thoralf

Direktlänk till inlägg 3 juni 2018

GUILT BY ASSOCIATION

Av Thoralf Alfsson - 3 juni 2018 23:11

Peter Kadhammars artikel är ett skolexempel på ”guilt by association”. Detta skriver han utan att ha några som helst fakta.


På Facebook skrev ordföranden för den branddrabbade moskén så här dagarna efter branden.


”Ismail Darragi tror inte att branden har anlagts av högerextremister, utan tror snarare att den är en hämnd för att föreningen polisanmält två utomstående personer som stulit en insamlingsbössa från moskén”

 

Men vad Ismail Darragi tror bryr sig inte Aftonbladets Peter Kadhammar om. Han har uppenbarligen redan bestämt vilka som ligger bakom den anlagda branden, utan några som helst fakta från polisen.


Ismail Darragi talar inte svenska trots 12 år i Sverige, så hans 11-årige son får tolka åt Peter Kadhammar. Det borde istället Peter Kadhammar ägna en hel artikel åt. Varför har Ismail Darragi inte lärt sig svenska under 12 år i Sverige. Dags att dra in bidragen!


Jag har i några blogginlägg den senaste veckan tagit upp moskébränder och hur media gärna vinklar sina artiklar utan att de har några som helst bevis eller kunskaper om detta.


http://thoralf.bloggplatsen.se/2018/05/31/11538063-moskbrander/

http://thoralf.bloggplatsen.se/2018/06/01/11538189-kalmarpolisen-morkade-mordbrand/


När det sedan visar sig att en moskébrand varit anlagd av en tidigare muslimsk moskébesökare tystnar media mer eller mindre fullständigt. Det blir dödstyst! Det vill säga tills nästa moskébrand inträffar.


Jag tror att Peter Kadhamar hade behövt göra lite mer research om hur det sett ut i Hässleholm de senaste åren innan han skrev sin artikel. Läs nedanstående artiklar så förstår ni hur shia och sunnimuslimer bråkar med varandra. Att de till och med hatar varandra så mycket att de har försökt döda varandra.


http://www.nsk.se/2017/06/08/extrema-budskap-oroar-i-hassleholm/

https://www.dn.se/nyheter/sverige/hade-vi-varit-i-daraa-hade-jag-skurit-halsen-av-dig/Barometern hade i helgen ett helt uppslag där två förstagångsväljare fick vara med på det senaste mötet med landstingsfullmäktiga och sätta betyg på de debatterande ledamöterna. Barometern glömde dock bort att berätta för alla läsare att den ena förstagångsväljaren var ordförande för Centerpartiets Ungdomsförbund i Kalmar län. En ytterst viktig detalj i min värld.


Var det ett misstag eller helt medvetet gjort av Barometerns journalist?


PS

Har haft en långhelg tillsammans med mina barn och barnbarn i Sälen med lite aktiviteter. Därför har aktiviteten på bloggen var låg. 
ANNONS
 
Ingen bild

Robban

4 juni 2018 00:29

Alla Moskébränder utförs ju av "extremhögern", "nazister", "SD" och "mörkermän"! Det vet ju alla!
Ända tills polisen, rapporterar om den riktiga orsaken! Dvs brödrost, fritös, ciggaretfimp i soffan eller annan muslim som tror på "rätt sätt", araber som kastar ner afrikan från bro mm då tystnar skriverierna plötsligt!
Måste vara samma slump som gör att media också "glömmer" att rapportera att om det ex hänt något i ett invandrarghetto och tv/tidnings reportern intervjuar en slumpvis vald förbipasserande om det inträffade, så visar det sig ungefär 100% av gångerna, att det är någon välprofilerad asylaktivist, vänsterpartist eller liknande som blivit intervjuad av rena slumpen.
Precis som man glömde att berätta den slumpvis utvalda förstagångsväljaren var ordförande för centerpartiets ungdomsförbund!
Objektivitet och konsekvensneutralitet är ju vår medias högst aktade principer!
Eller inte.. ;)

 
Ingen bild

Robban

4 juni 2018 00:34

En annan intressant sak, är ju att Ismail Darragi tydligen flytt från Tyskland till Sverige! Eftersom han först flögs av USA till Tyskland för läkarvård.
Borde vara en rätt stor nyhet, att något i Tyskland tvingade honom att sedan "fly" till Sverige!
Alternativt så ska inte Ismail ens befinna sig i Sverige på asylskäl!

 
Ingen bild

Cosmik Debris

4 juni 2018 01:08

Vi har alla hört talas om den ”lönsamma” invandringen från Bosnien på 90-talet. Psykiater Thomas Jackson som arbetade som läkare under 90-talet, i Stockholm, berättar att ca: 30% av alla bosnier sjukpensionerades. Det ställer ”den lyckade bosniska invandringen” i ett helt annat ljus. Siffertrixande är ohederligt. Att lura befolkningen är skamligt. Lita inte på ett endaste ord som kommer från DN, SvD, SVT, SR , Expressen eller Aftonbladet.

https://www.svd.se/sa-integrerades-balkanflyktingarna
https://www.youtube.com/watch?v=E0f8oYwVeKo&t

Signaturen ”jaså”(Söndag 3 juni 13:46) anklagade Thoralf för att vara ”rasist” och en dysterkvist.

Fråga till jaså: Nämn en enda positiv sak med invandring från Somalia och muslimska länder?

Att fortsätta blunda är ingen bra strategi.

 
Ingen bild

Hacke

4 juni 2018 10:22

Det är med en sannolikhet gränsande till visshet ett s k "misstag" enligt ökänd agendajournalistisk modell.
Lögnhalsarna och manipulatörerna på propagandakolossen public service går före och visar vägen och flocken ansluter och apar efter som på given signal.

 
Ingen bild

Hulda mk1

4 juni 2018 11:58

@ Thoralf. Du behöver inte be om ursäkt för att du umgås med barn och barnbarn. Ingen människa är en maskin och att umgås med nära och kära tillför energi, som verkligen behövs i denna valrörelse. Gör det fler gånger och återkom sedan med nya krafter!

 
Ingen bild

Uppströms

4 juni 2018 13:50

OT.
Den gamle SD-veteranen Jan Milld har börjat blogga igen efter en lång sjukfrånvaro.
https://www.janmilld.wordpress.com

 
Ingen bild

Cosmik Debris

4 juni 2018 16:16

När verkligheten kommer i kapp.

Aftonbladet: DEBATT mån 26 apr 2010

"För några år sedan, 2006, publicerade jag en liten bok som byggde på intervjuer med företrädare för den somaliska gruppen, inte minst företagare, i de gamla svenskbygderna i Minnesota. Det som gjorde störst intryck på mig var den optimism och emellanåt halsbrytande framåtanda som präglade många av dessa människor. De talade om att livet är hårt men bra eftersom ingen försöker krossa deras drömmar."

https://www.aftonbladet.se/debatt/debattamnen/samhalle/article12289591.ab

Verkligheten 3 juni 2018:

Somalis in Minnesota Steal Millions in Welfare Scam, Money Goes To Terrorists
https://tinyurl.com/yab95l65
https://www.youtube.com/watch?v=CUL2EoUpmHs

 
Ingen bild

Von Kätting

4 juni 2018 16:52

"Sverige är ett land som följer alla regler som har med mänskliga rättigheter att göra. Min son gjorde bara ett misstag, säger pappa Ali."

"Misstaget" var att försöka mörda en polis på Medborgarplatsen.
Vad ska man tro om muslimer som kallar det ett misstag?

Nu visar det sej, förvånad? att han ljugit om sin ålder.
Var i hela världen resulterar mordförsök på polis bara
till fem års fängelse?
 
Ingen bild

Hasse Pannband

4 juni 2018 17:03

12 år i Sverige utan att tala språket tyder ju på
0 % vilja att integreras. Värre än en fästing som sugit
sej fast vid Moder Sveas naiva skattebetalare som
kläder och matar honom.

Hans böner till Allah borde varje dag lovprisa det
Sverige som gett honom allt. Själv har han gett - inget.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se