thoralf

Alla inlägg den 24 juli 2013

Av Thoralf Alfsson - 24 juli 2013 23:55

Idag skriver Östran om att ett nytt parti som kallar sig stabilitet skall bildas. Rubriken i Östran är

”Ny rörelse vill bekämpa Sverigedemokraterna”. En Helena Modin från Kalmar skall vara initiativtagare till detta parti. I stort sett samma sak skrev Radio Kalmar i april och man intervjuade även Helena Modin.


Uppenbarligen går det inte så bra och därför kör man nu en ny vända i media och lockar med att man skall bekämpa Sverigedemokraterna, vilket inte nämndes för tre månader sedan.


Helena Modin säger enligt Östran att ”Sverigedemokraterna är en fara för Sverige”


Jag kallar det för rent trams!


Helena Modin är även medlem i humanisterna och jobbar tydligen som verksamhetsutvecklare på Kalmar läns landsting om uppgifterna på nätet stämmer.


Ett parti med det uttalade budskapet kommer enbart hjälpa fram Sverigedemokraterna i valet 2014.


Idag har vi också kunnat läsa om naiva journalister som kallar ett bombdåd för däckexplossion. Det räckte ju med att titta på den bild som visades på nätet för att konstatera att det inte rörde sig om en däckexplossion. Journalisterna kunde ju frågat lite hos en däckfirma om en däckexplossion kan ge sådana skador. Nu är det bara frågan om buset kommit till stan eller om det är en mångkulturell konflikt? Läs artikel i Barometern.


Vi har även kunnat läsa om en utomhusvåldtäkt i Läckeby utanför Kalmar. Polisen vädjar om hjälp från allmänheten! Men som vanligt kommer inget signalement på gärningsmannen. Fast häromdagen skrev man om en annan våldtäkt. Då kunde vi läsa att gärningsmannen var blond. Att gärningsmannen är mörk kan man dock aldrig läsa i media, då det är rasistiskt.

Av Thoralf Alfsson - 24 juli 2013 10:14

 

Förra året köpte jag en Piaggio MP3, 400cm3 (trehjuling) med en toppfart på ca 160km/h. Jag har upptäckt att den är alldeles utmärkt att använda vid utdelning av infomaterial, dessutom är den väldigt rolig att köra. Allra roligast är att köra på de små mina fina öländska vägarna.


Jag har delat ut närmare 4000 infofoldrar om vård av papperslösa med hjälp av trehjulingen. Infofoldern väcker reaktioner har vi noterat på vår partitelefon, både positiva och negativa. Men det är ju syftet med vår kampanj! En hysterisk dam har ringt och ville inte ha våra ”rasistiska” flygblad i sin brevlåda ;-)

Andra ringer och tackar oss för att vi informerar om denna tokiga lagändring.


På Öland är det också väldigt fint ordnat med postlådornas placering på många bostadsområden.


 



För några dagar sedan åkte jag förbi Wikegårds camping på Öland. Kom då att tänka på en artikel jag läst i Barometern om att denna camping skulle bli den första gaycampingen på Öland. Läs artikel i Barometern.


Jag har hört ölänningar kommentera den artikel på stranden i allt annat än positiva ordalag. Nu vet jag inte om detta är någon god marknadsföring för campingen. Då jag tror många familjer sökt sig till campingen och dess badstrand. Nu tror jag att många barnfamiljer kommer vända campingen ryggen i fortsättningen när det finns så många andra alternativ på Öland.


 

Infart till Wikegårds camping.           Foto Thoralf Alfsson


Jag gissar att många nya gäster vänder när de ser hur man flaggar vid infarten till campingen. Jag tror att Öland ännu inte är moget för en camping med detta tema men det lär framtiden utvisa.


Campingen är väldigt försiktiga med att ”flagga” med sin nya profil på sin hemsida.

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10
11
12 13 14
15 16 17
18
19 20 21
22
23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards