thoralf

Direktlänk till inlägg 17 maj 2013

AVVECKLINGEN AV FÖRSVARET?

Av Thoralf Alfsson - 17 maj 2013 08:34

”Kom ihåg vad Churchill sa när militären skällde på honom mitt under brinnande världskrig. Han borde skära ner kulturbudgeten till förmån för försvaret, tyckte generalerna.

-Vad har vi då som är värt att försvara, undrade Churchill?”


 

 

 

Är det därför vi har ett så nedbantat försvar i vårt land? 7-klövern anser att vi inte har något att försvara. Ryssen kan till och med flyga in mellan Öland och Gotland med stridsflyg utan att vi har något flygvapen som ens finns startberedda!


 
ANNONS
 
Ingen bild

S.Småland

17 maj 2013 08:43

Bygg upp försvaret igen , ett gyllene tillfälle att få många i arbete , plus att Sverige får ett skydd !

 
Ingen bild

Essendon

17 maj 2013 09:15

Om motsvarande politiker i något annat land uttalat samma landsfientliga omdömen, hade dessa s.k politiker varit rökta på några timmar!
Media skyddar dessutom landsfientligheten i bakgrunden...

 
Ingen bild

Sven Dacke

17 maj 2013 09:49

Moderaten Bo Frank Växjö lobbar för Nato.

Nästa helg har vi moderatstämma. En stämma som förhoppningsvis säger ja till Nato. Får också tillfälle att byta några ord med vår partisekreterare. Undrar om han lever under samma åsiktsförbud som Tobias Billström?

http://bofranksdagbok.blogspot.se/2013/05/heja-lofven-och-gunilla-carlsson.html

 
Ingen bild

Hacke

17 maj 2013 09:57

Bra koppling och en nyttig påminnelse om dessa båda landsförrädares öppet fientliga inställning och förakt till det egna landet och folket. Det kan inte bli tydligare än så.
Men förhoppningar om en radikal förändring finns. Den "nye Churchill" stormar fram i England och vår egen går det ju inte så pjåkigt för heller.

 
Ingen bild

Who

17 maj 2013 10:14

"Ryssen kan till och med flyga "
Thoralf! Du GLÖMDE ATT BERÄTTA ATT RYSEN I GOD TID MEDDELAT I FÖRVÄG!
OCH ATT FLYGNINGEN SKEDDE PÅ INTERNATIONELLT MARK/VATTEN!
VARFÖR DÅ UPP OCH FLYGA FÖR ATT TITTA PÅ NÄR RYSSEN ÖVAR?
Har Du hört talas om radar?

 
Ingen bild

SM811

17 maj 2013 10:26

@Who
Du kanske tycket att det räcker för våra piloter att de tränar i flygsimulator?

 
Ingen bild

Tors Hammare

17 maj 2013 10:26

@ Who

Åtskilliga utstuderade incidenter och krigshandlingar runt omkring i världen har börjat med att man meddelar i förväg om en övning/storövning. Med din självsäkra kommentar, är det synnerligen märkligt att du inte känner till detta?

 
Ingen bild

Who

17 maj 2013 10:28

"SM811 Fredag 17 maj 10:26"

Nej, men varför flyga på en redan känd händelse på internationellt vatten?
Är Du bara nyfiken?

 
Ingen bild

Pip

17 maj 2013 10:51

@Who, du kanske borde förklara varför Nato gjorde det som Sverige borde gjort.

 
Ingen bild

Convict

17 maj 2013 11:31

@ Who: Ja men då vet ju Ryssen. Vill man göra en krigshandling i Sverige är det bara att meddela att man ska öva först sen anfalla så vet man att inga Svenska plan kommer finnas i startgroparna. Kan vara bra att veta!

 
Ingen bild

Sven Dacke

17 maj 2013 11:58

Sverige är redan med i NATO så varför sitter vi här och gnäller

Natos parlamentariska församling är ett forum för parlamentariker från Natos medlemsländer och associerade medlemmar. Församlingen arbetar med försvars- och säkerhetspolitiska frågor i ett brett perspektiv. Den svenska delegationen är sedan 2003 associerad medlem.

http://www.riksdagen.se/Sa-funkar-riksdagen/Internationellt-arbete/Natos-parlamentariska-forsamling/

Och här är dom som åker på mötena
http://www.riksdagen.se/sv/ledamoter-partier/Hitta-ledamot/Myndigheter-och-organ/Myndigheter/Riksdagens-delegation-till-Natos-parlamentariska-forsamling-/

 
Lassekolja

Lassekolja

17 maj 2013 12:02

Norrmännen är idag inte ensamma om att fira sitt lands högtidsdag. Utöver Norge gratulerar vi även vår egen blivande Statsminister JIMMIE ÅKESSON på hans födelsedag!
STORT GRATTIS Jimmie!!!

(Betr. vårt försvar, ryssen får väl lugna sig och anfalla på kontorstid!? Sådärja, då är försvarsfrågan också löst!)

http://www.status.st

 
Ingen bild

Stone

17 maj 2013 12:26

Maud Olofsson i Trosa 2007
"Det var faktiskt inte vi svenskar som byggde Sverige. Det var människor som kom utifrån."
tal vid Trosa Företagarvecka 22-26 oktober 2007

 
Ingen bild

OH

17 maj 2013 12:37

Dessa två avbildade fördettingar borde vara skyldiga svenska folket en förklaring för oss vad dom menar och anledningen därtill.
Jag vill ogärna tala om andra svenskars förstånd för jag är så jäkla korkad så jag begriper inte hur någon kan välja partier som företrädes eller företräddes av slikt folk.

 
Ingen bild

Tobbe S

17 maj 2013 13:09

På tal om Moderaterna, Bo Frank och NATO:
"Säkraste garantin för att bli inblandad i nästa stora konflikt är att gå med i en union eller att skriva på en pakt. För marknadsliberala och s k intelektuella pakt- och unionsrunkare rekommenderas ett besök på någon av de hundratals krigskyrkogårdarna runt om i Europa. Där ligger det miljontals av pakt- och unionsmedlemmar. Nästan ingen av dem är över tjugo år. Ibland får man en känsla av att intelektuella och andra proffstyckare skäms för att vi inte har ställen med tusentals kors, på snöräta led, här i Sverige också."

 
Ingen bild

Who

17 maj 2013 13:45

"Convict Fredag 17 maj 11:31"


De som inte har någon hjärna, har streck vinklar o stjärnor!
Hur många streck har Du o Thoralf?

 
Ingen bild

Skånepåg

17 maj 2013 14:17

@ OH
Jag tror att dessa personer, tillsammans med Maud Olofssons efter hennes idiotförklaring i Trosa av oss svenskar, inte har tillstymmelse till minsta konsekvenstänkande och vad det är för experiment man håller på med och hur detta kommer att sluta.

Vi har en Nationell Skyddsstyrka/Hemvärn på cirka 25 000 personer, som jag ser som en sista räddningsplanka om det skulle bli så mycket att Polisen till slut inte orkar klara av det man har som uppgift att göra. Verkar mer och mer gå åt det hållet och inte undra på att många, som följer vad som sker i samhället inom olika områden, verkligen är bokstavligt rädda för "utvecklingen". Är det ultimata målet för 7-klövern att på ”demokratisk väg” förvandla Sverige till en teokrati? Tecken tyder på detta bl.a genom ett antal ”fullständigt vansinniga” domstolsutslag den senaste tiden. Även hanteringen av hur de som uppehåller sig illegalt i landet och dess förmåner är hårresande. Sveket mot våra ungdomar som, genom den vettlösa massinvandringen, blir andra klassens medborgare i sitt eget land på grund av den positiva särbehandlingen av utlänningar. O.s.v i all ändlighet!

En god väns svärson är polis och han sade till mig för ett tag sedan, att han aldrig förr varit direkt orolig vid utryckningar. När man nu ev. i förväg lyckas få reda på vilka personer det rör sig om, knyter det sig inte sällan i magen och han kollar pistol och spray en extra gång innan man kommer fram. Och då talar vi om en synnerligen stabil och vältränad person. Han påpekade också att han var långt ifrån ensam om denna reaktion bland sina kollegor. Som han avslutningsvis yppade, är det bara en bråkdel som ”Svensson” får reda på om verkligheten genom massmedia!

 
Ingen bild

biran

17 maj 2013 14:19

Som väl är så vet vi vilka landsförrädarna är, så det blir inga problem på räkenskapens dag.

 
Ingen bild

Nalli

17 maj 2013 14:26

@Who
Fredag 17 maj 13:45
"Convict Fredag 17 maj 11:31"

Du har tydligen öppnat din Wiskyflaska lite för tidigt denna Fredag.

 
Ingen bild

biran

17 maj 2013 14:27

Problemet är att vi inte har något flygvapen eller luftförsvar. Vi har ett antal JAS-plan med för få förare. Vi har inga krigsbaser längre, inget radarledningssystem för dessa JAS och ingen stridsledning typ STRIL. Vi har två (2) fredstida baser där dessa plan står uppställda som ankor på tivoli, F7 Såtenäs och F17 Kallinge, F21 är numera enbart en fredstida obemannad övningsbas. Att prata om flygvapen och luftförsvar är just luft och inget annat.

 
Ingen bild

Skånepåg

17 maj 2013 14:33

@ Who

Jag är 65+ medicinare och det som du skriver om streck och stjärnor i hjärnan låter intressant. Jag har en hel del goda kontakter, så vill du utveckla detta lite mer åt det medicinska hållet så kan jag förmedla detta till Nobelkommittén. Eller är du så illröd att du inte kan använda ordet stjärnbaneret med risk för att ”bryta samman” i svåra konvulsioner?

 
Ingen bild

Skånepåg

17 maj 2013 14:57

@ biran

För att inte tala om de 5 korvetter som ingår i Visbyklassen, där man inte har något luftförsvar att tala om. En ynka 57 mm:s allmålskanon är det enda. Inga luftförsvarsrobotar och inga snabbskjutande automatkanoner mot inkommande robotar. Detta är standard i marinen hos de länder vi skeppar stora bidrag till, men som vi själv inte anser att vi har råd med.

För att klara uppdraget att jaga pirater utanför Somalia var man tvungen att rusta upp äldre korvetter, så att de åtminstone kunde försvara sig själv. Det sista elakt sagt, men nästan på gränsen till sanning!

 
Svensson

Svensson

17 maj 2013 15:49

Vad antisvenskar som Reinfeldt och Mona Sahlin har glömt, är att Sverige är uppbyggt på svenskarnas inbetalda skattepengar.Reinfeldt och Mona tjänar bra pengar när dom sitter i regeringen,deras löner tas från svenskarnas skattepengar.Man är ivriga att ta dessa skattepengar,när man i nästa stund, pratar illa om dessa människor som betalar deras löner.Giriga människor, tycks sakna sunt förnuft.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

VargMan

17 maj 2013 16:03

Det komiska är att även om NATO-vurmarna skulle få gehör för sin önskan att få lattja med de stora pojkarna, så finns det inte en chans att övriga NATO-länder godtar den standard och storlek vi har inom militärmakten.
I realiteten blir en effekt av ett medlemskap att vi måste rusta upp riktigt ordentligt, samt troligen släppa in främmande makt att bygga baser mm. Hotbilden ökar för Sverige iom ett medlemskap, det antar jag även de mest rabiata NATO-vännerna inser.

Sen, ett medlemskap innebär dessutom att det gäller åt båda håll. Idag vill många vinkla debatten till att "vi får hjälp", och väljer att inte se den andra sidan, "vi måste hjälpa".
Sen om det är opiumhandeln i Afghanistan eller störta regimer i obekväma länder som vi ska assistera vid beror mer på utvecklingen i världen..

 
Ingen bild

Who

17 maj 2013 16:08

Ni stridstuppar glömmer ju helt bort Frälsningsarmén!

 
Ingen bild

biran

17 maj 2013 16:17

Den som vill veta hur det står till med vårt flygvapen och omvärldens dito bör följa chefsingenjörens blogg.
http://chefsingenjoren.blogspot.se/

 
Ingen bild

S.Småland

17 maj 2013 16:37

Who, du menar väl inte att du har ngn form av hjärna ?

 
Ingen bild

Skånepåg

17 maj 2013 16:44

@ Who

O nej, jag brukar extraknäcka vissa veckodagar i Frälsningsarméns vapenförråd! Mycket trevligt att t.ex provskjuta och rengöra en Ksp 58 eller något annat smått och gott i deras lager. Läskigast är att kolla stridsladdade äldre typer av handgranater om de fortfarande fungerar och är användbara!

 
Lassekolja

Lassekolja

17 maj 2013 17:38

Vad skall vi med försvar till? Invasionsstyrkorna har ju bytt stridsvagnar och flygstridskrafter mot en massa barnvagnar!
Det enda försvaret mot dessa är ett vågmästarparti i Riksdagen.
Sveriges fiender består inte enbart av utomeuropeiska barnvagnskompanier utan vi har hela Riksdagen, kommuner och alla landstingen fulla av Quislingar!
SD har en tuff uppgift men på sikt kanske vi klarar en så stor del av uppgiften som möjligt!?

http://www.status.st

 
Ingen bild

J B Doe

17 maj 2013 17:53

Igår flög ett ensamt JAS-plan över Kalmar. Det var länge sen sist. Man misstänker att order har utgått från högsta ort att flyga lite rundor för att visa att flygvapnet inte är helt utraderat.
Jag skulle vilja fråga försvarsministern ett par saker, men med vetskap om att man aldrig får ett rakt svar, ställer jag frågorna här i stället, så kan var och en fundera över svaren.
I telefonkatalogen stod det förr "Varje meddelande om att motståndet ska ges upp är falkst." Gäller detta ännu?
Vad räknar regeringen med ska ha hänt med de soldater som efter en vecka (enl ÖB) är nedkämpade? Ska de alla dö? Är inte det mycket begärt, eftersom vi ju redan vet att fi eftr en vecka har intagit hela landet?
Jag, och många med mig, har offrat mer än ett år av sina liv för att inte främlingar ska kunna välla in och ta över vårt land, avskaffa demokratin och införa diktatur t ex kommunistisk, nazistisk eller teokrati med t ex sharia-lagar. Jag måste erkänna att det nu känns som min värnplikt var bortkastad tid.
I mitt tummade exemplar av Soldaten i fält står det i förordet: "Förmågan att övervinna motståndaren, att övervinna stridens möda och dödsfruktan beror ytterst på den okuvliga viljan till seger."
Eftersom våra soldater redan vet att de aldrig kommer att segra, vad skulle vår försvarsminister i ett skarpt läge säga till dem när de begav sig till den enda plats som (enl ÖB) de möjligen kan försvara i en vecka?

 
Ingen bild

Kurtan

17 maj 2013 18:39

Föreslår att istället för att lägga ner försvaret (som i praktiken redan är nedlagt), så lägger vi ner och landsförvisar 7-klöverns politiker tillsammans med majoriteten av journalister och samtliga vänster organisationer inklusive expo och fascisterna afa....OJ, får man sägas så? Naturligtvis1 vi har något som heter yttrandefrihet oavsett vad pk-idioter skriker ut!
MVH

 
Ingen bild

AnitKomunist

17 maj 2013 18:56

Avudsjuka på invandrar grupper? Vilka invandrare? Somalier?

 
Ingen bild

Bertil

17 maj 2013 19:53

@biran

Vad menar du egentligen när du skriver "F21 är numera enbart en fredstida obemannad övningsbas"?

F21 har aldrig varit en krigsbas utan målet har hela tiden varit att ombasera till vägbaser och nu i fredstid så flygs det om inte varje dag så åtminstone när det är vardag. ;)

 
Ingen bild

Bertil

17 maj 2013 19:57

Thoralf, jag tänkte på dig när jag såg Rapport, en folkpartist gick ut och kritserade Energimyndigheten för att den fokuserade alldeles för mycket på vindkraft, verkar som en del andra också har vaknat och inser att industrin inte kan leva på snurrig el. Ha en god helg.

 
Ingen bild

Magnus S

17 maj 2013 19:57

Vi får väl sätta vår tilltro att våra några hundra tusen (ingen vet hur många) jihadkrigare försvarar vår fana och land om ryssen kommer. Det känns ju tryggt och sunt..,

 
Ingen bild

Besegrad

17 maj 2013 20:18

Tror inte ni ser träden för all skog, vi är redan invaderade, förrådda av våra egna, lägg ner försvaret...

 
Lassekolja

Lassekolja

17 maj 2013 20:21

@Bertil, jag såg också Rapport-inslaget, i vilket Eva Flyborg(FP) (in)direkt propagerade för kärnkraft. Tycker hon var verklighetsanknuten när hon talade om vilket stabilt energidslag vår (återstående) industri kräver, nämligen kärnkraft.
Vindkraftsförespråkarna slipper alltid lätt undabn varken mot- eller följdfrågor, inte så konstigt när 52% av SR´s och Svt´s s.k journalister är miljöpartister (MP+V=74%!!!). Ej heller konstigt att en djupgående debatt om bl.a- invandringspolitiken verkar fullständigt omöjlig att få till stånd.
Hur menar vindkraftsförespråkarna att vår tunga industri skall få energi när det är som kallast mitt i vintern och vinden upphör och kylan ömöjliggör att köra de s.k vindkraftverken???

Glöm inte att lyssna till Ekot´s Lördagsintervju imorgon kl.12:55 efter Lunchekot! Sveriges blivande statsminster skall intervjuas! Vem? Jimmie naturligtvis!!! Han firar sin födelsedag idag med en lördagsintervju imorgon!?

http://www.status.st

 
Ingen bild

OT

17 maj 2013 21:54

Apropå Alliansens försvarspolitik...

Alliansen presenterar - "Tryggare Kan Ingen Vara": http://www.youtube.com/watch?v=MqxSYsjDAIc

 
Ingen bild

Fale Hin Unge

17 maj 2013 23:54


SVERIGE skall I N T E ha klena, lata, 19-åringar som sitter hemma arbetslösa, har pipskägg, med en hållning som en 75-åring sittandes och spela datorspel dygnet runt.

DE SKALL IN I LUMPEN! ...Och göra sin PLIKT mot landet ....och sig själva. Samt FÖRSVARA LANDET.

Och de politiker som ställt till det så här skall slängas in i en kolgruva med fotkula.

 
Ingen bild

Johan

18 maj 2013 00:25

Ja just så är det, Reinfeldt har så rätt. I princip i allt det som vi benämner som svensk kultur finns innehåll (mycket eller lite) av utländska influenser. Ett mycket bra exempel på det är ju den svenska flaggan som innehåller en symbol hämtad från en religion som räknar sina urkunder till det som SD-arna idag benämner som "MENA".

Jag har inte svårt att leva med det, har ni det?

 
Ingen bild

biran

18 maj 2013 07:25

Bertil! F21 är mycket riktigt en fd fredstida flygbas. Det du kallar vägbaser är våra fd krigsbaser. Det åtgår ca: 1500 man för att bemanna en enda vägbas (krigsbas) dessa soldater existerar inte längre. För övrigt så åtgår det tusentals soldater för att bemanna ledningsradar och stridsledning, det är bara det att dessa finns inte heller. Men vi kanske kan hyra in komoetensen från Ullenhags akademiska zoomalier som översvämmar vårt land.

 
Ingen bild

Lotta

18 maj 2013 10:27

@Johan

Spännande att få reda på källan till ditt påstående gällande vår svenska flagga.

 
Ingen bild

Who

18 maj 2013 10:28

"Johan Lördag 18 maj 00:25"

plustecken i flaggan betyder att det landet har dödat i guds namn, korsriddare! Det var enbart de länder som hade korsriddare som fick ha ett plustecken i flaggan!
Dags för SD att ta bort denna förintelse-symbol från flaggan!

Religion is like a penis

It’s okay to have one

It’s okay to be proud of it

HOWEVER

Do not pull it out in public

Do not push it on children

Do not write laws with it

Do not THINK with it

 
Ingen bild

Johan

18 maj 2013 10:41

Lotta, är du verkligen säker på att du verkligen vill att jag förklarar för dig om hur korset i svenska flaggan relaterar till en händelse som ägde rum i ett land placerat inom landområdet "Middle East North Africa"?

 
Ingen bild

Lotta

18 maj 2013 10:55

@Johan

Gärna det. Kom igen.

 
Ingen bild

Morningstar

18 maj 2013 11:22

Vilka skall försvara Sverige då? AFA-Finken och Spaghetti-Tarzan på motorhuven?

 
Ingen bild

Johan

18 maj 2013 11:45

Leta fram en karta så ser du att Jerusalem (staden där avrättningskorset restes) är placerad i det landområde som ibland går under Mellanöstern.

 
Ingen bild

Lotta

18 maj 2013 11:56

@Johan

Och det har med vår svenska flaggas ursprung att göra, på vilket vis?

 
Ingen bild

Lotta

19 maj 2013 10:13

Och där tog återigen Johans argument slut och han försvann som en avlöning från diskussionen. Sanningen om den svenska flaggan är nämligen att varken Johan, jag eller någon annan för den delen vet dess ursprung eller ens hur gammal den är. Flera olika teorier finns men som sagt ingen vet säkert.

 
Ingen bild

sarak

19 maj 2013 11:06

Jag har alltid sett korset i våra nordiska länders flaggor som ett tecken på att kristendomen är rådande religion i dessa länder och bör respekteras.

 
Ingen bild

Johan

19 maj 2013 13:55

Om du för enkelhetens skull konsulterar Wikipedia kan du se att gemensamt för alla teorier om den svenska flaggans uppkomst är att det räknas till tiden efter det att våra förfäder på denna plats plockat upp en religion som uppstod i MENA runt år 0 i vår tideräkning (som en utlöpare ur en annan MENA-religion som är betydligt äldre).

"Argument" vet jag dock inte om jag någonsin producerade i denna debatt, snarare ett kallt konstaterande av fakta att vår relativt sett unga nation har utvecklat i princip allt av sin kultur via influenser utifrån.

 
Ingen bild

Inge

19 maj 2013 15:38

@ Johan

"att vår relativt sett unga nation har utvecklat i princip allt av sin kultur via influenser utifrån."

D.v.s delvis samma sak som i princip de flesta andra förnuftiga länder i världen. Man har förutom egna initiativ tagit till sig det som är bra för landet och förkastat det som inte är bra. Våra förfäder har handlat klokt och inte låtit något tvingas på sig, vilket nu sker i en rasande fart genom de fullständigt odugliga politiker som i dag styr Sverige.

Mycket av den kultur och sedvänjor som vi har i dag, i såväl smått som stort, är en anpassning mellan vad som funnits hos åtskilliga generationer tillbaka och den kristna tron (oavsett vad man anser om denna). Hur man behandlar sina medmänniskor och vilken moral som finns i samhället, är i vårt fosterland utvecklad genom den kristna trosuppfattningen. Finns därför t.ex ingen anledning att ge avkall på detta eller ändra vår flagga för att andra kommer hit och kräver denna häpnadsväckande oförskämdhet. Antingen anpassar man sig eller så finns det andra länder som säkerligen passar dessa personer bättre.

 
Ingen bild

Johan

19 maj 2013 19:02

Nja, anpassningar och import till den svenska kulturen kan både gå fort och långsamt. Min poäng är var dock endast att påpeka att Reinfeldt hade rätt i sitt uttalande; utvecklingen av den svenska kulturen har verkligen kommit utifrån.

 
Ingen bild

Inge

19 maj 2013 20:32

@ Johan

"utvecklingen av den svenska kulturen har verkligen kommit utifrån."

Kvalificerat trams. Men om du vill leva i din egen förvridna drömvärld, är detta inget som jag bryr mig om då jag mycket väl förstår det egentliga syftet med din kommentar.

 
Ingen bild

Lotta

19 maj 2013 21:35

@Johan
Som jag tidigare skrev vet man inte den svenska flaggans ålder eller ursprung varför jag anser vidare spekulation som helt meningslös.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7
8
9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se