på det!

 
Ingen bild

Stefan A

27 april 2016 18:34

Bra att rättssystemet verkar funka fortfarande på sina håll, går inte utesluta att fulmedias propaganda börjar smyga sig in även hos myndigheter och deras anställda, den här åklagaren kanske bara läser Aftonbladet och tittar på SVT och får då en fruktansvärd snedvriden bild av verkligheten.

 
Ingen bild

Ådärkomdenja

27 april 2016 18:34

ÖVreklaga, är mitt bestämd råd. Om så krävs även till HD. Detta är ett principiellt mycket viktigt fall, där svenskars rätt måste fastställas, i kontrast eller ej mot lagstiftningens tillämpning i jämförelse med invällarnas hartass-behandling i rättssystemet.

 
Ingen bild

Gnorfel

27 april 2016 18:34

10000 är vad jag som privatperson blev tilldömd för 10 år sedan, efter att jag dragit på mig uppmärksamheten av en kvinnomisshandlare och tilldelades en snyting...

...terrorism mot politiker skall väl för bövelen MINST ge fängelse!!!?

ÖVERKLAGA!

 
Ingen bild

SM811

27 april 2016 18:48

"50 timmars samhällstjänst". Vad då? Vilka arbetsuppgifter?

 
Ingen bild

Demokrat

27 april 2016 19:14

Själklart skall man inte slå någon. Det är bra att man blir dömd om man begår brott. Men undrar vad ni som hänger på denna sida anser att polisen i Kalmar som det talas om idag på nyheterna som körde ut en kille i skogen, vad tycker ni att denna polis skall ha för straff.

Thoralf Alfsson

27 april 2016 19:22

Att de körde ut honom och lämnade honom i skogen var enligt lagboken och en paragraf.

Problemet är ju hur en av polisen uttryckte sig!

 
Ingen bild

Tony

27 april 2016 19:16

Det finns skäl att vara misstänksam mot rättssystemets
representanter i dagens Sverige.
För att bara nämna en till exempel, advokatsamfundets
högste chef Anne Ramberg, känd SD hatare med klara
vänstersympatier, givetvis boende bland den välgödda
inaveln på Östermalm? Och det finns många sådana som
Anne Ramberg i det Svenska (o)rättssystemet?

 
Ingen bild

calle

27 april 2016 19:20

det är sådana personer som media och 7 klövern har skapat med sin förjugenhet och hjärntvätt. kanske skulle våldvänster madammen tycka lite annat om hon fick veta om alla gruppvåldtäkter , mord, bedrägerier, vanvård och besparingar i äldrevård, besparingar och dödsvård i vården, miljardstölder av skattemedel inom asylindustrin, och mer som förljer i spåren på massinvandringen.

bra att hon blev dömd. hade det skett före valet 2010 hade hon blivit friat. SD riksdagsinträde har fått fler att vakna upp.

 
Ingen bild

Waterbug

27 april 2016 19:23

Rimlig dom när man beaktar tidigare ostraffad och lever under ordnade former, tycker man kan utläsa mellan raderna att fängelsevistelse var inte långt borta. Straffvärdet var ju en månads fängelse men det dömdes ut villkorligt.

Kan inte tänka mig att hovrätten burar in en medelålders tidigare ostraffad dam i dagens samhälle.

 
Ingen bild

calle

27 april 2016 20:16

folk är hjärntvättade att tycka illa om nya partier som hotar maktstrukturerna i Sverige. därför reagerade våldmadammen när hon såg thoralf live. troligen sitter de på fikarasterna och alla måste tycka likadant och fantiserar ihop nya hatideer mot sd.

även löven står ju riksdagen och juger om järnrörs-påhittet. efter att bli om frågad om sossarnas samarbete med mördarorganisationer. pol pot hyllades av sossarna förr

tidskod 03.00
https://www.youtube.com/watch?v=1lRCR0QQBOI

alla kan ju se video klippet på webben. dom håller ju i 2 meter långa byggställningsrör under 10 sekunder som skämt, det går ju inte att slås med sådana. men pk säger inget om att de tvingades fly från våldsvänstermobb, som rings dit förr att misshandla. men polisen dyker upp och gör ingripande.

aggresiva lidingö-tjejen får mothugg tidskod:13.55
järnrör tidskod 15.40
https://www.youtube.com/watch?v=VxpWclgalZU

 
Ingen bild

Hulda mk1

27 april 2016 21:05

Till detta straff tillkommer också uthängning med foto på Sverigevänliga sajter. Men tyvärr kan det i tveksamma grupperingar på vänsterkanten ge henne hjältestatus...

Thoralf Alfsson

27 april 2016 21:08

De har säkert redan startad insamling av pengar till skadeståndet och kostnaden för försvaret.

 
Ingen bild

pierre

27 april 2016 22:14

Otroligt att hon inte kunde fällas för hatbrott då det handlar om din politiska åsikt som Sverigevän och inget annat, jag ger inte ett skit för svenska domstolar då dessa är så förbannat partiska så det liknar en parodi.

Tänk om vi fick se riktiga straff för de som begår våldsbrott och inlåsning på lång tid , innan vi kommer dit så blir det bara vanliga svenskar som sätts åt och varken vänsterparasiter eller kriminella invandrargrupper.

PS märkligt att tanten inte blev friad men det fanns ju vittnen så denna gång kom hon inte undan.

 
Ingen bild

calle

27 april 2016 22:28

lyssna på mattias, helt otroligt att sossarna i nutid samarbetar med mördarorganisationer.
https://www.youtube.com/watch?v=1lRCR0QQBOI

men det är väl deras sätt att bygga samhällen. folket skall slita och betala skatt och lyda och maktens sekter skall frossa i överflöd.

var väl samma agenda i ådalen 1931, så bankirer betalde socialister att hetsa arbetarna mot militären, sedan fick vänstersocialisterna stor makt som i sin tur styrs av bankirer.
vänster eller borgliga är två sidor av samma mynt.

därför är det ett sånt hat mot SD som är mitt emellan på folkets sida.

 
Ingen bild

Kalleman

27 april 2016 22:30

Grattis Thoralf, men du måste få ett större skadestånd, numera kan man få sexsiffriga belopp om man inte vill ta någon hen ihand, men det beror väl vilken religion man tiihör.

 
Ingen bild

OT

27 april 2016 22:41

Helt apropå!

Ett flertal gånger under tillverkningen av denna skrift skrek jag "datorjävel" i ren frustration över tangenthaveriet. Och så nu till texten.

En "snutdjävel" skrek tydligen "arabdjävel" under nuvarande asylhaveri. Blev givetvis genast avstängd p.g.a några "politikerdjävlars" egenmäktiga förfarande, utan vare sig stöd från "väljardjävlarna" eller kulturelltmånfalds direktiven (som även borde gälla Svenne Banans kulturella yttringar).

Ingen kunde säga det så klart som Eddie Meduza - "socialdemokraterna": https://www.youtube.com/watch?v=5c3ON6V3Bs8

P.S Poliser! Ge inte upp! Ni är det sista totalförsvaret vi har kvar! Släpp ingen "djävel" över bron.

 
Ingen bild

Tips-Artikel repris önskas

28 april 2016 00:25

Här kan du räkna ut avdrag för massinvandringen i din deklaration – enligt Thoralfs modell

http://nyheteridag.se/har-kan-du-rakna-ut-avdrag-for-massinvandringen-i-din-deklaration-enligt-thoralfs-modell/

 
Ingen bild

Centerpartist

28 april 2016 00:54

Att Thoralf bara tycker det "är ett problem" när en polis säger "arabdjävel" "är du dum i huvudet" "ut med packet" m.m och är vädigt hotfull under hela det skeende som finns inspelat, ja, det ser jag som ett problem med Thoralf! Att du Thoralf, tillåter en fullfjädrad högerextremistisk rasist utala sig på din blogg är så lågt så du borde skämmas.
Sedan beklagar jag att denna kvinna blev fälld, även om man inte ska använda våld. Dock förstår jag att du väcker hat hos många människor i Sverige.

Thoralf Alfsson

28 april 2016 07:27

Så du beklagar att kvinnan blev fälld av det svenska rättssystemet. Är det hela Centerpartiet du talar för? Skrämmande men det är väl ditt.godhetshat som styr.

 
Ingen bild

OH

28 april 2016 08:13

C och MP borde gå samman i sin strävan att hamna under 4% strecket.Jag vill minnas att det var C som en gång hjälpte MP in i Riksdagen, därför vore det rätt om dom hjälptes åt att komma ut.

 
Ingen bild

World Traveller

28 april 2016 08:25

Jag hade ett intressant samtal med två tyska poliser. De berättade om något som heter European Gendarmerie Force. Det är en halvmilitär styrka som ska kunna sättas in i Europa om det blir folkligt uppror mot makthavarna. De ska alltså kunna sättas in i Sverige och hjälpa regeringen mot folket. Poliserna sa att där deras flagga vajar där gäller EU's lagar som står över nationella. Dessa gendarmer har redan satts in i Afrika för att få träning och erfarenhet. De två tyska poliserna var mycket oroliga över detta, med rätta.
Det skulle vara intressant om någon som har tid kunde gräva lite i detta.

 
Ingen bild

Tony

28 april 2016 08:38

Centerpartist@

Ja så värst många är ni väl inte i Partiet som
maler om att Sverige borde ta emot 40 miljoner invandrare?
Sen är det förståeligt att någon polis ibland ballar ur
fattningen, för till skillnad från er ryggradslösa PK ister
så får poliser varje dag ta emot glåpord och skit från just
denna kategori som säger sig ha flytt från våldsamheter,
men idkar just detta när dom kommer hit? Men om
sådant bryr sig inte signaturen Centerpartist och
framförallt inte skenheliga journalister som är väldigt
vakna när något drabbar dom lättstötta!

 
Ingen bild

Hulda mk1

28 april 2016 08:50

@Centerpartist. Visst är det sorgligt när det brister för en polis, men läs artikeln om detta på Avpixlat. Den ger lite mer fakta och förklaring till polisens beteende.
Så du accepterar straffrihet för politiskt motiverat våld i Sverige. Sjukt..

 
Ingen bild

S-E Karlsson

28 april 2016 10:42

Men "Svennejävlar " får man skrika ,då är det ingen som säger något !

 
Ingen bild

Fredde

28 april 2016 11:43

Man kan alltid leka med tanken om en (infödd) svensk klappat till en arab för hans politiska åsikter, hur hade domen blivit då?
Finns det några bra exempel som man kan relatera till?

Jag tror att det hade varit annorlunda....

 
Ingen bild

TomasPL

28 april 2016 14:04

När patienten inte ville ta i hand vägrade läkaren att undersöka henne. Nu dömmer Hässleholms tingsrätt vårdgivare att betala 75000 kr för att kvinnan diskriminerats.

 
Ingen bild

OT

29 april 2016 00:11

@Centerpartist - "...fullfjädrad högerextremistisk rasist..."

Tack för de varma orden, jag rodnar över ditt fina smicker.

P.S För att inte göra dig besviken - "Eddie Meduza - Torsten Hällde Brännvin I Ett Glas Åt Karin Söder": https://www.youtube.com/watch?v=WGheQXwUUxA

 
Ingen bild

ECAW

29 april 2016 11:12

Don't understand a word but good luck to you from England.

www.ecawblog.wordpress.com

Thoralf Alfsson

29 april 2016 11:22

Thank you!

 
Ingen bild

Leon

30 april 2016 07:20

@ S E Karlsson

Men att skriva "alkoholiserad batikhäxa" (Hacke 27 april 13:16)om denna kvinna tycks vara helt acceptabelt. Nej givetvis är inga nedsättande epitet (om nu "svenne" är ett sådant) acceptabla även om det sker i omedveten affekt. Vilket kanske kan vara värt att tänka på även här i "Thoralfs egna värld" nästa gång någon drabbas av akut "fingerkliande".

 
MetalHeadViking

MetalHeadViking

30 april 2016 21:02

Stå på dig Alfsson!

http://detopaverkadesinnet.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22 23 24
25 26 27 28 29
30
<<< April 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se