thoralf

Direktlänk till inlägg 19 maj 2014

SWEDEN GOES INSANE

Av Thoralf Alfsson - 19 maj 2014 23:37

I lördags hade vi i Kalmar besök av Björn Söder och Kristina Winberg och båda våra tidningar, Barometern och Östran var på plats med journalist.


I måndagens Barometern blev det dock ingen artikel. Får hoppas att den kommer imorgon eftersom man intervjuade Kristina Winberg en längre stund. Det blev dock en artikel om de vandaliserade och stulna valplakaten. Läs artikel.


Östran hade dock ett större uppslag om torgmötet. Men eftersom det inte fanns några motdemonstranter så långt ögat kunde nå på Larmtorget blev det lite panik. Journalisten Conny Lindell letade dock febrilt efter någon kritisk person på torget enligt flera vittnesuppgifter. Han tycks dock ha kammat noll och fick istället ta hjälp av Kristdemokraterna som hade en aktivitet 200m ifrån Sverigedemokraterna.


Lögn, dikt och skam” var rubriken på den första artikeln. Så uttalade sig kristdemokraten Michael Anefur om den bild som SD påstås driva om tiggarna. En bild som jag personligen aldrig hört från någon annan.


“Den är pinsam för att alla debatter om tiggeri och hemlöshet blir så fel. De har stora bilar och tigger ihop 3 000 kronor per dag, säger man. Det är lögn och dikt och skamligt, säger Michael Anefur. De kan få ihop en tusenlapp eller 1500 kronor på en månad. Vi vet dessutom att de skickar hem 80 procent av pengarna de kan få till sina familjer.”


Michael Anefur skulle gärna få förklara mig hur någon kan överleva på 200-300 kronor under en hel månad. För det är det som Anefur påstår när han säger att de skickar hem 80 procent av det de tigger ihop. Då får de bara 20 procent kvar av 1000-1500 kronor.


Enligt min mening skulle det i så fall inte finnas några tiggare från Rumänien i Sverige. De skulle åka hem! Men det är säkert många som ”köper” Michael Anefurs lögner.


En majoritet av det svenska folket tycks dock tro på Michael Anefur och hans kollegor i 7-klövern. Det sovande folket! I andra EU-länder verkar det som uppvaknandet är på gång. England, Danmark, Nederländerna och Frankrike för att nämna några. Men i Sverige gäller ”tvärtom politik”. Det vill säga tvärt emot Sverigedemokraterna i alla politiska frågor.


Eller som Pat Condell säger ”Sweden goes insane”! Och då syftar han inte på Sverigedemokraterna. 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Östra Småland sjunger på sista versen

20 maj 2014 00:23

Man kan inte nog vänta på beskedet att Östra Smålands läggs ned
Lycka till Conny

 
Ingen bild

Ann

20 maj 2014 00:33

Alltså ni, eller han på klippet, har ju fel! Enligt statistiken så är den mansfigur som begår mest våldtäkter i Sverige en medelålders vit man! Endast fem procent är så kallade överfallsvåldtäckter. De flesta sker av en person som kvinnan har en nära relation till. Hur kan ni stå bakom felaktig information om ni nu ska ca ett seriöst parti?

 
Lassekolja

Lassekolja

20 maj 2014 00:36

Nedanst. har jag personligen förmedlat till Kristina Winberg, Peter Lundgren och till Jimmie Åkesson genom Peter Lundgren:
"Våra förfäder har genom hårt arbete lyckats avskaffa tiggeriet i Sverige, då finns ingen som helst anledning att återinföra det, framförallt inte utifrån!"
Själv anser jag att detta är skäl nog att förbjuda den sortens tiggeri i Sverige! När Frälsningsarmén försöker "hålla grytan kokande" är något helt annat!

http://tv.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/article417

 
Lassekolja

Lassekolja

20 maj 2014 00:47

@Ann, om Du tror att "pursvenskar" står för de flesta våldtäkterna i Sverige bör Du informera Dig bättre!
Häromåret deklarerade norska Polisen att samtliga tolv överfallsvåldtäkter, som utfördes i Oslo under en viss tid, begicks av asylsökande, främst somalier! Men det var som sagt norsk Polis. Svensk Polis vågar inte ens ge signalement på grova brottslingar, Ann, Du kan ju fundera över varför!

För övrigt borde alla kolla nedanst. länk:
http://tv.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/article41742.ab

http://tv.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/article417

 
Ingen bild

Nu är det jul igen

20 maj 2014 00:53

Ann : Är det bekant om det är med eller utan Viagra alla vita medelålders begår dom flesta överfallsvåldtäkterna ?

 
Ingen bild

Tobbe S

20 maj 2014 01:08

@Ann. Om man gör ett kurvdiagram över de senaste 30 årens invandring och en likadan kurva över de senaste 30 årens anmälda våldtäkter och sedan lägger diagramen över varandra... HokusPokus! Kurvorna följs nästan parallellt åt.

 
Ingen bild

Göta

20 maj 2014 01:48

Vill bara meddela att både jag och andra jag som jag frågat har fått SD:s EU-utskick. Jag tycker att det var ett mycket bra utskick och att det var väldigt trevligt att få detta i brevlådan.

Det är säkert bara någon enstaka procent av brevbärarna som inte har fullgjort sin plikt att dela ut posten ordentligt. Även om så många som 10-15 procent av utskicken inte når fram, så är det minst 3,5 miljoner hushåll som har fått dem, och det räcker långt. Säkert är det många, många som blev lika glada som jag när de fick dem.

 
Ingen bild

alltförsverige

20 maj 2014 01:59

SD försöker alltså inbilla folk att det är miljonärer som tigger!

 
Ingen bild

pelle

20 maj 2014 02:37

Här har vi den stora skilnaden mellan en fjant(läs alltförsverige) och Ann, hon kommer med ett påstående som går att bemöta genom att motbevisa med fakta och statistik, därimot fjanten, han klistrar på oss något som vi aldrig har påstått.
Fjanten kan inte bättre , han försöker nog men han räcker inte till.

Jag har tänkt på en annan sak, seriöst nu,, vänsternissarna som stör möten osv, är det någon som känner några sådana? Isåfall finns det någon som vet om det ibland dom finns någon som är smart i huvudet, hur var dom i skolan? Är det några som tex har något jobb eller företag som dom har framgång med, eller är det så att det är såna människor som har misslyckats i livet?

Jag är inte ironisk nu utan seriös i min fråga.

Pelle

 
Ingen bild

pelle

20 maj 2014 02:43

Pelle igen

Anns fråga är bra, den kräver ett bra svar tycker jag, jag vill minnas att Sd har gått igenom en massa domar om just våldtäkter och kommit fram till en ruggig överrepresentation av utlänningar,,,,, är det någon som vet vad jag menar?

Pelle

 
Ingen bild

Göran

20 maj 2014 03:30

Vad har en hemlöshetssamordnare för mission att fylla ? Vad gör han och hur går det till ? Är det något slags fas-3 projekt ? Arrangerar han möjligen någon form av friluftsteater ?

Kan någon rädda min okunnighet ?

 
Ingen bild

alltförsverige

20 maj 2014 05:33

Den mest överrepresenterade gruppen när det gäller våldtäkter är män så med sd-logik skulle man kunna hävda att våldtäkt ingår i den manliga kulturen, eller...........

 
Ingen bild

Urban Jakobsson

20 maj 2014 06:24

Ja "allt för Sverige" du har helt rätt.Män med utländsk övervikt.Det är bara att läsa Brå:s rapport 2005:17 sid 64-69 så har du allt svart på vitt.Finns ingen som har kunnat motbestrida denna information tidigare,ja förutom V som kör med logiken " Nä det stämmer inte" så jag förväntar mig inte att du kan läsa denna statistik eller ta till dig skriven information i procent.

 
Ingen bild

alltförsverige

20 maj 2014 06:38

Man kan också nämna Göran Lindberg, Haga-mannen och Örebromannen med flera men det bruka inte göras här, varför.....

 
Svensson

Svensson

20 maj 2014 06:44

Alliansregeringen har lovat att skaffat fram nya arbeten,att tigga är det ett av dom nya arbetena ? Det tycks vara det, eftersom man blundar för alla problem.Det är inte värdigt ett land som Sverige,att ha tiggare. Men det tycks vara helt okej i det nya Allianssverige.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

J

20 maj 2014 07:07

ojojoj,den här debatten blev svår för fotsoldaterna.

 
Ingen bild

Stefan A

20 maj 2014 07:40

Ann använder FI,s statistikbok som består av ett enda blad, där det står "det är den vite medelålders mannens fel"....

 
Ingen bild

bonnläpp

20 maj 2014 07:45

J och alltförSverige, har jouren för tillfället. De andra kommer när de vaknat ur sin skönhetssömn.

Ann, är en förvillad flicka som tror på vad hon blir itutad. Inte mycket att göra. Hon växer upp så småningom. Förhoppningsvis blir hon inte våldtagen av någon gäst innan hon växt upp.

Vad har ett fåtal svenska våldtäktsmän mot de hundratals utländska våldtäktsmännen att göra? De svenska våldtäktsmännen är vårt problem. Utländska våldtäktsmän är inte vårt problem heller, men blir tyvärr det eftersom de begår sina våldtäkter i Sverige och inte i hemlandet.

Innan vissa fanns här, fanns inga gruppvåldtäkter, tänk på det.

 
Ingen bild

Erko

20 maj 2014 07:54

Lite statistik om romernas situation kan ni hitta i följande rapport: http://fra.europa.eu/sites/default/files/fra_uploads/2099-FRA-2012-Roma-at-a-glance_EN.pdf

 
Ingen bild

Tobbe S

20 maj 2014 08:01

@alltförsverige. Med statistik och vinklad journalistik upphör sanningen att finnas.
Lite siffror ur minnet - anmälda våldtäkter/år: Danmark ca 1000 st, Norge ca 700 st, Finland ca 500 st, Sverige ca 6.500 st
Män som ligger med småtjejer (10-14 år) räknas som våldtäkt kvinnor som våldtar (förför säger de då av någon anledning) unga pojkar finns inte i statistiken. Varför då?

 
Ingen bild

biran

20 maj 2014 09:33

Ett litet tips i valet. Ta med några extra SD valsedlar och lägg bakom det gröna skynket i vallokalen, det finns de som skäms att ta SD,s valsedel inför andras blickar. En hjälp på traven så att säga.

 
Ingen bild

Svensson

20 maj 2014 09:39

Gustav Fridolin vill nu att man skall slå på honom i stället för tiggarna. En figur som heter Andreas Ekström skriver i Sydsvenskan att "Anständigheten kräver fler flyktingar" och detta trots att han inser att det krävs ganska stora uppoffringar från den kränkbara delen av befolkningen.

Vid jämförelse med dessa båda änglalika varelser så framstår både Florence Nightingale och Moder Theresa som riktigt baksluga skurkar.

 
Ingen bild

Lärare

20 maj 2014 09:40

SAMTIDEN! Vart tog du vägen?
Skulle komma ut inom en snar framtid, för ngn månad sen!
Vad hände?

 
Ingen bild

Niklas R

20 maj 2014 09:51

@Ann - Vilken statistik? Kan du länka eller ge en hänvisning till denna?

@Tobbe S - För att enligt kommunismen så har inte kvinnor någon egen sexualitet utan är bara ett offer för den manliga.

@alltförsverige - Om vi inte hade haft alla dessa kulturberikare som våldtog så skulle Lindberg, Lindgren och Eliasson sammanlagda 10 våldtäkter vara uppseendeväckande och upprörande. Men under tiden dessa personer härjade så blev ytterligare 24 000 personer våldtagna i Sverige. Så dessa 10 är så att säga en piss i älven. T.o.m Mohamed Hashi, aka Smygaren i Göteborg, lyckades själv bli dömd för nästan lika många våldtäkter som dessa tre svenskar hade tillsamman. Han har dömts för totalt sex våldtäkter både i Norge och Sverige.

Den krassa sanningen är att hade vi inte haft massinvandringen från kvinnofientliga kulturer så hade våldtäkterna i Sverige fallit med runt 85%, vilket gjort att vi legat på mindre än 1000 våldtäkter per år, vilket är normalt för en population av Sveriges storlek.

 
Ingen bild

BC

20 maj 2014 10:09

Ann har rätt! Dem flesta våldtäkterna begås av en eller fler bekanta. Men så klart om man selektivt väljer ut män med utländsk bakgrund så är det ju klart att dom blir representerade.

Ni är så vinklade att det är försent att försöka räta ut er!

Bonnläpp! Din älskade demokrativädjande führer blockar och tar bort mina inlägg. Sen kommer du och väntar på att jag ska kommentera. Men jag är glad att du väntar på mig :)

 
Ingen bild

BC

20 maj 2014 10:12

Här har ni RIKTIG statistik

http://www.kvinnojouren.se/statistik

 
Ingen bild

Lena

20 maj 2014 10:17

@alltför Sverige,
Så det är bara det som nämns i tidningen som är sant? Jo, visst har vi alla hört om Hagamannen och Göran Lindberg (Örebromannen är inte bekant för mig)och de brukar tas upp som exempel på etiska svenskar som är dömda våldtäcktmän. Så du menar seriöst att bara för den skull kan det inte finnas utländska våldtäcksmän i någon större skala? Ursäkta men hur står det till med logiken? Det vet du också mycket väl att svensk media inte nämner namn eller härkomst när någon utifrån begått brott. Ta och snyt dig va..

 
Ingen bild

Onkel Sven

20 maj 2014 10:24

Denna " Ann" kanske är en av dem som fortfarande går på barnbidrag och tycker sej förstå allt bättre än vi som har livserfarenhet !

 
Ingen bild

Göta

20 maj 2014 10:35

Ann vill tydligen förmedla ett av feministernas favoritmanshatarämne, nämligen att de flesta våldtäkterna sker i hemmen, när HAN vill men inte HON. Självklart är det både fel och fruktansvärt att det faktiskt är på det sättet, men världsrekordet i just detta beteende finns knappast hos den alltmer kuvade vite svenske mannen. Han ligger nog snarare i bottenligan globalt sett när det gäller även detta handlingssätt.

Det aktuella ämnet handlar emellertid inte om våldtäkter av äkta mannen eller sambon. Det handlar om "överfallsvåldtäkter, utförda av för offret mer eller mindre okända män, ofta i grupp och ofta utomhus mot ensamma kvinnor/flickor/barn". Dessa våldtäkter har ökat katastrofalt i Sverige sedan politikerna öppnade våra gränser för massinvandring av "flyktingar" från utomeuropeiska länder med för svenskar väldigt annorlunda kultur och religion.

 
Ingen bild

Lena

20 maj 2014 10:35

@Ann
Alltså så vet nog alla att överfallsvåldtäckter inte är lika många som de som sker i äktenskap/förhållanden samt med en förövare som är känd av offret/kvinnan. Men var har du fått siffran 5% ifrån? Säg att det begås 100 000 våldtäckter totalt i Sverigie/år, då blir 5%,/år 5000 överfallsvåldtäckter - det är inte lite!!! Men som sagt jag tror att mörkertalet är stort, många kvinnor blir våldtagna (eller påtvingade samlag) i äktenskap/förhållanden. Sedan finns det ju en skala hur grovt det varit.
Överfallsvåldtäckter är fruktansvärda ur flera aspekter, det gör att vi inte längre kan lita på män, att vi inte kan gå ut som vi önskar och sist men verkligen inte minst så är det en krigshandling som syftar till att förstöra kvinnan för tid o evighet, vilket det också gör många gånger.

 
Ingen bild

Hulda mk1

20 maj 2014 10:41

@Till de trögtänkta:
Visst finns det svenskar som gjort fruktansvärda saker och fått stränga straff för det. De har också blivit rejält uthängda i media, vilket tyvärr drabbat oskyldiga släktingar.
Men det finns också invandrare som gjort fruktansvärda saker och fått straff för det. MEN, de har undsluppit uthängning i media.
Där finns en avgörande skillnad.

En liten bättring börjar skönjas dock. Järnrörs-dubbelmördaren i Ljungsbro är en av dem.
Dock kvarstår väldigt, väldigt mycket.
Vad gäller gruppvåldtäkter, är det en ganska ny företeelse och de som här ironiserar över dessa, kan tänka på en ung tjej i bekantskapskretsen och tänka på vad som skulle bli följden om hon blev drabbad.... En väldigt obehaglig tanke.

Det finns många tabun i Sverige. Invandringskritik är tyvärr ett av dem..

 
Ingen bild

BC

20 maj 2014 10:44

Lena! Varför är du inte lika upprörd över de 95% som för de 5? Våldtäkt är lika hemskt vare sig det är överfall eller vetskapen att du sover bredvid din partner som när som helst kan våldta dig.

Nä ni vill bara skylla på invandrarna som vanligt! och eftersom rent statistiskt så begår fler svenskar våldtäkter så vill du hellre skita i dom 95%

 
Lassekolja

Lassekolja

20 maj 2014 10:46

@allt för Sverige(06:38), det fåtal svenska våldtäktsmän behöver inte avhandlas här på Thoraf´s blogg (eller på Avpixlat), eftersom samtlig PK-media svämmar över av artiklar om dessa med namn och allt. Den som vill veta vad som händer i "Det nya Sverige" har som enda möjlighet till detta att läsa på trovärdiga bloggar såsom Thoralf´s blogg och bl.a Avpixlat och Exponerat. Tyvärr ser verkligheten så tragisk ut!

http://tv.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/article417

 
Ingen bild

Göta

20 maj 2014 11:12

Ibland tycker jag att det skulle vara skönt om Thoralf konsekvent plockade bort alla de tröttsamt barnsliga bludderkommentarerna som ständigt dyker upp här och omintetgör varje försök till seriös diskussion.

Men å andra sidan kanske det är lika bra att låta dem vara kvar, eftersom det då framgår mer tydligt hur de naiva, okunniga och aningslösa SD-hatande mupparna tänker.

 
Ingen bild

BC

20 maj 2014 11:24

@Göta... roligt att jag länkade till en statistik men ingen av er vågat ta diskussionen. Kan det vara så att den visar er vilka som är den stora gruppen våldtäktsmän?

 
Ingen bild

pelle

20 maj 2014 11:29

Jag är inte riktigt säker, men jag har för mej att en snubbe som är född i Sverige av utlänningar , så räknas han som svensk, i statistiken om våldtäkter så är han svensk, och då blir ju statistiken fel,,,,, vad säger du om det, fjanten?

Var inne o kollade på den statistiken , Bc och jag vill att du tyder den åt mej.

Att man inte tar upp svenska våldtäktsmän i dessa bloggar är ju för att vanlig media tar upp dessa fall, med bild och allt.

Det är ju därför dessa bloggar är så bra, för att dom tar upp sånt som vi inte skulle få reda på annars,,,,, ärligt har ni inte fattat det,,, bc,,,, fjanten?

Jag tycker det är jättebra att dessa bloggar finns, hur skulle vi annars få reda på säker och ting

Jag förstår inte att ni oxå tycker så, det är alltid bra med info.

Pelle

 
Ingen bild

BC

20 maj 2014 11:40

Pelle...
Om du vill tro på rasistiska bloggar mer än kvinnojourens statistik. så är det nog du som är fjanten.

Kan du inte tolka riktig statistik så är du lika bakom flötet som bonläpp.

Ska jag bli arg för att du kallar mig fjant? Är du vuxen?

 
Ingen bild

pelle

20 maj 2014 12:01

Bc
Kan du tolka statistiken åt mej är du snäll.
Då kan jag bedömma vem jag ska tro på.

Sedan kan jag inte veta vad som står på rasistiska bloggar eftersom jag aldrig besöker dessa sidor.

Helt seriöst kan du tolka statistiken åt mej, så även jag begriper.

Pelle

 
Ingen bild

Skånepåg

20 maj 2014 12:10

Gruppbvåldtäkter kan "skyldes" på den negativa kvinnosynen inom islam.

http//www.frie-ytringer.com/2009/03/06/gruppevoldtekter-kan-skyldes-negativt-kvinnesyn-i-islam/

Finns ett rikligt materiel bl.a om detta i de norska tidningarna i allmänhet och i olika uttalande från den norska polisen.

 
Ingen bild

Göta

20 maj 2014 12:11

(Off Topic)

Under rubriken "Åkessons turnéstopp tisdag" på Avpixlat finns en härlig kommentar som jag gärna vill citera i sin helhet. Kommentaren är skriven av signaturen "Norrsken", och jag hoppas verkligen att Jimmie inte missar den:

"Varmt välkommen hit upp till Polcirkeln Jimmie!

Min och sambons röst har du redan, men vi kommer, hela familjen att finnas på någon av de platser du besöker under veckan. Synd att dina vistelser här bara handlar om enstaka timmar. Vi skulle behöva ha dig häruppe flera veckor på varje plats.

Det röda folket häruppe har ännu inte förstått vad som väntar dem med fortsatt socialistisk politik. Förfallet har inte kommit tillräckligt långt häruppe ännu. De är vana vid att bli styvmoderligt behandlade av staten och har lärt sig att överleva på drömmar och förhoppningar, även om de vet att de aldrig blir infriade.

Du kanske skulle vilja tillbringa ett par semesterveckor häruppe? Välkommen till oss hela familjen i så fall. Fri mat och logi så länge du vill. Fint fiske i älven och fjällvandring kan ordnas. Kommer du på vintern kan det ordnas slädfärd efter hundarna eller skotertur på fjället.

Lillgrabben skulle stortrivas."

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

20 maj 2014 12:30

Först påstås det av BC att de flesta våldtäkter begås av bekanta till offret. Länken BC hänvisar till säger att gärningsmannen inte känner offret i 50% av fallen?

Skulle gärna se att någon hade länk direkt till BRÅ så man själv kan se underlaget, vad det bygger på och hur frågorna har ställts.

 
Ingen bild

BC

20 maj 2014 12:37

Nemo Är du full? eller kan du inte läsa?

År 2012 gjordes 28 254 (27 972 år 2011) anmälningar av misshandel mot kvinnor över 18 år. 85 % av de misstänkta gärningspersonerna var män. I 75 % av det totala antalet anmälda fall var den misstänkta bekant med offret. Alltså var gärningsmannen obekant med offret endast i vart fjärde anmält fall.

Pelle, det här är alltså det totala antalet anmälningar. Brå uppskattar att minst 36 000 våldtäkter sker varje år, det vill säga 100 stycken varje dag. nästan 8 tusen till som anses vara våldäkt.

Av de anmälda så är det 75% som är gjorda av nån bekant.

 
Ingen bild

BC

20 maj 2014 12:40

Nemo litar inte på kvinnosjourens statistik... mmmm är det för att det är kvinnojouren?

Här har du länken till brås

http://bra.se/download/18.35c681d4143337cb6b29e9/1395068368052/2013_1_NTU_2013.pdf

 
Ingen bild

pelle

20 maj 2014 13:13

Bc

Jo men det står inget om att det var svenskar som utförde våldtäkterna, eller utlänningar, så jag vet inte vart du vill komma med detta, eftersom du gärna försvarar mångkulturen så borde det ju vara så att du kan ta fram statistik på att
Invandrarna inte är överrepresenterade när det gäller dessa brott?

Pelle

 
Ingen bild

Finns det utanförskap inom det sexulella området ?

20 maj 2014 13:22

Att det i världen över funnits män med så skev kvinnosyn att dom våldtar sin partner etc är välkänt, utom då i vänsterkretsar i Sverige
Så länge det finns en etnisk svensk våldtäktsman kommer tuggande att pågå hos dessa människor med totalt skev kvinnosyn/demokratisyn.
Sjukdomsinsikt nolla

Det som ogillas är importen av våldtäkare ,vilket dessa med sin skeva kvinnosyn inte tycker är någon big deal, ty valboskapsimporten är viktigare än svenska kvinnors trygghet, snacka om kriminella alltså.
Ni kan gott sitta i samma cell som våldtäkarna, Jinge tex kan ju ta diskussionen med dom 1000000 svenskar som fått nog av detta 2014 ?
Nästa val är det 2000000 som fått nog, festen är slut i Sverige
Bra att du deklarerar ofta vad du står i demokratifrågor

Fotsoldater nämns också dom enda sådan som kan ses i Sverige är dom vänsterfascister som håller på att jobba upp SD:s valsiffror vid SD:s möte, snacka om nyttiga idioter, på valnatten får dom sin "belöning"

Ett stort tack på förhand ,vi ses väl på bloggen på valnatten foliehattar

 
Ingen bild

BC

20 maj 2014 13:26

Här tas det fram ohyggliga bevis på att det förekommer 100 våldtäkter per dag. Dom flesta utan att det grannarna får reda på det. Och du vill fortfarande göra det till en vi och dom fråga?

Du är ju sjuk i huvudet.

 
Ingen bild

Kom ut ur garderoben lille vän

20 maj 2014 13:27

Det är väl jättegulligt att Micke berättar sagor för Conny
Bäst vore väl om Micke håller reda på sin kompis som som dras till SD likt en magnet, falska profeter är bedrövligt
Falsk godhet är ännu mera bedrövlig,t men lögner är bedrövligast av en herrens tjänare dessutom

 
Ingen bild

Det skottet tog på rätt ställe

20 maj 2014 13:30

:=)(=:

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

20 maj 2014 13:32

Om man klickar vidare på länken så står det så här.

"Hälften av sexualbrotten (50 %) har inträffat på allmän plats och knappt en fjärdedel (23 %) har inträffat i en bostad. Det är mindre vanligt att sexualbrotten inträffat på arbetsplatsen eller i skolan (17 %) eller på annan plats (10 %, se figur 3.19) I 63 procent av fallen var gärningspersonen helt okänd för den som ut sattes, i 23 procent en bekant och i 15 procent en närstående person. Sedan 2009 syns en trend med en något lägre andel sexualbrott där gärningspersonen var bekant, och en ökad andel händelser där gärningspersonen var antingen närstående eller helt okänd för den utsatta."

http://www.kvinnojouren.se/ntus-statistik-om-valdsutsatthet

Erfarenheten är att statistik visar långt ifrån vad vissa vill påskina att den visar. Om det beror på okunskap eller agenda låter jag vara osagt.

 
Ingen bild

BC

20 maj 2014 13:32

"Våldtäkare"?
Vet inte om det är pinsamt att läsa din kommentar.. men du kommer väl hyllas som vanligt av dina ignoranta vänner.

Våldtäksmän (den korrekta def av den manliga sorten) tillhör ingen speciell nation.

 
Ingen bild

BC

20 maj 2014 13:35

av dom som inträffade på allmän plats var 63% av okänd.

alltså så är det fortfarande inte 50% som du påstår ... mer åt 25%.

 
Ingen bild

Snart är det val igen

20 maj 2014 13:36

Puss och kram i ljumsken

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

20 maj 2014 13:44

Vänligen förklara hur du får till "den" tolkningen? Jag tror de flesta själv kan läsa sidorna 47-49 och se graferna för att få sig en egen uppfattning.

http://bra.se/download/18.35c681d4143337cb6b29e9/1395068368052/2013_1_NTU

 
Ingen bild

BC

20 maj 2014 13:47

Dom pratar om allmän plats, som var 50% av totalen. Ja?

Av dom på allmänplats så var det 63%. alltså 63% av 50% av totalen.

 
Ingen bild

Hulda mk1

20 maj 2014 13:51

Om inte mitt minne sviker mig, uppmanade Thoralf oss med skärpa att sluta svara på BC,s inlägg.
Min salig far (som nu sitter på ett moln och skådar ned på oss) sa en gång för länge sedan: En idiot kan fråga sådant som inte 100 lärde kan svara på...

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

20 maj 2014 13:53

Visa var det står i texten i undersökningen.

 
Ingen bild

Hulda mk1

20 maj 2014 13:53

Tillägg... Thoralfs uppmaning skedde om mitt minne är rätt, för någon vecka sedan...

 
Ingen bild

BC

20 maj 2014 13:54

Hulda... oj med skärpa!

Klart du inte vill diskutera, du vill ju bara polera skiten du får av throllalf!

 
Ingen bild

BC

20 maj 2014 13:57

Du måste verkligen vara full

Du skrev ju det här själv "Hälften av sexualbrotten (50 %) har inträffat på allmän plats och knappt en fjärdedel (23 %) har inträffat i en bostad. Det är mindre vanligt att sexualbrotten inträffat på arbetsplatsen eller i skolan (17 %) eller på annan plats (10 %, se figur 3.19) I 63 procent av fallen var gärningspersonen helt okänd för den som ut sattes, i 23 procent en bekant och i 15 procent en närstående person."

Den sista meningen pratar om 63 % av fallen i som begicks på allmän plats.!

 
Ingen bild

Allaisverige

20 maj 2014 14:01

Debattera aldrig med en idiot. Han sänker dig till sin nivå och vinner på erfarenhet.

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

20 maj 2014 14:03

Du kan alltså inte visa på var det står uttryckligen och att det gäller för allmän plats är din egen tolkning pga dålig läsförståelse?

 
Ingen bild

BC

20 maj 2014 14:03

Du menar idioten (nemo) som ifrågasätter sin egen text han kopierade 30 minuter tidigare?

 
Ingen bild

BC

20 maj 2014 14:06

Stycket handlar ju om allmän plats!
Du kan ju inte ta in misshandlare om vi pratar våldtäktsmän.

 
Ingen bild

Blåsippan

20 maj 2014 14:13

BC@

Varför måste muslimska kvinnor och barn skyla sig med skynken (stora lakan) mm? Vad händer om de inte skyler sig nere i sina hemländer främst men även i Sverige? Hur ser muslimska män på våra svenska döttrar som klär sig helt annorlunda (lättklätt)?

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

20 maj 2014 14:16

Oh, vad pinsamt detta blev för BC. Se noga hur BC försöker blanda ihop uttrycken och benämningen för att hoppas att någon som är ännu sämre än BC på läsförståelse och att tolka statistik kanske skall gå på det. Dansa pajazzo, dansa.

För ordningens skull, kan jag ju nämna att delen av undersökningen handlar om sexualbrott. Det finns inget specifikt för våldtäkt. Däremot för misshandel, hot mm.

Men återigen. Alla kan själva läsa sidorna 47-49 och se graferna för att få sig en egen uppfattning.

http://bra.se/download/18.35c681d4143337cb6b29e9/1395068368052/2013_1_NTU

 
Ingen bild

BC

20 maj 2014 14:18

Ska du tillföra något i diskussionen blåsippan? Vad har muslimer med att våldtäkter utförs i största delen av en närstående eller bekant.

 
Ingen bild

pelle

20 maj 2014 14:20

Jag måste ha missat något

När det gäller mej så har det ingen betydelse var och om det är en känd våldtäktsman eller en okänd våldtäkts man, det är lika vidrigt för det.

Det viktiga för mej är att utreda om det är en svensk eller en utlänning som gör dessa brott, och det vill jag ha reda på för att jag ska kunna ta ställning till vilket parti jag bör rösta på.

Om det skulle vara som Sd påstår, att utänningar är överrepresenterade när det gäller våldtäkter och övriga brott,,,, vad skulle du tycka om det BC?

Pelle

 
Ingen bild

BC

20 maj 2014 14:25

Pinsamt? För mig? nä... du lägger upp en text och sen försöker du hitta egna lösningar så att det passar dig...

Det står ju i klartext i det du själv la till i din kommentar. men nu ser jag att du har tagit upp HOT. Medans diskussionen har handlat om VÅLDTÄKTER! Det är det här jag menar att ni försöker vinkla till era fördelar. Vi diskuterar en sak och eftersom nemo inte kan vinna så försöker han dra fram annan statistik utan att säga vad den handlar om. HOT är inte VÅLDTÄKT nemo.

 
Ingen bild

BC

20 maj 2014 14:31

Pelle. Du måste ha missat när dom gav ut medmänsklighet. Det viktiga för dig är att skylla allt på invandrarna. Om dom jobbar så tar dom jobben. om dom inte jobbar så tar dom våra skattepengar. Om det är ett brott hitta den lilla i dom som säger att det är invandrare.

Det är människan som gör brottet. inte vart den kommer ifrån.

Tommy zethreus och Guillermo jara... båda var skyldiga. Varför dra ska dem behandlas olika?

 
Ingen bild

pelle

20 maj 2014 14:43

Ska jagtolka ditt svar att även om Sverige har blivit otryggare med brottslighet osv , på grund av invandringen så är det ändå ok med denna invandring? Är det rätt tolkat av mej?

Jag känner medmänsklighet till dom som fallit offer för invandrarnas offer, gör du det BC?

Då förstår du kanske hur jag tänker,,,,, jag värnar om mina egna landsmän, före utlänningar,, så är det bara,, hur tänker du?

Pelle

 
Ingen bild

pelle

20 maj 2014 14:50

Jag såg att jag skrev offer hit o dit, men du förstår nog vad jag menar ändå.

Jag håller inte med om att det spelar ingen roll var dom kommer ifrån, det är jag helt övertygad om att det gör,,,, titta bara hur det är i deras länder,,, kaos kaos och åter kaos, det är just detta vi har fått hit till Sverige.

Pelle

 
Ingen bild

BC

20 maj 2014 14:59

Så du menar att innan 90-talet så fanns det inget våld i Sverige?
Ingen misshandel, inga våldtäkter?
Fotbollsupportens död är alltså invandrarnas fel? Showan som nästan blev dödad av en svensk nazist ska skylla sig själv?

Nä du har en förvrängd syn på mänskligheten.

Vad tror du skulle hända om invandrarna försvann imorgon? Skulle det bli slut på våldtäkter? Skulle alla som är kvar få jobb? skulle det finnas tillräckligt många för att fylla alla jobben? Skulle du ta det jobb som dom allra flesta invandrarna tar för att ge tillbaka till sverige? som städare, diskare, äldrevården etc? Ni fokuserar på att skylla på invandrarna för det hemska som händer i sverige än att försöka förbättra.

 
Ingen bild

alltförsverige

20 maj 2014 15:04

Något som sd-fascisterna aldrig nämner är att våldsbrotten sjunker både i Sverige och hela västvärlden.

 
Ingen bild

Skånepåg

20 maj 2014 15:09

Sluta för H-E att tjafsa med BC. Hans mål är endast att dra ner bloggen till sin egen sandlådedumhetsnivå. Han är med andra ord så f-b dum, att han inte ens begriper hur dum han är.

Låt han skriva vad och hur provocerande han vill, men nu är det mer än hög tid att totalt nonchalera f-skapet.

 
Ingen bild

BC

20 maj 2014 15:11

Så dum att han inte ens begriper hur dum :)

Så det är provocerande att ifrågasätta thoralf påstående med statistik?

 
Ingen bild

Skånepåg

20 maj 2014 15:13

@ alltförsverige

"Något som sd-fascisterna aldrig nämner är att våldsbrotten sjunker både i Sverige och hela västvärlden."

Källa på detta tack och även tacksam för din definition på fascist.

 
Ingen bild

Tjafs

20 maj 2014 15:14

Sluta mata trollet. Ni kommer ingen vart det borde ni ha lärt er. Denna BC är inte en person utan en hel organisation. De är redan avslöjade. Ena stunden riktigt dålig svenska, nästa stund lite bättre o.s.v Låt de här tramsorganisationerna komma med sina påståenden men svara inte.

Låt deras påståenden stå och sluta tjafsa helt enkelt.

 
Ingen bild

Skånepåg

20 maj 2014 15:17

@ Tjafs

Har som tidigare framgått samma uppfattning.

 
Ingen bild

VargMan

20 maj 2014 15:29

Gällande våldtäkter..
Finns ett flertal här som är tvärsäkra på sin sak, utan att backa upp med fakta.
Låt mig presentera BRÅ's egna siffror, som tyvärr bara har data fram till 2001 med i senaste undersökningen från 2005:

Andelar som misstänkts för våldtäkt/försök till våldtäkt (av både barn och vuxna) åren 1997-2001 i olika grupper i populationen. Män födda 1945-1981.
Båda föräldrarna födda i Sverige..
0,9 av 1000 personer
Ena föräldern född i Sverige..
1,3 av 1000 personer
Båda föräldrarna födda utrikes..
1,7 av 1000 personer
Själv född utrikes..
4,3 av 1000 personer

Överrisker att vara registrerad för våldtäkt/försök till våldtäkt (av både barn och vuxna) bland män i olika grupper jämfört med män som är födda i Sverige av två svenskfödda föräldrar.
Båda föräldrarna födda i Sverige..
1 ("riktvärdet")
Ena föräldern född i Sverige..
1,5
Båda föräldrarna födda utrikes..
2,0
Själv född utrikes..
5,1

Vad gäller att vara registrerad för brott (OBS, alltså brott överlag, EJ enbart sexualbrott), så är detta ett axplock (andel av populationen):
Båda föräldrarna födda i Sverige.. 5%
Nya EU länder.. 11,4%
Övriga Europa inklusive Turkiet..13,2%
Östasien.. 5,2%
Nordafrika.. 23,3%
Västasien..18,8%
Södra Centralasien..15,8%

Detta är tyvärr den senaste fakta som jag finner. 13 år gammal data..

 
Ingen bild

BC

20 maj 2014 15:32

Nä nu har ni fel igen... Jag är bara BC.
Alltförsverige, j och ahonen är andra individer.

Men ni kan ju be Alffsson kan faktiskt bekräfta sådant. Han kan se att jag skrivit från en enda ip-adress. att dom andra skriver från andra ip-adresser.

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

20 maj 2014 15:34

Jag tror faktiskt det är bra att sätta lallarna på plats emellanåt. Glöm inte bort alla som läser den här bloggen utan att kommentera. För många är det första steget till att förstå. Så var det för mig.

Det som övertygade mig var att se alla som kunde hänvisa till källor och rapporter samt vad som döljde sig bakom tidningsrubrikerna som öppnade ögonen för mig. Jag följer alltid dit förnuftet leder mig.

Jag önskar bara att BC kunde höra hur jag sitter och skrattar åt honom, inte åt hans nesa, utan hur han försöker dölja sin blunder och inkompetens. BC visar med all tydlighet vilken ynklig debattör han är som inte kan ge motståndaren rätt när han själv har gjort bort sig totalt. LOL

 
Ingen bild

BC

20 maj 2014 15:35

Vargman... källa på det? länk.

 
Ingen bild

BC

20 maj 2014 15:38

Men nemus... Du visade upp fel fakta. HOT och VÅLDTÄKT är inte samma sak. Vart är blundern? Att jag tog fram statistik på våldtäkter och du envisades med att visa annan information?

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

20 maj 2014 15:47

Mer humor på hög nivå. Du lurar ingen som orkar kopiera länken och scrolla ner till sidorna som anges. Vi tar det en gång till.

Alla kan själva läsa sidorna 47-49 och se graferna för att få sig en egen uppfattning.

http://bra.se/download/18.35c681d4143337cb6b29e9/1395068368052/2013_1_NTU

 
Ingen bild

BC

20 maj 2014 15:56

och här kan ni läsa hur kvinnojouren har tolkat det:
http://www.kvinnojouren.se/statistik

 
Ingen bild

Hulda mk1

20 maj 2014 16:08

Sluta mata trollet BC.

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

20 maj 2014 16:10

Den säger inte heller det du påstår.
Är det inte lika bra att du gråter en skvätt så kanske det känns bättre sen?

 
Ingen bild

pelle

20 maj 2014 16:13

Bc
Om vi blev av med alla invandrare i Sverige, och tog hem all svenskar som jobbar i Norge, så tror jag att det inte skulle bli några som helst problem, du måste ju komma ihåg att invandrarna oxå tar del av skolor brandförsvar poliser sjukvård osv, så jag tror att det skulle gå jättebra att klara sej utan dom.

Vad det gäller att ta såna jobb som invandrarna tar så är det ju så att svenskar får helt enkelt ta dom, annars ingen mat på bordet, så enkelt är det.

Det fanns tex våldtäkter på nittiotalet men dom har ökat i takt med invandringen, och för mej är det inte intressant att få hit mer V den varan.

Jag har för mej att Sd inte tycker att vi ska slänga ut alla invandrare utan dom vill visa ut såna som har gjort grova brott, det tycker jag är helt ok.

Jag frågade dej förut om vad du har för idéer om offren till invandrarbrott, känner inte du något ansvar för dom, du som är för invandringen?

Pelle

 
Ingen bild

BC

20 maj 2014 16:13

Ehh jo... 75% av dem som blev våldtagna var bekant med gärningsmannen. Står där klart och tydligt


Hulda vet du vad ett troll är? Fast klart om jag får dig att blir sur med mina kommentarer så visst. då har du rätt, för dig är jag ett troll!

 
Ingen bild

BC

20 maj 2014 16:21

Varenda nationalekonom motsäger dina påståenden just nu. Plus ska du tvinga folk att ta jobb dom inte är utbildade till?

Betyder att jag är för invandring att jag är ansvarig för det som vissa invandrare gör? blir du ansvarig för nazisters brott för att du är emot invandring?

 
Ingen bild

BC överfallsvåldtäckarnas ombudsman på nätet

20 maj 2014 16:22

Tjofaderittan

 
Ingen bild

trollllllllllll

20 maj 2014 16:22

Sluta mata trollen för jesse namn.

 
Stefan K

Stefan K

20 maj 2014 16:23

"En majoritet av det svenska folket tycks dock tro på Michael Anefur och hans kollegor i 7-klövern."
Nej, det gör de ej. Åtminstone inte om det gäller tiggeri, där 56% av svenska folket vill förbjuda detta.
Möjligen när det gäller migration, men verkligheten lär hinna ifatt också dem.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Ann

20 maj 2014 16:24

Jag tänker såhär. Klart det finns våldtäcksmän i alla grupper, även invandrare från ex muslimska länder. Men! Det finns hedliga och bra personer i de här länderna oxå. Och behöver de hjälpe för att ex krig råder i deras land så tycker jag att vi ska ta emot dom iaf. Bara för att vissa är idioter ska inte det straffa de som är bra! Samma gäller för de arbetslösa och för sjukförsäkringen. Det är en högerpolitik som jag inte gillar, för mig blir det väldigt egoistiskt att tänka så..

 
Ingen bild

BC

20 maj 2014 16:26

hahahaha
Hulda!
"BC överfallsvåldtäckarnas ombudsman på nätet
Tisdag 20 maj 16:22
Tjofaderittan"

Det där är klassisk trollning :)

 
Ingen bild

Lena

20 maj 2014 16:27

@BC 10.48
"Varför känner du inte lika mycket sympati för de 95% som de 5%? Jag tycker våldtäkter är fruktansvärda, men jag har svårare att förstå kvinnor som stannar i förhållanden där mannen ger sig på dem. Kan inte förstå varför de inte avslutar förhållandet. Det finns också tjejer som själva bär del av ansvaret såtillvida att de kanske kunnat förhindra det inträffade genom ett annat uppförande. Vi har alla ansvar hur vi uppträder.
De som däremot blir överfallsvåldtagna har absolut ingen skuld alls. Vetskapen om att det sker överfallsvåldtäkter gör också att jag måste förhålla mig till det - det begränsar mitt liv!För 30-35 år sedan kunde en kvinna faktiskt gå genom Stockholm stad kl 03 utan att vara rädd för överfall.(Jag vet det för jag levde där då). Idag törs man inte åka ensam i taxibil. Så därför är min sympati större för denna grupp.

 
Ingen bild

Vad är en nationalstat egentligen

20 maj 2014 16:27

Ann : Hur många grannars räkningar betalde du förra månaden
Om ingen ja då har du fel värdegrund och är nazist

 
Ingen bild

BC

20 maj 2014 16:28

Ann.. Det går inte att resonera med dessa personer... Dom ser bara vad thoralfs matar dom. och sen är det alltid invandrarnas fel. Jag har hållt på hela dagen men inte kommit någon vart.

 
Ingen bild

Mathias

20 maj 2014 16:30

Thoralf.
Grym blogg som vanligt. :-)
Jag tänkte bara på om du reflekterat över dessa Romer och hur de tar sig hit. Om vi utgår från att de verkligen är fattiga som media säger.
HUR har de råd att åka hit? Det är över 200mil. Sen är det vägtullar på sträckan hit. Det är en ansenlig summa för att komma hit.
VARFÖR Sverige? Varför inte Tyskland som de ändå måste passera. Är man fattig borde man rimligtvis välja det första bästa landet med hög levnadsstandard.
Kommer husvagnarna från Rumänien också? Eller har de köpt de här? I så fall för vilka pengar då en husvagn i mediokert skick kan kosta många tusen kronor.
Om de nu skulle skicka hem större delen av sina pengar till sin familj, hur gör de detta i så fall?
Detta är frågor jag gärna skulle vilja ha svar på från media, så du får gärna nysta i detta om du känner för det. :-)

 
Ingen bild

BC

20 maj 2014 16:33

Lena
1. Lär dig avsluta citaten oxå. blir lättare att läsa.
2. Skyller du vissa våldtäkter på offren?
" Det finns också tjejer som själva bär del av ansvaret såtillvida att de kanske kunnat förhindra det inträffade genom ett annat uppförande. Vi har alla ansvar hur vi uppträder. "
Ursäkta men det var det jävligaste. Vilka tillfällen ska offret skylla sig själv?

 
Ingen bild

När dom är etniskt svenska

20 maj 2014 16:38

Såklart

 
Ingen bild

alltförsverige

20 maj 2014 16:51

Kul att det finns några kloka människor här bland alla fascisterna. Tack!!

 
Ingen bild

SDare

20 maj 2014 17:01

Här har det helt spårat ur. Förstår om Thoralf börjar moderera, eller helt enkel endast kör med monolog.

 
Ingen bild

Svenska folket har fått nog därför växer SD

20 maj 2014 17:01

Ja det är du och ett par till som är totalt ubersmarta

 
Ingen bild

Skånepåg

20 maj 2014 17:09

@ alltförsverige

"Kul att det finns några kloka människor här bland alla fascisterna. Tack!!"

Min fråga är fortfarande obesvarad här i tråden beträffande vad du avser med en fascist. Du använder uttrycket på nytt utan att först besvara min fråga vad du menar med fascist, vilket visar att du inte har en aning om vad det är du pratar om.

 
Ingen bild

Skånepåg

20 maj 2014 17:18

@ SDare

Hoppas att han får tid senare i höst att förhandsmoderera så att vi slipper allt det trams som trollen nu håller på med. Undrar vad de har i timmen från något håll? Minns inte minsta lagliga timpeng, men lär ligga någonstans mellan 120 till 140 i timmen.

 
Ingen bild

bonnläpp

20 maj 2014 18:17

Om alla ger sjutton i att svamla med dem så försvinner de. Dock fortsätter en del in i evigheten att diskutera saker som inte är intressanta.

Sluta helt enkelt att mata trollen och de måste söka mat någon annanstans.

 
Ingen bild

Tobbe S

20 maj 2014 18:18

@alltförsverige. Ber att få påminna om att fascismens grundare Benito Mussolini var journalist, syndikalist och socialist. Det var ur de två sistnämnda lärorna han hämtade idéerna som skapade det italienska fascistpartiet. Marx och Engels skrifter har fått många skrämmande tillämpningar. Fascitiska partiet är en och Nationalsocialistiska Arbetarpartiet en annan.

 
Ingen bild

alltförsverige

20 maj 2014 18:20

De som önskar förbättra sin kunskap om fascismen rekommenderar jag Henrik Arnstads bok "Älskade fascism". Den belyser ideologin, den historiska bakgrunden och nuläget. Trevlig läsning!!

 
Ingen bild

Kurtan

20 maj 2014 18:24

Har en "genial" lösning på tiggaproblemet, ja det är ett stort problem, som även kan tillämpas på de 95 procenten av invandrare som inte är flyktingar utan söker sig hit för ekonomiska skäl!

Alla "do-gooders" samt "godhetsapostlar" till vänsterfolk och "miljöMUPPAR" skulle enkelt kunna ta sitt pick och pack samt flytta till t.ex Rumänien samt länderna i melleöstern och nordafrika och hjälpa dessa människor med sina ekonomiska medel samt jobba för dem naturligtvis helt gratis...

Då har vi slagit två flugor i en smäll eftersom de får hjälp utan att behöva åka genom ett otal länder samt betala rut 100 000 kronor för att komma till världens naivaste land.

Vänsterfolk anser tydligen att de inte kan sköta själva eftersom de tydligen anser dem okapabla och mindervärdiga att ta hand om sig själva (ren rasism)och måste ha hjälp från dessa högtstående individer...

Vi slipper då både massinvandringen, tiggare samt verklighetsfrånvända "godhetsapostlar" som är på god väg att totalt förstöra det en gång för inte så länge sedan tryggaste landet i världen Sverige!

Glöm inte att ta med er alla (så gott som) journalister, kulturarbetare samt 7-klöverpolitiker.

Snart två vikiga val!
Choose Wisely!


 
Ingen bild

Givakt

20 maj 2014 18:51

@alltförsverige, haha pansargeneralen som ljuger värre än en meteorolog. Gå gärna hit och läs om pansargeneralens lögner.

Epitetet pansargeneral fick han när han ljög om sin militärtjänst. Inte mycket sanning den mannen klämmer ur sig.

https://www.flashback.org/t2022139

Läs om en av de största lögnarna som fått plats på Södertörns högskola.

 
Ingen bild

Ördög

20 maj 2014 18:51

>>> alltförsverige

Henrik Narrstad är en mytoman, charlatan, propagandanisse och narcissist av värsta slag. Hans lögnaktighet och inbilskhet, hans oförmåga till att sätta historiska händelser i deras respektive sammanhang, hans sjukliga benägenhet att dela in historiens aktörer i goda och onda - allt sådant behandlas i bland annat denna innehållsrika tråd på Flashback.

https://www.flashback.org/t2022139

 
Ingen bild

alltförsverige

20 maj 2014 18:53

@Givakt
Jag märker att du inte har läst boken, den var väl för svår för dig!!

 
Ingen bild

Givakt

20 maj 2014 19:11

@alltförsverige, haha blåst. Ördög hittade ännu mer färska epitet på pansargeneralen. Har ni på Expo rabatt på boken?

Vem trodde du att du lurade? Enklare om du sparkar dig trött min vän.

 
Ingen bild

Tony

20 maj 2014 19:35

Det kändes djävligt skönt idag, när vi 8 personer här
längst ner i söder stegade in i vallokalen, och samtliga
lade våra röster på SD.Har talat med flera andra som
tänker göra likadant. Det ska bli skönt när valresultatet
presenteras, så vi får täppa igen truten på dom
likriktade kommunisterna B C och alltförtsverige.


 
Ingen bild

pelle

20 maj 2014 19:48

Bc
Menar du att jag är nazist för att jag inte vill ha invandring? Detta är en rak fråga till dej, och jag räknar med ett svar ,

Och varför tycker du att det inte går att resonera med tex mej?

Och vad har det med saken att göra om våldtäktsmännen känner sina offer.

Jag har ställt andra frågor till dej , men du svarar ju inte, då är det ju svårt att resonera tycker jag.

Ann , jag tycker att du har vettiga idéer i ditt tyckande, om jag frågar dej så här, Sd vill visa ut grovt kriminella invandrare,vad tycker du om detta?

Jag har inte några problem med att resonera med dej BC , då måste du svara på mina frågor, och inte dra fram nazistkortet när det kör ihop sej för dej.

Pelle

 
Ingen bild

pelle

20 maj 2014 19:55

Arnstad

Det var ju han som påstod att Sd var rasister, genom att han läste mellan raderna i Sd, s partiprogram.det finns inte ord så grova att beskriva den människan.och jag vet inte men vad lever han av? Är det vi skattebetalare som finansierar honom, är det någon som vet?

Pelle

 
Ingen bild

Ann

20 maj 2014 20:29

BC
Tack för din uppmuntran :)

Jag är lite kluven där. Men ingen svensk medborgare oavsett bakgrund ska ju utvisas oavsett brott. De som fått uppehållstillstånd och begår riktigt grova brott, kanske. Jag är inte tillräckligt insatt i hur processen går till. Men de som inte fått asyl än, och begår ett grovt brott, de ska på nått sätt straffas extra. Eventuellt hem igen, de är ett förtroende de brutit då. Men de måste få en anpassningstid. Asså de e en svår fråga tycker jag. Beror på omständigheter oxå.

 
Ingen bild

pelle

20 maj 2014 20:49

Ann
Moget och ett ärligt svar.

Om jag får bestämma så är du jätte välkommen till thoralfs blogg, även om vi kanske inte tycker lika så är du saklig och ärlig när du resonerar.

Jag tycker det är bra att ventilera sina åsikter med lite fakta osv, utan att man behöver kalla varandra för en massa saker.

Bra Ann!

Pelle

 
Ingen bild

Stundtahl

20 maj 2014 20:51

”Sweden goes insane” -I betraktelse av inlägg under denna bloggpost är jag närmast övertygad att substantiv (insanity) ligger nära..
-Nontheless så har iaf vi -10 vänner- nu förtidsröstat för SD i Europavalet....vi kände oss alla tillfreds med vårt val.


 
Ingen bild

Niklas R

20 maj 2014 21:00

@Ann
Det finns ett talesätt: Den som inte är socialist när hon är i tjugo-års-åldern har inget hjärta. Den som inte är konservativ när hon är i trettio-års-åldern har ingen hjärna.

Jag kan hålla med om att Sverige ska hjälpa krigsflyktingar. Men bara ca. 1500-2000 av de 55000 asylsökningarna som Sverige hade förra året var konventionsflyktingar. Med andra ord, en överväldigande minoritet.

Dessutom måste man ha i åtanke att endast de som har pengar och kontakter, vanligtvis företagare eller kriminella, har råd att ta sig ut ur krigsområden. De vanliga människorna blir kvar.
Därför ska vi, för de oskyldiga medborgarnas skull, hjälpa dem i närområdet med riktiga husläger, sanitet, mat,ordning och reda, så de slipper sälja sina döttrar till rika araber för att de skall kunna överleva. Den miljon ETT "ensamkommande flyktingbarn" kostar de svenska skattebetalarna skulle kunna hjälpa 5 000 människor i närområdet. Förra året fick vi "äran" att ta emot 4 000 "ensamkommande". Det innebar att vi kommer att bekosta detta med ca 4 miljarder, bara för förra året.
För dessa 4 000 000 000 skulle vi kunna hjälpa alla syriska flyktingarna i närområdet.

För hur du än vrider och vänder på det så är det pengarna som styr i slutändan. Sverige måste låna pengar från utlandet för att ha råd med den massinvandring våra politiker håller på med idag. 140 miljarder förra året, kommer säkert att gå upp till 200 miljarder i år.
Du kan bara börja titta på din egen ekonomi, hur skulle den fungera om du varje månad var tvungen att låna till ca. en fjärdedel av alla din utgifter, varje månad. Hur länge skulle du klara av det?

Så även om man vill vara snäll och hjälpa alla så kan man inte göra detta utan att förgöra sig själv till slut.
Vad blir nästa steg för regeringen om den insisterar på att upprätthålla denna massinvandring? Sälja LKAB? Sälja Sveriges naturtillgångar? Våra älvar? För evigt, allt bara för att kunna försörja utländska medborgare under ett år i Sverige?
Sen då, vad skall vi göra då? Börja sälja av land till våra grannländer?

Det håller inte.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

20 maj 2014 21:06

Nicklas R , hur sant som helst !

 
Ingen bild

Ann

20 maj 2014 21:09

Tack Pelle. De där hatandet och respektlösheten bara för att en tycker olika är inte bra. Bort med skällsorden, fördomarna och hatet för oliktänkande.

Själv tänker jag rösta på Fi i båda valen, de har samma åsikter som jag och samma grundidé. Men jag är ändå här inne, för att ta reda på mer, vad tycker vi lika och vad tycker vi inte lika. Jag är nyfiken och jag har empati, vilket gör att jag kan sätta mig in i hur andra tänker och resonerar. De tror jag är viktigt om en debatterar, för att behålla respekten. :)

 
Ingen bild

Ann

20 maj 2014 21:17

Själv är jag 27 så har väl inte kommit dit än då. Men kan du inte se det som en investering då, kulturellt och ku skapsmässigt? Dessa som är lite rikare då har ju säkert nå form av utbildning som vi kan ha nytta utav? Sen är det endel som fly pga politiska brott i hemlandet, att de blir straffade för oliktänkande om de åker tillbaka, de kan vi ju inte hjälpa där?

 
Ingen bild

Farbror Fredde

20 maj 2014 21:19

"Mathias
Tisdag 20 maj 16:30
..-
Jag tänkte bara på om du reflekterat över dessa Romer och hur de tar sig hit. Om vi utgår från att de verkligen är fattiga som media säger.
HUR har de råd att åka hit? ...
VARFÖR Sverige? Varför inte Tyskland som de ändå måste passera."

En del romer testar Tyskland och en del av dem stannar. De trivs t ex bättre i "sossiga" landsdelar än i konservativa, där de inte blir tillräckligt bra bemötta av polis och myndigheter. Men kolla Duisburg (i den traditionellt s-styrda toleranta delstaten Nordrhein-Westfalen)! Där finns det massiva problem.

 
Ingen bild

bonnläpp

20 maj 2014 21:25

@Ann, ett parti som eldar upp 100.000 istället för att hjälpa fattiga måste vara ett tramsparti. Ett feministparti som inte ställer upp för kvinnorna i världen som är utsatta måste vara ett tramsparti.

Mindre än 1% blir valresultatet garanterat.

 
Ingen bild

Ann

20 maj 2014 21:31

Bonnläpp
De fick pengarna av samma förening som skicka in nallar med flyg över vad de nu var. Kommer inte ihåg va de heter, men fi fick dom på ett villkor, att de elda upp dom. Och jag håller inte med om allt de gör, men de ligger närmast i mina värderingar. Jag tycker de vore bra om de kom inte, om inte annat för att alla de andra partierna känner av trycket och lyfter sina feministiska frågor. Precis som miljöpartiet gjorde för miljön när de kom in :) och de ställer upp för kvinnor i världen, de är lixom därför de vill vara med i EU.

 
Ingen bild

Mats (ateist)

20 maj 2014 21:35

Lite roligt endå att ni i SD är så patriotiska och hemlandsvurmande, men när det gäller andra människor, har ni inbillat er att dom ger upp sitt land och många av sina vänner, så fort dom bara får chansen. ( för vad då) jo dom gör det med glädje för att sitta i svenska getton och lyfta bidrag.

Jag kan bara anta, att med den fosterlandskänslan, ni antar att andra nationaliteter har, så lämnar ni väl Sverige först i en krigssituation.

 
Ingen bild

Hulda mk1

20 maj 2014 21:41

@Mats(ateist).
De skickar också hem miljarder till släktingar i hemlandet. Miljarder. Som de istället borde konsumera i Sverige.Miljarder som borde ingå i statistiken över biståndet...
Jag lämnar inte Sverige i en krigssituation. Då agerar jag... Hårt.

 
Ingen bild

VargMan

20 maj 2014 21:49

De som läser kommentaren som Niklas R lämnat och efter det FORTFARANDE stödjer nuvarande invandringspolitik, de är de verkliga rasisterna, de som har ett extremt cyniskt sätt att se på människor, som utan att blicka eller beröras låter miljoner leva i misär istället..
Ann.. Så vi ska alltså härbärgera 4000 individer, istället för att ge mat åt 3-4 miljoner människor så de slipper svälta i ett helt år, för att det eventuellt kan komma de med kompetens hit?
Är det ungefär så dina tankar går? Ursäkta, men du har isf noll empati.
Jag har spanat in Fis politik. Slogs av att det bara är nedskrivna önskningar, lite som en lista till tomten. De har ingen ekonomisk politik för sina önskningar, och kan eller ska därmed inte tas på något som helst allvar. De som kastar bort sin viktiga röst på ett parti utan lösningar, ja det är ju deras demokratiska rätt att göra det..
Deras motbjudande sätt att se på små barn som sexuella objekt fick det att nästan vända sig i magen på mig, samt att de är för en extrem diskriminering.. Men visst, gillar man sådan extremism så får man ju det, så länge man inte gör det i praktiken och blir kriminell..

Ge mig de där fyra miljarderna istället för att bekosta allt för de 4000 individerna. Med de skulle jag hjälpa pojkarna i Pakistan som annars blir våldtagna och mördade samt flickorna i Bangladesh som i mycket ung ålder kidnappas som sälj för 15:- "ligget" och som tvingas äta hormoner för att få bröst så tidigt som möjligt.
Det går kanske emot alla de principer som ni pådrivare av nuvarande invandringspolitik står för, den där ni är mot att ge så många som möjligt hjälp/chans att överleva.. Men om jag skulle kunna rädda livet på 100 000 barn, är det fortfarande fel? Vill gärna att någon sakligt förklarar det..
Och nej man kan inte göra båda sakerna för samma pengar.. Prioriteringar MÅSTE alltid göras..

 
Ingen bild

Tobbe S

20 maj 2014 22:05

@Mats (ateist). Vi översätter det du skriver på Wilhelm Mobergs "Utvandrarna". Gav de upp sitt land och sina nära av skräck eller p g a förföljelse? Eller gav de sig av till ett land som flödade av mat, goda skördar och bördig jord?

 
Ingen bild

Mats (ateist)

20 maj 2014 22:15

Hulda
Som vanligt kan man tycka vad man vill, men efter att jag betalt skatt på mina pengar har inte du eller någon annan, ett skit med att göra, vad jag gör med mina pengar.

Var det 17miljarder!?, så blir det per miljon invandrare 1400 spänn i mån. Det är 1 1/2 inköp på pokern på Cosmopol eller ett ciggaretberoende. SKATTADEPENGAR. Om man inte VILL tro något annat.

Tobbe
Dom svalt. Dom lämnade inte frivilligt.
Enligt SD, var det dom rika och kriminella som for

 
Ingen bild

bonnläpp

20 maj 2014 22:18

@Ann, snälla, miljöpartiet kom in i riksdagen på en lögn, säldöden. Du vet så lite om vad du pratar om, tycker istället att du skall ta och fundera på vad du håller på med.

Det var Benny Andersson, ABBA, som skänkte pengarna. Pengar man eldar upp istället för att ge dem till fattiga.

Det är skrämmande att personer som du, som vet så lite får rösta.

 
Ingen bild

Thoralf A

20 maj 2014 22:26

Jag vädjade! Mata inte trollen.

Tydligen är det ett antal som inte begriper eller skiter i vad jag vädjar om.

Att BC, Allt för Sverige och andra troll struntar i min vädjan är väl väntat men att ni andra fortsätter mata trollen begriper jag inte.

BC ljuger om sitt IP-nummer han kommer alltid in med olika IP-nummer. Det gäller för övrigt flera andra.

Jag kommer o fortsättningen radera alla deras kommentarer oavsett om de är relevanta eller inte.

I diskussion med dessa troller leder inte framåt utan snarare bakåt!

Jag stänger därmed denna sorgliga tråd!

 
Ingen bild

Ann

20 maj 2014 22:36

VargMan
Varför kan vi inte göra både och?
Att stifta lagar i EU som är humanistiska och som bygger på grundläggande rättigheter för alla oavsett kön och sexualitet, fri abort, skydd mot prostitution osv. EU är ju en väg i för det. Att rösta in ett parti som står för dessa värderingar är viktigt tycker jag. SD är EU kritiska har jag förstått, hur tänker ni då?

Sen så kan inte fi göra en budget, alla jobbat ideellt och de får inget partistöd så de finna inga pengar till de. Men det betyder inte att de är oseriösa för det.

Sen det där med sexualundervisning för 6-åringar har du nog missuppfattat. Det är inte meningen att de ska vara samma sort undervisning som till en tonåring såklart. Den ska vara anpassad efter barnens ålder och handla om basic saker som att det är okej att vara kär i vem som, lite genustänk, allas lika värde osv.

 
Ingen bild

Göta

20 maj 2014 22:43

Mats (ateist) skrev: "Som vanligt kan man tycka vad man vill, men efter att jag betalt skatt på mina pengar har inte du eller någon annan, ett skit med att göra, vad jag gör med mina pengar."

2013 skickades 17,6 miljarder till hemländerna. En stor del, kanske över hälften eller ännu mer av dessa miljarder är inte pengar som var och en av dem har jobbat ihop själva här, utan bidragspengar. Alltså våra skattepengar. En viss del av de skickade pengarna går till terroristgrupper som t.ex Boko Haram (en nigeriansk islamistgrupp), eller al-Shabab (en militant somalisk terroristgrupp), eller al-Qaida (radikal militant islamistisk terroriströrelse som strider i flera olika MENA-länder).

Jag anser inte att en enda krona av mina skattepengar ska gå till några terroriströrelser.

 
Ingen bild

Ann

20 maj 2014 22:44

Bonnläpp
De va inte Benny som skänkte pengarna. Min källa kommer långt inifrån Fi, en person som va med när detta hände. Har du hört Benny Andersson säga detta eller?

Miljöpartiet kom in för att folk ville se en förändring på miljön, sen spelar de ingen roll vilken fråga som betydde mest.
Och så va det det där med respekten för oliktänkande och en trevlig attityd i diskussionen.

 
Ingen bild

Tobbe S

20 maj 2014 23:02

@Ann. Jag kan inte komma på *en enda lag eller bestämmelse som gör skillnad på man eller kvinna. Vet du någon, så får du gärna ge mig en länk till den lagen.
*ett undantag kan jag komma på, det om skydd av anställning vid graviditet.

 
Ingen bild

Ann

20 maj 2014 23:15

Tobias
Lagar kanske var fel ordval av mig. De jag menar är att Fi kan trycka på för ett mer jämställt Europa på ett annat sätt än vad andra partier bryr sig om.

Till ex SD. Vad vill ni göra för jämställdheten i EU. För HBTQ-frågor, alla människor lika värde, för abortfrågor, prostitution? Ni är ju kritiska till EU, så varför ska jag rösta på er då?

 
Ingen bild

Thoralf A

20 maj 2014 23:47

Ann

Anser du att t.ex Portugal och Irland skall bestämma över abortlagstiftningen i Sverige?

 
Ingen bild

Tobbe S

21 maj 2014 00:47

@Ann. Jag vill påstå att män och kvinnor är jämställda i Sverige. Det är 18% av vår tillgängliga tid under tiden som vi har små barn som hela trätan handlar, för redan nu disponerar en heltidsanställd själv över 82% av sin tid. D v s vi tillbringar 18% av vår tid på jobbet och det är fördelningen av de 18 procenten som lagstiftare och mediafolk träter (ska vi vara hemma 91% båda två, för rättvisans skull?). HBTQ skulle nog fara väldigt illa i ett samhälle reglerat av koranlagar. Abortlagstiftningen är 46 år gammal och skrevs utfrån vad som gällde, om för tidigt födda, ca 1973. Kanske vore en översyn på tiden. Vad vuxna människor gör i sängen och hur de gör det och om de mutar varandra på ena eller andra sättet är inget som lagen/politikerna har med att göra. Vill du ha EU's syn på prostitution?

 
Ingen bild

joffe

21 maj 2014 05:25

Tack för Pat Condells sanningar.

Varje svensk politiker och journalist skulle tvingas att lyssna till denna youtubare som Thoralf lagt ut härovan.

LYSSNA LÄR OCH GÖR NÅGOT ÅT SITUATIONEN. - ISBERGET I SIKTE...

 
Ingen bild

bonnläpp

21 maj 2014 06:01

@Ann, din källa ljuger. Du är lurad och det kommer att visa sig på söndag. Miljöpartiet kom in i riksdagen på en lögn, varsågod:

http://fof.se/tidning/2004/4/saldoden-del-i-global-smitta

Om du tror att du lurar någon är det bara förvillade tonåringar som inte förstår bättre.

Därmed avslutar jag den här ensidiga diskussionen och konstaterar att jag hade rätt när jag påstod att det var Expo som försåg bloggen med knäppgökar. En organisation som består bl. a av mordbrännare och misshandlare.

 
Ingen bild

Ann

21 maj 2014 07:03

Thoralf
Nej, de är ett fåtal länder i EU som är emot Abort, bla Malta och Irland. EU har möjligheter att trycka på för bättre abortlagar i dessa länder. Jag ser verkligen ingen risk med att de skulle kunna bli tvärt om.

Är det ingen av er som är tillräckligt insatta i SD så ni kan svara på mina frågor?

 
Ingen bild

Thoralf A

21 maj 2014 08:29

Ann

Om EU får bestämma över abortlagstiftningen så kommer gränsen gå vid 12 veckor istället för 18 veckor. Något jag inte har något emot.
Men jag anser att abortlagstiftningen är en nationell fråga och inte en fråga som EU har något att göta med.

 
Ingen bild

Eva

21 maj 2014 10:42

@ Ann
http://www.svt.se/opinion/feministiskt-initiativ-slipper-kritisk-granskning
http://www.aftonbladet.se/debatt/debattamnen/jamstalldhet/article18919623.ab

 
Ingen bild

Niklas R

21 maj 2014 11:59

@Ann, Tisdag 20 maj 22:36

"Varför kan vi inte göra både och?"

För vilka pengar då?

Vad skall vi välja bort mer?
Avskaffa välfärden för etniska svenskar? Det borde nog spara ett tjogtal miljarder.
Svenskarna kan ju betala sin egen skolgång, sjukvård, hemtjänst, vårdbesök. Det har de ju råd med, de är ju så rika.
Och eftersom de är rika så kan vi ju höja skatten också, de har uppenbarligen för mycket pengar att röra sig med.

Då kan vi hjälpa ALLA som vill komma hit och ALLA som behöver hjälp i flyktinglägren runt Syrien. Är du beredd att stå för den politiken?

Dessutom, du tycker att länder som förtrycker sina medborgare för att de har en annan åsikt än makten ska Sverige ge asyl till.
Då får jag fråga: Är du medveten om att bara i år har två personer dömts av svenska domstolar för åsiktsbrott?
De har alltså dömts för att de uttryckte en åsikt som staten inte godkänt. Den ena fick fängelse, men han undgick att bli inspärrad på en rättspsykriatiskklinik, och den andre fick "bara" dryga böter.
Enligt dig är alltså dessa personer asylberättiga i andra civiliserade länder.

 
Ingen bild

Lena

21 maj 2014 20:48

@Ann
När det gäller HBTQ frågor så har jag inget emot att andra människor har andra sexuella preferenser än vad jag har. MEN jag vill absolut inte att något parti kommer och SKRIVER MIG PÅ NÄSAN om HBTQ-personers förträffligheter och att jag ska känna mig pressad att gilla detta. Jag gillar det inte, det är något som helt enkelt inte intresserar mig/ t o m äcklar mig en del (t ex skäggiga damen som vann eurovisionsschlagern. I den frågan är jag konservativ. I andra fall är jag liberal.
Jag anser också att män o kvinnor har samma möjligheter i Sverige och att jämställdhet i stort råder. Det som däremot inte fungerar bra idag är att unga kvinnor idag lider av det hårda samhällsklimatet som råder. Jag tror att även män lider av det men att det inte visas upp på samma sätt. Hörde någonstans en slogan som jag fastnat för som stämmer överens bra på min uppfattning: "Feminismen skapar galna kvinnor och oansvariga män". Tycker mig se mycket av samhällsutvecklingen i det ljuset. Därmed inte sagt att vi inte ska ha jämställdhet och samma rättigheter/möjligheter. Men feminismen idag är extrem och bisarr och galen. Idag behövs inte mer feminism - det behövs mer tilltro till varandra för att den vägen överbrygga de dumheter som speglas mellan män o kvinnor. Det går inte att slå varandra på käften för att få fred mellan könen.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se