thoralf

Direktlänk till inlägg 20 maj 2013

BLEV INTE SJÖSJUK

Av Thoralf Alfsson - 20 maj 2013 22:53

 


Idag har återigen varit en fulltecknad dag med först arbete som kassör för vårt distrikt med bokföring och fakturabetalningar.


Sedan blev det studiebesök vid Kårehamn på Öland och EON:s havsbaserade vindkraftspark som är under uppbyggnad. Det fartyg som lyfter vindkraftverken på plats vilket jag hade en bild på tidigare har drabbats av ett fel och har fått gå till ett varv i Polen. Men vi fick ändå en åktur med fartyget Provider ut till fundamenten och det enda tornet som är på plats. Jag kan säga att det var en väldigt guppig resa ut till den aktuella platsen.


 


Lite intressant att träffa ordföranden för Ölands vind AB. Det var detta företags VD som jag hade en debatt med i Ölandsbladet om subventionerna för vindkraften under våren.


Kvällen har avslutats med ett styrelsemöte i vår kommunförening.


 

Foto Thoralf A

Fundamentet består av 1800 ton betong med en ballast av bland annat järnmalm på ca 4000 ton.


När det gäller Husby har jag knappt hunnit läsa något , ännu mindre se någon nyhetssändning men jag undrar varför inte Erik Ullenhag, Tobias Billström, Maria Ferm och vänsterpartiets Christina Höj Larsen inte åker till Husby och talar förstånd med de små barnen. Jag gissar att ingen av dem vågar sätta sin fot i Husby en kväll utan skydd av en stor polisstyrka. Är de rädda för att bli berikade av lite mångkultur?


Aftonbladets fejkade grafik är dessutom en rejäl skandal som aldrig kommer uppmärksammas i media. Vilka skitstövlar som ägnar sig åt sådan manipulation. Det är dessutom inte första gången!


Martin Nilsson får nu även lämna Radio Kalmar. Det blev en kostsam podcast för dessa herrar.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Essendon

20 maj 2013 23:34

Aftonbladet kommer garanterat att fortsätta sin politiska och smutsiga propaganda på order av sina ägare!
Svält ut Aftonbladet genom att inte köpa blaskan!
Hoppas att konkursen närmar sig för denna pinsamma tidning!


 
Ingen bild

Kalle

20 maj 2013 23:39

Nya upplop i Husby ikväll på måndagskvällen. Endra dagen i rad. Expressenjournalister jagade av invandrarmobb!!!

""Kvällstidningen hade tagit sig ut till förorten för att rapportera direkt från platsen. Väl på plats blev journalisterna utsatta för stenkastning och fick söka skydd undan en invandrarmobb. Chockade journalister, varav flera aldrig sett bilbränder och stenkastning tidigare i sina liv, berättade om sina upplevelser inför TV-kamerorna.""skriver Fria Tider.

http://www.friatider.se/nya-upplopp-i-husby-bilar-star-i-brand

Invandrarförenig försvarar upploppen i Husby. Vilka står bakom organisationen "Megafonen" ett gapigt manmn på gapande företrädare som hörts hela dagen i radio och media.

""Fria Tider kan idag avslöja att RÄDDA BARNEN i Sverige har ett långtgående samarbete med organisationen Megafonen, en organisation som pekats ut såsom drivande bakom nattens kravaller i Husby."" Fria Tider gör ett scoop.

http://www.friatider.se/sa-ar-radda-barnen-inblandade-i-husbykravallerna

Släng ut alla upprorsmakare med familjen. Ge dem ett ordentligt kok stryk med batonger.

Ett våldsamt budskap att de inte skall komma till Sverige och spela apa samt snylta på vår snällhet och välfärd.

Ut med dem bara. Här har de inget att göra mer än att försvinna ögonaböj!!!

 
Lassekolja

Lassekolja

20 maj 2013 23:39

Jag brukar stå på Polisens sida men vår "trams-polis" lyckades inte gripa ett enda "pensionsräddarglin" igår och vid 22-tiden ikväll pågick detsamma som igår, utan gripande....(suck!)
Om nu inte "ordinarie" polis lyckas lösa uppgiften, var är den s.k Nationella Insatsstyrkan? Eller har den samma arbetstider som Försvaret, d.v.s ev. kontorstid ibland!? Samhället måste visa vem som bestämmer, pöbeln eller "förortens parlament"!?
Var deras föräldrar lika kaxiga när dom sökte asyl?
Nej, ändra lagen så att ett medborgarskap, efter ett par varningar kan dras in, så blir det åter lugnt! Det är ett språk, som inte kräver någon dyrbar tolk!!!

http://www.status.st

 
Ingen bild

SD4Ever

20 maj 2013 23:49

Dom ska bara ha tut inte put.
Alla som inte sköter sig ska ut ur landet med enkel biljett.

Var är det för polis vi har?.
Vågar inte skjuta pga man kan träffa någon....
Lämna vapnen hemma om ni inte tänker använda dom alt. säg upp er.

 
Ingen bild

Hulda mk1

20 maj 2013 23:55

För oss som "har skådat ljuset" är dessa händelser inte överaskande. Den misslyckade och gigantiska invandringen visar sina allra sämsta sidor just nu.
Men vad tycker Miljöpartisterna när alla dessa bilar brinner? Det kan väl knappast vara miljövänligt..? Eller finns det KRAV-godkända bilar som går på ekologisk bensin..?

 
Ingen bild

Kalle

21 maj 2013 00:05

Vad säger lagen om upplpppsmakare??? Läs vad Merit Wager skriver på sin blogg där hon även drar fram det juridiska.


16 kap. Om brott mot allmän ordning

1 § Stör folksamling allmän ordning genom att ådagalägga uppsåt att med förenat våld sätta sig upp mot myndighet eller eljest framtvinga eller hindra viss åtgärd och skingrar den sig ej på myndighets befallning, dömes för upplopp, anstiftare och anförare till fängelse i högst fyra år och annan deltagare i folksamlingens förehavande till böter eller fängelse i högst två år.

http://meritwager.wordpress.com/2013/05/20/1-%C2%A7-stor-folksamling-allman-ordning-genom-att-adagalagga-uppsat-att-med-forenat-vald-satta-sig-upp-mot-myndighet-eller-eljest-framtvinga-eller-hindra-viss-atgard-och-skingrar-den-sig-ej-pa-mynd/

VAD gör (dialog)polisen??? Nu har de haft två kvällar i rad på sig att ta fast några av dessa upploppsmakare!!!
Vill polisen inte eller får de inte på order av statsministern Reinfeldt eller integrationsministern (floskel) Ullenhag!!!

 
Ingen bild

räven

21 maj 2013 00:11

Det finns dom som skyller hela Nilsson/B-G drevet på jantelagen. Jag kallar det rättvisa.

 
Ingen bild

Fale Hin Unge

21 maj 2013 01:00

Aftonbladets fejkade grafik.

-Vi skrattade åt PRAVDA på 1980-talet.
NU 2013 ÄR AFTONBLADET FAKTISKT I EN S Ä M R E KLASS! 
Ingen bild

tonfisken

21 maj 2013 02:02

Märker man en viss tvekan Thoralf....eller kan det vara så att alternativ energi som i detta fallet...visserligen skattefinansierat.

Hur många tusentals åar och vattendrag har inte förstörts av skogsbolagen och privata energibolag sedan 100 år tillbaka på grund av utdikning och torrläggning
Om alternativen är EL...då måste vi försaka något för att få det,och det finns inga enkla lösningar.
Jo om vi cyklar.....då tänds lampan...så länge vi trampar .;-)
Men om vi vill ha öring och lax i vattnen...och sitta i båten och ta en spinn-abborre då måste vi acceptera både kärnkraft och vindkraft.
...bara vi hittar en energiminister som är klok nog....och bakom flötet ;.)

 
Ingen bild

Vakttornet

21 maj 2013 02:28


Jasmin, 23, Husbybo: Polisen är för flat mot upploppsmakarna

Polisen stod en meter ifrån när de tände eld på bilarna och gjorde ingenting. Det är så dåligt. Vem ska jag ringa nu? Polisen är redan här, säger hon.

Jasmin vågar inte vara kvar hemma av rädsla för att huset ska börja brinna utan att hon märker det.

Jasmin är förbannad.

– Det är kaos, det är kaos, säger hon.

– Vi får verkligen ingen hjälp av polisen.

http://www.expressen.se/nyheter/jasmine-23-vi-far-ingen-hjalp-av-polisen/

 
Ingen bild

Anonyma Opinionsbildare

21 maj 2013 02:37


Är de "flyktingar"
som kastar sten och bomber, bränner bilar och skolor, vandaliserar butiker och kontor, attackerar bussar, tunnelbana och människor?!

 
Ingen bild

Sven Dacke

21 maj 2013 06:39

I dag kanske Rainfelt, om han nu har tid, ringer till Ring P1 och pratar med programledaren om kravallerna, på samma beslutsamma sätt som Kalle Bildt gjorde.

Skönt med handlingskraftiga politiker i Sverige

 
Svensson

Svensson

21 maj 2013 06:52

Var är Fredrik Reinfeldt, är han på semester ? Han ska ju ha spelar basket i Rinkeby när han var yngre.Han känner nog flera av dessa,som har startat dessa upplopp i Husby.Vore det inte på sin plats att Fredrik Reinfeldt tar ansvar för den politik han bedriver ?

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Sven Dacke

21 maj 2013 07:00

Men en Moderat är i alla fall trygg och nöjd.Bo Frank Växjö

Och varför är det alltid högerpartier som måste städa upp efter vänsterns utsvävningar?

En annan iakttagelse. Hur man sköter politiken i kommunerna. Det är ingen tillfällighet att de kommuner som har bäst betyg, bäst i Fokus och bäst näringslivsklimat är borgerligt styrda. Genom det skatteutjämningssystem som finns så är det inte så att borgerligt styrda kommuner har väsentligt mer resurser. Man har en annan inställning. Och i vissa kommuner har man inte hört talas om kommunala förskolor, kommunal hemtjänst eller kommunala särskilda boenden. Och i de kommunerna vinner man inte val på att avskaffa dessa system. Det handlar om politisk mognad. Där ägnar sig politiken mera åt mål och uppföljning. Jag tror dock att det vore bäst med ett sorts ”idealtillstånd” där kommunen sköter 50% av all service och så får medborgarna välja vilken andel som skall öka. Detta ser vi inom skolans värld. Och jag gråter inte för att kommunens gymnasieskolor genom fria val ökar sin marknadsandel. Då har man lyckats. Och Katedral är kommunens bästa skola! Det var den redan på min tid.

http://bofranksdagbok.blogspot.se/

 
Ingen bild

OH

21 maj 2013 07:01

Polisen gör säkert vad de har tillåtelse till att göra. Dom har redan anmälningar mot sig.
Fulla ansvaret har givetvis herr Statsminister Reinfelt och hans medlöpare.

 
Ingen bild

Fredde

21 maj 2013 07:24

Inga gripna i Husby. Får en känsla av att polisen ser mellan fingrarna och inte griper misstänka för att inte utpekas som rasister.

Tittade på Rapport igår. Invandrare som beklagade sig. Inte ngn kritik mot ligisterna. Sjuka Sverige!

 
Ingen bild

Stefan A.

21 maj 2013 07:49

Ja det är nu man skulle vilja se Höj Larsen, Maria Ferm och Fridolin pressas på lösningar på upploppen av en aggressiv reporter i direktsänt aktuellt i SVT, men så kommer inte att ske, de är bara med när de kan stapla "godhetsflosklerna" på varandra, nu är det bara polisens presstalesman som ensam får bli någon form av syndabock i fulmedia, ett för övrigt omöjligt jobb, det är sådant som gör att man blir hm... skeptisk till SVT,s opartiskhet.

 
Ingen bild

Fia

21 maj 2013 07:53

Så irriterande. De beklagar sig. Men vi har väl ändå gett dom hjälp med hus och hem, kläder, mat, skola. Vad dom missat är att jobben är få även för oss infödda. Känner massor av unga killar och tjejer födda på 90-talet utan jobb. Jag undrar hur tidningarna hade skrivit om dessa ungdomar gjort uppror, mot alla orättvisor dom utsätts för bara för deras föräldrar är generationssvenskar? En pojke jag vet om blev utan jobb. Ingen à-kassa! Inget socialbidrag utan fick leva på sina föräldrar under 3 månader. Hade det varit en invandrare hade denna pojke (vad jag antar) knappast gått ut från socialen utan en kupong till mat på fickan. Dessutom med stor skam i kroppen att tvingas be om hjälp.. Tyvärr dåligt bemött. Vad dessa upprorsmakare i Husby troligen tror är att dom Svenka ungdomarna lever i guld och lyx. Många av dom gör inte det och dom som hár det bra har ofta fått plugga i många många år för att nå dit... Med undantag givetvis. Dom borde ju ändå träffa så pass många svenska ungdomar i skolan tycker man? Vi kan inte göra så stora grupper i vårt land. Det blir kaos. Det har blivit kaos.

 
Ingen bild

Undersåten

21 maj 2013 07:58

Upplopp i landet. Var är du Reinfeldt, min statsminister? Är du upptagen med problemen i Djurgårdens IF?

 
Ingen bild

Sven Dacke

21 maj 2013 08:30

Kan polisen avsaknad av agerande helt enkelt förklaras av att dom nu har blivit så mångkulturella att dom har så många medarbetare som inte vill "ta hand om" sina etniska och kulturella vänner ?

Kan det vara så enkelt, trots att det som var så bra med etnisk mångfald var att dom kunde prata på "sitt språk"

 
Ingen bild

Hulda mk1

21 maj 2013 08:40

Undersåten...
Ja, man kan verkligen fundera över Reinfeldts presskonferans om hoten mot de ansvariga i Djurgården.
Den Ryska hotfulla flygövningen - TYST. Intifadan i Husby - TYST.

Visst är forbollsvåldet bedrövligt och måste stoppas, men två nätter med förortskravaller borde vara viktigare...

Troligen sitter han nu och funderar hur ligisterna ska mutas för att inte bränna fler bilar och kasta fler stenar.
Några Moskeer, böneutrop, fritidsgårdar, några avsatta polischefer och ökade socialbidrag kanske löser problemen.
Efter två nätter har SD,s bästa valarbetare lyckats bra. Etniska Svenskar är förb-nnade över skadegörelsen...

 
Ingen bild

Sven Dacke

21 maj 2013 09:23

I allt det negativa finns även en del positivt.

Händelserna i Husby, och även andra delar av Sverige gör att vår BNP hålls uppe. Fönster som ska lagas och bilar som skall ersättas, och poliser och brandmän som får arbete

För den som inte vet vad BNP är?

Bruttonationalprodukt (BNP), ett mått på den totala ekonomiska aktiviteten i ett land under en tidsperiod, vanligen ett år.

 
Ingen bild

Journalister ser bara en sida av ett delat Sverige

21 maj 2013 10:08

Problemet med bevakningen av Husby var att journalisterna inte lämnade sina skrivbord utan nästan uteslutande gick på polisens och räddningstjänstens uppgifter, skriver irländske journalisten Philip O’Connor.
Inlägget publicerades ursprungligen på Philip O'Connors blogg ourmaninstockholm.com.

Som journalist hade jag egentligen kommit till platsen för sent. Sådana uppgifter som i upploppsberättelserna går sällan att bekräfta i efterhand – det är därför man alltid vill se händelseförloppet med egna ögon.

Men jag gick ju i alla fall ett steg längre än de flesta journalister. Jag var faktiskt på plats och frågade.

Och det jag inte såg någonstans under den timmen jag var där var en annan journalist, eller tv-team, eller fotograf. Varför?

Var de rädda? Trodde de att det var en krigszon? Att deras bilar skulle brännas upp eller deras utrustning förstöras?

”Ingen bryr sig. Ingen vill komma hit”, sa Husbyborna.

Vid den tiden sade polisen att de inte visste vad det var som låg bakom skadegörelsen. Det tog mig ungefär två minuter att få reda på.

En 69-årig man som gick till attack mot polis med en kniv hade skjutits ihjäl i Husby någon vecka tidigare. Husbyborna var upprörda över det som de anser var övervåld, och att deras begäran om en oberoende utredning har mötts med tystnad.

När jag gick tillbaka till min bil runt 01:00 kollade jag för första gången på Twitter – och där var det. Bland den vanliga vardagsrasismen som verkar vara helt accepterad i dagens Sverige såg man ikonerna för de stora mediekoncernerna.

”Är ni på plats i #Husby? Kontakta oss!”

Så istället för att åka ut och titta med sina egna ögon hade Sveriges medier bestämt sig för att täcka storyn på avstånd.

http://www.medievarlden.se/diskussion/2013/05/journalister-bevittnar-bara-en-sida-av-ett-delat-sverige

 
Lassekolja

Lassekolja

21 maj 2013 11:48

@Stefan A. Bra inlägg! Eftersom 52% "är MP" och 22% "är V", lär vi aldrig få se/njuta av att Höj-Larsen(hon som låter ständigt pårökt) eller Maria Ferm pressas på följderna av deras politik i ett tufft reportage med en svensk riktig journalist. Om ett dylikt reportage, av misstag, hade gjorts, hade vi ändå aldrig fått ta del av det p.g.a PK-filtret. Det är så Sverige ser ut, varken yrkesstolthet eller förtroende hos "andens tattarpack". Hade Höj-Larsen och Ferm-skan fått råda hade förmodligen hela Sverige varit ett enda Husby!?
Jovisst, SD växer p.g.a bl.a Husby men till ett väldigt högt pris för skattebetalarna, vilket å andra sidan kan ses som en investering i våra barn och barnbarns framtid!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Sven Dacke

21 maj 2013 12:45

SD begär aktuell debatt med anledning av kravallerna i Stockholms förorter
2013-05-21 12:04

Med anledning av att en av landets städer återigen skakas av kravaller begär Sverigedemokraterna idag att en aktuell debatt ska hållas i riksdagen. Partiets gruppledare Björn Söder kommenterar:

http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/sverigedemokraterna/pressrelease/view/sd-begaer-aktuell-debatt-med-anledning-av-kravallerna-i-stockholms-foerorter-868384?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=Subscription&utm_content=pressrelease

Och på Torsdag är det Statsministerns frågestund kl 14 i Riksdagen, undrar om han kommer fram då

 
Ingen bild

G W

21 maj 2013 14:29


”Rädda Barnen” finansierar terrorn i Husby

”Rädda Barnen” samarbetar med och finansierar terrororganisationen ”Megafonen” som ligger bakom terrorhandlingarna i Husby.

Anders Maxson på Rädda Barnen försvarar terrororganisationen Megafonen:
http://www.friatider.se/sa-ar-radda-barnen-inblandade-i-husbykravallerna

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

21 maj 2013 16:10

Såg ni Fredrik Reinfeldts presskonferens om Husbykravallerna nyss? Det är "arga unga män" som ligger bakom! Ungefärligt citat:

"Husbyborna behöver nu lugn och ro så de kan ta sig till jobbet på morgonen utan att deras bilar brunnit upp under natten".

http://www.karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

kalle

21 maj 2013 16:11

när man lägger högspänningsledningar på havsbotten kan inte ålar orientera sig, har jag hört på radio för många år sedan. är det nån naturmänniska som vet om ålen är på väg att bli utrotad.

när man ser dessa fundament så inser man att det skulle ju visst gå att bygga en järnvägs och bil bro mellan Sverige och Finland. kolla på kartan vid Ålandshav utanför östhammar och jämnför med Öresundsbron och stora bält. ett infrastruktorprojekt för de kommande skandinaviska ländernas sammarbete efter att eu rasat samman.

om kommunerna varnar för bedragare, varför anger de inte signalement då?, kanske för det skulle ge SD fler väljare, när sanningen kommer fram ?
http://na.se/nyheter/karlskoga/1.2082779-kommunen-varnar-omsorgstagare-for-bedragare

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

21 maj 2013 16:32

Karlskronabloggen : Arga unga män var väl en fin omskrivning
Där ilsknade nog en och annan Svenne Kålrot upp.

"Våld är inget vi accepterar", vi får se om detta fortsätter och ökar/sprider sej.
Då är Fredde upptryckt mot väggen,då finns bara en sak kvar låt polisen rensa upp, vi får se om det blir denna gången eller vi får vänta på det till nästa gång, bara en tidsfråga.

Sedan var väl frågan från journalisten på pressk. om det var för klasskillnader detta händer, heja Katja.
Även kvinnan från Husby som slaviskt rabblade medias hjärntvätt dvs bristande skola osv.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

21 maj 2013 16:35

"Ilskna till"= Kålrot
"Händer" underbar= Katja

Infoga detta så blir det lättare att förstå :=)(=:

 
Ingen bild

Essendon

21 maj 2013 17:15

"Dramatiskt ras för dagspressen"

En verkligt trevlig nyhet idag!
http://www.journalisten.se/nyheter/dramatiskt-ras-dagspressen

 
Ingen bild

Tobbe S

21 maj 2013 17:16

Vår vördade statsminister, herr Reinfeldt, tycker inte att det är påkallat med större polisinsatser i Husby. Han säger att det är invånarna i Husby som skall se till att det blir lungt i området. Sagt idag på en presskonferens. Öh...? trodde att Moderaterna stod för lag & ordning. Fast nu var ju upploppen i Husby och inte i Täby eller Danderyd.

 
Ingen bild

Förbannad

21 maj 2013 17:25

I de flesta länder finns det regeringschefer som ställer sig mitt upp i smeten, pekar med hela handen och deklarerar hur det ska vara. Icke så i Sverige. Här har vi en mes som säger si men också säger att jag har hört rykten om polisen och så kan vi inte ha det!!!!!! En ynkrygg som tror på rykten och som har samlat ynkryggar runt sig och som har ännu värre ynkryggar i kulisserna i den rödgröna röran.

 
Ingen bild

Hulda mk1

21 maj 2013 17:45

Hörde lite på SR,s Stidio Ett,s reportage om Husby. Tvä lokala politiker som tuggade politiskt korrekt om problemen.
"Klasskillnader" ansåg en av de två, vara ett problem.
Alla tassar runt den enormt stora elefant som just nu inte bara står mitt i rummet. Den klampar runt, slänger med snabeln och trumpetar högt...

 
Ingen bild

Lotta

21 maj 2013 17:57

Skicka dit mångkulturivrarna så kan de ta hand om sina telningar.

 
Ingen bild

Göran

21 maj 2013 18:34

Duger inte polisen till att återställa ordningen i Husby så får väl militären sättas in !

 
Lassekolja

Lassekolja

21 maj 2013 18:53

Hulda,Javisst är det patetiskt!? Elefanten trumpetar så högt at t.o.m bilar börjar brinna!
"Klasskillnad"? Den som inte ser orsaken till ett problem kan naturligtvis inte heller lösa det!

http://www.status.st

 
Ingen bild

S.Småland

21 maj 2013 19:11

En oerhört effektiv och billig åtgärd : vattenkanoner ,kyler av både bråkmakare och bränder ! Dialogpoliser är blaha, blaha !

 
Ingen bild

OH

21 maj 2013 19:29

Sätta in militärer? De militärer vi har finns väl i andra länder på Uppdrag åt Reinfelt. Det blir nog Hemvärnsgubbarna i så fall.
Det är rent ut sagt oförskämt av tydligen mindre vetande att skylla på polisen.

 
Ingen bild

Hulda mk1

21 maj 2013 19:50

Lyssnade på Reinfeldt nu. "Inte den perfekta utbildningsbakgrunden" var en av hans kommentarer om intifadan i Husby.
Ja, är man som säkert många i Hysby, analfabet så stämmer Reinfeldts ord perfekt...

 
Ingen bild

Morningstar

21 maj 2013 20:14

Ett annat problem är att poliskåren är smockfull med inkvoterade araber. Dom kommer ALDRIG ingripa mot sina egna bruschor, punkt slut. Däremot riskerar vanliga svenskar bli sönderslagna av dem för någon struntsak. Oss bankar dom på mer än gärna.

 
Ingen bild

Medborgaren

21 maj 2013 20:15

Vår sk Statsminister har gått o gömt sig! Något ansvar för sina importerade problem smiter han undan ifrån. Är svensken verkligen så dum att dom tycker detta är bra?
Inte konstigt att det är full utförsbacke för vårt fosterland, statsfinanserna är usla med stora underskott och en finansminister som trots detta faktum ständigt uttalar mantrat "landets finanser är urstarka" jo men det är tvärtom nämligen!
Hissen har tydligen stannat i källaren hos dessa statsherrar........
Måtte det bli ändring efter valdagen 2014 då SD får minst 25%, eller?

 
Ingen bild

Hulda mk1

21 maj 2013 20:51

Så här mitt i händelserna i Husby, får vi inte glömma kvinnan i Trollhättan som varnades av kommunen.
Hon hade ju haft fräckheten att vilja handhälsa på en Muslimsk man.
Som en underdånig gest fick denne hedersmasn en gåva på 30 000:- från kommunens stora kassakista...

 
Ingen bild

Mekanikern

21 maj 2013 21:36

Upplopp? Var det detta som den del idioter kallade "RESURS"
Ha de gott Thoralf!

 
Ingen bild

Amanda

21 maj 2013 21:38

Det är Fredrik Reinfelts skyldighet att ha ett svar på denna fråga, Han har konsekvent förnekat att segregrationen kommer att medföra stora problem. Jimmi Åkersson och sd har hela tiden påtalat vad som kommer att bli konsekvensen av en alltför okritisk och för stor invandring till sverige.Nu ser vi konsekvenserna.Alla som inte fattat vad som pågår nu är sista chansen.

 
Ingen bild

S.Småland

21 maj 2013 22:08

Läste att man gripit sju unga män mellan 15-19 i Husby ,då är det plötsligt män man talar om ,ensamkommande barn i samma ålder rubriceras som barn !

 
Ingen bild

Fia

21 maj 2013 22:09

@hulda mk1

Håller med dig. Detta ska inte glömmas. Känner själv hur arg och sårad jag skulle bli om jag som kvinna blivit behandlad så, typ oren och ovärdig och samhället i sin tur tycker ...ja men det är du ju! betala!,,,Fattar faktiskt inte alls hur det kunnat bli så tokigt.... Vad är vi väg?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7
8
9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se