thoralf

Direktlänk till inlägg 19 april 2016

11 SEPTEMBER OLYCKORNA

Av Thoralf Alfsson - 19 april 2016 21:02

Jag undrar vilken världsbild som miljöpartister har! Det kan inte vara en felsägning. Man kallar inte ett så fruktansvärt terrorattentat för en olycka. Är Åsa Romson nästa minister att lämna regeringen?Som om detta inte är tillräckligt. Har muslimer kidnappat Miljöpartiet? 


 
ANNONS
 
Ingen bild

Per Walhart

19 april 2016 21:21

Vore nog bra för landet om hon även lämnade det och inte bara regeringen

 
Ingen bild

Nils Dacke

19 april 2016 21:21

Detta miljöparti..........man blir mer och mer konfunderad, kolla på TV4 play och 1900 nyheterna, där är det en kandidat till partistyrelsen som vägrar ta kvinnor i hand!!! Och är ett parti som enligt egen beskrivning är feministisk och som ingår i en feministisk regering.

 
Ingen bild

Hulda mk1

19 april 2016 21:39

Sitter hon kvar, gör hon säkert fler klavertramp.
Avgår hon, kommer det någon annan "stjärna" istället.
Tydligt är att Mp fjäskar för de Muslimer som bor i Sverige...

Hur de än gör, så gör de bort sig.. :-)

 
Ingen bild

a

19 april 2016 21:43

sverige ett land i fritt fall men vad är den dolda agendan

 
Ingen bild

Cosmik Debris

19 april 2016 21:51

Förhoppningen efter att ha läst på bloggen om att något fantastiskt skulle presenteras i Rapport uteblev.

Sverige faller samman. Myndigheter såsom polis,och socialtjänst står inför kollaps. Vad gör då SD-ledningen? De lanserar ett idiotförslag som kommer att vara bortglömt i morgon.

Jag orkar inte ens kommentera pajaseriet som presenterade av Oscar Sjöstedt. Det är för att använda Stefan Löfvens vokabulär alldeles för surrealistiskt. 180 MILJARDER kostar det. Det skall betalas med höjd moms, slopat ränteavdrag och slopat jobbavdrag.

Det är kvalificerat korkat och INTE därför jag röstade på SD.

Gör ert jobb!

 
Ingen bild

Demokratur

19 april 2016 22:15

Hur kan någon rösta på Miljöpartiet?
Eller står Mp möjligen för Muslimpartiet?

 
Ingen bild

Hacke

19 april 2016 22:31

Min uppfattning är att muslimerna har riktat in sig på miljöpartiet. Av den enkla anledningen att här finns flest naivister för att inte säga rena stollar som gör resan lätt för att bereda sig plats till inflytande och makt för den egna agendan. Kaplan är väl ett slående bevis på det och än har vi sannolikt inte sett allt vad han sysslade med i den vägen.
Eller finns det möjligen någon mer än mupparna själva som tror att de är där för sitt brinnande engagemang för miljön och feminismen.
Och det partiet sitter i regeringsställning - man baxnar.

 
Ingen bild

sunken

19 april 2016 22:56

@a
Agendan är globalismen styrd av Bilderberggruppen, vissa oligarker
(ex. Georg Soros) Sutherland i FN, sionismen m.fl som vill döda
nationalstaterna och uppnå ett slags världsstyre.

 
Ingen bild

SD-väljare

19 april 2016 23:26

Hej A

Jag tror den dolda agendan är att föregående regeringar dolt en negativ samhällsutveckling som kom naturligt av diverse budgetpolitiska och monetära reformer.

Sverige avvecklade det fulla sysselsättningsmålet i början av 1990-talet men fortsatte att driva den svenska "solidariska" politik man ansåg som mest human.

Vi gick från 3 utanförskapsområden till 186 stycken under en period på 20 år. Ekonomin slutade att skapa jobb och absorbera den tillkommande arbetskraften.

Nu är vi ett land som många andra. På väg mot socialt och socioekonomiskt sammanbrott.

 
Ingen bild

Niklas R

20 april 2016 00:23

Verkar som om Åsa Romson har samma motto som Arne Anka: Att tänka efter före man säger något är som att torka sig i röven innan man har skitit.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

20 april 2016 02:37

Har funderat lite mera över SD:s senaste ”utspel” och är nu fly förbannad. Vad håller SD på med? Bollen ligger på straffpunkten. Motståndarna har till och med plockat ut målvakten. Det är dessutom inte längre förenat med offentligt gatlopp att prata om invandringspolitik. Vad gör då SD?

Ingenting. Absolut ingenting!

När skall SD börja prata om det stora hot som islam i Sverige innebär? Jag vill minnas en partiledare som 2009 i en debattartikel lovade dyrt och heligt att han skulle göra allt i sin makt för att stoppa islamiseringen.

Gör det då Åkesson! :-(


Muslimerna är vårt största utländska hot

"Som sverigedemokrat ser jag detta som vårt största utländska hot sedan andra världskriget och jag lovar att göra allt som står i min makt för att vända trenden när vi går till val nästa år."

http://www.aftonbladet.se/debatt/debattamnen/politik/article12049791.ab

 
Ingen bild

Per Gahrton

20 april 2016 03:01

"Sionistisk konspiration" är Miljöpartiets hittills mest pinsamma försvar av Kaplan

Det mest extrema exemplet står partiets grundare och tidigare språkrör Per Gahrton för som lanserar en sionistisk konspiration i TV4:s Nyhetsmorgon.

– … (Statsminister (min anm)) blir skräckslagen för att det pågår en kampanj, inte minst från Israels sida. Det har ju varit på svenska tidningars förstasidor att Israels företrädare har sagt att Kaplan är antisemit. Att i det läget inte stå upp för den minister man har valt, det är inte en bra statsminister.
Hela här:
http://www.op.se/opinion/ledare/sionistisk-konspiration-ar-miljopartiets-hittills-mest-pinsamma-forsvar-av-kaplan


 
Ingen bild

Putte

20 april 2016 05:16

Intressant att Kahn och MP anser att det är normer som majoriteten lever efter som ska bekämpas. De vill således bekämpa svenska normer.

 
Ingen bild

Hulda mk1

20 april 2016 06:59

Väljer Miljöpartiet in denne Yarsi Kahn, då har de valt väg rakt ner i avgrunden. Om han har svårt att ta en kvinna i hand, hur är då hans syn på jämlikhet, homosexuellas och HBTQ, personers rättigheter?

Håller med "Hacke" i att Mp är på väg att tas över av Muslimer. Man gör sig av med Kaplan och ska ev ta in denne man istället... Finns det ingen tänkande människa i valberedningen eller partiledningen??

 
Ingen bild

W & D

20 april 2016 08:02


Vår dom över Mohammed Kaplan och hans beskyddare Åsa Romson, Gustav Fridolin, Per Gharton m fl
Utvisning till pedofilsektens hemstad Mecka!

 
Ingen bild

SM811

20 april 2016 08:39

Jag tycker att SD skall gå in för att sänka skatten på drivmedel. Där betalare man skatt på skatten.
http://goo.gl/WvefPI

 
Ingen bild

Ibbe

20 april 2016 08:46

Efter senaste klavertrampet har Åsa Romson blivit internationell mediekändis. Vilken PR för regeringen. Hur länge kan hon sitta kvar? Den ministern är verkligen en olycka.

 
Ingen bild

Jan Eriksson

20 april 2016 09:29

"Muslimerna är vårt största utländska hot"
Så skrev aldrig Åkesson. Det var Expressens rubriksättare som skrev det. Å. skrev att "islam är största..."

Och vem, som är frisk, håller inte med om det.
Det ska väl vara Åsa Romson då. Två gånger benämner hon "11 september" som olyckor! Och de objektiva SVT bara nickar och håller med.

 
Ingen bild

Nemo Saltat Sobrius

20 april 2016 10:04

Är det ingen som har märkt hur en annan minister hemmahörande i MP uttrycker sig i Kaplan-frågan?

"– Det är självklart för mig att extremister och åsikter och inriktningar som den här personen på middagen står för inte har någon plats i vårt demokratiska samhälle, inte någon plats alls."

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article22632841.ab

Poängen med demokrati är väl just att det skall finnas plats för alla åsikter?

 
Ingen bild

Maja Dacke

20 april 2016 10:24

Bra att så många stenar börjar vändas på just nu och att debatt kommer upp till ytan även i gammelmedia. (Ja, jag bevakar ingen gammelmedia längre men läser vad ni som gör det skriver.)

Mp är islamtillvänt men än mer är SAP det - som redan på 1990-talet gick samman med islamska föreningar och utlovade positioner på alla nivåer i Sverige.

Nu ska ni veta att alla muslimer här i landet inte är så lyckliga över de fanatiska uttolkarna och deras framgång i partierna. De är lika oroliga som vi andra, icke besmittade.

Vad SD gör i dessa dagar har vi inte sett slutet på ännu. Det ser ut att komma mera ... Att i detta läge gå ut radikalare är bara välkommet. Jag förväntar mig mer från dem. Tänk på att vi inte vet hur de - SD riks - har resonerat.

Det börjar bli riktigt spännande nu efter alla avslöjanden och utspel och alla rökta svampar ... ...

 
Ingen bild

S-E Karlsson

20 april 2016 12:59

Högsby idag kl 10.45 utanför Migrationsverket 1 polisbil + 2 Securitas bilar : Skäligen misstänkta brottsplatser är Biblioteket, Apoteket ,Migrationsverket ! OT.s reporter skriver nog i OT i morgon på Högsbysidan !

 
Ingen bild

Skakiga handen

20 april 2016 13:01

Vem anmäler MP till DO?

 
Ingen bild

Lena

20 april 2016 14:13

Yasri Khan svarar reportern i inslaget om varför han inte kan tänka sig att ta en kvinna i hand beror på att det är alldeles för intimt, och att han sedan ställer upp på MP,s partiprogram om att "bekämpa de patriarkala strukturerna" och det gör han genom att han tolkar det så att det är från majoritetskulturen (den svenska kulturen) (oj finns det en svensk kultur?)som ska bekämpas. Så det är endast de patriarkala "strukturerna" hos svenskar som berörs i detta... (hör ni det svenska män!!!).

Någon skrev tidigare här att han/hon tycker att MP s folk kanske behöver lite terapi ;) Jag är benägen att hålla med. Varför bildar inte Khan ett eget muslimskt shariaparti istället, det skulle vara mycket ärligare och säga det han egentligen vill leva efter. För inte är det efter svenska normer han vill leva.

Dessutom tycker jag det är bra att slippa ta muslimska män i handen, det är något jag alls inte vill, men jag upprörs över att utlänningar ska härska över oss. I min värld tar man seden dit man kommer. Punkt.

 
Ingen bild

Jan Eriksson

20 april 2016 20:40

Personröster hos MP vid riksdagsvalet i Stockholm län. Topp tre.

MP Personröster Miljöpartiet de gröna 16339 27,42%
MP Gustav Fridolin 10988 18,44%
MP Yasri Khan 852 1,43%
MP Kurdo Baksi 552 0,93%


 
Ingen bild

OT

20 april 2016 22:01

Apropå "The very best of The Muppet Show": https://www.youtube.com/watch?v=sCmKw-Zqbj0

Kanske någon kan rada upp miljöpartiets alla raketforskar bedrifter här?

Hur som helst ringer "Hell's Bells" för "melonerna": https://www.youtube.com/watch?v=ugoCMKXblP4

 
Ingen bild

arne

20 april 2016 23:45

ÅSA ROMSON HAR KANSKE OTUR NÄR HON TÄNKER EFTERSOM DET OFTA BLIR FEL ELLER SÅ ÄR HON ENORMT OITELIGENT LIKA ILLA BÅDA FALLEN.

 
Ingen bild

C Andersson

21 april 2016 09:59

Artikelserie: Det uteblivna handslaget

http://ttela.se/nyheter/trollhattan/1.2207804-utreder-inte-nekad-handskakning

 
Ingen bild

C Andersson

21 april 2016 10:23

Tre små gummor skulle gå en gång ....

http://snaphanen.dk/upload/2013/08/collage_hijab-1.jpg

Ni tycker ni är vackra men det tycker inte jag ....

 
Ingen bild

C Andersson

21 april 2016 15:27

Förskola satsar på Pridevecka - inte +märkt ännu!
http://www.sydostran.se/karlskrona/forskola-satsar-pa-pridevecka/

******************

Jag har just läst trohetsförklaringen. Jag hittar inte ett ord om sex. Gör ni?
http://www.mp.se/just-nu/oppet-brev-till-medlemmar-och-sympatisorer

******************

Det är många som skriker efter censur när tryckfriheten firar 250 år. Vi har väl inte haft så lite tyckfrihet som vi har nu under alla dessa år. Det fria ordet existerar inte ens när man har en egen plattform att stå på. Bäst vad det är hamnar man inför skranket.

Jämför artiklarna i SVT och Corren

http://www.svt.se/nyheter/lokalt/ost/bibliotek-provocerar-med-utstallning
http://www.corren.se/nyheter/linkoping/utstallning-vacker-kanslor-om4103260.aspx

 
Ingen bild

Ludvig

21 april 2016 17:46

Att dom inte fattar att det blir en massa problem att ta in muslimer i regeringen.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22 23 24
25 26 27 28 29
30
<<< April 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se