thoralf

Alla inlägg den 8 april 2018

Av Thoralf Alfsson - 8 april 2018 09:49

 

Jabar Amin (MP) från Umeå i riksdagens talarstol.

 

Islamister i nästan alla partier, skrev Rebecca Weidmo Uvell, för några veckor sedan i ett bra blogginlägg där hon summerade alla tvivelaktiga personer som varit invalda på flera förtroendeuppdrag. Men det är ju några partier som verkligen utmärker sig och det är Miljöpartiet och Centerpartiet. Varför?

Är de ansvariga i dessa partier mer godtrogna, naiva och lättpåverkade än i andra partier? Eller räcker det med att vara klimatalarmistisk och ha utländsk bakgrund för att få förtroendeuppdrag i dessa partier och sedan göra karriär. Det verkar definitivt så!


Max Trondlé (22 år) i Kalmar har gjort en snabb karriär inom Miljöpartiet. Från ingenstans till att idag vara ordförande för distriktet Kalmar län och sitta i partistyrelsen. I november blev han även utsedd att vara ordförande för interimsstyrelsen i Västerbotten. Vilket Östra Småland gjorde en stor sak av i en artikel.n


 

Max Troendlé i pridetåget.     Foto Thoralf Alfsson


I fredags publicerades en debattartikel i Aftonbladet angående interimsstyrelsens och Max Troendlés insats i Västerbotten. Kritiken är minst sagt svidande.


”Under två veckor i mars anordnade Miljöpartiets riksorganisation en beslutande medlemsomröstning bland partimedlemmarna i Umeå för att fastställa valsedeln till kommunfullmäktige. I stället för att följa våra stadgar och vårt partiprogram och, inte minst, respektera medlemsomröstningens resultat tog partistyrelsen förra veckan till det sensationella tilltaget att byta ut medlemsvalda kandidater mot ledningslojala personer och försöka rättfärdiga tilltaget med att det är valberedningens förslag; en valberedning som för övrigt är helt i händerna på partistyrelsen.

 

Vi menar att partistyrelsens agerande rimmar illa med vårt partiprogram som anger att Miljöpartiet är ett ”decentralistiskt parti” som verkar för att ”beslut ska fattas så nära de människor” som berörs som möjligt och att vi är övertygade om att ”deltagande demokrati gör samhället bättre”.

 

Agerandet är dessutom att betrakta som valfusk och står i strid inte enbart med Miljöpartiets program och stadgar utan även med hur den svenska demokratin är tänkt att fungera.”

 

Marionetten Max Trondlé tycks ha haft det väldigt jobbigt i Västerbotten och kört över medlemmarna fullständigt om man skall tro debattartikeln. Frågan är nu om Östra Småland kommer följa upp sin artikel.


https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vasterbotten/mp-s-partistyrelse-avbrot-medlemsomrostning


Men det som förvånar mig allra mest är ju de 40 namnen på de som skrivit under debattartikeln. Vad jag kan se har bara 6 personer som har något så när svenskklingande namn. Övriga namn verkar mer arabiska än svenska.


Är miljöpartiet i Västerbotten kidnappat av muslimer och islam?

 

Är det verkliga skälet till att partistyrelsen kör över medlemmarna i Västerbotten att man vill stoppa en islamisering av partiet?

 

Kommer vi få se en liknande utveckling i andrapartier? Centerpartiet?


Medlemmar i Miljöpartiet i Umeå
Mia Winroth 
Emma Frennesson
Felicia Landgren Westerlund
Madeleine Hijazi
Pär Bylund 
Mohamad Karim 
Faisal Mosleh 
Amed Mostafa 
Tasneem Naqvi 
Narmin Mostafa 
Feridon Mohebali 
Dan Grönlund 
Fadi Ardity 
Mona Mujahidi 
Omar Salih
Diaa Asshalaby 
Hassan Mohamadamin -
Shareef Sawas 
Hemn Abdulla
Handrerin Mujahidi 
Assad Haidray 
Basim Abositta 
Hassan Manosur 
Ahmed Ajjan 
Mardin Maroof 
Michael Teklemariam 
Safin Mohamadamin 
Iran Asgarian 
Abeer Elwakil 
Omar Mahggoub 
Gabriel Farrysson
Hussein Shenino 
Randa Salman 
Arvin Mohamadamin 
Niven Mosleh 
Fahimeh Soltanipanah 
Havres Mohamadamin 
Fifi Fadel 
Basem Ibrahim 
Atef Hijazi


Hade inte medlemmarna i Västerbotten skrivit denna debattartikel hade vi alla varit helt omedvetna om medlemsstrukturen inom Miljöpartiet!

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards