thoralf

Alla inlägg den 5 maj 2016

Av Thoralf Alfsson - 5 maj 2016 22:12

Som jag skrev tidigare får jag ta emot en del skit på grund av bloggen. Det går i vågor. Det är oftast de fina vänstermänniskorna som alltid står för allas lika värde och att yttrandefrihet är väldigt viktigt, åtminstone när det gäller dem själva. De brukar oftast vakna till liv när jag kritiserat någon/något på vänsterkanten. Här kommer ett exempel. Jag har mina misstankar om vem som skrivit denna otrevliga kommentar. Spåren leder till ett område mellan Nybro och Emmaboda.

Personen har säkert sorg just nu när Mona Sahlin återigen har fallit på eget grepp! Här kommer några smakprov och det är inte bara bloggägaren som får ”kritik”.


”Thoralf: Du och fr. allt dina lärjungar besitter en enormt storslagen inkompetens som är mer än frapperande med tanke på vad ni pysslar med. Det politiska "kunnande" du och dina lärjungar (dynghögar) besitter är lika med noll.”

 

Givetvis är personen som skrivit detta anonym. Han vågar med andra ord inte stå för sitt ordval. Han fortsätter på samma sätt.


”Dina dynghögar (lärjungar) som är nazister, fascister, rasister kallar alla sina motståndare för kommunister? Var tog S, M, KD, L, C, kungahuset, svenskt näringsliv, jurister, ICA, COOP, svensk skola, polisen, brandmännen, svenska folket vägen ? Du menar väl inte på fullt allvar att alla dessa människor, instutioner är kommunister? Att dina dynghögar saknar många hästar hemma i stallet är mycket mer än uppenbart! ”

 

Jag rättar inte stavfelen! Det är svårt att hitta en så hatisk person. Är det någon som jag skulle misstänka kunna slå till mig är det denna person. Han har dessutom svårt med demokrati och dess innebörd.


”Att du firar 10 års jubileum är mest tragiskt och patetiskt, då du inte levererat ETT (1) enda positivt budskap under dessa 10 år Du har klagat, gnäll, ställt till en massa eläne, din dynghögar har fyllt på med ytterligare kräkningar, dynghögar så vindkraften behöver byggas ut mycket mer än planerat! Speciellt längs med länets kust för att kunna "fläkta" bort skitlukten av dig och dina dynvghögar.”

 

Undrar hur han mår egentligen? Man skulle kunna tro att han har gått i skola hos Peter Akinder på Östra Småland. Frågan är hur dessa vänsterpersoner kommer reagera när SD växer med 100 procent i ännu ett val?


En bra ledare från Alice Teodorescu idag. Frågan är bara varför det bara är hon som ställer dessa logiska frågor! Varför inte DN, SvD och Expressen eller varför inte DI?


”Men varför gör de då inget, Lööf och Kinberg Batra? Varför lägger de fram sina budgetar var och en, på behörigt avstånd från makten? Varför agerar de som om Decemberöverenskommelsen fortfarande fanns? Är inte oppositionens främsta roll att opponera i en demokrati, särskilt när regeringen inte klarar av att regera?”

 

”Men Alliansen ska inte vinna val på att alternativet är sämre, utan på att de själva är bättre. Om de tror att de är det, och om de månar om Sverige, är det obegripligt varför de inte lägger en gemensam budget så snart nästa tillfälle ges? Sverige har inte råd med fyra förlorade år, två är redan illa nog.” 

 

Jag ställer mig samma frågor. Är de kvinnliga partiledarna i Alliansen rädda för att ta ansvar för Sverige. Är de rädda för att ta ansvar skall de lämna över partiledarskapet till någon som vågar ta ansvar för Sverige!

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12
13
14 15
16 17 18 19
20
21 22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Maj 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards