thoralf

Direktlänk till inlägg 25 november 2013

MATS KNUTSSONS LÄRLJUNGAR

Av Thoralf Alfsson - 25 november 2013 16:17

 

Mats Knutsson           Foto Thoralf Alfsson


Mats Knutsson visade igår sin totala brist på objektivitet när han återigen ägnade en intervju av Jimmie Åkesson i Agenda åt ”nolltolerans” mot rasism. Media har ägnat de senaste två veckorna åt detta begrepp, med ständiga och återkommande påhopp.


Igår hade säkert de flesta politiskt intresserade förväntat sig något helt annat när Mats Knutsson skulle intervjua Jimmie Åkesson i Agenda. Till exempel lite politik då Sverigedemokraterna precis avslutat sina Landsdagar i Västerås. Public service och Mats Knutsson svek dock licensbetalarna i detta avseende och tuggade istället på som kvällspressen trots sitt opartiska uppdrag från riksdag och regering. Rött kort till Mats Knutsson!


SVT förfalskade även ett citat från Jimmie Åkessons tal under Landsdagarna. Bedrövligt! Läs Tanja Bergqvists blogg.


Personligen hade jag förväntat mig att media och då speciellt kvällspressen skulle vilja ställa frågor om mitt blogginlägg om somalier, khatsmuggling och pengaströmmen till terrororganisationer i Somalia. Jag väntade på att bli påhoppad av journalisterna hela helgen men det uteblev. Jag pratade endast med Pontus Mattsson från SR om EU-frågan. Men det var mer ett vänskapligt samtal än något annat.


Min egen tolkning av detta är att jag i mitt blogginlägg gav svar på tal och samtidigt angav ett antal referenser till statistik från Tullverket, Migrationsverket men framförallt en mycket utförlig artikel från Dagens Nyheter. Där journalisten pekar ut allt det som jag tar upp i mitt blogginlägg. Ingen vill uppenbarligen dra in Dagens Nyheter i en ”hets mot folkgrupp” kampanj.


På det lokala planet i Kalmar har det dock varit lite annorlunda. Barometern hämnades för sitt uteblivna mediehus med en ful artikel förra tisdagen. Budskapet om vem som skulle hängas ut var minst sagt tydligt i rubriken. Eller vad sägs om denna feta stil?


 


När det gäller andra politiker brukar ofta inte ens partitillhörighet anges i Barometerns artikler eller nyhetsnotiser. Men som Sverigedemokrat är man ju väldigt van att särbehandlas.


På det lokala planet finns det ju även några lokala bloggare som Markku Ahonen som tydligen fått mig på hjärnan. Jag förutsätter att Markku Ahonen som har så mycket åsikter nu finns på någon röd valsedel till nästa års kommunval. Eller är Markku Ahonen för feg för detta? Eller är han inte ens välkommen hos något parti till vänster?


I Högsby finns det även en rabiat vänsterpartist, HG Strömer som även han odlar sitt sd-hat allt som oftast. Angreppen på mig sker ganska ofta. När jag läste det senaste höjde jag dock på ögonbrynen, inte så mycket över hans text, den följde samma mönster som tidigare. Nu hade han även publicerat en bild! En bild som han uppenbarligen vill klistra på mig och SD. Hade jag publicerat den bilden hade HG Strömer fått rena rama raseriutbrottet och jag hade säkert blivit anmäld men när han själv gör det är det uppenbarligen ok. Någon av mina läsare kanske anser att en anmälan vore befogad. Läs blogginlägg.


HG Strömer är däremot inte så noga med att kolla upp fakta när han skriver det tycks ofta vara på ren hörsägen. "Lars Bylund yrkade avkall på motionen". Två fel i samma mening, Dagens anka från HG Strömer!  Läs även detta blogginlägg.


Kanske dags för några ”mothugg” från mina läsare på dessa bloggar!

 
 
Ingen bild

Mönsterås

25 november 2013 16:55

Hej
Den där Strömers blogg var jag och läste på lite. Det är ju ren rappakalja det han skriver. Helt osammanhängande. Inga fakta enbart strunt.

 
Ingen bild

Skånepåg

25 november 2013 17:05

@ Thoralf

För att uttrycka det på skånska. Både herrarna Strömer och Ahonen är så "glyttiga" att man undrar hur deras egentliga ålder förhåller sig til deras psykologiska status. Verkar som den delen stagnerat tidigt i deras liv.

Att de skulle förstå vad Tanja skriver anser jag vara totalt uteslutet, eftersom vi här har en person med förståndet i behåll.

 
Ingen bild

pg

25 november 2013 17:21

Tack Thoralf för alla dina kommentarer vad som sker!
Du är en stor anledning till varför jag röster och stödjer SD!

 
Ingen bild

Göran

25 november 2013 17:23

Du har länkat till Ahonen och Strömer ! Deras snömos upplever jag som inte värda någon kommentar. Den ene förföljer Dig och den andre hotar. Förstår dom detta, tror Du. Är dessa herrar inte redan straffriförklarade så verkar det rimligt att de blir det. Det är ju ett hån att dylik produktion avlönas med partistöd. Inte ens en hungrig kaja skulle drista sig till att leta efter något matnyttigt där.

 
Ingen bild

AWSvensson

25 november 2013 17:23

Man kan ju undra hur långt tillbaka i tiden man måste gå för att hitta något långsökt att belasta Sverigedemokraterna med när vi närmar oss valet. Ja medeltida illdåd finns det gott om så där kan de säkert hitta något att skuldbelägga Sd för.

 
Ingen bild

Ronny

25 november 2013 17:30

Det är helt uppenbart att media just nu gör en gemensam aktion mot SD. Både press och främst SVT, har en gemensam agenda, KASTA SKIT PÅ SD ! Det finns övervägande bevis, på detta samarbete, vilket är avskyvärt, och hör inte till ett land som vill kallas sig demokrati.

 
Ingen bild

Göran

25 november 2013 17:34

@AWSvensson,

1400-talet kanske ? Svenskarna var så elaka mot danskarna under 400 år, så de åkte hem.

 
Ingen bild

Stig-Arne

25 november 2013 17:44

1)
"Public service och Mats Knutsson svek dock licensbetalarna i detta avseende och tuggade istället på som kvällspressen trots sitt opartiska uppdrag från riksdag och regering."

Jag såg inte den här intervjun, men kan mycket väl föreställa mig hur den fortlöpte.

Varför frågar Åkesson inte Mats Knutsson varför Knutsson inte frågar om SD:s politik? SD:s ledande politiker måste lära sig att ställa journalisterna mot väggen!

2)
"Personligen hade jag förväntat mig att media och då speciellt kvällspressen skulle vilja ställa frågor om mitt blogginlägg om somalier, khatsmuggling och pengaströmmen till terrororganisationer i Somalia. Jag väntade på att bli påhoppad av journalisterna hela helgen men det uteblev. "

Kan en orsak vara att journalisterna inte vill fästa uppmärksamhet på somaliernas självförvållade misär, drogberoende och terrorism? - Jämför vad DN:s romartiklar gjorde för svenskarnas insikt om romers självförvållade misär och kriminalitet.

 
Ingen bild

Hacke

25 november 2013 18:02

Det är en gåta att "oberoende och fria public service" fortfarande åtnjuter ett förhållandevis stort förtroende hos svenska folket.
Detta när deras journalistik och politiska agenda i rask takt närmar sig kvällspressen vars förtroende knappt är mätbart längre.
Agenda följde i P1 Morgons och samma kanals God Morgon Världens spår och valde i sin bevakning av tre dagars landsmöte med mycket intressant på dagordningen en enda fråga och ältade den in absurdum. Det tycks tämligen uppenbart att här finns en övergripande agenda i public service kring sd inför den stundande valbevakningen.

När jag kontaktade sändningsledningen för P1 Morgon med anledning av den närmast skandalartade intervjun med Jimmie Åkesson i fredags fick jag i de väsentligaste delarna följande till svar:
"Vi hade erbjudit Åkesson en tolv minuter lång intervju eftersom vi ville ha möjlighet att ställa många frågor till partiledaren, men fick som sagt bara möjlighet till hälften av tiden. Då valde vi istället att fokusera på en fråga vi tycker är både viktig och relevant (på så kort tid blir det oftast tydligast och mest intressant att avgränsa frågeställningen), dessutom aktuell nu inför landsdagarna eftersom flera partimedlemmar lämnat in motioner gällande partiets nolltolerans mot rasism. Vi ville förstå Jimmie Åkessons syn på denna angelägna fråga, därför ställde vi flera frågor om ämnet."

Dom måste vara väldigt trögfattade på den redaktionen om dom trots Åkessons ständigt upprepade och liktydiga svar inte "förstod" honom på denna punkt. Som lyssnare höll man ju på att få blodstörtning av detta eviga malande om samma sak.
Naturligtvis är svaret rent skitsnack och om inte detta är exempel på politisk agendajournalistik så vet jag inte vad som skulle vara det.

I en verkligt fri och obunden radio skulle "intervjuaren" och hantlangaren Johar Benjelloul och hans närmaste chef Klas Wolf-Watz naturligtvis fått sparken efter detta missbruk av sitt uppdrag i det som ska föreställa hela folkets radio.

 
Lassekolja

Lassekolja

25 november 2013 18:28

Tror att vi, med facit i hand, kan vara överens om att enbart motionera om SD´s politik på framtida Landsdagar. Detta för att undvika att "agna SD-kroken" med bete av typen 0-tolerans och liknande, som vi ju vet att (media-)etablissemanget nappar direkt på och tjatar sig (och oss) dödströtta på. Helt enkelt bättre att lösa interna frågor internt! Så kan vi "tvinga" upp även PK-media på "den politiska banan", där SD hör hemma!

http://sverigesradio.se/sida/avsnitt?programid=112

 
Ingen bild

pg

25 november 2013 18:29

När skall detta tjat om IPCC och klimat sluta?
Det finns fakta, varför inte läsa?

http://www.corren.se/asikter/debatt/klimatvetenskapen-star-och-stampar-6621660-artikel.aspx

Och med lite mer information här:

http://www.klimatupplysningen.se/2013/11/15/uppvarmningspausens-definition-berakning-enligt-ipcc/


 
Ingen bild

Farbror Sven

25 november 2013 18:35

Strömer är en riktigt ful fisk , han vänder på allt så det passar hans tankar !

 
Ingen bild

S-E Karlsson

25 november 2013 18:42

Det enda djur som klarar sej från halalslakt är väl grisen ?

 
Ingen bild

Gute

25 november 2013 18:42

Åkesson måste sätta ner foten när det ältas till leda under dessa SVT-intervjuer om samma gamla smörja.

Så här ska Åkesson m.fl avbryta med när det tjatas som värst:
Det är inte så konstigt att vi uppfattas som ett enfrågeparti av allmänheten när ni ställer samma frågor inom samma område varje gång vi bjuds in, kom med något nytt så ska ni få svar.

Tips från allmänheten!

 
Ingen bild

Ronny

25 november 2013 18:43

Hur kan SVT Agenda bara ha mage att som för ett par veckor sedan hade ett inslag om SD. Vilka var inbjudna? Jo, Henrik Arnstad, Johan Ehrenberg och som grädde på moset LO:s Thorwaldsson. Detta är sjukt av SVT ! 3 st. SD hatare som helt oemotsagda i lugn och ro spydde sin floskler mot SD, med en lugnt lismande, instämmande Mats Knutsson. SJUKT! Nu väntar vi ivrigt på att Mats Dagerlind, Ingrid Carlqvist och Jonas de Geer blir inbjudna av Agenda att diskutera Mp.

 
Ingen bild

Gute

25 november 2013 18:49

@Hacke, det var ett bra inlägg!

 
Ingen bild

World Traveller

25 november 2013 18:49

Strömer och media säger att det finns 9% rasister i Sverige nu. Jag tror att inför valet nästa år så kommer nog antalet ''rasister'' att ligga runt 20%. Antalet ''rasister'' ökar i proportion med våldsdåden mot svenskarna och nedskärningarna inom välfärden så 2018 kommer nog antalet ''rasister'' att vara över 50%.

 
Ingen bild

Johan

25 november 2013 19:06

Mats Knutsson fångade helt enkelt upp ett par av de frågor som diskuterats intensivt under landsdagarna och där meningarna mycket tydligt går isär i partiet: EU-plattformen och nolltoleransen. Högst relevanta frågor ställdes, även om Jimmie givetvis var märkbart obekväm med ämnena.

 
Ingen bild

Medborgaren

25 november 2013 19:07

Utrikes födda kammar hem jobben..........
Detta basuneras ikväll ut på nyhetssändningarna.

När ska vi svenskar få en DO?

Vidare borde det väl redogöras vad detta är för "jobb", givetvis är det konstruerad sysselsättning finansierad av oss skattebetalare så att "utrikes födda" ska komma in i hög a-kassenivå o övriga bidragssystem!

Tack för kaffet..............

 
Ingen bild

Hacke

25 november 2013 19:15

Tack "Gute".
Jag tycker också det är dags (vilket man förmodligen jobbar på dagligen) för sd-ledningen att utarbeta en mediestrategi kring intervjuer i radio/tv för att möta de uppenbart samordnade taktiska dragen från fulmedia.
Det räckte ju uppenbarligen inte med att som Åkesson gjorde när det hela urartade i P1-intervjun börja svaren med "Som jag precis sa..,".
Det gäller att leda frågeställningen vidare i svaret till något man själv vill få ut av intervjun. Kidnappa frågan på något effektivt sätt som kanske en duktig medietränare kan ge svar på hur det ska gå till.
Förmodligen jobbas det som sagt på högsta nivå kring detta i partiet men det är ju alltid kul att resonera och spekulera lite i denna så viktiga fråga också som "allmänhet".
Hur som helst. Någon bättre på att behandla dessa situationer än Åkesson är ändå väldigt svårt att tänka sig.

 
Ingen bild

Medborgaren

25 november 2013 19:23

Sveriges "urstarka finanser", åtminstone enligt herrar Borg & Reinfelt, gav även under Oktober ett underskott nu med ytterligare 7,4 Miljarder härliga svenska kronor!

Givetvis ökar den svenska statsskulden ytterligare, men ändå har vi tydligen på någe vis råd med rekordstor och kostsam massinvandring..................

Ja just det, att alla svenskar som betalar kalaset hela tiden får det sämre är de som drabbas, att jag inte tänkte på det........

 
Ingen bild

Göran

25 november 2013 19:26

@Medborgaren 19:07

Du anar inte vad migrationsverket klarar av ! Vi har idag fått höra på SR p1 om hur tunga skogsmaskiner packar jorden så att de nya plantornas rötter inte tar sig fram. Förmodligen ska dessa maskiner ersättas med en kvarts miljon invandrare som skogshuggare och avlönas med skattemedel.

 
Ingen bild

Gute

25 november 2013 19:28

Hacke, det där att Åkesson ideligen upprepar "som jag precis sa" när det ältas som värst är väldigt korrekt och taktiskt, jag är övertygad om att de flesta oavsett partisympatier blir riktigt irriterade på medias strategi den är fullständigt genomskinlig.

 
Ingen bild

Hacke

25 november 2013 19:48

Absolut Gute.
Jag tror att många sd:ares och då inte minst Åkessons kontinuerligt artiga, sakliga och respektfulla framtoning så här långt sakta men säkert väcker sympatier faktiskt också i delar av murvlarnas led.
En som definitivt hör till dessa är statsradions Pontus Mattson som sällan eller aldrig nedlåter sig till taffliga epitet, förvanskningar eller överdrifter. Ett smärre unikum i branschen således och något av hedersknyffel, åtminstone med denna kårs mått mätt.

 
Ingen bild

Tommy

25 november 2013 20:23

Tycker absolut att SVT borde fokuserat på vad som avhandlades på landsdagarna. Diskussionen i sig var förvisso adekvat och ska naturligtvis ha sin plats men nu tycker jag SD borde få lite mer utrymme för sin politik. Åkesson var tyvärr i vanlig ordning bra, snacka om att bära ett parti. Tycker dock att han borde talat klarspråk ang. Bojerud när han väl fick frågan. Där svamlades det duktigt.

 
Ingen bild

Hulda mk1

25 november 2013 20:35

Annat ämne...
Två Svenska journalister försvunna i Syrien. Denna gången är det verkligen Svenskar och vi får hoppas att allt går bra.
Annars brukar Svenskar i Syrien vara allt annat än Svenskar...

 
Ingen bild

Stefan A

25 november 2013 20:41

Fulmedia och politiska motståndare har ända sedan valet odlat sin våta dröm om en spricka i partiet, som mellan SDU och moderpartiet och nu att man skulle behandlas olika i den här nolltoleransen, men fulmedia får fortsätta sova med torra lakan, var förresten en utmärkt genomförd kongress av det jag såg, säkert också till medias förtvivlan.

 
Ingen bild

Qvinna

25 november 2013 20:45

Både Strömer och Ahonen verkar helt obskyra näst intill besatta i sitt SD hat. Det är nedslående att läsa hur vuxna män spyr ur sig sitt förakt. Här kan man verkligen skönja " män som hatar "

 
Ingen bild

gunnar

25 november 2013 21:01

jag är mest förvånad att ni fortfarande anser SVT vara oberoende!
detta är bara en viskning vad som kommer ske nästa år till valen
känns som att dom flyttar fram vad som är osakligt hela tiden
och med KGB Bergström jobbandes på granskningsnämden så vet man ifrån början vad svaret där blir

 
Ingen bild

Hulda mk1

25 november 2013 21:34

Det man kommer att minnas av medias bevakning från årets Landsdagar, är de intill döden tråkiga och tjatiga frågorna om SD,s Nollvision.
Att man som seriös journalist kan ägna en hel intervju BARA åt detta visar på medias taktik mot SD.
Mediala lågvattenmärken, milt uttrycket...

 
Ingen bild

Skånepåg

25 november 2013 21:52

@ gunnar

1. Förstår inte varför du skriver "ni". Här är alla anonyma och har samma relation till varandra som du och jag. D.v.s ingen.

2. Hittar inte att någon påstått att SVT är oberoende. Däremot är motsatsen de flesta rörande överens om. Om någon (vem?) anser att SVT är oberoende så är han nog ensam om de åsikterna.

 
Ingen bild

Blåsippan

25 november 2013 21:54

Tips;

Özz Nûjjen möter Sverigedemokraterna i Jenny Strömstedt.


I kväll ska Özz Nûjjen, som klipptes bort från Skavlan på grund av att ingen kunde möta hans åsikter, äntligen få möta Sverigedemokraterna. ”SD är ett rasistiskt parti. Hotet mot islam, att man belägger oss invandare med särdrag och att invandrare är mer kriminella - det är ju rasistiskt” säger Özz Nûjjen. Själva hävdar de nolltolerans och Sverigedemokratiska riksdagsledamoten Richard Jomshof klargör vad partiet kommit fram till under partiets landsdagar i helgen. När blir invandrarkritik och integrationskritik rasism?

Klockan 23.00 ikväll.

 
Ingen bild

pg

25 november 2013 22:47

Skånepåg
Måndag 25 nov 21:52

Du är naiv om tror att SVT eller SR är oberoende!

Ingen av dessa eller media har tagit upp vad IPCC skriver!
Läs själv och återkom.

http://www.klimatupplysningen.se/2013/11/15/uppvarmningspausens-definition-berakning-enligt-ipcc/

http://www.corren.se/asikter/debatt/klimatvetenskapen-star-och-stampar-6621660-artikel.aspx

 
Ingen bild

Lotta

25 november 2013 23:04

Skrev ett inlägg tidigare ikväll på HG Stömers blogg. Det skulle först godkännas av blogginnehavaren men eftersom det ännu vid denna tid inte dykt upp trots att senare skrivna inlägg både dykt upp och besvarats av den "höge" själv så lär nog inte mitt inlägg publiceras. Läggerin det här så att de som vill kan läsa det som inte HG Strömer inte ville publicera. Anledningen till varför kan man endast spekulera i

 
Ingen bild

Lotta

25 november 2013 23:05

Är jag rasist för jag tycker att våra äldre som byggt landet skall ha en trygg ålderdom med pensioner de kan leva på?

Är de övriga nordiska länderna rasistiska? De tar ju inte i närheten emot lika många flyktingar som vi i Sverige gör varje år och har så gjort i decennier.

Är jag rasist för att jag tycker att de åtta afghanerna som samtliga våldtog samma kvinna skall utvisas?

Är jag rasist för jag tycker det är fel och orättvist mot våra gamla att deras äldreboenden stängs för att kommunerna skall spara pengar när sedan samma kommun kan öppna boenden för ensamkommande flyktingbarn.

Är jag rasist för att jag tycker att det är vidrigt att man låser in demenssjuka under nätterna eftersom det inte finns tillräckligt med personal för kommunen skall spara men när det gäller boenden för ensamkommande flyktingbarn finns det dygnet-runt-personal med en personal per boende samt psykologer och annan personal med specialkompetens.

Är jag rasist när jag anser att de som bränner upp bilar och fastigheter själva eller med sina målsmän skall betala det som de förstört?

Är jag rasist för jag anser det vara oförsvarbart att slänga sten på polis, ambulans-samt räddningstjänstpersonal vid utryckning?

Är jag rasist för jag tycker att halalslaktat kött inte hör hemma i vårt land. Har du själv sett hur det ser ut vid halalslakt? Det har jag och det är en syn jag aldrig kommer glömma. Och ja, jag har även sett slakt på ett svenskt slakteri och det går inte jämföra någonsin med den vidriga halalslakten.

Är jag rasist för att jag tycker svenska medier gör fel när de vitpixlar gärningsmän av utländsk härkomst även närde blivit dömda men gärna hänger ut svenska gärningsmän till och med innan dom avkunnats?

Är jag rasist för att jag tycker grova brottslingar skall utvisas efter avtjänat straff? Att jag anser att varje land skall ta hand om sina egna brottslingar.

Hur länge anser du att händelser som skedde på 80-90-talet skall ligga partiet till last? De flesta partier inom 7-klövern har inte heller så fin historia från sina partiers barndom men deras historia är det knappast någon som talar om idag? När går alltså preskriptionstiden ut för SD?

 
Ingen bild

Farbror Sven

26 november 2013 00:48

Lotta , du e för go ! Bra !

 
Ingen bild

B Johansson

26 november 2013 05:24

Visst är public service agenda samordnad. Radions P1 Morgon, Aktuellt och sedan Agenda på TV lyckas med bedriften att bara ha en fråga, den om nolltoleransen, i samband med SDs Landsdagar. Dom missade helt att kommentera att Jimmie Åkesson höll ett av de mest lysande politiska tal som hållits i Sverige. Det talet måste spridas så att så många som möjligt får höra det.
T.o.m Lena Mellin, var imponerad och förskräckt efteråt:

"Efter omvalet höll han ett tal som måste ha betraktats som mycket skickligt. En del skulle nog till och med välja ordet infernaliskt."

http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/lenamellin/article17900378.ab

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

26 november 2013 07:57

Jag såg intervjun först i morse och det är ju bara pinsamt att se Mats Knutson och hans orelevanta frågor. Löjligt!

http://karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

Tommy

26 november 2013 08:07

@Lotta
Vilket sakligt inlägg. Ja du är nog rasist för att du inte tycker det är ok att slänga sten på brandmän och poliser. Ja du är nog rasist för att du tycker de äldre ska ha en värdig ålderdom etc.
Skälv tycker jag det borde vara en mänsklig rättighet att slänga sten på ordningsmakten och vi borde sänka pensionerna. Tror att många håller med mig.

 
Ingen bild

Farbror Sven

26 november 2013 11:53

Jenny Strömstedt betraktade jag när hon började sin karriär på TV4 som en frisk fläkt , numera är hon för mej en unken dunst !

 
Ingen bild

Thoralf A

26 november 2013 12:10

Tommy

Vi har redan förstått att du tillhör stenkastarvänstern! Men ändå skönt att du vågar stå för det.

 
Ingen bild

World Traveller

26 november 2013 12:29

En eloge till Tommy som vågar stå för sina och vänsterns (och hela 7-klövern plus media) åsikter.

 
Ingen bild

Tommy

26 november 2013 13:24

@Thoralf
Haha. Skönt att du verkar ha humor.
Då skulle jag t.o.m hellre vara Sverigedemokrat, ler.

 
Ingen bild

Roggan Kalsson

26 november 2013 13:52

Jag förstår inte att PK eliten kan säga att det finns 9% rasister när hela PK Maffian är rasister mot det Etniska SVENSKA folket .

 
Ingen bild

Roggan Kalsson

26 november 2013 13:55

Mats Knutsson är ett stort skämt precis som alla de andra så kallade politiskt kunniga reportrarna i PK media . De kan inget annat än de lärt sig genom att läsa vad deras över huvuden sagt åt dem att säga .

 
MetalHeadViking

MetalHeadViking

26 november 2013 15:45

Hahaha! Strömers blogg, var ju i en klass för sig. Mycket underhålande läsning måste jag säga.

http://detopaverkadesinnet.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9 10
11
12 13
14
15
16
17
18 19
20
21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< November 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards