thoralf

Direktlänk till inlägg 17 maj 2016

SÅ RÖSTAR MUSLIMERNA I SVERIGE

Av Thoralf Alfsson - 17 maj 2016 23:32

    


Statsvetaren Magnus Hagevi vid Linneuniversitetet har i samband med ett seminarium 2009 som anordnades av socialdemokratiska Brodeskapsrörelsen hävdat att 96 procent av muslimerna i Sverige röstade på de rödgröna. Endast 4 procent skulle alltså rösta på Alliansen eller SD. Jag skrev om detta i ett blogginlägg för drygt två år sedan. Detta blogginlägg har fått nytt liv på facebook de senaste dagarna.


Blogginlägget är i allra högsta grad relevant med tanke på Mehmet Kaplan avgång och de problem som finns inom Miljöpartiet med islamister.


Magnus Hagevi har uppenbarligen forskat lite på detta område och han skriver följande i en text.

 

”Från 1980-talet och framåt hände något som Socialdemokraterna inte tidigare varit med om. De fick ett enormt stöd i en växande väljargrupp vars gemensamma identitet var religiös. En majoritet av de svenska muslimerna kom att sympatisera med Socialdemokraterna. Detta, tillsammans med viljan att få fler röster, passade in på den socialdemokratiska självbilden av att vara partiet som arbetar för att integrera nya grupper i samhället. Arbetare var deras första projekt, svenska muslimer ett av deras senaste. Detta kan ha inneburit att många socialdemokrater var beredda att på ett annat sätt än tidigare ta ut svängarna gentemot en religiös grupp.”

 

Det är nog som sagt inte bara socialdemokraterna som tagit ut svängarna.

 

   


Jag har också hittat en bok med rubriken ”Muslim political participation in Europé” från 2013. I boken finns även ett kapitel om Sverige och där uppgifterna även kommer från samme Magnus Hagevi. I boken presenteras ovanstående röstfördelning på partierna i Sverige, även om urvalet är relativt litet är resultatet minst sagt tydligt. 91,1 procent av de unga muslimerna i Sverige röstar på de rödgröna partierna i Sveriges riksdag.


Det är ganska lätt att dra vissa slutsatser om varför vissa partier gärna ser en massinvandring till Sverige. Hur Centerpartiet kan agera som de gör säger väl dock en hel del om partiets företrädare.


Det är inte svårt att räkna ut vilket parti som egentligen har det största problemet med islamister. Socialdemokraterna! Men Miljöpartiet har uppenbarligen varit sämre på att hantera situationen. 


UPPDATERING!

 


Nya uppgifter om Yasri Kahn.


"Den före detta "miljöpartisten" Yasri Khan vill ha muslimska fosterfamiljer för att muslimska barn som blir omhändertagna ska slippa bo hos icke-muslimska svenska familjer där de kan utsättas för negativ påverkan av svensk kultur."

 

“We hope more Muslim families come to the fore and register so when there are cases where Muslim children are forced to be put into the state’s custody, they have a proper place to live. This is important because these children need to be in a home that is halal compliant,” says it’s president, Yasri Khan.http://english.astroawani.com/malaysia-news/swedish-muslims-want-government-increase-number-muslim-foster-families-28958


 
ANNONS
 
Ingen bild

calle

18 maj 2016 00:06

troligen får väl 7 klöverns kreatur pengar från Saudi insatta på hemliga bankkonton.

ministrarna verkar leva som de hade miljardlöner och inte de officiella 150 000 kr i månaden

 
Ingen bild

calle

18 maj 2016 00:49

sd hatare vill inte leva i konsekvenserna av sitt eget arbete att förstöra Sverige. uppmanar nu att SD skall rädda hans eget skinn.
http://na.se/nyheter/orebro/1.3879200-fore-detta-na-chef-ville-valta-regeringen

 
Ingen bild

Jan Jansson

18 maj 2016 07:11

Jag försökte en gång få in en kommentar till en artikel om decemberöverenskommelsen med vinklingen att det var obegripligt att borgarna inte rev upp den och stoppade invandringen. De invandrade förskjuter ju den politiska balansen till vänsterblocket fördel, och detta på ett irreversibelt sätt. Men, kommentaren stoppades..

Det är också i detta ljus som man skall se socialdemokraternas vägran att erkänna IS folkmord. Vad är det egentligen att diskutera? Självklart utför de flera folkmord parallellt. Men, det är klart, kanske förlorar de röster på ett sådan erkännande...

 
Ingen bild

Demokratur

18 maj 2016 07:22

Det är väl ingen överraskning att sosseriet importerar nya väljare genom påtvingad massinvandring...
Det anmärkningsvärda är att svensken inte genomskådar sosseriet...

 
Ingen bild

Tony

18 maj 2016 07:46

Inte konstigt alls, man biter ju inte den hand som med
generösa bidrag ser till att dom får det bättre än många
Svenskar. Sossarna är väl också dom som inte med ord
nämner alla bilbränder och annat jävelstyg som sker i
No Go Zonerna. Visserligen tvingades skämtet till
Rikspolischef komma till aktuellt studion igår och svara
om detta men i socialistisk anda så blev det bara en
massa dösnack och intetsägande kommentarer?

 
Ingen bild

Tony

18 maj 2016 07:49

Ändå lite märkligt att kommunisterna som i alla lägen försvarar Islam inte får fler röster från dessa?kcjz

 
Ingen bild

Christer

18 maj 2016 08:36

Jag tror att alla politiska partier som engagerar muslimer skjuter sig i foten. En muslim är till syvende och sist - muslim.
Att man röstar på ett parti eller deltar i någon förening, eller erhåller olika former av bidrag från det sekulära samhället är en sak, och bara en bisak.
Som han Mehmet Kaplan, han var Miljöpartist, demokrat, och feminist. Men det var bara på pappret. I det verkliga livet var han islamist, med beslöjad hustru och hela baletten. Och islamister kan inte låta sig styras av människor och mänskliga lagar. Människan styrs av Gud, och Muhammeds ord kan inte tolkas. Koranen talar direkt ur Muhammeds mun.

 
Ingen bild

Niklas R

18 maj 2016 09:08

Gammal nyhet. För ca. 10 år sedan så presenterades en undersökning som bekräftade att 85% av alla invandrare röstade rött, mest på sossarna.
Invandrare har av hävd alltid röstat rött, för vänstern har alltid fört en politik som gynnat dem, med bidrag etc, vilka här kommer ihåg de grekiska arbetskraftsinvandrarna som alltid fick allvarliga skador, förtidspension och sedan åkte hem och byggde hus/ företag?
När arbetskraftsinvandringen började avta på 70-talets så bestämde sig Palme för att fylla på med "flyktingar", främst socialistiska sådana från länder som Chile. Allt för att konstant uppehålla flödet av röstboskap till sossarna.

Sedan är ju socialister, per Einsteins definition, idioter då de tror att de kan använda sig av islam och muslimerna för att kullkasta den västerländska kristna demokratin och ersätta den med det proletära paradiset. Det har aldrig fungerat i något land, men ändå försöker socialisterna i land efter land att para ihop sig med muslimerna i sin kamp mot "kapitalet".

 
Ingen bild

Hacke

18 maj 2016 09:55

Ett diagram säger mer än tusen ord. Tack Thoralf för ännu ett tungt faktainlägg. Det ska som så mycket annat du blottlägger av rötan i vårt land kopieras och spridas i min omgivning.

Men även en blind höna hittar då och då ett korn. Som regimtelevisonens program Dold där man igår granskade körkortsutbildningen och då framförallt Abojihads körkortsteori(!). Ja då förstår man vad det handlar om liksom när de ansvariga på de svenska verken och institutionerna ställs inför fakta och står där som de naiva fågelholkar de är. I gott sällskap med hela det svenska pk-etablissemanget.

 
Ingen bild

C Andersson

18 maj 2016 10:00

@Jan Jansson

!Jag försökte en gång få in en kommentar till en artikel om decemberöverenskommelsen med vinklingen att det var obegripligt att borgarna inte rev upp den och stoppade invandringen."

Var försökte du få in denna kommentar?

 
Ingen bild

Hacke

18 maj 2016 10:41

Glömde infoga länken i tidigare inlägg:
http://www.svtplay.se/video/8529868/dold/dold-sasong-1-svt-5

 
Ingen bild

Hulda mk1

18 maj 2016 14:31

Yasri Kahn. En man bland flera liknande som man måste hålla ögonen på.

 
Ingen bild

"Flyktingar" lämnar Sverige:

18 maj 2016 14:36

Flyktingar lämnar Sverige: "Inget blev som vi tänkt oss"

– Vi kom hit för att studera, men det får vi inte göra. Vi får inte jobba heller. Det händer ingenting på flyktingförläggningen. Vi bara äter och sover, säger Ali Abdulrahman och menar att han inte kan leva så i flera år i väntan på ett beslut från Migrationsverket.

Färska siffror från Migrationsverket, som SvD publicerade i går, visar att det framförallt är irakier som beviljas det aktuella bidraget, som motsvarar 30 000 svenska kronor för varje person över 18 år och 15 000 kronor för barn under 18 år. En familj kan högst få 75 000 kronor.

Näst största gruppen av asylsökande som beviljas ekonomiskt stöd för att återvända är afghaner.
http://www.svd.se/inget-i-sverige-blev-som-vi-tankt-oss/om/svenskt-flyktingmottagande

 
Ingen bild

Jan Jansson

18 maj 2016 15:26

Jag tror det var DN, när de fortfarande hade kommentarsfält. Kan också ha varit SvD. Antagligen ansågs det rasistiskt att konstatera att invandrare röstar rött..Man får inte generalisera även om det speglar verkligheten.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

18 maj 2016 15:27

Noterar att artikeln är från 27 januari 2014.

Då var denne intolerante muslimske kristofob miljöpartist. Det han säger i artikeln delas det av Fridolin och Lövin?

 
Ingen bild

Hacke

18 maj 2016 16:39

Och på Röda korsets filial SR/Studio ett pågår det okontrollerade sagoberättandet i oförminskad styrka.
Hur många storys som denna, kemiskt befriade från källkritik eller granskning i övrigt, har inte berättats och kommer inte att berättas i all evinnerlighet under täcknamnet journalistik. Här ligger baron Münchhausen i lä med hästlängder.
Riv alla avtal med public service - helst igår!
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1637&artikel=6434935

 
Ingen bild

Ibbe

18 maj 2016 16:40

Socialdemokratiska Broderskapsrörelsen d.v.s kristna s-demokrater har bedrivit en ohämmad flirt med islam i många år. Detta. är en del i varför så många muslimer röstar (s).

 
Ingen bild

Göta

18 maj 2016 17:24

@Christer, som skrev (08:36): "...Som han Mehmet Kaplan, han var Miljöpartist, demokrat, och feminist. Men det var bara på pappret. I det verkliga livet var han islamist, med beslöjad hustru och hela baletten."

Just det. Och i Miljöpartiet fanns även Yasri Khan. Ni vet han som alldeles innan han skulle väljas in i MP:s styrelse vägrade ta en kvinnas utsträckta hand i en hälsning.
På grund av debaclet med Mehmet Kaplan vid samma tidpunkt och den något överraskande uppståndelsen i medierna vågade MP då inte välja in Kahn i sin styrelse och Kahn backade istället ut ur MP.

I bloggen Det Goda Samhället delger oss Mohamed Omar den 17 maj mycket intressant information om islamisten och f.d Miljöpartisten Yasri Khan. Bland annat får vi veta följande:
(Citat:)
"... Jag (Omar)skriver att Khan lämnade svensk politik, eftersom det inte alls är säkert att han lämnat thailändsk politik. Det har nu visat sig att hans far tillhör ledarskiktet inom Patani United Liberation Organisation (PULO), en islamistisk terrorgrupp i södra Thailand. PULO vill upprätta en islamisk stat i Patani-regionen. Gruppen har goda relationer med de turkiska islamisterna. På PULO:s hemsida finns både information om terrorattacker, som man stolt tagit på sig, och minst en hyllning till Erdogan (Turkiets islamistiske president). Det kastar nytt ljus över Yasri Khans Erdogan-vurm.
Men Khan är väl inte ansvarig för sin fars handlingar? Nej, det skulle han inte vara om han hade tagit avstånd från PULO. Det har han inte. Av thailändsk media uppfattas han till och med som en företrädare för gruppen. I en artikel i tidningen Bangkok Post den 3 mars 2013, 'Peace talks fail to halt bomb attacks', blir Khan intervjuad i egenskap av just företrädare för PULO.
Khan, som också är generalsekreterare i organisationen Svenska muslimer för fred och rättvisa (SMFR), säger där att den väpnade kampen, det vill säga terror-attackerna, ska fortsätta. Han vill inte ha något eldupphör."
(Slut på citatet)
Läs hela Mohamed Omars artikel här:
https://detgodasamhallet.com/2016/05/17/yasri-khan-och-det-islamistiska-upproret-i-thailand/#more-4318

Observera också det paradoxala i att en GENERALSEKRETERARE för en organisation med namnet "Svenska muslimer för FRED och rättvisa" INTE VILL HA något eldupphör utan föredrar att terrorattackerna ska fortsätta!

Organisationen är dessutom en av många olika bidragstagande muslimska organisationer som det fullkomligt ösregnar svenska skattepengar över.
I en artikel med rubriken" KAHNS ORGANISATION FÅR MILJONER I BIDRAG" skrev Expressen den 20 april att den fått närmare 7,4 miljoner kr i statligt stöd under de närmaste åren.
http://www.expressen.se/nyheter/khans-organisation-far-miljoner-i-bidrag/

 
Ingen bild

Hm

18 maj 2016 17:38

Någon som vet hur man kopierar och klistrar in en bild från Thoralfs blogg??

 
thojuh

thojuh

18 maj 2016 18:58

Liten påminnelse om hur det verkligen såg ut i ett
sant kommunistiskt land, DDR.

http://www.thojuh.se/tysk/tysk.htm

http://thojuh.se

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

18 maj 2016 21:10

Snart byter Lövens svekparti namn till Socmuslimdemokraterna med en vissen ros som symbol.

 
Stefan K

Stefan K

19 maj 2016 06:58

Intressant.
M.a.o bygger sossarnas stöd på cirka 25% att de har Sveriges muslimer bakom sig.

Det förklarar en del, men tänk då den dagen det bildas ett parti som bygger sin politik på muslimska lagar, regler och tolningar och ett sådant parti kommer, tro mig. Tror någon att muslimerna fortsätter att lägga sina röster på S?

Vår det inte samma effekt när vi hade en stor invandring från Chile? Var inte majoriteten kommunister? Dinamarca borde veta.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Tony

19 maj 2016 08:30

Det är ju i och för sig ett rejält bottenbetyg för
partiet S att så många Muslimer röstar på just dem,
för det är inte på grund av att S har en bättre politik
än något annat sju klöver parti, utan för att S är det parti
som har lättast att falla undan för Muslimska krav, man
skrapar med foten för Muslimer och faller undan för alla krav!

 
Ingen bild

Demokratur

19 maj 2016 21:59

Långsam etnisk rensning inledd i Sverige...

 
Ingen bild

C Andersson

21 maj 2016 11:33

@Hm@

Print Screen fungerar i alla lägen. Var har du tänkt klistra in den? Det gör man inte var som helst och hur som helst.

 
Ingen bild

En vanlig Svensson

6 september 2016 08:05

Människorna från dessa länder kan tyvärr inte rätta sig efter våran demokrati mm.Sen uppmanas dom till att inte Integrera sig med landets invånare. Detta scenario är skrämmande. Tyvärr är jag inte så politiskt insatt som ovanstående, utan en låglönad vanlig Svensson som ser vad som är på väg att ske.

 
Ladycobra

Ladycobra

12 oktober 2016 22:45

Alla kanske inte vet att S samarbetar med islamister och har överenskommelse med SMR att kvotera in islamister i Riksdagen så det är ju inte konstigt att Löfven värnar om islamister och får röster från dem, finns ju också ett islamistiskt parti som vill förvandla Europa till ett Kalifat med Koranen som lag..

Läs nedan.

https://ladycobra.wordpress.com/2014/01/30/socialdemokraterna-i-nara-samarbete-med-islamister/

https://sjunne.com/2014/01/18/islamistiskt-parti/

http://Ladycobra´s blog Wordpress

 
Ingen bild

Fredrik

29 mars 2017 21:33

Jag hoppas verkligen att alla miljontals muslimer som kommer fram till år 2020 bygger upp ett starkt muslimskt parti.

Jag skulle lägga min röst på dem direkt, lite sharia i Sverige skulle underverk bland alla hen's och feminister i Sverige.

Vilka ska då skydda de svenska kvinnorna?
Knappast de svenska männen som är totalt värdelösa och oönskade.

Gode gud, låt det kommande islampartiet blir det största partier inom 6 år.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12
13
14 15
16 17 18 19
20
21 22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Maj 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se