thoralf

Direktlänk till inlägg 22 mars 2014

MEDIA OCH TIGGERI

Av Thoralf Alfsson - 22 mars 2014 21:16

 


TT den svenska ”oberoende” nyhetsbyrån håller utbildning för journalister den 27 mars. För 4900 kronor får journalisterna lära sig hur Sverigedemokraterna skall demoniseras i media inför valet.


"Slipa det journalistiska verktygen för att ge lyssnare, läsare och tittare den bästa möjliga rapporteringen"


Det borde räcka med att rapportera sanningen! Utan vinklingar och förtal. För det behövs inga kurser.


Varför behövs det utbildning i hur man skall hantera Sverigedemokraterna? Skall inte SD behandlas och respekteras på samma sätt som övriga sju partier i Sveriges riksdag. Uppenbarligen inte om man skall tro TT Kompentens.


Pontus Mattsson var nyligen på besök i Borlänge i samband med att Jimmie Åkesson besökte företag i Borlänge. En av de bättre svenska journalisterna. Han har nyligen flyttet från Sveriges Radio till SVT.

Efter besöket skrev han ett blogginlägg om dagen. Var med i TV? Nej, tack! Det verkar som Pontus Mattsson är förvånad över att folk inte vill vara med i TV.


”Hos den lastbilsreparatör som han besökte sprang de anställda och gömde sig på kontoret när de fick klart för sig att det fanns en TV-kamera i närheten. När en av de anställda skymtade kameran mellan släpen var det som om det vore en krypskytt han hade upptäckt. Att vara med i TV? Säga min åsikt? Aldrig i livet.”

 

Det finns ett ordspråk som säger ”som man bäddar får man ligga”. Det är precis det som media skapat med sin politiska korrekthet där alla med avvikande uppfattningar eller personer som stödjer SD utmålas som andra klassens människor. Vem vill riskera något sådant? Särskilt om man inte är politiskt engagerad!


Då är det betydligt lugnare att undvika TV-kameror och frågvisa journalister och istället ta rätt valsedel på valdagen. Så vet inte ens grannarna vilket parti man röstar kanske inte ens hustrun .


Det finns en hel del kommentarer på Pontus Mattssons blogginlägg som alla har samma förklaring på människors återhållsamma attityd mot media.


 


För några dagar sedan fick vi ett nytt exempel på hur media läxar upp den ”olydige”. Denna gång var det en ICA-handlare i Fornåsa mellan Linköping och Motala. Expressen tog honom i herrans tukt och förmaning för att han hade satt upp en skylt där han skrev att kunderna inte skulle ge några pengar till tiggaren som satt utanför hans butik. Läs artikel.


”Snälla ge inte tiggarna någonting”


Det passade inte Expressen och journalisten Fredrik Lennander som rykte ut och hängde ut den stackars ICA-handlaren som tvingades göra avbön och be om ursäkt på stående fot.


Givetvis fanns det en person som rykte ut och tyckte att handlaren smutsade ner ICA.Något som Expressen givetvis utnyttjade.  Att tiggaren betalade sina ciggaretter med ett kontokort tycks ingen reagera på. I varje fall inte Expressens Fredrik Lennander.


Jag är övertygad om att en stor majoritet av de som normalt handlar i Fornåsa tackar ICA-handlaren när de får chansen mellan fyra ögon och när Expressen och pk-media försvunnit från Fornåsa för att jaga andra icke politiskt korrekta personer i vårt avlånga land.


Pontus Mattsson här har du ännu en anledning till varför människor inte vill medverka och låta sig intervjuas av dig och andra med en stor TV-kamera.


I Kalmar har detta också varit aktuellt sedan vakter vis ett köpcentrum avvisat tiggare vilket gav stora rubriker i lokalmedia.


Det tokiga är att att även vår lokala media tycks vara drabbade av detta ”pk-tiggeri”!

 

Jag har snart under två veckors tid försökt få in en insändare/debattartikel i Barometern om tiggeri men inte lyckats. I veckan gav jag upp och skickade den istället till Östran och Kalmar läns tidning. Men jag har fortfarande inte sett något publicerat.


Sverigedemokraterna vill förbjuda tiggeri! Vår kommunförening kommer ha med ett vallöfte om att införa ett förbud mot tiggeri i den lokala ordningsstadgan. Men detta löfte i vårt kommande valmanifest vill uppenbarligen inte de lokala tidningarna publicera.


Här kommer den relativt korta insändaren som inte publiceras.


”Sverigedemokraterna motionerade nyligen i riksdagen om att förbjuda tiggeri. Reservationen röstades ned med siffrorna 280 mot 19 vid voteringen. Inget annat riksdagsparti röstade således för Sverigedemokraternas reservation.

 

Tiggeri har blivit ett allt vanligare inslag i den svenska gatubilden. Allt oftare besvärar de utländska tiggarna förbipasserande. Nu har dessa yrkestiggare även hittat till Kalmar. En majoritet av tiggarna kommer enligt uppgift från de nyare EU-länderna, Rumänien och Bulgarien. Det är uppenbart för alla att tiggeri, vare sig det äger rum i Sverige eller i något annat land, aldrig har varit och aldrig kommer att vara lösningen på de problem som finns.

Den rumänska ambassadören i Sverige Raduta Matache skrev nyligen en debattartikel i DN där hon menade att Sverige och Rumänien måste samarbeta för att stoppa gatutiggeriet. Rumänien har ett omfattande program för att stötta och integrera romer i Rumänien men tyvärr lockas en del att tjäna pengar utan att arbeta genom tiggeri. Raduta Matache uttryckte även en önskan om att Sverige skulle se över tiggerilagarna och att kommuner skulle överväga möjligheten att förbjuda tiggeri. Flera EU-länder som Danmark och Nederländerna har redan ett sådant förbud. 


Sverigedemokraterna kommer i vårt lokala valmanifest för 2014 föreslå att ett förbud mot yrkesmässigt tiggeri införs i den kommunala ordningsstadgan för Kalmar kommun.

 

Thoralf Alfsson

Sverigedemokraterna Kalmar”

 
 
Ingen bild

OT

22 mars 2014 22:12

Det är bara att inse att vår lott på jorden är att betala för allt och alla.

"Socialist people say a man is made outta mud
A poor man's made outta muscle and blood
Muscle and blood and skin and bones
A mind that's weak and a back that's strong

You load sixteen tons, what do you get
Another day older and deeper in debt
Saint Peter don't you call me 'cause I can't go
I owe my soul to the Swedish goverment tax payroll

I was born one mornin' when the sun didn't shine
I picked up my shovel and I walked to the mine
I loaded sixteen tons of number nine coal
And the socialdemocrats said - Well, bless my soul" - SIXTEEN TONS - Tennesse Ernie Ford: http://www.youtube.com/watch?v=E5VMZqgVzRo

 
Stefan K

Stefan K

22 mars 2014 22:12

Vanligt folk är inte så dumma som journalisterna tror. Det finns starka skäl till att journalister ligger ohotad i botten på Förtroendebarometern, att etablerad media tappar allt mer mark och att alternativ media fortsätter att växa.

Dessutom vet vanligt folk att ju mer dessa journalister ältar sin avsky mot SD, ju mer har de att dölja.

Kombinationen av lågt förtroende och hets mot vissa partier, får vanligt folk att reagera som vanligt folk gör över hela världen. Man gör precis tvärtom och går media emot.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

b-o-a

22 mars 2014 22:29

Går kursen ut på att journalisterna skall försöka att lära sig ljuga så att folk tror på deras förtalskampanjer mot SD. Håller de sig till verklighetens sanningar så behöver inte SD driva någon utvidgad valkampanj.

 
Ingen bild

Hulda mk1

22 mars 2014 22:30

Kurser för att bevaka SD inför valen i år. Etablisemanget skälver i sina grundvalar.

Pinsamma sanningar och fakta om invandringen måste stoppas, artiklar vinklas, rätt människor intervjuas, rätt debattörer i radio och TV osv.

"Rörelsen" satsar stora summor för att hindra ytterligare tapp från Socialdemokraterna till SD. Valboskapen ska fostras och hjärntvättas..

EXPO far land och rike runt, Arnstad ljuger så mycket han förmår och alla journalister vinklar efter bästa förmåga...

Det blir att besöka ICA-affären i Fornåsa nästa gång jag besöker området. En rakryggad insats som måste belönas. Avbönen är förståelig i situationen.
Ytterligare en sk-tartikel som får människor att avstå från att köpa Expressen...

Folk är förb----de på alla tiggare i våra städer, men "sånt får man inte prata om". Yttrandefrihet och demokrati, vart tog det vägen..?

Vad vissa proffesionella "tiggare" verkligen behöver verkar vara en motionscykel. Det kan vara en vällovlig insats även om man är trött på dessa människor...

 
Ingen bild

Lundabo58

22 mars 2014 22:42

Varför journalisterna ska behöva mer "utbildning" (förutom det de redan korvstoppats med i journalistfabrikerna) förefaller något märkligt. Dom har ju redan nått en viss fulländning, 70-80% av alla redaktionsmedlemmar är antingen kommunister, miljöpartister eller i bästa fall "bara" sossar.

 
Ingen bild

pelle motala

22 mars 2014 23:42

Håller med

 
Ingen bild

pelle motala

22 mars 2014 23:46

Varför inte ringa till icahandlaren i fornåsa och ge honom ert stöd?
Det har jag gjort och det uppskattades

 
Ingen bild

Leon

22 mars 2014 23:59

Intressant att ta på sig "offerrollen" redan i förtid och utan egentliga belägg förutsätta att "knivarna slipas" för "uppgörelser" (läs "propaganda" mot) med SD.

Nu ska det villigt erkännas att den "svenska jounalistkåren" till stor del kan hållas ansvarig för att den politiska debatten i den rådande "konsensuspolitikens" anda är höggradigt "snöpt". Och att yrkeskåren, med ett fåtal undantag, lånat sig till ren propaganda och därmed fullständigt förbrukat sitt förtroende. Och detta gäller generellt alla de i landet förekommande, "fria" såväl som "traditionella", media.

Intressant är att ICA-handlarens "avbön" faktiskt bestod i att han "erkände" att den beramade skylten, med rätta kan jag tycka, riktades mot en specifik tiggare. En kvinna som tycks ha ytterst tveksamma skäl till sin "verksamhet" då hon utan problem kunde bekosta sina inköp av cigarretter.

Samtidigt drar jag mig till minnes det hat som en annan ICA-handlare (i Kaxås) ådrog sig med bl a explicita mordhot. Detta då han dristat sig att välkomna tre asylsökande syriska familjer till byn.

Leon d´O.....

 
Lassekolja

Lassekolja

23 mars 2014 00:42

Tänk att det t.o.m krävs särskilda kurser för att lära ut att "ALLA MÄNNISKOR ÄR LIKA MYCKET VÄRDA", d.v.s om dom inte råkar vara Sverigedemokrater, då saknar dom något som helst värde! Fritt fram att mobba, kränka, beslås med lögner, diskriminera,o.s.v., listan kan göras hur lång som helst! Hur då? Jo, anmäl Dig till lämplig kurs i Din närhet. ABF, LO, TT-kompetens, det finns alltid kursresurser för de viktigaste ändamålen....
Vi Sverigedemokrater kör på som vanligt! Vi behöver inga kurser, bara att konsekvent hålla sig till sanningen!!!

Naturligtvis bör vi förbjuda tiggeri, iaf den "importerade" form, som blivit ytterligare ett uttryck för den fantastiska mångkulturen! Varför då? Jo, helt enkelt därför att våra förfäder genom hårt och disciplinerat arbete lyckades avskaffa tiggeriet. Då finns ingen som helst anledning att återinföra det, framför allt inte utifrån!!!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Hm

23 mars 2014 02:28

TT är nästan ännu värre än SR-koncernen. Ni minns säkert parkeringsmordet i Landskrona. Om man läser domskälen och sedan hur mordet beskrivs i en artikel från TT så går det inte att förstå att det är samma händelse som beskrivs. Jag ringde upp TT när jag läst artikeln och fick tag i journalisten som skrivit den. Hon tyckte att hon beskrivit händelseförloppet på ett korrekt sätt men när jag ville läsa upp domskälen i domen lade hon på luren i örat på mig. Helt otroligt att sådant kan få förekomma men det är väl sådant som numera kallas för journalism!

 
Ingen bild

alltförsverige

23 mars 2014 06:16

Vore det inte bättre att förbjuda fattigdom?

 
Ingen bild

Thoralf A

23 mars 2014 06:50

Alltförsverige

Förklara för mig och alla andra läsare hur det skall gå till.

Skall vi i Sverige förbjuda fattigdom i andra länder?

Du har säkert tänkt ut detta. Vi väntar på ditt svar.

 
Ingen bild

SDare

23 mars 2014 06:52

alltförsverige"
Jo, det är nog en god tanke.
Men hur ska det gå till, med en politik som redan tar från de fattiga? Mina gamla föräldrar som arbetat ett helt liv, har inte råd att laga sina tänder.
Jag hatar verkligen den idag förda politiken i Sverige. Jag och hela min familj kommer allihop att i båda valen lägga våra röster på SD. Om det sen kommer att ge någon förändring på sikt vet vi inte. Men alla andra partier känns bortkastat ifall vi inte istället väljer att ligga kvar på sofflocket.

 
Ingen bild

Essendon

23 mars 2014 07:47


Det verkar som "journalisterna" kommer att få det mycket svettigt framöver!
Guldspaden kommer att få en rekyl....
http://nyheteridag.se/ma-guldspaden-sla-er-i-nacken/

 
Svensson

Svensson

23 mars 2014 07:57

Det här visar vilket hot SD är för dom, när dom anordnar sånt här och lägger ut så mycket pengar på det.Dom visar hur rädda dom är.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Hulda mk1

23 mars 2014 08:52

Essendon...
Spännande! Hälften av dem uthängda med jämt mellanrum före EU-valet och resten på samma sätt inför riksdagsvalet.
Media måste få en rejäl näsknäpp. Denna Guldspade var droppen...

 
Ingen bild

Tony

23 mars 2014 08:52

Räcker det inte med att Expo utbildar, utan nu måste
dom även anlita TT för att smutsa ner ett parti, men
det visar bara på att desperationen är stor hos dessa
falska Medier, som innerst inne vet vad som väntar vid
valen, och jag hoppas verkligen att Svenska folket med
råge visar hur falska profeter behandlas!

 
Ingen bild

Tony

23 mars 2014 08:59

Ja du "Allt för Sverige", Du kan ju börja med våra
fattigpensionärer här i landet, dom som får äta
färdig tuggad föda på grund av att dom saknar tänder
i munnen, och inte har råd att få nya insatta på grund
av deras usla pensioner!

 
Ingen bild

Markku Ahonen

23 mars 2014 09:38

"Det borde räcka med att rapportera sanningen! Utan vinklingar och förtal..." Just precis Thoralf!

 
Ingen bild

Thoralf A

23 mars 2014 09:59

Ahonen

Trevligt att du besöker min blogg dagligen. Det blir nog folk av dig också!

 
Ingen bild

Hacke

23 mars 2014 10:10

Din utmärkta insändare vågar man naturligtvis inte ta in då den skulle generera ytterligare röster till sd. Överallt dräller det av tiggare utanför våra livsmedelsbutiker och köpcentra. 99,9 procent går förbi deras pappmuggar medans bara någon enstaka "godhetsprofet" går fram och visar sin dumhet. Varje slant genererar bara nya horder av "tiggare" från dessa länder och löser naturligtvis inget av problemen i grunden. Det finns sannolikt ett stort folkligt stöd för sd:s ståndpunkt i frågan. Ett folkligt stöd som liksom i så många andra fall inte visar sig när knapptryckarkompaniet gjort sitt i kammaren.

Samma aningslösa dumhet styr våra så kallade journalister. Det är mycket förvånande att inte fler än en handfull inom kåren reagerar på toppstyrningen och hjärntvätten med exempelvis kurser i specialbehandling av de som idag företräder cirka en miljon av svenskarna. Dom förstår uppenbarligen inte ens kopplingen till förtroendeundersökningarnas klarspråk på området och jobben som försvinner i takt med lögnerna och manipuleringen dom producerar.

 
Ingen bild

Leon

23 mars 2014 10:14

SD;s politiska grund borde vara tillräckligt fast för att kunna rida ut även "mediala" stormar kan man tycka. Och rena lögner och propagandistiskt "skitprat" rinna av "som vatten på en gås" eller hur. I mångt och mycket är de politiska grunderna sådant som i sig inte borde vara särskilt kontroversiellt. Jag tror många i sig inte har något att invända mot fullt berättigad kritik mot en i högsta grad "vinglig" invandringspolitik, en icke existerande integrationspolitik och "den vidöppna dörrens" asylpolitik som den i dag förs av "det politiska etablissemanget". Men det som, i vart fall jag finner stötande, är att högst motiverad och legitim kritik som framförs ofta får stå tillbaka för en specifikt utpekande "invandrarkritik". Och att denna oftast då hämtar stöd i "fantasifulla konspirationsteorier" och i högsta grad utvald eller för syftet manipulerad statistik. Eller att anekdotiska berättelser om specifika invandrargruppers "uselhet" tas som högsta sanning.
Ibland kan en mer relevant omskrivning av Thoralfs eget motto vara - "Det är enkelt att vara Sverigedemokrat, det är bara att skapa sin egen sanning".

Leon d´O.....

 
Ingen bild

Helene

23 mars 2014 10:34

Thoralf
Din insändare var med i Östran. Jag kommer inte ihåg vilken dag.

 
Ingen bild

Lena

23 mars 2014 10:41

Läs Katrine Kielos ledarkrönika idag på Aftonbladet. Läs även alla inlägg!

 
Ingen bild

Thoralf A

23 mars 2014 10:58

Helene

Då måste det ha varit i torsdags. Den tidningen kanske jag missade.

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

23 mars 2014 11:05

Ungefär samma som i Karlskrona då där "tiggarna" blivit avvisade av vakter vid huvudingången till det största köpcentret i stan. Nu sitter de på andra sidan gatan men det är en bit ifrån "stråket" där alla passerar genom H & M. Jag har själv sett "tiggarna" bli upphämtade i en värsting-Mercedes för några år sedan, men hade tyvärr inte någon kamera med mig. Den lilla varianten finns numera alltid i fickan!

Idag har jag båda kamerorna med när vi får besök av tidigare partiledaren och nuvarande riksdagsmannen Mikael Jansson på Restaurang Touch. Mikael kommer, tillsammans med Robert Ericsson från Lantvärnet att prata om försvarspolitik och "hotet från öst".

http://karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

OH

23 mars 2014 11:44

Marknadsknallarna är skyldiga att redovisa sina affärstransaktioner.Samma regler bör även yrkestiggarna omfattas av. Denna yrkesgrupp borde Skatteverket granska. Är dom momsregistrerade, har dom F-skattebevis.Med det stora antalet som synes driva denna typ av verksamhet måste risken vara stor att skattemedel undanhålles.

 
Ingen bild

joffe

23 mars 2014 11:47

Vad lönar sig att tycka att Sverigedemokraternas budskap är vad varje svensk etnisk medborgare innerst inne håller med om...

Eliten och de som lever och skor sig på lögner är de som överlever.

Men hur länge dröjer det innan bubblan spricker? Inte ytterligare 30 år i alla fall...

 
Ingen bild

Markku Ahonen

23 mars 2014 11:51

Självklart besöker jag din blogg varje dag Thoralf. Det gäller att dokumentera den rasistiska smörjan du och din svans sätter på pränt.

 
Ingen bild

Lotta

23 mars 2014 11:58

@Marku Ahonen
När kommer du svara på min fråga: SD anser att Sverige skall ta efter ditt hemland Finlands invandringspolitik, är SD rasistiskt då?

 
Ingen bild

kalle

23 mars 2014 12:03

indokrineringen av väljare måste väl pågå så inte svenska medborgare skall förstå att de globala företagen vill tvinga Sverige att sälja ut sina naturtillgångar, för att kunna försörja alla de ca 100 000 st nya medborgare som varje år garanteras livstidsförsörjning av svenska staten.
det är väl det som är grundorsaken till den politik som 7 klövern tvingar på oss. men vad blir det av Sverige när allt är utsålt, ett u -land ?

 
Ingen bild

SDare

23 mars 2014 12:21

Har precis splattat ut en f.... rakt på spegeln i badrummet också dyker den upp här. Konstigt?

 
Ingen bild

Helene

23 mars 2014 12:55

Thoralf
Nu har jag letat och hittade den i onsdagstidningen.

 
Ingen bild

Putte

23 mars 2014 12:59

Lotta, du kan glömma att få svar från finnen, fast vi vet ju att Finland har långa rötter ner i nazismen. De var ju en av Tysklands alierade under 2:a världskriget.

 
Ingen bild

Hulda mk1

23 mars 2014 13:04

Putte... Ja, de hade mycket samarbete med Tyskland då. Men de hade att välja mellan pest eller kolera. Stalins Röda arme hotade de tappra finska soldaterna och hela Finska folket.

 
Ingen bild

Thoralf A

23 mars 2014 13:18

Ahonen

Det är bara du och dina gelikar inom extremvänstern som ser något rasistiskt i att införa ett förbud mot tiggeri i ett av världens "rikaste" länder, i varje fall mest berikade.

Du vill uppenbarligen heller inte stoppa den gränsöverskridande bottsligheten. Då det tydligen är rasistiskt.

Är det även rasistiskt att vara kritisk över den förda energipolitiken? Säkerligen i dina ögon!

Har du inget vettigt att säga tycker jag du borde vara tyst!

 
Ingen bild

Annelie

23 mars 2014 13:24

Min pappa ville vara snäll. Köpte en ros som en kvinna med barnvagn sålde men hade ingen växel hon tog hundralappen och gav honom två rosor. Dyra rosor 50kr styck. Det var på kvarnholmen. En dyr läxa som han inte gör om.

 
Ingen bild

Berndt Magnusson

23 mars 2014 13:59

Detta säger två saker:

1. TT-Kompentens bedriver politik.

2. Det finns all anledning att göra som i Ungern. Där media tillslut måste regleras, förses med spelregler.


Svensk media missköter sig så till den milda grad att alla ser det klart och tydligt. Den har blivit rena grisfarmen, George Orwells bok. -Alla grisar är jämlika. Men somliga grisar är mera jämlika. Visst känns det igen?

Alla ser att kejsaren är naken! -ingen vågar säga det till honom

 
Ingen bild

Berndt Magnusson

23 mars 2014 14:15

Finns det något värre än kommunister?

De stöttar en gravt misslyckad ideologi som tagit närmare 1000 Miljoner människors liv! -Bara här borde de reagera.

Likt Orwells bok Grisfarmen lever de och lär. Och det är detta som är så avskyvärt.

..Helt obegripligt hur man kan vilja vara det.


Nästan lika korkat är miljömänniskorna, Ledande sådana, har det ofta visat sig, brassar själva runt i rykande och underkända bilar, Har klippkort på flyget och åker ofta limousine. -Deras väljare däremot -Skall helst åka ox-kärra, Precis som i Nord-Korea.


Vem tar sådana på allvar, Framförallt i framtiden.

 
Ingen bild

Blåsippan

23 mars 2014 14:25

Om du nu är så "god" Ahonen varför är du då ideligen så oerhört otrevlig och arrogant i tonen? Är man "god" så borde man väl också vara god i tonen kan man tycka. För mig verkar du snarare vara svenskfientlig.

 
Ingen bild

Berndt Magnusson

23 mars 2014 14:54

@Lassekolja, som skriver:

"Lassekolja

Söndag 23 mars 00:42

Tänk att det t.o.m krävs särskilda kurser för att lära ut att "ALLA MÄNNISKOR ÄR LIKA MYCKET VÄRDA", d.v.s om dom inte råkar vara Sverigedemokrater, då saknar dom något som helst värde! Fritt fram att mobba, kränka, beslås med lögner, diskriminera,o.s.v., listan kan göras hur lång som helst! Hur då? Jo, anmäl Dig till lämplig kurs i Din närhet. ABF, LO, TT-kompetens, det finns alltid kursresurser för de viktigaste ändamålen...."

...Detta är kommunisternas sätt att kringgå yttrandefriheten!!!

MAN INFÖR EN VÄRDEGRUND

Och vipps kringgår man både grundlagar & regler.

 
Stefan K

Stefan K

23 mars 2014 15:32

Ahonen
Varje år drabbas tusentals svenskar av den gränsöverskridande brottsligheten. Det är butiksägare, företagare, restaurangägare, vanliga medborgare m.fl
Du tillhör de som försvarar EU:s öppna gränser där de kriminella tar sig över gränserna lika lätt som barnfamiljen på semester och långtradarchaffisen på sin resa.
Vad har du att säga till alla dessa offer för den gränsöverskridande brottsligheten? Förlåt eller detta får vi räkna med?

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

23 mars 2014 15:55

Kvarnholmen får snart kungen AF Kalmar problems med
I veckan satt en ung kvinnliga tiggerska med mobilen gömd i hucklet och pjatade, utanför Emble Korv satt nästa
Kommentar på det Finnen ?
Alla människor rätt till mobiltelefon?

Ju flera tiggare desto större SD i höstens val tur att sjuklövern inte förstår detta.

Blir ni erbjudna rosor bara säg allergic, ATJO
Det gör man i övriga EUROPA

För övrigt roande att se Barometerns journalister göra allt som står i deras makt för att dölja berikarbrottsligheten i Kalmar
Fy fan så patetiska ni är lycka till i a-kassekön

Vid en grov misshandel i ett berikar utelämnar man adressen , vid en trafikolycka får man reda på allt inklusive färgen på tändstiften samt storlek på förarens undisar

Verkar också som att fleratalet journalister7partimedarbetare tagit bort sina mailuppgifter i tidningen

Till Finnen vi vi säga att rasism definieras som att tjäna pengar på andra, tex arrangera tiggeri i stor skala, el koppleri, slavhandel
Så länge du inte vet vad ord betyder så håll klaffen.

Åh du SD har kommit för att stanna växa och smiska sjuklövern på umpan, där Löwen tydligen för övrigt fått spelet, och skall börja tvångsblanda berikare med urinnevånare.
Då växer SD mycket snabbt valet 2018 blir kuligt
Fyfan vad dumkorkade sossarna är

Kommunistens bästa vänner lögnen och tvånget


Källa TV4 Fakta



 
Ingen bild

lennart l

23 mars 2014 16:54

Thoralf, varför blockar du inte bort Markku Ahonen? Han tillför inget till din blogg, inga analyser, ingen konstruktiv dialog.Låt pajasen locka till sig läsare till sin blogg utan din hjälp!!!

 
Ingen bild

Pepparholm

23 mars 2014 17:36

På tal om rosor. Jag var i Spanien för drygt 20 år sedan. Skulle åka tåg. Perrongen var fylld till trängsel. In tränger sig några damer i färgglada långa kjolar och med rosor i korg. Man försökte dela ut rosor och ta betalt. Alla knöt händerna och lät rosorna falla till marken. Efter några minuter så kom nog 10 poliser och lyfte handgripligen ut damerna. Det skulle inte kunna hända i Sverige....

 
Ingen bild

Lotta

23 mars 2014 19:13

Man undrar lite över var de stackars fattiga zigenarna eller som pk-media benämner dem, EU-migranter får sina fina, nya och tjocka vinterjackor ifrån? Hur får de pengar till biljetter hit? Borås kommun betalde för bussbiljetter åt ett gäng zigenare för att de skulle kunna resa hem till sitt hemland. Veckan därpå var de tillbaka i Sverige igen, vem betalade dessa biljetter?

 
Ingen bild

Essendon

23 mars 2014 19:53

@G&G
Sossarna har svikit sina kärnväljare och drar till sig utrikes födda istället!
Lövet verkar inte ha fattat läget riktigt än.
Kanske han har fattat det på valnatten, men då är det för sent...

 
Ingen bild

Lotta

23 mars 2014 22:09

Man blir spyfärdig när man hör moderater gång på gång köra med mantrat att allt måste finansieras till sista kronan. Senast var det ökade anslag till försvaret. Det finns ett område där man aldrig diskuterar någon finansiering till sista kronan, gissa vilken.

 
Lassekolja

Lassekolja

23 mars 2014 23:26

@Lotta, ja Lotta, kan det vara äldreomsorgen......??????
..eller tandvård och extra medicinbidrag till pensionärer....???
Näääh, jag har ingen aning...........

http://www.status.st

 
Ingen bild

Stefan A

23 mars 2014 23:48

Tycker Ullenhag borde göras till permanent finansminister, har aldrig sett någon som kunnat ordna fram ett sådant ständigt flöde av miljoner och miljarder i en aldrig sinande ström, är han kung Midas tro? så allt han tar i blir till guld...eller är han bara en simpel försnillare av Svenska folkets skattepengar?..det tål att tänka på...

 
Ingen bild

Stundtahl

23 mars 2014 23:56

-varför är Marko Ahonen....?
@ marko, -ta, under bekväm tid, långa promenader i vårdagen och stilla ditt sinne.
I skogen kan du vila på en stubbe, luta din lekamen mot ett träd och se sanningens solstrålar genom lövverket.
-Den dystra värld som du och vänstern lever i är inte hälsosam...

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

24 mars 2014 04:52

Essedon : När berikarna "öppnar eget" är sossarna rökta
Dessutom öppnar sej ett nytt politiskt landskap där betong ,kollektivism Lenin är okänd begrepp ,då gäller "ha mest pingar"

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

24 mars 2014 04:55

Senaste alstret från "Stig Larsson kompetens" : Uteslutna SD medlemmar går till SVP , 4 stycken av 42 stycken 10 % , vilket scoop måste bli Guldspaden för detta ?
Givetvis basunerar SVT 68 ut detta
Hur många sossar har gått il V , Björn Fries

 
tant Gul

tant Gul

24 mars 2014 08:28

Måste ses - och spridas......

*** Socialkleptokraternas officiella valfilm 2014 ***

http://www.youtube.com/watch?v=v3q6u2c9Njs

http://www.youtube.com/watch?v=v3q6u2c9Njs

 
Ingen bild

Hulda mk1

24 mars 2014 10:30

Annat ämne... Det är väldigt tunnsått med artiklar om Nationella Frontens valframgångar i de Franska lokalvalen. Kopplingen till Sverigedemokraterna och "supervalåret" kan tom. en guldfisk inse...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8 9
10 11
12
13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards