thoralf

Alla inlägg under januari 2018

Av Thoralf Alfsson - Onsdag 3 jan 22:46

Det kan gå käpprätt åt skogen sa moderatledaren Ulf Kristersson häromdagen. Han syftade på integrationen av nyanlända i Sverige. Samtidigt lovade han att aldrig samarbeta med SD. Ett rakt och klart besked som jag hoppas att SD förhåller sig till. Det kommer utan tvekan locka tillbaka väljare från M till SD.


Moderaterna är en del av problemet! Moderaterna har i allra högsta grad varit med och skapat problemen genom Alliansens migrationspolitik. Och Ulf Kristersson har ingått i toppen på Moderaterna under flera decennier. Läs på Wikipedia.


”Under 2008 var Kristersson ordförande i Moderaternas migrations- och integrationspolitiska arbetsgrupp och inför valet 2010 var han ordförande i Alliansens familjepolitiska arbetsgrupp. Han var även moderaternas talesperson i social- och familjepolitiska frågor.”

 

Givetvis var Ulf Kristersson en av de ministrar som låg bakom uppgörelsen mellan Alliansen och Miljöpartiet 2011. En uppgörelse som syftade till att straffa SD och alla som röstade in SD i riksdagen.


Ulf Kristersson är ulv i fårakläder!

 

(Ulv i fårakläder. (idiomatiskt) något som vid första anblick verkar oskuldsfullt och ofarligt men vid närmare granskning visar sig vara mer bekymmersamt och oroande än vad man tidigare kunnat ana.) 

 

Jag hoppas verkligen att SD kartlägger Ulf Kristersson och vad han har sysslat med under sina år i riksdagen och i regeringen. Vad han sagt och vad han skrivit och vilka beslut han varit med och fattat. Sedan skall det presenteras för svenska folket under valrörelsen.


Nu börjar statistiken komma för 2017. Jag kommer allt eftersom den blir tillgänglig presentera den på bloggen.

Först ut var migrationsverket med en del av sin statistik. Under 2017 beviljades 135 500 personer uppehållstillstånd i Sverige. Den näst högsta siffran någonsin.


Under de senaste åren har vi hört både ministrar, journalister och andra debattörer säga att klarade vi krisen och asylströmmarna 1992 så klara den humanitära stormakten Sverige även dagens höga invandring till Sverige.


 


Den som studerar ovanstående diagram förstår säkert att dessa pk-ministrar, pk-journalister och pk-debattörer vet inte vad de pratar om. På 90-talet handlade det om ett enskilt år eller två med en väldigt hög invandring med många uppehållstillstånd.


Sedan Fredrik Reinfeldt blev statsminister 2006 har vi haft invandring till vårt land motsvarande ett balkankrig varje år och mer därtill. Under 12 år i följd har vi haft en invandring som är betydligt högre än det högsta året 90-talet.


”I dag har invandringen nått sådan omfattning att man med en lätt glidning i begreppen kan påstå att Sverige är det enda land i världen som frivilligt bekostar sin egen kolonisering." 


Ulf Kristersson säger att det kan gå käpprätt åt skogen. Det har redan gått käpprätt åt skogen det finns det mängder av exempel på. Inte minst videoklipp från t.ex Malmö. För att inte tala om alla mord, skjutningar, våldtäkter, gruppvåldtäkter och annan kriminalitet. Det värsta är att det inte kommer bli bättre med 7-klövern vid makten. Sverige behöver ingen ulv i fårakläder!


Det är dags att SD visar vad vi vill förändra i samhället! 

ANNONS
Av Thoralf Alfsson - Onsdag 3 jan 10:55

Några rubriker från dagens Barometern. Behövs egentligen ingen ytterligare kommentar då rubrikerna talar sitt eget språk. Kommer en majoritet av det svenska folket fortsätta att sova och rösta på 7-klövern?


 

 

 

 

ANNONS
Av Thoralf Alfsson - Tisdag 2 jan 22:14

Anser du att kusingifte, vilket är tillåtet inom islam, sannolikt har en negativ inverkan på avkomman? Ja/Nej

 

Ge ditt svar i högermarginalen på bloggen under rubriken Omröstning.


"Allah har gjort giftermål med sin kusin lagligt. Det finns ingen dispyt om detta i islamisk lag. Envar som önskar tvista om detta sätter sin egen religion i allvarlig fara."

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 2 jan 20:46

Läste idag en artikel i Barometern om en sammanställning över vilka personer som omnämnts oftast i svenska medier. Det var ingen svensk som toppade, utan Donald Trump.


Något kan inte vara rätt när Donald Trump har nästan tre gånger så många omnämnanden som Sveriges statsminister Stefan Löfven under 2017. Jag menar att siffrorna säkert är rätt men det måste vara något fel på chefredaktörer och ansvariga utgivare inom svensk media när USA:s president är den mest omnämnda personen i media. Detta trots att inget speciellt inträffat i USA under året.


 


När man sedan kollar hur ofta de olika tidningarna skriver om Donald Trump blir man inte förvånad över att Dagens Nyheter toppar denna lista. När man går in på respektive tidnings webbsida och söker på ”Trump” så vinner DN med hästlängder.


Dagens Nyheter ca 16 000 träffar

Aftonbladet ca 6 000 träffar

Expressen ca 5 000 träffar


Om man söker på ”Löfven” på Dagens Nyheter får man 10 000 träffar. Då skall man komma ihåg att Donald Trump vann primärvalen 2016 och vann sedan presidentvalet i november 2017 och tillträdde som president i januari 2017. Stefan Löfven tillträdde som partiledare redan i januari 2012 och som statsminister i september 2014.

Med andra ord under sex år har Stefan Löfven bara omnämnts knappt hälften så många gånger som Donald Trump som bara haft två år på sig en majoritet av dessa 16 000 träffar. Jag tror dessutom att mindre än 1 procent av Dagens Nyheters artiklar om Donald Trump har några positiva omdömen.


Många artiklar kan närmast liknas vid hån. De bilder som används i artiklarna är heller knappast de mest fördelaktiga för Donald Trump.

 

Dagens Nyheter och dess ledning och journalister lider utan tvekan av Trumpofobi! 

 

 

 

Vi är många som undrar vad Peter Wolodarski sysslar med på redaktionen. Det är inte friskt enligt min mening.

 

 

 


Hur många är beredda att stasa pengar på att Donald Trump blir omvald?

 

Är det någon som vet om man kan satsa pengar på att Donald Trump blir omvald 2020 någonstans?

 

Av Thoralf Alfsson - Måndag 1 jan 20:52

Jag har för avsikt att lägga upp 10 frågor angående islam och sharialagar på min blogg som omröstningar i högermarginalen. När jag tittade lite på material till min korta nyårskrönika så upptäckte jag att blogginlägg som berör islam ofta har betydligt fler läsare.


Min första fråga gäller att det inom islam är accepterat att slå sin hustru, något som den moderata riksdagsledamoten Abderizak Waberi bekräftade i en intervju i P1 under 2010.


Enligt islam äger en man rätt att slå sin hustru om han inte är nöjd med hennes uppförande. Ser du denna regel som ett negativt inslag inom islam/religionen?

 


Ge ditt svar i högermarginalen.

Av Thoralf Alfsson - Måndag 1 jan 16:42

Idag är det 251 dagar kvar till valdagen den 9 september. Jag kommer göra allt vad jag kan för att kunna påverka så många människor som möjligt att rösta på SD i valet. Det är nog det första valet som jag känner att vi är väl förberedda och att vi har en organisation som kommer klara av en stor framgång på alla nivåer, kommun, region och riksdag.


Jag är övertygad om att SD kommer gå starkt framåt på alla nivåer men framförallt i riksdagsvalet. På kommunalnivå är det mer av ett personval och där kommer säkert framgångarna variera mycket kraftigt. I Kalmar har vi den i många kretsar populäre ”socialdemokraten” Johan Persson. Om han nu är en riktig socialdemokrat? Skulle en riktig socialdemokrat privatisera 130 personliga assistenter? Nej, inte enligt min mening men det gör Johan Persson, med passivt stöd av Vänsterpartiet! Dessutom samarbetar han med Centerpartiet i Kalmar. Vänsterfalangen inom Centerpartiet vann striden om samarbetet för några år sedan och sedan dess vägrar centerpartiets partiledare Annie Lööf att besöka Centerpartiets lokalavdelning i Kalmar.


Kanske ett taktiskt drag av Johan Persson för att spräcka Alliansen i Kalmar. Vilket inte var svårt med en ”maktkåt” lokal ledare för Centerpartiet och dessutom en kronprins som hellre ville vara politiker på heltid än äggproducent.


Kommunvalet i Kalmar kommer bli väldigt spännande. SD kommer göra allt för att ”pampen” Johan Perssons maktmonopol ska undermineras och raderas ut.


2018 blir det första valet där vi verkligen har en valbudget att tala om och som vi skall använda på det absolut bästa sättet för att nå ut till alla väljare i Kalmar. SD kommer synas i årets valrörelse!


Men för att vi skall lyckas måste vi alla som sympatiserar med SD ta sitt ansvar och försöka påverka andra människor att rösta på SD, inom familjen, inom släkten, på arbetet och i alla andra sammanhang.


Vi har nu 251 dagar på oss att lyfta SD till nya höjder!

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Thoralf Alfsson
Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

964 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2018
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se