thoralf

Direktlänk till inlägg 20 maj 2014

INGA MOTDEMONSTRANTER = INGA ARTIKLAR

Av Thoralf Alfsson - 20 maj 2014 23:05

 

Kristina Winberg och Anders Blank på Larmtorget.    Foto Thoralf Alfsson


I lördags hade vi i Kalmar besök av Björn Söder och Kristina Winberg som är första namn på Sverigedemokraternas EU-valdsedel. Barometerns Anders Blank var på plats på Larmtorget och intervjuade Kristina Winberg och lyssnade en stund på Björn och Kristina. Jag förväntade mig givetvis en artikel i Barometern i måndagstidningen men det fanns ingen. Då hoppades jag att det skulle komma en artikel i tisdagsupplagan. Men inte heller då!

Däremot publicerade Barometern en artikel i måndagstidningen om att våra valaffischer blivit vandaliserade. Det var tydligen viktigare att visa vad "motdemonstranter" ägnar sig åt än att skriva om vår EU-politik.


Det är minst sagt avslöjande för Barometern som uppenbarligen inte är ett dugg intresserade av att skriva om Sverigedemokraternas politik utan endast om motdemonstranter. Just de som saknades på Larmtorget i lördags.


Jag mejlat Anders Blank på morgonen och frågat varför det inte publicerats någon artikel men inte fått något svar under dagen!


Inga motdemonstranter = Inga artiklar i Barometern.


Den "palestinasjal" som Anders Blank bär är ett vänsterattribut som riktigt skriker till mötande att Barometerns journalister är vänstersympatisörer. Om jag vore chef på Barometern skulle jag be mina anställda att inte bära sådana iögonfallade attribut i tjänsten då det påverkar synen på tidningen.


Om man nu vill framstå som en borgerlig tidning!


 

Idag läste jag en mycket bra debattartikel i Sydsvenskan angående vindkraften. Tyvärr finns det sju partier i riksdagen som inte begripit de fundamentala fakta som gäller för vindkraften. Istället ägnar de sig åt flumargument och floskler på grund av att de tror att de gör något bra för miljön och Sverige. Det finns betydligt viktigare frågor att ägna sig åt än att bygga vindkraftverk. Låt de som kan energiproduktion ta besluten inte ett gäng ”okunniga” politiker i riksdagen från 7-klövern.


"All vindkraftsel exporteras idag till nationalekonomisk förlust. Först importerar vi allt till vindkraften, sedan ger vi bidrag till verksägarna, sedan exporterar vi billig el som ger större konkurrenskraft till våra konkurrenter. Detta är kapitalförstöring av stora mått."


Mycket bra skrivet av Henrik Wactmeister! Sydsvenskan har redan plocket bort den från en synlig plats på deras webbsida då debattartikeln inte är politisk korrekt. Utan kan fungera som ett sänke för Miljöpartiet med flera.


Läs hela artikeln med rubriken ”Avbryt satsningen på vindkraft innan fiaskot är ett faktum”.

 
ANNONS
 
Ingen bild

På 1940-talet judarna SD på Larmtorget 2014

20 maj 2014 23:38

På bilden finns 2 poliser kan du klura ut vem den civilklädde är
:=)(=:

Måste kännas bittert för dom 5 luffarna som satt på rad vid fontänen och skrek otrevligheter, tänk att bli dissade av både Östran och Barometern, två vänstervridna tidningar.

Att det inte skulle bli några artiklar var väl klart redan på lördag kväll, Barometern kanske skall ta och titta på sin egen undersökning ang viktiga EU frågor, där ligger Invandring/migration på en ohotad förstaplats.
Skall vi tippa på att undersökningen är borta till middag imorgon?

Köp aldrig en papperstidning mer var än i Sverige du bor låt dessa odemokratiska muppar ansluta till a-kassekön efter hand

En fråga som bör ställas är, ställer Gota Media upp på att avlöna journalister, som dessutom gör intervjuer som ej publiceras i en privat SD bojkott likt den vissa brevbärare håller på med ?

Någon ansvarig på Gota Media kanske kan svara för beteendet är minst sagt märkligt sett ur en journalistisk synvinkel

 
Ingen bild

Kalleman

20 maj 2014 23:43

Ang de sk pk-medierna kan man inte räkna med några korrekta reportage nu för tiden, de har en annan agenda. När det gäller vindkraften i Sverige är det att jämställa med invandringspolitiken, de utvalda har sagt att vi tjänar på det men som vanligt är det skattebetalarna/elkonsumenterna som står för kalaset/kostnaderna.
Dvs inget nytt under solen, allt är bara lurendrejeri. Man kan hoppas att folket fattar innan det är för sent!

 
Ingen bild

Tobbe S

21 maj 2014 00:32

Anders Blanks självbild skulle vara intressant att analysera. Om jag skall döma honom efter klädsel, kroppshållning och ansiktsuttryck, ser han ut som att han är en mycket viktig person. Han är en samhällsbärare och en hjälte som i protest bytt ut palestinaschalen mot något liknande. Anders Blank rapporterar inte vad han ser och hör, utan han sätter agendan för vad vi andra skall ha att ta ställning till. Han vill påverka och bilda opinion och han har fullständigt missuppfattat sin roll i samhället. Tragiskt och en utveckling mot döende nyhetsmedia.

 
Ingen bild

Stundtahl

21 maj 2014 00:35

För gammelmedia är inte dumhet något nytt.
-Gota Media borde möjligen i objektivt tecken se medarbetaren Blank!?...en bild säger mer än ord.

 
Ingen bild

Stefan A.

21 maj 2014 05:41

Blanken spanande förgäves efter "motdemonstranter", kanske ungdomarna på socionom och mediaprogrammet hade annat för sig på lördagen, rödvinsdunken och diskussioner om den kommande revolutionen. Vindkraftsutbyggnaden stoppas överallt nu, elpriset för lågt för att det skall löna sig, då vet man vad som väntar om MP får något inflytande efter höstens val, höjd skatt på övrig energi så att vindkraften blir "lönsam", MP måste stoppas till varje pris, annars är det vi elkonsumenter som får betala "priset".

 
Ingen bild

Pepparholm

21 maj 2014 06:48

Denna Anders Blank som ni har i Kalmar är tydligen en parodi på sig själv som korrekt PK-journalist. Både som skribent och som egentänkt image på bild.

 
Ingen bild

Gubben Svensk

21 maj 2014 06:53

Sluta köp papperstidningar och lägg pengarna på annat!
Göteborg-Posten har fått smaka av detta och är på väg mot konken.

 
Svensson

Svensson

21 maj 2014 07:01

Det här visar hur svenska journalister agerar och prioriterar,dom måste vara köpta av alliansregeringen.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Tony

21 maj 2014 08:04

Blank är ju ett passande namn , han är ju Blank både
andligt och kroppsligt!

 
Ingen bild

Hacke

21 maj 2014 08:40

En bild säger mer än tusen ord. Blank på plats enbart i egenskap av sitt uppblåsta ego. En personlig catwalk betald av maktens handgångna i den fria världens särklassiga skamfläck till mediekår.
Givetvis inget av nyhetsvärde eller allmänintresse när sd-representanter gästar staden inför Europaparlamentsvalet. Allt enligt mallen för Lilla Saltsjöbadavtalet. Duktig idiot.

 
Ingen bild

hbm

21 maj 2014 09:27

En uppmaning till alla som tror på demokrati att upp från sofflocken och gå rösta på Sverigedemokraterna.Om inte annat för att visa den vänsterfascistiska antidemokratiska våldsrörelsen att Sverigedemokraterna behövs mer än nånsin i Sverige för alla människors lika värde och rättigheter i politiken, i facken och i allmänhet.
/Hasse

 
Ingen bild

Hulda mk1

21 maj 2014 10:15

@hbm.
Håller med. När Vänsterterroristerna utan att få kritik, kan använda massmördarsymboler (Hammaren och Skäran), då måste vi stå upp mot det.
Låt dem inte vinna!

 
Ingen bild

OH

21 maj 2014 10:16

På Söndag sätter vi vårt kryss på Winberg.
Självklart!

 
Ingen bild

Andreas

21 maj 2014 10:16

Va? Menar du att det inte var något vänsterextremist-larmande på Larmtorget?

 
Ingen bild

Lärare

21 maj 2014 10:56


Journalisterna är ett lustigt släkte!

Tack och lov har folket insett hur de arbetar nu. Bara negativ rapportering vad gäller SD, spelar ingen roll vad som hänt, i slutet ska det vara en "knorr av negativism". Speciellt rubrikerna ska "skrika ut", va hemska SD är.

Bara låt dom fortsätta, de genererar fler röster till partiet.
Vi har väl alla läst och sett Åkessons resa genom Sverige, hur han har samlat flera hundra personer på mötena runt om i landet, "Heja Åkesson" - var en lyckad idé, OCH media väljer fota och skriva om de få som stör och vänder ryggen till.

Tänk på alla ungdomar och pensionärer som kommer rösta SD i valet/valen! Det kommer bli en chock för SD-hatarna; (Journalister och övrigt PK-folk).

 
Ingen bild

BC

21 maj 2014 11:23

Bra kommentar att det var en civilklädd snut och inte nån som ville lyssna på allt strunt Winberg sa.

 
Ingen bild

Agera Gota-Media

21 maj 2014 11:28

Barometern samt Östran har ca 41000 betalande prenumeranter ca 15 % av dessa röstar Sverigedemokratiskt, drygt 6000 betalande kunder.
Dessa förvägras en opartisk förmedling av SD:s EU torgmöte på Larmtorget för att Anders o Conny driver en vänsterfascistisk samhällskriminell privat agenda.
Man springer till och med och letar efter motdemonstranter hur jävla lågt kan en tidningskoncern sjunka ?
Medarbetarna har till och med intervjuat SD:s folk, och skriver inget
Dessutom är detta ju helt uppenbart uppgjort mellan dessa två
Gota Media sparka bägge två

Att GOTA MEDIA håller sej med denna typen av medarbetare på 2000-talet allra helst med facit hur det gick på 1940-talet med förföljelse, samt mord av ett folkslag är bisart.
Det här är ett förstadie till vad som hände i Tyskland på 40-talet
Förstår inte dessa journalister det så måste deras chefer ta sitt ansvar,lörsdagens uppvisning i egen agenda måste få ett slut

Sedan undrar man varför upplagorna sjunker -700 för Barometern förra året, ca 1,7 miljoner kr ,som går direkt från toppen dvs vinsten
Motsvarar 5 journalisttjänster, när ni journalister blir arbetslösa så tacka bla Conny och Anders för deras fina kollegiala verksamhet
Kära vänner då ihåg att kommunismen är fattigdomen och dödens ideologi.
Till råga på allt jävla elände skall BAROMETERN vara en borgelig tidning, förlåt var då någonstans

 
Ingen bild

Sovit gott

21 maj 2014 11:34

11.23 vaknade vår filenske vän

 
Ingen bild

Skam den som ger sej

21 maj 2014 11:47

Missa inte Blank snyftreportage om tiggare idag nåja hittar man inga motdemonstranter så hittar man tiggare läs speciellt Anders formulering
"Tiggare har blivit en normalt inslag i Kvarnholemens gatubild"
Så normal är Anders

 
Ingen bild

Tony

21 maj 2014 13:49

Enligt Expressen så vill inte Rädda Barnen ha
Sverigedemokrater som medlemmar! Utmärkt, inte en
enda spänn till ska ges till den organisationen !

 
Ingen bild

Tony

21 maj 2014 13:57

Många handlare har ju bestämt sig för att sluta
sälja utländskt kött på grund av taskig djurhållning.
Då ställer man sig frågan hur kommer handlarna att göra
gentemot halal slaktat kött? Minst lika viktigt!

 
Ingen bild

BC

21 maj 2014 14:16

Tony... Halalkött som är slaktat i Sverige följer svenska lagar.

 
Ingen bild

falskSosse

21 maj 2014 14:41

Den tiggane mannen på Barans första sida. Blev nyligen jagad av honom utanför Systembolaget. Det som utlöste frustationen hos han, var att jag vägrade ge honom några pengar.

 
Ingen bild

Äpplen och Päron

21 maj 2014 14:54

Anders Blank jämför utbytesstudenter med tiggare i dagens tidning
Svenskar studerar i Frankrike , Tyskar vid Linne i Kalmar osv
Vad har Rumänska tiggare med det att göra, märklig journalistik
Lite väl genomskinligt med snyftreportaget, så är det när man har en socialistisk agenda då är allt tillåtet i lögnen och Lenins tjänst
Märklig arbetsgivare som accepterar det

 
biran

biran

21 maj 2014 15:17

Ser ut som en vänster fikus.

http://bengt

 
Ingen bild

World Traveller

21 maj 2014 15:23

BC, halal ingår inte alls i svenska lagboken så sluta ljuga.

 
Ingen bild

sl

21 maj 2014 15:26

jojo
http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/svenskar-som-reser-till-konfliktzoner_3582844.svd?sidan=2

 
Ingen bild

BC

21 maj 2014 15:33

Nä det är sant men DET SLAKTAS ENLIGT SVENSK LAG. alltså med bedövning.

 
Ingen bild

Hulda mk1

21 maj 2014 15:51

På förekommen anledning måste jag rikta en fråga rakt ut: Det kött som desvärre är "Halal" och framställt i Sverige, må kanske vara godkänt enligt svenska iställsamma regler.
MEN det importeras säkert ton efter ton med liknande kött. Hur är det med den slakten? Tror inte på att de stackars djuren bedövas innan deras långa dödskamp startar...
Jag minns också ett TV-program för många år sedan om djurhanteringen i södra Europa och Nordafrika. Helt enkelt fruktansvärt...

Fö. ska man mata djur, men inte troll...

 
Ingen bild

BC

21 maj 2014 15:59

Du får nog ta och fråga om all kött utanför sveriges gränser...

 
Ingen bild

Hulda mk1

21 maj 2014 16:05

Man kanske borde ställa frågan: Ska man importera kött till Sverige som inte framställts enligt svenska djurskyddsregler?
Svaret måste bli ett stort och klart NEJ.
Rösta på SD i EU-valet så ökar chansen att iaf. några djur slipper plågas till döds.

Det Islamvänliga Miljöpartiet bryr sig inte...

 
Ingen bild

BC

21 maj 2014 16:09

Oj så fel du har... klart miljöpartiet vill att det ska vara enligt svenska djurskyddsregler!

 
Ingen bild

Hulda mk1

21 maj 2014 16:26

Läser nu på Aftonbladets hemsida att 4000 ska gå på ett SD-valmöte i Stockholm på lördag.
Tänk vilket massmedialt intresse deras närvaro kommer att väcka. Tänk vilken publicitet Jimmie Åkesson och SD kommer att få pga. deras närvaro.
Tänk på hur många som på söndag greppar sitt röstkort, ger sig iväg till vallokalen och väljer SD..!

 
Ingen bild

Nenne

21 maj 2014 18:17

Vi har alltså en media som bedriver politik!

 
Ingen bild

Pepparholm

21 maj 2014 18:17

När jag nyligen såg bilderna på fotbollsfrun och "journalisten" Malin Wollin och nu Thoralfs bild på "journalisten" Anders Blank så slår det mig att det är nog samma egon i samma yrke. Allt i Barometern och sanktionerat av dess ägare. Stackars Kalmar.

 
Ingen bild

Lena

21 maj 2014 19:52

Läste tidningen Metro idag och det är samma visa som två ggr förra veckan. Stort uppslag på 2:a sidan om förtidsröstningen till EU som en "expert" påstår gynnar M. Sedan visas en tabell hur förtidsröstningen antas tjäna olika partier i en liten uppställning. Alla partier utom SD nämns och med en graf visas hur mycket en förtidsröstning påverkar. Jo det finns en till graf där det står ÖVR. Det är väl under övriga SD faller enl. artikeln... Märkligt de kanske glömde nämna SD nu igen...

 
Ingen bild

Hulda mk1

21 maj 2014 19:59

@Lena.
Det är ännu ett tecken på de politiskt korrektas oro för SD.
Givetvis tycker normala människor att detta beteende är förj-----t och detta kan faktiskt gynna SD.

 
Ingen bild

Mats (ateist)

21 maj 2014 20:15

Hulda

Vill du bojkotta allt som man inte har full kontroll över? eller är det bara (muslimskt) kött. det svider va, MUSLIMSKT

Kläder, skor, fotbollar, en lista som är hur lång som helst, = Barnarbete, Själv tycker jag dom får slå ihjäl en kossa med en hammare, bara ett barn slipper arbeta ihjäl sig före 15års ålder.

Som BC säger, tror du på riktigt att det vanliga köttet vi importerar är mindre misshandlat?

 
Ingen bild

Tony

21 maj 2014 20:16

B C: Följer Svenska lagar? Så du menar då att bara
för att djuret bedövas så tar det även bort skräcken
som djuret känner innan det somnar in. Ni är lustiga ni
vänsterfolk, bara vidrigheterna begås av vissa sorters
religioner, så är det bara att svälja allt med hull och hår!

 
Ingen bild

Elisabeth

21 maj 2014 20:17

Att få välja vilka kläder man vill bära måste väl vara en demokratisk rättighet.....Eller.....Jag har inte kommenterat här på länge. Det känns meningslöst. Då ni tycker att alla till vänster om SD är vänsterextremister, alltså tillhör 90 procent av sveriges befolkning denna grupp! Jag blir så trött......

 
Ingen bild

Putte

21 maj 2014 20:23

Intressant med tiggaren som vill tigga ihop till ett nytt hus. Undrar om han har hört talas att arbeta. Det får ju alla vi andra göra om vi vill ha något. Ena djävla latmaskar är vad de är tggarna. De ids inte jobba och skulle inta ha en krona till skänks.

 
Ingen bild

pelle

21 maj 2014 20:36

Hej

 
Ingen bild

Hulda mk1

21 maj 2014 21:01

@Putte.
Lyssna gärna på dagens Ring P1. En inringare pratade om en tiggare med en exklusiv mobiltelefon... Det finns säkert mer än detta, då många upprörs av alla tiggare.

 
Ingen bild

Putte

21 maj 2014 21:07

Ingen har saknat dig Elisabeth och ingen tvingar dig att besöka Thoralfs blogg heller. Gå och lägg dig om du är trött, det brukar hjälpa.

 
Ingen bild

Hulda mk1

21 maj 2014 21:13

Funderar efter Uppdrag Granskning.
Denne Bilal som dog i Syrien kallades för svensk, men hans lojalitet och samhörighetskänsla visar med all önskvärd tydlighet att den inte var svensk...

 
Ingen bild

Mats (ateist)

21 maj 2014 21:19

Oavsett nationalitet, är han religiös. Det är problemet. Han har samhörighetskänsla med sin gud. Som om han finns(på riktigt) är samma gud som alla de tre stora religionerna.
Som jag sa.
Goda människor gör goda saker
Onda människor gör onda saker
Religion kan få goda människor att göra onda saker.

 
Ingen bild

Putte

21 maj 2014 21:20

Egentligen skulle man stämma de där jihadmupparna, eftersom de ger oss svenskar dåligt ryckte. Dessutom journalisterna som kallar dem svenskar. Det borde klassas som förtal.

 
Ingen bild

Hulda mk1

21 maj 2014 21:47

@Putte.
Ja, ingen riktig svensk åker till Syrien och krigar. Ett helt främmande land och en främmande religion...

 
Ingen bild

Stefan A

21 maj 2014 22:06

Tur att han inte blev självmordsbombare i Sverige, kunde lika gärna bli det som Allahs soldat i Syrien, är ju även en merit att döda så många otrogna som möjligt, då blir Allah glad och alla 70 jungfrur med, i Sverige går inte problemet att ta upp, för då "rasar" fulmedia och vrålar samfällt...RASIM..ISLAMOFOBIIII...

 
Ingen bild

Thoralf A

21 maj 2014 22:33

Putte

Lägg av med sådana kommentarer (till Elisabeth)
på min blogg annars är det du som åker ut! Ta fundera lite djupare innan du själv skriver föraktfulla kommentarer. Kom ihåg att dey inte är din blogg!

 
Ingen bild

Dumle

21 maj 2014 22:53

bc@
Halalslakt är en vidrig och inhuman avlivningsmetod då den medför en utdragen dödskamp. Även om någon får bedövning är hjärnan fullt medveten om vad som sker! Att tillåta sådan inhuman slaktmetod är skandal, och jag förstår inte hur någon icke-religiös djurvän kan försvara detta!

Mats@
Jag vet inte vad jag skall säga dig för att du skall klara av en enkel jämförelse mellan olika religioners syn på våld eller jämställdhet. Att sedan olika religioner har olika syn på vad som är gott eller ont är naturligtvis helt uppenbart för dom flesta. Vad du och svensk kristenhet anser vara en god bra handling kanske skiljer sig från religiösa grupper i de afghanska bergen eller på Somalias landsbygd? Tror du inte detta kan jag rekommendera ett studiebesök.
Mvh

 
Ingen bild

^^^

21 maj 2014 23:24


Miljö(katastrof)partiet vill ha kallare klimat.
Hur Kallt?!

 
Ingen bild

Nils Bälgspel Utterman

21 maj 2014 23:29


Det känns så avlägset idag
Sverige som en gång var
http://www.youtube.com/watch?v=4Cd84vlQaAs

 
Ingen bild

Lars

22 maj 2014 00:58

All (s)vindel är ren förlust.

Blåser det för lite måste reservkraftaggregat sättas igång.

Blåser det för mycket måste vi ha möjlighet att exportera överskottet alternativt betala konsumenter för att förbruka el (glödlampan kom tillbaka).

På vintern måste det blåsa jättemycket hela tiden. På sommaren får det inte blåsa mycket alls.

Det krävs en skog av vindsnurror för att ersätta befintlig elproduktion.

En skog som ersätter annan skog – grön. Rovfåglar och fladdermöss brukar stryka med i den ”förnybara” skogen.

 
Ingen bild

Mats (ateist)

22 maj 2014 08:56

Dumle

Svensk kristenhet!? Är det någon form av mormonsk syn på att Jesus föddes i Dalarna?
Jag hoppas du vet att den kristna högern i usa, har motionerat i kongressen, för att kunna atombomba vissa länder i (självförsvar) Mycket kärleksfullt och humant.

Det verkar vara svårt för många att förstå att jag tycker ALL religion är förkastlig, ganska förklarligt, när ni ser världen genom ett nålsöga. Jag tänker heller inte godta det mindre "onda alternativet som bra, när det är baserat utan fakta, och bara fantasier.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se