thoralf

Direktlänk till inlägg 12 juli 2013

VARFÖR FÖRSVARAR INGA MODERATER REINFELDTS NYA LAG

Av Thoralf Alfsson - 12 juli 2013 10:16

Den 1 juli fick vi en ny lag om vård av så kallade papperslösa. Det enda partiet som röstade nej till denna lag i riksdagen var Sverigedemokraterna.


I den mer eller mindre obefintliga debatten som varit har det nästan uteslutande varit vänsterpartister, miljöpartister och så Annie Lööf som försvarat lagen. Övriga partier har varit frånvarande i debatten. Fredrik Reinfeldt och moderaterna drev igenom lagen men jag har inte sett en enda moderat försvara den lokalt i Kalmar län. Delar inte moderaterna och allianskollegorna i Kalmar län statsministerns uppfattning i frågan. Jag får känslan av att politikerna helst lägger locket på och hoppas att debatten skall dö ut. Många kan och vill inte försvara lagen när de ställs tillsvars av den vanlige väljaren.


I veckan var tokvänstern ute och försvarade lagen i en debattartikel i Barometern. Inget förvånande i det. Jag skickade in ett genmäle på debattartikeln som publicerades i dagens tidning men även på nätet, dock utan kommentarsmöjlighet. Läs mitt genmäle.


Jag blev minst sagt förvånad när jag läste mitt genmäle. Barometern hade nämligen tagit bort visa delar av texten. Uppenbarligen var inte dessa delar politiskt korrekt. Att personer som reser in i landet illegalt och ofta försörjer sig på svartjobb eller kriminalitet är tydligen inte ok att skriva enligt Barometern. Jag förstår inte problemet! Jag rekommenderar Barometerns journalister att besöka tingsrätten och studera domar så kanske sanningen även kommer till redaktionen.


Nu hoppas jag få se några moderater försvara lagen om vård av papperslösa i ett svar på mitt genmäle. Eller kanske någon socialdemokrat eller folkpartist vågar ta till orda.


Men jag tror alla mina läsare förstår varför det bara är miljöpartister och vänsterpartister som försvarar denna lag.


UPPDATERING!

Vårt infoblad om vård av papperslösa går åt som bara den och det är dags att göra en ny beställning till tryckeriet. Flera har anmält att man vill dela ut bladet på sin hemort. Är du intresserad av att dela ut bladet någonstans i Kalmar län så går det bra att mejla mig.


 

 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Rune

12 juli 2013 10:43

Moderaterna och andra allianspartier vill ju förstås inte att detaljerna i denna nya lag skall bli allmänt kända. Det går ju inte att diskutera lagen utan att pinsamma fakta kommer fram.

 
Ingen bild

Zigge

12 juli 2013 10:44

Hälsa och välstånd omfattar inte rätten att kritisera den store hövdingen

 
Stefan K

Stefan K

12 juli 2013 10:53

Jag tror att många moderater, inte minst på kommun- och landstingsnivå, är negativa till detta förslag och till samarbetet med Miljöpartiet. Reinfeldt är allt tydligare avskiljd från den verklighet som majoriteten av det svenska folket lever i, till skillnad från hans kommun- och landstingskollegor som lever betydligt närmare sina väljare.
Det jäser hos moderata väljare, det vet jag eftersom flertalet i min bekantskapskrets fortfarande röstar M och denna bild tror jag moderata politiker på lägre nivå nu ser växa fram.

Samma sak gäller säkert också politiker från andra partier, med det givna undantaget Mp och V.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Peter

12 juli 2013 11:31

Jag är av uppfattningen att en internationell bankelit drar i trådarna, och har så gjort sedan 1700-talet.
Varför har vi massinvandring och varför så många illegala? Jo, detta gynnar dessa banskters, som bl a tog över amerikanska centralbanken 1913 genom statskupp som mörkas av media. Efter 1913 har ett antal europeiska bankirer rätten att trycka US dollar, vilken är världens reservvaluta.
Så vad har massinvandringen med denna kaballistiska grupp av bankirer att göra?
Se på effekterna av invandringen: ökat antal rån, guldsmedsbutiker och banker rånas, illegala jobbar svart mer än svensken och betalar ingen skatt = kontanter anses vara rånrisk och pengatvätt, varför bankerna i Sverige promotar avskaffandet av kontanter.
Bra tycker säkert många inom SD, då kan vi sätta käpparna i hjulet på invandringen. Men .... då har banken total kontroll på pengasystemet. För Riksbanken ger bara ut sedlar/mynt (kontanter) resten av penningmängden är elektronisk och finns hos de svenska privatägda storbankerna SEB, Handelsbanken, Swedban ovh Nordea.
Och redan nu kan vi läsa om kreditkortsbedrägerier, hur svenska pass sälj av invandrarna till nya illegala. Dessa rapporter kommer från svensk media, som styrs av bankeliten, liksom våra korrupta politiker. Den som gpr emot monstret av internationella bankeliten blir inte långvårig. Se på på mediedrevet på Håkan Juholt som ansåg att Sverige inte skulle ställa upp i Europakten. Då krälade Leif Pagrotski och andra fram för att eliminera Juholt från partiledarposten. Vilket torde visa på att bara några få insatta med makt är insatta och följer direkta order från bankeliten.
Så, när kontanterna är borta och vi alla måste ha bankkonto med bankkort för att kunna köpa och sälja, då lyder vpr exustens under privata bankirer. När vi som medborgare egentligen skulle styra över vpr egna valuta.
Och när bankkort anses vara för osäkert, rånrisk samt identitetsproblem, ja då kommer bankeliten propagera genom sina organ massmedia, att vi bör chippas i handen för ID-kontroll samt för skanning när vi köper eller säljer.
Då är vi som våra husdjur, chippade och vi har en ägare och matte - den internationella bankeliten ...

 
Ingen bild

Anette

12 juli 2013 12:07

Vet inte vad som är värst, lagen som diskriminerar svenskar i svensk sjukvård eller politiker och medias uppenbara försök att tysta och mörklägga genomförandet.

Varje år har vi fått ta del av regeringens förklaringar till varför det inte finns pengar till att ta bort straffskattetillägget på pensionerna, men detta finns det uppenbarligen pengar till!

 
Lassekolja

Lassekolja

12 juli 2013 12:14

Thoralf, Du har verkligen känsla för frågor, som förtjänar att lyftas fram lite extra. Jag minns Björn Söder´s fantastiska framträdande i Riksdagsdebatten. Tror det var i hans slutanförande som han poängterade att han kommer att se till att så många väljare runt om i Sverige, som bara är möjligt, kommer att ha klart för sig innebörden av "Skammens dag".
När Annie Lööf ondgjorde sig i Almedalen över att SD kallade dagen för beslutet "Skammens dag", då "glömde" hon att berätta att det skamliga var att våra äldre, som byggt Välfärdssverige, tvingas betala dyrt för både mediciner och tandvård vilket illegala invandrare(ej flyktingar!!!) erhöll för 50:-kr!
Jag förstår att inga "riktiga" Moderater vill förknippas med detta horribla Riksdagsbeslut i onödan för visst är det pinsamt! SD däremot kan bara tacka och ta emot nya anhängare även om priset är högt för svenska skattebetalare!
SD 2013 & 2014 !!!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Karina63

12 juli 2013 12:31

Min man bet av en tand igår, så han ska gå till tandläkaren nu om en stund. Kommer kosta betydligt mer än 50 kronor. Så det var den semesterkassan.... :(

 
Ingen bild

Hulda mk1

12 juli 2013 12:44

Innan alla sågar Reinfeldt och önskar att Allinasen ska avgå idag, måste vi fråga oss, vad är alternativet?
Blir det bättre om Löven blir Statsminister? Vilka villkor kommer Miljöpartiet och ev. Vänstern att ställa för att stödja honom?
Miljöpartiet kommer att vilja ha Miljöministerposten, givetvis. Säkert också minst en ministerpost på invandringsområdet.

För mig och många andra landsbygdsbor, blir Miljöpartiet i regeringen en ren katastrof.
Bränsleskatten lär höjas. För boende, bönder, småföretag och skogsnäring, sämre ekonomi och avflyttningen kommer att öka.
Småorter kommer att mista affären, sedan skolan och bensinstationen.

Som "räddning" kommer då Migrationsverkets förhandlare och erbjuder sig att hyra in asylsökande i ortens tomma lägenheter.
Änu mera taktiskt är givetvis att komma när affären och skolan är precis på gränsen att försvinna...
Några "papperslösa" barn till skolan är också ett argument...

På detta kommer Miljöpartiet att stoppa en ev. kommande vargjakt och stoppa nybyggen av vägar. Säkert ännu mer än vad jag kommer på nu i skrivande stund.
Det enda som bromsar/stoppar detta är att Aliansen får majoritet eller allra helst att SD får 51 procent.
Till slut: Jimmie Åkesson har alldeles rätt, Miljöpartiet är SD,s viktigaste motståndare...

 
Ingen bild

Du sköna nya Sverige!

12 juli 2013 13:09


---^^^^^^---
Farligt att vara brevbärare i mångkulturella Flemmingsberg
---^^^^^^---

Brevbärare utrustas med överfallslarm efter hot

DET NYA SVERIGE! Efter att brevbärarna på Terapivägen i mångkulturella Stockholmsförorten Flemingsberg hotats och trakasserats upphörde postutdelningen tillfälligt. De boende fick istället själva hämta sin post på postkontoret. Nu är brevbärarna tillbaka, utrustade med överfallslarm;
skriver den eminenta sajten Avpixlat
http://avpixlat.info/2013/07/12/brevbarare-utrustas-med-overfallslarm-efter-hot/

 
Ingen bild

Tony

12 juli 2013 13:57

Jag kan inte förstå att gamla garvade Politiker, som innerst inne vet att detta är en skymf mot Svenska medborgare, kan
försvara, eller i alla fall axeptera Reinfeldts hjärnsläpp.
Hur kan en medelmåttig politiker som han idka en sådan makt
över koleger som varit aktiva politiker i många år, utan att någon av dem tar sitt förnuft tillfånga och lämnar partiet.
Sverige måste vara det enda landet i världen, som ger bättre
förmåner till andra länders människor än sina egna!

 
Ingen bild

Maja Dacke

12 juli 2013 14:02

Peter, detta med chippning är redan gammalt och beprövat, men det sker inte i handen ... Dagens chips är så små att de kan injiceras med ... t ex vaccin mot någon infektion.

Min tanke följde ditt resonemang om kontantstopp och tvånget att betala med kort. Jag vill köpa något litet godis i en butik, låt säga för 8 kr. Men där dras också den extrakostnad som butiken har - låt säga 10 kr (om inte mer). Många butiker godkänner inte kortbetalning under 50 kr har jag sett.

Men vad händer i längden? Antingen köper kunden mycket mer än vad som behövs eller avstår helt. Det senare kan bli det vanliga mönstret. Och vad händer med de små butikerna då? Ja, det kan alla räkna ut. Och kedjereaktionen av detta är lika lätt att förstå.

När kontanter slopas börjar byteshandeln och vi är tillbaka i bronsåldern eller nåt ditåt. Detta är enbart av godo för dem som sitter och solar sig i toppen av pyramiden. Tala om Världarnas krig och Världsrymden anfaller ... vi är redan där.

 
Ingen bild

Hulda mk1

12 juli 2013 14:03

När man läser tokvänsterns debattartikel, slås man av den enorma naivitet som framträder tydligt.
De verkar inte fatta att detta ger vem som helst chansen att komma hit illegalt och få snudd på gratis sjukvård. De verkar vilja köra Sverige i botten och sedan få sitt drömland, det multikulturella kommunistiska Sverige.
Ack, korkade människor...

 
Ingen bild

Hulda mk1

12 juli 2013 14:14

Maja Dacke...
Som boende på landsbygden där pengar ibland går "lite bredvid", hör jag ibland funderingar om framtidens betalningar.
Då kommer ofta tankar om bytesaffärer upp.
Alt. är någon annan valuta som då blir inofficiellt kontantmedel.
En annan fråga är också den kontroll som myndigheterna kommer att kunna ha över oss medborgare. Vart vi handlar och vad, eller tom. vistas (mobilen) kan kontrolleras 24/7.
Nu kan man iaf. stänga av mobilen och betala "in cash"...

 
Ingen bild

Åskan

12 juli 2013 14:41

Jag funderar på en sak: för några år sedan blev det olagligt att ta olika betalt för herr och damfrisyrer. Men det är fullt tillåtet att ta olika betalt för vård? Alltså papperslösa vs Svenskar.

 
Ingen bild

Stellan Bojerud

12 juli 2013 14:47

Skrivfel i sista faktarutan: Står 16557 kr landstingsskatt. Skall vara 6557. Totalen blir då 13112 och inte 23112.
Trevlig sommar!

 
Ingen bild

Peter

12 juli 2013 15:10

Min slutsats är att det finns en agenda som vi bör fokusera oss på, och det är den internationella bankeliten som vill förslava mänskligheten; genom bl a massinvandring (som söndrar och löter Eliten härska) och som leder till att naiva svenskar tycker det är en bra idé att stoppa rån, svarthandel (pga ökad kriminalitet pga invandring) genom avskaffandet av kontanter.
Hallå, varje dag står det om rån och identitetsstölder. Detta är planerat sen länge, att vi ska gå med på att byta ut vår frihet mot "ökad säkerhet". Men hade vi inte haft illegala, invandring med falsk identitet, ökat antal brott p g a utomeuropeer - då hade vi aldrig behövt byta ut vår frihet mot "säkerhet". Denna bytesaffär är ganska tydlig i USA med ökad övervakning där allt som pågår på nätet sparas i gigantisk databas, drönare, Home State Security som en militärpolis. Listan kan göras längre.
Kommunismen dog aldrig ut, det fysiska kommunistiska kriget fortsatte som kulturmarxism, där kriget står om vad du ska veta, tro på, känna, tycka. Som att vi ska tycka om feminism, homosex, invandring, avskaffandet av kontakter, önska oss "säkerhet" e t c.
Jag skulle vilja påstå att det hått så långt att vi redan har förlorat. Eftersom den internationella bankeliten redan har genomfört franska o ryska revolutionen, inkl den kinesiska, raserat Europa två gånger genom världskrig, slagit ut Japan - och tagit kontroll över centralbanker, skapat IMF, skuldsatt varenda nation samt de flesta personer i väst genom bolån, konsumtionslån - så är det tydligt vilka som har makten. Och när kontanterna avskaffas så försvinner den sista friheten (valfriheten) när du ska köpa eller sälja. Utan Bankens godkännande kan du inte köpa eller sälja. Det är på deras villkor. De vet var du köper, hur du handlar. När Bankeliten träder fram och förklarar den Nya Världsordningen (NWO), den nya normaliteten, vilket kan gå från en fredag till nästa måndag, där finns det ingen väg ur deras klor.
Tänk igenom själv. Är mina farhågor berättigade? Är pengasystemet uppbyggt så att några få inte kan sko sig, eller att makten hamnar hos några få? Börja googla på dessa frågor.
Vad händer när kontanterna försvinner? Bl a kommer Bankerna tjäna mer pengar, då kontanter aldrig genererar en transaktionsavgift som bankkort gör. Du kan aldrig ta ut dina pengar! Alla dina besparingar är hos ett privat företag (läs bank).
Pengar skapas genom lån. Då knappar banken på sina datorer och vips så har nya pengar skapats genom tomma luften. De privata bankirerna till Federal Reserve har en Maskin som tillåter dem att producera pengar ur tomma luften - tänk vem vill inte äga en sådan maskin som privatperson.
De pengar du lånar tas sällan ut i kontanter. Ex om du lånar pengar till en bil, som du köper hos en bilhandlare, då kommer lånebeloppet hamna på bilhandlarens bankkonto - lånet, de nya pengarna från tomma luften, lämnarinte banksystemet - men du måste betala ränta (för att få hyra dessa pengar).

Pengasystemet är byggt för att krascha då pengar skapas genom skuld och inte har ett värde som när sedlar kom till, som form av pantbrev då man lämnade in bl a guld i bankvalv för att guldet inte skulle stjälas. Samtidigt var det smidigare med papperlappar som värdebevis är kånka på tunga metaller. Skulle alla hämta ut kontanter skulle bankerna kursa, då kontanter bara står för ca 3-5% av totala penningmängden i Sverige.
Pengasystemet är ett bedrägeri, ett pyramidspel. Den som inom en framtid tror sig ha tillgångar på banken, pensionspengar att hämta ut, kan troligtvis se sig blåsta. Min slutsats är att detta monster till pengasystem kommer kollapsa då alla skulder inte kan räknas av, så måste man nollställa hela systemet och nörja om från början. Då kan det bli som i Cypern, när sparare fick se halva sina elektroniska tillgångar på banken helt plötsligt borta.
Det politiska parti som inte tar upp frågan om pengasystemet, som ignorerar det jag har skrivit här, ställ dig frågan om varför. Visserligen har många inte en susning vad som är pengar, hur det är uppbyggt, om hur privata bankirer har startat och finansierat revolutioner samt krig (då media medvetet mörkläggt denna kamp att ta över nationers pengasystemet samt sätta nationer och människor i skuld - den som är i skuld är icke fri) - men varför diskuteras inte detta?!

 
Varg i Veum

Varg i Veum

12 juli 2013 15:34

Moderaterna gillar nog inte lagen mer än vanligt folk, men de var tvugna att straffa de 300 000 som röstade på SD på något sätt :D

http://vargiveum.wordpress.com

 
Ingen bild

Observerb

12 juli 2013 18:23

Vi har ett s.k pensionssystem som är fullt med orättvisor.Förlorare är de drygt två miljoner pensionärer som har en genomsnittlig allmän pension på 11400 kronor i månaden före skatt.Vi har drygt 800000 personer över 65 år vilka inte har arbetat alls eller mycket lite och som får s.k garantipension.En ogift pensionär som inte tjänat in någon pension alls kan med maximalt bostadstillägg erhålla 1288 kronor i månaden.Den eller de vilka arbetat i 40-45 år kan alltså efter denna tid med inbetalda avgifter inte ens räkna med att få högre pension än den eller de som inte betalat in ett endaste öre.Tittar vi sedan på det ytterst generösa ÄFS-systemet,statligt äldreförsörjningsstöd blir man än mer konfunderad.ÄFS är inkomstprövat,dessutom skattefritt och räknas inte som inkomst.Därmed får den som har ÄFS gratis hemtjänst.ÄFS-mottagren har också rätt till att ha upp till 3000 kronor i månaden i inkomst från sitt gamla hemland och kan bo där tre månader om året(utanför Europa) och hels året(inom Europa) med bibehållen ÄFS.Inklusive bostadsbidrag kan ÄFS uppgå till 14337 skattefria kronor i månaden.Dessutom kan man hyra ut bostaden när man är utomlands.15700 har ÄFS och siffran ökar ständigt.80 % av mottagarna av ÄFS är invandrare utan en enda arbetsdag i sitt nya hemland.Vi har alltså ganska så olika pensionssystem parallellt med varandra.Få svenskar är informerade om dessa skillnader.Något intresse från politiken eller myndigheterna att informera om skillnaderna d.v.s orättvisorna mellan systemen finns inte.Anledningen är naturligtvis att man är medveten om vilken sprängverkan för debatten om pensioner en redovisning innebär.Det vet t.ex pensionärer som frågat öppet på möten om ÄFS och önskat sifferredovisning i den pensionärsorganisation de tillhör.Man svarar helt enkelt inte på frågor om ÄFS i pensionärsorganisationerna berättar medlemmar i dessa.Det svenska pensionssystemet behöver göras om från grunden och ffa göras likformigt och rättvist.
Det parti som i valrörelsen vågar lyfta och gång på gång ge exempel på detta systems svagheter och inte minst orättvisor har mycket att vinna.

 
Ingen bild

Magentan

12 juli 2013 18:24

@Varg i Veum
Jag tror inte att moderaterna generellt tyckte att de var tvungna att straffa de 333.000 som röstade på SD. Det var nog enbart Reinfeldt som ansåg att det var nödvändigt. Den här nya lagen bör därför i rättvisans namn och för enkelhetens skull kallas för REINFELDT-LAGEN! Så att vi alltid ska minnas detta svek mot alla svenskar, främst sveket mot våra gamla.

 
Varg i Veum

Varg i Veum

12 juli 2013 18:50

@Magentan Jo, det stämmer nog att det var en personlig grej för Fredde, han visste att ingen skulle våga säga emot eftersom rasistkortet trumfar allt annat. Den som sitter med den vinner alltid i dagens samhällsklimat.

http://vargiveum.wordpress.com

 
Ingen bild

Robert A

12 juli 2013 19:11

@Thoralf: Vill gärna sprida det framtagna infobladet även i Linköping, något sätt att ordna detta rent praktiskt via SD:s lokalavdelning?

 
Svensson

Svensson

12 juli 2013 20:12

Vi tycks se en spricka i Moderaterna,Reinfeldt och dom andra partimedlemarna tycks inte dra jämt.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Morningstar

12 juli 2013 20:44

@Peter. Jag har varnat för NWO i flera år men inte många vill lyssna. Jag antar att det låter som galenskap i deras öron. Iofs är det galenskap också men det är inte min galenskap. Att nånting är på gång har varit uppenbart i flera år. Så vitt jag kan se har vi alarmister inte gjort någon som helst skillnad. Allting verkar gå helt enligt deras planer. Jag skall ärligt talat säga att jag vet inte ens om det går att stoppa längre. Bara det som händer i USA är mycket skrämmande och vanliga medier skriver inte om. En del känner kanske till deras FEMA camps men har gått på propagandan att dom är till för en "katastrof". Men hur man kan behöva den mängden av läger, tror det är 800 och med taggtråden inåt, vakttorn som i vilket koncentrationsläger som helst är oerhört skrämmande. Lägger man där till alla godsvagnar med kedjor, hundratusentals likkistor i plast, miljontals genomträngande ammunition och det som kommit fram på senare tid, att deras regering köpt in 30000 giljotiner kan bara innebära en enda sak. Ett sedan länge planerat folkmord. Vad kommer det att innebära för oss i Europa den dagen då Obama utlyser Martial Law? Hur har dom tänkt sig att genomföra massmorden på oss här på denna sidan Atlanten?

 
Ingen bild

OT

12 juli 2013 23:45

Är jag en gycklare?

"Konflikten mellan den anonyma makten och konstnären": http://avpixlat.info/2013/07/11/konflikten-mellan-den-anonyma-makten-och-konstnaren/

Javisst!!! som en SD'are vill jag bli söndertrasad eller med andra ord "I wonna be trashed - Los Colorados": http://www.youtube.com/watch?v=Dqy6bwhWy_s&list=RD02Z3YQ24i1wP0

 
Ingen bild

OT

12 juli 2013 23:59

Apropå folkpartiet...

"folpartiet change position
Like a girl changes clothes
Yeah you, PMS
Like a bitch
I would know

And you over think
Always speak
Critically

I should know
That you're no good for me (the voter)": Los Colorados Hot & cold

 
Ingen bild

OT

13 juli 2013 00:00

Sorry, glömde länken - Los Colorados Hot & cold: http://www.youtube.com/watch?v=1upZz3a-7iM&list=RD02Z3YQ24i1wP0

 
Ingen bild

OT

13 juli 2013 00:19

Är jag en gycklare?

Apropå att nya väljare tillkommer från alla håll till SD...

Thunder Busters (AC/DC vs Ghostbusters Mashup): http://www.youtube.com/watch?v=jiH1wNmZTII&list=RD02Z3YQ24i1wP0

P.S Jag vet att jag yttrar mig för döva öron.

 
Ingen bild

OT

13 juli 2013 00:34

Är jag en gycklare?

Apropå "Somebody That I Used to Know" (Socialdemokraterna): http://www.youtube.com/watch?v=d9NF2edxy-M&list=RD02Z3YQ24i1wP0

P.S "I'm a loser baby so why don't you kill me": http://www.youtube.com/watch?v=YgSPaXgAdzE

 
Ingen bild

S-E Karlsson

13 juli 2013 08:48

Vägglöss ,löss och kackerlackor ökar i Sverige och det sägs bero på svenskarnas ökande utlandsresor , den verkliga orsaken förtigs , vet inte om man ska skratta eller gråta när man läser om detta !

 
Ingen bild

Ludvig

13 juli 2013 08:57

Jimmie hade verkligen rätt, skammens dag. Det är att spotta våra egna svenska pensionärer rätt i ansiktet. Lustigt att endast SD vågar säga som det är. Var är pensionärsorganisationerna?

 
Ingen bild

Nemesisdivina

13 juli 2013 10:56

Varför inte lägga ut broschyren som en .pdf - fil, så man kan skriva ut den själv?

 
Ingen bild

Peter

13 juli 2013 11:46

@Morningstar
Sverige och resten av västvärldens befolkning har tyvärr blivit fördummande, passiva (håller sig till sin trygghet och konsumitinsnoja) - de är det sovande folket som Reinfeldt uttryckte det.
Här en intervju om hur pengasystemet borde vara uppbyggt (suveräna nation trycker upp sin egna valuta, och inte som nu, privata profitörer genom skuld) http://youtu.be/cOejMmAXIUk
Något katastrofalt kommer hända med USA, det kan den som har ögon på skaft inse.
Visste du att kaballisterna som The Moneymasters troligtvis tillhör en "religiös" tro att "rätta till" världen genom praktisk Kabbalah? Och genom att göra världen sämre så framtvingar sin messias att frigöra sig, så de kan bli vörldens härskare. Vet inte vad man ska tro, men Rothschilds & Co, frimurare m fl, har mycket ockult symbolik, t o m på dollarsedeln.
Och titta på alla nya filmer som visas i USA (Besök IMDB.COM) så gör Hollywood (tillhör kabbalisterna) de flesta filmer numera om jordens undergång, zombies, aliens, demoner, skräck, evil, terrorister, monsters.
Pengasystemet kommer inte hålla och den dagen kommer många gråta när de upptäcker att de har förlorat allt.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10
11
12 13 14
15 16 17
18
19 20 21
22
23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se