thoralf

Direktlänk till inlägg 28 mars 2014

LÄSARUNDERSÖKNING OCH INFOBLADET

Av Thoralf Alfsson - 28 mars 2014 11:30

Som jag skrev tidigare i veckan ställde jag med en viss tvekan upp på en intervju med Barometern i måndags. Jag blev lite bekymrad över att frågorna enbart kretsade runt riksdagslistan då jag hade förväntat mig en något bredare intervju. Men artikeln som nästan blev ett helt uppslag i papperstidningen blev helt ok enligt min mening. Det tycker även många andra som jag pratat med och det irriterar uppenbarligen en del personer i Kalmar.


Länk till artikeln sid 1 och sid 2


Läsarundersökningen visar att ca 8-9 procent av mina läsare bor i Kalmar kommun. Mellan 6-7 procent bor i någon annan kommun i Kalmar län medan hela 80 procent bor någon annanstans i Sverige. Intressant är även att drygt 5 procent bor utomlands. Får tacka alla som svarat på min läsarundersökning. Med ca 30000 unika läsare varje månad innebär det att ca 2500 personer i Kalmar kommun besöker min blogg var månad. En bra plattform för att föra fram vår lokala politik.


Att jag gjort undersökning beror på att jag och flera med mig kommer börja dela ut mitt infoblad inom några veckor. Det kommer givetvis delas i första hand i Kalmar län och därför skall det bli intressant att se om siffrorna ändrar sig efter att vi delat ut infobladet och att andel läsare från Kalmar län ökar.


Samtidigt kan jag meddela att det inkommit 14 600 kronor i bidrag till infobladet. I veckan var jag med i en rättegång angående dödshot från en person med muslimsk bakgrund. Om han blir dömd och jag får ett skadestånd kommer jag använda även skadeståndet till mitt infoblad. Det innebär att jag i så fall kan trycka upp ca 60 000 - 70 000st infoblad totalt för delning.


Min förhoppning är att kunna öka antalet besökare på bloggen rejält!


 

 
 
Ingen bild

Gubben o Gumman

28 mars 2014 11:53

OT : For helvede någon har snott Daiko Mosas degmaskin killen har tagit över gatuköket vid gamla busstationen , kan inte SD betala en nymaskin el ordna en insamling ?
Dessutom kanske vi kan få 10 % i framtiden om vi hjälper killen ?

Agera Alfsson :=)(=:

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

28 mars 2014 11:55

P.s Om kontanterna tryter kan vi tänka oss el halverad upplaga av infobladet :=)(=:

 
Ingen bild

Hulda mk1

28 mars 2014 12:25

Dödshot - ytterst tragiskt. Från en person med muslimsk bakgrund - ännu värre. Islam ska ju vara fredens religion..
Det kostar tyvärr på att företräda ett Sverigevänligt parti.

Fast jag inte bor i Kalmar län, borde jag skänka en slant till infobladet. Men plånboken säger tyvärr nej.
Infobladet kommer säkert att väcka många och locka än fler till bloggen.
Invandringskritik har annars väldigt svårt att nå ut till svenskarna. Tidningar, radio och TV cencurerar och vinklar fakta efter bästa förmåga.

Vad gäller den påstådda diskrimineringen mot de Romer som bor i Sverige, kan enligt dagens Ping P1, en studie av det Afrikanska folkslaget Massajerna, vara ett bra initsiativ!
Mycket lyssningsvärt! Programledarens reaktion när han insåg vad inringaren menade, var en klockren politiskt korrekt cencurreaktion.
Skrattade gott..!

 
Ingen bild

Mats i Skåne

28 mars 2014 12:51

En helt ok intervju,dock en kraft som du Thoralf borde agera på hemmaplan där du kan påverka och inte i riksdagen där alla förslag blir nedröstade antingen dom är bra eller dåliga.Det måste vara oerhört själadödande.

Nej du skomakare bliv vid din läst,det är där du gör mest nytta.

http://www.nordiskamuseet.se/en/node/1648

 
Ingen bild

Andreas

28 mars 2014 14:45

Tur att de flesta av dina läsare inte kommer från KALMAR län, Thoralf. Du representerar ju Östergötland! =)

 
Ingen bild

Gute

28 mars 2014 16:03

Efter skandalerna att SDU stoppas av ligister när de ska besöka skolor så måste Skolinspektionen kopplas in omgående.

Skolan i Sverige börjar få ett väldigt dåligt rykte vad det gäller skolresultat, ska den även få rykte om sig att ren anarki råder och rektorerna står maktlösa så är den utom all räddning.

Journalisterna ska omgående ställa rektorerna mot väggen så allmänheten får ett svar på varför de inte kan hålla ordning på våldsamma och störande elever vid skolbesök. Då kan eventuellt misstanken om deras egen medverkan släppas.

All heder till SDU, ni är en stolthet för Sverige och demokratin!!

 
Ingen bild

Hulda mk1

28 mars 2014 16:25

Gute... "Journalisterna ska omgående ställa rektorerna mot väggen" osv... Ja, visst om det hade funnits någon som helst ryggrad i våra journalister. Endast ett fåtal har detta mod, men vi vet ju alla om vart de flesta har sina politiska hemvist.

Då många både lärare och rektorer står till Vänster och vissa lååångt till Vänster, tackar de nog tyst de Vänsterextremister som nu J-as med vår demokrati och SDU.
Några kan tom. ha uppmanat till dessa aktioner för att "skydda" eleverna...

 
Ingen bild

Gute

28 mars 2014 16:43

Hulda, det verkar som om rektorerna till slut har insett att det inte håller längre, och uppmärksamheten är värd hur mycket som helst.

"Rektor hotade skicka hem elever vid SD-protest i Västerås"
http://nyheter24.se/nyheter/politik/765649-rektorn-hotade-skicka-hem-elever-vid-sd-protest-i-vasteras


Nyheter24 har blivit mycket bättre på senare tid vad det gäller rapportering, undrar varför.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

28 mars 2014 17:03

Inför valet 2018 är det färdigskriket i ca 50 % av landets skolor ångvälten SD närmar sej då 25%, det politiska klimatet flyttas varje dag.

 
Ingen bild

Lundabo58

28 mars 2014 17:35

En hyfsat neutral intervju för att komma från pk-media, hade dom en vikarie? :-)

 
Ingen bild

Stefan A

28 mars 2014 17:51

Lite mera info om blockaden på Globala gymnasiet får man i en ledare i DN, det var tydligen personer där som inte går på skolan och av eleverna var det 550 som inte deltog i någon blockad, i fulmedia fick man mest reda på "elever" och "blockad" , som om det var en massrörelse, och det var väl fullt medvetet att vi skulle tro. Den hispiga politiska chefredaktören på aftonslasken Karin Pettersson deltog i soffan i morse(finns på SVT play gomorron sverige nyhetspanelen)och tyckte till om hur fantastiskt fiiiint det var med blockad, märkliga tider är det, LO och SAP brukade förr iaf. faktiskt hålla rent från de värsta mörkröda anarkisterna i sina led, men nu utnämner man sådana till chefer för en av de viktigaste politiska plattformar man har aftonslaskens ledarsida. Och tyvärr "glömde" de två andra soffpotatisarna Wolodarski och Björk att fråga Pettersson om det varit lika fiiint och härlig om det varit SSU som blockerats.

 
Ingen bild

Kalle

28 mars 2014 21:14

Smart att mäta före flygbladen och efter flygbladen för att se vad effekten av den satsningen blir. Blir effekten stor vet du det och kan öka satsningen i framtiden med fler flygblad, blir effekten liten eller obefintlig kan du satsa på att marknadsföra dig på andra sätt. Mycket smart sätt att kontrollera effekten. Blir imponerad! :)

 
Ingen bild

Edward Ulfertz

28 mars 2014 21:33

@Stefan A
Jag tittade på SVT play.
Karin Pettersson (Aftonbladet) säger:
"Här har vi elever som tar ställning och uttrycker en åsikt, det borde vi tycka är någonting bra. Det är, så att säga, det vi vill."
Undrar om hon säger likadant när Sverigedemokraterna får en jordskredsseger i skolvalet.

 
Ingen bild

nadacomprende

29 mars 2014 00:14

Dags att göra det obekvämt för sjuklöverns mötes- och infoförsök.

 
Ingen bild

JIL

29 mars 2014 00:18

Alltså du gör så bra ifrån dig. Finns ingen annan politiker i Sverige som gör så bra ifrån sig som du gör. Men problemet kvarstår när du tillskriver din blogg för mycket makt. Din blogg förändrade inte socialnämndens dom mot Bistrobar. Det var en pågående process under hela sommaren, där du skrev om det på din blogg när det på socialförvaltningen var i slutfasen av att ändra beslutet. Snälla, sorla inte ner din annars fina blogg med att ta åt dig denna ära. Du är en bildad man, tänk längre än det SD-hat som finns inom media och 7-klövern. Finns det någon möjlighet att detta arbete har bedrivits under en längre tid på socialförvaltningen?
Det finns skäl för att saker inte kommer ut i media i sin rätta form, inte att någon håller invandrare bakom ryggen eller nåt sånt. Inom socialförvaltningen är ärenden ofta kopplat till person eller personer och därför är det sekretess. Så fort det är sekretess så skriver du i din blogg att det är för att mörka någonting. Men du har aldrig funderat över hur en socialnämnd, med dessa problem som finns i Kalmar, skall kunna bemöta ärenden som är under sekretess utan att avvika att förhålla sig till lagar och förordningar. Det enligt svensk lag. Sen kan man sekretessbelägga hur mycket man vill, men provar man det i högre instanser så får man svar vad som gäller.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

29 mars 2014 01:01

Nej inte förekommer det någon särbehndling av pensionsräddare i Sverige ,och specillet inte i socialnämnderna hur kan någon vara så dum och tro det, helknasigt eller hur

 
Ingen bild

Stefan A

29 mars 2014 06:12

Skolvalet 2010 SD 13 % (2006 4,32 %) med andra ord en raket som skickade skälvningar genom hela etablissemanget, och det är därför SVT nu ställer hela sin propagandaapparat till förfogande för motståndarna, typ "SD,s närvaro skapar oro" "elever blockerar" samt att en hel del väl utvalda personer som får uttala sig till 99 % negativt om SD,s närvaro.Vaknade tyvärr kl. 3 i natt, sedan dess har SVT 2 surrat, ingenting om någon mordhotad riksdagsledamot, däremot tappade jag redan efter en timme räkningen på hur många gånger den mordhotade odemokratiska läkaren nämndes, passar bra för fulmedia att flytta fokus från hans odemokratiska handlande till mordhot, nu är han ett "offer" med snudd på "hjältestatus". Först var det personalen som skulle känna oro och "en klump i magen", nu är det patienterna som skulle bli oroliga, vad jag förstår var det en demensavdelning och där är det nog oroligt ändå utan besök, och det är ytterst tveksamt om pat. ens vet vem Åkesson är, Åkesson var väl på flera avdelningar, men det var tydligen bara på en avdelning han skapade "oro", kanske beror oron mera på läkaren bakgrund och politiska ställningstagande än Åkessons fysiska närvaro.

 
Ingen bild

SMR587

29 mars 2014 07:08

Thoralf: Du tillför inte svensk politik någonting annat än destruktivitet,hat och ännu mer hat,dessinformation och en negativ bild av det mesta som gör dig framför allt farlig för andra svenskar !Dina följeslagare är sy fyllda av hat och okunskap. Lämna politiken och gör det du är bra på istället.Som politiker är du en gigantisk katastrof och detta sammantaget med alla dina hejdukar,följeslagare,nickedockor gör dig och din blogg till något olustigt som ökar konflikterna i Sverige mellan dom som vill varandra väl och du med dina hejdukar,nickedockor som bara vill Sverige och alla svenskar illa. LÄGG AV DIN VERKSAMHET och bli något istället. Ditt infoblad,eller pengarna,tycker jag du ska ge till invandrare som är bostadslösa och behöver mat o kläder. Satsa lite av din förmögenhet och bjud dom på restaurang i Kalmar, det finns garanterat många krögare som ställer upp,men du får betala lite för det.

 
Ingen bild

Hulda mk1

29 mars 2014 07:44

SMR587... Hur kan man ha så mycket fel samtidigt? Du måste vara unik och borde undersökas av kvalificerade forskare.
Alt. är du drabbad av den "Röda sjukan". Ett allvarligt tillstånd som ger hallucinatoriska syner som lurar den sjuke att kommunismen är demokratisk och fredlig.
Som en följdsjukdom kan också den "Gröna sjukan" bryta ut. Då ökas symtomen och man drabbas av vanföreställningen att Islam innebär demokrati med ett stort inslag av kvinnors frihet.
Så sök hjälp, men allt tyder på att detta är obotligt...

 
Ingen bild

Hulda mk1

29 mars 2014 07:52

Vi nås av nyheten att den Vänsterextreme läkare som stoppade Jimmie Åkesson vid ett sjukhus i Norrland säger sig blivit mordhotad på nätet. Något som media tacksamt rapporterar till läsare eller lyssnare.
Av detta drar jag två slutsatser.
1: Någon Sverigevän är så urbota dum att det verkligen stämmer. Nu framstår denne Vänsterextreme läkare tyvärr som ett offer.
2: En väl genomförd kupp av andra Vänsterextremister i samförstånd med denne läkare, allt för att smutskasta SD. 
Ingen bild

Thoralf A

29 mars 2014 08:14

JIL

Jag vet inte varför det är så viktigt för dig. Det enda jag kan tänka mig är att JIL betyder Jan-Ingemar Lundström (M) och ledamot av socialnämnden i Kalmar.
Varför tror du Tomas K kontaktade mig och berättade sin historia och att jag fick all dokumentation. Vilket fick mig att skriva det blogginlägg som i sin tur gav stora rubriker i media och sedan flera blogginlägg. Varför tror du Tomas tackade mig flera gånger, bland annat genom Östran i en artikel.

Jag fick också höra att många skulle rösta SD tack vare vad jag skrivit angående Bistro bar.

Det du skriver innebär att socialnämnden samtidigt som de drar in serveringstillstånd för Bistro bar överväger man att inte dra in tillståndet. Låter minst sagt märkligt i mina ögon.

Jag tror den uppmärksamhet som ärendet fick i media och på social medier hade stor betydelse för den fortsatta utvecklingen men du kanske också kan prata för de rödgröna ledamöterna i socialnämnden. I slutändan var det ju ändå Förvaltningsrätten som avgjorde ärendet!

Till slut tack för de positiva orden!

"Alltså du gör så bra ifrån dig. Finns ingen annan politiker i Sverige som gör så bra ifrån sig som du gör."

 
Ingen bild

Leon

29 mars 2014 08:49

@ Hulda mk1

Nu har de konspiratoriska fantasierna nästan nått en oslagbart lågvattenmärke, lägre är svårt att komma. Inte nog med att läkaren på grund av sitt ställningstagande givetvis kallas "vänsterextrem", givetvis utan stöd för hans faktiska politiska hemvist. Dessutom framförs teorin att hoten som riktas mot honom är en del i en "vänsterextrem" komplott för att göra honom till offer. Det är inte utan att en motsvarande "konspiratorisk" teori skulle kunna sättas upp för alla de hot, faktiska eller rena fabrikationer, som sägs ha riktats mot SD;s företrädare och anhängare. Nu är detta naturligtvis lika fel i vilket som helst och de hot som riktas mot politiska företrädare och andra p g a deras ställningstagande (politiskt eller på annat sätt) vedervärdiga övergrepp.

En ytterligare reflektion, den person som nu lagförts för hot mot Thoralf kan sägas vara "unik" i det avseende att han framfört sina hot under eget namn. Detta är ju unikt så till vida att hot vanligen framförs under anonymitetens "mantel". Att personens föregivna religiösa bakgrund skulle vara "försvårande" är ju närmast löjeväckande och knappast relevant i sammanhanget...en "skistövel" är en "skitstövel" oavsett bakgrund.

och just i detta sammanhang slås jag av en, här i högsta grad, hädisk tanke. Om någon av "hatarna" som framfört dödshot mot, exempelvis den aktuelle läkaren (eller Katarina Mazetti, ICA-handlaren i Kaxås), skulle identifieras och lagföras skulle samma ironiska reflektioner om dennes "bakgrund" framföras. Skulle dennes/dennas förmodade "kristna bakgrund" (SD-anhängare brukar ju med emfas hävda den kristna Svenska kulturens överlägsenhet) betonas på samma sätt. Kristendomen brukar ju hävdas vara "KÄRLEKENS RELIGION".

 
Ingen bild

Thoralf A

29 mars 2014 08:59

Leon

Har du utsatts för dödshot? Om du inte gjort det bör du inte uttala dig om hur man värderar hoten när man känner till den tilltalades bakgrund.

För mig är ett uttalat dödshot från en muslim mer obehagligt och oroande än när det kommer från någon så kallad "vänsterextremist".
Jag tror faktiskt att du är så klok att du förstår detta.

 
Ingen bild

bonnläpp

29 mars 2014 09:17

@Thoralf A, du borde veta att Leon vet allt. Besök Jinges blogg så kan du skåda parallellerna.

 
Ingen bild

World Traveller

29 mars 2014 10:09

Thoralf, alla SD's besök på landets skolor stoppas ju nu på grund av elevernas och personalens rädsla för att bli angripna av Åkesson, Kasselstrand och övriga SD-politiker. Gymnasie och högskole-elever låser in sig på toaletterna och gråter av rädsla när Sverigedemokrater närmar sig skolorna rapporterar media.
Innebär detta att SD's torgmöten kommer att utebli i år då?

 
Ingen bild

Hulda mk1

29 mars 2014 10:46

Bäste Leon... Ta en titt på exponerat.info Där kan du söka på "läkare Umeå" och då kan du själv ta bort den uppenbara kunskapslucka som du uppvisar.

Både namn, bild och några artiklar finns om den läkare som blev byxis av Jimmie Åkessons närvaro. Tänk om Nordkoreas arvs-diktator dykt upp istället. Då hade säkert det utbrutit vild glädjedans i sjukhuskorridorerna...

Där finns också mycket intressant information om "Sheraton-Z-kvinnan" som inte syns i annan media. Man behöver inte läsa den artikeln så värst långt för att inse varför...

 
Ingen bild

Lotta

29 mars 2014 11:10

Historien om den kränkta zigenerskan på hotell Sheraton:

http://www.exponerat.info/sheratonzigenskan-diana-nyman-i-regeringens-kommissionsgrupp-har-aven-fatt-skuldsanering/

 
Ingen bild

Lotta

29 mars 2014 11:12

Lägger in en länk till Merit Wagers sida eftersom historien är hämtad därifrån:

http://meritwager.wordpress.com/2014/03/27/sheraton-be-om-ursakt-om-ni-har-gjort-fel-sheraton-be-inte-om-ursakt-om-ni-inte-har-gjort-fel/

 
Ingen bild

Lotta

29 mars 2014 11:33

Trodde aldrig jag skulle skriva att en text skriven av ledarredaktionen på Expressen är bra men denna text tycker jag faktiskt är riktigt bra om Försäkringskassans Dan Eliasson:

http://www.expressen.se/ledare/det-ser-sjukt-ut-forsakringskassan/

 
Ingen bild

Ronny

29 mars 2014 13:42

Nu tog du orden ur munnen på mig Lotta:) Tänkte också skriva några rader om den politiskt tillsatte, självgode Dan Eliasson, som inte nog med att han nu blir uthängd och granskad av media, utan han står också bakom drevet mot SD. Han har verkligen åkt på en "räkmacka", p.g.a av sin politiska hemvist i det röda gardet. Vaddå skadeglädje....:)

 
Ingen bild

Hulda mk1

29 mars 2014 13:53

Lotta...Tack för hjälpen med länkarna. Hoppas att "Leon" tar till sig dessa fakta. Men jag är väldigt, väldigt tveksam...

 
Ingen bild

Leon

29 mars 2014 14:28

@ Thoralf

På din fråga kan jag svara följande - Ja jag har utsatts för dödshot. Och detta tog jag på största allvar då det uttalades en "aryan brother" (d v s en nazist) och hänsyftade på min etniska bakgrund (är av judiskt ursprung). Så jag har känt samma obehag och ängslan för min och mina närmastes säkerhet. Den kanadensiska polisen tog dessbättre detta hot på största allvar och personen togs dessbättre "ur cirkulation" en lägre period för detta och andra hatbrott där han gått från ord till handling.

Leon d´O.....

 
Svensson

Svensson

29 mars 2014 14:42

Nu räcker det inte med att dom svenska skolorna fungerar dåligt, nu har det även kommit fram att det råder dålig demokrati i skolorna, det kommer bli mycket arbete att få ordning på skolorna, för den regering som tar över efter alliansregeringen.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Leon

29 mars 2014 15:29

@ Hulda mk1 (& Lotta)

De "fakta" som presenteras är förvisso uppseendeväckande och tänkvärda. Men den "kanal", Exponerat, de framförs via kan knappast ens med god vilja betecknas som ett under av objektivitet. Återigen kan det vara på sin plats att komma med den uppenbara uppmaningen att idka källkritik. Alla media, "fria" såväl som "traditionella", har en mer eller mindre uttalad ideologisk filtrering av det "material" som presenteras. Givetvis är det bara sådant som styrker den "egna ideologin" som presenteras. Som förut rekommenderar jag att "nyheter" som presenteras som "sanningar" tas inte bara med "en nypa" utan ett par rejäla "nävar" salt. Detta givetvis oberoende av om presentationen sker i "svensk tabloidpress" (ja ni vet vad jag ) menar) eller via de "fria kanalerna".

@ bonnläpp

Förvisso har jag aldrig påstått, och kommer aldrig heller att påstå mig vara "allvetande". Å andra sidan kan jag faktiskt finna din parallell med den gode "Jinge" (vars blogg jag ibland förvisso besöker) vara en smula smickrande. Men jag skulle bara vara en hälften så bra fotograf som "Jinge" skulle jag skatta mig lycklig. Den enda parallell i övrigt jag kan finna är att vi bägge är kattägare....politiskt står vi (d v s jag och "Jinge") förmodligen på diametralt motsatta sidor av den politiska "höger - vänster"-skalan.

Leon d´O.....

 
Ingen bild

Thoralf A

29 mars 2014 16:03

Leon

Jag får påminna dig om vad du skrev tidigare.

"Att personens föregivna religiösa bakgrund skulle vara "försvårande" är ju närmast löjeväckande och knappast relevant i sammanhanget...en "skistövel" är en "skitstövel" oavsett bakgrund."

Du menar däremot att politisk bakgrund är relevant och försvårande men inte religion. Ett häpnadsväckande påstående om man betraktar vad som pågår i världen och så har gjort i alla tider.

 
Ingen bild

Stellan Bojerud

29 mars 2014 16:09

Jag vill bara uttrycka min beundran för ditt fantastiska arbete du gör för SD samt beklaga att du ännu inte kommit med på riksdagsvalsedeln. För egen del utesluter hälsan en andra riksdagsperiod. Vi i SD får ju inte vara med i riksdagens kvittningssystem, så kommande onsdag och torsdag måste jag infinna mig i riksdagen för votering i stället för att vårdas på avdelning N 26, lungkliniken, Karolinska Universitetssjukhuset.
Allt det bästa till dig Thoralf,
vännen,
Stellan

 
Ingen bild

Leon

29 mars 2014 18:01

@ Thoralf

I vanlig ordning läggs åsikter som jag inte har mig till last. Det är de bevekelsegrunder en individ kan ha för sina handlingar vare sig de är politiska eller för den delen religiösa som är det väsentliga. Alltså om en individ handlar i överensstämmelse med sin politiska eller religiösa ÖVERTYGELSE.

Det kan vara värt att påminna om vad jag skrivit tidigare om min inställning till religioner i stort.

"Som ateist sedan nära 50 år och övertygad om att varje människa har ett individuellt ansvar för sina val och handlingar har jag en högst negativ syn på religioner. Troende frånsäger sig ofta just detta individuella ansvar och lägger detta istället på en ”högre” entitet. Alltför ofta har de mest vedervärdiga illdåd utförts under devisen ”deus vult – gud vill det” och detta vad man än kallar ”sin” guddom (Gud, Jahve, Allah, Tor, Jupiter o s v)."

Leon d´O.....

 
Ingen bild

Lotta

29 mars 2014 18:10

@Leon
Det ante mig att Exponerat inte av någon anledning skulle godtas som källa trots att de liksom flera andra fira medier oftast har med källan till sina artiklar. Av den anledningen lade jag in just källan till artikeln från Exponeratartikeln, Merit Wagers blogg i inlägget direkt under mitt inlägg med länken till Exponerat.

 
Ingen bild

OT

29 mars 2014 18:13

Det finns ingen som läst Thoralfs blogg som kan säga att de är oinformerade.

31 maj 2013 22:28

För de DDR-agenter som inte lärt sig svenska ännu...

Highway to Hell - Ukrainian Folk Version: http://www.youtube.com/watch?v=Z3YQ24i1wP0

Det finns en enkel lösning. Åk hem (eller anslut till Putin).

 
Ingen bild

OT

29 mars 2014 18:15

Apropå nedskärningarna inom media industrin...

"Living easy, living free
Season ticket on a one-way ride
Asking nothing, leave me be
Taking everything in my stride
Don't need reason, don't need rhyme
Ain't nothing I would rather do
Going down, party time
My friends are gonna be there too

I'm on the highway to hell

No stop signs, speed limit
Nobody's gonna slow me down
Like a wheel, gonna spin it": http://www.youtube.com/watch?v=9e5WTARWVKk

Det finns en enkel lösning. Beskriv verkligheten som den är d.v.s konsekvensneutral.

 
Ingen bild

OT

29 mars 2014 18:18

Framtiden för media och politruker är mötet med våra unga som kommer säga:

"If you're looking for trouble
You came to the right place
If you're looking for trouble
Just look right in my face
I was born standing up
And talking back
My daddy was a Swedendemocrat!!!": http://www.youtube.com/watch?v=yg-1qW2xAU4

I övrigt hänvisar jag till - the sound of silence: http://www.youtube.com/watch?v=BvsX03LOMhI

 
SMR587

SMR587

29 mars 2014 18:18

Hulda! Du är en av dessa hatare som skrämmer ! Du har så mycket blind hat i din kropp,precis som Alfons så det gör en rädd ! Du talar så ofta,precis som dina medryttare, om "röda sjukan" "vänsterextremism" så något måste slait slint innanför pannbenet ditt. Enligt SÄPO,Rikspolistyrelsen så har 14 personer dött på grund av dråp,mord, dom senaste 10 åren i Sverige och dessa mord,dråp kopllas till högerextremister. När det gäller dråp,mord utförda av dom du kalar för "röda sjukan" eller Thoralf "vänsterextremism" så är motsvarande siffra 0! dom senaste 10 åren! Detta om något talar sitt tydliga språk att du representerar en sida i samhället som är farlig och som alltid måste bekämpas,dock med demokratiska metoder och sakliga argument.Du Hulda med ditt hat,vill hellre söndra,förstöra,ironisera över dina motståndare och det är beklagligt. Jag kan bara hoppas att du växer upp en dag och får se hur verkligheten är på riktigt,inte bara som du ständigt föreställer dig.
Sedan måste jag bara säga till Thoralf: Du talar så ofta om religiös bakgrund och att media inte skriver om det i samband med brott! Inte skriver dom väl att en svensk misshandlade,mördade,rånade vilket i sig är ointressant då insatserna,vården,hjälpen,straffet inte ska skilja bara för att den ene är svensk eller den andre norsk ! Sedan säger det mycket om dig som människa när du alltid ska dra fram det religiösa och vilken bakgrund man har! Gör du så i ditt privatliv med din omgivning också ?

http://Hulda mk1

 
Ingen bild

World Traveller

29 mars 2014 19:20

SMR587, först och främst undrar jag hur många svenskar som blivit rånade, misshandlade, våldtagna och mördade på grund av 7-klöverns politik? För det andra ältar ni den där siffran 14 st. Har du källa på det?
Och för det tredje så misstänker jag att våldsvänstern har mördat betydligt fler än 14. Svenskar dör i mordbränder, hittas mystiskt döda lite här och var i landet och en del ''försvinner''. Eftersom media är en del av de vänsterextrema så mörkar de förstås mord som begås av vänstern och skyddar de sina hela tiden.
Framförallt efter Expressens och Researchgruppens uthängning av invandringskritiker så har mordbränderna fullkomligt exploderat runtom i landet. Framtiden får väl utvisa om jag har rätt.

 
Ingen bild

Hulda mk1

29 mars 2014 19:38

SMR587... Nej, jag är inte fylld av hat. Jag är inte heller någon anhängare av Högerextremt våld om du nu trodde det.
Men när media försvarar Vänsterextemister och vinklar fakta och då lurar läsare och lyssnare då kokar jag av ilska.
Samma med synen på Islam. Fega feminister och fega journalister ser jag och många andra ner på med förakt.
Jag lever på den svenska landsbygden men även här syns mångkulturens baksidor. Hyreshus fyllda med Islams undersåtar och tiggare vid affärerna. Som tur är finns för tillfället ingen som "spelar" dragspel. Detta instrument är vackert att lyssna på om någon kunnig hanterar det, inte annars...

Läste Anne Franks dagbok i mellanstadiet och har fått vittnesmål från en av de medverkande i insatsen med de "Vita Bussarna". Läser också mycket om Andra Världskriget och fasorna där. Så Nazismen ser jag med förakt på. Tro inte annat.
Samma med Kommunismen. Samma hänsynslösa system och förakt mot undersåtarna. Samma hjärntvätt och lögner.
Märkligt nog kan man utan problem på kläder och annat utan problem använda Hammaren och Skäran utan att någon reagerar. Tom. inom skolan är detta ok. Tragiskt.

 
Ingen bild

Leon

29 mars 2014 19:56

@ Lotta

Läste såväl Exponerat;s notis som "källan" och har i sig inget att säga om den sistnämnda (i e Merit Wager). De reflektioner hon gör på sin blogg är precis det jag ofta efterfrågar. Alltså ett ifrågasättande av den "officiella" historien om "Sheratonincidenten" vi fått oss till del i traditionella media. Och att sanningen om händelsen i vanlig ordning inte är så svart-vit som, med sedvanliga "illusionstrick" dessa vill få oss att tro.

Vad som dock gör mig betänksam är att Exponerat genom att inleda med att redogöra för den romska kvinnans mellanhavanden med Kronofogden. Därmed föga subtilt men högst påtagligt utmåla henne som en fifflare (vilket hon utan tvekan tycks vara). Och därmed "vrida" Merit Wagers text till att bli ett ifrågasättande av den romska kvinnans trovärdighet och inte medias sätt att skildra "incidenten".

Nåt helt annat med större relevans för diskussionen om "missdådares" bakgrund och hot som framförs. Tidigare har jag skrivit följande:
"Att under skydd av anonymiteten hota och missakta personer för de åsikter de framför skulle närmast kunna jämställas med terrorism. För det dessa demokratins dödgrävare och terrorister åstadkommer är att injaga en sådan rädsla och fruktan för den egna och närståendes säkerhet. Just denna osäkerhet och rädsla som terrorismen injagar är ett större hot än faktiska attentat....Det anonymiserade hatet och explicita hot som framförs framför allt på div obskyra nätsiter av högst varierande slag men inte desto mindre representerande politiska/religiösa ytterlighetsinriktningar är att jämställa med terrorism (se ovan). Och ska därför också bekämpas som sådan"

Leon d´O.....

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Måndag 10 dec 21:17

I eftermiddag tittade jag på statsminister Stefan Löfvens presskonferens. Statsministern verkade inte speciellt besviken på att förhandlingarna med Lööf och Björklund misslyckades. Men jag reagerade på en sak i statsministerns inledning av presskonfe...

Av Thoralf Alfsson - Måndag 10 dec 13:07

    Ledarsidorna skriver idag om Mehmet Kaplan. Man kan väl lugnt säga att Mehmet Kaplan hållit sig under radarn sedan han fick avgå som bostadsminister i Stefan Löfvens regering 2016, efter alla hans resor till Turkiet.   https://ledarsido...

Av Thoralf Alfsson - Söndag 9 dec 10:39

Jag har alltid varit intresserad av statistik och alltid ansett att statistik är ett väldigt bra argument i debatter. Att kunna hänvisa till statistik från en statlig myndighet eller en offentlig verksamhet är mer eller mindre omöjlig att förneka, äv...

Av Thoralf Alfsson - Lördag 8 dec 19:49

När jag läser domen mot 22-åringen som nu dömts för 21 olika brott blir jag väldigt fundersam. Personen finns sedan tidigare i 9 avsnitt i brottsregistret. Dessutom var han en av de åtalade vid rättegången efter den stora branden i Berga centrum 2011...

Av Thoralf Alfsson - Fredag 7 dec 21:26

Fredagens upplaga av lokaltidningarna Barometern och Östra Småland avslöjar med all tydlighet hur olika tidningarna rapporterar om lokal brottslighet. Barometerns läsare förs bakom ljuset men Östra Smålands läsare ges små fingervisare om vilka brotts...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 149 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8 9
10 11
12
13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se