thoralf

Direktlänk till inlägg 15 november 2013

GENMÄLE BAROMETERN

Av Thoralf Alfsson - 15 november 2013 08:25

Vårt genmäle publicerades idag i Barometern. Barometern har spetsat till vårt genmäle med en egen snickrad rubrik. Inte mej emot!


I vårt genmäle valde vi att fokusera på de vinster som uppkommer inom ”flyktingindustrin”. Igår kunde vi även läsa att Bert Karlsson är på gång att köpa Möre hotell och göra om det till flyktingförläggning. Ingen tror väl att Bert Karlsson gör detta av ren omtanke om flyktingarna. Jag tror det enbart handlar om att man kan skära guld inom denna bransch.  Men det finns givetvis betydligt fler lokala konsekvenser att belysa när det gäller dessa flyktinganläggningar som vi inte tog upp i vårt genmäle.


En negativ effekt är brottsligheten som utförs av vissa av de asylsökande. Ett beteende som i mina ögon är fullständigt obegripligt om det handlar om flyktingar som flyr för sina liv. De lokala tidningar som Barometern, Östran och Ölandsbladet fylls av små notiser om inbrott, stölder, snatterier o.s.v Bråk på dessa förläggningar är också vanligt med hot och misshandel. Som tur är klarar fler och fler svenskar av att tänka själva när det läser tidningen.


Läs t.ex denna artikel ifrån Barometern. Vad tror ni dessa affärsinnehavare anser om flyktingförläggningen på Lundegårds Camping?

 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Gubben o Gumman

15 november 2013 08:53

Hoppas SD har beredskap för ett ökat antal röster i Borgholms kommun
I den kommunen kan vad som helst hända i kommunalvalet
50% för SD är ingen omöjlighet
Detta är inget som ölänningarna accepterar

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

15 november 2013 08:55

OT Zlatan är referenför Sverige säger en kille i SVT68 ?
Tjatet om kvällens match är totalt Sverige åker på däng med minst 3-0

 
Ingen bild

SM811

15 november 2013 09:13

Hoppas att pensionärerna läser genmälet och begriper att SD är ett parti för dom. Många röstar på det som de alltid har röstat på. Nu pensionärer har ni er chans 2014 att byta till det Sverigevänliga partiet som sätter er som byggt upp landet i främsta rummet.
SD 2014

 
Ingen bild

SM811

15 november 2013 09:35

Ser att Gota Media AB är en flitig besökare och även till andra sidor som Avpixlat, Exponerat.
http://mediacreeper.com/site/thoralf.bloggplatsen.se
http://mediacreeper.com/name/Gota_Media_AB

 
Ingen bild

AE

15 november 2013 10:40

Anser att Öland borde proklameras som en flykting free zon, allt för Ölands bästa.

 
Ingen bild

H M Gotland

15 november 2013 10:41

Jag det är något förskräcklig vad tidningarna sitter och läser här och annorstädes på nätet. Nog är det väldigt många av dem som gör just det de ska men jag undrar om det inte även finns de som "skiljer på arbete och fritid", de som är sportreportrar, har administrativa och andra befattningar där med.

PK-iternas värld är platt men liksom de som trodde jorden var platt så finns där en kant där den slutar... och den som går över den kanten kommer aldrig tillbaka.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

15 november 2013 10:49

H M Gotland : Ja dom "signalspanar" mot sanningen
Vi får se när den första Barometernjournalisten får tuppjuck och kastar Che Gue Vara kepsen

 
Lassekolja

Lassekolja

15 november 2013 11:13

Självklart är Bert ute efter säkra och snabba pengar. Han sa´ ju en gång att "de´ e´ inte de stora inkômstera´, som gör att man tjänar pengar, de´ e´ dôm små utgeftera´"! Detta är ett axiom, d.v.s något som är så självklart att det inte behöver bevisas, ungefär som att den, som varit ICA-handlare i två år och inte blivit miljonär, är det nå´t fel på.
Thoralf, Du skriver:
"Som tur är klarar fler och fler svenskar av att tänka själva när de läser tidningen." Ja, men den utvecklingen går väldigt trögt. I matchen PK-SD står alltjämt 9-1! Lika bedrövligt som otroligt!!! PK fortsätter som vanligt, att ex.-vis dra upp elva år gamla uttalanden, som Jonas Åkerlund´s, är iaf enl. mig inte seriöst. Tror någon att PK kommer att ta upp Tage Erlander´s 50-talsuttalande om att "vi svenskar kan skatta oss lyckliga, eftersom vi är en så homogen befolkning"?
Betr. matchen ikväll hoppas man naturligtvis på vinst men en knäpp på näsan i någon form till de uppskruvade Zlatan-förväntningarna vore samtidigt nog ganska nyttigt. Laget består faktiskt av tio man till!

http://www.youtube.com/watch?v=UEMR3A4WLC8

 
Ingen bild

Magentan

15 november 2013 11:26


"VI HAR ÅTMINSTONE INTE BLIVIT RASISTER"
Läs om det norska journalistparet som i sin iver att hjärntvätta medborgarna i "antirasism" har lyckats hjärntvätta sig själva så till den milda grad att de har hamnat utanför verkligheten och visar ett klart sjukligt beteende.

Från Fria Tider: Natten till julafton för två år sedan bröt sig arabiska invandrare in i journalistparets hem och utsatte dem för fysisk och psykisk terror innan de försvann med alla deras värdesaker. "Efter en lång tids självrannsakan har de två journalisterna nu kommit fram till att det som skedde var deras eget fel – och att alla andra som utsatts för övergrepp av invandrare också har sig själva att skylla. 'Vi har åtminstone inte blivit rasister', berättar paret stolt."

Paret har skrivit en bok om händelsen och deras sätt att bearbeta traumat.

När man läser om detta i Fria Tider förstår man hur allvarligt det politiskt korrekta läget egentligen är, främst här i Sverige. Som en av kommentatorerna skriver under Fria Tiders artikel (citat):
"Mea culpa, mea maxima culpa! Låt dig rånas, misshandlas, våldtas, plundras, i extremfallet avlivas och din första (och sista) tanke är att för allt i världen inte utveckla 'rasistiska' tankar... älska din plågoande, gör avbön, 'detta skulle inte ha hänt bara vi tagit emot någon miljon av deras likar' ...osv.... Om journalistkåren är bärare av sådana här funderingar är det inom kort ute med oss, våra samhällen, kultur m m. Detta är nu ett ytterst svårslaget märke i fråga om självutplåning. Boken kommer att framgent vara ett monument över hur det mänskliga förståndet faktiskt kan totalhaverera."

http://www.friatider.se/journalister-blir-du-ranad-av-invandrare-far-du-skylla-dig-sjalv

 
Ingen bild

Niklas R

15 november 2013 12:03

@AE
Ursäkta mig, men i h-lvete heller att Öland skall skonas från det som resten av landet måste stå ut med. 95% av ölänningarna röstade också fram den sittande sjuklövern så då skall även de få ta del av sjuklöverns politik.

Vill inte ölänningarna att deras närområde skall förstöras och bli osäkert så har vi ett val lite drygt 10 månader där de ska säga vilken politik som skall gälla i riket och på Öland.
Fram till dess, gilla läget och som man bäddar får man ligga.

 
Ingen bild

kalle

15 november 2013 12:36

i Karlskoga är väljarna mest vänster och sosseindoktrinerade och sd är allnänt hatade av media och 7 klöverfolket. massor med asylbluffindivider slussa till Karlskoga.
och brottsligheten ökar som funktion av ökad (aslblf)befolkning.
när väl brotten anmäls skrivs inget om signalement och polisen är förtegen......

http://na.se/nyheter/karlskoga/1.2280984-24-arig-kvinna-anmalde-valdtakt

 
Ingen bild

vmm

15 november 2013 12:36

Det brukar ju vara ett himla liv om att vinster inom välfärden går till privata företag. Hur kan det komma sig att när det gäller flyktingmottagande så verkar inte många bry sig, men när det gäller tex skolor och sjukhus så är det så många som är upprörda? Man kan ju undra...

 
Ingen bild

Star

15 november 2013 13:05

http://www.barometern.se/nyheter/oland/misstankt-for-kidnappning-slappt(4011597).gm

 
Ingen bild

Stefan A

15 november 2013 13:20

Mycket märkliga människor som blir journalister numera, man skulle kunna tro att de söker sanningen, ist. försöker de dölja eller försköna den verklighet som man möter, finns nog ingen som mot bättre vetande skrivet en artikel eller gjort ett reportage som man vet inte ger den sanna bilden...som sagt MYCKET märkliga människor....

 
Ingen bild

Limmus

15 november 2013 13:55

Tveka inte ett ögonblick - detta är din framtid - gå med redan nu
i vår demokratiska rörele - vänd Åkesson & Skalin ryggen, och Reinfeldt, Annie Lööf, lille Fridolf-Fridolin och alla de ävriga tvestjärtarne. Framtiden kräver riktiga karlar, starka karlar som vet vad de vill, sådana som vår ledare, som vet var skåpet skall stå. Kom till oss nu, innan du har hunnit att bli en outsider, därför att tiden sprang ifrån dig. Vi står för humanism, sunt förnuft, utövat klokskap, framtida lycka och harmoni. Anslut redan idag, det är gratis. Vi är framtiden. Vi är Sverige.

http://youtu.be/1J1weRZislI

 
Ingen bild

Pågens

15 november 2013 14:26

@ Limmus

Och vilka är det som är vi och framtiden i Sverige?

 
Ingen bild

Göran

15 november 2013 14:34

Detta luktar varning lång väg ! Förmodligen virus för att förstöra datorn.

 
Ingen bild

Limmus

15 november 2013 14:35

@ Pågens
Var inte så dj***a lat!
Kolla länken och din undran blir besvarad.
Eller fortsätt att vara en vanligt okunnig Svenne.
Du kan väl klippa och klistra?

 
Ingen bild

Limmus

15 november 2013 14:44

@ Göran
Virus har redan satt sig i hjärnan på dig - det är då man kommer med sådana okunniga uttalanden. Var tyst tills du verkligen vet någonting.

 
Ingen bild

Ronny

15 november 2013 14:49

Med tanke på Aftonbladets senaste "scoop" om en 10 år gammal intervju med en SD politiker så har Exponerat idag gett svenska journalistkåren en redig pungspark, med intervjuer av "höga" politikers åsikter om brottslingar Norrköping. Nu väntar vi på skjutjärnsjournalisterna från AB..............

 
Ingen bild

Pågens

15 november 2013 15:24

@ Limmus

Jag har kollat länken och vet inte om du menar att man skall betrakta den på så hög idiotisk nivå det går och som ett avskräckande exempel på islam. Alternativet är givetvis att man skall tolka det som en hyllning till islam och en "medlemsvärvning" från din sida?

 
Ingen bild

Göran

15 november 2013 15:54

Limmus,

Efter att "Pågens" tagit risken med att gå in på länken så har jag fått veta tillräckligt för att förstå var det sitter ett virus. Ledaren heter tydligen Muhammed och organisationen Islam. Du var mig en naiv jävel.

 
Ingen bild

Limmus

15 november 2013 15:55

@ Pågens

Var svensk - tänk inte - försök inte ens - kom till oss som du är-redan nu; vi kan ha överseende med att du är svenskt oartig. Du förstår inte bättre. Vi är framtiden och livet. Vi är det nya Sverige. Skogaholms och Facer är redan medlemmar hos oss. Mot oss finns ingen verksam antibiotika.

 
Ingen bild

Limmus

15 november 2013 16:08

@ Göran

Vi är andens oxytocin. Vi är oemotståndliga.

 
Ingen bild

Mahmoud

15 november 2013 16:33

@Limmus
Lär dig åtminstone stava.

 
Ingen bild

Göran

15 november 2013 16:35

.....Skogaholms och Fazer....(bröd och choklad ger på sin höjd hål i tänderna)....andens oxytocin...oemotståndliga...

Du är ett TANDTROLL !

 
Ingen bild

Sven Dacke

15 november 2013 16:37

Varför är ni här Gota Media och övriga journalister?

Letar ni skandaler att skriva i era egna tidningar eller är ni i själva verket "Smyg Sverigedemokrater" som i hemlighet håller på¨Jimmie.

Tänk om någon ville berätta, är väldigt nyfiken

 
Ingen bild

Pågens

15 november 2013 16:48

@ Limmus

När du skriver: ”Mot oss finns ingen verksam antibiotika”, erkänner du indirekt att ni är en hoper bakterier. Usch ni måste ha det hemskt och jag förstår nu varför du skriver som du gör. Någon form av behandling skulle nog behöva sättas in. Inte på det somatiska området utan snarare något lämpligt åtgärd inom det psykiatriska området till att börja med.

Beträffande din användning i det här sammanhanget av ordet Oxytocin vet du uppenbart inte vad du talar om. Du bör nog ta en titt på Wikipedia för att försöka förstå vad det rör sig om. Där sprack det försöket att imponera på oss obildade sverigedemokrater (obs ironi).

 
Ingen bild

J B Doe

15 november 2013 17:28

Inför kvällens match mot Portugal skulle jag vilja bjussa Barometerns smygläsande journalister på ett kontroversiellt inlägg att citera i morgondagens blaska:
Jag tycker Salazar var en rolig karl.

 
Ingen bild

Limmus

15 november 2013 17:55

@ Pågens
Huvudsaken vore att du, typiske sverigedemokrat, visste vad
du snackade om - så är dock inte fallet - därför kommer vi att segra. Vi är oemotståndliga. Vi är andens Oxytocin. Vi har staken. SD kör med svagströmsdildo.

Hormonet oxytocin ökar kvinnors intresse för män och vice versa. Oxytocin kallas ibland måbra-hormon. Det verkar smärtlindrande och lugnande, och har i många olika studier
visat sig öka sådant som socialt samspel och tillit mellan människor. Nu visar en färsk doktorsavhandling att förhöjda halter av oxytocin också ökar kvinnor och mäns intresse för varandra.

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=406&artikel=5163180

 
Ingen bild

Pågens

15 november 2013 18:02

@ Limmus

Du har fortfarande inte talat om vad "vi" är för några, eller är ni blyga då det gäller detta?

 
Ingen bild

Limmus

15 november 2013 18:36

@ Pågans et conortes

Såväl enfaldiga SD-anhängare som alla dumgoda 7-klöversympatisörer är alltför stora slappsvansar för att utgöra något allvarligt hinder för oss. Vi är sega, uthålliga och ihärdiga, vi behärskar FN, vi har kosing, vi är virulenta, vi är oemotståndliga. Vi skall precis som gamle Adolf ta över makten på demokratiskt vis. Vi kan historien. Ni skall få se 2018 eller -22.

Om ni hade förstått så mycket, och nu kommer jag med ett avslöjande, så är det bara en sak som skulle ha kunnat förhindra islamiseringen av skitlandet Sverige, nämligen ett absolut motstånd mot oss, ett Resistance totale, ett absolut avståndstagande från allt muslimskt: religion, kultur, sedvänjor osv., men till detta har ni inte stake nog. Ni har förläst er på FN-stadgan om de mänskliga rättigheterna. Ni har tappat bort er egoistiska självbevarelsedrift - det har inte vi. Allahu akbar!

 
Ingen bild

Pågens

15 november 2013 19:23

Jisses Amalia, nu kommer Limmus verkligen med det "tunga artilleriet" och har tydligen lagt endokrinologi och Oxytocin bakom sig, som f.ö har en mycket mer komplicerad roll i människan än han sammanfattade i några rader.

Skulle ändå vara kul att veta vad detta illustra sällskap kallar sig som han tillhör, det gäller ju att vara förbered när det smäller, men är tydligen så hemligt att han inte ens själv vet vad det heter. Det enda jag fått ut av hans kommentarer är att han är djäkligt bra på att spy ut ad hominem argument, vilket utan tvekan har en negativ inverkan på hur han/övriga i gruppen uppfattas av andra.

Hej då och lycka till, och tänk nu på att biverkningarna av Oxytocin inte är att leka med!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9 10
11
12 13
14
15
16
17
18 19
20
21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< November 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se