thoralf

Direktlänk till inlägg 8 april 2018

ISLAMISERING AV MILJÖPARTIET?

Av Thoralf Alfsson - 8 april 2018 09:49

 

Jabar Amin (MP) från Umeå i riksdagens talarstol.

 

Islamister i nästan alla partier, skrev Rebecca Weidmo Uvell, för några veckor sedan i ett bra blogginlägg där hon summerade alla tvivelaktiga personer som varit invalda på flera förtroendeuppdrag. Men det är ju några partier som verkligen utmärker sig och det är Miljöpartiet och Centerpartiet. Varför?

Är de ansvariga i dessa partier mer godtrogna, naiva och lättpåverkade än i andra partier? Eller räcker det med att vara klimatalarmistisk och ha utländsk bakgrund för att få förtroendeuppdrag i dessa partier och sedan göra karriär. Det verkar definitivt så!


Max Trondlé (22 år) i Kalmar har gjort en snabb karriär inom Miljöpartiet. Från ingenstans till att idag vara ordförande för distriktet Kalmar län och sitta i partistyrelsen. I november blev han även utsedd att vara ordförande för interimsstyrelsen i Västerbotten. Vilket Östra Småland gjorde en stor sak av i en artikel.n


 

Max Troendlé i pridetåget.     Foto Thoralf Alfsson


I fredags publicerades en debattartikel i Aftonbladet angående interimsstyrelsens och Max Troendlés insats i Västerbotten. Kritiken är minst sagt svidande.


”Under två veckor i mars anordnade Miljöpartiets riksorganisation en beslutande medlemsomröstning bland partimedlemmarna i Umeå för att fastställa valsedeln till kommunfullmäktige. I stället för att följa våra stadgar och vårt partiprogram och, inte minst, respektera medlemsomröstningens resultat tog partistyrelsen förra veckan till det sensationella tilltaget att byta ut medlemsvalda kandidater mot ledningslojala personer och försöka rättfärdiga tilltaget med att det är valberedningens förslag; en valberedning som för övrigt är helt i händerna på partistyrelsen.

 

Vi menar att partistyrelsens agerande rimmar illa med vårt partiprogram som anger att Miljöpartiet är ett ”decentralistiskt parti” som verkar för att ”beslut ska fattas så nära de människor” som berörs som möjligt och att vi är övertygade om att ”deltagande demokrati gör samhället bättre”.

 

Agerandet är dessutom att betrakta som valfusk och står i strid inte enbart med Miljöpartiets program och stadgar utan även med hur den svenska demokratin är tänkt att fungera.”

 

Marionetten Max Trondlé tycks ha haft det väldigt jobbigt i Västerbotten och kört över medlemmarna fullständigt om man skall tro debattartikeln. Frågan är nu om Östra Småland kommer följa upp sin artikel.


https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vasterbotten/mp-s-partistyrelse-avbrot-medlemsomrostning


Men det som förvånar mig allra mest är ju de 40 namnen på de som skrivit under debattartikeln. Vad jag kan se har bara 6 personer som har något så när svenskklingande namn. Övriga namn verkar mer arabiska än svenska.


Är miljöpartiet i Västerbotten kidnappat av muslimer och islam?

 

Är det verkliga skälet till att partistyrelsen kör över medlemmarna i Västerbotten att man vill stoppa en islamisering av partiet?

 

Kommer vi få se en liknande utveckling i andrapartier? Centerpartiet?


Medlemmar i Miljöpartiet i Umeå
Mia Winroth 
Emma Frennesson
Felicia Landgren Westerlund
Madeleine Hijazi
Pär Bylund 
Mohamad Karim 
Faisal Mosleh 
Amed Mostafa 
Tasneem Naqvi 
Narmin Mostafa 
Feridon Mohebali 
Dan Grönlund 
Fadi Ardity 
Mona Mujahidi 
Omar Salih
Diaa Asshalaby 
Hassan Mohamadamin -
Shareef Sawas 
Hemn Abdulla
Handrerin Mujahidi 
Assad Haidray 
Basim Abositta 
Hassan Manosur 
Ahmed Ajjan 
Mardin Maroof 
Michael Teklemariam 
Safin Mohamadamin 
Iran Asgarian 
Abeer Elwakil 
Omar Mahggoub 
Gabriel Farrysson
Hussein Shenino 
Randa Salman 
Arvin Mohamadamin 
Niven Mosleh 
Fahimeh Soltanipanah 
Havres Mohamadamin 
Fifi Fadel 
Basem Ibrahim 
Atef Hijazi


Hade inte medlemmarna i Västerbotten skrivit denna debattartikel hade vi alla varit helt omedvetna om medlemsstrukturen inom Miljöpartiet!

 
 
Ingen bild

joffe

8 april 2018 10:20

G'day

När man läser den här Miljö-partistiska medlemslistan förstår jag att Nationen Sverige som vi gamlingar minns det fina landet från förr - loppet är kört. Det finns absolut inget hopp längre för nationens fortlevnad. Multikulturalismen har tagit över och alla dörrar är öppna. Glad jag slipper se slutet då jag är lastgammal och inte bor där sedan länge. Skäms POLITIKER ni borde sparkas hela bunten...

 
Ingen bild

Niklas R

8 april 2018 12:07

Verkar definitivt som att Miljöpartiet i Västerbotten är djupt infekterat av muslimer som med största sannolikhet har en annan agenda i slutändan än vad partistyrelsen i Stockholm har.

En grävning bland dessa muslimpartister kan nog avslöja ett och annat om deras egentliga agenda. Men för detta behöver man nog kunna både arabiska och farsi.

Se bara på hur de muslimska nämndemännen från Centern agerade i praktiken. Detta är nog mer regel än undantag i dagens Sverige.

 
Ingen bild

Kalle

8 april 2018 12:07

MP = Muslimska partiet

 
Ingen bild

Hacke

8 april 2018 12:26

Inte visste jag att det var i Mena-kulturerna de främsta "miljökämparna" fanns att hämta?!
Det här visar om något att naivistiska mp är det farligaste och mest skadliga vi har i svensk politik. Tillsammans då förstås med övriga 7-partiet som ständigt använder detta stolleparti som stödhjul för den gemensamma vingelfärden mot avgrunden.

 
Ingen bild

Hulda mk1

8 april 2018 12:52

Ja, inte undra på att Yasri Kahn var så viktig för Fridolin och Åsa Romson. Detta trots sin avsky för att handhälsa på kvinnor. Undrar hur många muslimer som Miljöpartiet har bland sina väljare. Muslimerna tar sig in i naiva partier, lär sig, och bildar snart ett eget parti och sedan...

 
Ingen bild

Urban

8 april 2018 13:00

Det nya Sverige?

 
Ingen bild

kalle

8 april 2018 13:01

Får man inte vara medlem i ett parti om man har utländskt namn?

 
Ingen bild

Lena1

8 april 2018 14:03

Men Rebecca Weidemo Uvell har ju själv löst partimedlemskap i MP! Hur tänkte hon där?

https://samnytt.se/uvell-trolla-mp-staller-sitt-nya-parti-svars/

 
Ingen bild

SM811

8 april 2018 14:28

Hoppas att detta muslimparti åker ur Riksdagen.
SD 2018 för ett bättre Sverige

 
Ingen bild

Ludvig

8 april 2018 15:35

Jag tror absolut att Miljöpartiet och Centerpartiet är mest naiva och benägna att ta in muslimer.

 
Ingen bild

Lena1

8 april 2018 16:37

Igår besökte jag Stockholm för träffa en väninna. Vi höll till i Gamla stan och skulle sedan vidare över Kungsträdgården (det var länge sedan jag var där). Vid Mynttorget (bredvid slottet) stod ett gäng demonstranter med plakat som gjorde mig intresserad bl.a: "fattigpensionärer svälter medan staten göder islam", sedan något om alternativa medier och nytt lagförslag till yttrandefrihetsindragning. fick en lapp i min hand, det stod Mynttorgsaktivisterna. Har just tittat in på deras sida, verkar vettig, vanligt folk av olika grupper o åldrar som vill VISA UPP vad de tänker.
https://vk.com/public153878565

 
Ingen bild

Lena1

8 april 2018 17:52

Tino Sanadaji intervjuad för 2 veckor sedan om bl.a nya lagförslaget i yttrandefriheten, om valet i höst m m.

https://www.youtube.com/watch?v=issqOyOkqk0

 
Ingen bild

Morningstar

8 april 2018 17:59

Läs gärna inlägget från bloggen Helena Palena från 2016. Mp är involverat i så mycket djävulskap än vad ni anar.

https://parnassen.wordpress.com/2016/08/07/paideias-barbara-spectre-hjalper-vast-bli-mangkulturellt-med-skattepengar-fran-sverige/

 
Ingen bild

Calle

8 april 2018 18:01

Tala om att använda demokratin, för att avskaffa densamma. Det är just vad dessa element har som syfte. Den islamska ideologin går ICKE ihop med demokrati.

 
Ingen bild

Lena1

8 april 2018 18:19

När jag tittar på bilden av Jabar Amin i riksdagens talarstol, då tänker jag att han och många med honom i sin orientaliska klädsel är mest intresserad av att komma åt syltburken, dvs folkets skattemedel. Mums för sina "egna" folk. De tänker inte på Sveriges väl eller svenska folkets väl o ve (vilket vi ju verkligen fått känna på det senaste decenniet.
Han har säkert ingen aning om att svenska pensionärer i Stockholm (närmare 200) som är hemlösa och sitter på bussar o sover om nätterna. Se TV-inslaget på svt i veckan. Hyran på en tvårumslägenhet är ca 8000kr och hans pension kanske 8500kr. Hur i hela världen ska den ekvationen gå ihop? Men att skänka hur mycket som helt till jihadister som kommer hit och som man förstår inte har en enda tanke på att anpassa sig efter Svenska regler - det kan den ena regeringen efter den andra...

 
Ingen bild

Lena1

8 april 2018 18:36

Här är länken till svt,s reportage 12 minuter om hemlösa fattigpensionärer i Stockholm, väl värt att se.

https://www-svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/sa-har-lever-stockholms-hemlosa-pensionarer

 
Ingen bild

Göta

8 april 2018 18:52

@ Thoralf
Namnlistan ovan på "Medlemmar i Miljöpartiet i Umeå" påminner mycket om den namnlista du hade i ditt inlägg den 23 augusti 2015 med rubriken
"1 200 NYANSTÄLLDA PÅ MIGRATIONSVERKET".

http://thoralf.bloggplatsen.se/2015/08/23/11165210-1-200-nyanstallda-pa-migrationsverket/

 
Ingen bild

Pepparholm

8 april 2018 18:54

Den här enkla redovisningen i din blogg visar att taktiken är inte att bilda ett nytt parti med ett namn som kanske är frånstötande. I stället tar man över ett befintligt parti. Börja med ett böneutrop och sedan fullskaligt.

Det här klargör också vissa som jag tyckt märkliga inriktningar och kopplingar från ledande miljöpartister till vissa utländska personer och intressen. Nu är det klart varför.

 
Ingen bild

jaså

8 april 2018 19:22

Ganska ruttet av dig att sätta in en bild på Jabar Amin som är kurd,ingenting annat! Givetvis är skiullnaden mellan kurder och muslimer mycket stor,men du tar alla chanser du för att svärta ner människor. Dåligt !

Thoralf Alfsson

8 april 2018 19:29

Jabar Amin är miljöpartist från Umeå och i allra högsta grad inblandad i bråken inom miljöpartiet. Läs på lite!

 
Ingen bild

valentin

8 april 2018 20:25

Jabar var runt i flera partier och fiskade innan han efter kort medlemstid fick lönsamma uppdrag i mp. Han och flera andra uppdragssökare bråkade hårt i Umeå och landstinget om betalda uppdrag, alla ville ha intäkter. Det förklarar de många och långdragna striderna i miljöpartiet. Fast just suget efter uppdrag med bra betalning finns i nästan alla partier förklätt i ambition att påverka och utveckla. Titta bara hos sossarna.

 
Ingen bild

Lasse P

8 april 2018 21:22

33 utav 40 ledamöter det säger varför ni inte "rösta" på MP.

Det finns förnuvarande bara ett parti SVERIGEDEMOKRATERNA.

 
Ingen bild

Lotta_1

8 april 2018 21:58

Tittar på Agenda om det fler automatiserade jobben. En stilla fråga inställer sig. Om allt fler jobb kommer skötas av robotar vad skall vi då med den sinnessjuka invandringen till?

 
Ingen bild

Lena1

8 april 2018 23:36

@Lotta_1 Samma tanke här.. man undrar hur beslutsfattare tänker. Eller kanske de inte gör det alls?

 
Ingen bild

@jaså

9 april 2018 01:01

Jabar Amin Irakisk medborgare och muslim

Inget svenskt medborgarskap går att uppbringa på internet.
"Enligt Jabar Amin, som själv är muslim, finns en utbredd islamofobi."
https://www.di.se/artiklar/2016/4/20/rasande-intern-mp-kritik-mycket-allvarlig-situation/

Merparten av kurderna i Sverige kommer från Turkiet, men det finns även kurdiska invandrare från Irak, Iran, Libanon och Syrien.

Svensk statistik anger endast nationalitet varför det exakta antalet kurder i Sverige inte låter sig fastställas.
https://sv.wikipedia.org/wiki/Kurder_i_Sverige

https://sv.wikipedia.org/wiki/Kurder
Inget ruttet här?

 
Ingen bild

En småländska

9 april 2018 01:13

Lite off topic, men tänker på minneshögtiden i Stockholm, där en muslim som tillhör Muslimska Brödraskapet fick läsa ur Koranen, man skäms å offrens vägnar för dylika tilltag!! Svenska kyrkan imploderar, tragiskt .....

 
Ingen bild

Mässkalle

9 april 2018 04:23

@Lena1 m.fl Apropå Uvell. Smart drag! https://petterssonsblogg.se/2018/04/08/borgerlig-debattor-blir-medlem-i-miljopartiet/#more-251875

 
Ingen bild

valentin

9 april 2018 07:39

Jabar ska visst pensionera sig efter valet, han har suttit 12 år i riksdagen då. Väldigt passande.

 
Ingen bild

Christer

9 april 2018 08:36

Victor Orban vann en jordskredsseger i valet i Ungern, och svensk MSM-media gråter! Nu är demokratin i Ungern hotad, men dom får väl skylla sig själva. Sverige skickade ju ner Fridolin för att tala dom tillrätta. Men hjälpte det?
Jag tror att Ungrarna i grunden är avundsjuka på Sverige. Dom har inte något att samlas kring som vi har, inga stora manifestationer som vi har. De (ungrarna) har ju inte haft några muslimska terrordåd som vi har. Hade dom haft en statsminister som vår Stefan Löfven som struttar runt med en blomsterkvast för att visa sitt hjälplösa deltagande i snart varje manifestation. Och som utbrister i meningslösa kväden som på intet sätt förpliktar till handling.
Ungrarna är så avundsjuka för att dom inte haft någon terrorlastbil på någon Drottninggata, framförd av en muslimsk illegal invandrare. Och en regeringschef som sätter sitt land främst. Sånt hotar demokratin!

 
Ingen bild

World Traveller

9 april 2018 10:56

Att muslimer är sådana miljökämpar trodde jag inte efter att ha vistats i deras soptippar till länder. Är det inte dags snart för Miljöpartiet och de övriga 6 att erkänna att de styrs av en islamisk agenda. MP kan lika gärna byta namn till Muslimpartiet.

 
Ingen bild

Sissi

9 april 2018 20:13

Hade partistyrelsen i MP verkligen ingen annan att skicka? Att en - relativt okänd - 22-åring från en annan del av Sverige ska kunna gå in i en grupp där alla känner varandra och styra den "rätt" förefaller minst sagt naivt. Man måste skicka en höjdare, en som kan peka på lång politisk erfarenhet,någon som har en naturlig auktoritet.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

10 april 2018 02:54

Ja det är mycket man kan undra över , här i "mitt" område har många nysvenskar köpt sej hus , man kan undra över hur dessa kan köpa hus när dom varken har inkomst av tjänst eller kapital ,vem hjälper dom är det Migrationsverket,Swedbank ,Missionskyrkan ,eller privata godhetsapostlar ! När jag/vi köpte hus 1965 så var vi tvungna att ha en insats på 20.000:-,idag borde den summan vara betydligt högre !Vem hjälper dom

 
Ingen bild

Rebaz Ahemd

10 juni 2018 13:29

Jabar Amin en av dem mest miljöpartierna som gullar och gillade islamsiterna , han alltid visade sitt stöd till kaplan och andra islamsiter i miljöpartiet. Han drivit politiska frågor som helt och hållet gynnade Hamas och islamsiter t.ex bojkotta Israel , han t.o.m följd med muslimiska brödskapets och Erdogans projekt SHIPP TO GAZA
http://www.svt.se/nyheter/lokalt/vasterbotten/kraver-att-umea-bojkottar-israel
han borde aldrig tala om demokrati pga. hans fusk och röstsamling och medlemsvärvning bland sina släktingar och endels kurder bara under valåret för att han får stå högst i lista i Umeå.. Många miljöpartiser känner till hans smutsiga spelet.
http://natverkmotpk.blogspot.com/2010/04/kriminelle-arian-amins-pappa-kandiderar.html

Jaabr Amin tillsammans med Mehmet Kaplan har han lagt en riksdagsmotion där man vill att Sverige bojkottar Israel med anledning av Palestina-konflikten samt att Sverige ska kalla hem den svenska militärattachén i Tel Aviv. År 2002 anmälde han och en somalier Umeå kommun för diskriminering. De krävde då att somaliern skulle få ledigt med full lön under fyra dagar vid två muslimska helger, men fick nej av Umeå kommun. Dessutom har Amin varit ledamot i Migrationsverkets styrelse, vilket väcker en del frågor med tanke på hans antisemitiska hållning…

 
Ingen bild

Rebaz Ahemd

10 juni 2018 13:45

Om ni undersöker de namnsamlingar mest handlar om Jabars familje , bröder och deras fruar och barn.. de som brukade rösta fram Jabar i MP s Umeå.

 
Ingen bild

Rebaz Ahemd

11 juni 2018 00:48

följande motion menade jag sok skriven av Jabar familje och släktigar... http://www.owenlaws.se/wp-content/uploads/2017/03/11-maj-2016-Motion-till-extra-%C3%A5rsm%C3%B6te-12-juni.pdf , kolla namnsamlingar

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards