thoralf

Alla inlägg den 24 april 2018

Av Thoralf Alfsson - 24 april 2018 23:41

 

Jag är trots allt väldigt överraskad! Jag trodde ändå inte att Annie Lööf och Centerpartiet skulle sjunka så lågt att de splittrar Alliansen och förstör alla möjligheter för en Alliansregering med stöd av SD efter valet 2018. Centerpartiet och Annie Lööf har förlorat all trovärdighet för all framtid.


Jag skulle faktiskt kunna gå så långt som att kalla Centerpartiets beslut om att ge 9 000 ensamkommande från Afghanistan en ny möjlighet till uppehållstillstånd för någon form av landsförräderi.

 

Jag kommer utan tvekan gå hårt åt Centerpartiet på min blogg. Både på riksplanet och på det lokala planet. Jag har flera ingångar till blogginlägg.


Centerpartiets kopplingar till islam är en sådan ingång. För bara några veckor sedan delade Centerpartiet i Nybro ut nedanstående flygblad i vissa bostadsområden. Gissa vilka!


 


På bilden återfinns Christina Davidsson som är kommunalråd i Nybro och Ismael Alabdullah Sharot som återfinns på Centerpartiets kommunvalsedel i Nybro på 10:e plats. Vilket är en valbar plats till kommunfullmäktige.


Men det stannar inte där. Under vintern 2016/2017 ordnade Centerpartiet en politikerskola på arabiska i Nybro.

 

”Anledningen till att vi valde oss att använda det arabiska språket beror på att den större delen av de nyanlända i Nybro talar arabiska, kursen handlar om att förstå det politiska systemet i Sverige, säger riksdagsledamoten Anders Åkesson (C).”

 

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/smaland/hatstorm-mot-centerpartiets-politikerskola-pa-arabiska

 

   

 

Det är inte frågan om Centerpartiet fiskar i grumliga vatten bland muslimer och islamister. Centerpartiet fiskar för fullt i dessa grumliga vatten!

Av Thoralf Alfsson - 24 april 2018 13:30

Att i talarstolen säga Hussein, Omar, Mustafa, Mohammed, Basir, Ahmadi och Mojtaba tillät inte kommunfullmäktiges ordförande Roger Kaliff som avbröt mig. Hade jag istället sagt Anders, Karl, Nils, Gunnar, Lars och Mikael hade det inte varit något problem.


Vid gårdagens kommunfullmäktige hade jag ställt en fråga till socialnämndens ordförande Roger Holmberg (S) om varför inte Kalmar kommun kunde hjälpa polisen och åklagarmyndigheten i en förundersökning angående en överfallsgruppvåldtäkt.


 


Så här svarade Roger Holmberg.


 


I den efterföljande debatten ställde jag frågor om inte socialförvaltningen hade en möjlighet att begära in samtycke ifrån de boende ensamkommande ungdomarna och därmed kunna lämna ut uppgifterna till polis och åklagarmyndigheten. Men det var uppenbarligen för arbetskrävande för personalen enligt Roger Holmberg. 


Vilket är viktigast? Att lösa en grov överfallsgruppvåldtäkt eller några personers arbetsuppgifter och arbetsbelastning? Vi fick svaret från Roger Holmberg!


Det som är mest uppseendeväckande är dock att det mesta av de uppgifter som efterfrågades finns på sajter som t.ex hitta.se och ratsit.se

 

Det var när jag upplyste kommunfullmäktige om vilka som bodde på ett hvb-hem i Kalmar enligt uppgifter från hitta.se som kommunfullmäktiges ordförande Roger Kaliff avbröt mig.


Givetvis måste man ställa sig frågan vilken sekretess det är som Socialförvaltningen i Kalmar försvarar så hårt när upplysningarna finns på högst vanliga upplysningssajter på internet? Sajter som säkert används av en stor del av befolkningen när man letar efter telefonnummer eller en adress.

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards