thoralf

Direktlänk till inlägg 10 augusti 2017

KALMAR STADSFEST

Av Thoralf Alfsson - 10 augusti 2017 23:45

Har varit fullt upp med partiarbete de senaste dagarna. Vi har färdigställt ett utskick till distriktets alla medlemmar med information om de närmaste månadernas aktiviteter. Jimmie sommartal i Sölvesborg dit vi ordnar en bussresa. Vårt medlemsmöte i Storebro i början av september då våra EU-parlamentariker Kristina Winberg och Peter Lundgren kommer. En bussresa till riksdagen i september.


Vi skickar också med partiets folder inför kyrkovalet med valsedlar. Utskicket inlämnat till posten idag.


 

Vi har också Kalmar stadsfest i dagarna tre. Så det blir långa dagar, vilket känns i ben och fötter till kvällen. Vi finns nere vid Jordbroporten/Baronen för den som vill besöka oss under fredagen eller lördagen.


 


Har ställt fler frågor till KLT angående deras nya regelverk för kläder men det verkar som de inte vill svara längre ;-)


Men så lät slipper de inte undan!


Läste en artikel i Barometern där man intervjuat JOhan Persson angående att han vill att Kalmarhem skall bygga tre utomhusbassänger. Tyvärr ställer inte journalisten rätt frågor. Inte en fråga om jämställdhet, könssegregation genom separata badtider. Eller hur dessa utomhusbassänger skall förbättra integrationen i dessa bostadsområden.


 
 
Ingen bild

Cosmik Debris

11 augusti 2017 00:27

"Tyvärr ställer inte journalisten rätt frågor."

Är du förvånad? Hela journalistkåren har utvecklat någon slags panisk skräck inför att ställa relevanta frågor och att vara obekväm för makten. Det beror troligtvis på nepotism, inkompetens och egoism, kombinerat med en narcissistisk personlighetsstörning. Sverige har de uslaste av alla usla journalister på denna er jord.

Finns ingen som helst yrkesheder i deras kroppar.

 
Asatemplet

Asatemplet

11 augusti 2017 08:05

Finns det någon som helst tvekan längre om att Sverige kommer att bli en islamisk stat?

http://Asatemplet.wordpress.com

 
Ingen bild

Lasse P

11 augusti 2017 08:39

Likas värde det finns inte kvar i Sverige. Det kom några hundra tusen från krig och elende och ställde allt till rätta? Vi svenska folket säger tack så mycket vilken fin religion ni har tagit med.

 
Ingen bild

Biffen

11 augusti 2017 09:34

Svenska folket är jättenöjda med sossarna och de få 28,4 % av väljarstödet. Ja, men då är allt paletti. Svenska myndigheter ger ut det hemligaste de har till sin värsta fiende – till ryssarna – för att sedan göra ett bondeoffer med ett par ministrar som troligtvis inte hade en aning om vad som hände. Jag tror att detta kallas internt för den tyska modellen:”bestraffning av de oskyldiga”.

Är folket verkligen nöjda med det som den svenska regeringen gör? Troligtvis inte, men det är inte det viktiga. Det viktiga är ju att de över huvud taget tar några beslut i regeringsställning. Annars brukar de ju mest vara i tält på Pride eller vifta med flaggor – vilket inte borde vara deras huvudsysselsättning. Allt detta kan nog bäst beskrivas genom Martin Ljungs gamla revy ”Fingal Olsson” ”Han är död -Nää, han rör ju på sig”. Om detta kommer att bli lika roligt som revyn, när det blir färdigt, är en annan fråga.

 
Ingen bild

Bert

11 augusti 2017 09:50

Att svenska folket belönar sossarna med ökat väljarstöd efter TS-skandalen är ett bevis för att Sverige är "DÅRJÄVLARNAS PARADIS".

 
Ingen bild

Pepparholm

11 augusti 2017 12:15

Jeff Ahl SD frågade polisen varför man inte gör identitetskontroller på Mynttorget. Svaret har nu kommit från Yttre Befäl på Södermalm. Ett svar som nog skulle glädja en Robert Mugabe, men som jag uppfattar som förskräckande i det som sägs vara en parlamentarisk demokrati.

Han säger att den politiska viljan saknas på torget!!??

Så nu Thoralf vet du i alla fall varför så lite händer polisiärt även i Kalmar. Man saknar nog också den politiska viljan. Liksom i resten av landet.

En sådan tolkning av polisens rätt att underlåta insatser på fältet när det inte passar dem borde få Rikspolischefen och Statsministern att omedelbart kalla till krismöte. Absolut tystnad råder.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

11 augusti 2017 12:18

”Försäkringskassan har i flera år haft möjligheten att stoppa utbetalningen av assistansersättningen – pengar som ska gå till svårt funktionshindrade – till oseriösa eller brottsliga assistansbolag. Trots det valde man att dra i handbromsen först förra året.”

När man på allvar börjat följa upp vad assistansersättningen använts till har exemplen varit häpnadsväckande. Det handlar bland annat om bolag som använt pengarna till att finansiera terrorresor till Syrien och Irak”

https://www.svd.se/f-kassans-facit-nara-4-miljarder-till-fuskbolag

Här har alltså svårt funktionshindrade svenskar nekats hjälp. Under tiden har enorma resurser istället gått till kriminell verksamhet och muslimsk terror. Hur många döda i Syrien, Irak och Sverige är Försäkringskassan och Dan Eliasson direkt orsaken till?

Exakt, hur många döda handlar det om? Utred och ställ mördarna till svars!!

Fy fan vad jag är förbannad!!!

 
Ingen bild

Karl

11 augusti 2017 12:24

Totalt hjärnsläpp hos de tillfrågade, hur fan kan man ge sin röst till en hop med pajaser och hjärndöda, läser inte folk vad som händer i vårt land. 3 bassänger blir nog bra och vem lär alla badare simma!

 
Ingen bild

Hacke

11 augusti 2017 12:25

Sd:s oförtrutna arbete, inte minst det du nu beskriver i Kalmar, är det enda som gör att inte allt hopp är förlorat för gamla Sverige. Men det är en ojämn kamp. För det sd försöker rädda, återskapa och bygga upp på nytt förstör 7-partisterna i ännu snabbare takt. Som om det vore en kapplöpning mellan de som vill bygga och de som - medvetet eller ej - river, vandaliserar och splittrar.

Det är en gåta för mig hur naivt svenska folket fortsatt är och inte reagerar på det de har rakt framför ögonen utan fortsätter att rösta på sina värsta fiender i 7-klöversörjan.

Vad ska egentligen till? Ett fullt utvecklat inbördeskrig? Vad händer exempelvis när den redan belånade högkonjunkturfesten är slut och den ofrånkomliga konjunktursvackan kommer? Jag bävar. Det borde svensken i gemen också göra. Ödesvalet 2018 är sista(?) chansen.

Thoralf Alfsson

11 augusti 2017 13:41

Utan att räntevapnet är tillgängligt

 
Ingen bild

Onkel Sven

11 augusti 2017 13:01

UÄ:Nu börjar Bergaborna i Högsby kommun sälja av sina hus efter att de blivit inbyggda av asylister ,flyttar hellre till större orter ,det värsta är väl att huspriserna blivit så låga !

 
Ingen bild

Tony

11 augusti 2017 13:42

Bert.

Ja sossarna ökar i dom undersökningar som visas upp,
men kom ihåg att dessa undersökningar med största
sannolikhet är manipulerade för att hjälpa Sosseriet.
I verkligheten ligger dom nog 10% under vad man visar upp!ebgv

 
Ingen bild

Tobbe S

11 augusti 2017 13:49

Flyktingarna är vårt ansvar, skrev en kvinna på Expressens Kultursida, i förrgår.

Och vilka är flyktingarna då? Kan någon vara så bussig att visa var de finns och vilka de är. FN's flyktingkonvention kan duga som likare. Varsågod... jag ser med spänning fram mot svaren! Skrev jag.

Inte ett enda svar från någon av kulturfrossarna på Expressens kultur- eller ledarredaktion eller från läsarna. Märkligt.

 
Ingen bild

Riffi

11 augusti 2017 14:59

Sanningen är nog den att rättsväsendet har klappat ihop. Om en åtalad säger: "jag vill ha en advokat" istället för att direkt betala för fortkörningen eller någon annan småförseelse så kommer det att kasta grus i maskineriet. Detta är ju väldigt allvarligt, men det är nog orsaken till att små- eller medelstora brott (eller komplicerade brott överhuvudtaget) läggs ner. De måste ju "prioritera" istället för att anstränga sig.

 
Ingen bild

Biffen

11 augusti 2017 15:00

Nu är det dags att reformera SD. Med en reform får man publicering och det pratas om partiet.

Hade jag bestämt, hade partiet få ett nytt namn: ”det uppväckta folket”

 
Ingen bild

Olle

11 augusti 2017 15:11

Vad betalar kommuninvånarna för denna överdrivna fest?

 
Ingen bild

anonym

11 augusti 2017 15:30

Det tycks inte vara brist på pengar för vissa!

Det misslyckade utvisningsförsöket med 37-åringen har hittills kostat Kriminalvården över 650 000 kronor. Svenska ambassaden i Jordanien ska nu undersöka hur det kunde komma sig att planet tvingades vända tillbaka till Sverige.

Inrikes. Högsta domstolen har beslutat ge prövningstillstånd till den 24-årige invandrare som filmade den livesända Facebookvåldtäkten i Uppsala i januari. Enligt hans advokat är mannen "begåvningshandikapp" och ska inte ha förstått att det rörde sig om en våldtäkt, rapporterar Dagens Juridik.

Hur är det lagligt för personer skall utvisas, att demonstrera på allmän plats?

Regeringen har fullständigt misslyckats!

 
Ingen bild

J B Doe

11 augusti 2017 18:06

Idag trumpetar SVT Text ut att 3 000 öar kan försvinna från Stockholms skärgård om havsnivån stiger "så lite som en halvmeter". Man baxnar. Det är ju en enorm höjning över allla oceaner man talar om. Och är det inte landhöjning i Stockholmstrakten?

Thoralf Alfsson

11 augusti 2017 18:34

Jag har letat upp källan och det pressmeddelande som ligger till grund för denna artikel.

Det är helt sjukt.

Jag kommer skriva ett dräpande blogginlägg!

 
Ingen bild

Antabus

11 augusti 2017 18:28

J B Doe
Fint då kan jag kanske använda min gamla hamn,
där landhöjningen gjort det omöjligt
att lägga till med båten.

Av öar som försvinner
ser vi hittills inte ett spår, däremot ett
antal nya skär som stiger ur havet.

Trenden med landhöjning i vissa delar
av Sverige pågår fortfarande.

 
Ingen bild

Hasse Pannband

11 augusti 2017 19:01

Ganska nyligen lossnade ett enormt isberg
från Antarktis. Det största genom tiderna,
som Gotland. Någon som märkt skillnaden?

Nej och det kommer inte att märkas någon skillnad om
så hela Grönlandsisen kapsejsar, så stora är
världshaven. Bara att titta på kartan!

 
Ingen bild

Klas

11 augusti 2017 20:17

Missa inte Mikael Wiehe på Kalmar Stadsfest Lördag kl. 19.00

Thoralf Alfsson

11 augusti 2017 23:53

Det tänker jag missa!

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

11 augusti 2017 21:09

Helt annat ämne !
I Svverige har vi politiker som tycker att dom är miljöduktiga.
Biodieseln har en inblandning av 5% rapsolja.
Många båtägare får problem med slem i tanken p.g.a detta vilket medför att slemmet tätar igen silen vid vattenavskiljaren.
Då får man stopp på motorn vilket kan medföra livsfara vid blåsigt väder.
Men våra politiker slår sig för bröstet och tycker att dom är duktiga.
Många utryckningar från sjöräddningen beror på vår "fantastiska" biodiesel.

Sverige,dårarnas paradis !

Thoralf Alfsson

11 augusti 2017 23:56

Kanske därför min grabb fick problem me igensatta filter på sin båtmotor.

 
Ingen bild

Oliver

11 augusti 2017 23:59

Helt sjukt vad denna fest kostar skattebetalarna och Johan Persson måste även här visa att han kan!!!

Fy fan, rösta bort fanskapet nästa år!

 
Ingen bild

OT

12 augusti 2017 01:00

Apropå ”Eddie Meduza om att vara bannlyst i media”: https://www.youtube.com/watch?v=hQoOiM87W94

Den som vet och kan allt behöver inte inte veta något mer (tror dom).

För Svullo i tiden! Ännu ett ej erkänt geni i Sverige - ”Sambo - med Micke ’Svullo’ Dubois och hans familj”: https://www.youtube.com/watch?v=AkbaaY__LZo

Fattar ni hur fattigt Sverige är utan dessa fritänkare och till synes vulgära människor!

Det snackas om ”diversity” och annat skit! Men Magnus Uggla hade rätt! ”Jag Skiter i allt!”: https://www.youtube.com/watch?v=_H-6NJfjPoE

P.S Trots min femfaldiga längre utbildning än mina förfäder som gick 6 år varannan dag i skolan; saknar jag deras visdom. De visste verkligen vad som var viktigast - ”Jag och min far - Så mycket bättre”: https://www.youtube.com/watch?v=fRY6jg2ESbI

 
Ingen bild

OT

12 augusti 2017 01:41

Det sägs att väljaren är dum; Men den dumma väljaren har alltid magkänslan att utgå ifrån - ”Dumb and Dumber”: https://www.youtube.com/watch?v=NwcVJMvVWDA

P.S När det väl startar finns det inget stopp! Förrän väljaren släppt loss de krafter som finns inom dem!

 
Ingen bild

Onkel Sven

12 augusti 2017 04:54

Mikael Wiehe ,möjligen under vapenhot !

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

12 augusti 2017 07:47

Nyhet på Text TV !
Om haven stiger med en halv meter försvinner 3000 öar i Stockholms skärgård.
Om man ser positivt på högre hav.
Hur mycket ska det stiga för att hela Stockholm ska försvinna ?

 
Ingen bild

OH

12 augusti 2017 11:18

Dessa invällare från Afghanistan som ställer krav på Sverige bör väl rikta sina krav mot sitt hemland.

 
Ingen bild

Lotta_1

12 augusti 2017 12:57

Intressant liten film gällande situationen i Afghanistan:

https://youtu.be/wUP_N4egDd0

Om nu dessa "stackars barn" riskerar livet om de återvänder till sitt hemland undrar jag om det är säkrare för flickor i Afghanistan då eftersom de oftast är kvar i hemlandet?

 
Ingen bild

Tony

12 augusti 2017 13:12

Mikael Wiehe är lika vänstervriden idag med sina
texter som han var för 40 sedan, socialism är ingen
ideologi, det är en sjukdom.

 
Ingen bild

Viveka

12 augusti 2017 14:25

Men precis som i M Wiehes sista vers ur Flickan och kråkan kan det kännas så här ibland att protestera mot all idioti;

O jag springer med bultande hjärta jag springer på taniga ben O jag bönar och ber, fast jag egentligen vet att det redan är alldeles för sent


 
Ingen bild

Lotta_1

12 augusti 2017 14:29

Undrar vilket man löper mest risk för. Att bli dödad som civil i Afghanistan eller våldtagen i Sverige?

 
Ingen bild

ADAM

12 augusti 2017 15:13

Det är sjukt att kommunen kostar på detta jippo men det finns inte pengar till äldrevården...

Fy fan säger jag bara!

 
Ingen bild

Observer

12 augusti 2017 17:01

@Tony. Ja, Socialism är med all sannolikhet en mentalsjukdom. Med det facit världen hittills har så måste den nog betraktas som det.

1. Den går ut på att fixa sin försörjning med hjälp av grannens plånbok.
2. Socialister tror sig veta bättre än alla andra människor och tror att de måste hoppa in som god man för andra vuxna på bekostnad av andra -Det är genomgående!
3. I alla länder med Socialism så har det gått åt helvete.
4. Ändå finns det dom som tror på den.

 
Ingen bild

Tors Hammare

12 augusti 2017 19:56

vänstr Hill Billis har inte tid med lokal politik dom lägger mer tid på ensamkommarna i Stockholm, dom försvarar hellre de som sniker sig in olovligt i Landet.

Och Klimat bluffen kolla ordvrängningarna typ regnoväder lr åskoväder. Varför sånt språk? Hette inte det förr regnväder och åskväder??, hmmmmmmmmmm

 
Ingen bild

Ölandsbonde

12 augusti 2017 20:15

Lördagsmys för de som knegat under dagen i Kalmar. En skön låt att varva ned till:

https://youtu.be/MOzht91No_8

 
Ingen bild

kepsen

12 augusti 2017 21:19

Ett köptips är att köpa eller beställa kepsen, gör Sverige lagom igen, alt, make Sverige lagom igen BlåGul layout. Jag länkar inte bara att söka så hittar ni nätbutikerna som säljer dom. PK etablissemanget är nog lite svajiga nu.

 
Ingen bild

Lotta_1

12 augusti 2017 23:49

Detta är ta mig fan inte klokt. Gäller inga lagar i Sverige längre?

http://www.friatider.se/flera-nationalistsajter-hackade

 
Ingen bild

alf

13 augusti 2017 00:14

@ Tors Hammare
Det är andra tider nu! Förr berodde åskan och regnet på vädret.
Nu beror det på den globala uppvärmningen och klimatförändringen. Det är skillnad det!!

 
Ingen bild

Lotta_1

13 augusti 2017 09:01

Tre skjutna i en föreningslokal i Malmö tidigt i morse. Ett 70-tal personer skall ha befunnit sig i lokalen vid skjutningarna. Sunda förnuftet säger att detta med största sannolikhet är utlänningar och det bekräftas efter en liten stund när SVT-reportern säger att akutmottagningen på sjukhuset dit det skjutna förts är avspärrad av polis. Ta man hit Mellanöstern får man Mellanöstern. Vore intressant att få en kommentar från någon av de "goda" som brukar skriva här vad det är ni tycker är så bra med hur tillståndet i Sverige ser ut idag med det allt mer ökande våldet? Njuter ni? Dessa ociviliserade individer kan uppenbarligen inte vistas i ett demokratiskt land. Måtte vi en dag kunna skicka tillbaka samtliga av dem till dit de kom ifrån. Innan det sker kommer våldet bara eskalera tills Sverige blir den soptipp våra politiker gett sig den på att skapa med alla naiva, teflonskallade godhetsapostlars goda minne. Glöm aldrig vilka de skyldiga till detta helvete man skapat är.

 
Ingen bild

Hulda mk1

13 augusti 2017 09:19

@Pretty Boy Floyd. Köp diesel i en båthamn. Lite dyrare, men utan tillsatser. För fordon som används ofta är det för det mesta inga problem.

 
Ingen bild

Hulda mk1

13 augusti 2017 09:24

@Lotta_1. Ja, ännu en gång har det skjutits i Malmö. Invandrare, insmugglade vapen och en media som inte vågar ge oss läsare/tittare rätt fakta....

 
Ingen bild

C Andersson

13 augusti 2017 10:27

@Lotta_1@

Vad är en föreningslokal?

 
Ingen bild

Lotta_1

13 augusti 2017 12:03

@C Andersson

Hört talas om exempelvis Google?

http://synonymer.cc/search/föreningslokal

 
Ingen bild

C Andersson

13 augusti 2017 14:35

@Lotta_1@

Lotta. Du använde dig av ordet 'föreningslokal'. Jag ställde en fråga till dig och förväntar mig ett svar. Inte en hänvisning till en sökmotor för internet!!! jag frågar dig därför att jag misstänker att det inte var frågan om en 'föreningslokal'. Jag misstänker också att du inte vet vad en föreningslokal är eftersom du inte kan svara på min fråga.

Thoralf Alfsson

13 augusti 2017 15:32

Nu gällde det uppenbarligen något som kallades Föreningarnas hus i Malmö, där många olika föreningar har ett hus.

 
Ingen bild

C Andersson

13 augusti 2017 19:34

Thoralf & Lena

Föreningarna hus ägs av Malmö Stad. Malmö stad hyr ut lokaler i huset till ett 20-tal föreningar. Med olika hyressättning beroende på verksamhet (och betalningsförmåga). Dessa lokaler. Dessa lokaler är utan tvekan föreningslokaler.

Jag har inte sett någon uppgift i media i vilken förenings lokal skottlossningen ska ha ägt rum. För föreningslokalerna gäller i Föreningarnas hus:

Att föreningen inte kan söka lokalkostnadsbidrag
Att föreningsaktiviteter inte är tillåtna efter kl 23.00
Att övernattning i lokalen inte är tillåtet
Att näringsverksamhet är förbjudet
Att lokalerna ska vara rökfria

Benämningen i media på den aktuella lokalen är mestadels föreningslokal, i något fall kallas den klubblokal och i ett annat fall festlokal. En festlokal är inte föreningslokal. Eller tvärtom. Observa att skottlossningen var omkring 05.30 på söndagsmorgonen.

”Lokalen hyrs ut [av Malmö stad] till olika tillställningar och enligt vittnen ligger den i Föreningarnas Hus i Malmö.”

Det var alltså inte någon föreningslokal. Det vore intressant att få veta hyresvillkoren för den lokalen. Säkerhet, ålderskrav, serveringstillstånd för öppna och slutna sällskap, hantering av livsmedel med mera.

http://www.expressen.se/kvallsposten/skjutningarna-i-foreningarnas-hus-skrammer-bort-andra-hyresgaster-/

Man måste vara kritisk till allt man läser. Lita aldrig på att en journalist kallar saker och ting vid sitt rätta namn. Och att hänvisa till Google när man inte kan svara är dålig argumentationsteknik.

 
Ingen bild

Lotta_1

13 augusti 2017 20:41

@C Andersson
Nu använde jag samma benämning som SVT. Vet du inte vad en föreningslokal är anser jag att det är ditt problem, inte mitt. En föreningslokal är en lokal som en eller flera föreningar använder som exempelvis Föreningarnas hus där flera föreningar hyr en lokal. Om du tycker att det är något att hänga upp sig på istället för allvaret i att det återigen har begåtts en skjutning i Sverige kan jag bara beklaga.

 
Ingen bild

Janne

13 augusti 2017 22:20

Du C Andersson sluta nu raljera runt här; och diktera hur andra ska skriva, alla andra här fattar vad Lotta_1 mfl menar, bara du som inte fattar, ska vi börja märka dina ord kanske??? Ska vi ha allsköns uppslagsböcker, lagböcker mm när vi skriver kommentarer för att du ska fatta vad vi andra menar???? LÄGG NER DITT TRAMS!

 
Ingen bild

C Andersson

13 augusti 2017 23:20

Läs lite annat än det som public service skriver. Och tänk lite utanför boxen som man brukar säga.

http://www.skd.se/2017/08/13/tre-skadade-vid-skottlossning-i-foreningslokal/

Det behövs inte allsköns uppslagsböcker, lagböcker mm. Sunt förnuft räcker långt. Att referera till Google är enbart korkat.

Thoralf Alfsson

13 augusti 2017 23:37

Jag tror du tänkt lite för mycket utanför boxen. Du behöver nog sova en stund.

 
Ingen bild

Janne

14 augusti 2017 00:07

"Läs lite annat än det som public service skriver."
Du menar det här på Avpixlats hemsida; där används festlokal OCH föreningslokal.
http://avpixlat.info/2017/08/13/hamnare-skot-rakt-in-i-folksamling-i-festlokal-i-malmo-tva-personer-allvarligt-skadade/

 
Ingen bild

Eddie

14 augusti 2017 01:45

Det är mer korkat att trasa sönder diskussionerna här än att hänvisa till google! Språkrobotar som du brukar inte vara ute först o främst efter diskussioner men snarast efter att ägna sig åt icke-frågor - som nu här att bryta ner enskilda ord i små små atomer. Håller helt med Lotta1 & Janne. Nu får det fan räcka med C Anderssons påhopp och ordklyverier! Se till o driva diskussionerna framåt i stället för o flytta fokus till skitsaker och icke-frågor!

 
Ingen bild

C Andersson

14 augusti 2017 08:05

I SVT:s nya artikel kallas inte festlokalen för 'föreningslokal':

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/malmo-stad-hyrde-ut-lokalerna-foreningen-kan-ha-brutit-kontraktet

Det finns annat i artikel som jag skulle vilja kommentera men jag avstår. Det är bara att beklaga att det finns de som skriver här som inte kan skilja på sak och person.

Thoralf Alfsson

14 augusti 2017 08:43

För mig är frågan vad lokalen kallas helt ointressant!

 
Ingen bild

Lotta_1

14 augusti 2017 08:23

@C Andersson
Så du menar att bara för att de som hyr föreningslokalen bryter mot reglerna upphör det att vara en föreningslokal? Det är ungefär lika intelligent som att säga att en bil som framförs i 140 km/h på en 110-väg upphör att vara en bil.

Thoralf Alfsson

14 augusti 2017 08:44

Haha.... sportbil?

 
Ingen bild

Lotta_1

14 augusti 2017 09:02

Nja tänkte mig mer i linje med raket. Tack till Janne och Eddie.

 
Ingen bild

Tors Hammare

14 augusti 2017 09:04

Herregud vilken sandlåda att peta sönder orden. Det var skjutningarna som var grejen, den/dom som sköt bryr sig inte om vilken typ av lokal det var. Skriv som du brukar göra i fortsättningen med Lotta, strunta i andras pekpinnar. dom flesta av oss fattar vad du menar.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Måndag 18 juni 13:01

    När en verksamhet bygger om/ut eller förändrar sin verksamhet utan att ha ett godkänt bygglov för förändringen brukar det ofta bli rubriker i lokalmedia, Barometern och Östra Småland. I synnerhet när det gäller en restaurangverksamhet. Många...

Av Thoralf Alfsson - Söndag 17 juni 10:03

    DN har bestämt att ge bort prenumerationer gratis till förstagångsväljare. Eller snarare till personer mellan 18 och 25, vilket innebär även personer som fick rösta i valet 2014.   https://www.dn.se/ekonomi/fri-dn-prenumeration-for-alla-...

Av Thoralf Alfsson - Söndag 17 juni 08:53

Jag undrar om Centerpartister är fullständigt blinda. I synnerhet de Centerpartister som använder sig av sociala medier. De har det mitt framför ögonen men ändå verkar de inte reagera!   Är de så fullständigt naiva eller är det tabu inom Centerpa...

Av Thoralf Alfsson - Lördag 16 juni 17:58

Jag blir något förvånad när en moderat politiker går in och stödjer en vänsterextrem person som Pelle Frylestam som hyllar socialismen och använder gamla socialistiska monument som sin profilbild på Facebook. Pelle Frylestam som kallar alla som är kr...

Av Thoralf Alfsson - Fredag 15 juni 15:57


  På bilden finns bara männen med. Kvinnorna fick stå ca 50 meter ifrån männen och imamen som talade och gapade i högtalarna. Foto Privat.   Jag har idag kontaktats av flera boende i Norrliden som varit upprörda över att det idag på morgonen k...

Presentation


Thoralf Alfsson
Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 066 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Augusti 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kommungranskningar

Infoblad

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se