thoralf

Alla inlägg den 10 juli 2013

Av Thoralf Alfsson - 10 juli 2013 23:49

Ännu ett inslag i SVT frias av Granskningsnämnden. Förtal och insinuationer om SD är numera vardagsmat i våra public service kanaler. Den ”opartiska” Granskningsnämnder friar allt som har med SD att göra. Jag tror dessa journalister i Granskningsnämnden är väl utvalda att utföra sitt värv. Det vill säga skydda makten! Expo:s anställda tycker säkert att de gör stordåd i media men i själva verket fungerar de som nyttiga idioter åt den politiskt korrekta makteliten.


    


Tyvärr tror jag detta kommer utmynna i någon form av protest mot Granskningsnämnden. Själv känner jag det som fullständigt meningslöst att anmäla något för den partiska nämnden och dess ledamöter. Jag ser det som mer meningsfullt att dela ut flygblad eller informationsblad till hushållen.


Den politiskt korrekta makteliten svänger sig med allt tydligare lögner för att upprätthålla sin maktposition. Verktygslådan behöver ständigt utvecklas för att hålla sanningen borta från de svenska hushållen och väljarna.


Inte minst den politiskt korrekta media vi tvingas leva med. I Barometern publicerades igår ett genmäle skrivet av två vänsterpartister Kaj Raving och Linda Fleetwood. Hur många tror att insändaren som de skickat ett genmäle på publicerats på webben av Barometern. Självklart inte då den var kritisk mot den nya lagen om vård av papperslösa. Att inte publicera huvudartikeln utan endast ett genmäle visar med all tydlighet hur politisk korrekt Barometern är.


Nu har jag skickat in ett genmäle på genmälet och fått ett positivt svar om publicering från Barometerns Anders Blank. Om löftet hålls publiceras det på fredag.


Kaj Raving och Linda Fleetwood menar att vissa framsteg gjorts när det gäller vård av papperslösa. Vilka ytterligare framsteg har Vänsterpartiet i sikte? Hur kan ett landstingsråd vara så fruktansvärt verklighetsfrånvänd?


Dessa människor måste röstas bort från sina maktpositioner i september 2014!

Av Thoralf Alfsson - 10 juli 2013 00:13

 

Tiggare                      Foto Thoralf Alfsson


Idag har vi kunnat se ett reportage i SVT:s nyhetsändningar om en ”grupp” som inte omfattas av den nya lagen om vård för papperslösa. Uppenbarligen vill journalisterna på SVT att Sverige skall bryta mot de EU-lagar som styr hur sjukvården regleras mellan EU-länder. I och för sig är det inget förvånande då ca 70-80 procent av de som jobbar inom public service är vänsterpartister eller miljöpartister.


Troligtvis mår Annie Lööf väldigt illa nu. Vi får se hur hon agerar när det gäller tiggare från Rumänien. Givetvis måste även dessa få fri sjukvård i Sverige. Alla har ju rätt till sjukvård enligt Vänsterpartiet. Det är en mänsklig rättighet.


Se gärna reportaget på följande länk.


Det känns faktiskt väldigt bra att vi kommit igång med att dela ut vårt informationsblad om det huvudlösa beslutet om vård för papperslösa eller rättare sagt till personer som befinner sig illegalt i vårt land. På marknaderna har detta blad delats till alla besökare som pratat med oss. Vissa områden på Öland kommer även få dessa blad utdelade. Idag har ca 500 hushåll fått detta informationsblad på Öland.

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10
11
12 13 14
15 16 17
18
19 20 21
22
23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards