thoralf

Direktlänk till inlägg 5 mars 2014

SVERIGES EXTREMA INVANDRINGSPOLITIK

Av Thoralf Alfsson - 5 mars 2014 20:45

Jag har nu sammanställt statistiken för invandringen till Sverige och våra nordiska grannländer. Ingenting har förändrats i de tidigare mönstren!


Sverige framstår fortfarande som ett minst sagt ett extremt land när det gäller invandringspolitiken.


Anser nu det svenska etablissemanget att våra grannländer i norden är främlingsfientliga eller till och med rasistiska. Det är ju dessa epitet som sätts på Sverigedemokraterna av media och politiker inom 7-klövern i tid och otid. Granskningsnämnden har ju till och med godkänt att det är helt ok att sätta epitetet främlingsfientliga Sverigedemokraterna.


När man ser grafiken blir man bekymrad över de enorma kostnader den svenska invandringspolitiken medför för de svenska skattebetalarna.


När det gäller de så kallade ensamkommande barnen är statistiken väldigt avslöjande. Till Sverige kom nästan 4 000 asylsökande ensamkommande barn. Det skall jämföras med drygt 150 till Finland.


 


Frågan som svenska politiker inom 7-klövern borde ställa sig är varför kommer det nästan 4 000 till Sverige men endast 150 till Finland.


Jag sitter just nu i en debatt i kammaren angående skatteförfarande där politiker från de rödgröna härjar om skattefusket och förfasar sig över fusk på några hundra miljoner kronor eller en miljard kronor. Det är ändå bara ”kaffepengar” när man jämför med kostnaderna för så kallade ensamkommande barn där kostnaderna sannolikt idag ligger på 5-10 miljarder kronor.Graferna talar sitt eget språk. Att Sverige bedriver en extrem invandringspolitik är orsaken till att de stora strömmarna av asylsökande till Sverige och i dess spår sedan även anhöriginvandringen.


 


 


 
 
Lennart Johansson

Lennart Johansson

5 mars 2014 21:19

Grattis Toralf!

Detta är verkligen klartext om den katastrofala invandringen till

Sverige.

Det är bara Sverigedemokraterna som kan rädda oss svenskar från

en snar försämring för sjukvård, åldringsvård, skola och inte

minst massarbetslöshet.

Nu måste det sparas på allt för att ha råd med invandringen!

Man kan bli spyfärdig för mindre.

http://Lennart J

 
Ingen bild

Martina

5 mars 2014 21:40

Usch det är inte roligt att se dessa staplar. Jag är stolt över att vara svensk och tacksam över att jag haft turen att födas i detta vårt vackra land men ibland funderar jag allvarligt på att lämna landet.

 
Ingen bild

Essendon

5 mars 2014 21:44

Ansvariga Sju-Klöverpolitiker borde få sina privata tillgångar konfiskerade!
Skapa en fond och placera pengarna till äldreboende!
Skäms alla ansvariga Sju-Klöverpolitiker!!

 
Ingen bild

pappasven

5 mars 2014 22:48

Tach Thoralf. Bra inlägg som vanligt....fruktansvärda siffror....och frultansvärt att man fortfarnade i denna dag inte plockar fram fakta i ljuset.......tror att många blir ledsna då deras Thailandsresa går om intet pga dessa eskalerande kostnader....OCH tycker det är märkligt att Du inte finns på SD´s riksdagslista...hoppas det ändras......

 
Stefan K

Stefan K

5 mars 2014 22:51

Med statistik kommer man långt. Jag är ganska övertygad om att det sitter politiker från samtliga riksdagspartier, möjligen V och Mp undantaget, och inom sig erkänner det extrema i svensk migrationspolitik och alla baksidor denna har skapat.
Att de öppet skulle våga erkänna detta är givetvis utom all tänkbarhet. Det är faktiskt bedrövlig siffor, men än mer bedrövligt är att ansvariga politiker är tysta, låter detta ske och enbart p.g.a oviljan att ens ge SD ett uns av erkännande.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Ronny

5 mars 2014 22:53

Hur ställer sig 7 klövern, OM , det blir inbördeskrig i Ukraina? Vore intressant att veta, nu när gränsen är öppen från bl.a Syrien. Finns resurser kvar, och vilka är dom?

 
Ingen bild

Pelle

5 mars 2014 23:03

Mycket bra att enkla siffror kommer fram som kan tala för sig själv när det presenteras så överskådligt.

Sverige har uppenbarligen gjort en annan tolkning än våra grannländer vad gäller dessa konventioner man ständigt hänvisar till.

Det som är slående är att även Norge och Danmarks siffror i ett Europeiskt perspektiv är mycket höga per person. Sverige framstår i detta sammanhang som extremt.

Lite förvånad är jag att se att Finland nu släppt på 5.000 anhöriga per år med en svag ökning år från år.

 
Ingen bild

Thoralf A

5 mars 2014 23:13

Pelle

Jag tror att det är många finska män som hämtar en kvinna från Ryssland eller Thailand. Det drar upp siffrorna.

 
Lassekolja

Lassekolja

6 mars 2014 00:32

STORT TACK Thoralf för att Du förmedlar så tydliga och lättöverskådliga grafer! Hur skulle vi "datoramatörer" få all denna information utan Dig Thoralf? Och som TACK petar dom Dig från Riksdagslistan......Usch, nu blir jag arg igen.....OK, dom får en chans till! Finns Du inte med efter annalkande valkonferens, då kan SD få komma att ångra sig, tror jag!
Betr. invandringen, denna vidlyftiga invandringen är möjlig p.g.a "vår" disfunktionella medieetablissemang, som istf att informera svenska folket gör precis tvärtom, gör allt vad dom kan för att DÖLJA information för väljarna. I publikservicemedias fall borde det vara olagligt att så grovt vägra fullgöra sitt uppdrag i vår demokrati, d.v.s den demokratin, som vi saknar i Sverige!
Varje svensk borde ju ha full kännedom om bl.a invandringen och dess konsekvenser för Välfärdssverige! Hur skall "vi" annars göra ett vettigt val vid valurnan? Dj---la media!!!!Ni e´ kass!!!

http://www.status.st

 
Ingen bild

AyC

6 mars 2014 03:23

Bra Toralf ! Detta måste nu ut till alla Svenska hushåll genom massutskick ...
Helt lysande information i all sin enkelhet.
Enkelt att förstå även för folk som inte "orkar" ta sig igenom en text för att inhämta fakta.
Härligt att se din drivkraft. Tänk om alla Riksdagsmän visade samma övertygelse ...

 
Ingen bild

Stefan A

6 mars 2014 06:46

Ja blir nästan övertydligt vilka som för en ansvarsfull invandringspolitik och vem som drabbats av någon slags invandrings-hybris, Borg är en ekonomisk katastrof, han kunde ha satt stopp för det här genom att tala om för stridshingsten att vi har inte råd med det här, vi kan inte ordna bostäder och arbete åt ett nytt Gävle VARJE ÅR, en sak är säker skattesänkarfesten är slut för överskådlig tid framöver...
 
Svensson

Svensson

6 mars 2014 07:13

Alliansregeringen slår världsrekord i bidragspolitik, och det är du som betalar det.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

SolenLyser

6 mars 2014 08:48

Säg att kostnaden för ensamkommande barn ligger kring 5 - 10 miljarder per år. Vad kan man få för dessa pengar? Socialdemokraterna backar nu delvis från löftet att pensioner och lön ska beskattas lika. Det är helt enkelt för dyrt att förverkliga under nästa mandatperiod. I Socialdemokraternas skuggbudget avsattes 1,3 miljarder för att sänka skatten för pensionärer. Men att helt utjämna skillnaden i beskattning mellan pensioner och löneinkomster kommer att ta tid och kosta 7,5 miljarder kr. Bra att veta vad (s) satsar på.

 
Ingen bild

Hasse

6 mars 2014 09:02

Bra tycker jag! Skulle vi ta emot ännu fler skulle vi kanske slippa gå i pension i övre sjuttioårsåldern i framtiden.

 
Ingen bild

Pepparholm

6 mars 2014 09:18

När jag läser dina dagligen tunga,sakliga och lättförståeliga inlägg här på bloggen så blir min slutsats, att SDs valberedning för riksdagslistan måste få underkänt betyg.

 
Ingen bild

Hacke

6 mars 2014 09:41

Extremlandet Sverige utmärker sig alltmer i negativ bemärkelse.
Pratade med en kvinna i sin bästa ålder igår. Hon är en pensionär i farten med ett rikt och blandat sällskapsliv kring sig och berättade att alla, precis alla, hon känner är motståndare till den svenska invandringspolitiken.
- Ja, men det är ju bra. Då vet vi vad dom röstar på nästa gång då, sa jag.
- Nej det är inte alls säkert. För samtidigt är dom väldigt försiktiga med att stå upp för sin sak när det kommer till kritan. Alla är livrädda för att bli förknippade med sd och den stämpel av främlingsfientlighet, rasism och därmed risk för utanförskap det kan innebära, påpekade hon.
Medias hjärntvätt och ständiga epitet på sd sitter alltjämt djupt hos folk. Men ändå upplever jag att det under innevarande mandatperiod blivit mycket bättre hos gemene man/kvinna. Det märks vid samtal i vardagen. Kan vi bara få avslöjat lite till av medie-/politikerlögnerna fram till september finns det en oerhörd potential hos folk att komma ut ur pk-garderoben. För ingen sansad människa kan ha något att invända mot sd när det kommer till sakfrågor.
Sd är väl egentligen det enda partiet som med verklig trovärdighet kan leva upp till det ständiga talesättet att "vi nådde inte ut med vårt budskap" med tanke på den mörkläggning, vilseledning och ren smutskastning som gammelmedia står för. Man redovisar ju inte ens när 7-klövern i allt större utsträckning kopierar sd:s politik mer eller mindre rakt av.
Med en media värd namnet hade sd med hög sannolikhet varit statsbärande parti i Sverige vid det här laget.

 
Ingen bild

Lena

6 mars 2014 09:51

Instämmer med någon som lämnat ett inlägg tidigare: vilken drivkraft du har Thoralf, det är imponerande! Du går rakryggad ur det här med riksdagslistan. Men någon är mycket rädd för dig, det känns speciellt som de tar in yngre förmågor som är lättare att manipulera.

 
Ingen bild

vildsvinsgalten

6 mars 2014 09:56

Ja visst är det bra att slippa gå i pension i övre sjuttioårsåldern, det är ju mycket bättre att jobba till man ska krypa in i träfracken!

 
Ingen bild

Markku Ahonen

6 mars 2014 11:30

Jag tror att...skriver Thoralf som svar på en kommentar. Du tror väldigt mycket utan att ha fakta när du vill få gehör för dina åsikter. Inte trovärdigt...

 
Ingen bild

Pepparholm

6 mars 2014 11:36

"Jag tror att" Markku Ahonen tror sig ingå som expert i SDs valberedning för riksdagslistan!

 
Ingen bild

alf

6 mars 2014 11:45

@ Markko Ahonen

Det finns folk som tror på Allah. Vad säger du till dem?

 
Stefan K

Stefan K

6 mars 2014 12:04

@SolenLyser
Här kan du få en liten uppfattning om vad pengarna i den svenska asylindustrin skulle kunna göra för människor i verklig nöd.
http://www.lakareutangranser.se/vad-racker-pengarna

Mellan 5 och 10 miljarder läggs alltså årligen på de ensamkommande (som ibland varken är barn eller ensamma) och utrustad med miniräknare kan du med hjälp av siffrorna på Läkare utan gränsers hemsida räkna ut hur många barn som skulle kunna få hjälp i de områden där nöden är stor och där de behövande verkligen är barn.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Hulda mk1

6 mars 2014 12:50

Markku Ahonen... Visst är Thoralf duktig och han har en energi som är avundsvärd. Men ingen kan eller hinner med allt. Varför kan inte du ta fram rätt fakta istället?
Ta också fram vad alla ensamkommande "barn" kostar samhället.
Sätt det i relation till antalet anställda lärare i skolan eller anställda i vården och äldrevården. Hur många fler kan anställas om "barnens" rätta ålder kommer fram och de behandlas som de vuxna de verkligen är?
Ta nu tag i dessa frågor och återkom om några veckor med rätt uppgifter. Vi väntar...

Trovärdigheten för Thoralf är väldigt stor.
Trovärdigheten för dig är hittills noll...

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

6 mars 2014 13:37

Det är då, Ahonen, som man själv letar fram fakta om man "tror" något annat och verkligen vill ha en diskussion.

Det är fel inte att spekulera och ha något att utgå ifrån?

 
Ingen bild

Pelle

6 mars 2014 13:52

@Thoralf Ok, ja då är ingen skada skedd.

 
Ingen bild

Lis

6 mars 2014 14:08

Asylpolitiken har verkligen spårat ut, för länge sen! Undrar om det över huvud taget kommer någon vändning? Hade jag varit i en annan ålder och livssituation hade jag övervägt att utvandra till något av våra grannländer. I grunden är jag positiv till reglerad invandring, inklusive asylmottagande, som är proportionerlig till vår befolkning. Jag har inga negativa erfarenheter av den bristande integrationen men har efter hand förstått att det finns stora problem, som riskerar bli ännu värre i framtiden.

 
Ingen bild

Löksill

6 mars 2014 14:26

Ursäkta min dåliga koll på terminologin men några frågor;

I diagrammet över asylsökande, är det alltså antalet personer som sökt asyl som avses eller är det asylsökande som beviljats uppehållstillstånd? Kan man läsa någonstans om förhållandet mellan antalet asylsökande och beviljade uppehållstillstånd för de fyra länderna?

Om en svensk skulle gifta sig med någon från "Bortre Mongoliet", skulle denne då räknas in bland asylsökande eller anhöriginvandrare?

 
Ingen bild

Thoralf A

6 mars 2014 14:55

Löksill

Det avses precis som det beskrivs. Det gäller antalet asylsökande i två av diagrammen. När det gäller anhöriginvandring är det de som fått uppehållstillstånd.

I ditt exempel kommer den från bortre Mongoliet räknas som anhöriginvandring.

 
Ingen bild

Pelle

6 mars 2014 15:22

@löksill

Anhöriginvandrare.

Det finns en rad saker att uppmärksamma läsaren på. Ibland blandas de ihop. Vi har för 2013 116500 förstagångstillstånd. Dessa ges till personer utanför Norden.

Sedan har du invandring och utvandring. Den statistiken bygger helt på folkbokföringen. En svensk som bott utomlands söker inte uppehållstillstånd däremot folkbokför man sig. Samma sak med en svensk som flyttar ut. Nordiska medborgare behöver inget uppehållstillstånd. Däremot ska de folkbokföra sig. De som fått uppehållstillstånd ska folkbokföra sig skyndsamt om de har för avsikt att bo här mer än två år eller arbeta här. Det är inte alltid det sker på en gång. Därför finns en viss förskjutning i siffrorna.

De som kommer från EU har rätt att vistas i Sverige för att studera, arbeta eller leva på egna medel. I dessa 116.500 finns ett visst antal som arbetar här från t.ex Baltikum.

Den övervägande delen är dock asylsökanden och anhöriginvandrare. Här är det många fler som söker än som beviljas asyl. Historiskt har antalet asylsökanden varierat med kriser i vår omvärld men antalet anhöriginvandrare har istället ett samband med det totala antalet invandrare i landet inte antalet asylsökanden ett visst år.

Det finns fog för att anta att kategorierna asylsökanden, anhöriginvandrare och i viss mån arbetsinvandring kommer betalas av svenska skattebetalare.

Det är viktigt att vara medveten om att t.ex Baltikum vi får många bra arbetare men samtidigt finns bland dessa inte ett litet antal som arbetar ett visst antal år och som sedan får ett permanent uppehållstillstånd, tar hit sin familj som sedan har tillgång till den svenska välfärden.

De jobbar då och får lön. Först får de ett tillfälligt uppehållstillstånd. När de så arbetat en tid och visar upp att de har inkomst och kan försörja sig förvandlas det till ett permanent uppehållstillstånd. Det syns inte i någon statistik. Den statistik som visas är bara förstagångstillstånden.

Sedan är det ritt fram för fru, barn och mamma och pappa. Jag känner till flera som väntat och så fort de fått sitt uppehållstillstånd har de gjort om alla tänderna. Tandvården är inte bra där. Många måste göra om allt.

Visst, vi svenskar får billig arbetskraft, men som systemet idag ser ut får vi istället räkningen via skattsedeln. Kanske inte var så det var tänkt. Eller?

 
Lassekolja

Lassekolja

6 mars 2014 15:50

Thoralf: Graferna, som Du förmedlar här är så fantastiskt tydliga och iögonfallande, att dom borde väljas ut att ingå och presenteras i det eller åtminstone ett av, "massutskick" till hushållen före höstens val.
Utanför ämnet: I morgon fredag(7/3-14) sänds i Svt-Forum kl.15:00 - 15:45 "Så granskar vi Sverigedemokraterna" (eller nå´t sån´t) direktsändning från Mediedagarna i Göteborg!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Tony

6 mars 2014 16:14

Av alla Nordiska länder är det tydligen bara
Sverige som är utrustat med förstånd, eller?

 
Ingen bild

Putte

6 mars 2014 17:32

Som vanligt har inte finnen Ahonen någon kommentar till sitt fosterland Finlands "rasistiska" och "främlingsfientliga" invandringspolitik. Dags att bekänna färg nu överhycklare Ahonen!

 
Ingen bild

Jag

6 mars 2014 18:00

Denna statistik plus mycket, mycket mer, borde verkligen komma ut till allmänheten. Tänk er att inte ha tillgång till alt. media och bloggar och FB och twitter och allt vad som finns här på internet. Vilken information återstår då? SVT, SR, kvällstidningar och dagstidningar! Tänk er den information som dessa förmedlar! Say no more!

 
Ingen bild

peter

6 mars 2014 18:53

Tycker det är skrämmande men ännu mer skrämmade är det att länderna inte har samma färg eller plats i staplarna som matimatiker så gör man på ett sätt rakt igenom men är är alla utom en stapel lika uppsatt så frågan är var har du fått den statistik och var kan jag hitta den. för jag vet Sverige har in mycket flyktingar men jag kan tyvärr inte lita helt på de staplarna då du satt upp dem olika. så ge oss källorna tack

 
Ingen bild

Lotta

6 mars 2014 20:25

@Ahonen
Varför kommenterar du inte staplarna?

@Peter
Förstår inte riktigt din kritik. Endast det övre diagrammet skiljer sig mot de övriga två när det gäller i vilken ordning länderna presenteras. Länderna har samma färg i alla tre diagrammen.

Reinfeldt brukar alltid köra med muntrat om att Sverige inte kan minska invandringen pga en massa konventioner. Uppenbarligen har inte övriga länder skrivit under samma konventioner. OM man skrivit under samma konventioner borde inte de svenska staplarna skilja sig så markant mot övriga länder. Något SD med hjälp av tabeller som dessa borde ställa Reinfeldt mot väggen med och avkräva svar.

Vore också utmärkt att ha med i Thoralfs informationsblad.

 
Ingen bild

Thomas Matsson

6 mars 2014 20:49

Glasklart Thoralf! Fortsätt i denna bana!

Komplettera gärna med massinvandring contra bostadsbyggande. Typ tre, fyra gånger större. Källor: Boverket, Mig.

Eller dito contra arbetskraftsbehov: läkare, ingenjörer, sjuksköterskor, hantverkare etc. Källa: AF.

 
Ingen bild

Mr zoombeez

6 mars 2014 22:29

Det är de stora industrierna i Sverige som vill ha massinvandring så att de på sikt kan börja banta lönerna för sina arbetare......tror de har sagt ett ultimatum till regeringen "gör ni inte som vi säger så lämnar vi landet" min egen teori

 
Ingen bild

pg

6 mars 2014 23:08

Såg och lyssnade på kvällens "debatt" och blir orolig och kritisk till hur det s.k "Publik Service" hanterar människor och gör skillnader mellan de olika politiska partierna!
Allt är enligt SVT/SR rätt, men all kritik mot nuvarande politik är fel! (enkelt uttryckt)
När skall det s.k publik Service, börja redovisa befogad kritik mot extrem invandring med extrema åsikter och traditioner?
Om nu en invandrade väljer att klä sig för att passa in i en maskerad, måste det tålas att debiteras i alla medier!
Skolan skall inte tillhanda hålla halalslaktat livsmedel, då är det något fel!
Jag äter gärna kött, men vill inte att djuren skall plågas p.g.a av religiösa skäl!
Och är därför kritisk till att SD stöder kyrkan och försvaret!
Kyrkan är en mångårig förtryckare av den "lilla" människan!
Den "lilla" människan har tvingats att bygga bönehus och betala för rena fantasier!
Och dessa fantasier om värnplikt! Mitt minne ifrån straffkommenderingen i det militära, var att alla gjorde allt för att slippa dessa meningslösa "övningar"! Gå runt och lära sig hälsa på träd! Vad var meningen? Men på "min" tid var ogjord värnplikt lika med att vara mindre vetande, ingen anställning var möjlig utan fullgjord bortkastad meningslöst år av livet!
Dagens idrott består enbart av "proffs" och har inget med amatörer att göra! Hur kan då oönskad,hatad tid på ett regemente tillföra professionella yrkesmördare?
Kalla in frälsningsarmen!

 
Ingen bild

Marianne Bengtsson

7 mars 2014 08:16

I det lilla landet Schweiz (11 ggr mindre än Sverige) men ändock cirka 8 millioner invånare kommer det sedan 2002 årligen över 44'000 asylsökande och cirka 23'000 får stanna.
https://www.bfm.admin.ch/content/dam/data/migration/statistik/asylstatistik/uebersichten/asyl-jahre-total-d.pdf

 
Ingen bild

Robert

7 mars 2014 11:03

Precis som Martina skrev så VAR jag stolt över att tillhöra Sverige, nu funderar även jag skarpt på att flytta ifrån detta vackra land och även jag bli en *burr* invandrare i något annat land. Förstår inte att alla Riksdagspartier kan vara så trångsynta(även sveriges medborgaer). Vi har ju varken jobb eller plats för aööa. Vad ska hända med Sveriges egna fattiga, Sveriges egna gamla sjuka, Sveriges infrastruktur?. Nej det här är ohållbart.

 
Ingen bild

Sebbe

8 mars 2014 11:31

Ni som säger att Sverigedemokraterna kan rädda Sverige från invandringen har helt fel, har ni ens läst deras politik? Det verkar inte som det. Svenskarnasparti är det ENDA partiet som kan göra Sverige svensk igen och stoppa invandringen. Rösta svenskt, rösta SvP!

 
Ingen bild

Per Svensson

8 mars 2014 12:25

Det är underhållande hur källkretik inte existerar bland majoriteten av Thoralfs läsare, ta det inte på fel sett, det är absolut fina staplar, talande statestik osv. Men jag förstår inte hur man så lätt kan köpa alla dessa siffror och färgglada diagram utan att en enda källa presenteras på ett lättillgängligt sätt(eller överhuvud taget). Det känns ganska grundläggande om man vill framföra något, att presentera var/hur/varför man fått fram dessa siffror. Jag säger inte att dom inte stämmer, men jag tycker att avsaknade av källor/källkretik är ganska skrämmande.

Exempel 1:

SD representant/sympatisör presenterar statestik om asylsökande i Sverige, har och andvänder statistik taget från tex de "7-klöver styrda" Migrationsverket. Statestiken pekar på att många gånger fler söker asyl i Sverige än i våra grannländer. Vilket kan tyda på X antal saker, upp till personen i fråga att avgöra/tolka. En bra och givande diskussion kanske skulle uppstå där flera personer skulle kunne säga sitt.

Exempel 2:

SD representant/sympatisör presenterar statestik om asylsökande i Sverige. Har inga källor/källhänvisningar (kan mycket väl vara så att han andvänt samma källor som exempel 1). En hel mängd SD anhängare och motståndare börjar berömma/motsäga det som presenteratsa. Ingen ifrågasätter det som todes vara mest intressant innan man ens börjar diskutera, dvs källor.

Det jag vill säga är nog att jag har svårt att ta Thoralf samt många av personerna som komenterar här på allvar, samt att peka ut den uppenbara avsaknaden av substans för att föra en, enligt mig, diskussion utav värde.

Det är ju självklart något som kan/jag hoppas ändras, dvs min uppfattning.

/Per

 
Ingen bild

Linn

10 mars 2014 13:37

Har du tänkt på att det är dubbelt så många invånare i Sverige än exempelvis Norge och att det är därför staplarna är högre? Missvisande diagram, som tragiskt nog inte ses på med kritiska ögon, utan bara köps rakt av av dina inkompetenta läsare.

 
Ingen bild

felix

13 mars 2014 11:43

Det hade varit intressant att se siffrorna i relation till storlek på befintlig befolkning.

 
Ingen bild

Mats

28 augusti 2014 10:10

Thoralf, du har ett diagram som heter asylsökande: Kan du få fram siffror på beviljade asyler istället?
Det vore också bra nu inför valet att ha ett summerande diagram med varje lands stapel delad i asyl, anhörig, ensamkommande "barn" samt övriga.

 
Ingen bild

Johnsson

9 september 2014 17:34

Johnssonkommentar och telenr. Du borde söka vård.
Mitt sista inlägg med detta alias.

 
Björn Söderberg

Björn Söderberg

9 september 2014 17:57

Ska bli intressant att se när det blir ebb i kassan och flödet av nysvenskar fortsätter vem som kommer att våga bryta trenden som är i dag.

http://Barrkis

 
Ingen bild

martin larsson

10 september 2014 09:09

Allt började när politikern Sven Olle Olsson anordnade en folkomröstning i sin kommun om invandring eller inte. Han blev då stämplad som nazist rasist idiot och allt annat. Sen den dagen är det ingen politiker som vill eller vågar diskutera invandringen. Ingen vill äventyra sin egen politiska karriär. Förmodligen tycker alla dessa lika om Sveriges invandring, Att den nu har nått gränsen vad Sverige klarar av. Tyvärr kan inte SD ändra detta på grund av för lågt mandat. Så kaoset är ett faktum.

 
Ingen bild

hrodgar

15 december 2014 21:07

De som inte förstår följderna av den förda MISS-invandringspolitiken, borde få prova på att känna en så´n där statisitkstapel i rektum, (förlåt). Undrar hur många som skulle välja den Svenska storleken ?

 
Ingen bild

brittinger765@hotmail.se

24 januari 2015 00:22

Jag är så stolt över att parti äntligen har tagit upp invandringen och dess konsekvenser. Vad detta kostar och vem som betalar, d v s alla som betalar skatt, omsorgen, sjukvården och allt inom offentlig sektor. Många många år har locket varit på, trots att vi "vanliga" svenskar har sett konsekvenserna på nära håll. Men politikerna och journalisterna som bor på typ: Södermalm, östermalm

 
Ingen bild

brittinger765@hotmail.se

24 januari 2015 00:47

Dom s k flyktingbarn som verkar vara i 20 årsåldern? Karlar med skägg? Får dom stanna så kommer hela släkten efter. Och vem ska betala deras uppehälle? Naturligtvis våra gamla som har byggt upp detta välfärdssamhälle. Som har arbetat hela sitt liv. Och nu "belönas" dom med besparingar inom vården? Skatterna räcker inte till om vi ska ta emot all världens "fattiga"? Därför alla dess besparingar inom vård, skola o omsorg.Varför ska alla hit? Bidrag, bidrag och åter bidrag och en GENERÖS invandringspolitik.

 
brittinger765@hotmail.se

brittinger765@hotmail.se

24 januari 2015 01:03

M,Anderssons replikskifte mot SD. Vi blir gamla i Sverige och då måsste det finnas personal som tar hand om oss! Vilket jävla bullshitprat. Det verkar som att totalt outbildade, okunniga i Svensk standard, Svensk omsorg och Svenska språket ska bli vårdens lösning på indragningar inom Vården??????? Magdalenas Andersson i gårdagens frågestund i riksdagen?????http://Observant

 
Caroline

Caroline

13 maj 2015 09:18

Med tanke på att Sverige har dubbelt så stor befolkning som grannländerna så borde de svenska staplarna halveras för att på ett mer korrekt vis visa vad invandring är per capita.

http://utv-livskvalitet.blogspot.se

 
Ingen bild

Magnus

29 maj 2015 21:15

Men Jesus! Har inte orkat checka av siffrorna ovan men jag har inte heller något problem med dom. Var stolta. Sverige tar ansvar dör dom andra fegisarna duckar //Stolt och svensk

 
Kent

Kent

1 augusti 2015 10:04

En fråge parti, något annan viktig statistik, inte det?
Skulle vara intressant om du även fick fram statistik på hur många miljarder försäkringskassan betalar ut till lata infödda svenskar som går sjukskriven helt i onödan.

Dessa siffror är verkligen en kostnad för Sverige

http://trordudet.se

 
Ingen bild

lars erik

12 november 2015 14:24

det finns många bostads/arbetslösa svenskar som till och med är uteliggare.vem bryr sig om dessa människor?ingen politiker i vart fall.många har varit skattebetalare förrut.de flesta som är över 40 år o kommer hit blir ännu en gökunge att föda så länge den kan gå o stå.speciellt om man är muslim o inte vill ha tex.kvinniga chefer eller att fel musik spelas i högtalarne.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8 9
10 11
12
13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se