thoralf

Direktlänk till inlägg 24 maj 2013

STASI I SVERIGE

Av Thoralf Alfsson - 24 maj 2013 23:30

 


I förra veckan var det ett seminarium i riksdagen med flera kunniga personer.


Birgitta Almgren, professor

Stig Fredriksson, fd utrikeskorrespondent Moskva

Anders Törnwall, professor

Lennart Stenflo, professor


Jag är väldigt irriterad på mig själv att jag inte hade med min kamera och filmade Birgitta Almgrens anförande som var ett rejält angrepp på regeringen och Säpo. Nu fanns TV4 på plats och SVT-dokumentär men dessa politiskt korrekta kanaler kommer givetvis aldrig sända hela anförandet från Birgitta Almgren.


Sverige försvårar forskningen var Birgitta Almgren budskap och då syftade hon på regeringen och Säpo. Hon menade också att Säpo gått in och ändrat i originaldokument efter att Birgitta Almgren läst dem. För andra myndigheter betecknas detta som ett brott men uppenbarligen inte när det gäller Säpo och ”rikets säkerhet”.


Birgitta Almgren menade också att regeringen föregick JK-utredning angående den anmälan som Säpo gjorde av Birgitta Almgren.


Jag önskar att fler hade fått höra Birgitta Almgren! Det var dessutom intressant att lyssna på övriga deltagare också. Dessa hade i huvudsak erfarenhet från Sovjetunionen och KGB och GRU.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Essendon

25 maj 2013 00:14

Thoralf!
Gör som jag och många andra och ha alltid med en kompaktkamera i fickan!
Bildkvalitén av bilder och video är numera mycket hög!

 
Ingen bild

Olle

25 maj 2013 03:13

Hej Toralf. OT, varför går det inte att "klippa o klistra" på din sida?
Det blir jättekrångligt när man vill för a ut ditt (vårt) budskap och kanske har tips till dig??

 
Ingen bild

S.Småland

25 maj 2013 05:32

Läste att det nu gått så långt med sveriges mångkulturella experiment att Amerika och England varnar sina medborgare från att resa till Sverige som turister på grund av upploppen runt om i Stockholm ! Hur länge ska ekorrhjulet med massinvandringen få fort gå innan regeringen inser det katastrofala misstag som sjuklöverpartierna medverkat till ?
Det har gått för långt när turisterna som inkomstkälla skräms iväg bort från Sverige !

 
Svensson

Svensson

25 maj 2013 07:06

Sverige tycks bli mer korrupt med alliansregeringen,man har inte rent mjöl i påsen.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Sven Dacke

25 maj 2013 07:56

Kyrkans män har i dag inte längre samma makt att påverka samhället, men prästen på Öland Dag Sandahl har skrivbit en del om Stasi och kyrkans män.

Länk 1
http://bloggardag.blogspot.se/2013/03/operation-norrsken-stasi-arbetar.html

I dag verkar dock
k flertal av av kyrkans män vara för Islam och hjälpa dom på alla sätt

Se länk 2.
http://www.sydsvenskan.se/sverige/pa-export-danska-muslimdebatten/

 
Ingen bild

Sven Dacke

25 maj 2013 08:03

När polisen och Rainfelt misslyckas med sitt budskap i förorterna, sätts nu det tunga "kavalleriet" in

http://www.dagen.se/nyheter/bonesamling-planeras-i-husby-pa-nationaldagen/

 
Ingen bild

Sven Dacke

25 maj 2013 08:09

OT.

Norsk-svensk kulturkrock

Men när det gäller aborter är Erna Solberg med många svenskars ögon i stället svårt reaktionär. Hon vill behålla gränsen för fri abort till 12:e veckan (i Sverige gäller vecka 18) och inte heller tillåta undantag även om barnet/fostret skulle visa sig ha Downs syndrom. I Sverige är det endast Sverigedemokraterna som förespråkar vecka 12.
Vad säger jämställdhetsminister Maria Arnholm om Erna Solberg? En kvinna som hatar kvinnor?
Eller är Solberg i själva verket mer feministisk än jämställdhetsministern själv? I Norge finns en lagstadgad kvotering av kvinnor i bolagstyrelser sedan 2006. Solberg försvarar lagen och för många svenska feminister har den framstått som ett föredöme. Men trots lovorden har vare sig socialdemokratiska eller borgerliga regeringar infört något liknande i Sverige. Här är det i stället Gudrun Schyman och FI som ligger nära.

Läs eller hör hela på
http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=1637&grupp=15860&artikel=5532857

 
Ingen bild

Hulda mk1

25 maj 2013 08:59

Jag blir rasande varje gång STASI-listan kommer på tal. Att inte dessa namns offentliggörs är en gigantisk skandal.
Alla Nazistsympatisörer har ju med rätta hängts ut och fått göra avbön, men Kommunismens hantlangare ska skyddas. Märkligt!

Allt tyder på att i dessa papper göms ett antal namn som till vilket pris som helst ska skyddas...

 
Ingen bild

biran

25 maj 2013 09:35

Sosseriet har skaffat sig 150 000 egna Stasi agenter genom LO förbundet Transport. Dessa är utbildade av den vänsterextremistiska rörelsen Expo. Deras huvuduppgift är att spionera på sina arbetskamrater och rapportera deras politiska åsikter och eventuell så kallad rasism.

 
Ingen bild

Hej!

25 maj 2013 09:36

Det känns som det har blivit än allvarligare än bränderna i sig, när man kan läsa huvud rubriken i SVT belyser den totala motsatsen som huvudrubrik, under inbördesbränderna (högerextrema omhändertogs) uppkommen av huvudproblemet, den misslyckade invandringspolitiken.
Detta fatala misstag av SVT måste vara som att själva öka omfattningen i utvecklingen, inte bara i detta skede utan de plöjer ner detta förakt hos den enskilde som lyckas läsa mellan raderna. Står en SVT utanför lagen?

 
Ingen bild

Fale Hin Unge

25 maj 2013 10:07

LÖSNING PÅ KRAVALLERNA:

*Återinför värnplikten. (Vi får åter ett försvar. Vi slipper slappa tv-spelande unga vuxna som går på bidrag. Ungdomsarbetslösheten utplånas om vi ger dem jobb i försvaret efter lumpen! -Deras löner torde motsvara allt socialbidrag o a-kassa dessa har idag PLUS att vi får ett FÖRSVAR.)

*Skola om RADIOTJÄNST's personal samt landets P-LISOR i karate och skicka ned dessa till kravallerna och de lär stävjade inom 10min

 
Ingen bild

Ctrl

25 maj 2013 10:18

@Olle, Ctrl+c för att kopiera, Ctrl+v för att klistra in.

 
Ingen bild

Lotta

25 maj 2013 10:41

Vad kommer kalaset efter ligisternas framfart över Sverige kosta oss vanliga hederliga skattebetalare? Som "plåster på såren" får vi dessutom betala ytterligare ett okänt antal 100 miljoner som kommer vräkas över de "stackars'" förfördelade invandrarna som bränner ner halva Sverige pga av att en 69-årig machetebeväpnad kriminell inte lydde polisens uppmaningar, eller om det är av socioekonomiska, utanförskapsskäl eller om det är polisens och räddningstjänstens fel. Undanflykterna är många för deras eget fel är det ju aldrig. Vad får då de som bränner ner Sverige för straff? 10 minuter hos någon socialtant som säger aja baja lille vän så får man inte göra, här får du saft och bullar. Jag anser att straffen för allvarliga, grova brott som detta som jag dessutom ser som samhällsfarliga borde hamna under terroristlagen och straff utdömas enligt denna lag. Självklart skall de också dömas att betala varenda krona det kostar att återuppbygga det de bränner upp. Till sist undrar jag varför ligisterna straffar svenska folket? Vi har aldrig bett dem komma hit. Vi blev aldrig tillfrågade om vi ville leva i det mångkulturella helvete vi nu tvingas bo i. Vi har aldrig placerat någon av dem i förorterna. Vi får däremot betala för vår egen och vårt lands undergång.

 
Ingen bild

Magentan

25 maj 2013 11:26

Tack Sven Dacke för länken i din kommentar ovan.
Efter att ha läst artikeln där och följande mening: "I kväll bjuder Stockholms biskop och domprost in till bön och ljuständning i Storkyrkan" fick jag en nyttig påminnelse om biskop Brunne och hennes falska predikan i Storkyrkan, när SD för första gången som riksdagsledamöter besökte denna i samband med riksdagens högtidliga öppnande 2010, då Brunne i sin predikotext (under genomskinlig täckelse) uppviglade till stenkastning och förföljelse mot ett demokratiskt parti, som över 300.000 människor hade röstat in i riksdagen och vars ledamöter satt med i kyrkan (åtminstone till att börja med).

Biskopen försökte senare falskeligen försvara sin predikan med att hon "inte kände till några hatkampanjer mot SD"!!!? Detta trots att hon kvällen före predikan själv hade besökt ett av dessa gatans parlament, där man med all önskvärd tydlighet på alla sätt deklarerade sitt SD-hat och där flera av deltagarna tillhörde de "stöveltrampande" gäng som fortfarande marscherar runt på våra gator, taktftast skanderande sina falska hatbudskap mot Sveriges enda demokratiska riksdagsparti. Biskopen refererade till och med till detta och alla övriga "protestmöten" mot SD i sin predikan, men skyllde senare på att hon endast deltagit under en mycket kort stund "ungefär en kvart 20 minuter" och alltså inte skulle ha hunnit uppfatta riktigt vad det handlade om!!!

Läs gärna här för att få en liten tillbakablick över de fruktansvärda förföljelser och hetskampanjer som våra modiga SD-representanter utsattes för under veckorna före (och efter) valet 2014!

http://varstundisverige.blogspot.se/2010/10/biskop-eva-brunne-och-hennes-forlorade.html

 
Ingen bild

Magentan

25 maj 2013 11:33

... under veckorna före (och efter) valet 2010 ... skulle det givetvis stå!

Jag hoppas innerligt att vi ska slippa uppleva samma förfärliga tillstånd 2014 och att lagens väktare ska ha lyckats skärpa till sig såpass tills dess och våga vidta nödvändiga åtgärder för att Sverige ska kunna anses som ett demokratiskt land.
(Hoppas kan man ju alltid.)

 
Ingen bild

Magentan

25 maj 2013 11:49

För er som händelsevis brukar se på våra s.k "politiskt obundna" TV-kanaler kan jag varna för att TV2 givetvis har vikt dagen för direktsändning av SVT:s favoritparti MP:s kongress (mellan 08:00-17:00)

 
Ingen bild

Hulda mk1

25 maj 2013 12:07

Fale Hin Unge...
En allmänt införd värnplikt idag, för lämpliga unga män, vore både bra och helt omöjligt.
Förortsligisterna kan i vissa falla vara svenska medborgare och att då utbilda dem och även extremvänsterns stormtrupper är riskabelt.

Att utbilda fel människor i sprängtjänst, minering, försåtminering, prickskytte, eldöverfall och sambandstjänst kan göra att liknande kravaller som nu skakar Sverige till ett inbördeskrig...

 
Ingen bild

Skånepåg

25 maj 2013 12:26

@ Hulda mk1

Min gamla mor brukade alltid säga "vad i hundan (lätt skånsk svordom) gör dom här i vårt land. Dom drar ju in på allt för oss gamla och vi har ju inte råd att ta hand om hela världen".

Detta var redan i början av 90-talet och vad skulle jag svara denna gamla stolta socialdemokrat som trodde på rättvisa och alla om gott, utan att göra henne alltför ledsen. Minns hur glad hon blev när jag visade henne det s.k Luciabeslutet av Socialdemokraterna från 1989 om starkt begränsad invandring. Och sedan vet vi ju alla hur det har urartat till ett mer eller mindre kaosliknande tillstånd i landet inom alla områden, något som hon ”turligt nog” slapp uppleva.

I dag kan man i kvällsblaskorna läsa om den otrevliga utvecklingen som lett till konfrontation mellan poliser och s.k medborgargarden. Ett gäng politiker sitter nu på pottkanten, biter på naglarna och i sin enfald inte fattar vad som sker eller vilka politiska beslut som orsakat detta. Undrar vilka direktiv man nu kommer att utfärda och hur en ”mångfaldspoliskår” i fortsättningen kommer att agera, om bränder och skadegörelse fortsätter och eventuellt eskalerar? Än så länge har det mig veterligt inte förekommit någon skottlossning mot polis (finns invandrare som hotat att döda poliser enligt en av kvällsblaskorna) eller mellan olika grupperingar. Om detta händer så närmar vi oss utan tvekan gränsen till ett inbördeskrig.

 
Ingen bild

Stefan A.

25 maj 2013 12:30

MP "imponerar" som vanligt på sin kongress, 35 tim arbetsvecka och fri invandring, tjo flöjt i Kapernaum här ska pengarna rulla, men tyvärr bara ut och inte in, vem skall våga ta in dessa gökar i en regering? Tänk att 8 % av Svenska folket inte kan räkna, och inte begriper att det finns ingen fri lunch, att journalistpartiet står nära MP är mera förståligt, i det yrket brukar inga ivriga bävrar eller arbetsmyror samlas.

 
Ingen bild

Hulda mk1

25 maj 2013 14:38

Skånepåg...
Med tanke på all vapensmuggling som förekommer in i Sverige, är säkert ansvariga myndigheter observanta på de vapensmugglare de känner till.
Det är en skrämmande framtid som kan komma ut av ett tvådelat socialt, kulturellt och religöst Sverige.
Ansvariga myndigheter och politiker har mycket att svara för...

 
MetalHeadViking

MetalHeadViking

25 maj 2013 14:40

Skandal!

Thoralf borde kolla upp om kanske SÄPO har infiltrerats av särskillda intressen.

Upploppen har redan avslöjats som något som gruppen Megafonen uppviglat till. De har tydliga kopplingar till Public Service och får mycket stor utrymme även i övrig media.

Jennifer Hillbom är tydligen deras PR-kvinna. Och hon ska vara ihop med Basar Grecci och ha starka kopplingar till Rättvisepartiet Socialisterna.

SÄPO har tillräckligt med info för att kunna lagföra Megafonen! Varför gör de inget?

http://detopaverkadesinnet.blogspot.com

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

25 maj 2013 15:37

Metall Viking : Nivån till koma Svenne skall hållas på "Arga unga män" som storebrossorna nu grillar korv till ,och vips så har du en happy pk ending.
Expressens unga förvirrade foliehattar sa lugnt i varannat ord i Prime Tv igår, samtidigt som skolor bilar bran för fullt ocha ndra städer var indragna
Dom goda krafterna har segrat tjofaderittan

 
Ingen bild

VargMan

25 maj 2013 16:38

Med anledning av att SVT visar MP's stormöte live under en fasligt massa timmar, samt ger dem en otroligt massa extra tid under nyhetssändningar och morgonsoffor mm, så är min undran om detta kommer ske även med SD under deras Landsdagar (som jag antar är motsvarigheten?)?
Om inte, då är det bara ett bevis för att de inte är oberoende osv som de säger..

 
Ingen bild

Lotta

25 maj 2013 17:15

OT/ Missa inte Mats Dagerlinds betraktelser över den senaste tidens ligistdåd runt om i Sverige: http://avpixlat.info/2013/05/25/husby-idag-sverige-imorgon/

Stämmer till eftertanke.

 
Ingen bild

Qvinna

25 maj 2013 17:42

Out of topic!
Kan någon svara på om det stämmer att sittande regeringen kopplat "insättningsgarantin " till euron. ?
Läsare jag på Riksgäld uppfattar jag det luddigt/ där man skriver " omräknas fr euro till kr."

 
Ingen bild

Hulda mk1

25 maj 2013 17:48

MetalHeadViking...
Detta "Rättvisepartiet Socialisterna" är en enda tragisk soppa. I Debatt (SVT) satt för något år sedan en påtagligt irriterande Norrlänning som lade sin näsa i det mesta, när det gällde invandring.
De har också (om jag inte minns fel) stört polisen vid avvisningar.
Att de ställer sig på förorts-terroristerna sida, är föga förvånande.
Hela extremvänstern gullar med Islamisterna och vill med deras hjälp störta vårt demokratiska sammhälle. Men de borde förstå att de leker med elden. Det samhälle Islamisterna vill ha, är definitivt inte ett socialistiskt....

 
Ingen bild

Anonyma Opinionsbildare

25 maj 2013 19:07


Regeringen Reinfeldts "lösning" för invandrarterrorn

Kortsiktigt: göra så lite som möjligt
Långsiktigt: importera fler terrorister till Sverige!

 
Ingen bild

Fale Hin Unge

25 maj 2013 19:30

Inbördeskriget rycker allt närmare!

Det som hänt visar att både polis och militär avlövats.
Man har visat att det är "okej" att i princip bränna ned Stockholms stadsdelar! -Vår huvudstad.
...Det intressanta här är att den gigantiska nu tysta gruppen motståndare s e r det här -Polisen kan inte skydda oss!
-Polisen ingriper inte.
....Lika lite som de inte hjälper svensson som haft stuginbrott!
=Svensson+Landets alla jägare INSER att de INTE kommer få hjälp av varken polis eller militär vid en eskalering av det här.
Detta i sin tur gör att vid ett givet tillfälle så kommer det en motreaktion. Man får ju inte hjälp av polisen!!
-Då är inbördeskriget ett faktum!

det är ju tur att invandrarna inte har tillgång till några vapen att tala om. ...Och då vet vi hur det kommer att gå.
....Bara en tanke.

 
Ingen bild

vmm

25 maj 2013 20:04

Det pratades ovan i kommentarerna om att SVT nu visar MPs stämma. SVT visade faktiskt något liknande från SD för några år sedan. Det jag tyckte var märkligt var att då och då så hade SVT lagt in en speakerröst som gick in och påpekade att det som sades inte var SVTs åsikter. Jag har inte sett MPs stämma nu men jag tror inte SVT la in en sådan speakerröst då och då. Eller?

 
Ingen bild

Göran

25 maj 2013 20:05

@FHU

Förre ÖB Stig Synnergren tyckte att 150 000 älgjägare är en helt livsfarlig arme. Ja, om man jämför med de svenska legoknektar som är verksamma i Afganistan och varit inblandade i aktiva strider. Dessa legoknektar hade avlossat 50 000 skott under en dag med resultat som inte gett en endaste tidningsnotis.

En feg poliskår och en oduglig arme ger vid handen att det blir landets älgjägare som får avbryta den oreda som påbörjades i mitten av 1970-talet.

 
Ingen bild

Upploppen en konsekvens av islamiseringen

25 maj 2013 20:14


Muslimer bakom upploppen i Sverige

Pamela Geller, känd författare, politisk aktivist och en av frontalfigurerna i kampen mot islamiseringen, skriver på sin blogg:

Medierna, alltjämnt bakbundna av sin egen självcensur,
halshuggning i London, bomber i Boston, brinnande bilar i Sverige,
men medierna kan fortfarande inte säga M-ordet!
Socialutslagning skylls det på, utanförskap, trångboddhet, klassklyftor, bristande polisrespekt, mm,
allt och vad som helst skylls det på utom det som egentligen borde skyllas på.

”And Sweden is getting swallowed whole”!

http://atlasshrugs2000.typepad.com/atlas_shrugs/2013/05/and-rill-the-media-is-crippled-by-its-own-self-censorship-riots-in-sweden-cars-burn-in-fourth-night-of-you.html

 
Ingen bild

Kalle

25 maj 2013 20:20

Brevbäraren i Flemingsberg, Huddinge, SVERIGE vägrar dela ut posten i det invandrartäta Flemingsberg på grund av den hotfulla miljön.

DET händer i Sverige idag!!!

Klockan är fem ÖVER tolv!!!

http://avpixlat.info/2013/05/25/hot-mot-brevbarare-stoppar-postutdelning/

 
Ingen bild

It will never be normal again, Mr. Ullenhag!

25 maj 2013 21:57


Pamela Geller, känd författare, politisk aktivist och en av frontalfigurerna i kampen mot islamiseringen, skriver på sin blogg:

Våldsamma muslimska upplopp fortsätter för sjätte dagen i rad och sprider sig utanför huvudstaden

Nu var det återigen den gamla ankan om gapet mellan fattig och rik som dammats av och lanserats som förklaring till det som sker i Sverige, allt för att undvika nämna det tabuerade M-ordet.
Det finns tusentals icke-muslimska invandrare och människor ur arbetarklassen som inte bränner bilar och skriker ”Allahu akbar”, trots att många av dem lever och bor i samma grannskap och har samma inkomstnivå.
Det generösa bidragssystemet lockar muslimska inkräktare till landet - men media säger att de redan överbelastade skattebetalarna ska betala ännu mer ”Jizya” till "dessa maskerade ungdomar som vandaliserar skolor, bibliotek och polisstationer, sätter bilar i brand och kastar sten och brandbomber mot polis, ambulanspersonal och räddningstjänst".
Svenska politiker och media gör sitt bästa för att försöka bagatellisera det som sker.
Det viktigaste i det akuta skedet är att se till att läget går tillbaka till det normala igen, säger den svenska desintegrationsministern Erik Ullenhag!
- Nej, herr Ullenhag, det kommer aldrig att bli normalt igen. Lägg ner! Snap out of it!

http://atlasshrugs2000.typepad.com/atlas_shrugs/2013/05/violent-muslim-riots-continue-for-sixth-straight-day-in-sweden-spreading-beyond-capital.html

 
Ingen bild

OT

25 maj 2013 22:44

Kvart över...

"Jag kom til världen på 5:e salen
mitt land var galet men mitt folk var normalt
men då de körde landet åt helvete sade väljarna til mig:
Vad gör vi nu lille du?

Jag gick i skolan i många år
arbetade på fabrik och fick magsår
och så en dag sparkade chefen ut mig.
Vad gör man så lille du?

Och tiden gick och jag gick med
jag följde med från stad till stad
och gatans lösa fåglar de flöjtade och sjöng:
vad skall vi hen lille du?

Men så en dag gick jag upp till ministern och sade:
Du där - få dina fötter ned och ta hatten av!
kan du icke se att det hela är på väg att gå
fullständigt åt helvete?!

Så vad gör vi nu din gamle skurk?
Men han grinade bara och sade:
Du kan fara åt helvete!
Så det det är vart landet går nu.
Ja, det är det vi ska!": http://www.youtube.com/watch?v=n07mYBm2XeM

 
Ingen bild

OT

25 maj 2013 22:53

Apropå ingenting alls. Vad några ord kan förändra saker och ting...

"I learned ruthlesnes on my mother's knee..
I learned by violence my number of friends
Should increase...

- When I think about the things I've done...
I laugh out loud to all ...
- Yeah, to all..
- 'Coz it's not hard to meet the fires that I see

When I try to open up my heart
There's something inside me'n'I know it's good...
- But understanding, it's misunderstood
At the end of a smile, there's a laugh'n'a 1/2---": http://www.youtube.com/watch?v=j_t0lHHH5FU

 
Ingen bild

Peter

26 maj 2013 01:42

Thoralf, nu påstår NASA att koloxid sänker jordens temperatur, inte ökar den dom klimatalarmisterna påstår.
http://principia-scientific.org/supportnews/latest-news/163-new-discovery-nasa-study-proves-carbon-dioxide-cools-atmosphere.html

 
Ingen bild

Hulda mk1

26 maj 2013 05:17

OT...
Jo, visst är Kim Larsen en väldigt bra artist och speciellt "Hvad gör vi nu, lille du" är en grymt bra låt. Men vad har långa citat av låttexter här att göra?
Fö. verkar det Muslimska upproret ha varit något mindre intensivt inatt.

 
Ingen bild

OH

26 maj 2013 07:33

Nu begär advokaterna att deras avkastning från satsningen på invandringsindustrin måste ökas med 100%.Har det något samband med att antalet medlemmar i advokatfacket haft ungefär denna ökning de senaste 10-15 åren.
Apropå dessa upplopp intervjuades Löven igår i radion, var han nykter, han förväxlade vänsterextremisternas våldsdåd med högergäng.

 
Ingen bild

rksmrgs

26 maj 2013 09:22

@Peter

KolDIoxid. Det är en jäkla skillnad.

Men det är en fantastisk sensation. De hävdar alltså att koldioxidens avskärmande effekt på värmeinstrålningen från solen är större än dess isolerande och "återreflekterande" inverkan. Vad kommer detta att betyda i klimatdebatten?

 
Ingen bild

S.Småland

26 maj 2013 09:34

Varje bilbrand är en bilbrand för mycket ! Tack sjuklövern för allt ni har ställt till med !

 
Ingen bild

Observer

26 maj 2013 10:58

S-ledaren har varit på besök i Husby.I radiointervjun uppgav han att han samtalat med hela sju! personer i området för att anse sig kunna göra en analys av händelserna.Två gånger fick han samma fråga.Journalisten hade fräckhetetn att konstatera att det finns åtskilliga bostadsområden i landet som präglas av låg sysselsättning,dåliga skolresultat och låga inkomster och där det inte brinner,vandaliseras och stenkastas.Plötsligt fanns elefantern där.Partiledaren för det största oppositionspartiet(s) undvek att svara på frågan,inte bara en, utan två gånger.Istället var det de vanliga förklaringarna om ökade klyftor som gällde.Naturligtvis är han ,liksom försvarsadvokaterna för upploppen, väl medveten om att det inte råder någon social automatik som säger att ökade klyftor gör att man bränner ner skolor,eldar upp bilar eller kastar stenar och flaskor på polis,räddningstjänst eller ambulanspersonal.Dessa attacker ska naturligvis beskrivas i termer av etik och värderingar.Attackerna och vandaliseringarna i form av överlagda angreppsmetoder på t.ex polisen visar att det i förorterna med starka invandrarinslag finns allvarliga problem med en ny generation av ungdomar födda i landet och med genomgången svensk skola.Problemet ligger i att man inte lyckats överföra en värdegrund ungdomarna,en värdegrund som länge,länge varit självklar i de flesta samhällen runt om i världen.Inte undra på att utländska medier är intresserade av vad som sker i de svenska förorterna och rapporteringen är definitivt inte positiv.Den s.k sjuklövern kanske borde använda sig av självrannsakan.Sällan har den varit mer motiverad.

 
Ingen bild

Hulda mk1

26 maj 2013 11:39

Observer...
Lyssna gärna på Panelen i SR,s Godmorgon Världen. Där år "elefanten" påtagligt närvarande.
Sakine Maidon är den mest förnuftiga, fast ändå PK. Men de andra två...

 
Ingen bild

Reinfeldt: De är mina hjältar!

26 maj 2013 11:49


"De är mina hjältar"; det sade den "svenska" statsministern Fredrik Reinfeldt under riksdagens frågestund den 23 maj 2013 som handlade om den muslimska terrorn som nu drabbar svenska orter. Han avvisade vidare alla tankar på att utvisa dessa terrorister:
- De ska inte ut ur landet, de ska in i landet!

http://avpixlat.info/2013/05/23/reinfeldt-vs-akesson-i-statsministerns-fragestund/

 
Ingen bild

Full Koll

26 maj 2013 11:57


@Hulda

Sakine Madon är en ulvinna i fårakläder,

Hon fungerar som "legitimation för den importerade skamkulturen och för islams utbredning i landet".

Har du läst denna artikel:
http://www.expressen.se/ledare/sakine-madon/sakine-madon-nathatarna-som-dyrkar-avpixlat/

 
Ingen bild

! ! !

26 maj 2013 12:04


Terroristerna i Al-shabab har drivits ut ur Somalia
...till Sverige ! ! !

Somalia är idag ett stabilare land än Sverige ! ! !

http://avpixlat.info/newsdesk/somalier-i-sverige-uppmanas-atervanda

 
Ingen bild

Morningstar

26 maj 2013 12:48

Thoralf, Dreamhack hotar med att flytta utomlands om inte SD åker ur riksdagen nästa år. Läs gärna kommentarerna om ni har tid. Först Mazetti. Sedan Kjell Bergkvist. Nu detta.

http://www.friatider.se/dreamhack-hotar-flytta-utomlands-om-inte-sd-aker-ur-riksdagen

 
Ingen bild

Hulda mk1

26 maj 2013 13:07

Full Koll...
Av tre idioter är den minst idiotiske, förnuftig.
Jag skrev "mest förnuftig", inte förnuftig..
Jag vet att mångkulturen har alltför många Quisslingar i Europa. Den ena värre än den andra. Men vi alla får kämpa vidare.

 
Ingen bild

Fale Hin Unge

26 maj 2013 16:03

@Morningstar: Skeppa ut de lata dataspelarna tillsammans med muslimerna så kan de få "Hacka" sten i någon saltgruva nere i mellanöstern istället så kanske de lär sig att veta hut och bli vuxen. Det är väl INGEN som bryr sig om dessa! -V a d tillför de landet? ...Ingenting!

 
Ingen bild

Niklas R

26 maj 2013 18:53

Om SD kommer i position till att avgöra om STASI informationen blir offentlig efter valet kommer partiet att göra det då?

 
Ingen bild

Hulda mk1

26 maj 2013 21:32

Nu står Erik Ullenhag och Ylva Johansson (S) och debatterar Husby och andra "utsatta områden".
Men man undrar: VAR FINNS Jimmie Åkesson? Han är säkert stoppad från att uttala sig och medverka i debatter i nyhetsmedia.

Det är ju han som skulle ha debatterat med Erik Ullenhag. Men då hade säkert Ullenhag haft "förhinder"...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7
8
9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se