thoralf

Alla inlägg den 12 augusti 2018

Av Thoralf Alfsson - 12 augusti 2018 23:30

I ett inlägg på Facebook under söndagen anklagar det socialdemokratiska kommunalrådet Johan Persson indirekt Sverigedemokraterna för att vandalisera socialdemokraternas valplakat. Det är så fruktansvärt lågt och plumpt gjort av Johan Persson.

 

 


Det blir än värre när jag vet att Sverigedemokraterna inte satt ut några valplakat i Vassmolösa och inte i några andra orter söder om Kalmar heller. Det kan säkert även socialdemokrater i Smedby, Trekanten, Rinkabyholm, Ljungbyholm, Tvärskog, Halltorp och Påryd intyga för Johan Persson.


Anledningen är två. Vi har haft problem med leveransen av pappersvalaffischerna, de ligger just nu på Postnords terminal på Ölandsleden och hämtas där imorgon förmiddag (måndag). Den andra anledningen är Stadsfesten! Vi valde att bara sätta upp några plakat (ca 15st) med våra plastade valaffischer inför helgen på några strategiska platser inne i stan. Därför att vi misstänkte att med så många människor i rörelse och dessutom många alkohol eller drogpåverkade i rörelse under stadsfesten att det skulle bli vandalisering.


80 procent av våra valplakat har blivit vandaliserade på något sätt eller stulna (3 st). Valplakatet i Vassmolösa är kanske det valplakat som försvann från Svaneberg längs södra vägen. Det var det valplakat som satt längst söder ut.


   


Att Johan Persson sjunker så jäkla lågt i sitt Facebookinlägg är minst sagt bedrövligt av ett kommunalråd. Han borde skämmas!

 

 

Varför stjäl någon Sverigedemokraternas valplakat inne i staden och placerar det i Vassmolösa och samtidigt vandaliserar socialdemokraternas valplakat vid sidan om? Vilket syfte har man då?


Jag tänker inte anklaga socialdemokraterna för att ha arrangerat detta.

 

Jag anser att de politiska partierna istället borde hålla ihop och hjälpa varandra mot de idioter och extremister som vandaliserar och saboterar våra partimedlemmars arbete med valplakat, oavsett om det är vänsterextremister eller högerextremister som inte accepterar demokratin i vårt land. Tycker inte du det Johan Persson?

 

Jag reser gärna upp era plakat som välts omkull men då förväntar jag mig att era valarbetare gör detsamma med våra valplakat. Om nu alla partier respekterar demokratin.

 

Ställer du upp på det Johan Persson?

 

När man sedan läser kommentarerna till Johan Perssons inlägg på Facebook, så kan jag inte annat än tänka på Barometerns artikel i lördags om hot och hat på sociala medier. Där Johan Persson anklagar mig för att släppa igenom kommentarer som han tycker är bedrövliga.


Så här skrev Barometern.


”En som råkat, och råkar, ut för många påhopp på sociala medier är kommunalrådet i Kalmar, Johan Persson.

– På mina egna sidor på sociala medier har jag mycket noga valt vilka jag är vän med och som har möjlighet att kommentera. Det finns ingen anledning för mig att vara "vän" med exempelvis SD-politiker som sedan använder vänskapen till att kräkas ut otrevligheter.

– Sedan händer det ju, tyvärr, regelbundet att Thoralf Alfsson släpper igenom kommentarer som är direkt kränkande. Men det är ju hans sätt att hantera bloggandet, andra politiska bloggare är noga med att rensa bort kommentarer som är kränkande eller nedsättande. Thoralf Alfsson gör tvärtom, han verka vilja ha den nivån på sin blogg, säger Johan Persson.”


Johan Persson har stängt av funktionen med kommentarer på sin egen blogg. Det är envägskommunikation som gäller. Johan Persson talar och alla andra skall knipa käft.


Problemet löst med kommentarer! Vilken hycklare han är Johan Persson!


Men hur är det på Johan Perssons FB-sida? Här kommer några exempel på kommentarer från denna söndagskväll.


 

 

 


 

 



Jag har inte haft tid att titta tillbaka på Johans Facebooksida men jag vet att det finns anmärkningsvärda kommentarer.


Utan tvekan finns det många anledningar att kritisera Johan Persson. Det här var bara en av alla dessa anledningar.




Av Thoralf Alfsson - 12 augusti 2018 10:01

 


Alice Teodorescu är en riktig ledarskribent som vågar utmana åsiktskorridoren. Hennes artikel angående den så kallade partiledarutfrågningen under prideveckan är väldigt bra och den bör läsas av alla.

http://www.gp.se/ledare/teodorescu-sverige-beh%C3%B6ver-modiga-politiker-1.7587550


Sedan finns det personer som tror sig var ledarskribenter men de producerar enbart ”slaskartiklar”. Det gör förmodligen mer skada än nytta för sitt socialdemokratiska parti. Joakim Carlsson på Östra Småland tar nog priset i den klassen. Det är så lågt och plumpt.

http://www.ostrasmaland.se/ledare/sds-politik-blir-en-kaftsmall/


Att sedan Östran toppar det hela med krönikören Björn Samuelsson bidrar säkert till att ge tidningen i löjets skimmer hos den stora allmänheten. Titeln på hans senaste alster i Östra Småland är ”Jimmie Åkessons problem med urinen”.

Björn Samuelssons krönikor gillas nog endast av en vänsterextrem kulturelit och det kan knappast vara en särskild stor kundkrets för Östra Småland.

http://www.ostrasmaland.se/kalmar/jimmie-akessons-problem-med-urinen/


Dessa båda herrar bidrar sannolikt inte till att tidningen kan ökar sina intäkter, vare sig när det gäller sålda tidningar eller lusten att annonsera i tidningen.

 

 


Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9
10
11 12
13 14
15
16 17 18 19
20
21 22
23
24 25 26
27 28
29
30 31
<<< Augusti 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards