thoralf

Direktlänk till inlägg 18 augusti 2017

FRUKTANSVÄRT FRUSTRERANDE

Av Thoralf Alfsson - 18 augusti 2017 23:23

Jag tycker det är fruktansvärt frustrerande att lyssna till människor som pratar om solidaritet, vi skall inte vara rädda, hjärtan och så vidare. Om dessa människor inte blir arga, upprörda och förbannade på de som begår dessa terrordåd mot helt oskyldiga människor, så är det något fel på dem.


Jag har sett några klipp på nätet på skadade människor och kanske döda människor från Barcelona och Åbo. Samma typ av klipp som fanns från Drottninggatan i Stockholm. Egentligen skulle man tvinga de ”goda” människorna se dessa klipp gång efter gång tills de förstår vad de ser. Att det är totalt oskyldiga människor som mördas av islamistiska terrorister. Personer som hatar kristna och judar så mycket att de vill döda alla otrogna.


De gör det dessutom med stöd av koranen. Som inte bara uppmanar till att mörda otrogna utan även vill belöna mördarna med ett helt gäng oskulder i koranens sjuka paradis!


Hur många islamistiska terrordåd begångna av muslimer behövs det innan den politiska adeln inom 7-klövern skall vakna.


I min sommarfolder fanns följande sida som nummer sex av åtta sidor som delats ut till närmare 10 000 hushåll på Öland. Sidan är än mer aktuell idag.


  
 
Ingen bild

Cosmik Debris

19 augusti 2017 00:15

"En man har skjutits till döds i Tensta i norra Stockholm.

Vid 22.40 bekräftar polisen på sin hemsida att mannen avlidit av sina skador. En stor grupp personer har tagit sig till Karolinska sjukhuset dit mannen förts.
–Det är en extremt hotfull situation, både mot personal och andra patienter,"

Stackars jävla land! Fy fan!! Nu måste någon för helvete ta i med hårdhandskarna. Denne någon är inte jubelåsnan Stefan Löfven.

Till Annie Lööf; Är du nöjd nu eller ska vi ta hit ännu fler muslimer?

 
Ingen bild

Laglydig

19 augusti 2017 00:18

Helt rätt!

Istället för att kramas och sjunga med i Mikael Wiehes västerfascistiska sånger så borde hela 7K-politiker trojkan detaljstudera bilderna av det sista dödsoffret i terrorattacken i Stockholm, 11-åriga Ebba, som var så svårt sönderbränd under lastbilen att det tog flera dygn att DNA-identifiera henne.

Varför måste detta verkliga BARN dö, bara för att andra s k barn som inte har några som helst asylskäl olagligt skall få stanna?
Nu har t o m den oloagliga "barndemonstrationen" på Medborgarplatsen börjat skylta med plakat om att deras barn skall få komma till Sverige också! Hur sjukt får det lov att bli? Någon ansvarig (i det här fallet Stefan Löfven) borde sätta ner foten och se till att förverkliga sitt uttalande efter terrorattacken (tyvärr ofta omnämnt som en lastbilsattack) i Stockholm och omedelbart utvisa den stora skara av vuxna män som olagligt vistas i Sverige och befinner sig på Medborgarplatsen i Stockholm.

Men ynkryggen Stefan Löfven är feg! Det avslöjar hans uttalande om terrorattacken i Barcelona, som IS redan tagit på sig ansvaret för. Han förfäras över den FÖRMODADE terrorattacken! Men gör för fan något åt saken då!
Kolla statistiken. Ju fler MENA folk som anländer till Europa desto fler terrorattacker! Och det kommer bara att eskalera! Och det med fart! Och det kommer inte bara vara de stora städerna som drabbas utan överallt där det finns folksamlingar som t ex stora idrottsevenmang och konserter (har redan hänt).

 
Ingen bild

Cosmik Debris

19 augusti 2017 00:36

Fredagen bjöd på tre skottlossningar och två döda. Nej det är inte helt sant. Muslimerna hann med ytterligare en skottlossning vid ca: 23.30-tiden

Summerar dagen. 4 skottlossningar, två döda och många skadade.

https://www.sydsvenskan.se/2017-08-18/tva-personer-skadade-i-skottlossning-pa-borgmastaregarden

 
Ingen bild

Snickers

19 augusti 2017 00:50

Pampen Johan Persson fick skäll i Blanks tidning idag för att han vill bygga pooler åt mussarna.

 
Ingen bild

Lena

19 augusti 2017 01:08

Det är MSM som skapar splittring mellan olika grupper i samhället, ex efter Charlottville så talar msm endast om högerextrema, KKK och alt-rigkr fascister. Men omantifa (som öppet deklarerat att de använder politiskt våld sägs det ingenting. Det visar att msm har en agenda och det är att splittra oss, få oss att ta steget ut mot ett inbördeskrig. Det hoppas jag verkligen att det inte sker, därför att de flesta vill inte ha krig, de vill inte skada eller döda andra människor. Vilket är en sund inställning, men msm hetsar och ljuger och förvränger fakta.

 
Ingen bild

Hulda mk1

19 augusti 2017 01:34

Det är nog många som vaknar upp i dessa mörka dagar. Barcelona, Åbo, demonstranterna på Medborgarplatsen och alla skjutningar det senaste dygnet i Sverige. Även SVT Opinion hjälpte säkert till med att väcka svensken.

 
Ingen bild

Copsmik Debris

19 augusti 2017 02:00

Jag rekommenderar alla att läsa Fredrik Antonssons reportageresa genom Sverige. Det är en bottenlöst tragisk läsning om ett Sverige i sönderfall. Ett Sverige som har gett upp.

Annie Lööf, Löfven och Reinfeldt är egoistiska och farliga människor som inte har förmåga att sätta sig in i vanliga hyggliga människors situation. Jag lider med alla svenskar i mindre bruksorter som ser sin byggd förstöras och invaderas av dysfunktionella och våldsamma muslimer, araber och afrikaner. Ortsbefolkningen vågar inte längre gå ut på gator och torg…..i sin egen hemby?!

Det är så in i helvete sorgligt.

Bara för att jag inte bor i en bruksort som invaderats betyder det inte att jag skiter i hur andra svenskar har det. Så förbannat egotrippad är jag inte.

Det Annie ”Fröken Medvind” Lööf, Stefan Löfven och Fredrik Reinfeldt håller på med är en medveten handling. Varför? Att Stefan Löfven inte agerar är dubbelt varför? Han är den som kommer att förlora mest. Nederlaget -18 kommer att bli förödande för sossarna.

”De enda byborna de var intresserade av var de unga flickorna, som fick höra busvisslingar och brunstläten när de stod och väntade på bussen.”

”I Sunnansjö hade det blivit en variant av utegångsförbud för urbefolkningen medan asylanterna drev omkring planlöst hela tiden.”

”Utbrända bilar, kravaller, sexuella trakasserier och butiker som inte kan hålla öppet på grund av stöket är inget som höjer värdet på några villor alls.”

SOSSEN I SUNNANSJÖ
https://goo.gl/B1NMkj
https://iotakt.se/sossen-i-sunnansjo/

PÅ PARKBÄNKEN I LUDVIKA
https://goo.gl/F1hk6x
http://iotakt.se/pa-parkbanken-i-ludvika/

PARADISET
https://goo.gl/gsJZGL
http://iotakt.se/paradiset/

Jens Ganman avslutar så klart:

”Jag blir mörkrädd när jag intervjuar vissa politiker på riksplanet. De har verkligen N-O-L-L koll på vad som händer ute i landet…!"

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

19 augusti 2017 04:56

Idioten bland idioterna, Stefan Löven, reste till Ungern och krävde att dom skulle vara solidariska mot övriga EU så att terrordåden fördelas rättvist .

Han ansågs vara en hjälte av Merkel & Co.

(Det skulle vara positivt att få hit så många som möjligt enl. Reinfeldt)

Kommer ni ihåg ?

Tack för att ni valde Sverige !

 
Ingen bild

Gustaf

19 augusti 2017 07:21

Sjuklövern vågar inte uttala sig om det som sker. Jag tror faktiskt inte det går att få folket att förstå eller inse det som händer i vårt Sverige idag. Det blir värre och värre för varje dag. Polisen tycks inte kunna registrera alla mord eller våldsbrott.
SVD i dag.
Förresten var är Sverigedemokraterna ?

 
Ingen bild

SM811

19 augusti 2017 08:53

Prioritering nummer ett för kräks Eliasson.
Fartkontroller som ger klirr i kassan.
"Enligt polisens beräkningar skulle en sänkning av medelhastigheten på Sveriges vägar rädda 15 liv årligen."
Ställ det mot hur många som dödas av kriminella och muslimska mord. Vilket är viktigast?
SD 2018

 
Ingen bild

steve

19 augusti 2017 09:10

Så länge majoriteten röstar rött i de nya enklaverna så sitter S, V och MP stilla i båten och låter ruljansen fortgå.
De övriga pk-partierna lismar med eller håller tand för tunga.

Thoralf Alfsson

19 augusti 2017 09:40

Och Vänsterpartiet vill ge dessa enklaver 44 miljarder.

 
Ingen bild

Hela vägen in i kaklet

19 augusti 2017 09:16

13 månader kvar till val nu. Kämpa in hela vägen in i kaklet Thoralf!

 
Ingen bild

Hacke

19 augusti 2017 09:44

Och mitt i allt detta pågående och eskalerande medeltida kvinnoförtryck hävdar Löfven att han leder Sveriges första feministiska regering. Bara det borde rendera misstroendevotum. Om inte annat fällande i KO för det i särklass grövsta övergreppet någonsin kring vilseledande marknadsföring.

Men det är väl viktigare att tillfredsställa Gudrun Schymans och övriga feminsitfascisters krav om jämlika bolagsstyrelser än att ta itu med de egenskapade problemen i form av nyadelns balkongkast, könsstympningar och bortgiften. För att inte tala om alla olika former av mänsklig slakt och tortyr som blir följden om ”deras” kvinnor skulle ha tilltalat någon främling eller visat en hårslinga offentligt.

Större lögnaktighet och hyckleri än hos denna och tidigare regeringar, media, kultur- och kändiselit har väl aldrig skådats så långt vi kan se bakåt i de skriftliga källorna.

Lika skrämmande är att vi i en tid av upplysning och aldrig tidigare upplevda möjligheter till information är detta möjligt att pågå, år ut och mandatperiod in.

Vad fán är det frågan om egentligen? När ska folk vakna och mardrömmen kring världens galnaste samhällsexperiment få sitt efterlängtade slut?

 
Ingen bild

Friholt

19 augusti 2017 09:54

Redan 1893 oroades Gustav Fröding för influenser från andra kulturer och skrev:
Att samojeder ha ben till gudar
och medicinmän gå omkring i hudar
och skrämmer negerbarn vid Tanganjika
-det kvittar mig lika
Men kommer svarta trollmän och predika
fetischpredikningar från Tanganjika
för vite män i Europas mitt
-då vill jag begabba dem fritt

 
Ingen bild

Lena

19 augusti 2017 09:55

Tror att väldigt många fler svenskar börjar reagera negativt på den massiva invandring vi har. Märker det på stan när man talar med bekanta.

Anledningen är nog att alltfler har egna negativa upplevelser t ex vårdpersonalen på sjukhus. Den nya kategorin av patienter och framför allt deras familj, vänner, klanmedlemmar som kommer dussintals när någon medlem blivit inlagd på en vårdavdelning. De kallar vårdpersonalen för horor, fittor och hotar dem på alla olika sätt.

Tacka för det att det är färre och färre vill arbeta där.

https://www.dagenssamhalle.se/kronika/kriminella-ska-inte-vardas-pa-vanliga-avdelningar-18184

 
Ingen bild

Odalbonde

19 augusti 2017 10:00

I nästa opionionsmätning från ett trovärdigt mätinstitut vill jag se den gula SD-stapeln nå över 30 %. Rid i natt!

 
Ingen bild

Gustaf

19 augusti 2017 10:13

Polisen får väl snart upprätta bemannade/beväpnade stationer på sjukhusen.
Nu går det snart inte att hålla reda på antalet incidenter kopplade till migrantinflödet som inträffar i landet varje dag.
Arma folk och barn och barnbarn. Vakna för bövelen Svensson !

 
Ingen bild

Boris

19 augusti 2017 10:42

Jag var på sjukhusbesök i går. Fick träffa en ovanligt frispråklig sjuksköterska som inte gjorde någon som helst hemlighet av vad hon tyckte om muslimer och vad hon avsåg rösta på. Om en sjuksköterska vågar vara så frispråklig med en patient då har det gått långt och frustrationen är stor

 
Ingen bild

Christer

19 augusti 2017 10:57

Hur blir vi av med det muslimska förtrycket i dagens samhälle? Terrorhandlingar varje dag, skjutningar, mord, kaos i vården, även i väntrummen. Dom har det svårt nu våra kräk till beslutsfattare, Löfven, Eliasson m.fl Jag tror att dom innerst inne har förstått vad det är för ett monstersamhälle dom skapat. Men dom kan inget göra för att vända utvecklingen. Sverige har avsagt sig medlen att kraftfullt handla mot kriminaliteten, vektygslådan är bortkastad till förmån till "värdegrunden". Kanske kan makthavare tänka tanken att vi måste återigen bli herrar i vårt eget hus. Kanske...
Själv tycker jag att SD centralt borde synas mer i debatten. Tala om vad vi som nation faktiskt fortfarande kan göra. Nya grepp som att repatriering av oönskade kriminella element skall inledas, och eventuellt skicka med hela familjer/klaner bör också prövas. Ett förbud mot etablering av nya moskéer, och ett slutdatum för stängning av de övriga. Totalstopp för muslimska skolor etc. Detta kommer att skapa en känsla hos befolkningen att det finns hopp om framtiden. Muslimer som har som uppgift att skapa kaos och leva på kriminalitet skall få känna att ett återsändande till MENA inte är ett så dåligt alternativ trots allt.
Hyggliga muslimer (finns såna också) men som aldrig av kulturella skäl, bristfällig utbildning, oförmåga att lära sig språket etc men som inte begår brott . Hur gör vi med dom? Dessa människor bör ges en summa pengar för att starta om i hemlandet, eftersom bidragen i det nya landet inte räcker till längre. En win-win situation
SD:s partiledning måste nu visa svenska folket att det finns en väg framåt. Köp annonsplats, kalla till presskonferenser, använd talarstolen i Riksdagen, stick ut på ett sätt så att inte MSM kan tiga ihjäl er längre. Låt det bli ett rama-skrik bland PK-folket, men stå rakryggade kvar och försvara "den enda vägens politik"!

 
Ingen bild

Lotta_1

19 augusti 2017 10:59

Läs dagens ledare i Östran. Finns inte på nätet än.

Thoralf Alfsson

19 augusti 2017 11:29

Joakim Carlsson, det räcker med att se namnet.

 
Ingen bild

Tors Hammare

19 augusti 2017 11:24

@Cosmik Debris mfl.
Hela världens kebab ingenjörer behövs bättre här än på hemma plan sörru.

 
Ingen bild

Tors Hammare

19 augusti 2017 11:41


Sd 27,4% enlig Sentio är det All time high lr har siffran vart högre tidigare?? För isf är Sd påväg uppåt!!?! Sveriges största part hålls utanför demokrati de kommer ge eko i omvärlden vilken DDR facism som PK clownerna gjort av Sverige!! Valet 2018 är ju lättare än nånsin!!

 
Ingen bild

B I

19 augusti 2017 11:49

Thoralf skrev: 'Sverige befinner sig i krig men försvarsmakten har inte mobiliserat'.

Jag ska upplysa min herre om att Försvarsmakten visst har mobiliserat och är i full gång med sina militära operationer. Försvarsmaktens fartyg opererar sedan länge på Medelhavet för att hjälpa invasionsstyrkorna att ta sig över till Europa och småningom till Sverige och inte drunkna i smugglarnas undermåliga båtar.
Hur tror ni att den nioåriga mordiska araben från Marocko som härjar i centrala Stockholm och attackerar och rånar människor med knogjärn kunde ta sig hit hela vägen från Afrika till Sverige?

 
Ingen bild

Pepparholm

19 augusti 2017 12:03

Fredrik Antonsson skriver i sin blogg under rubriken ”Största möjliga tystnad” om statsministerns och hans ansvariga ministrars engagemang och snabba twittrande om terrorhandlingar i utlandet. Men inte ett ord om tumulten och hoten på akutmottagningarna, främst i Malmö och nu Karolinska. Än mindre kraftfulla åtgärder och då menar jag inte utredningar.

Det är otäckt att ha en regering som inte bryr sig om det som de ska ansvara för. Skandalen runt Transportstyrelsen är bara en händelse i kedjan av uraktlåtenhet.

 
Ingen bild

B I

19 augusti 2017 12:04

@ Signaturen Christer påstår att det finns 'hyggliga muslimer'!

- Kan någon vara 'hygglig' som följer en pedofil?!

-----
PS Googla Aisha, läs på ordentligt innan du yttrar dig.

 
Ingen bild

Ölandsbonde

19 augusti 2017 12:09

"ett helt gäng oskulder i koranens sjuka paradis"

Hmm. Nu tror jag överhuvudtaget på något liv efter döden, men jag kan ändå le ett lite småfult leende om vissa har rätt i att det där med 42/72 jungfrur är en feltolkning och att det som avses är "russin" och inte jungfrur.

-Likhet inför lagen
-7% riksdagsspärr

 
Ingen bild

C Andersson

19 augusti 2017 12:22

”– Bland annat min sambo började ringa mig och berätta att det har varit en knivattack i Åbo. Jag försökte direkt söka efter mer information på nätet men det gick inte, sajterna låg nere, säger hon.”

https://www.svt.se/nyheter/utrikes/aimi-var-bara-meter-ifran-attacken

Hur var det med framkomligheten på mobilnätet efter terrorattacken på Drottninggatan i Stockholm?

 
Ingen bild

Niklas R

19 augusti 2017 12:59

Vissa kanske kommer att tycka att jag är kall och oempatisk. Men jag tror på gudomlig rättvisa och kan från det perspektivet konstatera att det var två oskyldiga som dog på Drottninggatan i Stockholm. De andra tre hade på ett eller annat sätt arbetat för att det som hände skulle hända.
En var miljöpartist så hon fick skörda vad hennes partis politik sått.
En var ordförande i en lokal Amnesty förening, en annan politisk organisation som förespråka fri invandring av världens kriminella till Sverige.
Den tredje var med i Refugee welcome, en organisation som har försett mängder med illegala invandrare med mat, förnödenheter, husrum och skydd undan myndigheterna.

Så från mitt perspektiv så var mannen och barnet oskyldiga offer. Helt onödiga och extremt sorgliga.
Övriga fick stå sitt kast. Ger man sig in i leken får man leken tåla.

 
Ingen bild

Christer

19 augusti 2017 13:02

Till sign. B I kl. 12:04
Nja jag menade att det finns muslimer som genomskådat sin religion och gärna skulle vända den ryggen, men dom törs inte. Att gå emot profeten resulterar i en Fatwa, alltså en dödsdom som t.ex Salman Rushdi fick uppleva. Alla muslimer i Sverige övervakas av en iman som delar ut lämpliga bestraffningar till de som inte håller måttet. Detta sätter en press på alla som på en ort bekänner sig till islam. Jag är ganska påläst vad det gäller islam, och är även kunnig vad det gäller de metoder som praktiseras mot "avfällingar". Detta ger ytterligare en dimension till en en medeltida s.k religion skapad av en pedofil.
Men, ja det finns "hyggliga" människor som har en muslimsk bakgrund. Vågar dom "komma ut" så är det hedervärt. Vågar dom inte, måste vi i ett samtal kräva att dom tar avstånd från vårt samhälle eller lämna oss för att återvända tillbaka hem till det dom kom från.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

19 augusti 2017 13:22

Att SD i Karlstad försöker få till en folkomröstning är det enda riktiga SD gjort på mycket länge. Att ens fundera på att tillåta en fientlig stridsledningscentral uppförs i den egna kommunen är helt bisarrt. Politikerna måste för helvete begripa att en sådan befästning är en enorm tilldragningsfaktor för muslimska styrkor vid truppförflyttningar inom landet och vid val av land att flytta till?

”Islamiska staten (IS) och Al-Qaida är salafistiska terrorgrupper ”
Den politiska lokalen som planeras i Karlstad är salafistisk.

”Men saken är den att den jihadistiska terrorn inte försvinner för att man fångar jihadisterna.”
Den är en idé och en idé kan inte låsas in eller dödas med kulor.”

Det är inte islam som är huvudproblemet. Det är muslimer som är problemet. Jag förväntar mig att SD inte backar en endaste millimeter från kravet på folkomröstning. En medeltida politisk tortyrkammare ska inte byggas i Karlstad.

https://detgodasamhallet.com/2017/08/09/tintin-i-kalifatet-och-i-kongo/

Paul Lillrank professor vid institutionen för produktionsekonomi vid Aalto-universitetet har ett och annat att säga om det skadliga muslimska inflödet

”Panikkänslan finns nu i Sverige. En ödesfråga större än Putin är den muslimska massinvandringen. Sverige har proportionellt sett tagit emot mer invandrare än något annat OECD-land. Den svenska eliten har gett sig ut för att vara en multikulturell moralisk supermakt. Det börjar alltmer likna självdestruktiv galenskap som för tankarna till Karl XII:s sista år vid makten.”

https://www.hbl.fi/artikel/panikkanslan/

 
Ingen bild

Observer

19 augusti 2017 13:50

Vänstern gillar det som sker! Annars skulle dem inte försvara det som sker! ...ELLER HUR?!!

Här ligger kvinnan från attacken i Åbo och håller på att förlora sitt liv i en blodpöl!
Hennes barn i barnvagnen blev också dödat enl uppgifter.

https://www.liveleak.com/view?i=f9b_1503069111

......Undrar vad hennes man o barnets far tänker? ......Jag tror INTE att han sjunger CUMBHA-JA!

 
Ingen bild

Observer

19 augusti 2017 13:54

Kära SD!
Om ni vinner valet 2018. Lova då att börja skeppa tillbaka alla dem som inte skriver under på att anpassa sig till våra västerländska värderingar!
Lova att likställa de som nu tar terroristerna och deras kultur i försvar med ovansrående terrorister!

-Tack!

 
Ingen bild

Observer

19 augusti 2017 14:14

Vänsterpartiets Jonas Sjöstedt vill ge dessa 44 Miljarder. Vi betalar idag tot 54% i skatt.

Jag anser att Sjöstedt måste vara mentalt handikappad helt enkelt.

 
Ingen bild

Observer

19 augusti 2017 14:17

I EUROPA HAR EN MAJORITET VALT POLITIKER SOM JOBBAR FÖR EN MINORITET !

 
Ingen bild

Ludvig

19 augusti 2017 14:19

När ska det gå upp för politiker och journalister att det är så gott som enbart muslimer som begår terrorbrott. Det hjälper inte att säga att vi inte ska låta oss skrämmas.

 
Ingen bild

Viveka

19 augusti 2017 14:39

Hört på stan; I Malmö tar vårdpersonalen av sig sina namnbrickor när de fått in patienter till akuten från sveriges nya adel. De är rädda för repressalier om de inte faller dessa, eller deras släkt, i smaken. Vidare går de från arbetsplatsen i grupp vid arbetspassens slut. Det är för farligt att gå ensam nämligen. Sverige 2017!

 
Ingen bild

Cosmik Debris

19 augusti 2017 15:00

På flashback handlar de mest lästa/populäraste nyheterna om muslimska massmord, muslimska skottlossningar eller muslimska kravaller.

https://www.flashback.org/aktuella-amnen

•Flera personer har knivhuggits i Åbo-allmänheten ombeds undvika centrum
•22-årig man skjuten till döds ca 20:30 18/8 -17, Risingeplan, Tensta Sthlm
•Man i 30-årsåldern ihjälskjuten ca 18:30 i Stenhagen, Uppsala 18/8 -17
•Västerås: Två personer skjutna i Hammarby 2017-08-18 kl. 15.38 - 4-5 skott
•40-talet personer attackerade akutmottagningen på Karolinska Solna
•Två skadade efter skottlossning ca 23:30 vid Lagmansgatan, Malmö
•Skottlossning i Östberga - Stockholm, en person avliden & en skadad
•Flera personer påkörda av fordon i centrala Barcelona

Något för politiker i Karlstad att fundera över?

 
Ingen bild

Cosmik Debris

19 augusti 2017 15:15

@Viveka Lördag 19 aug 14:39

Det är inte något rykte. Det är dagens sanning. Fredrik Antonsson har skrivit om det vid ett flertal tillfällen.

"Efternamnen på namnbrickorna tejpades över. Efternamnet på ID-kortet markerades bort. Det gick inte att skylta med efternamnet."


AKUTEN
https://goo.gl/jcRKSY
http://iotakt.se/blogg-2/page/4/

 
Ingen bild

Tors Hammare

19 augusti 2017 15:26

@Ludvig
Svaret är "enkelt"; det är inte alla muslimer som är våldsamma. Dom flesta är vänliga, nu klistrar vi hjärtan överallt i stan, lets overcome och hela den välkända o monotona pk svadan bla bla bla bla bla bla bla...!!!!! Men det är bara inprogramerade standard svar för när man är i problem!!!!!!

 
Ingen bild

Lena

19 augusti 2017 15:41

@Cosmic Debris 15.00
Uppställningen du gjort på alla dödsskjutningar + skjutningar där offren ännu inte dött/bara blivit skadade + alla akutmottagningar som blivit attackerade av klanmedlemmar till kriminella gäng. Detta på en eller två dagar i Sverige 2017!

Det här får en att tänka att vi faktiskt är inne i ett krig. Folk tror kanske att krig utförs som under 1:a och 2:a världskriget. När ska politikerna erkänna att de haft fel hela tiden och att de har dragit in Sveriges befolkning i krig på sitt eget territorium?

 
Ingen bild

Cosmik Debris

19 augusti 2017 15:53

Krönikan på HBL låg visst bakom betalvägg.

Merit Wager skriver om den. Läs där istället.

Finland. Professor Paul Lillrank om Sverige: ”En blåögd välfärdsstat kan inte hantera människor med en avvikande värdegrund.”

https://goo.gl/SSfWhV
http://meritwager.nu/allmant/finland-professor-paul-lillrank-om-sverige-en-blaogd-valfardsstat-kan-inte-hantera-manniskor-med-en-avvikande-vardegrund/

 
Ingen bild

O´ Hyra

19 augusti 2017 16:02

"Det sägs att en akutmottagning är en värdemätare på hur ett samhälle mår. Den svenska akutmottagningen fungerar som en febertermometer på Moder Svea.

Någon som tycker att det känns bra? Någon som tror att Svea är kärnfrisk? Att prognosen är god? Att utvecklingen går åt rätt håll?

Så här har det ju alltid varit. Sverige har ju aldrig varit tryggare än det är nu, säger de kulturarbetare som vet mer och bättre än de som möter verkligheten på akuten…"

http://iotakt.se/blogg-2/page/4/

 
Ingen bild

Mr. X

19 augusti 2017 16:16

Den gravt överviktige socialdemokraten i Kalmar Linus Hellman nämner inte ett ord i sitt Twitterflöde om terrorattackerna i Spanien och Finland.

Hellmans är mer bekymrad om vad Katerina Janouch tänker och tycker.

Suck.

 
Ingen bild

Pepparholm

19 augusti 2017 16:38

Det kommer närmare och närmare. Tidigare så har vi läst om skjutningar i Rosengård i Malmö, som ligger i utkanten. Skjutningen i går var i Borgmästargården som beskrivs som ett välmående område gränsande till Pildammsparken och nära city. Jag kollade på Google Maps och ser att det är ungefär en kilometer till stadshuset. Det är lika nära till den belägrade akuten.

Var går gränsen för att förklara undantagstillstånd? Eller nästa steg krigstillstånd? Modernt krig behöver inte vara invasion – det går lika bra med infiltration.

 
Ingen bild

Didrik

19 augusti 2017 16:41

Mr. X
Linus Hellmans ”tankeorgan” är så inbäddad
i vanföreställningar att man inte kan förvänta sej annat.

Han borde få på svålen!

 
Ingen bild

Cosmik Debris

19 augusti 2017 16:51

Det finns några saker som alla kan göra:

1.Betala inte TV-licens. (undvik helst skiten helt)
2.Gå ur Svenska kyrkan (vänta till efter höstens kyrkoval)
3.Köp aldrig papperstidningar (inte ens lokaltidningen)
4.Köp aldrig något digitalt abonnemang
5.Använd alltid annonsblockerare i er webbäsare (Adblock m.m.)

6.Stöd alternativa poddar, bloggar m.m

Kyrkan och licensen handlar om minst 5000:- per år.

Varför betala för sin egen undergång?

 
Ingen bild

Hacke

19 augusti 2017 17:15

"- Inte vem som helst ska titta på våra kvinnor. Jag blir arg om jag ser att någon tittar på min fru. Jag vill inte att någon ska titta på min fru, på min mamma, min syster. Det är så muslimer ska vara.
Så jämför imamen kvinnor med choklad. De som är insvepta i papper ska man ta, de som ligger utan förpackning tar flugorna.

Dessa imamer, även om de inte uppmanar till sextrakasserier och våldtäkter, underblåser föraktet för västerländska kvinnor och muslimska kvinnor som valt en västerländsk livsstil.
Kvinnorna som höggs ner i Åbo och flickorna på konserten i Manchester var inte så mycket värda enligt detta synsätt. De saknade ”förpackning”. De var flugmat.”
Läs hela detta initierade inlägg på:
https://detgodasamhallet.com/2017/08/19/varfor-attackerar-jihadisterna-kvinnor/#more-8998

 
Ingen bild

S-E Karlsson

19 augusti 2017 17:46

Hittade följande som sägs vara uttalat av Jimmie :Bättre att bli hatad för sanningen än älskad för lögnen !

 
Ingen bild

C Andersson

19 augusti 2017 17:50

Fruktansvärt frustrerande:

Här slutade tiggarens dröm …om frihet
http://www.smp.se/vaxjo/har-slutade-tiggarens-drom-om-frihet/

 
Ingen bild

Laglydig

19 augusti 2017 22:31

Ny dödsskjutning. Denna gång i Limmared i Tranemo kommun utanför Borås.
Flashback var snabba denna gång med att konstatera identiteten på den skjutne.
Föga förvånande rör det sig om en 27-årig arab (sannolikt muslim eftersom han delar förnamn med den "religionens" upphovsman) med en del fängelsedomar mot sig (bl a narkotiskabrott, smitning från olycksplats, brott mot knivlagen).

Är det fler än mig som börjar få svårt att hänga med i alla dödsskjutningar?

 
Ingen bild

Ölandsbonde

20 augusti 2017 00:02

Det skjuts på så många människor att det är svårt att hänga med. Hade inte stasiministern sagt att Sverige aldrig varit tryggare, så hade jag krävt att alla jaktvapen samlas in. Det kan i alla fall samhället göra.

 
Ingen bild

Björn

20 augusti 2017 00:24

Frustrerande är ju bara förnamnet!

 
Ingen bild

S-E Karlsson

20 augusti 2017 02:53

Hur många nya poliser varje år och hur många poliser går i pension varje år ?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Måndag 18 juni 13:01

    När en verksamhet bygger om/ut eller förändrar sin verksamhet utan att ha ett godkänt bygglov för förändringen brukar det ofta bli rubriker i lokalmedia, Barometern och Östra Småland. I synnerhet när det gäller en restaurangverksamhet. Många...

Av Thoralf Alfsson - Söndag 17 juni 10:03

    DN har bestämt att ge bort prenumerationer gratis till förstagångsväljare. Eller snarare till personer mellan 18 och 25, vilket innebär även personer som fick rösta i valet 2014.   https://www.dn.se/ekonomi/fri-dn-prenumeration-for-alla-...

Av Thoralf Alfsson - Söndag 17 juni 08:53

Jag undrar om Centerpartister är fullständigt blinda. I synnerhet de Centerpartister som använder sig av sociala medier. De har det mitt framför ögonen men ändå verkar de inte reagera!   Är de så fullständigt naiva eller är det tabu inom Centerpa...

Av Thoralf Alfsson - Lördag 16 juni 17:58

Jag blir något förvånad när en moderat politiker går in och stödjer en vänsterextrem person som Pelle Frylestam som hyllar socialismen och använder gamla socialistiska monument som sin profilbild på Facebook. Pelle Frylestam som kallar alla som är kr...

Av Thoralf Alfsson - Fredag 15 juni 15:57


  På bilden finns bara männen med. Kvinnorna fick stå ca 50 meter ifrån männen och imamen som talade och gapade i högtalarna. Foto Privat.   Jag har idag kontaktats av flera boende i Norrliden som varit upprörda över att det idag på morgonen k...

Presentation


Thoralf Alfsson
Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 066 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Augusti 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kommungranskningar

Infoblad

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se