thoralf

Direktlänk till inlägg 7 maj 2016

HALSHUGGEN PUTIN PÅ KF-MÖTE

Av Thoralf Alfsson - 7 maj 2016 21:12

UPPDATERAD BILD 


Har fått en bättre bild på halshuggen Putin. Jag tolkar det som att det även är en liten rännil blod från munnen ner mot hakan. Dessutom sticker det fram nederdelen av en kropp, kanske ett barn under betong och sten. Att Putins avhuggna huvud placeras på stenen är en tydlig symbolik och kan knappas misstolkas. De syrier som visade bildspelet och kanske även producerat det borde inte fått visat det under i kommunfullmäktige möte i Vimmerby. 


Jag är förvånad att detta inte uppmärksammats av media!


 

 


Vid senaste kommunfullmäktigemötet i Vimmerby visades ett bildspel samtidigt som syriska barn sjöng en sång. Enligt uppgifter fanns en bild med en halshuggen Putin där hans huvud var placerat på en sten. Frågan är om det var en ren propagandafilm för rebellerna eller kanske till och med för IS mot Assad och Rysslands president Putin. I bildspelet ingick mängder av starka bilder på döda barn och man fick intrycket att Assad och Putin var de skyldiga. Även om det var barn som sjöng till bildspelet.


Sverigedemokraten Sandor Högye reagerade starkt på bildspelet och ringde bland annat mig för att prata om sina intryck och upplevelse.


Efter att jag fick information om att filmen visades under punkt nummer 8, enligt dagordningen vid kommunfullmäktigemötet har jag begärt att få ut filmen från Vimmerby kommun. Jag mejlade kommunchef Carolina Leijonram  men fick svar från kommunjuristen Therese Jigsved enligt nedan.


 


Jag har inte fått något mer svar, trots påstötningar till Vimmerby kommun. Eftersom det visades under kommunfullmäktige borde det rimligtvis vara en offentlig handling. Kommunjuristen Therese Jigsved säger följande enligt en artikel i Dagens Vimmerby.


”Går det att tolka det som att hans huvud är avhugget och som att han är ansvarig för barnens död?

– Det kanske man kan tolka det som. Jag vet inte om det var någon text i samband med det. Det var ganska starka bilder i övrigt också.” 

 

”Det bildspel som rullade bakom flyktingbarnen, och som Sandor Högye menar var vinklat åt ett regimkritiskt håll, hade inte granskats innan.” 


Jag har mejlat den som enligt uppgift hade någon form av ansvar för dator och med bildspelet, socialdemokraten Mustafa Badran men han har inte behagat att svara överhuvudtaget. Det är minst sagt anmärkningsvärt att ingen känner till bildspelet eller vill lämna ut det. Misstankarna om innehållet blir med andra ord än mer starka.


Socialdemokraten Mustafa Badran har uppenbarligen inte själv uttalat sig om filmen till media. Däremot har en annan familjemedlem, Mona Badran uttalat sig i en artikel i Dagens Vimmerby. På Facebook finns en bild på familjen Badran.


Mustafa Badrans socialdemokratiska partivän och kommunalrådet Helen Nilsson (S) har dock inget negativt att säga om bildspelet enligt en artikel i Dagens Vimmerby. Hon angriper istället Sverigedemokraterna som anser att bildspelet var klart olämpligt att framföra under ett KF-möte.


”– Jag ser inget konstigt i det här, men allt beror på vilka glasögon man har på sig. Vill man kan man få allt att verka dåligt. Det här är barn på flykt och deras upplevelser och det är viktigt för oss att ta del av, säger hon.” 

 

Frågan är om Helen Nilsson hade några glasögon överhuvudtaget. Hon hade sannolikt lagt dem åt sidan annars skulle hon väl sett det som alla ser.

 

Med tanke på det efterspel som varit i Vimmerby efter att bildspelet visades är det minst sagt märkligt att bildspelet inte blivit offentligt. Att inte kommunjuristen Therese Jigsved begär fram bildspelet från de ansvariga.


Eller är det så att socialdemokraterna och majoriteten i Vimmerby kommun helst vill gömma undan bildspelet så att inte deras fadäs skall uppmärksammas i riksmedia.

 

Nu lyfter jag dock fram det i ett blogginlägg så får vi se om det får lite större spridning än Dagens Vimmerby.

 
 
Ingen bild

Hacke

7 maj 2016 22:36

Detta är alltså ett kommunfullmäktigemöte i Sverige 2016?
Det är detaljer eller snarare inbjudande till erövringar som dessa som gör mig djupt pessimistisk inför framiden.
Sveriges 200 år av fred kommer av allt att döma visa sig vara väldigt dyrköpta i form av folksjukdomen epidemisk naivism, den svårartade varianten.

 
Ingen bild

Demokratur

8 maj 2016 01:12

Sverige är ett äckligt land med skadade invånare.

 
Ingen bild

Observer

8 maj 2016 01:28

Jag tycker att det är oförskämt gentemot Putin att något sådant tillåts i kommunfullmäktige i vårt land. Ja, faktiskt!
Han är en mycket respektabel statschef i vårt grannland. Sådant här bör beivras. -Man gör inte så här. Det är tattarfasoner!
Dessa riskerar våra relationer med Ryssland med sina plumpa ageranden . Och sådant bör ej få förekomma i kommunfullmäktige!

 
Ingen bild

Observer

8 maj 2016 01:36

Handen på hjärtat; - Är inte allt det som vi diskuterat de senaste åren ganska självklart?
-Vi har fått ett gäng tokstollar som är inne å styr just nu. -Dessa har INGET folkligt förtroende, Över huvud taget!

De ställer till det beträffande, Ja, Det mesta. Allt från skadebeteende gentemot vår omvärld till allehanda fiffel för eget bruk. Se Mona Sahlin - Affären nu senast. OCH SÅ VIDARE.

Vettigt vore att stoppa all denna formidabla och pågående galenskap från att fortsätta att förbruka allas våra resurser!

 
Ingen bild

lotta

8 maj 2016 06:52

Varför är det så viktigt att försvara nyfascisten Putin?

Thoralf Alfsson

8 maj 2016 07:59

Varför är det så viktigt att försvara islam och islamister?

 
Ingen bild

Sanningen?

8 maj 2016 07:02

Du brukar inte ge upp. Fortsätt jaga och få fram filmen. Måste vara en offentlig handling. Är det den pågående infiltreringen som gör sig påmind?

Att blanda in polisen är dock ingen idé. De existerar knappt för vanligt folk längre.

Dessutom är det syriska folket tacksamt för Putins insats. Hade Obama fått styra har det varit krig fortfarande i de utsatta delarna. Se vad Obama ställt till med i Irak, Libyen o.sv

 
Ingen bild

Chrille

8 maj 2016 07:53

Här visas ett prov på att socialdemokraterna bör gå igenom ett än större "stålbad" i media om den utbredda islamismen inom partiet än Miljöpartiet har blivit. Miljöpartiet blir ganska så harmlöst i jämförelse med giganten Socialdemokraterna.
Socialdemokraten Johan Westerholm brukar ju skriva om det på sin sajt, men han är ju inom partiet, som bekant, placerad i frysboxen.

 
Ingen bild

SM811

8 maj 2016 08:41

Otroligt motbjudande.
Det jag tycker att KF ska se på föredraget med Mona Walter.
https://www.youtube.com/watch?v=iO19M-1RqJ4

 
Ingen bild

Tobbe S

8 maj 2016 08:57

@lotta
Kan du utveckla det där med nyfascism. Sedan, när du ändå är igång, kan du väl ge mig huvuddragen i Rysslands konstitution. På vilket sätt ger den ryska konstitutionen presidenten mer makt än t ex den franska eller amerikanska konstitutione ger sina presidenter exekutiiv makt. Sedan kan få få redogöra för fascismens maktattribut också.

 
Ingen bild

Ibbe

8 maj 2016 09:07

Kommunfullmäktige i Vimmerby måste få en information om hur man ska fungera och agera. Man är inte Astrind Lindgrens värld och ska inte uppträda som om man är en del av denna. Uttalandena från tillfrågade personer i och runt tillställningen är minst sagt pinsamma och dessutom totalt intelligensbefriade. Att man dessutom visar att man inte är speciellt kunnig om Syrien eller Putlin gör ju inte saken bättre. Är detta ett exempel på nivån hos svenska kommunpolitiker och tjänstemän generellt?

 
Ingen bild

crille

8 maj 2016 09:09

Vad är det som händer i vårt kära fosterland? Är det bara tokstollar runt om oss. Lotta! Handlar väl inte riktigt om att försvara! Man gör väl inte hursomhelst på

 
Ingen bild

Tony

8 maj 2016 09:10

Putin är en ledare som aldrig kommer att låta det
förlamande och bakåtsträvande Islam få fotfäste i Ryssland
därför är han inte populär bland mespropparna i sju klövern
som alla bugar hovsamt för Islam, och går med på alla dom
krav som ställs här i landet. Och alla som inte går Islam
tillmötes blir automatiskt Nyfascister och Nazister, dom nya
modeskällsorden på dom som inte godtar Medeltidens intrång!

 
Ingen bild

crille

8 maj 2016 09:10

Vad är det som händer i vårt kära fosterland? Är det bara tokstollar runt om oss?

 
Ingen bild

dave

8 maj 2016 09:28

Hade "barnen" varit på flykt så hade dom inte varit i Europa.

 
Lennart Svensson

Lennart Svensson

8 maj 2016 10:05

Det är ju sedan länge känt att i Vimmerby KF huserar inte Smålands skarpaste hjärnor.

http://www.leonardo34.wordpress.com

 
Ingen bild

Lena

8 maj 2016 10:09

Den person som skrev ett inlägg under @lotta är inte den vanliga Lotta som skriver här ibland, det ser jag på inlägget.

Den @lotta som kallar Putin för nyfascist är kanske en kommunistfascist? Skulle inte förvåna mig om det är så, de brukar inte tänka längre än näsan räcker, dessutom kan de bara skriva i form av "oneliners" för de är vana med plakatpolitik. Men något sammanhang i varför de tycker som de tycker, det kan de inte ange för de är obildade och kan inte skriva.

Att på ett kommunmöte i Sverige idag visa film med avhugget huvud på Putin som är Rysslands president är som att sticka en käpp i den ryska björnen - och man ska inte bli förvånade om björnen reagerar.
@lotta, ta läs lite rysk historia ska du få se vad som hänt, Karl XII, Napoleon och Hitler fick alla dra svansen mellan benen och försvinna från rysk mark med oerhörda förluster.
Vem tror du att du är och vem tror du Sverige är? Skulle vi kunna försvara oss mot dem? Men att ropa nyfascist till höger o vänster, det går bra va!

 
Ingen bild

Lotta_1

8 maj 2016 10:33

@lotta
Vet inte vilken gång i ordningen jag ber dig använda ett annat nick. Trots att du felaktigt skriver ett namn med liten bokstav är det några som tror att dina förvirrade inlägg är skrivna av mig. Varför envisas du med att använda samma nick som jag? Vågar du inte stå för dina åsikter eller vill du förstöra för mig? Ändrar mitt nick till Lotta_1

Annat ämne:

Det jag inte förstår är vad det är med islam som ni godhetsapostlar tycker är så bra? Kan någon av er nämna ett enda land där islam råder som ni ser som ett föregångsland och som ni hoppas Sverige skall utvecklad till? Nedan en artikel en inblick i hur det ser ut på asylboenden runt om i landet.

http://www.expressen.se/nyheter/du-har-lamnat-islam-da-vet-du-att-vi-har-ratt-att-doda-dig/

Såg att London fått sin första muslimska borgmästare. En sk moderat muslim som kallat islamisten som skar huvudet av en amerikansk journalist för en underbar ung man.

https://youtu.be/YAel9PVCtd4

 
Ingen bild

Suzie

8 maj 2016 11:38

Detta är helt sinnessjukt,skrämmande och väldigt fult gjort.Vem har gjort filmen? Att kränka Putin genom att visa en bild där de lagt Putins huvud på en sten är helt grotesk och respektlöst mot en man som är Rysslands president och som dessutom sänt sina trupper till Syrien för att bekämpa is.Måste vara islamister och is anhängare som gör en sådan film.
Skandal att något så barbariskt visas i Sverige och under ett kommunfullmäktigemöte dessutom.Det här är konsekvenser av att ha tillåtit / tillåta islamister infiltrera inom alla sjuk-klöverpartierna under säkert 15-20 år.Sverige är ett mycket sjukt land med en mycket självdestruktiv befolkning som uppvisar ett enormt självskadebeteende.
Makteliten har lyckats för väl med socialistpropagandan och den massiva hjärntvätten av svenska folket sedan decennier.Få av oss har självinsikt och vidöppna ögon och öron och kan ta in hela verkligheten så illa som det är.Alltför många har blivit avtrubbade och kalla av hjärntvätten,det är sorgligt och smärtsamt,man känner både vrede och sorg över hur illa det är med svenska folket.För det är ändå folket som tillåtit makteliten att förtrycka och vilseleda dem under så lång tid.

När man tror att man hört och läst det värsta av Miggorna via Merit Wagers blogg så kommer det fram ännu värre sinnessjuka saker,det kan alltid bli värre.

Ur merit Wagers blogg:
" För någon månad sedan berättade en kollega att om en person som söker
asyl som "ensamkommande barn" figurerat på bilder med döda människor och att själv varit aktiv i detta.Tydligen någon sorts islamistgrupp som han varit med i.Behöver jag ens säga att han inte var något barn?"

"Såvitt jag förstår så bor han på ett HVB redan, och sannolikt går han väl då också i skolan".

https://meritwager.wordpress.com/2016/05/07/en-migga-det-ar-tyvarr-inte-helt-ovanligt-att-asylsokande-foraldrar-dumpar-sina-barn-i-sverige-och-sjalva-reser-hem/

 
Ingen bild

Hulda mk1

8 maj 2016 11:51

Annat ämne: Nästa helg håller Miljö/Islamist-partiet kongress. En helg som kommer att ge oss många intressanta reportage och funderingar.
MEN den helgen är också Pingsthelg.
Tydligen ser Miljöpartiet inga problem med att sammankalla alla under en gammal traditionell svensk Kristen helg.
Undrar om lika lite hänsyn tas till deras Islamistiska väljarbas när helger som för många är viktiga, tas i anspråk för politik..

Thoralf Alfsson

8 maj 2016 11:59

Vänsterpartiet startade sin kongress på Kristi himmelfärdsdagen.

 
Ingen bild

Jan Eriksson

8 maj 2016 12:12

Skönt!
Jag trodde att KF var Kooperativa Förbundet, och blev ledsen för det. Ska jag behöva lämna det också?
Sedan såg jag att det var KF i Vimmerby, och då blev jag glad. I Vimmerby röstade 82% på för islamisering i riksdagsvalet och 91% i det kommunala.
Ha det bra ni i Vimmerby. Men, kom inte och gnäll i efterhand. Ni har fått som ni ville.

 
Ingen bild

Stridsson

8 maj 2016 13:15

Svar till Lotta...
Därför att han värnar sitt folk o land i första taget!
Tänk tanken att få uppleva det i Sverige, vilken utopi....

 
Ingen bild

GÖta

8 maj 2016 13:34

"VI SKA BEKÄMPA ISLAMISMEN SOM VI BEKÄMPADE NAZISMEN!"
Dessa ord levererade den klarsynta DANSKA (s)-ledaren Mette Frederiksen i sitt
1:a maj-tal till danskarna. Jämför hennes kloka ord med vår svenska (s)-ledares
INFANTILA BRUN-KLETANDE av SD i sitt 1:a maj-tal!
http://avpixlat.info/2016/05/02/dansk-s-ledare-i-1-maj-tal-vi-ska-bekampa-islamismen-som-vi-bekampade-nazismen/

Socialdemokraten Johan Westerholm (som fortfarande anser sig vara sosse, trots att han i stort sett resonerar som en typisk, förnuftig SD-are), skrev om det svenska (s)-partiet i sitt kritiska blogginlägg på Ledarsidorna den 2 maj att:
"De som tidigare vågat kritisera eller varna för händelseutvecklingen med en identitetspolitik som okritiskt omfamnar islamism och antisemitism har frysts ut eller förnedrats på partiinterna möten." och att: "Partiet idag kännetecknas av låg takhöjd, lägre än någonsin tidigare."
http://ledarsidorna.se/2016/05/en-forsta-maj-som-baktander/

Man kan alltså återigen bara konstatera att i Danmark är sossarna betydligt mer vakna och i takt med verkligheten än sossarna (plus resten av 7-klövern) i Sverige.



 
Ingen bild

Friholt

8 maj 2016 14:37

@ Hulda mk1
Pingsthelgen och politiska möten?
Tja, på pingstafton håller Åkesson sitt traditionella vårtal på Långholmen.
På pingstdagen håller SD Stockholm sitt försenande årsmöte i Älvsjömässan.
Det är alltså flera som kan.
Ur led är tiden? Kanske det! Men folk behöver inte ta ledigt från jobbet. Och det är ju bra.

 
Ingen bild

Kurtan

8 maj 2016 17:29


Undrar vad Putin kommer att säga när det når fram till Ryssland, för det är säkert någon som kommer att informera honom om detta.Kanske via Rysslands ambassad i Stockholm?!

De ansvariga MÅSTE ställas till svars för denna synnerligen osmakliga och sanningsfrånvända propaganda via naiva idioter till politiker...

Vore det ok om huvudet byttes ut mot Obamas?!



 
Ingen bild

Pepparholm

8 maj 2016 17:32

Den här oförlåtliga oförskämdheten vill överheten i Stockholm gömma som man gömmer turerna kring Mona Sahlin.

Jag hoppas att Putins ambassadör kräver en förklaring. Det skulle givetvis vi ha gjort i Moskva om det vore Löfvens huvud på stenen. Oavsett vad vi tycker om respektive företrädare för Sverige och Ryssland så måste vi få stopp på islamska infiltratörerna på nu alla nivåer i vårt land.

Denna infiltration måste Säpo han känt till sedan länge. Men med under lång tid svaga och naiva utrikes- och försvarsministrar så har inget hänt och nu börjar läget bli akut. Vår beredskap är inte god - varken 1940 eller i dag.

 
Ingen bild

Pepparholm

8 maj 2016 18:35

När man läser Ledarsidorna med Johan Westerholm så är det tydligen Annika Söder och Efraim Gomez som styr vår utrikespolitik med stark inriktning på Palestina. Margot Wallström ligger helt i deras händer genom tacksamhetsskuld för det välavlönade och skattefria jobbet i FN som särskild representant som utmynnade i noll.

 
Ingen bild

Leon

8 maj 2016 20:57

Rysslands (och Putins) insats i Syrien har knappast varit ämnad att krossa eller allvarligt försvaga IS och andra extremistgrupper. Istället har de ryska insatserna varit till stöd för Assadregimen (för övrigt den part i inbördeskriget som åsamkat det syriska folket mer lidande och fördrivit mångdubbelt fler än IS-extremisterna)och dess "folksjälvmord" på den egna befolkningen. Att Putins "ande", i detta fall hans porträtt/huvud "svävar" över ruinerna av det sönderbombade Aleppo är därför ganska logiskt då det ryska luftunderstödet i striderna om denna stad medfört ännu en flyktingkatastrof i detta "sönderslitna" land.

Ironiskt nog har de ryska bombningarna av "oppositionella" styrkor i Syrien frigjort mycket av armeresurser för bekämpande av bl a IS. Även om offensiven på "marken" inte kunnat nå de framgångar som ändå uppnåtts utan massivt stöd av styrkor från "terrororganisationen" Hizbollah och Iranska "revolutionsgardister".

Thoralf Alfsson

8 maj 2016 21:15

Det var när Ryssland kom med sitt flyg till Syrien som IS började förlora terräng.

 
Ingen bild

Sanningen?

8 maj 2016 21:34

Mejla bilden till ryska ambassaden.

 
Ingen bild

Leon

8 maj 2016 21:51

@ Thoralf

Det är ju precis detta jag skriver. Den ryska insatsen, som endast undantagsvis riktats mot IS "territorium", försvagade andra oppositionsstyrkor. Detta frigjorde militära resurser, syriska armén, hizbollah och iranska revolutionsgardister (som strider på marken samman med Assads styrkor) för mer offensiva aktioner mot bl a IS (och al Nusra d v s syriska al qaida). Och det är "på marken" som striden vinns. En läxa som t o m USA efter massiva bombningar från Vietnam och framåt ganska smärtsamt "lärt sig" är att "med bomber vinns inga krig". I Syrien (och Irak) är det framför allt bristen på marktrupper som inneburit att (slaktardrängarna)IS och andra extremister haft territoriella framgångar. Det har egentligen hittills bara varit kurdiska "peshmerga" som haft viss framgång på "slagfältet" mot IS. Så utan tvekan har den ryska insatsen med flygbombardemang inneburit att IS m fl mer effektivt kunnat bekämpas vilket bara kan ses som positivt. (Inom parentes kan nämnas att jag gladde mig åt rapporter om att Palmyra befriats. Jag har själv tydliga minnen av denna historiska plats efter ett besök där för ca 15 år sen)

Thoralf Alfsson

8 maj 2016 22:00

Leon

Du skrev följande.

"Rysslands (och Putins) insats i Syrien har knappast varit ämnad att krossa eller allvarligt försvaga IS och andra extremistgrupper."

Är det inte just dessa grupper som strider mot Assad?
Det är väl dessa grupper som Ryssland har siktad in sig på. Vilka grupper anser du att Ryssland attackerat?

 
Ingen bild

pierre

8 maj 2016 21:54

Vilket land vi lever i , tar man Mörbylånga dansar stollarna regndans och i Vimmerby ser de på islamistfilmer och sedan tror de att de är duktiga.
Som Emils pappa sade så är allt detta stolleprov men vad annat kan det bli med en sådan inkompetent skara politiker som Sverige dras med.
PS fick en fråga varför Thoralf blev petat ur riksdagen , jag svarade att jag tippar det var för han talade sanning om hur islam fungerar och det var inte ok enligt SD_s ledningsgrupp men nu skriver tidningar om värre saker och då är det helt i sin ordning.
Stå på dig Thoralf och du har min röst nästa val för det är få av de andra invalda som har där att göra.

// Pierre

 
Ingen bild

Blåsippan

9 maj 2016 01:20

Hellre Putin än Löfven eller Åsa. Så tycker jag.

 
Ingen bild

Leon

9 maj 2016 07:01

@ Thoralf

Det är framför allt den mer "moderata" politiska oppositionen och dess trupper som den ryska insatsen riktats mot. Det massiva ryska bombardemanget har huvudsakligen riktats mot de av oppositionen dominerade delarna av Aleppo och andra "oppositionsterritorier". Föga "ryskt krut" har bränts på bekämpande av extremislamisterna IS m fl. Och som jag också skriver, det ryska stödet till Assad har primärt inte riktats mot IS m fl, men haft det "goda" (att stödet också inneburit att hundratusentals människor fördrivits från "oppositionsterritorierna gör att citationtecknet runt goda är högst motiverat) med sig att marktrupper kunnat frigöras. Och det är dessa trupper som på "slagfältet" har betydelse för bekämpande och förhoppningsvis eliminerande av IS och andra islamistdominerade grupper.

Thoralf Alfsson

9 maj 2016 08:15

Jag tror du är en besserwisser och därmed ganska odräglig för din omgivning. Du har väl aldrig hållit med någon utan alltid haft något litet tillägg eller någon liten detalj som du måste anmärka på. Alltid påpeka det minsta lilla fel eller detalj. Aldrig någonsin erkänna att någon annan har rätt.
Det måste vara en ganska jobbig tillvaro.

 
Ingen bild

Demokratur

9 maj 2016 08:15

När jag blir pensionär, om inte innan, ska jag sälja av alla mina ägodelar och lämna landet. Det ska bli underbart.
På min nya hemvist ska jag sitta på min balkong och lyfta pension från Absurdistan. Detta är vad som driver mig.
(Jag berättar inte var för jag vill inte riskera att det kommer svenskar dit och förstör min tillflyktsort).

 
Ingen bild

Sanningen?

9 maj 2016 09:09

@Leon, kort o gott. Du har ingen aning vad du pratar om.

 
Asatemplet

Asatemplet

9 maj 2016 09:57

IS-propaganda

http://Asatemplet.wordpress.com

 
Ingen bild

Jan Eriksson

9 maj 2016 10:47

-> Leon
Håller med om att det är rörigt i Syrien. När ryssarna började förstöra tankbilar från Syrien på väg till Turkiet, skadades IS stort ekonomiskt. USA hade då inte förstört en enda tankbil från Irak till Turkiet. Med ryssarnas ankomst finns möjligheter att åstadkomma något.
Den ekonomiska skadan för IS är nu så stor att de väntar med att skära huvuden från sina fångar för att först hitta organköpare.

 
Ingen bild

Stefan A.

9 maj 2016 11:11

Åsiktskorridoren i Sverige bestämmer först vilka som är skurkarna och vilka som är "goda" i varje konflikt, sedan är det så, vad de 10-15 olika rebellorganisationerna i Syrien har för mål eller syfte det vet vi Svenskar mycket lite om, eller snarare ingenting, men det är väl revolutionsromantiken från studentåren som lyser igenom hos Svenska journalister, skit i syftet bara det blir revolution...

 
Ingen bild

Onkel Sven

9 maj 2016 12:17

Man ser mycket på TV från Ryssland ,jag tycker det verkar mer och mer västerländskt ,IKEA finns ju och Mc Donalds ,min bedömning är att Putin har ordnat det bra för sitt folk !

 
Ingen bild

Tony

9 maj 2016 16:05

Pepparholm @

Det kommer inte Ryssarna att begära, dom vet redan om att
Stefan Löfven är huvudlös?

 
Ingen bild

Tony

9 maj 2016 16:16

Friholt @.

Bra att du håller dig uppdaterad om vad som händer i
Sveriges mest demokratiska parti, gå gärna och lyssna,på
J.Å., många av dom förslag som han presenterar är sådant
som andra partierna kommer att efterapa sen och påstå
att det är deras egna?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12
13
14 15
16 17 18 19
20
21 22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Maj 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards