thoralf

Direktlänk till inlägg 22 juli 2018

DEN KONFLIKTRÄDDE OCH NAIVA SVENSKEN BLUNDAR, DEL 2

Av Thoralf Alfsson - 22 juli 2018 11:51

Islam och islamisering av det svenska samhället. Det är ett ämne som i flera avseenden varit tabubelagt i Sverige på grund av den stora invandringen från MENA-länder. Islams baksidor med fanatism, extremism och kvinnoförtryck har sopats under mattan och inte ens den feministiska rörelsen har vågat röra i frågan och lyfta ämnet, istället har de angripit mannen som den onde. Det vill säga alla män! Vilket hyckleri.


Jag känner inte det minsta respekt för den feministiska rörelsen när jag vet hur de hanterat Islam och den totala avsaknaden av jämställdhet som råder inom islam. Den feministiska rörelsen är ett typexempel på hur man silar mygg och sväljer elefanter och på en enorm konflikträdsla när det gäller invandraregrupper.


För några veckor sedan kom en ny rapport från Försvarshögskolan om salafism och salafistisk jihadism.


Magnus Ranstorp som är terrorismforskare och en av rapportförfattarna, menar att politikerna och samhället måste börja erkänna att de radikala muslimerna påverkar hela den svenska samhällsutvecklingen.

   - Det är dags att inse hoten och sluta prata om islamofobi, när det gäller kritik av radikal islam, säger han i en intervju med SVT den 28 juni.

 

Enligt rapporten finansierar Saudiarabien var fjärde svensk moské. I Malmö byggs en jättemoské, finansierad av Qatar. Samtidigt bedömer Säpo att antalet islamistiska extremister i Sverige gått från ca 200 under 2010, till tusentals idag enligt Säpo-chefen Anders Thornberg.


Hela rapporten är egentligen en sammanfattning av svensk naivitet för/mot islam. Tyvärr gäller detta i synnerhet politiker och tjänstemän inom offentliga myndigheter i väldigt stor utsträckning. Dessa personer är livrädda för att bli kallade islamofober då det kan påverka deras yrkesställning och karriär.

Men jag tror okunskapen och naiviteten är ännu större hos privatpersoner då de är än mer konflikträdda och naiva.


Jag tror att väldigt många svenskar lever i någon villfarelse att allting är som vanligt i vårt land, i varje fall vill många gärna tro det. Det lugnast att blunda och inte låtsas om den förändring av verkligheten som pågår runt omkring oss, inte bara i storstäderna utan även i t.ex Kalmar och Växjö.


Jag har många gånger kallats för islamofob då jag lyft detta ämne på min blogg och andra forum. Det har varit ett sätt för etablissemanget att blunda för verkligheten genom att istället anklaga de som lyft det tabubelagda ämnet för islamofobi.


Men för den som vill finns det väldigt mycket på sociala medier att läsa och titta på om man bara söker med hjälp av google.


Det är dock synd att inte fler svenskar kollar upp vad som finns på sociala medier och vad som pågår i vår egen stad eller i vår egen region. I rapporten handlar det om salafism, men vad gäller för de som ”bara” är bokstavstroende och lever ut sin religion i ritter.


Jag har sammanställt några korta klipp från shiamoskéer i vår egen region, i min egen närhet.Kan dessa personer kallas för salafister eller är det bara normalt troende shiamuslimer?Hur många har läst eller sett något videoklipp som dessa i svensk media? Trots att det finns i stor mängd om man vet hur man skall söka. Jag tror media inte vågar peta i detta. Det finns inga journalister som vågar utsätta sig för riskerna.


Notera att det inte finns några kvinnor! Jag har tittat på otaliga videofilmer och livesändningar men några kvinnor förekommer aldrig. Kvinnorna är helt utestängda från dessa sammanhang.


Är det den ordningen som skall upprättas av alla dessa så kallade nya svenskar. Sedan får vi heller inte glömma att väldigt många av dessa ”flyktingar” nu åker på semester till Syrien, Irak, Iran och Afghanistan. Vad de ägnar sig åt där vet vi inte mycket om.


PS


Häromdagen skrev jag om en invandrare som var åtalad vid Kalmar tingsrätt, Zaid Abadan. Det dröjde inte länge innan hans familj började kommentera på min blogg. Även om hoten inte är uttalade så är tanken att jag skall tolka det som hot.


 

Men jag kan hälsa dem att jag begärt ut alla domar där familjen är inblandad, även deras gode vän Muhamed Zaki, som också var åtalad. Dom kommer på fredag vid Kalmar tingsrätt.


http://thoralf.bloggplatsen.se/2018/07/18/11550374-den-konfliktradde-och-naiva-svensken-blundar-del-1/


 
 
Ingen bild

Gubben o Gumman

22 juli 2018 12:34

Två saker som ICA-J-rry med familj inte förstått är att SD blir största parti i Sverige i September, samt att det aldrig är bra med Internet/kriminalitet i Sverige/Kalmar försöka skrkämma politiker som är biljetten till fängelse, samt ut ur Sverige rycker närmare för k-melryttarna,dags att åka hem nu ?......strålkastarna är påslagna så får vi se om skattemyndigheten kan sköntaxera

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

22 juli 2018 12:48

Dom välburgna välfärdsturisternas semesterresor bör bli ett huvudskäl till UTVISNING framgent, lika självklart som amen i kyrkan
Mycket lätt vid omprövning samt inbetalningskortkronofogden på Återvandringsverket
Enkla fall, först åker kriminella med hela familjer oavsett sammansättning........som typ ICA-J-erry
"Koka grodan långsamt"

 
Ingen bild

SM811

22 juli 2018 12:54

Redan 1928 varnades det mot islam men sju(k)klövern har inte fattat det än.
Invandrare är tydlig om brottslighet
https://petterssonsblogg.se/2018/07/22/invandrare-ar-tydlig-om-brottslighet/
Att hot mm kommer från invandrare är välkänt.

 
Ingen bild

Niklas R

22 juli 2018 13:00

Feminism har ALDRIG handlat om kvinnans frigörelse eller jämlikhet. Det har alltid varit en plan inom den socialistiska rörelsen för att slå sönder kärnfamiljen som vårt samhälle baserades på och i längden sammanhållningen i samhället som vanligtvis baserar sig på kärnfamiljen.
Detta kombinerat med socialismens naturliga allians med islam mot dess två stora fiender, den västerländska kulturen som är baserad på demokrati och kristendomen samt det judiska folket.

Har man detta i åtanke blir de så kallade feministernas tystnad om muslimers våld mot kvinnor helt förståelig. Eftersom det aldrig handlade om kvinnor, det handlade om kulturella värderingar där de kristna, västerländska, värderingarna ska slås sönder.

 
Ingen bild

Gustaf

22 juli 2018 13:05

Tesen om att de flesta svenskar lever i villfarelsen om att sticka huvudet i sanden och hoppas det går över detta samhällshaveri som politikerna skapat är en riktig analys.
Som väl är så har allt flera länder förstått att vi är helt utan politisk kompetens och vilja att förändra.
Har flera bekanta som inte bryr sig om vad som händer eller hänt så jag ser nattsvart på fortsättningen trots sympatier för SD.

 
Ingen bild

SM811

22 juli 2018 13:06

Mycket bra.
Steve Bannon startar anti-Soros-stiftelse
http://www.friatider.se/steve-bannon-startar-anti-soros-stiftelse

 
Ingen bild

Hacke

22 juli 2018 13:13

Och mest konflikträdda och naiva av alla är dessvärre just de som genom sitt yrke ska stå för motsatsen, de svenska så kallade journalisterna.
All heder åt alternativmedia, medborgarjournalisterna och då inte minst du Thoralf för ditt kurage att stå upp mot ynkryggarna och folkförrädarna inom såväl politik som media.
Utan er hade vi fortsatt att famla i okunskapens mörker om vad som verkligen pågår i samhället och det historiska svek den svenska pk-eliten utsätter oss för.

 
Ingen bild

Staffan Sundqvist

22 juli 2018 13:27

En hälsning till de nysvenskar som läser din blogg och hånar etniska svenskar: Vi svenskar knyter näven i fickan, säger inte så mycket. Men, den dagen kommer när måttet är rågat och vi exploderar. Då, mina vänner kulturberikare, då gör ni bäst i att försvinna härifrån fortare än ni kan säga "SOCIALBIDRAG", för den dagen vill jag inte vara i era kläder, var så säkra!

 
Ingen bild

Laglydig

22 juli 2018 13:34

Jag ser i grunden INGEN som helst räddning för Sverige!
Sverige som har den i särklass största andelen muslimer (16 %) i Europa är riktigt illa ute! Ännu värre är att denna andel växer stadigt med en nuvarande ökningstakt om 0,9 procentenheter per år. Denna ökningstakt beror inte bara på nya asylanter och s k anhöriginvandring utan beror allt mer på att dessa muslimer förökar sig i Sverige med ett mycket högre fertilitetstal än svenskarna. Redan nu är var fjärde nyfödd "svensk" muslim. I vissa kommuner är inslaget väldigt mycket större. I t ex Göteborg är var tredje nyfödd "svensk" muslim!

Det finns någon sorts naivitet även bland Sverigevänliga personer om att "det kommer finnas 30 % muslimer i Sverige år 2050". Vilken djävla bullshit! Redan i slutet av 2020-talet kommer andelen muslimer vara över 30 % i Sverige och betänk då att dessa består av unga aggresiva män och barnaproducerande kvinnor att jämföra med en allt mer ålderstigen svensk befolkning! I praktiken kommer muslimerna att fullständigt dominera Sverige inom 10 år!

Med risk för att jämföras med t ex Hitler, så finns det bara en lösning! Upprättandet av ett REPATRIERINGSVERK som i stort sätt skall ha obegränsade resurser och befogenheter för att återbörda muslimer till deras hemländer! Visionen skall vara ett muslimfritt Sverige år 2030! Detta är den enda NOLLVISONEN som är riktigt viktig och dessutom nåbar, men det krävs riktigt tuffa tag!

Jag befarar dock att detta inte kommer att ske och det kan INTE vänta längre!

 
Ingen bild

Laglydig

22 juli 2018 13:44

@Gubben o Gumman

Angående din/er fråga från i natt i den andra tråden. Så svarar jag här.
Nej självklart är inte heller danskar några etniska danskar utan även de uppblandade. Nationalstaterna är en sen tillkomst (ungefär de senaste 1 000 åren med lite variationer). Inte ens islänningarna är "renrasiga" (vad det nu betyder?) utan DNA tester visar att samtliga personer med rötter på Island härstammar från åtminstone en indiansk kvinna från nordamerika.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

22 juli 2018 14:13

I Sverige brukar antalet samer anges till mellan 40 000 och 50 000
http://www.samer.se/4075

Antalet muslimer i Sverige beräknas till 810 000.
https://sv.wikipedia.org/wiki/Islam_i_Sverige

Hur länge är man en minoritet?

Det är många som behöver ta sig en rejäl funderare.

 
Ingen bild

joffe

22 juli 2018 14:31

Så länge jag minns har jag följt din blogg nära nog dagligen Thoralf. Ganska unikt kanske efter som jag som gammal smålänning bor i Australien sedan 36 år och borde ha vidare internationella åsikter som jag naturligtvis också har. Men gällande just Sverige har du helt klart för dig Thoralf hur det förhåller sig och jag vill berömma dig för din klarsyn gällande Svensk politik. Din kunnighet på det lokala planet har jag svårt att följa men nationellt är dina argument och tankar helt unikt fräscha och beundransvärt relevanta.

Dina statistiska utredningar och presentationer av utvecklingen i Sverige på olika fält är beundransvärda och faktabaserade gällande den förfelade koloniseringen från tredje världen på olika områden.
För mig och många med mig finns endast en möjlighet att rädda det som finns kvar av Svensk välfärd att stoppa influx av tredje världens ekonomiska inkräktare utan något som helst regelrätt asylskäl att ljuga sig till rätt till livstids uppehållstillstånd att suga ut svenska välfärdsbidrag.

För mig existerar i dagsläget 7 svekfulla svenska partier som sitter i knäet på varandra och regerar Sverige i diket! Det 8e Sverigedemokaterna som har majoritet bland folket måste fram. Det är en trend i Europa. Jag ser SD med råge vinna valet den 9 September och du Thoralf ska ha en stor roll i partiet att med ditt förnuft vara delaktig i SD-framångar. Man nyttjar inom paritet de som har stort stöd av folket och de som har förmågan att debattera etcetcetc....

mvh downunderJoffe

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

22 juli 2018 14:39

Laglydig : Innebär det att nationalstaterna och deras socialförsäkringssystem etc är tillgängliga för alla ned till Adam och Eva?????

Går man 30000 år tillbaka stammar vi alla från Ukraina tex sedan blir det Afrika , är det det som styr det hela enligt dej

Har alla tillgång till din plånbok/bankonto/ skatt baserat på ditt etniskt mumbo-jumbo resonemang

Ser du dej som svensk då du är 38% Dansk ja eller nej

Ser du dej som en Sverigevän, isåfall hur , du är ju inte svensk enligt dej själv ??????

Thoralf Alfsson

22 juli 2018 14:43

Nu tycker jag att Gubben o Gumman skall skärpa till sig och inte ifrågasätta allt och alla. Ni har hoppat på fel personer ett antal gånger på senaste tiden. Tagga ned!

 
Ingen bild

Laglydig

22 juli 2018 14:56

@Cosmik Debris
Söndag 22 juli 14:13

Antalet muslimer i Sverige är inte 810 000!

Studerar man SCB:s senaste befolkningstatistik med befolkning efter födelseland och väljer ut alla muslimska länder (eller rättare alla länder med en stor muslimsk population) samt barn till dessa som redovisas i samma statistiska tabell så får man ett någorlunda begrepp om hur många muslimer det finns i Sverige. Lägger man dessutom till de personer som är inskrivna på Migrationsverket (och alltså INTE är folkbokförda i Sverige), "papperslösa" samt barn till två svenskfödda muslimer (de räknas som "svensk bakgrund" i SCB:s statistik) så hamnar man på drygt 1 600 000 muslimer i Sverige just nu med en ökningstakt om ca 7 500 i månaden (ca 250 per dag, drygt 10 per timme).

Lösning: REPATRIERINGSVERKET

 
Ingen bild

Cosmik Debris

22 juli 2018 15:05

Enligt Stefan Molyneux innebär omfattande kusingifte(inavel), i ett land, en minskning av medel IQ med minst 10 poäng. Fram till 2025 beräknas Sverige behöva 65 000 lärare. Lärare slutar på löpande band för att de inte orkar med araber, afrikaner och muslimer som misshandlar, stör lektioner och är obildbara. Våldet är alltså ständigt närvarande. Vem fan orkar med det?

Utbilda 65 000 lärare på sju år? Hur ska man lyckas med det? Karlstad har 62 797 invånare.

Att pumpa in pengar i utanförskapsskolor är helt meningslöst och kommer inte att ge resultat. Det är ungefär lika utsiktslöst som att ge pengar till kortväxta, med förhoppning att de ska bli längre.

Det enda som kommer att hjälpa Sverige är storskalig repatriering av muslimer, araber och afrikaner. Sverige kommer att vara utplånat om 10 år om inte repatriering genast påbörjas.

Det handlar om vår överlevnad. Inget annat!

Thoralf Alfsson

22 juli 2018 15:28

Jag har själv flera vittnesmål från lärare som slutar på grund av att de inte står ut med dessa invandrade elever som känner sig kränkta och skall respekteras trots deras bristfälliga värdegrund!

 
Ingen bild

Laglydig

22 juli 2018 15:14

@Gubben o Gumman
Söndag 22 juli 14:39

Tramset, som dessutom innehöll en del historiska faktafel, har Thoralf redan gett ett uttömmande svar på.

Det jag för någon vecka sedan skrev var för att försöka nyansera diskussionen något från att vara en strikt "vitt-svart" diskussion med att ta upp att nästintill eller kanske rentav alla "svenskar" har något utländskt påbrå under de senaste 400 åren. I mitt fall räknar jag mitt danska påbrå främst från de bönder jag härstammar från i Halland och Skåne, som före 1645 (eller egentligen mer korrekt 1679) var danskar (jag har även en del förfäder som levde i det territoriella Danmark av idag).

Lägg där till att jag under många år (fram till i höstas) bott i en helt annan del av världen och t o m har flera barn med en "utländsk" mor. Dessa är väldigt uppblandade med en stor andel spanskt blod på sin mammas sida. De ser dock svenska ut och är svenska medborgare och uppfostras i samma kristna moral som jag själv växt upp med, men som nu mera inte finns i Sverige.

Varför skulle jag inte anse mig vara svensk? Och för den delen så är nog danskar mer oroliga för Sveriges välbefinnande än vad de flesta svenskar är! So what´s the problem?

 
Ingen bild

Cosmik Debris

22 juli 2018 15:21

Om man läser texten som bilhandlaren lade upp, så infinner sig en liten fundering. Zaid Abadan har sannolikt minst två bilar.

1st Ferrari 458 Spider och 1st Ferrari 458 Speciale.

Det är bilar för minst 4 miljoner.

Thoralf Alfsson

22 juli 2018 15:25

Han hade i varje fall dessa två bilar en tid under 2016. Idag verkar de inte existera med de reg.nr

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

22 juli 2018 15:31

Hoppla det var ju inte meningen att hoppa på "fel personer", ber verkligen om ursäkt för det, kan vara lite svårt att veta vilka som är "fel personer" i ärlighetens namn, har någon tagit illa upp så ett stort förlåt till er.

Dessutom så är det Thor-alfs blogg han bestämmer, The King :=)(=:

 
Ingen bild

Cosmik Debris

22 juli 2018 15:42

Titta på klippet. Tänk sedan på att detta är vad som pågår i många klassrum. Hur tror man att kvinnliga lärare ska orka med detta? Utbilda 65 000 lärare på sju år?

Lycka till. DÅRAR!!

https://tinyurl.com/yc2894xx
https://www.facebook.com/annica.akermark/posts/2151092244905741

 
Ingen bild

Cosmik Debris

22 juli 2018 16:10

@Jakkskansnka Fredag 20 juli 18:48

Precis allt som muslimer betraktar som lyx är tillverkat i kristna länder av vita män. Inte ens oljan under era egna sandaler kan ni utvinna själv. Utan vita kristna män är ni ingenting. Absolut ingenting! Ni är NOLL!

Vad har muslimerna bidragit med? Bombbälten, inavel och koranen?

 
Ingen bild

Christer

22 juli 2018 16:13

jag har följt din blogg under många år nu Thoralf. Utvecklingen i Sverige fyller mig med både rädsla och förhoppning. Det mest skrämmande är den muslimska invandringen som inte tycks bekymra svensken. Glädjande är trots allt den växande medvetenhet om problemen som breder ut sig. Begreppet "repatriering" används alltmer frekvent i debatten, vilket är ett sundhetstecken.
Jag har haft rösträtt i snart 50 år. I yngre år röstade jag med socialdemokraterna, jag hörde samman med den "rörelsen" tyckte jag då. Detta val blir mitt fjärde då jag kommer att ge SD min röst. Jag kommer naturligtvis att kryssa Thoralf. Aldrig har jag känt på samma sätt att jag har en "egen" Riksdagsman!
I riksdagen tror jag inte du blir någon Jesus. eller vår nya frälsare Thoralf. Men jag tror att du blir en del av den stora Sverigevänliga rörelsen som präglas av förstånd och rättvisa. Aldrig har ett val känts mer angeläget än nu!

Thoralf Alfsson

22 juli 2018 16:37

Om väljarna vill och kryssar mig in i riksdagen kommer jag inte bli någon Jesus men jag kan lova att jag på alla möjliga sätt kommer driva de frågor jag lyfter på bloggen.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

22 juli 2018 17:01

Cosmic Debris : Gubben och Gumman tror på fullt allvar att inlägget är skrivet av ett vänstertroll etc
Nicknamet står ev för "Jag kan svenska"

Angående lärare pekar du på ett akut problem ,samt ett problem för hela Sverige vid allmänna val rent röstmässigt , bäst att inte skriva mera i ämnet.....

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

22 juli 2018 17:07

Angående : Ica-Berry-Lebanes ,om man som bilhandlare lejer någon för att driva in skulder, måste det väl räknas som anstiftan till misshandel , olaga hos etc.

Hur långt straff kan man få som bilhandlare i Kalmar om man blir påkommen med det ?

Sånt skall man väl inte hålla på med som bilhandlare ????

P.s Skattemyndigheten i Kalmar sköntaxerar alldeles för sällan

 
Ingen bild

Lotta_1

22 juli 2018 17:22

Vad bidrar dessa salafister med till det svenska samhället? Inte ett skvatt skulle jag vilja påstå. De är här av en enda anledning och det är för att ta över vårt land. Det har de själva sagt gång på gång genom åren men inte många tycks tro på dem.

Läser i Fria Tider att centerns guru Fredrik Segerfeldt tycker att man skall strypa stödet till svenska bönder. Det finns inget egenvärde att ha ett svenskt jordbruk anser Segerfeldt som förövrigt konverterat till islam och heter Karim.
Undrar vad bönderna tycker om detta?


http://www.friatider.se/centerpartiets-guru-stryp-st-det-till-svenska-b-nder

Lite fler av denne dåres förslag.

http://www.friatider.se/liberal-valkomnar-kakstader-och-tiggarligor

”Fredrik Segerfeldt, medförfattare till boken "Migrationens kraft", har exempelvis räknat ut att en människa klarar sig på 450 kronor i månaden om hon bara lever på ris.

 
Ingen bild

Göta

22 juli 2018 17:49

"Sverige har varit naiva" tillkännagav statsminister Löfven på en presskonferens
i november 2015, efter att Säkerhetspolisen meddelat att hotnivån för Sverige höjts till näst högsta nivå, bl.a på grund av att en misstänkt terrorist då antogs
ha tagit sig in i vårt land.

Under de sista 6 månaderna år 2015 utökade vi vår redan väldigt höga siffra av invandrare från MENA-länderna med ytterligare 134 000 asylsökande, vilket var det högsta antalet per capita i EU - som vanligt, kan man tillägga då Sverige sedan många år tillbaka alltid tar emot det högsta antalet asylsökande per capita i EU. Med glada tillrop och stora skyltar välkomnades massorna hit av Folket, och den
6 sept 2015 stod Löfven på Medborgarplatsen och deklarerade i sitt välkomsttal där att hans Europa minsann inte byggde några murar... "

Redan ett par månader senare meddelade alltså samma Löfven (på grammatiskt något felaktig svenska) att "Sverige har varit naiva"!

NU SATSAR SAMMA NAIVA REGERING MILJONER PÅ ATT LÄRA INVANDRARE SEX.
Regeringen skjuter nu till fem miljoner kronor till Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor (MUCF). Pengarna ska bland annat gå till att vidareutveckla regeringens sexupplysningssajt på dari, tigrinska, arabiska och somaliska, (alltså avses målgruppen i huvudsak vara muslimska, utomeuropeiska invandrare). Sexupplysningen illustreras bland annat med tecknade bilder på mörka utländska män och blonda svenska kvinnor.

http://www.friatider.se/regeringen-satsar-miljoner-p-att-l-ra-invandrare-om-sex-0

Regeringen och MUCF inbillar sig alltså att de med dessa tecknade illustrationer och instruktioner på en sexualupplysningssajt ska kunna förändra en kultur som har funnits sedan tusentals år. Kan det bli mer naivt? Suck, ja tyvärr, det kan det alldeles säkert.

 
Ingen bild

Berra

22 juli 2018 18:00

ger dig denna Thoralf lika aktuell idag
Att Broder Rachid överlever är för mig ofattbart?
Denna är från 2014
Men det kan lika gärna var 2018
https://www.youtube.com/watch?v=V6RM-M6t47M

 
Ingen bild

Berra

22 juli 2018 18:02

Kanske borde varit ett brev till Feminist regeringen oxå
Broder Rachid borde skicka ett brev till islam kramarna i Sverige oxå
Former Muslim, Brother Rachid replies to Obama on Islam and ISIS
This is a must see for all to see who is correct. The President of the United States is either ignorant or lying to the world. You decide but he is a reputable voice for the truth.
https://www.youtube.com/watch?v=gk2Yz7oeg6o

 
Ingen bild

Ölandsbonde

22 juli 2018 18:22

Var är brudarna?

Jaha, då ser vi åter igen för n:te gången i ordningen hur vita män tar för sig på kvinnornas bekostnad. Med rådande patriarkala fötryckarstruktur förvägras kvinnor att delta i bekämpning av branden. Och detta trots att vi har en uttalad feministiskt regering!

Vidare låter man vita polska rasistiska och nazistiska män åka på våra vägar. Är det tillåtet?

Vad sysslar alla dumma, inte de normala och kloka, kvinnorna med nu då? Skriver på #metoo om äckliga vita män? Skriver på bloggar och i debattartiklar om vikten av att döda vita män? Hur är det med kraven på jämställdhet i arbteslivet? Har de inkvoterade brandkvinnorna (en hade sin bakgrund som nagelkonstnär) i Södertörn ryckt ut för att dra slang?

Hur många tror att regeringen kommer att rikta ett tack till vita brandbekämpande män när situationen är under kontroll?

Cosmic Debris! Du går från klarhet till ännu mera klarhet.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

22 juli 2018 18:33

@Gubben o Gumman Söndag 22 juli 17:01

Min sanning gick fram. Det var mitt syfte.

 
Ingen bild

Observer

22 juli 2018 18:35

Folk har fått nog av dynghögar som kommit till mitt Europa och är oförskämda.

REPATERINGEN ÄR OUNDVIKLIG.

Man drar upp riktlinjer över hela Europa för detta redan.
..De kommer att få sina tillgångar beslagtagna och kastas ut på sin egen bekostnad ifrån Europa.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

22 juli 2018 18:52

"Islam är huvudproblemet i Europa, om inte det enda problemet." (tidskod 07:10)

Do peaceful multicultural societies exist? (DEBATE)
https://tinyurl.com/yc7hma5a
https://www.youtube.com/watch?v=ASoZP9HJOl4

Självklart har han rätt. Muslimer och islam är vårt enda problem. Fundera gärna på hur dagens Europa skulle ha sett ut utan alla dessa våldsamma, hatiska och problematiska muslimer.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

22 juli 2018 19:14

@Ölandsbonde Söndag 22 juli 18:22
”Var är brudarna?”

Ja vet. Det här är vad kvinnor håller på med under tiden heterosexuella vita kristna män släcker bränder.

Skriver en barnbok.

"Det är en bok om en häst och en husse som kanske egentligen är en hund och en matte, och handlar om en man som kanske egentligen identifierar sig som en kvinna och en häst som identifierar ser sig som en hund, och vill därför göra väldigt hundiga saker som att gnaga på ben, jaga katt och kasta boll och sådana saker." Susanne Pelger, författare till boken Hästen och Husse.”

http://www.idusforlag.se/hasten_och_husse

Räkna med att det blir fullt på barn- och ungdomspsykiatriska mottagningar framöver.

…och i förlängningen även inom vuxenpsykiatrin.

 
Ingen bild

Lotta_1

22 juli 2018 19:34

Läs om Morgan Johansson och hans olika åsikter gällande egna brandflygplan. Dvs han vill inte göra ett dugg.

https://samnytt.se/morgan-johansson-s-var-emot-eu-gemensamt-brandforsvar-tidigare-i-ar-havdar-nu-att-vi-bor-ha-det/

 
Ingen bild

Idioten

22 juli 2018 19:47

Det finns bilhandlare som kommer från Libanon som har frisörsalong också,men han säger att känner man dom på skatteverket så är det inga problem, " dom klipper man gratis"

JA DETTA ÄR SANT!!!!!!!!!!!!!

Thoralf Alfsson

22 juli 2018 21:00

Ligger inte en salong på samma gata som Skatteverket

 
Ingen bild

Robban

22 juli 2018 20:15

Personligen så hoppas jag att utvecklingen går att vända innan det leder till väpnat motstånd!
Men jag är ju inte direkt optimistisk! Vi får väl se hur det går med återvandringen de närmsta åren!
Om det uteblir, så finns inte några alternativ med ett lyckligt slut!

 
Ingen bild

calle

22 juli 2018 20:32

fast det är väl 7 klöver regimen som hjärntvättat Svenska folket.

7 klöverns kreatur står i media om spyr lögner om polen. och låter hela Sverige brinna upp.
men vem är det som hjälper det Svenska folket, jo Polens folk.
nu blir väl 7 klövern arga om de lyckas rädda Svenska folket som inte får finnas enligt 7 klöver regimen i Sverige.

https://www.flashback.org/t2960789

 
Ingen bild

Idioten

22 juli 2018 21:14

Nej Thor Alf frisörsalongen den ene ligger i kvasten och en i hörnan när man svänger in mot kriminalvården esplanaden gamla Nybrogatan (dom sålde vattensängar förut)

JAG SÄGER BARA STACKAS BILHANDLARE

Thoralf Alfsson

22 juli 2018 21:35

Salong Tiger

 
Ingen bild

Lars

22 juli 2018 22:34

Kommer du vara uppe mer och tala i riksdagen? Såg inte många klipp du hade i förra mandatperioden. Hoppas du kan ha samma driv och grilla politikerna nu när Kent är borta.

Thoralf Alfsson

22 juli 2018 22:52

Det är skillnad på att sitta i justitieutskottet och skatteutskottet. Eller som i mitt under nästan 16 månader inte ha ett eget utskott.

Ledamöterna brukar inte trampa in på varandras ansvarsområden i riksdagen.

Har man suttit i riksdagen så förstår man kanske lite bättre hur arbetet fungerar.

 
Ingen bild

Observer

22 juli 2018 22:38

Fakta, Intelligens och förnuft:

https://joedubs.com/thomas-sowell-quotes/

 
Ingen bild

Stig

22 juli 2018 22:49

Islamiseringen kommer att fortsätta. Fortsatt hög invandring (påfyllning av allt fler muslimer. SD får ingen egen majoritet och har inget partiprogram för drastiska ingrepp i asylrätt, repatriering och medborgarskap. Det kommer bara att bli värre. Kanske om 8 år då vi befinner oss ett kaosläge där även PK-folket flyr från sina bubblor?

 
Ingen bild

onkel sven

23 juli 2018 07:12

Centern i Högsby gör allt dom kan för att islamisera fullmäktige i kommunen !Finns bara ett ord för detta ,ruggigt,ruggigt !

 
Ingen bild

Thomas

23 juli 2018 12:27

Nyligen var jag på ärende till Göteborg,åkte förbi Gamlestan,Alekärrs butiksgallerian och Kviberg,det var så man blev mörkrädd.
På hållplatserna,på gångbanor, i butikerna .Över allt kvinnor med niqab,män med den typiska muslim vita tygmössan,småflickor på 5-6 år med slöja. Inte en svensk så långt jag kunde se. Värre än vad jag trodde.
Jag kände mig otroligt ensam, och för en tid sedan var jag i Prag där kände jag mig mycket mer hemma.
Och hur ser det inte då ut i Malmö,Rinkeby,Södertälje?
Jag bävar för mina barns framtid i Sverige.
om 20 år är det helt förstört det svenska folkhemmet om inget radikalt händer.Vi måste sätta stopp för islam. Ut med skiten.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9 10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards