thoralf

Direktlänk till inlägg 23 april 2016

GAMLA NYHETER BLIR NYA NYHETER I PK-MEDIA

Av Thoralf Alfsson - 23 april 2016 07:40

MP%20kan%20ha%20infiltrerats%20av%20islamister


Nu svämmas Facebook över med bilder på mp-politiker som gör diverse tecken som visar att de sympatiserar med muslimska brödraskapet. Det råder väl knappast någon tvekan om att dessa muslimer använder Miljöpartiet som en plattform för en helt annan agenda. Något som jag och många andra varnat för under många år men vi har då blivit kallade islamofober och uthängda av Expo och Inte rasist men. Nu är det dock väldigt tyst från dessa sajter.


Detsamma gäller inom sociaaldemokraterna. Nu väntar jag på samma avslöjanden och samma typ av bilder på socialdemokrater. Jag är helt övertygad om att dessa bilder även finns där.


Jag vet inte vem som har upphovsrätten till bilderna, därför lägger jag endast upp länkar till bilderna.


Bild 1


Bild 2


Bild 3Bild 4


Bild 5


Bild 6PS


Lyckades fotografera en Brushane igår kväll. 


  
ANNONS
 
Ingen bild

Hasse

23 april 2016 08:39

Länkarna 2-6 leder till samma ställe, vilket kanske inte var meningen. Misstänker att det snart kommer att ske en viss tillnyktring i Sverige.

 
Ingen bild

Rune

23 april 2016 08:44

Nu väl ändå tvunget att Miljöpartiet slängs ut från Regeringen?

 
Ingen bild

Pepparholm

23 april 2016 08:52

Nu borde de som tidigare dömts av DO att betala skadestånd för dispyter om handskakning kunna begära pengarna tillbaka.

 
Ingen bild

Gigolo

23 april 2016 09:03

Och ikväll ställer Marcus Birro in ett framträdande hos Sverigedemokraterna i Växjö P.G.A hot från andra uppdragsgivare
Man hade hyrt lokal, väktare m.m annonser i lokalpressen
Nu kommer Mattias Karlsson in som erättare istället

 
Ingen bild

Leon

23 april 2016 09:10

Oj då, bäst att "hålla fingrarna i styr". Man kan ju aldrig veta om någon obskyr terrorsekt,nazister,islamister eller annan kriminell sammanslutning gör något liknande tecken med händerna. Och det vore ju fatalt om en konservativ äldre herre utan några definierbara politiska sympatier som jag skulle misstänkas tillhöra någon politisk eller religiös "ytterlighetsfraktion" på grund av mitt "handarbete".

För att inte tala om alla de händer och "fingrar i luften" som förekommer i de flesta idrottssammanhang. Huvuddelen av världens idrottselit skulle ju då kunna anklagas för medlemskap i diverse obskyra sekter.

Kritik mot islamism och muslimsk extremism är nödvändig och berättigad. Men ibland blir "islamalarmismen" på gränsen till det löjeväckande.

Thoralf Alfsson

23 april 2016 13:17

Nu är det nog mer du som är löjeväckande!

 
Ingen bild

Hacke

23 april 2016 09:14

God morgon gammelmedia, eller snarare god natt. Detta har ni vetat hela tiden eftersom ni har järnkoll på konkurrenterna i "hatmedia". Men som den kärnväljartrupp ni utgör till miljöpartiet höll ni naturligtvis knäpptyst. Eller ska ni likt Kaplan på känt tagiya-manér blåljuga och säga att ni inget visste?
Och nu har ni dessutom mage att försöka ta åt er äran som om det är ni som avslöjat det hela. Tvi vale för er, det enda ni förtjänar är djupaste förakt. Det är knappast någon tillfällighet att ni ståtar med samma förtroendesiffror som er partiledare Åsa Romson.

 
Ingen bild

Fredde

23 april 2016 10:19

Ingen diskriminering att vägra ta en kvinna i hand, när det gäller inom politiska partier finns att läsa. Vore det en arbetsplats är det en annan sak.
Vad är skillnaden? Egentligen?
Och var är de som säger sig kämpa för jämställhet?

Kvinnor kan leda män i synd om de rör vid varandra, enligt en tolkning av islam. Därför bör inte troende muslimska män skaka hand med dem. Det kan leda till ”splittrade familjer”, sade Kalsoom Kaleem på Islamiska informationsföreningen.

OK, men vad är kulturen i Sverige? Är det oartigt att ta i hand? Tvärtom, det är en artig gest. Vilket land lever vi i? Sverige.

Ska vi vägra kanske lyda uppmaningar att dölja axlar om vi besöker moskéer i utlandet? Vad händer då? Kommer det landets myndigheter böja sig för våra värderingar? Knappast..

Men i mesiga Sverige fyllt av PK-politiker! Fy f-n!

 
Ingen bild

Friholt

23 april 2016 10:48

Sverige är en lagfäst sekulär stat. Men Sverige är därmed inte religionsfientligt utan har i själva verket manifesterat möjligheten till religionsfrihet.
Men religioner får aldrig någonsin blandas in i politiken och staten skall utan tvivel hålla fast vid sin i grunden lagstadgade sekulära roll. Och eftersom staten endast kan agera utifrån den rollen skall naturligtvis inte någon religiös sammanslutning ha statliga subventioner eller bilda politiska partier eller tillåtas verka inifrån politiska partier så som t ex "Socialdemokratier för Tro och Solidaritet".

 
Ingen bild

C Andersson

23 april 2016 10:58

Det uteblivna handslaget i Trollhättan är en gammal nyhet som borde bli som ny. Men det är ingen som nappar trots att facket är inblandad i allra högsta grad. Nu är vi i Sverige och här tar vi varandra i hand när vi hälsar. Var det inte så han sa han Löfven. Vad säger kamrat Torvaldsson?

Artikelserie: Det uteblivna handslaget
http://ttela.se/nyheter/trollhattan
http://ttela.se/nyheter/trollhattan/1.2161932-vagrade-ta-kvinnlig-chef-i-hand

 
Ingen bild

Roland Salomonsson

23 april 2016 11:50

ALLA media missar att Muslimska Brödraskapets (MB:s) infiltration finns i ALLA partier och mängder med påtryckargrupper (NGO). I Sverige är vi dessutom så frikostiga att MB kan ställa sig bakom och organisera mängder med skattefinansierade föreningar resp organisationer.

Sammantaget är situationen sådan att det är just mängden som är "finessen" i infiltrationen. Genom att samtliga dessa "rapporterar" tvärs i samhället, så kan infiltratörerna via förslag och rapporter göra sig nyttigare för sin organisation än andra medlemmar. Många i omgivningen märker av nyttigheterna och "brodern" stiger i graderna. I Kaplans fall (och några till) ända in i Riksdagen.

Men när någon MB når maktens kärna, så kan de nästla in andra bröder inom statlig och kommunal administration och det är där de stora pengarna finns. Och då kan klanbaserad maktstruktur runt en lyckad MB-broder byggas ut.

Ser majoritéten inte upp, kan landet plötsligt vara styrt av en minoritét, som dessutom är känd för att inte undvika våld. Genom tiderna ger historisk erfarenhet vid handen att en "disciplinerad" minoritét av 7-10% av en befolkning kan göra revolution och ta makten. Något att tänka på.

 
Ingen bild

SM811

23 april 2016 12:28

Att inte extremister har någon plats i partiet, sedan står Fridolin och försvarar islamisten Kaplan. Har denne Fridolin ingen verklighetsuppfattning? Kanske inte så förvånanden när de PK har gulligullat med MP under lång tid.

 
Ingen bild

Lena

23 april 2016 12:48

Granskning Sverige: Partistyrelsen i MP; OK att vara för hedersvåld och sharialagar. Otroligt chockerande att s k "vanliga" svenskar har dessa åsikter.

https://youtube.com/watch?v=2Z5Zn1_P_O0

 
Ingen bild

SD-väljare (Sekulär med intresse för naturfilsofi)

23 april 2016 13:48

Religionsfrihet är en oxymoron.

Ingen av de stora religionerna är för religionsfrihet.

Det är klart det uppstår konflikter.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

23 april 2016 13:53

Den här bilden är fullständigt vedervärdig. Miljöpartiet ÄR infiltrerat av våldsamma muslimer. Hur i helvete kan dessa människor ställa upp på något så vidrigt? Har de ingen som helst koll på vad man gör och inte gör?

http://korta.nu/rog

 
Ingen bild

Pepparholm

23 april 2016 13:53

Miljöpartiet har ännu inte fattat detta med infiltration. Grön Ungdoms språkrör Salahaden Raoof som gjorde rabiatecknet bakom SVTs Anne Lundberg får vara kvar och behålla sin uppgift som språkrör. Han har lovat att inte göra om det!!!

Då måste ju även Statsministern ha förtroende för miljöpartister i regeringen. Ministrar som har fortsatt förtroende för Kaplan och som accepterar att en ursäkt räcker från Raoof.

Därmed att Statsministern intagit en allmänt förlåtande doktrin. Den bör då också gälla för SD. Han måste omedelbart sluta att tjata om järnrör m m. Vilket han hade glömt i senaste utfrågningen i riksdagen.

 
Ingen bild

Robert

23 april 2016 14:27

Jag är så rädd för framtiden i Sverige. För mig känns det som naiviteten kommer trasa sönder allt det jag tror gjort landet starkt och välmående.

 
Ingen bild

Ina

23 april 2016 14:51

Jag tror tyvärr att detta är startskottet på ett muslimskt parti. De är tillräckligt många i Sverige nu för att komma in i riksdagen.

 
Ingen bild

C Andersson

23 april 2016 14:53

Varför låter SVT utlänningar styra debatten om islamsk infiltration i vårt land? SVT Opinion:

KRITIKEN MOT KAPLAN
1. Turkiet · Vahagn Avedian om Turkiet
2. Kaplanaffären · Journalisten Elisabet Höglund om Kaplan
3. Kurdo Baksi kritiserar bostadsminister Mehmet Kaplan (MP)
4. Rebwar Hassan (MP) om islamism
5. Jan Myrdal om Mehmet Kaplan

 
Ingen bild

Maja Dacke

23 april 2016 16:03

Visst är han tjusig - Thoralfs brushane. F ö den enda brushane som jag kan acceptera ... i dessa sammanhang.

Det är många nu som borde ... måste lämna in sitt avsked ... Inte minst i kommunala sammanhang. F ö undrar jag hur många klanister som finns i Migrationsverket. Något svar får jag väl aldrig.

Hela Sverige är totalt korrupt över allt, är min mening.

 
Ingen bild

Leon

23 april 2016 16:13

@ C Andersson

Kanske för att de, i vart fall när det gäller Kaplan och hans samröre med etnonationalistiska turkiska grupperingar (Grå Vargarna m fl), har mer direkt erfarenhet av "turknationalismen". Tillhör man grupper som armenier och kurder har man kan hända på nära håll upplevt konsekvenserna av denna.

 
Ingen bild

Jan Eriksson

23 april 2016 18:46

Kolla Liberalernas nya logga.
Jag trodde de vill framstå som ett feministiskt parti.
Tji, vad jag bedrog mig.

 
Ingen bild

DDR2

23 april 2016 18:49

Alltså... Religionsfrihet betyder inte att vi skall acceptera vilka avarter av religin som helst.
I sin ursprungliga betydelse så betyder det frihet att välja bort religion. Att vara religionsfri.

 
Ingen bild

Friholt

23 april 2016 19:55

När vi talar om MP och dess lismande attityd med en religiös grupp kan jag inte låta bli att tänka på våran gamle kompis, en rättfram typ, som uttryckte det på sitt sätt och på sin tid (om man nu ska tro Matteus 23:15):
"Ve eder, I skriftlärde och fariséer, I skrymtare som faren omkring över vatten och land för att göra en proselyt, och när någon har blivit det, gören I honom till ett Gehennas barn, dubbelt värre än vad I själva ären."

 
Ingen bild

Kalle

23 april 2016 20:11

Det första och hitills enda riktiga beslut av Regeringen Lövden var att avpolletera den miljöpartistiske muslimske Bostadsminister.

 
Ingen bild

Maggan

23 april 2016 21:35

@Roland Salomonsson 11.50
Jag instämmer i dina tankar. Vi behöver bara se på hur sossarna nästlat sig in i olika förvaltningar och myndigheter.

 
Ingen bild

Ludvig

24 april 2016 12:08

Nu har asyl boende på hotell i Emmaboda slagit sönder inredning för att dom inte får ta med sig mat till rummen. Det är till att vara tacksam.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22 23 24
25 26 27 28 29
30
<<< April 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se