thoralf

Direktlänk till inlägg 31 maj 2018

MOSKÉBRÄNDER

Av Thoralf Alfsson - 31 maj 2018 22:17

Under de senaste åren har det inträffat ganska många bränder i moskéer. Media har i flera fall försökt vinkla det som att det skulle vara högerextremister som ligger bakom bränderna men när man synar de olika moskébränderna så framkommer en helt annan bild.


”Polisen utesluter nu att ett brott ligger bakom moskébranden i Eskilstuna. Det är fortfarande oklart hur den har uppstått, men utredningen avslutas.

– Vi har kommit fram till att det kan uteslutas att det handlar om ett attentat utifrån, säger Fredrik Wallén, presstalesman vid polisen i Södermanland.”

 

https://www.expressen.se/nyheter/polisen-inget-brott-bakom-moskebrand/


 

”Mannen åtalas för två gärningar. Dels grov mordbrand då han misstänks för att uppsåtligen ha anlagt branden i Örebro moské. 20-åringen ska enligt uppgifter i åtalet ha besökt moskén ofta och känt till lokalen.”

”Mannen är tidigare dömd för narkotikabrott och misshandel till samhällstjänst, något som omvandlades till fängelsestraff på två månader. Han är inte svensk medborgare, men hemmahörande i Örebro.”

 

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/orebro/moskebrannaren-atalas”En 30-årig man åtalas idag misstänkt för att ha kastat brandbomber mot en bönelokal i Malmö förra året. Mannen misstänks ha utfört dådet i terrorsekten Islamiska statens (IS) namn.

 

Nu avslöjar tingsrättsdokument att den misstänkte gärningsmannen är sunnimuslim och IS-sympatisör. "Avsikten med gärningen har varit att, i IS namn, injaga allvarlig fruktan hos en befolkningsgrupp, i detta fall muslimska shiiter", skriver åklagaren i sin stämningsansökan. Under den aktuella kvällen pågick det en shiitisk fest i lokalen som mannen misstänks ha kastat en brandbomb mot.”

 

https://www.op.se/artikel/inrikes/is-sympatisor-atalas-for-terrorbrott-efter-moskebrand-i-malmo


 

”Sveriges största shiamuslimska moské – Imam Ali Islamic Center i Järfälla – har skadats i en brand.

En man har anhållits misstänkt för att ha anlagt branden.

– Det finns en hat- och hotbild mot oss, säger Haider Ibrahim, ordförande för Islamiska shiasamfunden i Sverige.

Det finns alltid en hat- och hotbild mot oss eftersom IS ser oss som deras största fiende samtidigt som högerextrema tittar på oss muslimer som en homogen grupp, säger Haider Ibrahim.”

 

https://www.svd.se/moske-brinner-i-jakobsberg

 

Det är endast ett fåtal av dessa moskébränder som klaras upp men av de som ändå klaras upp är det en väldigt stor andel där andra muslimer misstänks eller döms. I flera fall verkar det vara konflikten mellan sunni och shiamuslimer som ligger bakom brandattentaten.


Har Kalmar haft någon moskébrand? Ja, så är det men det tystades ner av polisen i Kalmar. Mer om detta i nästa blogginlägg.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Niklas R

31 maj 2018 23:26

And on the islamic front we can see some sunni but mostly shiit.

 
Ingen bild

Lars

1 juni 2018 00:50

Hej Thoralf.
Vad tycker du om videon på youtube "Invandring kostar pengar, 74 000kr per invandrare och år"

Thoralf Alfsson

1 juni 2018 08:05

Berätta istället vad du tycker!

 
Ingen bild

Robban

1 juni 2018 01:37

Media är duktiga på att skuldbelägga och hänga ut svenskar!
Sverige är ett av de mest toleranta och minst rasistiska länderna på jorden!
Rasismen är det i själva verket vänstern, "antirasister" och importen som står för!

 
Ingen bild

Cosmik Debris

1 juni 2018 03:33

Alla minns de enfaldiga och ynkliga människorna som på Twitter "kärleksbombade” islamisterna i Eskilstuna.

Skäms på er. Kryp tillbaka till era hålor!

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

1 juni 2018 06:20

/Metoo/ fortsätter att stampa på.
Vi får se om Hanna Stjärne kommer att sparka alla herrar på Uppdrag granskning.
Ingen beskylld tafsare ska kunna få någon som helst upprättelse.
Se på "Smartare än en femteklassare" !
Har enligt mig förlorat i sevärdhet med "regnbågskvinnan".Hon fick jobbet för sitt rätta kön.

 
Ingen bild

Pepparholm

1 juni 2018 09:31

Det är eländigt att läsa hur maktspelet och nepotismen florerar i regeringskretsen. Ledarsidorna.se ”I skuggan av FN-rapporten förbereder UD en svidande valförlust”.

 
Ingen bild

Niklas R

1 juni 2018 09:49

@Pretty Boy Floyd
Jag tror du har missuppfattad situationen.

UG reportage angående Metoo var ett rent beställningsjobb från Helin, fd chefredaktören på Pravd.... Aftonbladet, för att hjälpa sin gamle kollega och den person som han personligen anställt som god socialist och åsiktsgeneral, Virtanen.

Det är inget konstigare än så. Jag misstänkte att det skulle komma och sin vana trogen så gör partiet så att de väntar en sex månader innan de börjar med sin skadehantering. Allt för att Virtanen ska kunna vara på banan igen lagom till valupptakten. Skulle inte förvåna mig om vi kommer att få se Virtanen som någon fristående "konsult" för public service eller anställd på en socialistisk tankesmedja.

 
Ingen bild

Christer

1 juni 2018 10:47

Kalmar Hockey`s nya tränare kanadensaren Duane Smith fick sparken innan han tillträtt. Orsaken var att han Twittrat om sin inställning till islam. Det kan man inte göra i Sverige. Han twittrade b.la "fuck islam" och i fråga om invandring tyckte han att Nigeria var "capitol of aids".
Duane skrev rakt ur sitt hjärta, han tyckte så här. Att pudla hjälper inte, budskapet går inte att sudda ut. Vad han sa är vad många människor egentligen också tycker. Men vi får använde ett annat språkbruk för att inte stöta oss med värdegrunden som är den allenrådande översteprästen numera.
Frågan är vad vi egentligen får säga? Får man säga att islam är en mycket tveksam medeltida politisk förtryckarideologi. Får man tycka att islamiska föreningar inte skall få ett öre i statsbidrag? Får man tycka att alla muslimska friskolor genast skall stängas? Om en jurist i folkrätt skulle titta på dessa mina åsikter skulle han nog tycka att det inte räcker till ett åtal, kanske är det bara klandervärt gentemot "värdegrunden" i detta land. Det jag här skrev (tror jag) är tillåtet att uttrycka i Sverige idag utan att bli åtalad. Men hade Duane Smith uttryckt sig lika balanserat hade han likväl inte fått tränarjobbet i Kalmar HC. Det är tyvärr så det fungerar.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

1 juni 2018 11:28

Något som är väldigt konstigt är att i varje väljarundersökning på senare tid fås resultatet att S minskar och SD ökar,men staplarna i diagrammen förändras åt motsatt håll.
Förnekelsen lyser tydlig igenom.
Jag tror att SD ligger betydlg högre om mätningarna inte styrs till "rätt" område.

 
Ingen bild

Ölandsbonde

1 juni 2018 11:39

Tal till nationen, tittarsiffror:
2018-05-31 MMS tittarsiffror: Tal till nationen SVT1 19:15

1 Jimmie Åkesson 412000
2 Ebba Busch Thor 399000
3 Jan Björklund 387000
4 Isabella Lövin 352000
5 Jonas Sjöstedt 334000
6 Ulf Kristersson 331000
7 Annie Lööf 323000
8 Stefan Löfven 2?

 
Ingen bild

Ulf

1 juni 2018 13:48

Polisen och Johan Persson går hand i hand. Visste du inte det?

 
Ingen bild

Cosmik Debris

1 juni 2018 13:52

2011 hade vi en ”hätsk” diskussion om Kinapuffar.
https://www.svd.se/slut-med-nidbild-pa-kinapuffar-889Y

2018 har vi hätska diskussioner om hedersmord, skottlossningar, passbedrägerier, bilmålvakter, gruppvåldtäkter, muslimsk terror, könsstympningar, extrem bostadsbrist, moskébyggen, skolkaos, sharia, böneutrop, könssegregerade skolklasser och muslimskt djurplågeri.

...men sossarna vill i stället att vi ska prata om vinster i välfärden?

IDIOTER!!!

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

1 juni 2018 13:59

Trump har börjat att jävlas med EU.
Han inför dom tullar som han har flaggat för.
Jag tycker att Cecilia Malmström ska höra med Donald om han vill ha den lediga platsen efter Storbritannien i EU.
Då slipper vi tull.

 
Ingen bild

Barkbåt

1 juni 2018 15:15

YouTube

Tala till punkt med Sven Melander

Jimmie Åkesson 121 000 visningar
Jonas Sjöstedt 17 000
Ebba Busch Thor 16 000
Ulf Kristersson 16 000
Stefan Löfven 11 000
Annie Lööf 8 000
Jan Björklund 8 000
Gustav Fridolin 7 000

 
Ingen bild

Stig

1 juni 2018 15:53

"Att Nigeria är världens aidshuvudstad är nog väldigt nära sanningen och därmed kan det knappast vara främlingsfientligt eller rasistiskt. I så fall är även Wikipedia rasistisk!"

PK-zombierna bryr sig inte om fakta och det gör inte ens tingsrätterna i Sverige när någon är åtalad för Hets mot folkgrupp. "Hellre fälla än fria" är det som gäller i HMF-mål i t.ex Göteborgs tingsrätt.
Det handlar inte om VAD som sägs utan om VEM som säger det.

Wikipedia kommer inte få rasiststämpeln på sig eftersom det är ideologiskt neutralt. Men Duane Smith är tydligen islamkritisk och då kommer rasitkortet fram som en betingad reflex.

På sociala medier ser man ofta bilden på en muslimsk demonstration i London med plakat som "behead those who insult islam" och "masacre those who insult islam" och det tragikomiska budskapet "behead thoso who say islam is violent".
Radikala muslimer kan helt öppet posera med sådan våldsdyrkan och hotelser i både England och Sverige men den svenne som citerar vissa våldsamma koranverser som "bevismaterial" får av PK-maffian höra att han är rasist och islamofob.

En kommunal SD-politiker fälldes för Hets mot folkgrupp för att han publicerade ett korancitat på Facebook. Faktaresistensen är häpnadsväckande och brottslig eftersom den leder till justitiemord.

"Hellre fälla än fria" alltså normen och precis så var det med andra politiska lagar i Nazityskland, Mussolinis Italien och Sovjetunionen.

Sverige står just nu på tröskeln till att bli en totalitärstat! Emmigrera och rädda er och era barn, ni som kan!

 
Ingen bild

Ölandsbonde

1 juni 2018 18:52

Stig
"behead those who say islam is violent".
Hahaha

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se