thoralf

Alla inlägg den 21 juli 2013

Av Thoralf Alfsson - 21 juli 2013 23:49

Det socialdemokratiska kommunalrådet Johan Persson som huserar i Kalmar har även en blogg med namnet ”Johans tankar” som han skriver ytterst sporadiskt på. Undrar om hans tankar är lika sporadiska?


Nu har Johan Persson gjort en pudel när det gäller podcast-affären på sin blogg. Östran har läst hans blogginlägg där han går ut och säger att kommunen gjorde fel som anmälde B-G Svedjenäs och Martin Nilsson. Läs artikel.


Johan Persson har haft två månader på sig att informera om dessa ”tankar” men han väntade med det tills åklagaren beslutade att inte inleda någon förundersökning. Vilket patetiskt agerande från kommunalrådet. Hur många tror att han kommit på den ”tanken” om åklagaren gått vidare?


Han låtsas som han inte var informerad om anmälan på grund av att han var i USA när anmälan gjordes. Men Johan har faktiskt en smartphone! Inget kan få mig att tro att inte Johan från USA gav sitt godkännande till denna polisanmälan.


B-G Svedjenäs är uppenbarlige sur på Johan Persson eftersom han lägger ut lite "ledtrådar" på sin blogg.


”Självklart får krogimperiet behålla sprittillståndet. "Starke man", har ju fått följa med ägarna på fiskresa till Hovmantorp...”

 

Skall kanske tydas enligt följande.


Kalmar krogar bjuder årligen kommunalrådet Johan Persson på kräftfiske och fest (öl, sprit) i Hovmantorp och får sedan fri lejd att missköta sina serveringstillstånd.


Nu väntar vi bara på att Johan Persson bjuder in B-G Svedjenäs och Martin Nilsson till stadshuset för samtal. Han kanske till och med erbjuder dem en plats på socialdemokraternas valsedel i kommunvalet. Eller vad skall man tro när Svedjenäs skriver följande på sin blogg.


”Okaj, jag släpper nyheten nu. Jag kommer att satsa på kommunvalet 2014. Har redan nu fått anbud från två partier. Till er övriga, lyft på röven, snart går tåget! ”


Socialdemokraterna brukar ju satsa på ”kända” namn i kommunen för att röstmaximera.


I ett annat blogginlägg som jag missat kritiserar Johan Persson min bild på Nasim Malik omgiven av Hizbollah-flaggor. Undrar om det är Nasim Malik själv som gråtit ut hos kommunalrådet? Så här skriver kommunalrådet.


 


”Måste reagera mot en bild som nu ligger ute på Thoralf Alfssons blogg. Han har där en bild på Nasim Malik med Hizbollah flaggan. Texten under bilden är Hizbollah i Kalmar. Den enda personen på bilden är just Malik.


Nasim Malik är en person som själv fått fly från Pakistan för att han var så hårt engagerad mot religiöst våld. Att då beskyllas för samröre med en terrororganisation som Hizbolah är naturligtvis djupt kränkande.


Det skulle vara som om någon lade ut en bild på Thoralf och en nazistflagga. Människor med sunda balansvätskor gör inte sådant.”


Jag förstår att denna bild retar socialdemokraterna i Kalmar och inte minst Nasim Malik. Idag fick jag höra att Nasim Malik även fungerar som imam i Smedby. I varje fall så undervisar han om koranen i sitt hem. Något som uppenbarligen fått till följd att användning av slöja ökar i Smedby.


Att Johan Persson drar paralleller mellan Hizbollah och nazismen är i och för sig intressant. Det gör ju mina bilder än mer uppseendeväckande.


Johan Persson missar dock en betydelsefull detalj. Nasim Malik var ansvarig på denna fredsdemonstration och han kunde bett de personer med Hizbollahflaggorna att ta bort dem. Men det gjorde han inte.


 

Det gjorde inte heller kommunfullmäktiges ordförande Roger Kalif.



 

Inte heller det vänsterpartistiska kommunalrådet Bertil Dahl.


 

Inte heller SSU Martin Andersson


Alla dessa S och V deltagare hade möjligheten att plocka bort terrororganisationens flaggor men alla avstod. Därför kan de inte avsäga sig sitt ansvar! Oavsett vad Johan Persson tycker om mina bilder.


PS

Johan Persson har fortfarande inte svarat på mitt mejl om fredsmarchen i Lahore, Pakistan eller att Nasim Malik blivit utsedd till ambassadör för FN och EU.

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10
11
12 13 14
15 16 17
18
19 20 21
22
23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards