thoralf

Direktlänk till inlägg 17 maj 2014

TORGMÖTE OCH FOTBOLLSFRUN WOLLIN

Av Thoralf Alfsson - 17 maj 2014 22:27

 


Torgmöte i Kalmar idag med Björn Söder och Kristina Winberg. Inte så mycket folk men heller ingen som vände ryggen till. Det borde innebära att media skriver om vad Björn och Kristina sa under torgmötet och  inte enbart om motdemonstranter. Men säker kan man aldrig vara när det gäller media ;-)


Kristina Winberg berätta dock även en liten sak som gladde oss sverigedemokrater i Kalmar län och på Öland. Men det hoppas jag kunna återkomma till senare i ett blogginlägg ;-)


I dagens Barometern fanns det en artikel som jag reagerade på.  Malin ”fotbollsfrun” Wollin från Kalmar skall tydligen ha ett webb-tv- program där hon intervjuat en partiföreträdare för varje riksdagsparti. För Sverigedemokraterna är det Julia Kronlid som intervjuats. I artikeln bekräftar Wollin sina fördomar och kunskaper om Sverigedemokraterna på ett avslöjande sätt.


”Jag är journalist men jag tror att jag har glömt hur man håller sig neutral.”

 

Jag gissar att Gustav Fridolin knappast fick några kritiska frågor med tanke på hur Wollin uttryckte sig i artikeln.


”Vad var roligast?
– Det är ingen hemlighet att jag är lite småkär i Gustav Fridolin från miljöpartiet, så det var roligt att intervjua honom.

 

Det behöver väl knappast kommenteras mer än så. När Wollin får frågan vad som var svårast blir det dock ett helt annat svar.


”Jag är väldigt nöjd med alla intervjuerna utom den med Sverigedemokraternas Julia Kronlid. Det programmet kommer att vara plumpen i protokollet. Jag klarade faktiskt inte av det riktigt, är ju helt emot deras syn på invandring. Det är så svårt att hantera Sverigedemokraterna, hur man än gör känns det fel. Låter man dem inte komma till tals blir det fel, låter man dem komma till tals blir det fel, för då låter man dem föra ut sitt budskap.”

 

Vadå plumpen i protokollet? Fick inte Wollin de svar som hon önskade! Visade det sig att hennes fördomar och kunskaper inte stämde med Sverigedemokraternas politik? Den politiska korrektheten fick sig uppenbarligen en törn och då kallar Wollin det för en plump i protokollet. Tydligen gjorde Julia Kronlid en så bra intervju att det störde Malin Wollin.


Är inte syftet med programmet att tittarna skall lära sig mer om respektive parti? Wollins tycks ha en egen agenda när det gäller Sverigedemokraterna men det är hon inte ensam om.


När hon sedan fortsätter blir det än värre enligt min mening.


”Och hur man än gör verkar de inte ta någon skada, de får ändå röster. Jag vet att vi lever i en demokrati och att de röstats fram på demokratiskt vis men vad är det med folk som röstar på dem? Någon gång måste vi sätta ner foten.”

 

Malin Wollin borde lära sig lite mer om Sverigedemokraterna! Så kanske hon förstår varför så många röstar på SD. Men har man kvällstidningarna och Aftonbladet som födkrok så får man nog väldigt mycket vinklat eller falsk information om SD.


En titt på hennes blogg på Aftonbladet visar mängder av bilder på henne själv och alla intervjuobjekten, utom Julia Kronlid. Givetvis finns ingen bild på Julia Kronlid från SD, enda anledning är att hon företräder SD. Det hade ju sänt felaktiga signaler och kunnat få folk att rösta på SD! Eller vad är Malin Wollin rädd för? Det är så politiskt korrekt! Wollin tycker säkert att alla människors lika värde är viktigt men bara när det passar henne.


Julia Kronlid var tydligen inte lika mycket värd som andra politiker och därmed ville inte Malin Wollin vara på samma bild som Julia Kronlid och definitivt inte på hennes blogg i Aftonbladet. Detär en unken människosyn av Malin Wollin.


Läs hela artikeln i Barometern.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Gubben Svensk

17 maj 2014 23:00

”Och hur man än gör verkar de inte ta någon skada, de får ändå röster. Jag vet att vi lever i en demokrati och att de röstats fram på demokratiskt vis men vad är det med folk....."

Wollin är ett offer för sin egen grupp med journalisternas hjärntvätt.
Hon kan uppenbarligen inte tänka riktigt själv om varför SD ökar lavinartat!

 
Ingen bild

Göran

17 maj 2014 23:13

Den där Malin Wollin uppträder ju som om hon vore uppfostrad och hjärntvättad i den gamla sovjetstaten. Hopplöst förlorad för all framtid.

 
Ingen bild

Konan

17 maj 2014 23:22

Var det inte Malin Wallin som skrev då hon skulle blogga i någon tidning" fö några år sedan, att hon skulle skriva bl.a om sin "röv". Har jag fel ber jag om ursäkt, i annat fall får det bli en beskrivning av hennes nivå som man får ta hänsyn till.

 
Ingen bild

Johan

17 maj 2014 23:25

Var och lyssnade på torgmöten och jag undrar egentligen vad som föregicks med de tre till fyra vänsteranhängarna/motdemonstranterna. Tre killar i 20-25-års åldern, var av en med en AFA-patch på baksidan av sitt vänstra byxben, satt och rapade ljudligt, munfes, buade och hyllande Vänsterpartier; jag trodde i ärlighetens namn inte att vuxna personer höll på på det viset... Men man slutar aldrig att förundras!

Vad sysslade egentligen fåntratten som till en början kom inkörandes på en åkergräsklippare i förd en stålmannendräkt? Närpoliserna markerade mannen precis innan Söder och Winberg började tala men dök sedan upp igen precis efter mötet iförd samma utstyrsel men i en gammal traktor och skyddshjälm.

Vad sysslar folk med egentligen? Har de för mycket fritid? För lite att bry sig om? I övrigt var mötet informativt och väl framfört men som åskådare undrar man vad vissa personer sysslar med. Synnerligen barockt beteende! Hade dock gärna lyssnat på "Nalle" också.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

18 maj 2014 00:23

Thor-alf : På tal om neutrala "journalister" dom två utsända lodisarna uppdressade på Kupan, som "gammelproletärer" hade långtråkigt
Suck inga stora störningar förutom den störda killen med gräsklippare, traktor ,och mc iförd nazihjälm.
Varför greps inte han för mötesstörning ,samt olagliga nazisymboler av Kalmarpolisen?

Men se då dök det upp tre unga tjejer och en kille som skulle ta ett kort i fontänen där Gubben o Gumman som vanligt gömt sej
Dessa ungdomar hade färgbanden i håret sedan sin inspark.
Äntligen var motbjudande samhällsmedborgare på på plats jippie....

O jävla vilken fart det blev på gammelmurvel han störtdök fram och undrade om dom var där för att protestera mot Sverigedemokraterna
Snacka om besviken kille när dom berättade att dom sysslade med foto
På första parkett satt Gubben o Gumman och hånlog åt denna dumskalle
Samma dumskalle sitter här och läser så till dej säger vi bara "Fick du fikon Zackarias"
Må din lever sakta skrupna ihop odemokratiska nolla

Johan : Dom 4 "tuffa" luffarna som satt och var oförskämda kanske skuller slå en signal till förra AFA hövdingen och fråga varför han hastigt och lustigt slutade inom rörelsen

 
Ingen bild

Kurtan

18 maj 2014 01:52

Citatet av denna "journalist":
Jag vet att vi lever i en demokrati och att de röstats fram på demokratiskt vis men vad är det med folk som röstar på dem? Någon gång måste vi sätta ner foten.”

Skulle vilja ställa en motfråga:
Vad är det för fel på folk som INTE röstar på ett parti som värnar om Sverige och svenskarnas vel och ve?! Dvs sätter sina bröder och systrar på en plats långt efter ALLA människor i hela världen, men låter oss betala kalaset med vår avkommas framtid?!

Svaret är kanske folk som av bl.a denna "journalist" och övrig media blivit grundlurade att tro att denna massinvandring är positiv och nödvändig för att Sverige skall kunna överleva?!

Dessutom av vänsterfolk som vill rasera vårt samhälle som används som nyttiga idioter av en viss "ideologi" som har 1400 års samlad erfarenhet hur man störtar och tar över civilisationer med eller utan svärdet...

Snart två mycket viktiga val!

En sak har denna "journalist" rätt i trots sin bizarra demokratiuppfattning och det är att det är dags att "sätta ner foten" båda två!!!

Choose Wisely...
 
Ingen bild

Lena

18 maj 2014 02:16

Har du hört talas om "mind-kontroll, Thoralf? Det som konspirationsteoretikern David Icke alltid talar om. Tror faktiskt han har rätt, hur kan det annars komma sig att så må många av fulmedias journalister "glömmer" att ta med SD i sina artiklar. DET är så vansinnigt att man faktiskt är rädd att tänka hela tanken ut. Många människor idag är som helt styrda av åsikter utifrån och vågar inte "ta fajten" och framföra en obehaglig sanning idag. Vi är indoktrinerade till att det är tabu, och gör man det ändå kan man bli stämplad som den som förstör "stämningen".
Demonstranterna som gör allt för att stoppa Jimmie Åkesson från att få komma till tals eller för den delen de som vandaliserar valaffischerna verkar vara så okontrollerat vansinniga att man ska hålla sig långt ifrån dem. De verkar fjärrkontrolstyrda. Och detta är något som är uträknat. I så fall finns det också krafter (mörka krafter) som vill få igång okontrollerade upplopp och bråk mellan olika intressegrupper, vilket skulle gynna dem(och dess politiker)(se på utvecklingen i Ukraina). Därför tycker jag att SD anhängare ska vara medvetna om att inte låta sig provoceras in i bråk och de dumheter som kan uppstå när man tappar kontrollen. Låt vänstern stå för alla vansinnigheter. SD-anhängare ska vara folk som rätar på ryggen och håller på sin värdighet. Det betyder inte att man inte står upp för sin sak, bara att man gör det på ett civiliserat sätt. Tror att detta kommer att bli viktigare ju närmare valet i höst.

 
Ingen bild

pelle

18 maj 2014 02:26

Jag var inne på fotbolls, tjejens blogg o kollade på bilder av henne, då fick jag se hennes fötter, hujeda mej,, det var dom i särklass fulaste par fötter jag har sett.

Det skrev jag oxå, det kanske inte var snällt gjort, men jag kunde inte hålla mej.

Det första inlägget tog hon bort så jag skrev ett till, hon tog nog åt sej.

Jag tycker att det är min plikt imot samhället att göra henne uppmärksam på hennes fot problem, så att hon kan dölja dessa kroppsdelar för sina medmänniskor.

Gå in och titta själva får ni se.

Özz nya namn är bajsturken, föresten.
Pelle

 
Ingen bild

frågvis

18 maj 2014 05:22

För att int3e hamna i samma läge som Tyskland 1933 måste motståndet mot fascismen öka.

 
Ingen bild

biran

18 maj 2014 06:10

Varför kallar sig hästansiktet sig för journalist?

 
Ingen bild

World Traveller

18 maj 2014 06:57

frågvis, välkommen till SD :-)

 
Ingen bild

Stefan A.

18 maj 2014 07:13

Lena, hela riksdagen -20 är tyvärr full av folk som inte vågar ta fajten, det borde inte vara så, men det är det....

 
Svensson

Svensson

18 maj 2014 08:07

Wollin är en av alla dessa köpta journalister,som har gjort att medborgarna inte längre har något förtroende för svenska journalister.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Ola

18 maj 2014 08:22

Varför är det alltid så synd om SD. Kan ni inte ta konsekvenserna av er politik.

 
Ingen bild

Putte

18 maj 2014 08:29

Ja, du frågvis. Du kanske också skulle skrivit; för att inte hamna i samma läge som i Ryssland 1917, måste motsåndet mot kommunismen öka.

 
Ingen bild

World Traveller

18 maj 2014 08:36

Ola, er syn på demokrati och hur en valkampanj ska gå till visar ni ju gång på gång, nu senast i Gävle där Sverigedemokrater angreps tre gånger. Två unga SD'are fick springa för sina liv då en pöbel på 30 vänsterfascister jagade dom. En vacker dag får ni nog tillbaka av er egen medicin.

 
Ingen bild

bonnläpp

18 maj 2014 09:15

@Ola, jaså du har jouren. Sover de andra sin skönhetssömn?

 
Ingen bild

Hacke

18 maj 2014 09:17

Wollin tycks företräda ett genomsnitt av svenska "journalister" av idag.
Dock är det inte så vanligt att man så skamlöst öppet och plumt skyltar med sitt tillkortakommande i yrkesrollen.
Men så här kan man uppenbarligen agera helt fritt från konsekvenser för karriären. Ja, det har väl gått så långt att det rentav är en merit.
Skrämmande är bara förnamnet. Demokraturens fula tryne kan knappast framträda tydligare än genom denna Wollin.

 
Ingen bild

Calle

18 maj 2014 09:20

Måste finnas fakta och sanningar i det SD företrädarna säger som till varje pris måste undanhållas svenska folket. Annars skulle väl inte dessa rabiata "journalister" agera som dom gör. Anser dom att svenska folket är idioter som inte kan tänka själva? Sympatiserar ni inte med SD, så rösta på ett annat parti, vill ni inte lyssna på vad SD säger, så gå inte dit, svårare är det inte.

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

18 maj 2014 09:39

Mycket trevligt torgmöte i Karlskrona igår också med Björn och Kristina! Några "demonstranter" från "Tillsammans Karlskrona" som stod med ryggen mot, men trevlig stämning mellan grupperna och ingen störde mötet på något sätt! Ska lägga upp ett bildspel senare idag.

Sen mycket bra föreläsningar av både Kristina och Björn på Restaurang Touch samt avslutning med middag på Fox & Anchor!

"Fotbollsfrun" läste jag för många år sedan då och då och det är inte många rätt hon har, nästan lite ofrivillig humor för läsaren.

http://karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

Lotta

18 maj 2014 09:42

Långt inlägg:

Likt tröttsamma papegojor upprepar @ J, BC, alltförsverige, Ahonen och övriga godhetsapostlar floskler och lögner som andra hittat på. Saknar man eget tänkande och riktiga argument är det bekvämt att spy ur sig rasist, nazist och det senaste påhittet av mytomanen Arnstad fascist. Övrigt trams som dessa stackare köpt med hull och hår utan protest är att SD inte tycker att alla människor är lika mycket värda och att SD har en unken människosyn. Frågar man var i SD:s partiprogram man hittar dessa båda SD-hatarfantasier får man aldrig något svar. För det första är allas lika värde en felöversättning, den rätta översättningen är att alla föds som jämlikar och det är vad jag vet ingen som ifrågasatt. För det andra, om unken människosyn innebär att anpassa invandringen till våra grannländers nivåer så har hela Norden en unken människosyn. Ahonens Finland torde gå i täten med den unknaste människosynen av dem alla. Varför ifrågasätter ni inte det godhetsapostlar? Är det verkligen ingen av er goda som ser orimligheten i att Sverige skrivit under en massa konventioner som inga andra länder skrivit under? Om det nu är så fint och humant att ge alla Syrier som vill PUT varför står inga andra länder i kö för att införa det i sina länder? Är det ingen av er som reagerar på faktumet att 95% av de som kommer hit och söker asyl saknar pass? Borde inte passet vara den viktigaste handling man har för att kunna identifiera sig och bevisa att man har asylskäl? Vad är er förklaring till det? Fredrik aka Ursula Fjäderfä satt i Debattstudion och beskyllde kommunerna för att inte ta sitt ansvar när det gäller flyktingmottagande. Tittar man på de kommuner som tagit emot många flyktingar går många av dessa kommuner på knäna med en ekonomi körd i botten. Tror ni goda att en lag som tvingar kommuner att likt exempelvis Växjö eller Borlänge ta emot så många flyktingar att även dessa kommuners ekonomi är körd i botten gagnar någon? Vad är er plan när hela landet är bankrutt? Massinvandringen lär fortsätta i oförminskad takt om ingen sätter ner foten och säger stopp. När det gäller kostnader kan jag avslutningsvis inte låta bli att nämna Nuonaffären. Vattenfall betalade 89 miljarder för Nuon, den största kontantaffären i Sveriges historia. Journalister som talar om denna fiaskoaffär pratar i termer som hiskeligt när det gäller summan 7-klövern fick betala. Jämför det med vad massinvandringen och alla dess följder kostar oss svenska skattebetalare år ut och år in så borde den mest inbitne godhetsaposteln åtminstone höja lite på ena ögonbrynet men det är väl för mycket begärt. Kritiskt tänkande har ju visat sig inte vara deras starkaste sida.

http://petterssonorg.files.wordpress.com/2013/09/ensamkommande-flyktingbarn-per-dygn.pdf

Tack för länken Pettersson.

 
Ingen bild

Tony

18 maj 2014 09:56

Annat ämne:
I Sydskåne har lokala ICA handlare börjat att rensa
ut billigt Danskt fläskkött på grund av att djurhållningen
i Danmark är sämre än i Sverige, och att djuren behandlas
med antibiotika, Och visst , djuren ska inte behandlas illa,
och jag hoppas då att handlarna också börjar att rensa ut
halal slaktat kött som slaktas på ett vidrigt sätt genom att
man skär av halsen på djuret så att hjärtat får pumpa ut
blodet medan djuret fortfarande lever. Jag hoppas att dessa
handlare är lika bestämda mot dessa slaktmetoder, och inte
tar hänsyn bara för att en efterbliven Religion så kräver!

 
Ingen bild

Onkel Sven

18 maj 2014 10:12

Det enda djur som klarar sej från halalslakt är väl grisen ??

 
Ingen bild

Henning

18 maj 2014 10:34

Visst manar framtiden på ett regelverk för medierna? Hur många bevis behövs?
Detta torde vara prio-1 att driva.
Som det är idag har genomsnittsSvensken svårt att få allsidig o neutral information sig tillgodo p.g.a detta.
Det här är synnerligen allvarligt. Ett demokratiproblem.

 
Ingen bild

Lena

18 maj 2014 10:39

@Stefan A. Jag säger inte att man ska ta fajten, och om det missuppfattades så menade jag att det är helt värdelöst att börja tjabbla och framför allt bråka med dessa fascister som ingår i motdemonstranterna, eller för den delen de som skriver här på bloggen under BC, Ahonen m fl. Det är som Lottas inlägg ovan säger att vi vet redan vad de kommer med för tillmälen, det är ju inget nytt. Det är ju bara att mata trollen. Bättre att vänta till den "större" fajten kommer t ex "vad menar ni med demokrati? Ingår inte alla svenskar i begreppet "allas lika rätt", vilken värdegrund anser ni att Finland, Norge etc. står på?
Jag tänker ibland på Gudrun Schyman när hon eldade upp 100.00 kr. Varifrån fick hon dessa pengar? Det finns andra krafter där bakom som lura och de vill så gärna att det ska bli krig. Jag menar ge dem inte det skälet. Ibland gör man dumheter i affekt, du vet.

 
Ingen bild

Mahmoud Azari

18 maj 2014 11:01

@Lena
"Jag tänker ibland på Gudrun Schyman när hon eldade upp 100.00 kr. Varifrån fick hon dessa pengar?"

Gudrun är ju rik som ett troll. Det var säkert hennes egna pengar.
Men istället för att ge en tusenlapp var till hundra svenska fattiga uteliggare eller liknade eldade hon upp pengarna. Vilket hån.

 
Ingen bild

bonnläpp

18 maj 2014 11:16

@Lena "Varifrån fick hon dessa pengar?" Det var Benny (ABBA) Andersson som skänkt de pengarna. Tänk på det när ni köper musik.

 
Ingen bild

Lotta

18 maj 2014 11:55

Så sent som 2012 ville även moderaterna förbjuda tiggeri på våra gator. Någon som kan säga till Gustav Fridolin att han ändrar på de digitala annonserna i Stockholm?

http://www.svt.se/nyheter/sverige/moderaterna-vill-forbjuda-organiserat-tiggeri

 
Ingen bild

pelle

18 maj 2014 12:01

Ola,,,,, kan du utveckla?

Vollins fötter är inte att leka med, även när hon hade stoppat ner dom i ett par skor så kunde man se en bit av tårna, det kan inte vara roligt att vara ägare till dom.

Fi får pengar av bla Benny Andersson,,,,,,, sån är han,,,,,,,
Pelle

 
Ingen bild

Åke

18 maj 2014 13:19

På Malin Wollins blogg finns det nu ifrågasättande kommentarer...

 
Ingen bild

World Traveller

18 maj 2014 13:40

Mångkulturen fortsätter öka i Sverige. En 20-årig kvinna i Varberg blev knivskuren och rånad på sin morgonpromenad, en 70-årig man blev slagen medvetslös och rånad av 3 gärningsmän i Karlstad (deltagare från Vänsterns demonstration mot SD troligen), en pojk i Växjö vaknar av att 2 inbrottstjuvar bryter sig in i huset, 2 skjutna i Göteborg varav en dog. Reinfeldt säger att våldet i Sverige minskar kraftigt varje år som tur är. Vänsterfascisterna på nätet upprepar plikttroget det mantrat.

 
Ingen bild

Stefan A

18 maj 2014 13:41

Tur att man aldrig köpte någon ABBA-platta, hade man fått använda till frisbee åt hunden nu när Benny "100 000" Andersson förstört varumärket, synd om de andra tre förstås, är inte mycket för höjda skatter, men när man ser meningslöst brännande av stora belopp kan man ändra sig.....

 
Ingen bild

Tobbe S

18 maj 2014 14:06

@frågvis. I Tyskland 1933 vann Nationalsocialistiska Arbetarpartiet riksdagsvalet och Adolf Hitler blev utsedd till rikskansler. Nationalsocialisterna brukar kallas för nazister. Fascismen är en italiensk uppfinning som började göra sig gällande på 1920-talet. Uppfinnare hette Benito Mussolini och var journalist, syndikalist och socialist.

 
Ingen bild

Hulda mk1

18 maj 2014 14:08

@Stefan A.
Nu vet vi inte om ABBA-Benny hade dessa ideer när skivorna gjordes eller om de beror på någon medicinsk orsak.
En övervägande del av de som stödjer Fi är naiva och unga, men ung ålder kan knappast ABBA-Benny skylla på...

 
Ingen bild

pelle

18 maj 2014 14:38

Tror nog att det lutar åt någon medicinsk defekt, tycker han har sett lite krasslig ut sista åren, spriten kanske har börjat att ta ut sin rätt.
Pelle

 
Ingen bild

Tommy

18 maj 2014 14:38

Tror inte på ett förbud mot tiggeri. Ska polisen ägna sin tid att gripa tiggare? Det kommer kosta enorma resurser för samhället. Man hoppas ju att människor ska sluta ge. Hade inte något slängt pengar i burkarna hade se varit hemma med sina familjer och försökt klara att försörja sig hemma i Rumänien. Vi måste också sätta hårdare tryck på den Rumänska regeringen. Självklart tycker jag även synd om dessa människor som måste sitta timme in och ut och vädja om pengar. Inte värdigt 2014 att säga Hej, Hej, Please 1234 ggr på en dag. Dessutom har det eskalerat i åtminstone huvudstaden. Nu får man inte ens sitta ifred på uteserveringar och när man kommer ut från exempelvis teater eller konser möts man av massor av tiggare som skramlar med sina muggar. Ytterst tragiskt.

 
Stefan K

Stefan K

18 maj 2014 14:47

Jonas Sjöstedt på besök i Gävle två dagar efter att Jimmie Åkessons besök slutade i kaos och ett par SD-ungdomar jagades bort.
https://twitter.com/BylineBelife/status/468006536233885696/photo/1

De verkar ha det trevligt och mysigt de där vänstersocialisterna. Inga vuzuleor och visselpipor ekar mellan väggarna. Inga ungdomar som vill attackera och misshandla Sjöstedt. Inga ägg och knallskott som kastas.
Vad annat att vänta. Varför skulle drägget attackera sina egna?
Kanske man kunde förvänta sig att högerextremisterna beger sig till vänstersocialisternas torgmöten, men även de verkar förstå bättre.

Förövrigt brände vänsterextremister en norsk flagga i Trondheim. Det räcker väl att se bilderna på dräggen för att förstå, även om de är pixlade.
http://www.nrk.no/trondelag/_--krenkende-at-flagg-er-brent-1.11724500
Välartad, välutbildad och arbetsam norsk ungdom i sin prakt.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Lotta

18 maj 2014 15:04

Nytt intressant avsnitt av Granskning Sverige som denna gång bland annat granskar FI:s toppkandidat Post som anser att zigenarna som hon själv tillhör är en etnisk grupp och ett folkslag men inte anser att svenska är någon folkgrupp.

http://youtu.be/UgOC1g-A0d8

 
Lotta

Lotta

18 maj 2014 15:05

Toppkandidat till EU skall det vara.

http://youtu.be/UgOC1g-A0d8

 
Ingen bild

Pepparholm

18 maj 2014 17:50

Moderatorn i Barometern stänger kommentarstråden. Han påstår att det kommer personangrepp mot Malin Wollin. Det såg jag inte när jag läste. Däremot skarp kritik mot Malin och journalister så jag förstår att det är nog inte några glada tillrop i redaktionen. Dessutom - moderatorn - så uppfattade jag Malin Wollins synpunkter som ett personangrepp på mig. Således borde grindvakten ha stoppat artikeln. Eller hur?

 
Ingen bild

Stefan A

18 maj 2014 18:59

Man får inte kritisera "Gudarna" i media, för då kallas det "personangrepp", själva får de vräka ur sig precis va fn som helst....

 
Ingen bild

Observer

18 maj 2014 20:35

Ett gigantiskt intellektuellt haveri står "journalisten" Malin Wollin för i kalmartidningen Barometern.Som utnämnd mediafostrare av befolkningen visar hon på ett utstuderat sätt vad den "journalistik" hon producerar, och hon är inte ensam i mediavärlden,egentligen står för.Man sparkar på verklighetens människor och man sparkar nedåt samtidigt som man tjänstgör som megafon för etablissemangets mainstreamuppfattningar,de enda som är accepterade.Spelar ingen roll om de senare är fullständigt faktabefriade,de är ändå den enda sanningen.En större avklädning av mediafostrarna än den som presenteras i Barometern var det länge sedan man såg.Oproffsigheten inom den nya "journalistiken" fick plötsligt ett ansikte.Lägg uttrycket wollinism på minnet.

 
Ingen bild

igor

18 maj 2014 20:50

Tycka vad man vill om Wollin och hennes journalistiska gärningar men hon verkar ha betydligt mer självinsikt än stora delar av journalistkåren och hon är i vartfall öppen med sina tillkortakommanden. Att det sedam är tragiskt att hon inte kan hålla sig neutral är så att säga en annan femma, men nu vet vi ju därför att hon inte hymmlar med det som så många andra gör när de försöker att få det som om att deras rapportering skulle vara neutral.

Hon levererar vad hennes publik vill höra, ingen besviken i fanklubben.

 
Ingen bild

Titta vi spökar

18 maj 2014 20:59

Moderatorn på Barometern har väl blivit väckt av något telefonsamtal
Personangrepp är svåra att hitta såvida man inte gör en subjektiv egentolkning
Trist att en tidningsman nedlåter sej till att ljuga
Fast Lenin ljög säkert så det sög också

 
Ingen bild

Hulda mk1

18 maj 2014 21:19

Journalister, tycker man, skulle bara neutralt beskriva verkligheten för oss. Men tyvärr är det inte så.
Deras egna politiska åsikter lyser alltför ofta igenom. Sällan lika tydligt som nu med Malin Wollin, och i hennes fall gör hon det iaf. öppet.
För alla Sverigevänliga är det en daglig kamp mot dessa onda krafter och kampen kommer att hårdna när vi närmar oss valet i höst.

Så, lita aldrig på en journalist.
Undantag finns, men de är väldigt sällsynta.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se