thoralf

Direktlänk till inlägg 16 augusti 2017

NOT IN MY BACKYARD

Av Thoralf Alfsson - 16 augusti 2017 22:39

Jag har inte skrivit något om den så kallade demonstrationen på Medborgarplatsen och det har varit ett i allra högsta grad medvetet val, då så många andra skrivit bra om demonstrationen.


Idag fick jag dock ett samtal från en boende på Södermalm som berättade att han besökte Medborgarplatsen varje dag för att titta på eländet och prata med både ”publik” och polisen. Om jag uppfattade det hela rätt så avvisar polisen personer från Medborgarplatsen om de tror att de kan vara där för att protestera mot demonstrationen. Han blev vittne till hur en grupp blonda killar blev avvisade eller bortkörda av polisen. Uppenbarligen enbart för att de var blonda. En form av rasism från polisen?


Läser också idag på ledarsidorna.se att boende på Södermalm nu hör av sig till polisen och vill att man agerar mot demonstrationen. Många känner inte igen sig och känner sig otrygga. Nästa vecka börjar skolan och vuxna är nu oroliga när barnen själva skall gå till skolan. Not in my backyard stämmer uppenbarligen även på den feministiska och gröna politiska korrekta ”eliten” på Södermalm. De som i val efter val röster på Miljöpartiet, Vänsterpartiet och Feministiskt initiativ och som kallar alla som är kritiska till massinvandringen för rasister.


Det var ett genidrag från polisen att flytta demonstrationen från Mynttorget till Medborgarplatsen på Södermalm. Invandringsförespråkarna på Södermalm måste ju bara älska att få kanske upp emot tusen ensamkommande barn från Afghanistan som grannar. Rena julafton!


Jag är dock förvånad över att dessa stackars barn tvingas sova ute hela natten mitt på Södermalm. Jag trodde att dessa välbärgade pk-människor på Södermalm bjöd in de stackars barnen till sina hem över natten.

Jag har dock inte sett en anda artikel i vare sig Aftonbladet, Expressen, DN eller SvD om att någon av dessa alla kändisar på Södermalm har öppnat sitt hjärta och bostad för dessa stackars minderåriga barn. Det är så fruktansvärt hjärtlöst!

 

Sanningen är nog den att de är hycklare hela bunten. Not in my backyard gäller också för dessa hycklare. De förväntade sig inte att verkligheten skulle tränga sig på så öppet och med så stor publicitet. Jag hoppas att polisen förlänger deras demonstrationstillstånd med ytterligare en månad så att verkligheten kan nagla sig fast riktigt ordentligt. Jag kommer utan tvekan njuta varje gång jag läser att någon av dessa pk-nissar boende på Södermalm klagar över demonstrationen på Medborgarplatsen. I dagens Barometern kunde jag läsa att Miljöpartiets landstingsråd i Kalmar län, Jessica Rydell besökt de stackars barnen på Medborgarplatsen. Att jag som skattebetalare skall tvingas betala för att Jessica Rydell besöker Medborgarplatsen gör mig förbannat irriterad. Så skall inte våra skattemedel användas inom landstinget.


”Varför är du på ­ Medborgarplatsen?

– Jag vill visa mitt stöd för de utvisningshotade afghanerna som är här och protestera. Jag vill att Sverige omedelbart stoppar utvisningar till Afghanistan”

 

Jessica Rydell.

 

Jessica Rydell visar därmed att hon inte stödjer sin egen regering! Här pratar vi verkligen om att båda äta kakan och att ha den kvar. Miljöpartisterna har missförstått att de sitter i regeringen när de fortfarande agerar som ett oppositionsparti. Inte undra på att socialdemokraten Johan Persson kastade ut Miljöpartiet från majoriteten i Kalmar för några år sedan när de uppträdde likadant i kommunpolitiken.


Stefan Löfven kommer dock inte kasta ut Miljöpartiet från regeringen! Han kommer köra dem i botten istället 😉

 

Min egen uppfattning är att polisen borde agera efter det demonstrationstillstånd som getts och rensa platsen 22:00. Dessutom skall alla som deltar i demonstrationen kontrolleras när det gäller ID och om man befinner sig illegalt i Sverige skall man omhändertas och lagföras och sedan utvisas.

 

 
 
Ingen bild

Veritas

16 augusti 2017 22:56

Slöddermalms gåsleverkommunister/-feminister är inte rasister, men .....
SD 2018 >>>>>>>>>>>>

 
Ingen bild

Jörgen

16 augusti 2017 23:06

Tala om hycklarnas afton! Nu när de boende på Söder äntligen fått precis som de vill så får de sk. barnen sova under bar himmel. Det är inte lätt att förstå hur flumvänstern tänker, men "not in my backyard" verkar stämma rätt bra! När det gäller Miljöpartiet så har jag svårt att hålla mig för skratt. Ett galnare gäng tomtar får man allt leta efter. Jag tänker ibland på vad Göran Persson hade gjort i samma läge med miljöpartisterna....

 
Ingen bild

Tors Hammare

16 augusti 2017 23:16

To practice what you preach, inget för journalisterna i Södermalmö? Vilket prank!!!

 
Ingen bild

dajevlar

16 augusti 2017 23:19

Vore bäst om alla sade sitt egentliga syfte (glöm humanitära rädda folk, det är inte det det handlar om, de flesta vet nu att många kommer hit UTAN att behöva bli räddade- de vill ha ett bättre liv [på vår bekostnad]).
Så, vore bäst om alla kunde säga VARFÖR vi vill som vi vill… kan det ske?
Jag kan inte förstå varför uppfostrade svenskar vill öppna gränserna på sina föräldrars bekostnad… Förstår de inte… eller är de elaka….?
Skjutningar överallt våldtäkter…. vill inte ens avsluta meningen…. märker ni inte hur Sverige har Förändrats !!!!!???? Är ni tröga?!

 
Ingen bild

Tors Hammare

16 augusti 2017 23:23

nu borde väl dom journalisterna dras ut i rampljuset tror vi är många som vill veta vilka svin som predikat mångfaldens lov i decennier och nu så helt plötsligt är dom enligt deras egen defenition rasister!!!!!!! Thats KARMA

 
Ingen bild

Cosmik Debris

16 augusti 2017 23:29

Är det någon på Medborgarplatsen som sett röken av Ernman, Schyffert eller Arnstad?

Nej, kunde tro det!

Kollade igenom kryptofascisten Arnstads senaste tweets. Mest prat om fascism, nazism och hur fantastisk duktig han är. Arnstad är narcissist långt ut i fingerspetsarna. Inte ett ord däremot om de ensamkommande männen.

 
Ingen bild

Dissidenten

16 augusti 2017 23:30

Tror du menar https://ledarsidorna.se

Thoralf Alfsson

17 augusti 2017 00:01

Självklart. Tack för påpekandet ;-)

 
Ingen bild

Veritas

16 augusti 2017 23:31

Ju mer jag betraktar det här hyckleriet, det pråliga skryter för att plocka PK-poäng och sko sig på våra efterkommande generationers bekostnad. Att pådyvla oss andra sån skit som dom inte själva står ut med utan ringer polisen och kräver akuta åtgärder. Desto mer känns Magnus Ugglas låt rätt och passande, jag mår ILLA, jag mår PYTON:
https://www.youtube.com/watch?v=6fAITZqkvIE
SD 2018 >>>>>>>>>

Thoralf Alfsson

17 augusti 2017 00:06

Mycket passande ;-)

 
Ingen bild

OT

16 augusti 2017 23:34

”Simon & Garfunkel - Mrs. Robinson”: https://www.youtube.com/watch?v=lduyOrEK30k

P.S ”We the simple minds won’t forget what you did”: https://www.youtube.com/watch?v=CdqoNKCCt7A

 
Ingen bild

Observer

17 augusti 2017 00:27

Visar inte det här att myndigheterna valt sida?!!
-De har valt islamisternas sida. Det är väl ganska klart vid det här laget.
De företräder inte skattebetalarna längre och gör inte sitt jobb åt sina uppdragsgivare -De svenska skattebetalarna.

 
Ingen bild

Observer

17 augusti 2017 00:32

Nä, socialisterna på Södermalm är just socialister. Det innebär att DE skall gapa om solidaritet -men att andra skall få betala för detta!

Finns det nåt värre. Vilka människor!!!

 
Ingen bild

Gränsjägare -87 (f.d. Swexit)

17 augusti 2017 00:50

Jag har läst många kritiska röster om spektaklet på Medborgarplatsen från flera olika alternativ-medier, men Thoralf är den ende som talar klarspråk:
"...om man befinner sig illegalt i Sverige skall man 'OMHÄNDERTAS' och lagföras och sedan utvisas."

Bra Thoralf!

"Polisen" har nu med stor tydlighet visat att de brutit samhällskontraktet en gång för alla! Därmed kan väl den vanlige medborgaren ej heller lastas för om denne avstår från att avstyra/förhindra/anmäla brott.

Anarki kommer snart råda i detta trasiga rike.

Dagens feministiska s.k försvar lär ju inte heller vara till någon hjälp när "dagen D" kommer och det ska göras upp vem som skall befolka detta land.

Man får ju hoppas att det finns kvar nog många riktiga fosterlandsälskande patrioter med vikingalynne som slutligen räddar landet när så blir dags!

Landsförrädarna bör ges lämpligt straff efter segern är vunnen.

 
Ingen bild

Veritas

17 augusti 2017 07:42

OT
Utförsåkningen i Dårhuset fortsätter; Islamofobi – en åsikt som nu förs in i patientjournaler
https://ledarsidorna.se/2017/08/islamofobi-en-asikt-som-nu-fors-in-i-patientjournaler/
SD 2018 >>>>>>>>>

 
Ingen bild

Tony

17 augusti 2017 07:46

Även jag njuter oerhört när verkligheten tränger sig på hos hycklare som spelar välgörare på andras bekostnad, så ska dom ha det Hoppas att det går att få upp dessa Demonstranter på
Jan Helins gräsmatta.

 
Ingen bild

Friholt

17 augusti 2017 08:14

Ja, nog var det ett genidrag när polisen flyttade barnen till Medborgarhusets trappa. Den mest verkningsfulla polisinsatsen på många herrans år!
Demonstrationsarrangörerna har därigenom kommit att bita sig själva i svansen - de hycklande Söderborna. Och statsministern tvingas snart för en gångs skull att förklara vad han menar.
Vi andra kan betrakta krigsskådeplatsen med största tillförsikt redan nu, för de allra godaste har skjutit sig själva i foten.

 
Ingen bild

Hacke

17 augusti 2017 08:39

Det värsta är väl att det inte tycks spela någon större roll om man gör ID-kontroller.
Svenska ID-systemet är som så mycket annat i Sverige att betrakta som ett skämt där det fuskas och görs så mycket bedrägerier inte minst med bidragen att t o m Morgan Johansson nu fem över tolv fått upp ögonen för anarkin på området och beslutat om en utredning som skall vara klar redan 2019 för att sedan beräknas sättas i handling 2020! Här är det snabba ryck och handlingskraft vill jag lova.

På Landvetter flygplats har man skapat sin egen lösa och lediga modell på området och delar nu ut tillfälliga pass helt utan kontroll!

Sätt Sverige under förmyndarskap fram till sd tar över.

 
Ingen bild

World Traveller

17 augusti 2017 09:01

Det är ju fruktansvärt att Södermalmsborna låter de ensamkommande barnen sova utomhus. Har de inga hjärtan?
För övrigt blir det väl allt klarade att Löfven inte ser svenska folket som sin uppdragsgivare utan tar sina order av Saudi Arabien.

 
Ingen bild

w

17 augusti 2017 09:29

Jag skulle vilja lägga till två kommentarer ;
1. "Det ska vara ordning och reda i svensk invandringspolitik"
2. "De som får avslag ska lämna landet "

Kommentarerna kommer ifrån Stefan Löfven- och dom är uttalade efter terrorattentatet i stockholm den 7 april.
Man undrar nu om hundratals illegala människor som ockuperat medborgarplatsen är Stefan Löfvens definition av "ordning och reda" .

Man undrar även hur dessa hundratals människor ens kan ockupera medborgarplatsen eftersom Löfven ju har berättat att dom inte ens ska vara i landet .

För övrigt är jag stockholmare och därför oerhört glad över detta. Saken är den att södermalmsbefolkningen har totalförstört den förorten som jag bor i- därför är det omöjligt för mig att inte känna en viss skadeglädje nu när även dom får ta del av den fantastiskt berikande mångkulturen som dom har tvingat på mig.

 
Roland Salomonsson

Roland Salomonsson

17 augusti 2017 10:14

Så vitt jag förstår, så har utlänningar ingen formell "rätt" att demonstrera mot svenska politiska beslut i Sverige. Borde också vara anledning för polis att agera.

http://uaen

 
Ingen bild

Niklas R

17 augusti 2017 11:00

I min mening så är allt som sägs innan ordet "men" är rent skitsnack.

Sedan är det en skam att svensk polis inte upprätthåller lag och ordning. Dessa personer är här illegalt, de har ingen rätt att vistas i Sverige, ergo, de har även ingen rätt att utnyttja vår yttrandefrihet.
Polisen ursäkt är att det är barn. Hmm.. hur vet de det? Har de kollat personernas legitimation? Alltså utgår de ifrån att dessa personer är barn när t.o.m Migrationsverket och svensk domstol sagt att de inte är det.

Alltså agerar polisen i Stockholm fel och deras befäl ska utredas för tjänstefel.

Vad polisen borde gjort är att hantera det hela som de hanterar supportergäng. Samla ihop ett par hundra poliser, ställa sig i en ring och pressa ihop de illegala tätare och tätare för att sedan leda in dem i bussar för transport och ID kontroll.

Detta kan de göra om någon månad så att södermalmsborna verkligen får njuta av sin mångkultur.

 
Ingen bild

Tony

17 augusti 2017 12:06

Fredrik Reinfeldt bor inte han på Södermalm? Då
borde det va krav på att han öppnar sitt hjärta
0ch släpper in några pensionsräddare på sitt område,
om inte borde det tatueras in Hycklare på hans kala hjässa?

 
Ingen bild

SD-väljare

17 augusti 2017 12:09

Har goda vänner som bor vid Hornstull och de har gnällt om situation ett par år nu. Pundare överallt dygnet om och otrygg stämning på kvällarna. Parkerna har blivit tillhåll för ungdomar och "ungdomar" ifrån MENA.

 
Ingen bild

Observer

17 augusti 2017 13:06

TILL SVERIGEDEMOKRATERNA:

Jag ser det som mycket oroande och allvarligt att partiet inte når mer än ca 25%.
Det borde vara minimum 39%.
Om vi skall klara 45-51%

Detta borde oroa.

Därför bör en storsatsning på information och reklam till hushållen isceensättas O M E D E L B A R T.
Denna bör också pågå fram till valkvällen och skall INTE vara bara något kort jippo.

 
Ingen bild

Observer

17 augusti 2017 13:09

Reklamsatsningen får kosta vad den vill, gör klart med alla sd-medlemmar att de kan få köpa material och på så vis kan alla hjälpas åt, även med privata pengar.

 
Ingen bild

GBM

17 augusti 2017 13:39

Jessica Rydell är en beklagansvärd person hon verkar inte ha de vassaste knivarna i lådan. jag har lyssnat till henne några gånger och blivit lika förvånad varje gång, hur kan hon få sitta i landstingsstyrelsen?

 
Ingen bild

Ulf

17 augusti 2017 13:45

Vad säger du om hemtjänstpersonalen i Kalmar som satte en väska på foten istället för en toffel pga att "hen" inte kunde svenska???

Läs insäbdaren i Barometern!

 
Ingen bild

Gustaf

17 augusti 2017 18:13

Hoppas att Sverigedemokraterna inte glömt att verka.
Sluta flirta med M och S.

 
Ingen bild

J B Doe

17 augusti 2017 19:16

För de svensktalande läsarna av blogen kan jag meddela att sign Tors Hammare som skrev "To practice what you preach" menar "Att leva som man lär". Det engelska ordet "prank" betyder "skämt". I ett andra inlägg skrivr han "Thats KARMA". Han menar nog "That's KARMA" vilket betyder "Det där är KARMA".

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Måndag 18 juni 13:01

    När en verksamhet bygger om/ut eller förändrar sin verksamhet utan att ha ett godkänt bygglov för förändringen brukar det ofta bli rubriker i lokalmedia, Barometern och Östra Småland. I synnerhet när det gäller en restaurangverksamhet. Många...

Av Thoralf Alfsson - Söndag 17 juni 10:03

    DN har bestämt att ge bort prenumerationer gratis till förstagångsväljare. Eller snarare till personer mellan 18 och 25, vilket innebär även personer som fick rösta i valet 2014.   https://www.dn.se/ekonomi/fri-dn-prenumeration-for-alla-...

Av Thoralf Alfsson - Söndag 17 juni 08:53

Jag undrar om Centerpartister är fullständigt blinda. I synnerhet de Centerpartister som använder sig av sociala medier. De har det mitt framför ögonen men ändå verkar de inte reagera!   Är de så fullständigt naiva eller är det tabu inom Centerpa...

Av Thoralf Alfsson - Lördag 16 juni 17:58

Jag blir något förvånad när en moderat politiker går in och stödjer en vänsterextrem person som Pelle Frylestam som hyllar socialismen och använder gamla socialistiska monument som sin profilbild på Facebook. Pelle Frylestam som kallar alla som är kr...

Av Thoralf Alfsson - Fredag 15 juni 15:57


  På bilden finns bara männen med. Kvinnorna fick stå ca 50 meter ifrån männen och imamen som talade och gapade i högtalarna. Foto Privat.   Jag har idag kontaktats av flera boende i Norrliden som varit upprörda över att det idag på morgonen k...

Presentation


Thoralf Alfsson
Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 066 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Augusti 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kommungranskningar

Infoblad

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se