thoralf

Direktlänk till inlägg 8 augusti 2018

DEN KONFLIKTRÄDDE OCH NAIVA SVENSKEN BLUNDAR, DEL 5

Av Thoralf Alfsson - 8 augusti 2018 20:44

Finns det provisoriska shiamoskéer i Kalmar? Svaret är givetvis ja.


För en tid sedan skrev jag ett blogginlägg där jag tog upp en sannolik mordbrand som polisen försökte mörka men protokoll visar att de uppgifter som polisen gav media, senare visade sig vara helt felaktiga. När jag skrev blogginlägget förväntade jag mig faktiskt att media skulle ta upp det. Men så blev inte fallet. Läs mitt blogginlägg om branden i en shiamoské.


Efter mordbranden i september 2016 stod shiamuslimerna utan en moské och samlingslokal.


Då fick en verkstadslokal i Lindsdal bli moské. Hur många tror att det söktes tillstånd och bygglov för att göra om lokalen till moské och samlingslokal. Nej, givetvis inte. Här kommer några bilder från verkstadslokalen på Förmansvägen 6 i Lindsdal.


 

 

Som sedan omvandlades till en moské och samlingslokal.


 

Där möten, bönestunder och andra ritualer.  

Men även en industrilokal i Smedby används också till moské och samlingslokal. Det gäller adressen Företagarevägen 12 i Smedby. På sociala medier till och med annonserar shiamuslimer om sina tillställningar i moskén.


 


Här kommer några klipp från lokalen på Företagarevägen 12 i Smedby från 2017. Vem kan tro att denna lokal finns i Smedby. Men det är tyvärr sanningen och ingen fakehistoria. 
Det har öppnats ännu en lokal i Smedby, inte så långt ifrån den andra lokalen i Smedby. På Dokumentvägen 32 i Smedby, där började Shiamuslimerna med möten i början av april.


 


 Männen går in genom en ingång medan kvinnorna tvingas gå in genom en annan dörr. Kvinnorna går aldrig in i samma dörr som männen, männen kan däremot gå in i samma dörr som kvinnorna när de kommer med mat eller andra prylar. Av alla de foto och videor jag tagit del av så är åtskillnaden mellan män och kvinnor total. De får uppenbarligen inte befinna sig i samma moskélokal som männen.


Här kommer ett klipp från den 31 mars 2018. 
Om de befintliga lokalerna inte räcker till så hyr man en bygdegård i Läckeby för sina religiösa ritualer. Det är samma lokal som shiamuslimen Jaafar Al-Jabiri som är riksdagskandidat för Centerpartiet har hyrt för sin fest där flera ledande centerpartister medverkade.


 


Jag undrar hur många svenskar som har en enda susning om att detta pågår i vårt samhälle? Och i Kalmar!


Jag tror den konflikträdde svensken hellre blundar än att han intresserar sig för vad som pågår i de parallellsamhällen som skapats och som utvecklas och som växer dag för dag.


Jag är verkligen bekymrad över utvecklingen och den islamisering som pågår!

 

UPPDATERING!

 

Det gick väldigt fort. Bara några timmar efter att jag publicerat mitt blogginlägg igår kväll är FB-sidan med detta material nedsläckt från Facebook. Den kommer säkerligen aldrig mer upp.

 

https://www.facebook.com/HsynytAlamamAlhjtjKalmr/

 

 

Notera att det är ca 1 200 personer som gillade och följde sidan!


Tyvärr så är nu sannolikheten stor att jag nu efter detta avslöjande kommer utsättas för hot eller kanske något ännu värre!

 

Tyvärr har jag alldeles nyss mottagit ett mail (klockan 09:10) som kan tolkas som ett förtäckt hot från en riksdagskandidat för Centerpartiet.

 

 

http://thoralf.bloggplatsen.se/2018/07/18/11550374-den-konfliktradde-och-naiva-svensken-blundar-del-1/

 

http://thoralf.bloggplatsen.se/2018/07/22/11551044-den-konfliktradde-och-naiva-svensken-blundar-del-2/

 

http://thoralf.bloggplatsen.se/2018/07/28/11552336-den-konfliktradde-och-naiva-svensken-blundar-del-3/

 

http://thoralf.bloggplatsen.se/2018/07/29/11552504-den-konfliktradde-och-naiva-svensken-blundar-del-4/

 
 
Ingen bild

calle

8 augusti 2018 22:28

Sverige är verkligen en modern form av kalifat. svenskar är hjärntvättade av media, av skolan. en nyare form av DDR diktatur.

blir nog origt i Sverige när skatterna inte går att höja mer, när folk inte har råd att betala alla myndighetsavgifter, och när bankerna inte kan skapa fler skulder i banksystemet. 
Ingen bild

???

8 augusti 2018 23:33

Återgår lokalen överst till att vara verkstad efter bönestunderna? Behöver man bygglov då?

Thoralf Alfsson

9 augusti 2018 00:25

Detaljplanen bestämmer vilken typ av verksamhet som får bedrivas.

 
Ingen bild

Ronaldo

8 augusti 2018 23:43

Så blev det med det "nollsummespelet" som Johan Persson tjatade om. Sanslöst!

http://www.barometern.se/kalmar/kommun-slipper-stampelskatt-pa-arenan

 
Ingen bild

Cosmik Debris

8 augusti 2018 23:51

Jag har länge trott att om bara folk får korrekt information så kommer de att ändra sig, och förstå allvaret. Jag tror inte det längre. Jag tror att folk inte vill förstå. De är helt enkelt livrädda för svaret och konsekvenserna. Allt skulle rasa samman. Då lever man hellre i en lögn.

…..så länge det nu går!

Här är en liten historia som förklarar precis vad jag menar.

”Det påminner mig om en familjemedlem till mig. Han var extremt envis och förmågan att erkänna en felaktigt var inte hans främsta egenskap. En gång under en konversation var det en fråga om vad huvudstaden i Bulgarien heter. Vi var alla överens om att det var Sofia, förutom han. Han var skeptisk och påstod att det var Bukarest. Vi försökte berätta för honom flera gånger att det var Rumäniens huvudstad, men han vägrade att lyssna. Det hjälpte inte ens att fråga honom vad Rumäniens huvudstad hette. Bukarest var huvudstaden i Bulgarien. Inget snack om saken! Vi som påstod något annat var alla idioter.

Detta var långt före Internet, så för att hitta facit var vi tvungna att leta i ett lexikon. Det var på hans initiativ och han började läsa i lexikonet. Sedan tog han av glasögonen och tittade upp och ner på sidan i lexikonet. Sedan gned han sin haka och skakade på huvudet.

"Nej, det hjälper oss inte, sa han.”

https://tinyurl.com/y9zbdftc
https://resett.no/2018/08/06/hva-med-a-utrede-konsekvensene-av-a-slippe-inn-mennesker-som-ikke-liker-oss-for-man-slipper-dem-inn/

All heder åt Thoralf som försöker.

 
Ingen bild

en småländska

9 augusti 2018 00:01

Skrämmande ja rentav otäckt vad som försiggår, ska sprida detta så mycket jag kan!!

 
Ingen bild

Glenn A

9 augusti 2018 01:58

Döm inte för hårt Thoralf. För kanske 3 år sen om en arbetare sa att han röstade på SD kunde denne bli uthängd utesluten ur facket och arbetslös. Sen runt 10-12 månader tillbaka vågar fler säga att dom röstar på SD. PK etablisemanget har försvagats något.

 
Ingen bild

per

9 augusti 2018 04:03

Hatet mot moskeer liknar hatet mot synagoger i Nazityskland.

Thoralf Alfsson

9 augusti 2018 06:40

Vill du att sharialagar tillämpas i Sverige? Hur ser du på jämställdhet? Skall särrättigheter inrättas i vårt samhälle för dessa grupper? Tror du att antisemitismen frodas i dessa miljöer? Tror du det finns kopplingar till Iran?

Förstår du vad islamiseringen av vårt samhälle innebär i praktiken?

Jag ser fram mot att läsa dina svar på dessa frågor.

 
Stefan K

Stefan K

9 augusti 2018 06:45

Det smyger sig sakta på och inom kort behöver man inte smyga längre. När antalet muslimer fördubblats i antal kan de kliva på med buller och bång.

Där är vi nog snart, väldigt snart.

Med alla problem som religionen islam för med sig är det förunderligt att varken politiker, myndigheter eller media visar något större intresse.

Jag säger bara Libanon. Lär av historien.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Barnen kan åka hem nu

9 augusti 2018 07:20

Internationella migrationsorganisationen (IOM) räknar till 442 344 återvändande afghaner från Iran under 2018 års första sju månader.
Av dessa klassas 191 056 som spontana, alltså på eget initiativ. Övriga, 251 288 fall, är enligt statistiken utvisningar från Iran.
– Antalet afghanska återvändare från Iran är makalöst, säger IOM:s taleskvinna Eva Schwörer i den afghanska staden Herat.
Den iranska valutans ras, som började när USA drog sig ur atomuppgörelsen med den islamiska republiken tidigare i år, innebär att många som tidigare sökte arbete i Iran inte får kalkylen att gå ihop längre.
22-årige Abdul Mussawir fick tidigare ihop motsvarande 18 000 afghani (2 200 kronor) i månaden på att jobba i Irans bilindustri. Då kunde han skicka hem hyfsade summor till föräldrar och syskon i den afghanska provinsen Parwan. Men nu blir det bara motsvarande 6 000 afghani varje månad i lön.
– Jag skickade nästan allt jag tjänade till min familj. Det gick inte ihop, säger Mussawir, som nu efter tre år i Iran återvänt till Afghanistan.

Men i hemlandet möts återvändarna ofta av minst lika hårda villkor. Kampen om de knappa resurserna är stenhård. När pengarna från släktingar utomlands sinar flyttar desperata landsbygdsbor till städerna, där slummen breder ut sig och arbetslösheten bara stiger.
22-årige Abdullah Wasi Zahariyan, som också just återvänt från Iran, säger att om han inte kan hitta jobb i Afghanistan måste han söka sig någon annanstans. Första målet blir troligen Turkiet, och sedan kanske Tyskland.
– Om det inte finns jobb i Afghanistan finns ingen framtid, säger han.

https://www.sydsvenskan.se/2018-08-09/rialens-fall-tvingar-hem-afghaner

 
Ingen bild

Ludvig

9 augusti 2018 07:22

Det gullas med islam av aningslösa politiker och journalister. Är dom både blinda och döva? Ser och hör dom inte hur det fungerar i länder där islam fått fäste?

 
Ingen bild

Ibbea

9 augusti 2018 07:32

Den politisk-religiösa islam är inte kompatibe med västerländsk demokrati. Detta inser tyvärr inte sjuklövern utan uppträder som försvarare av ett system som är ljusår ifrån bl.a jämställdhet och kvinnors rättigheter. 7-klöverns dubbelspel bör avslöjas i valrörelsen. Demokrati måste få råda framöver i vårt land.

 
Ingen bild

Anders T

9 augusti 2018 07:48

Jag håller med fullständigt, detta är en annalkande katastrof för landet Sverige. Jag hoppas att valet i höst kommer att betyda en stor ändring när det gäller invandring och gullandet med Islam. I annat fall så kommer jag att förbereda en flytt till ett annat land inom ett par år. Det land som jag idag ser att Sverige blivit vill jag inte att mina barn och barnbarn skall behöva växa upp i.

Thoralf Alfsson

9 augusti 2018 08:02

Centerpartiet i Kalmar och Kalmar län hyllar denna utveckling. Det är skrämmande!

 
Ingen bild

Idioten

9 augusti 2018 08:23

Rialens fall tvingar tillbaka afghaner tills sitt hemland Iran dom vill inte dit för det är slummen som väntar. Men hit till vårt land Sverige vill dom komma och bygga upp en ny slummen. Nej vi SVERIGEDEMOKRATERNA säger nej till dessa utsugare.

SÅ RÖSTA PÅ SVERIGEDEMOKRATERNA SÅ SKA VI SÄTTA STOPP FÖR DETTA.

 
Ingen bild

SM811

9 augusti 2018 08:29

Margaret Thatcher hoppade inte…
och svenska pajaspolitiker.
Helt otroligt att de ställer upp på detta jippot.
https://petterssonsblogg.se/2018/08/09/margaret-thatcher-hoppade-inte/#more-261483

 
Ingen bild

Egon

9 augusti 2018 08:47

Hej Thoralf!
Har har åkt mc i Europa i tre veckor.
Träffat många trevliga människor.
Alla är rörande överens.
Islam ses som ett stort hot mot våra länder.
En engelsman sa attt Sverige genast bör kliva ur EU.
Miljarderna vi betalar ger oss inget tillbaks.
Jag tror han har rätt.
Bra jobb Thoralf!
Fortsätt så.

 
Ingen bild

Tony

9 augusti 2018 09:01

Det naiva Svenska samhället hjälper till att bygga upp parallellsamhället med löjliga straff för grova brott,
samtidigt gaggar man om att man inte skall döma människor i grupp, det gör inte Sverige, man dömer med 2 olika måttstockar, ett för invandrade och ett för Svenskar.

 
Ingen bild

Vax

9 augusti 2018 09:01

Den 25 juli vaknade tusentals druser i södra Syrien till ljudet av skottlossning och explosioner. De olyckligt lottade vaknade av kvidningar från familjemedlemmar som fick halsarna avskurna i sömnen eller från skriket från kvinnor och flickor som våldtogs och fördes bort. Innan dagen var slut hade hundratals människor dödats och hela familjer utplånats.
IS kom som så många gånger tidigare från öknen i sydös­tra Syrien där ett stort område kontrolleras av den amerikanska militären.
Västmedias tystnad om illdådet anser många mycket mycket talande.
https://www.nyatider.nu/

Och de ”svenska” IS resenärerna sitter tryggt i sina lägenheter med bankomaten inom bekvämt räckhåll. Så gick det med ännu ett av Ygemans storvulna löfte.

 
Ingen bild

Stefan A

9 augusti 2018 09:02

De annars så kaxiga ledarskribenterna krönikererna och
Fi tittar åt ett annat håll när det gäller islam o muslimerna
de lever under en annan måttstock än vita medelålders män,
kvinnoförtryck är OK när muslimer utövar den typ.

Ung vänster uppmanar till attacker mot SD och Åkesson under
valmötet i GbG, har scrollat på SVT,s h-sida hittar inget om
detta, ni kan ju tänka er drevet mot Åkesson om Sverigedemokratisk
ungdom skulle uppmana till samma sak mot Jonas Sjöstedt (V),
Åkesson skulle inte få prata om annat än det under hela valrörelsen,
propaganda kan bedrivas på olika sätt, man lyfter upp eller utelämnar.

Höll på att skratta ihjäl mej åt en rubrik i fulmedia, "en röst på SD
kan vara en röst på S" tydligen uttalad av en moderat, det var inte
läng sedan de fyra borgliga partiledarna stod på samma scen
som S och MP och utlovade fortsatt stöd till en V,S,MP-regering,
DÖ kanske inte är nått man vill bli påmind om längre, eller också
lever överenskommelsen för fullt men i skymundan, så bäst ta det
säkra före det osäkra och lägga sin röst på SD....

 
Ingen bild

Gustaf

9 augusti 2018 09:10


SM811 8.29
Har fåntrattarnas framträdande på min skärmsläckare.
Man tror inte sina ögon och öron.
Lyssna på Löfven under seansen.....

 
Ingen bild

SM811

9 augusti 2018 09:23

Helt klar är att Centern är ett islamvurmande parti.

 
Stefan K

Stefan K

9 augusti 2018 10:32

Ser att du finns på IRM:s lista för dina publiceringar om islam.

Det är väl en fjäder i hatten?

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Niklas R

9 augusti 2018 10:45

I Gamlestaden i Göteborg är det samma sak. Moskéer ligger i vägg i vägg i fabrikslokaler med mera.

@SM811
Alla "gröna" partier är islamvurmande.

 
Ingen bild

Lars

9 augusti 2018 11:34

Thoralf, Tror du vi kan införa stopp på utländsk finansiering av moskéer i Sverige? Det kommer bli en bygg "boom" av stora moskéer i Sverige.

 
Ingen bild

Lars

9 augusti 2018 11:38

THORALF. Har du sett utvecklingen i LIBANON? Från kristen majoritet till muslimsk majoritet. Bilbomber, självmordsbombare, följer i spåren. Sverige går samma väg!

 
Ingen bild

Lotta_1

9 augusti 2018 13:40

Läs artikeln gällande ”flygsäkerheten” på Arlanda flygplats. Skrämmande läsning:

https://samnytt.se/avslojar-allvarliga-sakerhetsbrister-pa-norwegian-flyg-en-tidsfraga-innan-nagonting-hander/

 
Ingen bild

Cosmik Debris

9 augusti 2018 14:54

En norsk ”krigsreporter” rapporterar från en muslimsk krigszon i Göteborg. Krigsreportern har följt poliser i Göteborgs muslimska förorter.

”En polis berättar till författarens häpnad att hon alltid har en kula i loppet på sin pistol. Hon är rädd för att inte hinna göra mantelrörelse. Alla poliser hon känner till gör på samma sätt.”

I Lars Åbergs bok ”Framtidsstaden” återkommer Lars hela tiden till en mörk, religiöst våldsam och dystopisk muslimsk framtidsvision av ett Sverige i sönderfall. Det muslimska Malmö som beskrivs i boken är bottenlöst deprimerande. Malmö är Sveriges kanariefågel och visar hur Sverige kommer att se ut i en framtid nära dig och mig. När jag skriver detta hörs fågelkvitter utanför mitt fönster. Om inget görs kommer jag i framtiden sannolikt att höra skottsalvor från automatvapen eller böneutrop.

Jag vill inte finnas i den framtiden.

https://goo.gl/Hs6ASu
http://www.gp.se/ledare/g%C3%B6teborg-som-sveriges-gotham-1.4233460

 
Ingen bild

Cosmik Debris

9 augusti 2018 15:32

"Afghanen som asylaktivisten Elin Ersson tillfälligt "räddade" från utvisning från Sverige för ett par veckor sedan är dömd för kvinnomisshandel. Han ska ha misshandlat sina döttrar och sin hustru, och bland annat "piskat" dem med en lång laddningssladd."

Opp och ner, ner och opp.

Kvinnlig rösträtt? Jag är skeptisk.

https://tinyurl.com/ybk8s7mb
http://www.friatider.se/afghanen-som-elin-r-ddade-d-md-kvinnomisshandlare-piskade-d-ttrar-och-dunkade-mammans-huvud-i-golvet

 
Ingen bild

Christer

9 augusti 2018 15:35

Självklart ska Kalmar kommun göra en egen tolkning av hur ett övergångsställe kan målas. Trafikverkets regelverk ska naturligtvis kunna övertrumfas av en värdegrund. Så jävla självklart!
Sen tycker jag att vi måste börja ta klimatalarmisternas på riktigt allvar. Va fan har vi att sätta emot vetenskapsmän som t.ex Johan Rockström? Han talar absolut inte i egen sak, och dessutom är han faktiskt agronom i botten. Så det så!

 
Ingen bild

Cosmik Debris

9 augusti 2018 16:37

Dagens Studio Ett:
Peter Eriksson: "Det finns ett intresse från politiken och staten att reglera Facebook."

Tänk om det var Polen eller Ungerns bostads- och digitaliseringsminister som ville "reglera" Facebook.

Vilket jävla liv det skulle bli på SVT, SR, AB och DN.

 
Ingen bild

Rick

9 augusti 2018 16:51

Kommunen ser såklart mellan fingrarna. Johan Persson har fullt upp med Guldfågeln och Kalmar FF. Förstår att det är så när Rydström är rå-sosse. Same shit alltså.

 
Ingen bild

Brian

9 augusti 2018 17:06

Alltså, Man får inte tro något annat än ISLAM i Saudi Arabien, kristendom och all annan trosuppfattning är förbjuden. men likt förbannat ska de bygga moskéer för miljarder i Europa!

 
Ingen bild

C Andersson

9 augusti 2018 17:56

"Enligt Miljöpartiet, som är ett av de partier i modern tid som starkast förespråkar att hela Sverige ska befolkas av utomeuropeiska invandrare, beror konflikterna om mark och jakt i norra Sverige, på att den svenska staten under 1600-talet annonserade att svenskar kunde få mark i Sápmi i utbyte mot skattefrihet i 15 år."

http://www.friatider.se/mp-kritiskt-till-att-svenskar-p-1600-talet-invandrade-till-samernas-mark-ett-historiskt-vergrepp

Så MP menar på att samerna inte är svenskar?

 
Ingen bild

MY

9 augusti 2018 18:29

@thoralf
Såg dig på Storgatan ikväll och gratulerar till er plats med tältet :) vet dock inte om era grannar är så nöjda :) :)

För som er som inte är Kalmar så står SD axel mot axel med S

Thoralf Alfsson

9 augusti 2018 18:44

Vi får se om S står kvar imorgon efter dagens anstormning till SD.

 
Ingen bild

Niklas R

9 augusti 2018 18:33

@Thoralf
Bara för dina läsare ska Hur centerpartister beter sig. Publicera hotbrevet och vem det är som skickat det så vi alla kan se hur det kan se ut i en sverigedemokratisk politikers vardag.

Thoralf Alfsson

9 augusti 2018 18:46

Jag skriver att man kan se det som ett förtäckt hot. Det är inget direkt hot.

 
Ingen bild

Pim

9 augusti 2018 19:01

Och i Barometerns intervjuserier med kommunalråd i länet kan samma person som fattat beslut om flyktingstopp prata om utlänningar som resurs i framtiden...

Hur kan sjuklöverns väljare köpa detta hyckleri?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9
10
11 12
13 14
15
16 17 18 19
20
21 22
23
24 25 26
27 28
29
30 31
<<< Augusti 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards