thoralf

Direktlänk till inlägg 29 augusti 2017

SD KAN FÖRFLYTTA BERG

Av Thoralf Alfsson - 29 augusti 2017 21:55

I samband med att jag körde till Sölvesborg och Jimmie Åkessons sommartal i lördags gjorde jag en liten utflykt till diverse sevärdheter i Blekinge. Jag besökte bland annat hällristningarna vid Hästhallen och sedan även runstenen Björketorpsstenen utanför Listerby.


Gjorde även ett försök att hitta hällristningar som Länsstyrelsen inte märkt ut och inte skyltat vid Sibbaboda. Jag hittade dem efter lite sökande men jag kommer återkomma till dessa i ett annat blogginlägg då det finns intressanta uppgifter om positionen av dessa hällristningar.


Men innan jag åkte till dessa fornminnen var jag i de djupa skogarna i gränstrakterna mellan Småland och Blekinge och lyckades hitta ett speciellt flyttblock. Se mitt lilla videoklipp!



  

Hällristningar vid Hästhallen.

 

 


Björktorpsstenen med sina drabanter.

 

 

 
 
Ingen bild

Observer

29 augusti 2017 22:35

När man ser detta nyhetsinslag inser man verkligen att landet styrs av dårar!

https://mobile.twitter.com/avPublicService/status/902314866358308864/photo/1

Det är en milsvid skillnad mot all historiska män och kvinnor som kämpat för vårt land genom århundraden.

 
Ingen bild

Hacke

29 augusti 2017 22:40

Wow vilken mäktig grej!
Men är det någon som kan förflytta berg så är det väl du Thoralf.
Alltid intressant att ta del av dina utflykter i såväl natur, kultur som historia.

 
Ingen bild

Se

29 augusti 2017 22:49

Sverige är precis som en film från Hollywood, alla som är med i filmen är med på grund av hur de ser ut och inte för det som de kan. Är de poliser, så ska de vara små söta flickor, är det universitetsprofessorer, då ska det vara inkvorterade sura tanter. På filmduken ser det bra ut, i verkligheten också, men det fungerar inte.

 
Ingen bild

swed

29 augusti 2017 22:51

Du är stark! Även som politiker!!
Glädjande!

 
Ingen bild

Veritas

29 augusti 2017 22:53

Vi får vara glada så länge vänsterpöbeln inte förstör dessa vackra hällristningar som är en viktig del av vårt fosterlands historia. Risken finns att vänsterpöbeln kommer att förstöra dem:
http://avpixlat.info/2017/08/29/res-fler-statyer-av-kungar-vikingagudar-och-var-blodiga-historia/
SD 2018 >>>>>>>

 
Ingen bild

Joho

29 augusti 2017 23:15

Ja Hästhallen känner jag väl till eftersom jag växte upp i Torgamnstrakten lite därifrån fanns en småskola 1 och 2 som jag gick när man skulle till skolan på vintern var det skidor som gällde och då åkte vi precis förbi Hästhallen då var det inte frågan om några skolskjutsar man fick ta sig till skolan bäst man kunde , fast nu är jag Kalmarbo , roligt att du upptäckte de var där verkligen så skyltat för annars är det inte lätt att hitta. Jag är också intresserad av gammalt historiskt förmodligen har havet gått precis nedanför Hästhallen.

 
Ingen bild

Palle

29 augusti 2017 23:15

@ Thoralf. Du är både här och där och engagerar dig i allt, vilket vi är glada för.

Hade önskat att det fanns en "Thoralf" till i SD-Kalmar.

Vilken du ni hade kunnat bli.

Finns det någon mer i SD Kalmar med samma driv som dig?

 
Ingen bild

Cosmik Debris

29 augusti 2017 23:43

Låter bli att jämföra med "en profet" och ett berg ;-)

Jag håller just nu på att läsa ”Magnus Sandelin Jihad – svenskarna i de islamistiska terrornätverken”
https://www.magnussandelin.se/bockerna/jihad-svenskarna-i-de-islamistiska-terrornatverken

En passage i boken handlar om varför det inte skett fler muslimska terrorattacker i Sverige. Det enkla svaret Magnus Sandelin ger är att; i Sverige springer muslimska terrorister som barn i huset. Ingen som helst koll. Glöm Säpo! Muslimerna ser Sverige som en säker plats, ett vilorum för återhämtning och ett land utan fungerande polis. Dessutom är det ekonomiskt fördelaktigt att som muslimsk terrorist att vila upp sig i Sverige. Man kan ägna sig åt allsköns bedrägeri, knarkhandel och politisk infiltration.


Vad tror ni händer den dagen då det inte längre är möjligt?

I GP står att läsa: ”4 750 370 kronor. Så mycket pengar ska ha betalats ut i assistansersättning till de som tagit hand om en man i 50-årsåldern.”

https://goo.gl/KzXz32
http://www.gp.se/nyheter/v%C3%A4stsverige/semesterfotona-avsl%C3%B6jade-misst%C3%A4nkta-miljonfusket-1.4577024

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

30 augusti 2017 05:27

Finns det något annat land som har inhägnade sjukhus ?
Sverige ska tydligen visa vägen.

Varför har Sverige blivit dårarnas paradis ?

Ser inte idioterna att verksamheter förstörs,en efter en ?

 
Ingen bild

Ludvig

30 augusti 2017 07:00

Som vanligt, mycket intressant att ta del av din blogg varje dag. Tack!

 
Ingen bild

Lotta_1

30 augusti 2017 07:19

Varför behövs det vakter på Åkrahällskolan efter drunkningsolycka förra veckan?

 
Ingen bild

M-son

30 augusti 2017 08:53

Flyttblock är speciella på många sätt. Det finns ett system av flyttblock som börjar på Blå Jungfrun i Kalmar sund, och sträcker sig över 70mil. Granitblocken har även elektriska egenskaper när stenen vilar mot berget på några punkter.
Hällristningar är även koppade till elektriska fenomen, långt tillbaka i tiden.

Thoralf Alfsson

30 augusti 2017 08:56

Det där får du gärna förklara för oss andra.

 
Ingen bild

Joho

30 augusti 2017 09:57

Ha ha M-son så elektriska fenomen kunde rita båtar människor och djur i berget, måste du verkligen. förklara detta annars tror ju alla att du redan har tagit en hutt på morronen.

 
Ingen bild

Me

30 augusti 2017 10:12

Läste om migrationsministern Heléne Fritzon som inte ville ta emot en norsk minister för att hon vill sprida missvisande bild av Sverige. Detta påminner mej om killen som körde bil på motorväg och lyssnade på radio. Där varnade man för en person som körde mot trafiken. Killen i bilen skriker: ”en person? Det är ju hundratal” Detta är precis som mjukhjärnorna i sjuklövern. Kan det vara så att alla andra länder har rätt och mjukhjärnorna i sjuklövern har fel om missförhållanden i Sverige?

 
Ingen bild

Ölandsbonde

30 augusti 2017 10:30

Me! Den var bra och faktiskt riktigt rätt i jämförelsen. Den ack så heliga sverigebilden får inte störas av att någon utomstående tittar på den.

 
Ingen bild

vmm

30 augusti 2017 11:00

OT: Sitter och lyssnar på Plånboken i SR1. Dom pratar om hemförsäkring och tanten som är expert säger att 97% av befolkningen faktiskt omfattas av någon hemförsäkring. Mitt något vilda förslag är att SD skulle kunna driva förslag om att det här med hemförsäkring lyfts från vårt privata ansvar till skattesedeln. För det är ju totalkatastrof om någon utan hemförsäkring råkar ut för att huset brinner upp. Då blir det ju så småningom en kommunal angelägenhet för socialen kommer att se till att du inte tvingas bo under broar. Hemförsäkringen är ju i princip det samhällsstöd som alla behöver i kriser. Och då till mitt förslag: tänk om SD skulle kunna driva det politiskt att man lyfter hemförsäkringen från det privata till en allmän försäkring som betalas via skatt? Så betalar du skatt så har du en grundläggande försäkring, kalla det hemförsäkring om du vill. Det ska inte vara något fancy för man kan teckna extra försäkringar om man vill, utan det ska vara ett grundläggande skydd om tex huset brinner upp.

 
Ingen bild

Hacke

30 augusti 2017 11:39

Lyssnade på Ekots direktsändning där Löfven tillsammans med Schekarabi presenterade regeringens ut-/omlokalisering av statliga myndigheter. Mycket strategi bakom detta naturligtvis i skuggan av IT-skandalen. Men helt utan frågor kring det alla har rätt att förvänta sig klarade sig inte statsministern trots ett mer än lovligt svagt medieuppbåd.

Först ut var en ”journalist” som inte minst av språksvårigheter och brytning att döma fått jobbet just på grund av detta faktum. Hans menlösa frågor på skoltidningsnivå var naturligtvis också ett resultat av denna kvoteringshysteri inte minst inom media. Den ende som kan ha varit nöjd med hans insats var Löfven själv. Sedan följde ytterligare en som hade något mer på fötterna innan det hela bröts för Ekots egen ”expert”.

Som om det inte var illa nog ändå i journalistleden utan vi ska behöva dras med detta eviga kvoterande. Som lyssnare/tittare/läsare blir man inte bara snuvad av medias agenda- och propagandabeteende utan vi tvingas nu också allt oftare ta del av en tilltagande och skrämmande okunnighet och bristande professionalitet. Hur många lovande och duktiga ämnen får inte stå tillbaka p g a denna idioti som kontinuerligt sänker landet till allt lägre (för att inte säga korrupta) nivåer inom snart sagt alla branscher. Även om det på ett närmast övertydligt sätt exponeras just inom media.

 
Ingen bild

DecemberKartellen

30 augusti 2017 11:47

Ett stort kuvärt märkt Kyrkoval 17 september 2017 SAMHÄLLSINFORMATION
damp ner i brevlådan.

Innehöll info om vem som får rösta samt broschyr och valsedlar från Socialdemokraterna,Miljöpartiet och Borgerligt alternativ.

Thoralf Alfsson

30 augusti 2017 12:26

Samarbeta över blockgränserna

 
Ingen bild

C Andersson

30 augusti 2017 12:01

Jag trodde att jag visste allt om Blekinge men runkestenen hade jag inte hört talas om. Den är ju förstås ett gränsfall. Det var strongt gjort av dig att rucka på. Men igenting mot den jätte som har kastat den dit den nu ligger. Jättarna kastade stenar och försökte träffa kyrkorna eftersom de inte tålde klockornas klang.

Det finns många ställen att besöka i de här trakterna. Man har lanserat något man kallar för Utvandrarnas väg som går ned till Karlshamn. Man utgår ifrån att en stor del av utvandringen har skett från Karlshamn. Det är inte fel det som står i Vilhelm Mobergs roman men det var färre än ett tusen personer som reste ut den vägen. Utan Mobergs berättelse hade vi inte haft ett utvandrarmonument i Karlshamn.

Jag vet inte vilket håll du kom ifrån när du besökte Björketorpssten. Längs vägen mot Tving finns mängder av fornlämningar. Det börjar söder om Hjortsberga kyrka och följer Johannishusåsen nästan ända upp till gränsen mot Tvings socken.

https://www.youtube.com/watch?v=ACildOJIR3Y&feature=youtu.be

Rondell net: Blekinges kyrkor: http://www.rondell.net/qtvr.aspx?g=12

I ’stallbyggnaden’ bakom församlingshemmet finns information om utgrävningarna i Västra Vång. I söndags var det arkeologidagen och då visade man var man hade grävt nu i sommar. Det kom närmre ett tusen besökare! På förmiddagen var det som himlen öppnade sig och regnet öste ned ackompanjerat av blixt och dunder. Guiden från Blekinge Museum påstod att det var gudarna som visade sitt missnöje. Man ska inte rota i jorden på heliga platser. När jag kom dit så sken solen.

Läs mera på http://blekingemuseum.se/

Krösnabanan eller Nättraby Alnaryd Elmeboda Järnväg som den egentligen hette har lämnat en hel del spår efter sig. Jag har gjort en webbsida som kan vara till hjälp den som vill följa spåren:

http://diginpast.se/ostkanten/swe/socknar/nettraby/indexa.html

Järnvägen slutade i Elmeboda. En god bit norr om Älmeboda ligger ett hantverksmuseum i en by som heter Korrö. Missa inte det stället om du har förirrat dig norr om smålandsgränsen.

Det finns en anledning till att länsstyrelsen inte har märkt ut eller skyltat vägen till hällristningarna i Sibbaboda.

 
Ingen bild

Edward

30 augusti 2017 12:04

Bristande skyltning och utmärkning av fornminnen är lite av ett tveeggat svärd.

Det är dåligt, för det försvårar för folk att uppleva sin historia och få perspektiv på tillvaron.

Det är bra, för det förhindrar sabotörer från att förinta vårt förflutna.
Titta bara på talibanernas sönderskjutning av förmuslimska buddastatyer
och PK-folkets raseri mot sydstaternas ryttarstatyer.
När alla påtagliga bevis om det förflutna är undanröjda kan de skriva om historien hur de vill.

 
Ingen bild

anonym

30 augusti 2017 12:25

SVERIGE Döda IS-terrorister med svenska medborgarskap kan fortsätta att belåna sig och lyfta ut bidrag från Sveriges välfärdsstat. Dödsbeskeden i sociala medier, där terroristerna hyllas som martyrer, anser inte Skatteverket vara skäl nog till att stryka dem ur folkbokföringsregistret, varpå kriminella kan söka bidrag och lån i deras namn.

Dödade IS-terrorister med svenska medborgarskap är, enligt folkbokföringen, fortfarande vid liv. Det uppger SVT Örebro.

Av de 20 IS-medlemmar, som polisen misstänker har åkt från Örebro ner till Syrien för att våldta och mörda, beräknar man att minst fyra har dödats.

Uppgifterna om att de dödats kommer främst från reaktioner i sociala medier där sympatisörer och närstående hyllar dem som martyrer.

Enligt folkbokföringen lever fortfarande samtliga av de fyra IS-terrorister som i sociala medier hyllas som martyrer. Skatteverket anser att uppgifterna om dödsbeskeden inte är grund nog för att stryka de döda Islamisterna från folkbokföringsregistret.


https://nyheteridag.se/doda-is-terrorister-kan-fortsatt-lyfta-ut-svenska-bidrag/



 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

30 augusti 2017 12:44

Thoralf ! Hade du tagit i lite mer skulle stenen vält ner i skogen.
Du ville väl inte förstöra.

Har du röntgenblick också ?

Blir mer och mer imponerad av dina egenskaper ! Ha ha ha

 
Ingen bild

Stefan A

30 augusti 2017 12:55

Inte bara SD som förflyttar saker, även regeringen förflyttar myndigheter till landsorten...till Malmö och Göteborg...hmm tror det behövs en kurs i geografi där...

 
Ingen bild

Pepparholm

30 augusti 2017 12:55

Ministrar talar inte med SD. Minister talar inte med norsk minister. Ingen minister informerar statsministern. Pascalidou expert i UD där man bara talar med Hamas. Det är den svenska modellen i vilken man skryter med att vara mästare i integration - med vem?

 
Ingen bild

Gute

30 augusti 2017 14:41

Ha Ha, härlig film.

Nu är det bevisat att Thoralf är SD:s starke man, på riktigt!!

 
Ingen bild

Göta

30 augusti 2017 15:21

Ännu ett Intressant, lärorikt och dessutom väldigt mysigt inlägg i din blogg Thoralf.
Tack för det.

Här kommer en inte alls lika trevlig Off-Topic kommentar, som jag tyvärr måste flika in.

Ni måste läsa Katerina Janouchs Magasin idag om den svenska "ensamkommande barnen"-bluffen. Katerina har träffat Khalil som är utbildad mentalskötare och tidigare arbetat med psykiskt sjuka ungdomar i många år, och därefter från 2009 har jobbat med s.k "ensamkommande barn".

Han berättar följande (citat):
"2009 började jag jobba med flyktingar, så kallade ensamkommande flyktingbarn, som de kallades. Jag trodde att jag skulle arbeta med ungdomar mellan 14-17 år, men det blev tydligt med en gång att det inte var några barn det rörde sig om. Folk pratar om felmarginalen, att den är någonstans mellan 17 och 18 år, men det är det inte. DET HÄR ÄR FOLK DOM ÄR TIO ÅR ÄLDRE ÄN DE SÄGER. Under mina åtta år som jag jobbat med ensamkommande har jag bara haft ett par stycken som varit under arton. De flesta var omkring tjugofyra, tjugofem…. upp till trettio… Företaget jag jobbade på hade tretton boenden och de flesta inskrivna där var runt tjugofem år gamla."
(mina versaler)

Khalil anser också att det är fullkomligt absurt att vuxna män i 25-årsåldern skall gå i samma skola som 15-åringar, och att det i praktiken egentligen inte finns några ensamkommande flyktingbarn över huvud taget.

Läs hela!
http://katerinamagasin.se/att-betala-sa-mycket-unga-friska-man-det-ar-sloseri-med-resurser/


 
Ingen bild

Me

30 augusti 2017 15:45

Man kan inte förväntar sig av dem som har ställt till det för Sverige, med invandring och andra katastrofer att erkänna sina misstag. Det var bara väntat att Carl ”denial” Bildt skulle förklara hur bra allting är i landet och hur hela världen har fel. Men någon trip till en ”no go zone” tillsammans med Friggebo för att sjunga ”we shall overcome” med nysvenskarna blir det nog inte mer, inte om han vill se morgondagens ljus. Norge kan slänga sig i väggen med deras Quisling, vi i Sverige har två: Fredrik Reinfeldt och Carl Bildt.

 
Ingen bild

Tors Hammare

30 augusti 2017 15:53

Pepparholm,
integration har blivit= inte-gration

 
Ingen bild

Egon

30 augusti 2017 17:04

Pascalidou intervjuvar Wallström....
På skattebetalarnas bekostnad.
meningslöst pengafördärveri.

 
Ingen bild

M-son

30 augusti 2017 17:15

Inte förvånad av Joho som tycker att oförskämdheter är ett bra sätt att lära mera.
Jag kan tänka mig att informera Thoralf som verkar intresserad, med länkar.
Någon publisering på bloggen är inte vidare aktuellt.

 
Ingen bild

Pepparholm

30 augusti 2017 17:26

Carl Bildt säger till NRK att Sverige är ett väl fungerande samhälle och att vi har haft framgång i vår invandringspolitik.

Där ser man. Det är inte endast statsministern som inte får veta. Även Carl Bildt är tydligen helt okunnig om Sveriges problem. Han, liksom socialdemokraterna, säger att Sylvi Listhaug åker till Sverige som ett led i sin valkampanj. Det gäller att smickra Löfven.

Carl Bildt har oftast svårt att hålla truten. Här får man ju tanken att hans uttalande är i linje med hans egen valkampanj som moderatledare. Bevare oss för den globalisten! En röst på honom är en röst på EU och FN, där han nog hoppas på en post på ålderns sena höst. Kosta vad det vill för Sverige.

Tydligen har Sylvi myntat uttrycket ”det svenska tillståndet”. Mycket bättre än Löfvens ”den svenska modellen”!!

 
Ingen bild

Cosmik Debris

30 augusti 2017 17:28

"– Afghaner och nordafrikaner har drogproblem, praktiskt taget alla nordafrikaner röker… praktiskt taget allihop. Jag har inte träffat någon som inte röker. Hasch och sånt. Afghanerna, mer än hälften röker. Rökheroin också. Allt det här kaoset går ut över oss andra, som att det inte finns platser på behandlingshem för våra egna ungdomar. De skrattar åt oss, de tycker att vi är dumma i huvet."

Det här kommer att bli dyrt. Nått så in i helvete dyrt!

Jag föreslår att alla attackflator, miljöfascister, kommunister, feminister och andra förståndssvaga förbereder sig på att betala. Både ekonomiskt och socialt!

Jag tänker då inte göra det.

Att betala så mycket för unga friska män, det är slöseri med resurser
https://goo.gl/8QcA2K
http://katerinamagasin.se/att-betala-sa-mycket-unga-friska-man-det-ar-sloseri-med-resurser/

 
Ingen bild

Viveka

30 augusti 2017 18:10

Den böjda flaggstången med den svenska fanan på Sergels torg visar med all tydlighet det rådande tillståndet i moder Svea. Och hur den med all kraft försöker ta sig ur läget. Den förkroppsligar det förtvivlade läge som de styrande politikerna i Sverige försatt landet i. Den kan gott stå där, mitt i stan, så alla ser. Undrar vad man tycker i utlandet? Hur tolkar man konstverket?

 
Ingen bild

Sven Dacke

30 augusti 2017 18:48

Råkade av misstag komma in i ett rum där radion spelade, programmet var P3 och heter Tankesmedjan och dom som sitter och pratar är en del av Sveriges begåvningsreserv.
Lyssna på egen risk och det där med flaggsången avhandlas 22 minuter in i programmet

Återkom gärna med kommentar när du lyssnat

http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/943660?programid=3718#

 
Ingen bild

O´ Hyra

30 augusti 2017 19:26

Sven Dacke:
Nej jag törs ta mej tusan inte lyssna på SR.
Måste tänka på trycket, men jag kan bra
föreställa mej SR:s spontana missfall.
Fy för den lede.

 
Ingen bild

Edward

30 augusti 2017 21:18

http://www.xn--fjllsj-cua2m.nu/media/20170810-socialdemokraterna-forintar-kulturskatter.php

 
Ingen bild

OT

30 augusti 2017 21:58

”Når historien bliver for dyr”: http://snaphanen.dk/2017/08/30/naar-historien-bliver-for-dyr/

Då behövs en Thoralf i varje stad!

P.S: Du förtjänar din signaturmelodi - AC/DC - TNT: http://www.youtube.com/watch?v=6_Y3zbRxZ6Q

"See me ride out the media waves
Soon on your colour TV screen,
Always gets all information that I need
You know what I mean,
Women to the left of me,
And women to the right,
Ain't got no gun
Ain't got no knife
Don't you start no fight

Cause my words is T.N.T
I'm dynamite T.N.T and
I'll win the fight T.N.T
I'm a power load T.N.T watch me explain what the media and the PK-politicians wont say"

 
Ingen bild

Joho

30 augusti 2017 23:15

M-son vad i ligger oförskämdheten tål du inte skoj du verkar väldigt snarstucken antagligen för du inte har något svar kan du inte stå för vad du skriver borde du inte skriva sådana kommentarer punkt slut.

 
Ingen bild

Yngve

31 augusti 2017 01:40

Glad jag hittade denhär bloggen! Beundrar verkligen SD,Ser er som det enda alternativet just nu.
För många har glömt vår historia,För många bryr sig inte om våra rötter och vårt arv,För många glömmer bort vilka vi är.
Sverige är ett fantastiskt land och att man kan hitta såna lämningar är fantastiskt,Många uppskattar inte det och förstår inte värdet i det..

 
Ingen bild

C Andersson

31 augusti 2017 21:07

Två poliser har blivit utsatta för mordförsök. Inga stora rubriker på svt.se/nyheter, aftonbladet.se eller expressen.se På SVT och Aftonbladet hittar jag inte någonting. Vad är det för värld vi lever i?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Augusti 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards