thoralf

Direktlänk till inlägg 19 december 2012

VEM ÄR LEJONET

Av Thoralf Alfsson - 19 december 2012 12:24

 

Kifah Qasem Mohammad


Jag har nu fått bekräftelse från flera källor att det rör sig om vänsterpartisten Kifah Qasem Mohammad som i Servicenämnden för Kalmar kommun som ansåg att muslimer skulle kvoteras in när man på serviceförvaltningen anställde ny personal. Det handlar alltså om att man skall anställa personer efter religion enligt Kifah Qasem Mohammad . Är det en uppfattning som vänsterpartiet också delar?


Nu försöker flera ledamöter i Servicenämnden tona ner det hela eller helt enkelt lägga locket på. En ursäkt som lyfts fram är att Kifah Qasem Mohammads svenska inte är så bra utan det var någon form av missförstånd på grund av språkproblem. Hans svenska skall inte vara den bästa enligt flera personer. Något som kanske kan bekräftas av att läsa kommentarer på nätet och Facebook som Kifah Qasem Mohammad skrivit. Ett litet smakprov skrivet på Facebook nyligen.


”Yarevan Sultan, Konstnär, född i Bagdad/Irak. Klarade högskolan och fick bachelor på psykologi från Bagdad universitet i 2003. Dock hon deltog på flera utställningar i bagdad, had hon flera delaktigheter i många städer i mällanösten Dammaskus, Istanbul, Bierut.”

 

Nu citerar jag inte detta för att vara hånfull utan bara för att visa verkligheten.


Kifah Qasem Mohammad är anställd hos Kalmar kommun på Kultur o Fritidsförvaltningen som kulturassistent.


I november var det väldigt turbulent på tidningen Östran sedan Bo Persson skrivit en krönika där han skrivit något om att den ariska rasen skall hållas ren från inblandning. Detta innebar att Bo Persson fick lämna tidningen Östran som krönikör. Läs artikel från SVT.


I hans ställe anställdes istället Kifah Qasem Mohammad. Ett minst sagt politiskt korrekt beslut av tidningsledningen på Östran. Läs artikel i Medievärlden.


Nu har alltså Östran istället en krönikör som anser att muslimer skall kvoteras in på kommunala arbetsplatser på grund av sin religion! Och det gäller säkert inte bara kommunala arbetsplatser. Den politiska korrektheten har nu nått ännu en framgång. Undrar om det var direktiv från ägarna i Gota Media AB att anställa Kifah Qasem Mohammad som krönikör?


Nyligen hade Kifah Qasem Mohammad en krönika publicerad i Östran. Frågan jag ställer mig är vem som redigerat den innan den gick i tryck.


Läs gärna krönikan "Lejonet och de tre tjurarna" och alla kommentarer som drar paralleller med hur vi svenskar förlorar vårt eget land.


Frågan är om det är Kifah Qasem Mohammad som är lejonet?

 
 
Ingen bild

Sveriges förfall!

19 december 2012 13:09

Sebbe Stakset gästar regeringens seminarium - utreds för mordhot mot Sverigedemokraternas Jimmie Åkesson.
Regeringens framtidskommission, som leds av statsminister Fredrik Reinfeldt, bjuder i dag in till ett seminarium där den råndömde artisten och rapparen Sebastian Stakset är gästartist.
Stakset utreds just nu av åklagarmyndigheten för säkerhetsmål efter att ha mordhotat Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson.

Är detta Sverige?Kriminella människor höjs till skyarna då man anser att Sverigedemokrater ska torteras,mördas och det utan urskiljning.
Var det inte man gjorde mot judarna och andra oliktänkande?

Det är bara att konstatera att dom vänsterextrema krafterna har infiltrerat media i så grad att ett boende i Nordkorea vore en lärdom i demokrati!


 
Lassekolja

Lassekolja

19 december 2012 13:18

Jaha, nu förstår jag, det är språkproblem, som ligger bakom muslimers kvinnosyn, skilda badtider, döttrar som inte klarar att själva välja pojkvänner, o.s.v Ja, men då har ju vi fel och 7-klöver´n rätt! Mer SFI, högre "språkpremier" så löser sig alla multikultiproblem! eller.......
Jag blir så trött......

http://www.status.st

 
Ingen bild

Hulda

19 december 2012 13:30

Lejonet är Islam. Men i dagens Sverige är det inte ensamt. Lejonet har en stor skara medjälpare som frivilligt och trots varningssignaler intygar dess ofarlighet.
Medhjälparna är journalister, 7-klöverpolitiker och vänsterfeminister.

Men i dagens Sverige finns en blågul tjur. En stor, stark och muskulös tjur.
Den blågula tjuren har stora vassa horn och vet hur han ska använda dem.

 
Ingen bild

Sven Dacke

19 december 2012 13:43

Dom verkar vara förtjusta i Lejon, muslimerna.
"När Islam fortfarande var ny och de få existerade muslimerna extremt svaga och misshandlade, steg Hamza(RA) upp som ett rytande lejon vars enda syfte var att beskydda Islams Profet(S) och dess anhängarskara. När hedniska araber en gång hade samlats och misshandlat Profeten(S) och hans Sahaba(kompanjoner), som tillkännagivit den Islamiska trohetseden, anslöt sig lejonjägaren Hamza(RA), som ståtlig och mäktig hade dykt upp på sin häst, till de illa behandlade muslimerna och skällde ut hela den orättvisa folkskaran och utmanade var och en av de som hade modet att möta honom.

http://profeten.nu/index.php?option=com_content&view=article&id=172&Itemid=66

Dagens visdomsord, kanske inte helt enligt modern vetenskap
Dagens Hadith
Profeten(S) sade: ”Påbörja och avsluta din mat med att äta salt, vilket botar sjuttio sjukdomar.” [Al-Shehab fi al-hekam wa al-adab, s. 11]

 
Ingen bild

Nissolf

19 december 2012 13:50

Sven Dacke, du skriver Profeten(S), menar du att han var sosse? Måste vara en riktig gammelsosse i såfall?

 
Ingen bild

Rune

19 december 2012 14:22

En utlänning som inte ens kan svenska kommer hit och börjar domdera och vill bestämma. Vad liknar det?
Kommer att tänka på Engelbrekt som kastade ut de utländska fogdarna.

 
Ingen bild

Hulda

19 december 2012 14:50

Sveriges Radio,s Studio Ett sänder idag direkt från Malmö. Medverkar gör bla. ett kvinnligt socialdemokratiskt kommunalråd. Men borde inte Ilmar Repalu vara med..???? Man undrar....

 
Observer

Observer

19 december 2012 15:10

Kommer den vanlige kalmarbon att få en inblick i det nämndsammanträde som Alfsson nosat reda på via lokaltidningarna?Uppgifterna är ju tämligen uppseendeväckande.Garanterat inte.Svenska medier lider av selekterad verklighetsuppfattning samt faktafobi.På riksnivå tar vi dagens exempel.SVTtext basunerade allaredan på morgonen ut att norska medborgare med arabisk bakgrund rekryteras till att slåss i Syrien.Att svenska medborgare med mellanösternbakgrund också finns där nämns inte och kl.15.05 har man ännu ej "lyckats" hitta nyheten.Ej heller visar svenska medier de bilder som finns där en av dessa ,enligt uppgifter korantrogna krigare ,stoltserar med en dödad regimtrogen soldat ungefär som en älgjägare vid ett nedlagt djur.Krigaren ifråga är folkbokförd i Bergsjön,välkänt ghettoboende i Göteborg,och har antagligen tagit paus från bidragsutbetalningarna för att kunna kriga på annan ort.Men som sagt,svenska medier hittar bara rekryterade norska medborgare som slåss i Syrien.

http://ayzj

 
Ingen bild

AntiKomunist

19 december 2012 16:03

Jag hörde honom prata i Kalmar Radio för några månader sedan. Disskusionen handlade om Ikeas katolog i Saudie Arabien.

 
Ingen bild

Sven Dacke

19 december 2012 16:04

Jag skulle vilja läsa en fabel, i stil med den om Islam och tröga tjurar men med följande ändring.

"Lejonet som försöker stjäla Björnens mark"
Och hur det går när björnen vaknar till, och blir förb... och ser till att försvara "sin" mark

Kanske någon nappar på iden och skriver den och publicerar på "sagotidningen" Östran Kalmar

 
Ingen bild

Kurtan

19 december 2012 16:34

Vadå ISLAMISERING AV SVERIGE ?!

Det här och annan smygislamisering måste stoppas totalt !!!

Annars kommer vi vakna upp en dag och har nått "point of no return" med ett "demokratiskt" shariaförespråkande islamistparti, ungefär som i andra länder som har tillåtit islam.

Färskaste exemplet är Egypten som från börja inte var muslimskt !!!

Ge ett lillfinger och hela armen ryker som vi ser !!!
MVH


 
Ingen bild

Medborgaren

19 december 2012 18:58

Kommunistiska islamister i lilla Kalmar!!!! Vart är världen på väg?
Folkhemmet som våra föräldrar o förfäder slitit ont för att bygga upp åt kommande generationer raseras nu i hög hastighet av lycksökare som aldrig betalat en krona i skatt, och aldrig kommer göra det heller!
Hög tid att stoppa bidragsinvandrarna o utvisa PUT-parasiterna som redan finns i statens bidragsrullar...............

 
Generalkorpralen

Generalkorpralen

19 december 2012 19:11

Kvotering är bra. Alla ska kvoteras in. Vänsterhänta, rödhåriga,låghalta, skalliga,lappar, pensionärer, födda på udda datum, Volvoägare, mördare och inte minst: Alla dumskallar, men den kvoten är tydligen redan fylld

http://thoralf.blogplatsen.se

 
Ingen bild

alf

19 december 2012 19:36

Han cangske behöver ett ny svenskläraret.

 
Svensson

Svensson

19 december 2012 19:40

Kvotera in flyktingar, det är det dummaste jag har hört. Duger dom inte till, så duger dom inte, så enkelt är det.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

J

19 december 2012 20:38

Jag är stolt över granskande journalistik, pöbelmentalitet likt det som skrivs här i kommentarer och blogginlägg är inte vatten värt. Ilmar för nu ett krig i Skåne likt de falsarier ni försöker mot sveriges statsminister. Om ni hade makten, hade huvuden rullat vid ett rykte. Patetiskt!

 
Ingen bild

Bengt

19 december 2012 20:58

@J de mest vettiga som skrivits här på länge. Genomtänkt och klokt.

 
Ingen bild

Hulda

19 december 2012 21:38

J...
Våra kommentarer här duger nog att läsa för alla som kan läsa svenska. Framför allt följer vi inte med i det politiskt korrekta kommenterandet.
Vi tänker betydligt friare.
Pöbelmentalitet såg vi bla i Göteborg 2001, vid SD,s torgmöten inför valet 2010 och senast nu i Göteborg (igen).
Inte vet jag vilket krig Ilmar Reepalu för, mer än det mot Malmös Judar.
De rykten som nu florerar, bör han bemöta snarast. Han kan väl ta in Jimmie Åkesson som rådgivare.... ;)

 
Ingen bild

Lars-Inge

19 december 2012 21:48

@ J

"Ilmar för nu ett krig i Skåne likt de falsarier ni försöker mot sveriges statsminister."

Detta krig och dessa falsarier har jag inte läst någonstans om. Var vänlig förklara vad du menar.
Vi i den här pöbeln är ju advokater, arkitekter, egna företagare, civilingenjörer, läkare och andra yrkeskategorier med det gemensamma, att vill värna om vårt fosterland och har ju inte tid att följa allt som sker i den politiska världen. Jag förstår att du inte förstår detta. Men som jag skrev inledningsvis, förklara gärna lite mer i detalj för oss outbildade vad du avser med ditt påstående?

 
Ingen bild

Agenda – Varför ökar SD?

19 december 2012 21:57

http://affes.wordpress.com/2012/12/19/agenda-varfor-okar-sd/

 
Ingen bild

Carl Sjöberg

19 december 2012 22:03

Ilmar Reepalu är arg på Avpixlat och hävdar att det inte var hustrun som körde, utan en annan person. Avpixlat har nu tagit ner posten om Reepalu.

http://www.sydsvenskan.se/malmo/reepalu-i-brak-med-avpixlat/

 
Ingen bild

Carl Sjöberg

19 december 2012 22:10

Rättelse: Posten finns kvar på Avpixlat, dock ganska långt ner på sidan. Den har uppdaterats med Reepalus egna synpunkter.

 
Ingen bild

Lars-Inge

19 december 2012 22:10

@ Carl Sjöberg

Tack för info.

"Personen fick sedan blåsa i en trafikkontroll. Personen var inte min hustru eller någon politiker, säger han." Vem var då denna okända person kan man undra? Men det blir ju en sak för det polisiära och vem som talar sanning eller ej.

 
Ingen bild

Carl Sjöberg

19 december 2012 22:43

Nu har även Skånska Dagbladet kommenterat händelsen. Hur som helst kvarstår faktum att Reepalus chaufför är misstänkt för rattfylleri. Om det nu var hustrun eller någon annan person, har ju inte någon större betydelse. Vem han valde att åka med, får väl anses vara Reepalus privatsak.

http://www.skanskan.se/article/20121219/MALMO/712199891/1004/-/reepaluilska-mot-fylleripastaenden

 
Ingen bild

Ex-pressen

19 december 2012 22:55

@Carl Sjöberg
Om man misstog den som körde för Reepalus fru,så borde rimligtvis föraren vara en annan kvinna.
Är det därför antisemiten Ilmar är upprörd?Han blev tagen med byxorna nere så att säga.
Nej det är inte hans privatsak då det är brottsligt att åka med en berusad förare.

 
Ingen bild

Kalleman

20 december 2012 01:01

Det har inte förvånat mig, men man blir väldigt besviken hur vårt lands media fungerar. Varje pratprogram i svt,SR, TV4 gör allt för att smutskasta SD.
Varför gör ni på detta viset, värnar ni inte om vårt land och våra traditioner, eller ser ni hellre att vårt land utplånas.
Att ortstidningarna och kvällspressen inte tar ett större ansvar är en katastrof för demokratin och det ser vi nu med vikande siffror i upplagorna och med uppsägningar som följd.

Den 3:e Statsmakten (media) har förlorat sin roll pga brist på demokrati. Ingen kommer att sakna er!

 
Ingen bild

Magnus S

20 december 2012 01:29

Det finns endast ett Lejon och det är Lejonet från Norden.

 
Ingen bild

Sven Dacke

20 december 2012 05:51

Läsvärd ledarartikel i Smålandsposten av journalisten Marika Formgren.

Undrar vilken planet hon kommer ifrån, för hon ser sådant andra så kallade jounalister inte lyckas se.

"Upploppen i Göteborg i tisdags tycks ha koppling till hederskultur. Det gör det svårt för majoritetssamhället att navigera rätt.

Någon skapade ett konto på fotobloggen Instagram med syfte att hänga ut Göteborgs "orrar" (slang för slampor eller horor). Bilder på unga flickor och pojkar publicerades med grova påståenden om deras sexvanor (till exempel "XX låg med fem killar på en fest"). Läsarna uppmanades att skicka in egna tips om "orrar".

Läs hela.
http://www.smp.se/ledare/systerskap-mot-krankningar(3575471).gm


PS: Undrar hur länge det är tillåtet att skiva icke PK artiklar i svenska tidningar?

 
Svensson

Svensson

20 december 2012 06:42

Jag vill att vi ska börja kvotera in Sverigedemokrater på arbetsplatserna :)

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Lotta

20 december 2012 07:30

OT/Flaggbränning det senaste:

http://snaphanen.dk/2012/12/19/live-streaming-fra-goteborg/

 
Ingen bild

Stefan A.

20 december 2012 08:36

Företrädare för SD får nog tyvärr räkna med ökade personliga angrepp från den samlade fulmedia nu, man har misslyckats med att dissa SD,s politik, man har misslyckats med att skrämma väljarna från att rösta på SD, nu återstår bara grova personliga angrepp på enskilda SD-företrädare, bara så att vi är förberedda,man kommer naturligtvis även att misslyckas med detta, otroligt att man kan vara så naiv och korkade att man tror att man kan stoppa en folkrörelse, att vara journalist liknar mer och mer som att vara med i en religös sekt som avskärmar sig från verklighet och samhälle.

 
Ingen bild

Hulda

20 december 2012 09:12

Stefan A...
Helt rätt. Fram till valet 2014 kommer media att JAGA efter så mycket sk-t som möjligt om SD-politiker. Hittar de inget, så blir det hittepå-skandaler och koka-soppa-på-en-spik-metoden.

Om de rykten om Ilmar Reepalu som cirkulerat, inte stämmer så lyfter jag på hatten. Speciellt till hans fru.
Gör man fel ska man ha kritik, men stämmer inte uppgifterna så ska de dementeras.

 
Ingen bild

AWSvensson

20 december 2012 09:14

Morgonens förvirring i statstelevisionen,"gömda asylsökande",är man asylsökande så har man skattebetalarna via Migrationsveket som frikostigt stå för mat och logi. Har man fått besked så har man antingen uppehållstillstånd eller avslag,i det senare fallet lämnar man landet..

 
Ingen bild

Carl Sjöberg

20 december 2012 09:42

Ilmar Reepalu är faktiskt Malmös mest kända offentliga person, sedan Zlatan Ibrahimovic flyttat från stan och blivit fransman. Reepalu får faktiskt finna sig en närgången granskning från media och allmänhet.

Avpixlat bör däremot se till att hålla sig till fakta och inte spekulationer. Är man inte absolut säker på, att kvinnan i bilen faktiskt var Reepalus fru, ska man inte skriva det - och dessutom namnge henne.

Man hade mycket väl kunnat skriva att Ilmar Reepalu färdades i en bil som fördes av en kvinna.

Nog om detta. Jag kan även meddela att en känd socialdemokrat i Lund blivit polisanmäld för att ha mordhotat en journalist.

http://www.skanskan.se/article/20121219/NYHETER/712199855/1007/-/skanskanreporter-anmaler-dodshot-fran-byggmastare

 
Ingen bild

Carl Sjöberg

20 december 2012 09:56

Sydsvenskan rapporterar också om den kände socialdemokratens dödshot. I motsats till Sånskan väljer man dock att utpeka honom med namn.

http://www.sydsvenskan.se/lund/paulsson-polisanmald-for-hot/

 
Ingen bild

Carl Sjöberg

20 december 2012 10:03

Arne Paulsson är en av Lunds rikaste entreprenörer, tillika stolt socialdemokrat. Han har tidigare varit i blåsväder, då han har beskyllts för att ha förolämpat en person med grova rasistiska tillmälen.

http://www.sydsvenskan.se/lund/paulsson-atalas-for-olaga-hot/

 
Ingen bild

SD påverkar

20 december 2012 10:11

@Carl Sjöberg
Helt klart,en ursäkt till frun hade varit på sin plats.


 
Ingen bild

SM811

20 december 2012 12:48

Tack för korten. Supersnygga. God Jul Thoralf.

 
Ingen bild

J

20 december 2012 12:59

men inse då hur ni agerar/reagerar får följder för människor. Ni har ett ansvar, även om ni skriver utan ansvar bakom tangentbordet.

 
Ingen bild

Thoralf A

20 december 2012 13:50

J

Har media samma ansvar?

 
Ingen bild

Hulda

20 december 2012 16:32

Nu har Åsa Lindeborg framträtt i Studio Ett (SR). Hon var skakad över hot mot henne och näthatet.
Men det var endast de "högerextrema" som var de farliga. Endast de som var hot mot demokratin.
Har hon någonsin skrivit och kritiserat när SDU kastas ut ur skolor där andra partier är välkomna?
Eller när SD har torgmöten och en skränande vänsterpöbel stör och hotar.
Eller varför alla politiker, inkl. SDs toppolitiker har livvakter.
Eller varför vänsterextremister attackerar SD,s lokalpolitiker.

Att skicka hot mot journalister eller politiker är bara dumt, krokat och framför kriminellt. Oavsett deras politiska hemvist.

Att däremot kritisera dem i deras yrkesutövning, är helt ok.

 
Ingen bild

Tony

20 december 2012 17:03

Om Ilmar Repalu har satt sig i en bil med en berusad
förare så harhan agerat både omdömeslöst och kriminellt.

 
Ingen bild

Ateisten

20 december 2012 18:43

Visst är det fantastiskt!
En kulturassistent som inte ens kan skriva på mellanstadienivå.

Sverige förfaller...

 
Ingen bild

Antikomunist

20 december 2012 20:30

Fick han denna tjänsten tack vare Dr Malik?

 
Ingen bild

Sissi

20 december 2012 21:38

Jag gillade fabeln om Lejonet och de tre tjurarna. Om Kifah Qasem Mohammad kan flera fabler så hoppas jag att Östran vill publicera dem också. I så fall så har ju faktiskt Kifah Qasem Mohammad gjort en betydligt större kulturell insats än de flesta av hans landsmän som befinner sig i Sverige.

 
Ingen bild

OT

20 december 2012 21:53

Även en blind höna kan hitta ett korn ibland!

Föreslår följande artikel till årets bästa artikel. Därför att: Verkligheten får företräde framför konsekvensanalysen.

Artikeln "Söka asyl i egen stad?" av Anna Ekström: http://www.expressen.se/kvp/kultur/soka-asyl-i-egen-stad/

P.S tacka http://snaphanen.dk/2012/12/20/jackson-spolerer-hobbitten/#more-140375

 
Ingen bild

OT

20 december 2012 22:12

Så här i juletider kan jag inte undanhålla eder följande - Gregorians, The Sound of Silince: http://www.youtube.com/watch?v=F7c44bXST-o

P.S Glöm inte ert ursprung. För det gör inte sjuklövern.

 
Ingen bild

OT

20 december 2012 22:36

Som traditionen bjuder "inte bara glögg"

En jule hälsning från Egyptien - Jihad Bells from Bethlehem: http://www.youtube.com/watch?v=9uK3jAzSv9c

Eller varför inte en framtid i din närtid - Christmas in: http://www.youtube.com/watch?v=hnI66WiQOQI

 
Ingen bild

kallep2

21 december 2012 02:25

Tycker det räcker med detta (Alldeles för mycket)
http://web1.kalmar.se/troint/person-uppdrag.asp?inr=854

 
Ingen bild

Stefan A.

21 december 2012 06:10

The sound of silince den vill sjuklövern och nomeklaturan ha som Sveriges nya nationalsång....

 
Ingen bild

Johnny Petersson

21 december 2012 11:27

media har ett jätteansvar Thoralf. Det är därför du inte är nöjd med dem.De måste granska, inte följa John och hänga ut människor.

 
Ingen bild

Thoralf A

21 december 2012 21:59

Johnny Petersson

Menar du att media inte hänger ut människor? Eller menar du att det är ok att hänga ut sverigedemokrater men inte vänsterpartister.

 
Ingen bild

Ludvig

22 december 2012 07:28

Ilmar har ju visat dåligt omdöme förut så man blir inte så förvånad.

 
Ingen bild

PKcensuren

22 december 2012 14:20

Ordet rasist är bara ett verktyg att tiga ner oliktänkande när argumenten tryter

Och de som är för fri invandring vet vi har rätt men kan bara säga rasist

 
Ingen bild

Anonym

3 januari 2013 12:39

Hej!
Jag har inte läst så mycket av det du har skrivet, men jag vill bara visa några åsikter här:
Först och främst skulle jag vilja ha en kort med TYDLIGT beskrivning för vad ni har för mening i ert partie...
För det andra förstår jag mig inte på vad som är felet på "invandrare"! Jag kan hålla med om att det finns de som kommer till Sverige men ändå lever med sina traditioner och språk. Det är ju inte förbjudet, för Sverige är ju ett demokratiskt land, eller vad säger du? Det är nästan samma sak som att vissa "svenskar" lever med annan tradition fast de är födda, uppvuxna och bor i Sverige.
Sen andra sidan vill man att de som får möjligheten att flytta till Sverige inte ska bryta de svenska lagarna. Det är tyvärr många "invandrare" som gör det, men även "svenskar" också!
Många som får flytta till Sverige är oftast de som har flytt från krig, diktator och liknande. Jag tror inte att de hade valt att flytta till Sverige om de hade haft det så bra i sina hemländer. Ingen vill fly från sin tradition och språk. Alla vill ha det kvar. De flesta som har fått tillstånd för att komma till Sverige får oftast inte välja villket land som de får tillstånd till att bosätta sig i, utan det är länderna som väljer dem. Jag kan även förstå dem om de har svårt att acceptera nya regler, tradition och lära sig det nya språket. Jag tror att det är därför det händer oftast att det blir en hel del missförstånd mellan de "svenska" folket och "invandrarna". Sen kan man inte klaga alltid på det heller, för det finns dem som har BESTÄMT sig för att de aldrig kommer att acceptera de svenska lagarna och då tycker jag att de ska flytta till annanstans om de inte kan acceptera landets tradition, regler osv.
Jag tycker att det tas väldigt mycket upp "invandrare" men "svenskar" bryter också lagar! Egentligen finns det väldigt mycket att diskutera om när det gäller vilka som är "invandrare" och vilka som är "svenskar".
JAG TYCKER ATT SÅ LÄNGE MAN LEVER I SVERIGE OCH ACCEPTERAR SVENSKA LAGARNA, DET SVENSKA TRADITIONEN OCH SPRÅKET SÅ ÄR MAN EN DEL AV DET SVENSKA FOLKET, VILLKET BAKGRUND, RELIGION OCH TRADITION MAN ÄN HAR!!!
Jag förväntar mig att jag får svar utav dig!
Ha det bra!
//Anonym

 
Ingen bild

Anonym

3 januari 2013 12:51

Jag hittade detta klipp på Youtube! Jag har ingen aning om du har sett den, men kika på den och visa gärna vad du tycker själv om den...

http://www.youtube.com/watch?v=VTyCJuK0rao
//Anonym

 
Ingen bild

ny svenskt sedan länge med sunt förnuft

23 september 2014 07:03

Jepp vi kan borjar med att riva ner alla moskee som finns , avskaffa ramadan, förbjuda slöjor, och inte ta in mer invandare , sen kan vi tänka över hur vi ska behandlar vora svenska traditioner.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards