thoralf

Direktlänk till inlägg 2 januari 2017

TRÖTT PÅ IDIOTER SOM FÖRSTÖR VÅRT SAMHÄLLE

Av Thoralf Alfsson - 2 januari 2017 19:59

För er som inte ännu sett de ”nya svenskarna” fira nyår kommer en ny möjlighet.Min personliga uppfattning är att dessa personer är handikappade rent förståndsmässigt. De har ännu inte nått upp till en normal riktig svensk 5-årings förstånd. Är det någon som är förvånad över att dessa individer skjuter ihjäl varandra på öppen gata i Malmö eller Göteborg och Stockholm.


Det tragiska är ju att svensk polis endast åker runt i sina bilar och mest tänker på sin egen säkerhet. Det har säkert order om att inte utsätta sig själva för några onödiga säkerhetsrisker. Invandrarmobben har vunnit både första och andra ronden över det svenska rättssamhället. Hur skall tredje ronden sluta med Dan Eliasson vid rodret? Eftersom Anders Ygeman fortfarande håller rikspolischefen om ryggen kan svaret bara bli som på nyårsafton. Kapitulation!


Myndighetspersoner idag är så rädda om sitt eget skinn att de inte vågar berätta sanningen för då kan de beskyllas för rasism. Det är så fruktansvärt pinsamt! På nyårsafton utsattes till och med Räddningstjänsten i Hultsfred för raketattacker enligt en artikel i Barometern. När jag ställde en fråga på mejl till räddningschefen Michael Hesselgård om vilka det var som sköt raketer mot räddningstjänsten blev svaret följande.


 


Myndighetspersoner vågar inte ens andas att det i stor utsträckning handlar om nysvenskar från de våldsamma och terrorfyllda länderna i Mellersta östern och Asien.


Det är dags att skicka in insatsstyrkan för att röja upp! Lås in dem i fångläger!


Idag kunde jag läsa i Barometern att en KFF-supporter som kastade in en badboll på planen under en allsvensk fotbollsmatch mellan Falkenbergs FF och Kalmar FF döms till att betala 6 200 kronor i dagsböter.


 


För några veckor sedan dömdes Hamid Sha Zaman, medborgare i Afghanistan till dagsböter om 3 000 kronor efter att han berusad och drogpåverkad kastad sig över en busschaufför under färd på Ölandsbron och slitet i ratten så bussen höll på att köra igenom räcket på Ölandsbron. Andra passagerare kastade sig över Hamid Sha Zaman och höll honom fast tills polisen mötte upp vid brofästet på Kalmarsidan. Alla bussens passagerare hade kunnat omkomma om bussen kört igenom räcket på Ölandsbron. En badboll på en allsvenska fotbollsarena ger alltså dubbelt belopp i böter mot ett vansinnesdåd på Ölandsbron!


Skillnaden är väl att den som kastade badbollen är etnisk svensk och den berusade bussdåren är medborgare i Afghanistan! 

Något är riktigt fel i det svenska rättsväsendet!!!

 

Hamid Sha Zaman har dock begått flera brott. Två misstänkta fall av våldtäkt under förra året har dock lagts ner av åklagare. Men den tredje våldtäkten som Hamid Sha Zaman anklagades för kom han inte undan rättvisan. Kanske beroende på att det var ”fel” person som blev utsatt för en oral våldtäkt.


Den 23 december dömdes Hamid Sha Zaman till ett års fängelse, 125 000 kronor i skadestånd till brottsoffret och 10 års utvisning. Nu kommer förstås inte brottsoffret se röken av skadeståndet.


Min egen bedömning är att han borde fått minst 3 års fängelse och livstids utvisning! Men enbart ett års fängelse sparar förvisso en och annan krona för skattebetalarna.


Frågan är dock om inte även brodern som var närvarande vid brottet borde utvisats och även fadern som uppenbarligen fanns i lägenheten när brottet begicks. Men som enligt egen utsago vare sig hörde eller såg något av det inträffade enligt hans vittnesmål i tingsrätten.


Nu återstår och se om domen överklagas till hovrätten och om hovrätten som vanligt sänker straffvärdet! Det tycks ju vara en praxis hos hovrätten!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Pepparholm

2 januari 2017 20:19

Jag har inte hört någon politiker, i regering eller i Malmö, som har ifrågasatt de av en privatperson inspelade farligheterna på Möllevångstorget. Tvärtom så hörde jag (på TV4-nyheterna?) att regeringen inte avser att vidta någon åtgärd. I Malmö borde i varje fall det Sverigedemokratiska kommunalrådet häva upp sin stämma.

Vi ska inte vänta oss någon förändring till nästa nyår. Makthavarna lyckas inte ens få stopp på bengaler på idrottsplatser med inpasseringskontroll.

 
Ingen bild

Kurtan

2 januari 2017 20:25

Detta är tyvärr bara början...
Innan vi kan rätta till detta vansinne genom massutvandring, måste samtliga politiska partier, tjänstemän, journalister och annat "drägg" bort från allt vad inflytande heter i Sverige!

Ring Darwin, vi har troligen identifierat "The Missing Link" dvs den mellan aporna och den civiliserade människan...

Alla måste börja öppna munnen på allvar 2017. Kasta självcensuren och politisk korrekthet (dvs självmords strategin) ut genom fönstret NU!

 
Ingen bild

X

2 januari 2017 20:29

Svenska folket byts ut mot lågbegåvade nykomlingar samtidigt som landet styrs av vänsterliberaler.
Det ser mörkt ut...

 
Ingen bild

osborn

2 januari 2017 20:54

Som tidigare sagts så gäller en lag för oss svenskar och helt andra lagar för babbarna. En svensk som kallar en neger för neger blir fälld medan en blatte som kallar en svensk tjej för svennehora blir frikänd. Pinsamt är bara förnamnet på detta haveri av rättsväsendet.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

2 januari 2017 20:56

Nästa steg är naturligtvis att riktiga skjutvapen används !
Våra fegisar till politiker måste kliva fram.
Det var säkert inte bara i Malmö detta hände.
Det är dags även för Jimmy att resa sig.

 
Ingen bild

Lotta_1

2 januari 2017 21:07

Man undrar i sitt stilla sinne hur alla de godhetsapostlar som brukar skriva här står ut i sin egen naiva dumhet? Hur mycket våld och kriminalitet klarar de av att bortförklara? Inser de inte att det bara kommer bli värre tills hela landet ligger i ruiner? Utvisa alla dessa våldsamma individer tillbaka till deras dysfunktionella hemländer där kan de leva djävel tills de blir blåa i ansiktet. Sluta upp med daltet med våldtäktsmän likt afghanerna i Uppsala. Att det inte går skicka hem den för att de då svävar i fara. Det borde de, ta mig fan på ren svenska tänkt på innan de våldtog sin landsman.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

2 januari 2017 21:20

Hörde att Dan Eliasson ska få stopp på stenkastning mot blåljuspersonalen.
Han ska ändra blåljuset till gredelint ljus.

 
Ingen bild

Lewren

2 januari 2017 21:31

"Min personliga uppfattning är att dessa personer är handikappade rent förståndsmässigt"

Det är ju helt riktigt. Bara att slå upp medel IQ för Muslimska länder och jämföra det med vart vi i Sverige sätter gränsen för lätt förståndshandikappad så ligger det mycket sanning i vad du säger, tyvärr.. Så mycket för hjärnkirurgerna och alla andra specialister som vi blev lovade.

Man undrar om Sverige är helt förlorat.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

2 januari 2017 21:37

Såg Rapport ikväll ,det ställdes frågor om avgivna nyårslöften ,inte en enda svensk tillfrågades ,däremot minst 10 tal invandrare fick uttala sej , snart är vi utbytta !

 
Ingen bild

Rösten

2 januari 2017 21:56

Är det verkligen sant att dom nyanlända får rösta när dom fått uppehållstillstånd ????

Thoralf Alfsson

2 januari 2017 22:13

Den som fått permanent uppehållstillstånd och är skriven på en ort får rösta i kommun och landstingsval även om man inte är svensk medborgare.

 
Ingen bild

Johan

2 januari 2017 22:06

Thoralf
Du måste nog ställa frågor muntligt. Räddningschefen blir nog av med jobbet om han skulle ha svarat något annat.
Jag är i den situationen själv, tyvärr! Ett svar offentligt, ett annat mellan fyra ögon. !

Thoralf Alfsson

2 januari 2017 22:15

Det är det som är det stora problemet! Det som vi måste bort ifrån och det kan bara dessa personer själva förändra!

 
Ingen bild

Björn

2 januari 2017 22:32

Toralf, som du säkert känner till ör det ju inte beloppet som talar om hur pass allvarligt domstolen ser på brottet utan antalet dagsböter. krontalet per dagsbot baseras på hur stor inkomst förövaren har. Därför är det intressant att veta hur många dagsböter fotbollssupportern resp bussmarodören fick. Om 2 personer begår samma typ av brott och har olika inkomst kan ju slutsumman bli väldigt olik.

Thoralf Alfsson

2 januari 2017 23:22

Du har givetvis rätt men dagsböter på 3 000 kronor är ett skämt 60 dagsböter a 50 kronor.

 
Ingen bild

Leif Södertröm

2 januari 2017 22:52

Själv är jag mest trött på det fega politiker skrået som låter detta ske. Att polisen inte ingriper beror sannolikt på att de saknar stöd från sina chefer.

 
Ingen bild

Hulda mk1

2 januari 2017 23:01

Apropå våra "nysvenskars" röstande så kommer de "röda" att jobba febrilt i speciellt Malmö för att få "nysvenskarna" till att rösta "rätt". Allt för att så gott det går för att bromsa SD,s valresultat. Allas blickar kommer att riktas mot Malmö under valvakan nästa år..

 
Ingen bild

Cosmik Debris

2 januari 2017 23:01

SvD skriver:
”Raketerna i sig är inte det stora problemet”
http://www.svd.se/raketerna-i-sig-ar-inte-det-stora-problemet/om/ledare

Problemet enligt SvD är ”ungdomsgäng i Angered”, ”stökiga ungdomar i Torslanda”. Vidare läser man att ”Beteendet som han ser hos ungdomsgängen har helt spårat ut.”(Gefle Dagblad 2/1)”

Det är INTE hyggliga svenska grabbar som terroriserar. Det är muslimska, afrikanska eller arabiska ligister som är problemet.

 
Ingen bild

Tompa

2 januari 2017 23:17

Det ser mörkt ut för moder Svea. Oavsett om SD gör ett kanonval så blir det svårt att göra skillnad på allvar i samhället. 50,001% når vi nog inte tyvärr.

Det behöver bytas ut tiotusentals med olika myndighets, polis, kommun, skol, kultur, media och landstingschefer samt en stor del av rättsväsendet som är så indränkta i PK & genus mentaliteten. "Allt åt alla" chefer som tycker synd om förövarna måste bytas ut.

Idag är det bara en låg ränta och lånade bidragspengar som är den tunna barriären mellan ett hyfsat ordnat samhälle och total anarki.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

2 januari 2017 23:24

Henrik Schyffert har tydligen skaffat sig ”ökenmus”. Undrar om han har för avsikt att ”runkbajsa” henne i munnen? Det skall också bli intressant och se hur länge Schyffert tolereras av ”tjocka släkten”?

Lite intelligent twitter från denne Schyffert :-)

https://goo.gl/jZ9aco

 
Ingen bild

Cosmik Debris

2 januari 2017 23:29

Finns det någon svensk(som inte är mentalt efterbliven) som frivilligt utsätter sig själv och andra för det muslimerna gjorde på Möllevångstorget?

Nej, jag tror inte det. Det verkar som att de är programmerade för död, våld, bedrägerier, explosioner och allt annat som inte är lagligt. IQ-nivån på Möllevångstorget säkerligen aldrig varit så låg.


En tillgång för Sverige? NEJ.

 
Ingen bild

Molle

2 januari 2017 23:56

Nu är det dags att sätta in arme´n när inte polisen vill, kan eller får skapa ordning i samhället.
Ett bra läge att öva närstrid på. Så här kan vi inte ha det längre.

Ett Gott nytt UTVISNINGSÅR är min allra högsta önskan.

 
Ingen bild

Bertil

3 januari 2017 00:00

Kan rekommendera programmet Toppmötet som gick på SVT ikväll. Allas vår favorit Reinfeldt intervjuar Anders Fogh Rasmussen och dansken är inte direkt PK utan kritiserar Sveriges förda politik som naiv. Mycket intressant att höra skillnaderna mellan dansk och svensk politik.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

3 januari 2017 00:10

Alla minns psykopaten och landsförrädaren Reinfeldts ord om det strävsamma svenska folket.

"Ursvenskt är bara barbariet. Resten av utvecklingen har kommit utifrån."

Är det den utvecklingen vi såg prov på i samband med det importerade muslimska nyårsfirandet på Möllevångstorget?

Är det den utvecklingen blåljuspersonal möter varje dag vid utryckningar i muslimska getton?

Är det den utvecklingen alla svenska tjejer och åldringar ser prov på som blir våldtagna och misshandlade av personer ifrån muslimska länder?

Ställ den mannen till svars för de brott han begått.

 
Ingen bild

Fredens religion Islam

3 januari 2017 00:12

Även om islam missförståtts överlag i Väst finns det kanske ingen del av religionen som framkallar så starka reaktioner som jihād. Det arabiska ordet jihād, som oftast översätts som ”heligt krig”, betyder inget annat än ”att kämpa” eller ”att anstränga sig till sitt yttersta”.

Det finns olika former av jihād:

Inre jihād som innebär att man strävar efter att rena själen, stärka tron, benägna sig mot gott och undanhålla sig onda begär.
Jihād med ens tillgångar som betyder att man spenderar på olika gottgörande sätt.
Jihād genom ens eget handlande avseendes alla sorters goda gärningar, som att bjuda in människor till islam och att utbilda andra muslimer.
Väpnad kamp mot aggression och förtryck.

I jihāds namn kallar islam till att samhället skall beskyddas mot förtryck och diktatorsstyre som motverkar rättvisa genom att inte låta folk få höra eller följa sanningen.
http://islam.se/terrorism/mer-an-ett-heligt-krig

Verkar inte som att man lever som man lär.
-------------------------------------------------------------
Robert Spencer intervjuar Nicolai Sennels: “Muslimer får lära sig att vara aggressiva, osäkra, ansvarslösa och intoleranta”

Spencer: Nicolai, människor känner främst till dig för dina artiklar om de psykologiska skillnaderna mellan muslimer och västerlänningar (läs här och här). Du har också bidragit med dina professionella insikter i fallet med Guantanamo-fången Omar Khadr. Du skrev flera artiklar och dessutom en bok om dina slutsatser. Kan du ge oss en kort redogörelse för dina fynd?
Sennels: Det finns många skillnader mellan människor som vuxit upp som muslimer och de som vuxit upp som västerlänningar. Jag identifierade fyra huvudskillnader som är viktiga för att förstå muslimers beteende. De har att göra med ilska, självförtroende, det så kallade “locus of control” (psykologisk term för var en person anser att de krafter finns som styr hans liv, övers. anm.) och identitet.
Västerlänningar uppfostras till att anse att ilska är ett tecken på svaghet, maktlöshet och brist på självkontroll. “Stora hundar behöver inte skälla”, som vi säger i Danmark. I den muslimska kulturen ses ilska som ett tecken på styrka. För muslimer är att vara aggressiv i sig själv ett argument och ett sätt att vinna respekt.
Men vi bör inte låta oss imponeras när vi ser bilder på skäggiga män som hoppar upp och ned, skrikande som djur och skjutande i luften. Vi bör ta det för vad det är: det lokala dårhuset som går förbi.
http://24nyheter.blogspot.se/2012/07/muslimer-far-lara-sig-att-vara.html

 
Ingen bild

Lena

3 januari 2017 00:50

De är ligister och maffia hela bunten, det syns på deras nya, dyra bilar de har. De leker krig och dessutom vill de alla manifestera hur mycket de föraktar och hatar det svenska och oss svenskar. DE BEHÖVER inte visa respekt, men klagar i radion om en av deras landsmän har tillräckligt med IQ att förstå "sanning o konsekvens" som ex Hanif Bali, då blir det gnäll och prat om att vara skymfad.

Bäst att inte bli alltför engagerad, de är inte värda det. Gör som Farage sa i videon nyligen på Thoralfs blogg, han sa ha kul, se till att göra roliga saker OCKSÅ, annars blir man lika galen som dessa apskaft.
Det som förvånar mig mest är att ingen svensk politiker har ryggrad, ingen kommentar heller på stasitv.

@Cosmic Debris jag blev mer än chockad över denne Schyffert, hade aldrig kunna föreställa mig att han sjunkit SÅ LÅGT. Men det är kanske symptomatiskt för den sorts människor han representerar. De är så sjuka att de vänder på allt o kallar motståndarna för det han själv är och det visar han med all tydlighet att han är. Han är alltför "tiltad" för att själv veta om det. Tack för infon, det var verkligen över all verklighet för mig. Får se om han får nya fina uppdrag också, och såklart med all respekt och klappar på axeln för sina fina insatser som anti-rasist! Han kanske blir värd för mellon, för sin fina insatser??

 
Ingen bild

s29

3 januari 2017 00:58

Så Henrik Shyffert ser sig själv som Svensk Kulturelit......jag tror tammefan han har rätt.

 
Ingen bild

Hm

3 januari 2017 01:45

"Något är riktigt fel i det svenska rättsväsendet!!!"
Tyvärr har Thoralf alldeles rätt. Hela rättsväsendet befinner sig i en utförsbacke och jag ser ingenting som i dagsläget kan ändra utvecklingen. Googla t ex på Hilda och Ruben och läs vad ledarsidorna.se skriver. Lagstiftningen kan ses som instruktioner till rätten hur man skall döma i en process men man använder inte hela straffskalan vid straffmätningen.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

3 januari 2017 02:25

Nedanstående kommentar hittade jag på Avpixlat under artikeln om det muslimska nyårsfirandet i Malmö. Det är precis vad jag också anser om tillståndet för vårt arma fosterland.

"Sverige är kört. Vi hade sannolikt behövt utvisa en miljon om landet på sikt ska ha en chans. Någon skrev att 30% av de hitresta behöver psykiatrisk vård. Låg IQ, omfattande kusingiften, obefintlig bildning, religiösa vanföreställningar, utbrett missbruk. Krymplingar, islamister, krigsskadade.

Lägg på det alla motsättningar grupper emellan. Stapla det ena eländet på det andra och man förstår hur fullständigt hopplöst detta samhällsbygge är. Social misär, hat och motsättningar reproducerar sig, exponentiellt.

Det är ostoppbart. Många blir upprörda när man är fatalistisk, men i sanning, det är helt utsiktslöst. Sverige kommer aldrig mer bli annat än en skugga av sitt forna jag. Skydda sig den som kan."


Johan Westerholm:
"Att salafismen växer sig stark på Järvafältet kan bland annat Nalin Pekgul vittna om sedan 2009. Att religiös extremism skulle vara en nyhet för regeringen eller den rödgrönrosa majoriteten i Stockholms stad faller på sin egen orimlighet."

Avsätt Dan Eliasson och låt dåren bli ambassadör på Kurrekurreduttön.
Stäng alla moskéer. NU!
Omvandla PUT till UT (Ut ur landet alltså)
Förbjud praktiserande av den dödliga omänskliga politiska ideologin islam.
Genomgång av äldre beviljade PUT och hitta bedrägerier. Återkalla och sedan repatriera.
Stäng Södertörns Högskola genast och tvångsutvisa alla studenterna till Saudiarabien för att där möta det verkliga "patriarkatet" in på bara skinnet.

Låt polisen använda nödvändigt våld(verkanseld) för att slå ner framtida upplopp i Sveriges alla muslimska getton. Sätt in militär om det behövs.

Det är vårt land som står på spel.

Då duger inte några djävla armband.

 
Ingen bild

Jan

3 januari 2017 02:45

Efter att sett detta inslag så undrar jag varför benämningen kaosblattar anses rasistisk av de som aldrig kommer i närheten av dessa underbegåvade.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

3 januari 2017 07:20

Det som sker i Malmö påminner mig om att Sverige är en "humanitär stormakt" !

Undrar om dom som råkade vara i närheten också tänkte i dom banorna ?

 
Ingen bild

crille

3 januari 2017 07:44

Så det är dessa individer som ska rädda min pension? Finns inte ord för hur arroganta politiker är. Finns ingen som kan säga att det är under dessa förhållande en polis vill jobba.
Hur kan bara media försvara detts? Vad är det de är ute efter. Jaga vanligt folk kan de, men sånt här.
Nä! IQ är inte hög på de i filmen.

 
Ingen bild

Ludvig

3 januari 2017 07:47

Man bävar för den dag då man skulle behöva bli inblandad i något som hamnar hos rättsväsendet. Hoppas det inte inträffar, för man är ju svensk.

 
Ingen bild

SM811

3 januari 2017 08:22

Det höjs nu röster att fyrverkeri skall förbjudas.
Ytterligare en sak somm invandrarna förstör för svenskarna.
"Bilbrand i gångtunnel i södra Stockholm"
Kanske var det en självkörande bil som fick fel i styrsystemet
och parkerade under gångbron? Mjukvaran trodde att det var ett
parkeringsgarage. Sedan blev elektoniken överhettad och bilen började brinna.
Jag tror något annat. Idioterna har nog varit framme här också.
http://nyheteridag.se/bilbrand-i-gangtunnel-i-sodra-stockholm/

 
Ingen bild

SM811

3 januari 2017 08:30

Polisen: Ingen fara på taket.
Skånskan: ”Lugn nyårshelg i Malmö”
http://www.skd.se/2017/01/02/lugn-nyarshelg-i-malmo/
– Det har inte hänt mycket mer än en helt vanlig fredags- och lördagskväll, säger Nils Norling, pressinformatör vid polisen i Malmö.
http://soldatmamma.blogspot.se/2017/01/polisen-ingen-fara-pa-taket.html

 
Ingen bild

Fredde

3 januari 2017 08:35

Vi har ju samma elände överallt, här Hultsfred:
"en del avfyrade dem i knähöjd och siktade alldeles uppenbart på oss och våra fordon." (räddningstjänsten)
"– De var uppe och klättrade på våra bilar och försökte bryta loss backspeglarna"

http://www.barometern.se/hultsfred/raketattacker-mot-brandman-i-centrum/

Och jag har inte läst om ett enda gripande! Vart är vi på väg?
Håller Sverige på att bli helt laglöst?

 
Ingen bild

Tony

3 januari 2017 08:37

Samma ynkliga rättssystem som tar till storsläggan när
en Svensk gör ett skitbrott som detta eller kör 5 km för
fort, tar på sig Narrkåpan när man ska döma en importerad
ligist? Men dom har så klart order från högsta ort att
importerad brottslighet är en del i förstörelseprocessen
av landet och ska dömas mildare, man ser det också på
polisens agerande, hur mycket som släpps igenom när det
handlar om rena ligistdåd!
Svensk rättsskipning är i absolut botten i Europa!

 
Ingen bild

Bo

3 januari 2017 08:43

Har inte brandbilarna kallt vatten i sina tankar. Om polisen sitter tryggt i sina bilar och med sin högtalare meddelar att de som vägrar lyda order att lämna torget kommer att få en kalldusch. Man vet ju inte vilka man sprutar på, enligt uppgift - således ingen RASISM!

 
Ingen bild

Knaster

3 januari 2017 09:02

En som vågar säga vad han tycker är kommunalrådet i Katrineholm Göran Dahlström. Ang granaten mot polishuset:

http://kkuriren.se/nyheter/katrineholm/1.4645166-goran-dahlstrom-i-sakerhetsmote-efter-granatattacken-utanfor-polisstationen-i-katrineholm

 
Ingen bild

Lasse

3 januari 2017 09:36

Bra skrivet Thoralf, ALLA boende i Hultsfred vet vilka som stod för skjutningarna. Varje dag lyckas du dra ner byxorna på de lokala journalisterna genom att skriva hur det verkligen har gått till.Ju mer du skriver ju mer frustrerade borde lokalmedia bli. Kanske att de så småningom ruskar myllan av sej och kryper fram ur sina mörka hålor för att se hur det ser ut i verkligheten. Vet inte om vi ska kalla dagens skribenter för journalister en del verkar faktiskt riktigt obildade kanske inte finns något krav längre på vanligt hyfs och allmänbildning för att bli en enkel skribent. Blir ju billigare för mediakoncernen att ha sådana anställda?

 
Ingen bild

dajevlar

3 januari 2017 10:02

Har bekanta i Hultsfred som sa att de inte vågade gå ut när det smällde som värst i centrum, det var som ett upplopp, ett mindre krig - ja kaoz helt enkelt. Och många raketer riktades inte uppåt som brukligt är, utan mer vertikalt.

Inget verkar bli bättre ju längre tiden går. Hur långt kan försämringen gå innan vi (ni/de) fattar vad som försiggår !!!

 
Ingen bild

Hans Anas

3 januari 2017 11:06

Ryssland är inte populärt hos Sveriges PK-elit, men i Ryssland skulle polis/militär göra processen kort med dessa nyårsfirande muslimer.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

3 januari 2017 11:31

Knaster : Han förstår inte att han är indirekt delsansvarig

 
Ingen bild

GBM

3 januari 2017 11:40

De nyanlända och ensamkommande är den grupp som står för de flesta hoten mot personal på socialkontoren i Kalmar län. De är lågbegåvade och kan inte diskutera eller ta emot beslut som inte går deras väg. Någon som undrar varför det ständigt är bråk och krig i de länder de kommer ifrån? De är lika obegåvade som deras Allah. Här måste till riktigt hårda tag om de ska kunna integreras i Sverige, personligen tror jag inte att det går de är och förblir yrkeskriminella. Det är bara godhetsapostlarna som tror annat.

 
Ingen bild

Väljare

3 januari 2017 11:46

"Tack" för att ni valde Sverige.

 
Ingen bild

Viveka

3 januari 2017 12:29

Helt otroligt vilken klok och behaglig person Anders Fogh Rasmussen visat sig vara. Han blev intervjuad av Fredrik Reinfeldt i TV-programmet Toppmötet igår kväll. Vilken skillnad det är på dessa två personer!
Fullständigt självklara saker som sades av Fogh Rasmussen. Man måste respektera valresultat (folkviljan) och göra det bästa möjliga av det. Att i Sverige råder samarbete mellan politiker och media för att hålla uppe åsiktsmonopolet. Utlänningar måste kvalificera sig in till det danska välfärdssystemet etc. Kort sagt sunt förnuft. Reinfeldt framstod som en liten pojke vid sidan av den före detta danske statsministern. Han gjorde ett mycket starkt intryck på mej. Hoppas att många svenska toppolitiker i Sverige tittade på programmet. Kanske kan de lära sig något. Kan varmt rekommendera programmet.

 
Ingen bild

christian

3 januari 2017 12:49

För kännedom heter det "mobben", inte "moppen"...

Thoralf Alfsson

3 januari 2017 13:02

Hahaha....

 
Ingen bild

Maja Dacke

3 januari 2017 13:04

Tack alla förnuftiga och roande m m skribenter idag! Även de som återger t ex ...

... Nicolai Sennels: "Men vi bör inte låta oss imponeras när vi ser bilder på skäggiga män som hoppar upp och ned, skrikande som djur och skjutande i luften. Vi bör ta det för vad det är: det lokala dårhuset som går förbi."

Det tycks finnas många lokala dårhus men ingenstans att placera dårarna i. Eller ..?

 
Ingen bild

Maja Dacke

3 januari 2017 13:10

Skånskan valde ut en stillsam fyrverkerivideo till sin 'lugna nyårshelg i Malmö'. Men vi andra som gick in på youtube fick uppleva kaoset som följde. En videofilmare fick t ex ducka etc. NyheterIdag har bättre kaosvideo.

Jag tänkte att 'raketspolingarna' befann sig på fel plats - borde varit i MENA istället för att få uppleva LIVET innan det dör.

(Tänk att Skånskan blivit så tillvänd ... bytt personal i toppen?)

 
Ingen bild

Lewren

3 januari 2017 13:18

@Fredens religion Islam;
Ta din Taqiyya någon annan stans.
Jag talar nog för alla (åtminstone övergripande majoriteten) här när jag säger att vi förstår vad Islam är.
Dyrkandet av en mentalt störd schizofren massmördande pedofil och slavägande psykopat är inget vi vill ha i detta land.

Kan du något om Islam så vet du lika bra som jag att den absolut bästa och störta förebilden som alla Muslimer ska sträva efter att efterlikna, är vedervärdiga Mohammed.

 
Ingen bild

Tony

3 januari 2017 13:24

Henrik Schyffert, är han egentligen riktigt frisk i
dom övre regionerna? Hans pubertala svar till dom som
inte delar hans värderingar tyder på att han är något
för psykvården att jobba med. Att denne figur anses ha
komiska talanger är ju ett hån mot riktiga komiker,
den ende som kan skratta åt hans skämt är han själv!

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

3 januari 2017 15:31

Ett tips till Löfven.

Ring till Trump och fråga om råd !

Vi kan ju inte poliser som bara åker
runt och imponeras av vansinnet

 
Ingen bild

Cosmik Debris

3 januari 2017 16:14

Svenska kärnkraftverk skyddas av beväpnade vakter

”–Omvärlden ställer nya krav, konstaterar Anders Österberg, informationschef på på OKG utanför Oskarshamn.”
http://www.svd.se/svenska-karnkraftverk-infor-bevapnade-skyddsvakter/om/sverige

”Omvärlden”= muslimska terrorister eller annan ”utveckling” utifrån.

Vad var det psykopaten Reinfeldt sa?

"Ursvenskt är bara barbariet. Resten av utvecklingen har kommit utifrån."

Jag betackar mig för den Reinfeldska utvecklingen

 
Ingen bild

Rakryggad

3 januari 2017 16:28

Mycket bra insändare i Blekinge Läns Tidning.
Bravo SD! Äntligen mer attack!

http://www.blt.se/din-asikt/be-forsvaret-om-ursakt/

 
Ingen bild

Cosmik Debris

3 januari 2017 16:29

Expressen:
När brandmännen i Skövde blev beskjutna med raketer blev styrkeledaren Patrik Åstemo förbannad. Han satte en kollega på att vakta ungdomsgänget – och gav dem en rejäl utskällning.

–Jag röt till rätt skarpt och frågade vad de håller på med, säger Patrik Åstemo.

”Jag röt till rätt skarpt och frågade vad de håller på med, säger Patrik Åstemo”

Sverige är förlorat. Med en sådan fjollattityd är Sverige definitivt förlorat.

Att inte ett drev startas mot den ståndaktige brandsoldaten för att han röt till ”rätt skarpt”? Han vet tydligen inte att muslimer kan bli kränkta av tillrättavisningar i egenskap av att vara en minoritetsgrupp och följare av profeten.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

3 januari 2017 16:45

GP:
”Attackerna mot ambulanserna får Glenn Hysén att se rött. Fotbollsprofilen rasar rejält mot de som attackerar ambulanserna. ”In med packet i fängelse”, skriver han på Facebook.”

Vilka är ”packet” Glenn Hysén? Definiera tack!

Jag hoppas att 2017 blir det året då vi börjar prata ur skägget och beskriver det enorma kaos Sverige står inför och i med sitt rätta namn.

Jag börjar. Packet som avses är muslimer, araber och afrikaner.

Känns skönt :-)

 
Ingen bild

KS

3 januari 2017 16:56

"Apropå" sk journalisters nyhetsreportage om olyckor, dödsfall i samband med våld mm. "De anhöriga har underrättats". Alltså inga som ännu inte fått hit sådana eller....? Naturligtvis inte! Man talar om att det är fult att omnämna ursprung på ogärningsmän men vi skall alltså, genom indoktrinerande formuleringar, antas förstå att detta är "svenskar"!

 
Ingen bild

Cosmik Debris

3 januari 2017 17:05

Länken glömde jag.

"Hyséns ilska: "Vart i helvete är vi på väg"

http://www.gp.se/sport/hys%C3%A9ns-ilska-vart-i-helvete-%C3%A4r-vi-p%C3%A5-v%C3%A4g-1.4093627

 
Ingen bild

crille

3 januari 2017 17:12

Tänkte på en sak! Är väl rätt bra tryck i de här vattensprutorna brandbilarna har?

 
Ingen bild

Tony

3 januari 2017 17:28

När man ser vilka märkliga kufar som finns i den så kallade
kultureliten så förstår jag att Henrik Schyffert känner sig
hemma där!

 
Ingen bild

LaJoh

3 januari 2017 17:35

"Trött på idioter som förstör vårt samhälle" Den uppfattningen har många svenskar idag. Var finns de kraftfulla åtgärderna från
myndigheternas sida ? Kan eller vågar inte politikerna längre agera mot våldet och förfallet ? Vad händer med SD är det många som fråga sig ? Var finns de skarpa förslagen mot globaliseringen och åtföljande massinvandring med islamisering. Saknar aktualiteter hos SD kuriren, partiledarens jultal och nyårshälsning.Hoppas att 2017 blir bättre så att valet 2018 blir SD:s stora segerval.

 
Ingen bild

Hen

3 januari 2017 17:50

Hu, så hemskt. Som om ovarsam hantering med fyrverkeripjäser skulle vara något nytt i detta land. Eller ännu stolligare: etniskt betingat. Och för den som vill läsa om stenkastning mot polis,tåg m.m på 1950- och 1960-talet är det bara att söka i det förträffliga sökverktyget hos Kungliga Biblioteket:
http://tidningar.kb.se/

Thoralf Alfsson

3 januari 2017 18:36

Hen

Allt är med andra ord helt normalt enligt dig! Då är det något allvarligt fel på dig!

 
Ingen bild

Hulda mk1

3 januari 2017 17:50

Filmen från Möllevången i Malmö har verkligen fått spridning och väckt människor rejält. Har märkt det idag...!

 
Ingen bild

Perra

3 januari 2017 18:12

och nya rekord slås
http://friasidor.is/2016-blev-aret-da-sverige-slog-invandringsrekord-igen/

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

3 januari 2017 18:32

Det höjs röster för att fyrverkerier ska förbjudas, hörs i nyhetsprogram !

Då är frågan: Vem ska se till att det upprättshålls ?

Polisen ? Tillåt mig skratta !

I Tyskland massomhändertogs MENA-folk på nyårsnatten !

Svenska polisen: Vi kan inte veta vem det var !

Ynkligt är bara förnamnet !
Det finns f..n inga riktiga män inom polisledningen.
Ygeman skulle passa som dagisfröken.
Tänk att Sverige har förstörts så snabbt !

 
Ingen bild

Tony

3 januari 2017 18:59

Så klart, kallar man sig för Hen, då är inte alla
hönsen på plats.

 
Ingen bild

Friholt

3 januari 2017 19:00

@Hen 17,50 Jag var i stormens öga i tidigt på 60-tal. Det förekom s k nyårskravaller i Stockholm (uteslutande i Stockholm och aldrig i Härjedalen) men man kastade inte sten på polisen och man sköt inte heller raketer vertikalt rakt in bland folk.
Busarna kom från Hökarängen och hette Tjoffe o Kalle och jobbade på lager och i bilverkstäder och tog sig ett järn med anledning av helgerna. Resten av året var man bara knegare.

 
Ingen bild

?Sanningen

3 januari 2017 19:27

@Pretty Boy Floyd, lättare än du tror, förbjud försäljning, enkelt. Att sedan babbarna får tag på det ändå är en annan sak, det är ett uppdrag för myndigheterna.

 
Ingen bild

Nils Dacke

3 januari 2017 19:31

Tyvärr hjälper det inte att förbjuda fyrverkerier till nästa år, då kommer packet bara att skaffa handgranater istället. När man ser videos från bland annat Malmö på nyårsafton så inser man att landet är förlorat, polis åkte bara slumpmässigt omkring med lite blåljus igång men det verkade inte som någon ens gick ur bilarna. Det var andra bullar när hela insatsstyrkan åkte till Gotland efter gruppvåldtäkten på en handikappad kvinna för att hålla koll på några " nazister". Då jävlar var man tuff alltså......!!!

 
Ingen bild

Obsever

3 januari 2017 19:39

Folk bör vara djupt tacksamma över Donald Trump, Sverigedemokraterna, Le Pen, Wilders och Brexit -Inte minst vänsterfolket!

Av den enkla anledningen att dessa nationella partier kommer att vara den enda barriären/stötdämparen som förhindrar folken från att genomföra en ny Fransk revolution där giljotinerna rullas ut på nytt för att omhänderta etablissemanget där även vänsterns folk ingår, för nu är folk snart galna av ilska!

På löpsedlarna idag: "Karin, 69, har varit fånge på sitt rum på äldreboendet i snart åtta år"

Samtidigt hör vi från anställda vid invandringsboenden om hur de har egna nyinköpta minibussar som de kör ut invandrarungdomarna på aktiviteter, Äventyrsbad, Fotboll, Restauranger mm.

Samt hur en flicka fick vänta mer än en timme på ambulans och dog, Samtalet hade blivit "Nedprioriterat" (Smaka på det ordet!)

Ändå betalar vi totalt 51% skatt i detta landet.
AV 20 ÅR SÅ JOBBAR DU ALLTSÅ 10 ÅR G R A T I S å ändå räcker inte pengarna åt oss som jobbar in dem.
NU ÄR FOLK GALEN AV ILSKA!!!

....Och får det bara fortsätta så här ett litet tag till så kommer smällen. När folken inte har något att förlora längre.
Där är vi delvis redan. Dagens löpsedlar! Det Orange kuvertet.


Nedan torde krävas för att undvika ett bosnienliknande scenario i hela europa:

1. Skeppa ut samtliga obehöriga ur vårt land, Behörig är man först sedan man kan påvisa att man på alla sätt anpassat sig till vår kultur och försörjer sig själv/Har bevisat flyktingskäl.
De som inte platsar får jobba ihop till hemresan först på något sätt, vägbygge el likn.

2. Samtliga som medverkat till pengarullningen i samband med falska flyktingar, som underlättat detta skall ställas inför rätta. Det kommer folket att kräva före det kan bli en ny ordning i landet. Upprättelse. Annars kan inget nytt förtroende byggas upp.

3. Viktiga samhällsfunktioner som polisen och försvaret måste återskapas.

4. Public Service måste genomgå förnyelse.

5. Ansvariga inom massmedia i landet som ägnat sig åt demokratisabotage åtalas och döms. Nya lagar inrättas som förhindrar en återupprepning.

6. Utträde ur EU samt nya tullmurar införs.

7. Goda mål upprättas för landet så att folk har någonting roligt att se fram emot och att jobba mot, Kan vara en 6:e semestervecka! Fri tandvård! Återgång till gamla ATP pensionssystemet plus 50% mer i pension O.s.v

Mindre av det som inte fungerat och mer av sådant som fungerat!

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

3 januari 2017 21:08

Dan Eliasson tyckte att IQ-testet gick bra för det var negativt

 
Ingen bild

Stridhsson

3 januari 2017 23:07

Det nya året börja bra, angående branden i Skövde. Under släckningsarbetet blev brandmännen beskjutna med raketer och smällare,chefen fick ryta till, att så där gör man inte, aja baja.
Så jäkla mesigt, det är väl bara att ta vattenslangen och spruta på invandrar-ligisterna. Jag ger upp, går inte att läsa något längre, risk för högt blodtryck! Fick bla undvara en man som fick vakta! Ja, nu får väl den stackaren sparken för rasistiskt beteende...

 
Ingen bild

Stridhsson

3 januari 2017 23:20

Hej igen!
Kolla detta så får ni ett gott skratt!
Behövs i dessa tider!
https://www.youtube.com/watch?v=OWKtY7X-Y

 
Ingen bild

Sven-Erik

4 januari 2017 05:06

@Stridhsson, Thoralf är lysande! Märkligt nog finns inte Youtube länken till ett gott skratt!

 
Ingen bild

Stridhsson

4 januari 2017 09:19

Angående ett gott skratt:
Gå in på Youtube, och Ahmed var ett flyktingbarn, så ska det funka!

 
Ingen bild

göran wrambeck

26 mars 2017 04:43

Dan Eliasson är ett misslyckande, han lär ha en juristutbildning men vad den innebär sägs det inget om. Inte ens var han studerat. Har sökt finna vilket IQ han har utan resultat. Här har Ni alla våra partiledares IQ.

Nedan våra toppolitiker
Stefan Löfven IQ 97
Gudrun Schyman 102
Åsa Romson 103
Margot Wallström 106
Magdalena Andersson 107
Jonas Sjöstedt 109
Gustav Fridolin 110
Annie Lööf 113
Anna Kinberg Batra
Jan Björklund 118
Jimmie Åkesson 118
Fredrik Reinfeldt 122
Göran Hägglund 124
Anders Borg 130
Carl Bildt 133

(vi skall dock förstå att ha ett högt IQ behöver inte betyda att man för den skull är bättre eller sämre. Det betyder bara att man har en större förmåga att inhämta lärdom samt att snabbare kunna lösa ett problem. IQ och intelligens är inte samma sak - intelligent blir man om man utnyttjar sitt IQ) Albert Einstein hade 160 och utnyttjade sitt IQ fullt ut...

Vår Stefan Löfven med ett IQ 97, det lägsta av alla partiledare, var en duktig svetsare och fackföreningsman. Ett IQ om 100 är ett snitt som innebär att man efter studier och praktik i stort sett kan utbilda sig till vad som helst dock inte så bra när det gäller höga akademiska studier som att bli läkare, advokat, astronaut eller liknande... Vi kan ju tänka oss hur världen skulle ha sett ut om alla hade ett högt IQ... Att vara partiledare och statsminister med IQ 97 måste vara väldigt svårt då kraven om akademiska kunskaper är höga. Det viktiga är ju dock att man väljer ministrar som är väl kunniga och speciellt en Polischef...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se