thoralf

Direktlänk till inlägg 28 augusti 2017

HUR MÅNGA TROR ATT LÖFVEN TALAR SANNING?

Av Thoralf Alfsson - 28 augusti 2017 23:06

Nu är det helt klart att Stefan Löfven angett falska uppgifter angående när hans statssekreterare fick information om IT-skandalen på Transportstyrelsen. Hans Statssekreterare Emma Lennartsson fick information att Säpo utredde detta 10 månader tidigare än vad Stefan Löfven sagt. Men Stefan Löfven har kanske lika svårt med tidsangivelser som han har med procenten.


"Transportstyrelsens tidigare generaldirektör Maria Ågren ger nu sin bild av it-skandalen. Hon säger att hon ”upprepade gånger” informerat och sökt vägledning från Regeringskansliet inför sina beslut. Det framgår av protokoll från Statens ansvarsnämnd som DN har tagit del av."


Jag delar Jimmie Åkessons uppfattning att han inte tror på vad Stefan Löfven har sagt. Jimmie Åkesson tror helt enkelt att Stefan Löfven ljuger och därför bör han avgå! Vi kan givetvis inte ha en statsminister som ljuger för det svenska folket.


Inget kan få mig att tro att ingen minister eller någon annan tjänsteman informerade Stefan Löfven om IT-läckan på Transportstyrelsen. Den som tror på Stefan Löfven måste vara väldigt godtrogen och naiv eller en betongsosse! Jag är dessutom helt övertygad om att det kommer läcka mer uppgifter


Vem kommer leda socialdemokraterna i nästa års valrörelse? Kan man satsa pengar på att det är någon annan än Stefan Löfven? Blir det Margot Wallström?

 
 
Ingen bild

Cosmik Debris

28 augusti 2017 23:12

Skulden för den inkompetenta härvan kring Transportstyrelsen kommer förr eller senare att hamna i knäet på Magdalena Andersson, Mikael Damberg och deras jubelåsna till chef.

Transportstyrelsen är en statlig myndighet. Maria Ågren har givetvis fått direktiv att hålla kostnaderna till vilket pris som helst.

 
Ingen bild

Molle

28 augusti 2017 23:49

Den enda gång Stefan Löfven talat sanning var när han sa att han skulle
sitta kvar som statsminister även om alliansen vann valet...
Bara bort med fåntratten. Han har vetat om allt ända från början.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

29 augusti 2017 00:11

Nu pågår det en bisarr diskussion om att inhägna sjukhusområden på grund av hot och våld mot sjukhuspersonal.

KLARTEXT:
1.Våldet mot sjukhuspersonal är en helt ny företeelse.
2.Våldet utförs uteslutande av muslimer och araber.

Lösning: Inhägna Rinkeby, Rosengård, Biskopsgården m.m istället!

Någon jävla gång måste det här förbannade daltandet med muslimer och araber upphöra. Någon jävla gång måste mardrömmen få ett slut.

Ansvarigas skuld till förstörelsen av Sverige kan inte underskattas och kommer inte att förlåtas.

 
Ingen bild

Andreas

29 augusti 2017 01:22

Jag startar snart en "petition" där jag vill se dig i riksdagsstolen 2018.

 
Ingen bild

vmm

29 augusti 2017 03:38

Om det är så att Löfven inte blivit informerad av sina ministrar eller statssekreterare så får man ju åtminstone konstatera att han är dålig på att rekrytera pålitliga ministrar och statssekreterare. Och det är en av statsministerns kärnuppgifter. IG, Löfven.

 
Ingen bild

Robert

29 augusti 2017 05:20

Margot Wahlström?
Då kommer mossad att blanda sig i valet. Alternativet är att sverige förklarar krig mot israel om hon blir statsminister. Hon är väldigt idealistiskt korkad och envis, livsfarlig kombination på chefsposition

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

29 augusti 2017 06:37

Stefan Löfven ska vara en bra förhandlare enl. vad jag har hört från pk-folket.
Med sin vårdslösa relation till sanningen skulle han möjligen passa som bilförsäljare.
Mörkningar och osanningar är "vardagsmat" för honom.
T.ex får aldrig svenska folket veta vad han har sagt vid utlandsbesök.

 
Ingen bild

SM811

29 augusti 2017 07:21

Att Stefan håller på med falskspel att han inte visste är helt uppenbart. Han kanske skall prata med kräks Eliasson om något armband som löser krisen?

 
Ingen bild

Stefan

29 augusti 2017 07:58

Självklart har Löfven känt till vad som skett på Transportstyrelsen minst lika länge som sin statssekreterare. Förmodligen fick han veta det samtidigt som ministrarna han avsatte.

Att han skulle vara den siste i Rosenbad som blev informerad vore ju en större skandal än om han varit informerad från början och lagt locket på. Det vore ju det slutgiltiga beviset på att han är helt inkompetent att organisera sin regering och att övriga ministrar och tjänstemän helt saknar respekt för honom.

Fast det visste vi ju redan… Lövfen verkar vara satt på sin post, som en marionettfigur, av de som egentligen bestämmer i socialdemokraterna…

 
Ingen bild

Hacke

29 augusti 2017 08:34

Löfven borde vara mer rökt än någonsin Batra. Han har försatt sig själv i en form av Moment 22. Detta då det är lika illa vare sig han ljuger eller var oinformerad (det senare verkar f ö mer och mer uteslutet). En ljugande statsminister kan givetvis aldrig accepteras och har han inte bättre koll och pli på sin organisation och omgivning än att han skulle vara i princip den ende som var oinformerad så är han lika diskvalificerad för posten.
En olämplighet han dessutom visat prov på vid ett otal tidigare tillfällen.
Men som vanligt blir det väl hans blivande samarbetspartners i den s k oppositionen som ger honom frikort också denna gång.
Konturerna av Sverige som en demokratur gränsande till diktatur blir tydligare för var dag.

 
Ingen bild

Jt

29 augusti 2017 08:52

Nu planeras det för att placeras ut typ stridsvagnshinder i de större städerna. Unga tjejer bär idag kniv och sprej. Etablerade flyktingar flyr undan från utanförskapsområden. Barnen till arbetskraftinvandrarna från 60 talet börjar lämna sverige.
Våra grannländer diskuterar att införa gränskontroller mot sverige. Vänsterjournalisten Tim Pool räds sverige och ute i europa kallas vi för våldtäktslandet.

I år, 165 övergrepp mot kvinnor om dagen.....om dagen. Och 206 mord de första 6 månaderna.
Vi befinner oss i ett lågintensivt inbördeskrig som hela tiden eskalerar.

Vilket också är logiskt när man tittar på utvecklingen i länder som Libanon.
Islam, fredens religion, vilket hån.

Thoralf Alfsson

29 augusti 2017 09:05

Tar man hit Mellanöstern, får man Mellanöstern!

 
Ingen bild

lasse

29 augusti 2017 09:19

Säg eller skriv inte Margot Wallström, jag mår illa av att se och höra henne. Blivande partiledare? ja när det gäller sossarna så vet man aldrig, men Wallström? NEJ

 
Ingen bild

Lena

29 augusti 2017 09:35

Tror självklart att han ljuger, det syns t o m i ögonen på honom. Om det inte är så att han ljugit om NÄR han fick veta, då är det ändå LIKA ILLA. Pratar de som ingår i regeringen inte MED VARANDRA? Hur i hela världen kan de regera då? Har de ingen relation inbördes om ansvaret att regera?

För mig syns det så klart att deras relation inom regeringssammansättningen är sjuk, det är på ett helt ihåligt och oengagerat som de regerar.

 
Ingen bild

Amanda K

29 augusti 2017 09:38

Mw är lika galet opålitlig som Svetsaren ...

 
Ingen bild

anonym

29 augusti 2017 09:38

Regeringen står i ring och kliar varandra på ryggen!


http://www.ericsoniubbhult.se/images/egna%20foton/MTorp2.jpg

 
Ingen bild

Pepparholm

29 augusti 2017 09:46

Förhöret med Maria Ågren i Statens Ansvarsnämnd lämnas ut till DN. Då blir det bråttom. Statsministern kallar till extra regeringsmöte på söndagen där man avskedar Emma Lennartsson. En statssekreterare som är anställd av statsministern och rimligen borde kunna avskedas av just honom. Dessutom sägs hon själv ha sagt upp sig!?

Brådskan och paniken beror givetvis på att nu kan det börja läcka. Nu är emellertid Emma borta ur bilden och kan inte tvingas till KU. Alla hennes IT-hjälpmedel kan dessutom destrueras av kanslipersonal redan på söndagen och kan således inte lämnas ut till KU. Hon lämnar ett oåtkomligt tomrum.

Ett scenario som i en dålig deckare. Den farsen menar statsministern att alla ska tro på. Det gör nog bara nomenklaturan. Bravo Jimmie som talar klartext! Annie Lööf och Jan Björklund måste som vanligt utreda när det är synd om Löfven.

 
Ingen bild

anonym

29 augusti 2017 09:47

En klok uttryckte:

" Tror du att statsministern ljuger om att han inget visste?

— Jag ska inte spekulera, men jag har svårt att tolka avskedet av statssekreteraren på annat sätt.

Han jämför med schack.

— Man offrar bönderna för att rädda nyckelspelaren. "

Många bönder finns det.

 
Ingen bild

Roland Salomonsson

29 augusti 2017 11:42

Wallström som partiledare. Kan det bli bättre för SD/Alliansen?

 
Ingen bild

Neriton

29 augusti 2017 12:54

@Pepparholm 👍

 
Ingen bild

Håkan

29 augusti 2017 16:14

Stefan Löven har väl inte gjort annat än att ljuga sen han blev statsminister (Kanske även innan dess?).Varför skulle han ha slutat att ljuga nu?

 
Ingen bild

SM811

29 augusti 2017 16:14

"Migrationsminister Fritzon, känd från den illegala sittstrejken på Medborgarplatsen."
http://soldatmamma.blogspot.se/2017/08/migrationsminister-fritzon-kand-fran.html

 
Ingen bild

Mutter

29 augusti 2017 17:13

Lövet visste från dag 1.

 
Ingen bild

Tony

29 augusti 2017 20:17

Jag har hela tiden som detta spektakel ägt rum sagt
att Stefan Löfven har visst detta hela tiden, det skulle tigas ihjäl så att folket inte fick reda på något, helt i Socialistisk anda. För annars har ju inte ens hans allra närmsta förtroende för honom?

 
Ingen bild

Rolf Åberg

30 augusti 2017 03:23

Nog vore det väl konstigt om Löfven inte känt till detta också, om hans närmaste medarbetare visste så långt innan. Det skulle väl betecknas som grovt tjänstefel att inte förmedlat denna info. Iofs förvånas man knappt längre, finns ju folk till allt. Men har de inte enbart tomtar i regeringen (vem vet :)) så är det väl självklart att sådana här enormt viktiga spörsmål diskuterats, hur de skulle hanteras när de fick kännedom. Nej här osar det verkligen katt.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Augusti 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards