thoralf

Alla inlägg den 2 augusti 2018

Av Thoralf Alfsson - 2 augusti 2018 22:55

Youtube har tagit bort filmen om Socialdemokraternas i historia. Jag gissar att socialdemokraterna har använt all sin makt för att stoppa filmen. Till och med "patroitrobotar".


Jag säger bara fyfan vilken skendemokrati vi lever i!

 

Nu kommer filmen få ännu mer uppmärksamhet och den kommer säkert också uppmärksammas internationellt.

 

UPPDATERING

 

Se filmen här nedan!

 

Ett Folk, Ett Parti - Socialdemokraternas Historia (Dokumentär - Del 1) from Hög Energi on Vimeo.

 

Av Thoralf Alfsson - 2 augusti 2018 22:21

Sedan igår kväll har antalet besökare på bloggen ökat ganska dramatiskt. Jag brukar kunna googla fram orsaken till detta men idag lyckas jag inte hitta källan. Det brukar ofta handla om att jag hängs ut i media eller på någon sajt. Det handlar om tusentals unika besökare. Jag är nyfiken på vad det handlar om då jag kanske borde/måste bemöta något.


Är det någon som vet om jag och bloggen är omskriven någonstans?

Av Thoralf Alfsson - 2 augusti 2018 08:23

I Migrationsverkets senaste prognos, som enligt uppgift offentliggjordes under en söndag kommer 300 000 asylsökande och anhöriga söka uppehållstillstånd i Sverige fram till 2021. Migrationsverkets prognos pekar på ett ökat antal asylsökande de kommande åren fram till 2021.


Som om inte detta vore nog så vill Centerpartiet nu också utöka vilka som kan söka uppehållstillstånd som anhöriga. Nu skall inte bara de närmaste i familjen omfattas. Jag tar mig för pannan.

https://nyheteridag.se/centerpartiet-vill-utoka-anhoriginvandringen-fler-an-den-narmaste-familjen/


Centerpartiet är ett synnerligen obehagligt parti enligt min mening. De vänder kappan efter vinden och har knappast kvar någon ideologisk kompass. I Kalmar kommun ingår de i majoriteten tillsammans med Socialdemokraterna och Vänsterpartiet. I landstinget ingår de i Alliansen med Moderaterna, Liberalerna och Kristdemokraterna. Var Centerpartiet befinner sig i riksdagen är det nog ingen som vet idag och definitivt inte efter den 9 september.


Jag föredrar att kalla Centerpartiet för kameleontpartiet. De byter färg precis som det passar dem. Man kan inte lita på dem.

 

Jag kom osökt att tänka på Electric Banana Band och deras låt Kameleont.


Jag är en sorts kameleont

jag vet ej vad jag vill

Först blir jag röd sen blir jag blå

jag kan ej sitta still


Jag tycker si jag tycker så

om konst och politik

Och är du blå så blir jag blå

för jag vill vara lik


refräng…


Jag velar hit jag velar dit

jag tycker fram är bak

Kan inte bestämma mig

för någon enda sak


Så är det att va en slags dront

jag byter varje dag

Så du ska vara väldigt glad

att inte du är jag


refräng…


 

I Kalmar län ”fiskar” Centerpartiet röster i grumliga vatten. Centerpartiet har under det senaste året bjudit in nyanlända till kurser och information på arabiska.

Det har också kallats för politikerskola för nyanlända av centerpartistiska politiker. Man har troligen gjort det i samtliga kommuner i Kalmar län. Jag har i varje fall hittat dokumentation från dessa kurser på sociala medier från Nybro, Borgholm och Högsby. Den som hållit i dessa kurser är väldigt ofta Jaafar Al-Jabiri från Kalmar.


Här kommer några exempel på vad jag hittat på sociala medier.


   

   


Det råder ingen som helst tvekan om att Centerpartiet söker efter nya röster inom dessa grupper med invandrare från MENA-länder. Den politik som Annie Lööf profilerar sig med på nationell nivå visar med all tydlighet att Centerpartiet försöker ta över rollen som det parti som vill ha den största invandringen till Sverige från Miljöpartiet och Vänsterpartiet. När man sedan lyssnar på Centerpartiets talesperson i migrationsfrågor Johanna Jönsson så förstår man i vilken riktning Centerpartiet är på väg.


 

Centerpartiet och Annie Lööf har förlorat kompassen!


När jag i ett blogginlägg tidigare i år tog upp centerpartiets nämndemän i Solna tingsrätt som försökte döma efter sharialagar och undrade om Jaafar Al-Jabiri från Kalmar hade samma böjelser för sharialagar blev centerpartiets kommunalråd Ingemar Einarsson sur på mig. I samband med ett möte i kommunstyrelsen och i vid kaffemaskinen berättade han att det var ordning och reda med Jaafar Al-Jabiri då han var en rättrogen/bokstavstroende muslim. Jag vet inte om Ingemar Einarsson är så okunnig men hos mej ringde varningsklockorna direkt.


Jaafar Al-Jabiri har blivit rikligt belönad för sina insatser genom att få höga placeringar på Centerpartiets valsedlar. En 4:e plats på riksdagslistan och en 6:e plats på kommunvalsedeln.


   


Centerpartiet har idag 5 ledamöter i kommunfullmäktige och en riksdagsledamot från Kalmar län. Nu kanske många tror att Jaafar Al-Jabiri, som muslim, har stora möjligheter att kryssa sig in i kommunfullmäktige eller riksdagen då antalet muslimer som får rösta ständigt ökar i vårt samhälle. Men då glömmer man en viktig detalj!


Jaafar Al-Jabiri är shiamuslim! Att sunnimuslimer skulle kryssa honom är minst sagt väldigt osannolikt.

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9
10
11 12
13 14
15
16 17 18 19
20
21 22
23
24 25 26
27 28
29
30 31
<<< Augusti 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards