thoralf

Direktlänk till inlägg 10 januari 2017

MEDIA BLÅSER FARAN ÖVER

Av Thoralf Alfsson - 10 januari 2017 17:49

De politiskt korrekta journalisterna blåser faran över. Godhetspolitikerna blåser faran över och flera av vänsterpartierna inklusive Centerpartiet vill återgå till Sveriges generösa invandringspolitik. Alla dessa individer är fullständigt faktaresistenta och lyssnar bara på sina inre godhetskänslor. Jag säger som Tino Sanandaji att det är dags att ta ifrån dessa faktaresistenta individer deras snuttefilt så de tvingas se verkligheten.


Faran har precis börjat för vårt välfärdsystem! Men är man faktaresistent har man nog svårt att se det.

 

Följande diagram borde väl ändå vara tillräckligt upplysande även för en faktaresistent vänsterpartist, Miljöpartist eller centerpartist. För Feministiskt initiativs medlemmar har jag inga som helst förhoppningar om ett tillfrisknande.


 


Ersättningarna från Migrationsverket till Kalmar kommun ökade från 67,0 miljoner kronor under 2015 till helt sanslösa 210 miljoner kronor under 2016. Det är en ökning med drygt 200 procent.


Förstår inte 7-klöverns ledamöter att detta är den mest allvarligaste signal man kan få att hela välfärdsystemet är på väg att krackelera när asylprocessen nu kostar astronomiska summor bara i lilla Kalmar kommun. En kommun av 290 i vårt land. Ändå tillkommer kostnader till landstinget och privata asylboenden inom kommunens gränser.


Det här är helt enkelt sjukt och ett resultat av Fredrik Reinfeldts ”öppna hjärtan politik” och migrationsuppgörelse med Miljöpartiet! Personligen vet jag inte om jag vill ha att göra med hycklarna inom Moderaterna.


Utöver dessa 210 miljoner kronor har dessutom Försäkringskassan bara i Kalmar kommun betalat ut ca 24 miljoner kronor i etableringsersättningar till asylsökande som fått uppehållstillstånd och bosatt sig i kommunen. Dessa kostnader vältras så småningom över på kommunens skattebetalare om inte personer kan försörja sig själva efter 24 månader i kommunen.

Statens och den rödgröna regeringens tvångslagstiftning när det gäller utplaceringen av asylsökande som fått uppehållstillstånd och som bostadsmarknad som råder i Kalmar tyder på en fortsatt kraftig ökning av etableringsersättningarna i Kalmar kommun.


Det går med andra ord inte att blåsa faran över! Det är först nu som de negativa ekonomiska effekterna kommer för kommunerna och landstingen. Skola, vård och omsorg kommer drabbas av stora besparingar de kommande åren men vi kommer dessutom få se skattehöjningar. 

 

Här kommer en sammanställning på kostnaderna.

 

 

 
 
Ingen bild

Cosmik Debris

10 januari 2017 18:02

Den för tillfället aktuella agendan är tydligen att vi är utsatta för påverkansoperationer och falska nyheter. Boven i dramat enligt en samstämmig press är Vladimir Putin. Putin har orkestrerat allt från falska nyheter, riggat presidentvalet till att beordra sextrakasserierna i Köln.

Frågan som bör ställas är om Putin även ligger bakom sextrakasserierna på musikfestivaler i Sverige? Rimligtvis gör han det. Kanske det är lika bra att festivalen ”Putte i parken” byter namn nästa år till ”Putin i parken”?

Så blir det inga oklarheter om vad det är frågan om.

Ring Radiotjänst och avanmäl TV-innehav.
0771-91 00 04

http://nyheteridag.se/rikspolischef-eliasson-kopplar-in-sapo-ska-forhindra-stod-till-sd-i-valrorelsen/

 
Ingen bild

Cosmik Debris

10 januari 2017 18:06

Ursäkta om jag frångår ämnet. Igen!

FY FAN vad jag var förbannad!

Jag satt och skakade i stolen när jag läste nedanstående intervju. Jag var tvungen att läsa intervjun i omgångar. Några varv i bostaden med blodröd och knuten näve höjd och hötande i ansiktsnivå var också nödvändigt. Frustrationen och vreden som successivt byggdes upp var mig annars övermäktig och inredningen ville jag helst inte slå i tusen bitar. Detta satans journalistpack är förrädare och ondskefulla egoistiska människor. De har förstört Sverige för all framtid. Kände att jag måste slå på någonting. NU!

Jag klarade läsa hela intervjun utan att gå bärsärk.

Jag uppmanar, kräver eller rekommenderar ALLA att läsa Jens Ganmans intervju med en känd journalist. Exempel på journalister som blåljuger, utelämnar och förskönar är t.ex SVT:s blonda desinformatörinna Ulrika Bergsten (henne avskyr jag), Barometerns pajas Anders Blank, SvD:s ynkrygg Göran Eriksson eller Expressens chefsidiot Lars Lindström. Alla ”fördomar” eller ”konspirationsteorier” ni haft om de ondskefulla och inkompetenta journalisterna visar sig stämma.

Här sågas även den oerhört korkade Stefan Löfvens dagisministär längs med fotknölarna. Titta på intervjun på CNN med Alice blaha klunke. Vi har i Sverige idag en minister med ett barns förstånd och förmåga att uttrycka sig. Det är vämjeligt. Och skrämmande!

http://edition.cnn.com/videos/world/2016/03/08/sweden-intv-amanpour-alice-bah-kuhnke.cnn

Jag envisas här på bloggen att hela tiden kalla islam för en politisk ideologi. Den kända journalisten är enig med mig och säger: ”-du kan aldrig vara ‘rasist’ för att du kritiserar en politisk ideologi som islam… tänker jag fel där?”

Smakprov:

”Jag tror inte att människor är ett dugg ‘faktaresistenta’. Jag tror att tidningsläsare och tevetittare aldrig nånsin har varit så mottagliga för fakta som just nu. Men vi journalister undanhåller dem sånt. Eller förskönar. Eller utelämnar. Eller virrar ihop olika begrepp… det är det stora problemet.”

”Antalet människor som ruttnar på såna som Jonas Gardells och Malena Ernmans mästrande i sociala medier växer dag för dag. De växer i tysthet.”
Det kommer att sluta med nåt som liknar ett inbördeskrig.

Tror du det på fullaste allvar?
(lång paus)

Ja.

LÄS! LÄS! DELA!

https://goo.gl/mh4vSv

https://jensganman.wordpress.com/2017/01/09/jag-har-nart-en-kurdisk-nationalekonom-vid-min-barm/

 
Ingen bild

Dennis Slotteborn

10 januari 2017 18:12

Vårt land kommer att gå under pga klövermaffian som likt cykloperna bara kan se "en" sak.

 
Ingen bild

KS

10 januari 2017 18:20

Att det är på väg, ja ni vet vart! finns det inga som helst tvivel om! Av dessa cirka 0,21 miljarder Kalmar kommun får, eller skulle fått, är allt era skattepengar. Det kommer det att fortsätta vara när kommunens "ekonomer" konstaterar att nuvarande kommunalskatt inte kommer att räcka på långa vägar. SKL, kommuner och landstings lilla räknenisse, konstaterade för rätt länge sedan att vi skattebetalare med "normallön", kommer att få ut cirkA 1.500 -2.000 sek mindre i lön per månad! "Sug på den" som man brukar säga. Detta är alltså inga fantasier. Kolla själva på deras hemsida.

 
Ingen bild

Absolut sanning

10 januari 2017 18:34

Med en ökning med 300 % på kostnads ersättningen på ett år, så dröjer det inte länge innan Cosmik Debris uppskattning 14.49 i förra inlägget blir uppfyllt...

 
Ingen bild

Cosmik Debris

10 januari 2017 18:43

Jens Ganman kommenterar reaktionerna på intervjun.

https://www.facebook.com/jens.ganman/posts/10154340521173251

 
Ingen bild

Tors Hammare

10 januari 2017 18:48

Att MVs ersättning ökat till 3,13 summan för 2015 tyder ju även på att kommunens socialbidrags kostnader kommer stiga till 3 ggr dagens nivåer om du bortser i från oflyktingar i socialens klientstock. Feministerna är inte bara döva och blinda; dom är korkade och dom visar det numer helt öppet och oförblommerat. Asylhaverister och rättighets haverister.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

10 januari 2017 18:59

Enligt Mats Dagerlind på Avpixlat är Jens Ganmans intervju påhittad.

Om så är fallet är jag totalblåst och detta är ett solklart fall av falska nyheter - och jag skäms.

Djävligt kontraproduktivt.

 
Ingen bild

Uppgiven

10 januari 2017 19:01

Sex gånger högre ersättning under flera år och allt verkar normalt eftersom det fortgår (år 2000 jämfört med åren 2012-2015).

Nu, mer än tjugo gånger högre ersättning, någon har visst hittat Enögas sedelpress.

 
Ingen bild

Observer

10 januari 2017 19:14

Tycker att de ansvariga noteras nu och senare döms i en folktribunal !

-Låt de få betala tillbaks om så med eget kroppsarbete.

 
Ingen bild

s29

10 januari 2017 19:16

Att lyckas få "jounalister"att begripa orsak och verkan,är som att övertyga en tonåring att Coca Cola inte är hälsosamt.Visdomen lär komma med Diabetesen.

 
Ingen bild

Hacke

10 januari 2017 19:18

Man kan med fog fråga sig om det bara är du Thoralf och sd som på lokal nivå vet att också statens pengar kommer från våra gemensamma skattemedel.
Ja, jag vet att frågan kan verka provocerande för naivisterna inom 7-partikollektivet men med tanke på hur landet styrs och har styrts under de senaste decennierna så är mina förväntningar på och förtroende för politiker-/medieetablissemanget oavsett nivå på den absoluta nollpunkten.
F ö tror jag att vi inom en inte alltför avlägsen framtid står inför en folkets revolt av något slag. Det är bara att hålla tummarna för att den - om möjligt - sker under ordnade former via valsedeln.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

10 januari 2017 19:40

Det är tydligen inte helt lätt att veta om intervjun är påhittad eller inte.

Thomas Gür

”Jag hyser också en viss skepsis till anonyma intervjuer. Därför vet jag inte riktigt hur jag skall hantera denna anonyma intervju som Ganman (säger sig ha) gjort. Jag väljer dock att tro att det Ganman skriver inte är fejk"

https://www.facebook.com/thomas.gur.5/posts/1404009722983883

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

10 januari 2017 19:59

Det som inte sades på Folk o Försvar !

Delar av Sverige är förlorat till främmande män.

Löfven kan inte hävda Sveriges suveränitet i många områden i Sverige !
Det är orsaken till att försvaret ska återfödas men ingen vågar knysta ett ord om det utan skyller hela tiden på Putin.
EU provocerade Putin genom att erbjuda Ukraina medlemskap.
I åsiktskorridoren är allt Putins fel.
"Gud förlåte dom som av begåvningssvaghet har röstat fram kreaturen i dagens regering".
Skulle vara intressant att höra hur ni alla röstade i EU-valet.
Jag röstade nej !

 
Ingen bild

ruben

10 januari 2017 20:04

Kan ingen stoppa det sjuka migrationsverket som bara packar in utländska bidragsjägare till Sverige. Dessutom måste de helt stoppa invandring från de länder som inte tar emot de som utvisas från Sverige pga brottslighet. Bidragsjägare och kriminella är förstås med sina ambitionerna inte alls välkomna.

 
Ingen bild

Annelie

10 januari 2017 20:13

Blir så arg och upp röd när jag läser. Kommer aldrig sluta rösta på SD
även om många säger något annat. När ska övriga vakna och se hur fel det är? JAG VÄLJER BLÅSIPPANS VÄG

 
Ingen bild

HANS

10 januari 2017 20:13

Ensamkommande-bluffen står alltså för omkring halva summan. En plats för en "ensamkommande" är betydligt dyrare än en vanlig plats. Om vi då får anta att det är minst lika dåligt i Sverige som i våra grannländer är runt 70-80% av dessa bluff. Vilket i sin tur då är runt 70-80 miljoner. Ålderstestning och massutvisningar har aldrig känts så aktuellt.

 
Ingen bild

Lillpungen

10 januari 2017 20:41

Hade gissat på 140 miljoner och "tänkte" 2015-års siffra + lite till. Men det räckte inte till.

Kommer Barometern nämna något om skenande migrationskostnader?

Tycker Barometern att det har ett nyhetsvärde?

 
Ingen bild

Rune

10 januari 2017 20:44

Man skall nog mera se Ganmans intervju som en konstnärlig produkt. Han har förmodligen samlat intryck från redaktioner och journalister som inte förmår eller vågar vara sanningsenliga och konstruerat en fiktiv journalist som han intervjuar.
Lite grann som Strindbergs huvudfigur i "Röda Rummet".
Var det inte Falk denne strindbergsfigur hette?

 
Ingen bild

calle

10 januari 2017 22:00

faran har just börjat! när kommuner, landsting och staten inte har skattepengar kvar att finansera vansinnespolitiken. så kommer naturtillgångarna att tvingas säljas.

investmentbanker vet de kommer få bryta uran, dom bara väntar...

http://www.svt.se/nyheter/lokalt/orebro/kanadensiskt-foretag-gor-nytt-forsok-att-leta-mineraler-i-kvarntorp

 
Ingen bild

Cosmik Debris

10 januari 2017 22:19

Jan Sjunnesson på Avpixlat för en timme sedan
"Jag tror intervjun är äkta."

Jens Ganman har stökat till det rejält i huvudet på folk:-)

 
sunken

sunken

10 januari 2017 22:33

Faran är inte över. Enligt FN:s prognos kommer EU varje år att få ta emot 2.6 miljoner invandrare/asylanter årligen under de närmaste 34 åren. Räkna med kaos, anarki och förmodligen rena krigshandlingar.

http://http:s

 
Ingen bild

SD 2018

10 januari 2017 23:01

Säg upp prenumation av tidningen barometern, även TV licensen, gå ut ur stadskyrkan. Bli stödjande medlem hos SverigeDemokraterna, så sover du gott om nätterna ! 😀

 
Ingen bild

OT

11 januari 2017 00:07

Apropå ”Om resten av Sverige blir som Malmö, vem ska då betala?”: http://www.expressen.se/ledare/patrik-kronqvist/vem-ska-betala-om-sverige-blir-som-malmo/

”Halleluja moster jag har blivit frälst”: https://www.youtube.com/watch?v=nuvYgrzqvAo

Kan det vara ”D.A.D’s fault?”: https://www.youtube.com/watch?v=FjfefBXanQs

Det kan absolut skyllas på de som haft makten längst i Sverige (de borde veta bättre) - ”Räserbajs - Sossarnas fel?”: https://www.youtube.com/watch?v=HFIcny_8m7U

P.S Gör om gör rätt!

 
Ingen bild

Tors Hammare

11 januari 2017 02:05

När våran etablerade lokal tidning för någon månad sen införde betalvägg på var och varannan artikel, och detta fortsätter, då bestämde jag mig för gott för att aldrig mer öppna svenska MSMs öppet svensk fientliga hatsajter. Hittills har jag alltid velat följa upp dom flesta länkarna på Sverigevänliga sajter, just in case. Men nu tänker jag läsa Sverigevänliga sajter med utgångs punkten för att nyheterna dom rapporterar stämmer. Oavsett vilken svensk källa dom uppger så ger jag fortsättningsvis Sverigevänliga sajter tolknings och yttrandeföreträde. Och det gäller all svensk MSM-media skitsamma om det är ett recept som ligger bakom betalvägg eller det är läppstiftade toastolar och annat förbannat henskit.
Bota PK Epidemin!
Rösta SD från 2018!!!

 
Ingen bild

Leif

11 januari 2017 06:11

Statestiken talar sitt tydliga språk, från 2006-2016 har bidraget ökat 10ggr, man kan ju undra vart detta ska sluta......Dags att göra om bidragen till lån som ska betalas tillbaka av bidragsmottagarna....slå i nödbromsen!!

 
Ingen bild

Ludvig

11 januari 2017 07:53

Feministiskt initiativ är förlorade från början.

 
Ingen bild

räven

11 januari 2017 08:13

Halloj!

Jag skulle uppskatta ifall du kan ställa upp det mot andra samhällskostnader vi har i Kalmar. Kanske är svårt att göra beroende på hur bra/dåligt underlag det finns från andra myndigheter. Men det skulle vara intressant att se kostnaderna jämfört mot skola/sjukvård/polis osv.

Mvh räven

Thoralf Alfsson

11 januari 2017 08:35

Det går inte att göra. Kommunen redovisar inte alla sina kostnader för invandringen t.ex arbetsmarknadsenhet, Kunskapsnavet, Invandrarservice o.s.v

 
Ingen bild

Ölandsbonde

11 januari 2017 09:25

"Man ska inte ställa grupp mot grupp".
Efter att ha läst detta räcker det inte med att säga att jag är förbannad.
http://www.ostrasmaland.se/kalmar/jobbprojekt-laggs-ner-trots-stora-framgangar/

Ett stort fy fan!!!

Thoralf Alfsson

11 januari 2017 11:05

Det handlar om att minska arbetslöshetssiffrorna!

 
Ingen bild

Hulda mk1

11 januari 2017 09:54

Annat ämne. Hörde Annie Lööf prata förut i dagens partiledardebatt. Hon uttryckte en oro för hur det ser ut i förorterna. Ville nästan skrika rakt ut: -Men för H-E, du ville ju för några år sedan öka upp landets befolkning till 40 miljoner. Tror du att dessa problem skulle bli mindre då.....?????

 
Ingen bild

World Traveller

11 januari 2017 10:26

Kolla 'We Are At Home' (the silent invasion) på youtube!

 
Ingen bild

Eva

11 januari 2017 11:20

Sverige har kastrerade o på gränsen till döden.

 
Ingen bild

C Andersson

11 januari 2017 11:42

Nu du Thoralf nu får du allt öppna en egen rubrik om den påstådda gruppvåldtäkten på Gotland.

"Rörelsehindrad på Gotland våldtogs av fem män - åklagaren kan inte styrka brott"

svt.se är rakt på sak. Det var en våldtäkt! Inget snack om den saken.

 
Ingen bild

Observer

11 januari 2017 11:50

Skall vi få någon rätsida på allt så MÅSTE beslutsfattare börja förstå att man faktiskt måste jobba med och i själva verkligheten -inte med bilden av densamma!

 
Ingen bild

SD4Ever

11 januari 2017 11:51

Våldtäktsutredning läggs ned på Gotland

Något är fel i Sverige......


http://www.svt.se/nyheter/lokalt/ost/valdtaktsutredning-laggs-ned-pa-gotland

 
Ingen bild

Hulda mk1

11 januari 2017 12:44

Annat ämne. Ja, nu kommer det att storma på Gotland, mer än av vädrets makter. Kan inte detaljerna i fallet med den misstänkta gruppvåldtäkten av en rullstolsburen kvinna av några "ensamkommande", men innan dagens slut, når den nog orkanstyrka...

 
Ingen bild

Eva

11 januari 2017 13:23

Tack!
Jag hoppas Sverigedemokraterna kan får 50 procent av rösterna i 2018. Men det har ingen mölighet.

Varför Europeiskas civilisationen försvinner inom 30 år, det finns ett bra svar.

Mark Steyn - America Alone - The End of the World as we Know it - osa 1/3
https://www.youtube.com/watch?v=8xw-lU838pA

 
Ingen bild

Tony

11 januari 2017 13:32

@ Hulda mk1:

Det vill Annie Lööf fortfarande göra, hon försöker bara
att vilseleda befolkningen, hon har inte gett upp hoppet
om att hon ska vara värstingen på området invandring.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

11 januari 2017 14:45

Om 10-15 år kommer vi att konstatera att moderna industriländer finns i Asien,Amerika,Australien.
Afrika och Europa är u-länder.
EU-experiment "hur man förstör Europa" har lyckats och värlsdelen är i utveckling tillbaka på 1700-talet.
Grattis Margot !

 
Ingen bild

Cosmik Debris

11 januari 2017 14:49

Ingrid&Conrad

Lyssna på Ingrids avslöjande (tidskod 29 min)

http://ingridochconrad.se/

 
Ingen bild

Lena

11 januari 2017 14:51

De är inte bara faktaresistenta utan helt vettlösa, framför allt Annie Lööf som vill ha in så många immigranter som möjligt (och kalla dem flyktingar). Tror att hon ser en ära i detta att följa i Reinfeldts spår och vara den som genomförde själva sänkningen av Sverige som välfärdssamhälle.
Igår på Aktuellt sa AKA flera ggr angående frågan om hur Alliansen och framför allt M och C ska kunna ha ett valmanifest ihop, de har ju olika syn på immigrationen. AKA svarade något om att det ska vara "ordning o reda i finanserna". Säkert menade hon att Lööf inte behöver stå till svars för sånt , hon kan ju bara gasa på om sina åsikter o framhålla vikten av att vara human mot sina favoriter från utomlandet.

 
Ingen bild

Lasse

11 januari 2017 17:08

Tack för ett gott skratt.
Men kolla dina två senaste diagram.
Vilken likvärdig utveckling!
Ingenting är omöjligt.

 
Ingen bild

OH

11 januari 2017 18:21

Angående de misstänkta våldtäktstyperna på Gotland följer dumaren antagligen den lag som ev. förövarna anser gäller för dem.

 
Ingen bild

Dag

11 januari 2017 20:47

210 miljoner att fördela på ca 32 tusen förvärvsarbetande i kommunen. Dryga 6.500 SEK per år som ska övervältras.... Blir hårt för dom som per definition ingår i statistiken med 1 timmes arbete per vecka....

 
Ingen bild

förbannad

11 januari 2017 21:27

Dom har ju en outsinlig kassako i våra sjuka, gamla och alla som måste köra bil till jobbet.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se