thoralf

Direktlänk till inlägg 17 maj 2014

NEDSPARKADE, VANDALISERADE OCH STULNA

Av Thoralf Alfsson - 17 maj 2014 08:01

Började dagen med en morgonrunda för att kolla våra valplakat. Tyvärr möttes jag av en bedrövlig syn. Nedsparkade valplakat, sönderslagna valplakat, vandaliserade valplakat och på vissa platser var valplakaten försvunna. Troligtvis flyter de i Kalmarsunds vatten. Givetvis kommer vi upprätta en polisanmälan.


Kan bara konstatera att samhället och skolan fullständigt har misslyckats med att utbilda dagens unga människor. Eller är det ett uttryck för det så eftersökta mångkulturella samhället. Utan tvekan håller jag på att förlora tron på Sveriges framtid och utveckling.


Men när argumenten tryter åker nävarna fram!


Det mest sorgliga är hur media och etablissemanget hanterar dessa yttringar i samhället eller snarare sagt inte hanterar det. Drabbar det Sverigedemokraterna så får vi skylla oss själva! Jag undrar vilket samhälle som media och etablissemanget vill ha?


Idag läste jag något i tidningen som jag kände stor avsmak inför men det kommer jag återkomma till senare idag. Det var mycket avslöjande!


Givetvis fotograferade jag förödelsen i Kalmar!


 

 

 


Det är ingen tvekan om mot vem dessa "sjuka" yttringar riktar sig emot. Kristdemokraterna och Folkpartiet räknas uppenbarligen till de goda av dessa vänsterextremister.

 
ANNONS
 
Ingen bild

undrande

17 maj 2014 08:40

I min hemstad verkar man helt enkelt ha tagit bort dem. Jag har hittills inte sett en enda SD-skylt.

 
Ingen bild

World Traveller

17 maj 2014 09:08

Jag skickade idag ett mail till Vänsterpartiet och ett till Ungvänster och erbjöd mig att hålla kurser i demokrati, yttrandefrihet och folkvilja eftersom de har så uppenbara problem med dom begreppen.

 
Ingen bild

Tony

17 maj 2014 09:12

Det är väl samma vänstersvans som varit i farten igen.
Går dessa ligister inte i skolan? Vem förser dessa
ynkliga individer med pengar? Är det Moderpartiet?
För man ska aldrig lita till vad en socialist säger,
Jonas Sjöstedt lotsades i vart fall att ta avstånd
från idioterna, men troligtvis ler han åt deras
djupt odemokratiska metoder, och vår senildementa
Media håller som vanligt truten när det drabbar SD.

Det är bara att hoppas på att Svenska folket också
lägger märke till vad dessa små odjur sysslar med,
och röstar därefter!

 
Ingen bild

S-E Karlsson

17 maj 2014 09:12

Hoppas att Barometern kommer att skriva om detta till på måndag !

 
Ingen bild

World Traveller

17 maj 2014 09:20

Nu publicerar tydligen vänstermedia och vänsterbloggar bilder på lille Anton (vars mamma blev misshandlad av en vänsterfascist och Anton kallades horunge) när han ger blommor till Åkesson tillsammans med ett foto på Hitler och ett litet barn.
Hur kågt kan vänstern sjunka tror ni? Finns det någon botten på deras vidriga metoder?

 
Ingen bild

bonnläpp

17 maj 2014 09:23

@World Traveller, istället för att ge idioterna uppmärksamhet är det inte bättre att du tiger ihjäl skiten?

Ingen uppmärksamhet, ingen respons.

 
Ingen bild

Lotta

17 maj 2014 10:23

Odemokratiska små kryp som inte begriper bättre. Troligtvis är de uppvuxna under den sedan decennier rådande "fria uppfostran" dvs ingen uppfostran alls. Denna sk uppfostran går som en röd tråd genom samhället och kan troligtvis även till vis del märkas i de allt mer skrala resultaten i Pisaundersökningen. Dagens föräldrar vågar helt enkelt inte sätta sig upp mot sina barn utan låter barnen bestämma. När det sedan går åt h-vete skyller man bekvämt på samhället.

 
Ingen bild

Stefan A

17 maj 2014 10:27

Bedrövligt, Sveriges dilemma att man givit personer i åldern 0-18+ i princip straffbefrielse, man stävjar brott genom straff och inte genom straffbefrielse och en klapp på axeln,mötesstörarna t.ex körs bort, antecknas och släpps sedan händer inget mera, avskrives, brott kan ej styrkas är nog den vanligaste motiveringen från åklagare, därför tror man att man kan göra vad man vill,och det kan man, hade dessa störningar och förstörelse drabbat sjuklövern hade lagarna redan varit på plats,nu går vi in i sista valveckan, skall bli spännande och se vad fulmedia har i påsen i sin kamp mot SD, påhittade "skandal"artiklar? någon SD,are som körde för fort för 20 år sedan? någon förvanskad kommentar i en blogg för 5 år sedan? ja allt är möjligt för dessa ligister dom kallar sig journalister...

 
Ingen bild

Lotta

17 maj 2014 10:44

Det jag tycker är synd är att talen av Jimmie Åkesson läggs så tidigt på dagen. I Kalmar var det väl kl 14? Ingen chans att kunna gå då eftersom man jobbar. Många i arbetsför ålder missar ju dessa tal. Hoppas man tänker på det om det blir liknande resor inför valet i i september.

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

17 maj 2014 10:48

Jag håller koll på vissa skyltar i centrala Karlskrona och de är nedsparkade med jämna mellanrum, men inte vandaliserade, så det har varit rätt lätt att återställa! Här är även Kristdemokraterna drabbade som fått sina skyltar nedsparkade på samma platser. Sen har jag faktiskt inte ens sett några skyltar för andra partier i centrala Karlskrona.

http://karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

Hulda mk1

17 maj 2014 10:48

Bedrövligt och respektlöst mot Sveriges demokrati. Men vad kan man förvänta av svagbegåvade Vänsterextremister.
Ni barn, kollar troligen här efter eran "happening" inatt. Tro mig, vi alla som skriver och läser här, blir än mer beslutna att rösta på SD efter detta.

Hittade en kul sak på Avpixlat. "Visselpipare fick smaka egen medicin."
Förhoppningsvis en nyttig lärdom, om förmågan hos den utsatta tjejen finns till lite tankeverksamhet.
Detta kanske vore en bra metod att ta till mot Gudrun Schyman eller Jonas Sjöstedt, men som de sanna demokrater vi är, låter vi bli...

 
Ingen bild

Leon

17 maj 2014 11:00

Nyss inkommen från min förmiddagspromenad kan jag konstatera att "antidemokratvåldsvänsterextremfeministslynglarna" varit mycket aktiva även här i Uppsala. Samtliga partiers "valplakat" vid och omkring "centralen" var nu nerrivna eller söndersparkade. Det enda som inte "drabbats" var "Piratpartiet" vars plakat fortfarande stod upprätt. Kanhända var det "antidemokratvåldsvänsterextrempiratslynglar" som gått bärsärkagång under natten. Förövrigt noterade jag också att "Marit P" på Vaksalatorg omsorgsfullt övermålats.

Eller kan det möjligen vara ett resultat av "en glad" alkoholosande "fredagskväll" ???

Leon d´O.....

 
Ingen bild

Göta

17 maj 2014 13:03

Min åsikt är att Sverigedemokraterna strävar efter en ANSVARSFULL INVANDRINGSPOLITIK, ungefär liknande den Sverige hade fram till den borgerliga regeringen Bildt-Westerberg 1991. Detta har absolut INGENTING med rasism eller främlingsfientlighet att göra!

Tyvärr finns det massor av människor i Sverige, både pursvenskar och invandrare, som hyser en helt obefogad men stark rädsla för SD och för SD:s politik. Detta är inte alls konstigt eftersom våra svenska medier gör allt för att skrämmas och ljuga om SD.

En förljugen rasistdemonisering av SD-folket och en falsk bild av SD:s politik målas ständigt upp i våra dagstidningar och i radio- och TV-sändningar. Detta pågår i stort sett varje dygn. Ibland är det så tydligt och barnslig att man tycker vem som helst borde avslöja det, dessemellan är det mer subtilt och försåtlig. Detta är mycket effektiv hjärntvätt.

Enligt en undersökning för något år sedan röstar sammanlagt ca 80% av de anställda på SR/SVT starkt åt vänster (mp,v,s). Flera av våra kändisar inom det likaså starkt vänsterdominerade svenska kulturetablissemanget deltar också i trakasserande av SD, t.ex genom att då och då stoppa in lite SD-mobbning i sina radio/TV-framträdanden, olika scenframträdanden samt i sina böcker och andra skrifter.

Även 7-klöverns politiker gör så mycket de kan för att fylla på SD-hatet och SD-rädslan hos väljarna, eftersom de alla självklart vill behålla sina välavlönade riksdagsstolar och sina övriga platser i solen. Politikerna på den borgerliga regeringssidan har t.o.m draghjälp av statsministern i sin SD-demonisering. Fredrik Reinfeldts hämndlystnad på SD är enorm (och verkar ibland ha antagit rent sjukliga proportioner) efter det att SD genom sina 5,7% lyckades bli vågmästare vid riksdagsinträdet 2010 och därmed blåste honom och hans alliansregering på egen majoritet i riksdagen. Som "straff" för detta vidtar Reinfeldt och hans regering olika arrangemang med stor hjälp av bland andra Ullenhag (fp), Westerberg (fp) samt fp-eliten i EU för att Sverige ständigt ska ha ett rejält stort Europarekord varje år i antal invandrare per capita. Rekordhållande i invandring var för övrigt den förra borgerliga regeringen med Carl Bildt (m) och Bengt Westerberg (fp) i spetsen också mycket duktiga på under sin korta regeringstid (1991-1994).

Trots att det var regeringen Palme (s) som tillsammans med en enig riksdag 1975 påbörjade multikulti-konceptet, så har sosseregeringarna hittills inte varit riktigt lika sanslösa i sin invandringspolitik som de senaste borgerliga regeringarna. Sosseregeringarna hade åtminstone en viss verklighetsförankring och viss ansvarskänsla för Sverige och dess befolkning (se t.ex Lucia-beslutet 1989, länk nedan). Tyvärr verkar detta ansvarskännande hos (s) numera istället ha övergått till att ihop med (mp) och (v) delta i kapplöpningen med borgarna om vilka som snabbast kan byta ut den svenska befolkningen, och i sin multikultisträvan jobba för ett kommande svenskt inbördeskrig mellan hitkomna sinsemellan oförenliga etniska och religiösa grupper - PRECIS som i alla de länder, vars invånare nu väller in här på grund av multikultikollapserna i sina egna hemländer.

http://sv.wikipedia.org/wiki/Luciabeslutet

http://sv.wikipedia.org/wiki/Regeringen_Carl_Bildt

 
Ingen bild

Göta

17 maj 2014 13:15


Om vandalisering av SD-skyltarna
Jag vet ju inte hur pass jobbigt det är att få de där reklamskyltarna på plats, men jag tror faktiskt att enda sättet att några väljare ska få en glimt av dem är att hämta in dem på kvällen och sätta upp dem igen nästa morgon under den här veckan före valet.

 
Ingen bild

Kalle

17 maj 2014 13:35

Kanske är det bättre att SD satsar mest på reklam som är svår att förstöra. TV-reklam, reklam på olika evenemang, i tidningar etc.

Jag vet att SD stoppas att göra reklam även där ibland. Men tror realistiskt att det är smartare att försöka göra den typen av reklam istället för att göra "plakatreklam" som lätt går att ta sönder..

 
Ingen bild

ICH

17 maj 2014 14:17

Thoralf, du skriver att "utan tvekan håller jag på att förlora tron på Sveriges framtid och utveckling".
Dessvärre är detta något jag själv också börjat göra - helt tappat tron på landets framtid. Tanken på det "Nya Sverige" gör mig rejält ledsen, deprimerad och rent förb....d. Särskilt då insikten om att landet antagligen för all framtid är förlorat blir allt mer uppenbar då mycket starka krafter, antagligen även utanför landet, har strävat efter detta under lång tid. Numera går förändringarna och nedmonteringen av vårt samhälle och det sociala kittet med en rasande fart.

Du liksom jag själv och många andra frågar oss vilket samhälle som media och etablissemanget egentligen vill ha?
Flertalet inom den tjattrande "kultureliten" liksom många politiker på lägre nivå tror jag inte ens har funderat så långt, utan följer bara med strömmen och upprepar intetsägande floskler för att inte stöta sig med omgivningen samt därför att de då tror att de tillhör de "goda". Vilken typ samhälle vi får i det "Nya Sverige" kanske man kan få ett hum om när man ser sig om i världen och genom historien. Vi ser vad som sker i Libanon, i Syrien, forna Jugoslavien etc. Vi ser även vad som sker i Ukraina liksom i andra delar av världen när stormakterna genom sitt geopolitiska maktspel och strävan att lägga under sig länders naturresurser av vitt skilda använder befolkningarna som schackpjäser vilka lätt kan offras för sina egna maktambitioner under förespegling av att man arbetar för det "goda". Carl Bildt är väl ett ypperligt svenskt exempel på denna människotyp. Är det månne en hög position i EU eller annorstädes som lockar? Sossarnas Urban Ahlin är säkerligen inte mycket bättre, även han är nog en hal ål.

 
Stefan K

Stefan K

17 maj 2014 15:13

Får man skriva socialistsvin?

Strunt samma, jag gör det ändå.

Kommunistsvin!

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

World Traveller

17 maj 2014 15:21

Kalle, ditt förslag med tv-reklam är mycket bra för då slår vänsterfascisterna sönder sina egna tv-apparater och begriper inte det förrän de vill titta på nästa tv-program. Fast å andra sidan så blir det ju skattebetalarna som tvingas betala deras nya tv-apparater för de allra flesta av dom går ju på bidrag och har vänner inom socialförvaltningarna som ser till att de får nya tv'ar betalda med skattepengar. SVT hade väl ändå nekat SD tid i tv'n.

 
Ingen bild

J

17 maj 2014 15:34

ja men gode gud så synd om er. Nerslagna valplakat, välkommen tillverkligheten, de har slagits sönder så länge de funnits. Men givetvis mest synd om er, offerkoftor.

 
Ingen bild

Lotta

17 maj 2014 15:45

@J är tydligen för dum för att inse hur odemokratiskt Sverigedemokraterna blir behandlade. Lägg ner med tramset om offerkoftor. Kan dessutom glädja J med att SD idag fick ytterligare 2 röster i EU-valet.

 
Ingen bild

Fredde

17 maj 2014 15:52

Skrämmande behandling av ett inröstat parti i riksdagen. I fungerande demokratier hade media och övriga politiker i hårda ordalag satt ned foten❗️ I Sverige gnuggar övriga partier händerna. Osmakligt och mycket skrämmande!

Vore kul om omvärlden började skriva om det dom sker.

Trevlig helg!

 
Ingen bild

Anfall alltid bakifrån

17 maj 2014 15:56

J : Är det någon gång någon som sagt till dej att du är en såkallad mobbare , en sådan som ingen egentligen tycker om
Dina inlägg är genuint elaka för det mesta, typiskt för en mobbare
Jobbig barndom ?

 
Ingen bild

Lärare

17 maj 2014 16:13

Miljöpartiets Åsa Romson håller med våldsverkarna, som saboterar och förstör möten, för ett demokratiskt invalt parti i riksdagen!
Kan det bli klarare än så här, var MP står för när det gäller demokratin och åsiktsfriheten i landet.

SD tackar, kommer generera fler röster till partiet !

 
Ingen bild

World Traveller

17 maj 2014 16:22

J, vad gör du om du ser SD-reklam i tv-rutan?

;-)

 
Ingen bild

Tamas

17 maj 2014 16:27

Romson säger att man inte ska förstöra. Däremot sympatiserar hon med dem som vänder ryggen åt SD:s politik. @lärare, var och när säger Romson att hon stödjer våldsverkare?

 
Ingen bild

På 1950-talet judar på 2000-talet SD

17 maj 2014 16:31

Tamas : Sluta med ditt jidder, ingen av sjuklövern bryr sej om om SD:are mördas el skadas, dina schizofrena ordlekar kan du syssla med på någon vänsterblogg

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

17 maj 2014 16:35

Har inte fått någon samhällsinformation till mig i brevlådan. Borde man anmäla det?

 
Ingen bild

Konen

17 maj 2014 16:36

@ Tamas
"var och när säger Romson att hon stödjer våldsverkare?"

Från vilka politiska grupperingar kommer våldsverkarna? Om du har minsta slutledningsförmåga, måste även du inse att det hon säger är ett indirekt erkännande av dessa.

 
Ingen bild

Gärna 7 mot en

17 maj 2014 16:41

Konen : Det är här epitetet med "schizofrena ordlekar" är gångbart en mobbare/bödel som sitter och ordbajsar

 
Ingen bild

Arbetsvägran på posten bör ge sparken

17 maj 2014 16:44

Nss : Det blir nog svårt att anmäla brevlådan tror du inte det :=)(=:

 
Ingen bild

bonnläpp

17 maj 2014 16:47

@Nemo saltat sobrius, du borde fått den senast den 14 maj. Har du inte fått den anmäl till posten och polisen.

T.o.m en ledare i Expressen av alla blaskor skrev att brevbärare som inte bär ut viss post skall entledigas snarast. I SD:s fall rör det sig om ett vikt A3 med texten samhällsinformation på utsidan. Ett kuvert och två valsedlar på insidan.

 
Ingen bild

Tamas

17 maj 2014 16:59

Ursäkta om mitt inlägg tolkades som en schizofren ordlek. Försöker förenkla: har Åsa Romson sagt att hon försvarar våldsverkare?

 
Ingen bild

Preppen

17 maj 2014 17:02

Dom kommer att bli riktigt överraskade den 25:e
Vad skall dom säga då ?

 
Ingen bild

Preppen

17 maj 2014 17:06

Det har gått så pass lång att partiet inte kan få ihop kandidater till de kommunala listorna i exempelvis Skaraborgs län. Ingen vågar ställa upp. Vad säger du om det , Thoralf?

 
Ingen bild

Fredrik

17 maj 2014 17:15

Jag frågade de som står i SD valstugan vid Sergels Torg om de råkat ut för några negativa kommentarer. "Folk har spottat på marken framför oss." Skall man behöva stå ut med det?

 
Ingen bild

Ju flera so delar kakan desto större bit får alla

17 maj 2014 17:27

Tamas : Åsa är säkert jätteledsen för den terrorn som vänstern utsätter SD för tror du inte det, allra helst som MP är ett kommunistparti som lever i mytomanins värld med en Kalle Anka miniräknare i innerfickan ?
Tror man på ett ickevåldsförsvar så hör man hemma på Karsudden "stormavdelningen"

 
Ingen bild

Tomma stolar även kommande mandatperiod

17 maj 2014 17:31

Preppen : Den frågan skall du ställa till SD:s partiledning som skickade fram Bylund för att kalla sympatisörer för bonnläppar när Reasurchgruppen slagit ut hela SD:s potensiella kommunalpolitikerkår närmaste 20 åren, vilket var avsikten
Den största politiska blundern på 50 år, ansvarig Jimmie Åkesson

 
Ingen bild

Blomman

17 maj 2014 17:43

"Utan tvekan håller jag på att förlora tron på Sveriges framtid och utveckling"

Välkommen till klubben Thoralf Alfsson, det har vi andra redan gjort!.

 
Ingen bild

Göta

17 maj 2014 18:06

"J" skriver: "Nerslagna valplakat, välkommen till verkligheten, de har slagits sönder så länge de funnits."

Där har du definitivt fel! Jag vet inte hur gammal du är, men under de ca 30-40 åren i början av min verklighet, dvs från slutet 40-talet framåt slutet 1980-talet var det ytterst sällsynt att någon valaffisch vandaliserades. Men därefter har all typ av skadegörelse ökat med stormsteg, både vad gäller valaffischer, nedklottrade husväggar, sönderbrända bilar, nedbrunna daghem etc, etc, etc.

 
Ingen bild

Göta

17 maj 2014 18:17


Nigel Farage's massinvandringskritiska och EU-kritiska parti UKIP ser ut att kunna bli STÖRSTA BRITTISKA PARTI i EU-valet! Enligt artikel på Avpixlat tilltar därför desperationen inom det politiska etablissemanget i England, och rasismanklagelserna mot partiet haglar, framför allt från de engelska vänsterliberala krafterna.

Det där om haglande falska rasismanklagelser från vänsterkrafterna känns ju mycket väl igen av oss SD-are. Men man kan ju då fråga sig varför inte även SD ser ut att kunna bli största parti i det svenska EU-valet. Den största anledningen är naturligtvis de enorma skillnaderna på de brittiska, någorlunda neutrala massmedierna och våra svenska vidrigt Politiskt Korrekta, Vänsterdrivna medier. Svenska folket vet fortfarande inte tillräckligt mycket om verkligheten och har tydligen fortfarande svårt att räkna ut följderna av det de själva borde kunna se från sina egna inskränkta vyer.

 
Ingen bild

Annelie

17 maj 2014 18:22

Den mesta informationen har jag fått från Sverigedemokraternas hemsida då kan man sitta och läsa i lugn och ro.

 
Ingen bild

Pepparholm

17 maj 2014 18:24

Jag läser på Avpixlat att Mia Mårtnsson, vänsterpartist och på listan för landstinget i Göteborg, småler när SDs valstuga vandaliseras. När inför Jonas Sjöstedt nolltolerans och när kryper statsministern ut ur bunkern och anger klart sin mening om de dagliga angreppen på demokratin i vårt land? Har vi någon statsminister?

 
Ingen bild

jonte bergström

17 maj 2014 19:02

Om det är en vänsterorienterad person som sprayat anarkist-symbolen undrar man ju hur denne tänker. Anarki är väl långt ifrån kommunism och socialism? Det är ju den starkes värld som råder i anarkin, och den ligger väl längst ut i det liberala spektrumet?

 
Ingen bild

Tony

17 maj 2014 20:38

Visst är det underligt när sådana individer som
pratar varmast om demokrati och människors lika
värde är dom som trampar öppet på våra demokratiska
rättigheter!

 
Ingen bild

AdarKomdenja

17 maj 2014 21:04

Vad kommunist-slöddret inte begriper (vi skall eg vara tacksamma) är att den här sortens beteende INTE går hem i stugorna. Min mor, 90 år, 'gammelsosse'... dock icke-röstande sen Sahlinskans epok, sa helt överraskande till mig idag... "jag kommer att rösta i år, på det nya partiet". Jag blev paff, men frågade vad det innebar: "Dom heter sverigedemokraterna, jag läser mina tidningar och tittar på TV, jag tycker dom är värda min röst". Heureka, fick mig att tro på 16% för (sd)... ;)

 
Ingen bild

Lärare

17 maj 2014 22:04

Åsa Romson hade intervjuats av Ekot, stod om det i Expressen.
Hon borde stått upp och försvarat SD. Men se det gjorde hon inte! Denna evigt tjatiga smutskastning, förtal och lögner mot SD har tagit sig rent "in absurdum".
Vad har vi för demokrati i landet?

Ja, resultatet får vi se i valet till hösten om inte förr!
SD:s politik är helt enkelt SUNT FÖRNUFT! 
Ingen bild

Tamas

17 maj 2014 22:28

@Lärare, har lyssnat på Ekot och läst Expressen och Svenska Dagbladet. Finner inget citat där Åsa Romson håller med våldsverkare. Kan du återge citat där hon säger det? Eller menar du att alla som inte är för är emot (läs Bush och kriget mot terrorismen)?

 
Ingen bild

Verkligheten

17 maj 2014 22:30

Har åkt runt i norra Stockholm och tittat runt. Ser inte SD någonstans. Tror att man plockar bort skyltarna eller sparkar helt enkelt omkull dem. Förmodligen upptåget till en av de smutsigaste valrörelserna i ett demokratiskt land någonsin. Finns det ett enda exempel på ett land där ett parti mobbas ut och trakasseras på detta sätt?

 
Ingen bild

World Traveller

17 maj 2014 22:49

Tamas, nu har jag inte tid att gå igenom alla artiklarna på nätet men jag har sett att Romson säger att sabotagen mot SD är bra, att hon stödjer dom. Är det också din syn på demokrati? Att man hindrar ''motståndaren'' att göra sin röst hörd, man skriker 'horunge' åt 7-åriga småbarn om de tillhör ''fienden'', man kastar sten på politikern från det partiet man inte gillar, o.s.v

 
Ingen bild

Tamas

17 maj 2014 23:14

@World Traveler, här är citaten från Ekots intervju med Åsa Romson:

– Jag sympatiserar med dem som också blir upprörda när man går på sitt torg och hör Sverigedemokraternas politik från högtalarna, säger Åsa Romson i Ekots lördagsintervju och fortsätter:
– Inte förstöra, men däremot att man markerar med att vända ryggen till eller på annat sätt markerar i den närvaron att man inte håller med, säger hon.

Jag frågade var i citaten som Åsa Romson håller med våldsverkare.
I citaten poängterar hon att hon inte sympatiserar med de som förstör.
Däremot så tycker hon att det är bra att markera genom att vända ryggen till.
Tycker du att hon håller med våldsverkare?

 
Ingen bild

Löksill

18 maj 2014 12:51

Är väl ej förvånande att SD:s plakat saboteras, vill minnas att det drabbat partiet tidigare samt även t.ex Ny demokrati, Det nya partiet och andra partier som målats ut som hemska o.s.v en gång i tiden. Tycker också att Sverigedemokraterna stod med så liten text så det knappt gick att se när man körde förbi, något att ta upp med dem som gjort dem!
Noterar också efter rusets verkan(?) att KD:s anslag drabbats, antingen beroende på att det stavas nästan likadant som SD (haha) eller att det anses som ett legitimt mål p.g.a att man har en traditionell familjesyn etc.

Framtidstron skall man aldrig tappa! Prövningar ligger definitivt i framtiden och då behöver man hopp och tro!

 
Ingen bild

BirgerZorro

19 maj 2014 14:03

Jag tror att det bästa är att låta dem ligga kvar. Då ser "Svensson" hur demokratin har urartat i Sverige. Det ger i sin tur röster åt Sd.

 
Ingen bild

dave

23 augusti 2014 14:55

Blir alltid lika glad när sd utsätts för detta!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se