thoralf

Direktlänk till inlägg 20 maj 2017

INTE POLITISKT KORREKT I BAROMETERN

Av Thoralf Alfsson - 20 maj 2017 10:25

Läste en insändare i Barometern idag. En insändare som borde skrivas oftare! Det märkliga är att de övriga två insändarna på insändarsidan finns publicerade på Barometerns webbsida men inte den insändare som jag läst. Är insändaren inte tillräckligt politiskt korrekt för att publiceras på Barometerns webbsida? Varför väljer man på Barometern att inte publicera insändaren på webbsidan? Det är ett medvetet val som en ansvarig person gjort!


Handlar det om att Barometern inte vill att insändaren skall få ”fötter” och sprida sig i sociala medier över hela landet. Är det därför ansvariga på tidningen väljer att bara publicera insändaren i pappersupplagan. Är det på de sättet är det ett minst sagt ett ynkligt beteende hos ansvariga på Barometern!


Därför så väljer jag att publicera insändaren på min blogg och kommentera gärningsmannen.


 


Våldtäktsmannen Hamid Sha Zaman har jag skrivit om tidigare på bloggen. För bara ca två månader sedan dömdes även hans bror Shabir Sha Zaman för våldtäkt till 18 månaders fängelse och utvisning i 10 år. Det är dessutom inte de enda brotten dessa bröder begått.


Hamid Sha Zaman är även identisk med den person som attackerade en busschaufför under färd på Ölandsbron med stor fara för alla passagerares liv!


Utöver fängelsedomen dömdes Hamid Sha Zaman att betala ett skadestånd till offret på 125 000 kronor, plus ränta. Med den lagstiftning vi har i Sverige kommer brottsoffret sannolikt inte få detta belopp. Frågan är om det ens blir en enda krona.


 


 


Om nu Hamid Sha Zaman har avtjänat sitt mycket lindriga och absurt låga straff på 8 månaders fängelse för en våldtäkt kommer han nu att utvisas? Jag är inte så säker på det. Kommer Afghanistan ta emot honom och även hans bror när han avtjänat sitt fängelsestraff som i verkligheten blir 12 månader inte 18 månader.


Kommer det föreligga verkställighetshinder! Risken är nog stor att det svenska naiva samhället kommer få behålla dessa rötägg. Jag anser att om det föreligger verkställighetshinder skall dessa personer sättas bakom lås och bom. Inte minst för brottsoffrets skull och säkerhet! 


De skall dessutom sitta frihetsberövade tills de väljer att lämna Sverige och Europa (EU) frivilligt!!


PS


Skall bli intressant att se om insändaren kommer upp på Barometern webb efter att mitt blogginlägg publicerats.


Det dröjde drygt ett dygn innan Barometern under söndagskvällen även la upp den på webbsidan under Reagera.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

20 maj 2017 11:34

Angående ditt inlägg om polisen i Kalmar och i Sverige !

Jag påstår att det ingår i polisens taktik att komma för sent till anmälningar.
Särskilt i fall när polisen kan komma i direktkontakt med gärningsmän.
Och det beror på att vi har poliser som är fega som råttor.

"Kommer vi för sent slipper vi konfronteras med buset" är polisens motto !

 
Ingen bild

sarak

20 maj 2017 12:36

Tyvärr är det ju så, att vi vanliga människor är maktlösa i dagens samhälle på grund av regeringens flathet.

 
Ingen bild

Hm

20 maj 2017 12:45

Vad menas med att han släpptes? Om han skall utvisas kan han väl inte släppas efter sitt fängelsestraff?? Det låter som ett dåligt skämt!

Thoralf Alfsson

20 maj 2017 13:38

Så fungerar det i Sverige att den som är dömd till utvisning förväntas lämna landet självmant.

 
Ingen bild

Niklas R

20 maj 2017 13:31

Våldta en 16-årig flicka och bli dömd till 12 månaders fängelse.
Dela film på nätet och bli dömd till 42 månaders fängelse.

Det är rim och reson i det svenska rättsväsendet.

 
Ingen bild

Edde

20 maj 2017 13:32

Konstigt att det överhuvudtaget blev publicerat.

 
Ingen bild

Ölandsbonde

20 maj 2017 13:49

Till Hm
Välkommen till sidor som upplyser dig om hur landet ligger. Men var försiktig du kan komma att rösta på SD.

Tyck gärna om detta också:
http://www.friatider.se/d-mdes-till-utvisning-f-r-d-dsv-ldt-kt-men-abdi-38-r-kvar-i-sverige-och-beg-r-nya-brott

 
Ingen bild

HM

20 maj 2017 14:06

@ölandsbonde
Jag röstade på SD första gången 1994 så ingen kan skylla på mig!

 
Ingen bild

calle

20 maj 2017 15:11

helt galet i Sverige! bra att thoralf blogg påvisat allt tok som 7 klövern och deras supporters inför.

synd att folk hjärntvättas med mångkultur och bankir-tänkande.
skall detta få fortgå kommer ju Sverige upplösas som välfungerande samhälle.

 
Ingen bild

SM811

20 maj 2017 15:22

2010 fixade invandrarna att jag började rösta på SD.

 
Ingen bild

X

20 maj 2017 15:37

Det står ingenstans om någon dom för medbrottslingarna.
Tänker då på Reinfeldt, Fridolin och Löfven.

 
Ingen bild

calle

20 maj 2017 15:45

mångkulturens konsekvenser drabbar allt fler.
https://www.flashback.org/t2841334

skall 7 klövern har tryggetsvärdar överallt dygnet runt?

 
Ingen bild

Pepparholm

20 maj 2017 17:20

Vi har en snäll regering. Man får själv sköta sin dom om utvisning. Har Ygeman och Johansson stöd hos väljarna för den snällheten/idiotin?

 
Ingen bild

Björn

20 maj 2017 17:23

Det som stör mig vid rättegångarna är när ett skadestånd döms ut så är det inte alls säkert att brottsoffret får några pengar alls. För hur ofta har gärningsmännen några pengar. Brottsoffret får då gå till brottsoffermyndigheten, men inte ens där är det säkert att man får de pengar man har tilldömts.
Försvarsadvokaterna däremot får alltid sin ersättning, vilken allt för ofta också är större än den ersättning som brottsoffret tilldöms. För där är det staten som betalar ut.
Staten borde också betala ut ersättningen till brottsoffret.
I Sverige ska man inte vara ett brottsoffer.
En bra sida om våldtäkter är www.gangrapeswedwn.com

 
Ingen bild

Ut med packet nu!!

20 maj 2017 18:41

Ytterst obehaglig situation för den drabbade och anhöriga där GM kan dyka upp närsomhelst.

Var befinner sig äcklet nu? Ingen som vet.

Någon som mailat Barometern?

 
Ingen bild

Observer

20 maj 2017 19:20

Det dumma i Sverige är att pappans grannar o arbetskamrater kommer fortsätta att rösta på kommunisterna. Det är först när Svensken själv drabbas som man ändrar åsikt. Det kommer att ta tid och hinner bli hemskt före alla har insett läget. Det är bara att emigrera eller hoppas på en statskupp.

 
Ingen bild

Pepparholm

20 maj 2017 19:55

I Nyheter Idag läser jag att interna polisdokument visar att skurkar utnyttjar våra asyllagar för att begå brott.

Om nu detta är sant, så ska det självklart inte vara internt för polisledningen. Det ska givetvis redovisas för regering och riksdag samt för alla media.

 
Ingen bild

Veritas

20 maj 2017 20:07

Slödder som lider av totalt obotlig anpassningsfobi ska ju bara skickas tillbaks till landet dom kom i från. Sätt dom vid landsgränsen där dom först påstått dom kom i från, problem solved!
SD 2018 >>>>>>>

 
Ingen bild

crille

20 maj 2017 20:41

Mår faktiskt dåligt efter jag läst insändaren. Har ju en dotter själv, kan nästan tänka mig in i deras tankar. Så här får det inte gå till. Känner illamående o äckel hur vi behandlar våra flickor.
Hur hade man gjort om det var ens egna barn? Hemska tanke.

 
Ingen bild

Morningstar

20 maj 2017 23:45

Han kommer knappast lämna landet självmant. Han kommer gå under jorden och gömma sig hos landsmän och fortsätta att våldta och begå andra brott. Han skrattar åt Sveriges lagar.

 
Ingen bild

Hasse

21 maj 2017 01:11

Hur fan kan Kalmar kommun stänga av Östra Sjögatan för öldrickare? Är dom inte riktigt kloka i denna kommun??? Läste insändaren i just Barometern.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

21 maj 2017 02:01

Lyssna på den här eländiga muslimen. Hon har ingen som helst skam i kroppen. Kräver, kräver och kräver. Om det inte passar "muslimskan" bör hon åka hem till valfri muslimskt helvetesland ASAP. Dessa otacksamma skitmänniskor står mig upp i halsen. Jag vill varken se eller höra dem. De hör överhuvudtaget inte hemma i VÅRT land. De förstör VÅRT land i en rasande fart. Kalla förskolepersonal för rasister? ÅK HEM. NU!

Att de muslimska friskolorna ska få finnas kvar tills det är dags att återsända familjer är en annan femma. De ska inte hinna förstöra alla skolor i landet.


Klippet går att se här (tidsstämpel -48.30)
https://www.svtplay.se/video/13669156/svt-forum/svt-forum-19-maj-09-00?info=visa&start=auto

 
Ingen bild

Me

21 maj 2017 07:22

Man blir förvånad över hur mycket hat det finns i det svenska samhället, mot varandra, mot medarbetare, grannar och medmänniskor. Detta hat har jag bara kunnat konstatera emellan svenskar. Jag är säker på att, om inte de flesta medmänniskor, så i alla fall de flesta svenska politiker tycker det är helt OK att dottern lider.
Ta det här med att byta jobb inom olika EU-länder. Där har samtliga länder slutit avtal om att man ska kunna ta med sig sin pension från det gamla till det nya jobbet för att p.s.s höja sin pension. Alla utom SE. Här är hat och avundsjuka otroligt utpräglat. En av de mest hatiska personer som jag har träffat är Gunn Hellsvik. Hon vägrade alltid att ta ett beslut innan hon var övertygad om att hon hade hittat det sämsta alternativet för svenska medborgare utomlands och det sa hon rätt ut. Alla andra ministrar från de andra länderna försökte givetvis få ut det bästa för sina medborgare.
En gång satt jag med en engelsman och diskuterade Gunn efter ett möte och han sa: Gunn Hellsvik kan inte vara hennes riktiga namn utan det måste vara taget. Varför då, frågade jag. Hon heter ju ”Gun” och ”Hell”. Det är nog bara för att hennes namn ska passa hennes karaktär, sa han. Jag sa till honom att namnet är nog inte taget, men det är som de gamla romarna sa: ”nomen est omen”.

 
Ingen bild

Peter

21 maj 2017 08:36

Nu tycker jag vi delar Thoralfs artikel på Facebook så att detta verkligen får den spridning det ska ha. Media kommer aldrig att hjälpa oss!

 
Ingen bild

lena

21 maj 2017 09:38

Klart den pappan lider men han har iallafall sin dotter kvar i livet. Det har inte Tova Mobergs pappa. Hon blev ju mördad av en kriminell typ och inte ett ord av medkänsla på den här sajten. Varför?

Thoralf Alfsson

21 maj 2017 10:05

Kanske beroende på att det inte hände i Kalmar med omnejd. Personligen är jag trött på allt våld i samhället och vill ha hårdare straff och fler poliser.

Vad vill du lena?

 
Ingen bild

Nisse

21 maj 2017 09:38

Efter Reinfeldts vi måste öppna våra hjärtan så fick SD min röst.
Det enda som jag tycker är konstigt med SD är att dom inte tar tillvara
mer på Thoralfs kanonjobb och uppskattar det.
Tror att det drar en hel del röster som dom kanske inte haft annars.

Thoralf Alfsson

21 maj 2017 10:07

En fråga jag också ställde mig tidigare. Jag ställer inte den frågan längre utan gör det som jag anser vara rätt. Sedan är det upp till väljarna på valdagen!

 
Ingen bild

Martin

21 maj 2017 10:47

Läste idag en artikel om hur kvinnor får det allt svårare i samhället att motionera ute på gatorna. Det kommenteras och kladdas och jag har själv hört från yngre kvinnliga släktingar hur jobbiga och plumpa invandrarmän är ute i samhället. De som egenmäktigt skapat detta samhälle i ökande förfall är svaret skyldiga på alla frågor.

SD 2018.

 
Ingen bild

X

21 maj 2017 10:57

Menar "lena" att Thoralf ska lista all laglöshet som sker i Sverige på sin sajt...
Och som dessutom till inte oansenlig del är orsakad av den påtvingade massinvandringen...
Tycker snarare att regeringen borde stå för den listan tillsammans med en daglig ursäkt till svenska folket för det övergrepp sju-klövern begått mot svenska folket och vår nation.

 
Ingen bild

Christer

21 maj 2017 11:25

När jag läser om företeelser som denna, så tänker jag hur det kan komma sig. Vad är det för mekanismer i det förgångna som gör detta möjligt? Svaret jag kommer fram till är att allt bottnar i Asylrätten. Det är rätten att söka asyl som gjort att Sverige får ta emot alla dessa förbannade rötägg!
För arr kunna kritisera Asylrätten så måste man förstå bakgrunden. Det är en FN-resolution som tillkom efter andra världskriget, precis som resolutionen om Mänskliga Rättigheter. Orsaken var att avhoppare från Sovjetunionen skulle garanteras en fristad i alla länder. Avhopparen skulle inte kunna förvägras rätten till ett värdigt liv i något land. Frihet, bostad och en hygglig levnadsstandard åt dissidenter var kravet på varje land som undertecknade resolutionen. Nu var ju tanken att det endast skulle gälla högutbildade, forskare, konstnärer, författare etc, alltså ett litet antal människor som skulle riskera förföljelse i Sovjet. Ingen trodde att miljoner arbetare skull fly fabrikerna, och söka sig till Väst.
Och framför allt, ingen trodde att i förlängningen skulle miljontals människor från fattiga världsdelar sätta sig i gummiflottar och väl framme i Europa kunna kräva asyl! Nu är ju inte fattigdom tillräckligt asylskäl, och en del skickas faktiskt tillbaka. Men det finns en palett av andra skäl som man kan hitta på, och dom går oftast inte att för det nya landet att kontrollera, och då får man asyl. En del länder är restriktiva med asyl, men Sverige tillhör ett av de naivaste länderna som någonsin existerat på detta klot. Detta är roten till det onda!

 
Ingen bild

Lena

21 maj 2017 11:50

@lena Vi känner visst stor sorg för alla flickor i det här landet som blir utsatt för de fruktansvärda brott, ofta på yngre kvinnor. Till skillnad från vänstern och de s k antirasistiska grupperna så vill vi från SD-sidan GÖRA NÅGOT för att stoppa denna grymma utveckling. Vad vill vänstern?

Du skriver att ingen säger något om Tova fallet. Du menar förstås om hennes f d pojkvän är av svenskt eller av utländskt ursprung? Tror att vi alla inte ropar "hej" innan vi är säkra numera vem som är mördaren, dessutom så vet vi inget vad som hände före. Men oavsett var denna f d pojkvän kommer från så är det fruktansvärt. Men en sak är i alla fall klarlagt t o m från DN som gjort en undersökning vilka som ligger bakom alla "skjutningar". 9 av 10 har utländsk ursprung, ingen kom från Finland fastän en stor invandringsgrupp är finländsk.

http://www.friatider.se/invandrare-bakom-9-av-10-skjutningar-i-sverige

 
Ingen bild

Maja Dacke

21 maj 2017 11:56

Cosmik Debris - muslimska friskolor för somalier behövs väl knappast i Sverige, när föräldrarna sänder sina barn till skolor i Somalia för att indoktrineras i deras rätta lära. Eller vad tror du?

 
Ingen bild

Onkel Sven

21 maj 2017 12:24

Utanför ämnet,bevattningsförbud,gäller tydligen inte alla i Högsby kommun ,passerade lilla Fågelfors i förmiddags , två i full fart med biltvätt ,även med egen brunn så borde man förstå att det påverkar grundvattnet !

 
Ingen bild

Cosmik Debris

21 maj 2017 13:54

@Maja Dacke Söndag 21 maj 11:56

Abdirizak Waberi är ordförande i organisationen Sveriges Islamiska Skolor och var rektor för den muslimska friskolan Römosseskolan i Göteborg. Under Waberis rektorsperiod fick skolan allvarlig kritik av Skolinspektionen.

Märkligt om man får kritik om skolan inte har några elever?

Abdirizak Waberi är somalier. Eller som Carl Bildt skulle ha sagt; en svensk är en svensk och en somalier är en somalier. :-)

http://www.aftonbladet.se/kultur/article17975195.ab

 
Ingen bild

Lena

21 maj 2017 14:36

@Cosmic Debris Tog mig besväret att lyssna till länken till Forum du bif. tidigare, för at lyssna till den somaliska kvinnan som klagar över att det inte går att skicka sina barn till svenska förskolan eller svenska skolan. Där får barnen bar träffa svenska, rasistiska lärare/förskollärare!!!!
Hon (och hennes stora klack som stod bakom henne) är verkligen
bra ex på hur rasistiska dessa somalier är. Ingen har väl tvingat dem till Sverige! Vad gör de här? De har absolut inget här i Sverige att göra, särskilt som endast 30% av den somaliska gruppen arbetar. Resten, alltså 70% lever som parasiter i detta land!

 
Ingen bild

Hacke

21 maj 2017 15:29

Tänk om människodöden som detta skulle få lika stor uppmärksamhet som alla de snyftreportage kring s k flyktingar och invandrare vi dränks av i msm. Då skulle det inte få plats med något annat i spalterna. Men när svenskar drabbas kommer man i bästa fall till tals i insändarform. Som dessutom försöker gömmas undan så gott det går.

Ändå är det stor och avgörande skillnad för i dessa fall finns det domstolprotokoll på de faktiska förhållandena. I de övriga sväljer ”journalisterna” allt med hull och hår trots att det i 99 fall av 100 baseras enbart på den egna berättelsen.

Så fungerar det i praktiken med den heliga s k källkritiken och pressetiken i svensk hycklerimedia. Och inte att förglömma - värdegrunden.

Svensk msm är att betrakta som ett stort skämt. Om de inte vore så förödande samhällsskadlig och folkfientlig.

 
Ingen bild

Pepparholm

21 maj 2017 17:10

Johan Westerholm har på sin blogg Ledarsidan i dag en dräpande krönika om ”Garderobsgrenadjärerna”. De som hånat SD men som nu börjar glänta på garderobsdörrarna och hävda att det är de som hela tiden stått upp för landet.

 
Ingen bild

Annelie

21 maj 2017 18:11

Har inga ord. Varför inte utvisa med en gång? Att sitta i fängelse kostar bara pengar.

 
Ingen bild

VM Guld idag! Sverige är fantastiskt!

22 maj 2017 00:15

Mailade Barometern i eftermiddags och undrade varför inte insändaren publicerats på Barometern.se.

Nu ligger den även på webben.

Vi kanske var många som tryckte på?

 
Ingen bild

Lasse

22 maj 2017 11:37

Bra att sånt här lyfts fram ur skuggorna. Naturligtvis är det Kalmars mest uppdaterade nyhetsskribent när det gäller brott och straff som står för informationen.
Tack Thoralf.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30 31
<<< Maj 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se