thoralf

Direktlänk till inlägg 15 juli 2013

NASIM MALIKS NYA UTMÄRKELSER

Av Thoralf Alfsson - 15 juli 2013 19:25

Stora utmärkelser igen till Nasim Malik i tredje världen trots att han är bosatt i Smedby utanför Kalmar. Vad är det Nasim Malik gör i tredje världen som är så okänt i Kalmar och i Sverige. Jag har tidigare skrivit om Nasim Maliks falska marknadsföring i tredje världen. Läs blogginlägg.


Det kan ju knappast vara att han är tredje ersättare till riksdagen för socialdemokraterna i Kalmar län. Eller är det hans ivriga försök att alltid bli fotograferad med någon känd person som han senare utnyttjar för att visa sin "upphöjda" position för personer i tredje världen. Vilket han uppenbarligen lyckas med vid vissa tillfällen.


Nu har Nasim Malik blivit utsedd till 2013 års ”IHM WORLD PEACE FIGURE”. I mitt stilla sinne undrar jag vad han har uträttat i Smedby för att erhålla denna utmärkelse. Det är lite märkligt att hans bedrifter inte uppmärksammas i lokal media trots att det är ca två månader sedan han erhöll denna utmärkelse. Missa inte kommentarerna under denna artikel där Nasim Malik ifrågasätts.


 

 Som inte vore nog har han även nyligen utsetts till, hör och häpna:


”AMBASSADOR AT LARGE TO UNITED NATIONS AND EUROPEAN UNION FOR FREEDOM OF SPEECH AND RELIGION”

Läs på följande länk.


 


Att inte socialdemokraterna i Kalmar skickat ut ett pressmeddelande om denna utmärkelse till media.

Sedan den 10 juli innehar han även denna titel. Läs om hur han presenteras IHRCHQ.


Vi förväntar oss också att Nasim Malik nomineras till Nobels fredspris av socialdemokraterna i Kalmar. Vilken PR det skulle vara för Kalmar!


När man tittar igenom det fotogalleri som finns på Nasim Malik på IHRCHQ hemsida blir man både förvånad och samtidigt får man sig ett gott skratt. Jag kände inte till att Kalmars socialdemokratiska kommunalråd Johan Persson varit i Pakistan på fredsmarsch och jag tror dessutom att det är hans före detta fru som står mellan honom och Nasim Malik men det låter jag dock vara osagt. Någon av mina läsare kan kanske bekräfta om så är fallet.


 


Undrar vem som i så fall betalde för resan till Lahore i Pakistan för det socialdemokratiska kommunalrådet och hans dåvarande fru. Johan Persson borde faktiskt få en möjlighet att svara på denna fråga. Det skall jag ordna med.


Jag blir dock full i skratt när jag ser detta foto. Jag tror att Göran Persson skulle ha ett och annat att säga om detta foto.


 


Nasim Malik tycks inte ha koll på sitt eget fotogalleri eller är det någon annan som sköter detta åt den så betydelsefulla person vi har i Kalmar.


Gå in på denna länk för att se fler foton på Nasim Malik och hans ”vänner”.

 
ANNONS
 
Svensson

Svensson

15 juli 2013 20:07

Jag tror att dom som gav utmärkelsen,har förväxlat honom med någon annan person.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Hulda mk1

15 juli 2013 20:16

Är han inte också mästare i grenen "Lustiga huvudbonader"?

Men var är bilden från Kalmar, där han eldar massorna från talarstolen? Där någon i de täta åskådarleden stolt höjer plakatet med Hakkorset...

 
Ingen bild

Lotta

15 juli 2013 20:19

HE som står precis innan namnet står det för hans excellens? Glöm för jösses namn inte bort att tilltala vederbörande på detta vis när ni möts. ;-)

 
Ingen bild

Lars Rosén SD KALMAR

15 juli 2013 20:50

Eftersom ( S ) tiger om vilken stor man som man har i leden så kan man väl bara dra en slutsats.Han är en belastning eller så är Johan P rädd för konkurrens från denne världsmedborgare från Smedby.

 
Ingen bild

Malin R.

15 juli 2013 21:03

Sitter inte denne Malik i kommunfullmäktige i Kalmar?En god vän till mig i denna stad säger att hon aldrig ser i lokalpressen att Malik yttrat sig i kommunfullmäktige.Är den senare en för liten spelplan för denne internationelle gigant?

 
Ingen bild

Addam

16 juli 2013 00:06

Jag har tillsammans med en kompis (initierad politiker i Kalmar) ställt den lustiga frågan hur han orkar med alla dessa uppdrag han får. Han svarade att han bli tilldelad dem genom Kalmar kommun och genom Sossarna eftersom de vill ha en invandrare med flyktingbakgrund samt har jobbat sig in i det Svenska samhället.

Han har jobbat för kommunen och räknat pennor och liknande. Inte alls fel om det nu fanns en sådan tjänst där man egentligen behövde det. Alltså hans version är att så fort det är något i arabländerna som sker så ringer lokala medierna till honom om utlåtelse. Vilket han inte verka vara sen att beskriva varje gång, fast han fick det att låta som en plåga!
Nu med alla dessa utmärkelser så borde väl han snart hamna i Amnesty Internationals styrelse!
Vi kommer alla ihåg när det okända partiet slog honom i nacken och han gick ut i media om det. Det visade ju sig vara att han hade glömt att ta blodtryckstabletterna den dagen. Åtal nerlagt!
Det var en skammens dag för sossarna i Kalmar och alla som trodde han var helig. Han var ju skenhelig! Jag personligen vet att JP kastar fram honom bara för att han har en stor valkrets i invandrarna.
Han förnekar att han varit med på larmtorget när vissa fanor och flaggor som är rent antisemitiska användes. Lögn! Han hejade på dem.
Han har suttit i socialnämnden ett bra tag......till och med sen innan förra valet. Han som suttit så länge borde veta om det som skedde i invandrarservice, inte Roger Pontare eller vad nu sosseledaren där heter.
Under valet 2006 så var min vallokal på Bergaviksskolan (nuvarande Kalmarsundsskolan) och när jag kom dit tänkte jag ta ett stycke papper från varje parti för att ingen skulle veta vilket parti jag röstade på (som man gör i Sverige). Nasim hade fullt upp att kryssa i arabernas valsedlar och därmed sitt egna namn, så jag kunde inte ta en lapp från sossarna (nu ville jag eg inte ha dem). Han hade egen penna och kryssade. Jag har anmält detta till valnämnden men inget har hänt!
2006.........2013.....jag har inte ens fått svar att det är under utredning. Jag fick svar att de mottagit mitt mail men inte mer.

Din säkerhetskod buggar. Fick glad gubbe innan jag började skriva och sen en popup att säkerhetskoden inte var rätt!

 
Ingen bild

korruptionshärva som når ända upp i (S)-partitopp

16 juli 2013 00:58

"Jobb Malmö" - korruptionshärva som når ända upp i (S)-partitoppen

Svågerpolitik och misstänkta mutbrott. Den kommunala mångmiljonsatsningen Jobb Malmö skakas av en korruptionshärva som når ända upp i socialdemokraternas partitopp
http://avpixlat.info/newsdesk/jobb-malmo--korruptionsharva-som-nar-anda-upp-i-spartitoppen

 
Ingen bild

Sjuttioåttan

16 juli 2013 07:01

Han är tydligen en stjärngosse som TV-redaktionerna missat som expert på sig själv för sofforna. Reinfeldt skulle säkert välkomna honom i riksdagens försvarsutskott då han tillhör de sju.

 
Ingen bild

Ludvig

16 juli 2013 07:08

Denna Malik, det är väl lite si och så med sanningen verkar det som.

 
Ingen bild

Lars Rosén SD KALMAR

16 juli 2013 08:36

Malin R: Har själv suttit ca 7 år i KF i Kalmar, och har endast en gång frånvaro. Kan säga att MR N Malik lever en ganska så anonym tillvaro i KF i Kalmar. Kan nog räkna på ena handens fingrar då han har varit uppe i talarstolen under dessa sju år.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

16 juli 2013 09:03

Utanför ämnet : TV 4 nu på morgonen , snack om ökningen av vägglöss i Sverige de vanliga flosklerna användes att ökningen beror på svenskarnas ökade resvanor att det givetvis också beror på invandringen där folk kommer till Sverige direkt från jordhyddor nämndes överhuvud taget inte !

 
Ingen bild

Skånepåg

16 juli 2013 09:22

@ Allmänt

Ja herre min je vilken sop(p)a, och där begreppet taqqiya verkligen når oanade höjder.

 
Ingen bild

Fale Hin Unge

16 juli 2013 09:23


MAN BÖRJAR FÖRSTÅ KOPPLINGARNA TILL FN
Varför Sverige skrivit på alla konventioner!

 
Ingen bild

UncleBob

16 juli 2013 09:36

Här är ännu en som tilldelats det där flådiga certifikatet från
det där InLove Humanity Mission. ;)

https://www.facebook.com/pages/Express-The-Seventh-Sense/109873082358794

 
Ingen bild

Fallaci

16 juli 2013 09:49

Får jag be om lite respekt för Hans Excellens, Ambassadör, Ambassadör(2 Ambassadörposter),Doktor,Riksdagsman numera Reservriksdagsman, President för Socialdemokraternas Internationella Wing. Mig veterligen finns det ingen levande svensk som kan mäta sig med Hans Excellens Malik. Men varför skriver inga tidningar om detta, tror ni? Jo, det är för pinsamt att ens börja ta i det...då avslöjas det falska PK-samhället...

 
Ingen bild

Lars Rosén SD KALMAR

16 juli 2013 09:58

Man kanske skall säga som Mr Rafed el Sayed mannen med doktorshatten som ramlade av. " här ligger en gravad hund ". Fotograferade sig även han med sk potentater och blev ju även årets svensk. Borde inte N M bli årets svensk???.

 
Ingen bild

Skånepå

16 juli 2013 10:37

Tillägg till kommentar 16 juli 09:22

Ett fantastiskt foto http://www.ihrchq.org/images/amb%20nasim/pages/5_png.htm

- Keps med socialdemokraternas logotyp
- Sparbössa med insamling till Pak(i)stan
- Banderoll för svenska kyrkan
- I texten under bilden att anges att han är internationell representant för Röda Korset.
Inte en ”siffra rätt”, och vad avses egentligen med ”large” i rubriken ”AMBASSADOR AT LARGE FOR SCANADAVIA COUNTRIES?”
Nu är det bara Nobelpriset som saknas i hans samling och har troligtvis enligt hans uppfattning inte samma nivå som dessa synnerligen förnäma utmärkelser som delats ut av IHM. Förresten någon som luskat ut vilka som ligger bakom denna organisation (Malik himself eller?)

 
Ingen bild

Eric H

16 juli 2013 10:58

-> Skånepåg..
Hela bildserien med skinkmackan är ju helt sensationell.
Bilderna är väl värda att ses - och roas av.
Nobelprisen och ffa fredspriset kommer att stå som spön i backen runt denne i Kalmar så kapitalt missförstådde och store man!

 
Ingen bild

Nasim Malik sade:

16 juli 2013 11:02

"Jag vill kommentera dom diskriminerande och främlingsfientliga inlägg med tillhörande illustrationer som har presenterats här. Dom var mycket klargörande och lätta att förstå för alla, eller hur.

Vi ????, icke svenskfödda utgör helt enkelt själva grunden för och förutsättningen för hela er existens. Utan oss hade ni inte fått tala i denna församling. Än mindre få betalt med våra skattemedel för att göra det. Ni lever på att kränka oss! Ni är svenskar, utan oss hade ni inte existerat! Jag yrkar på avslag på SD:s budgetförslag och tackar alla dom som har tagit avstånd från SD:s förslag."
- - - - - -
http://www.ostran.se/NYHETER/Kalmar/Aer-inte-lika-mycket-vaerda

http://www.ostran.se/NYHETER/Kalmar/alexander_ordnar_maangkulturellt_moete/(comment)/view- -

 
Ingen bild

Globalisten

16 juli 2013 11:42

En gooogling på IHRC rekommenderas. Intressant läsning. Det vimlar av excellenser och "ambassadörer" inom organisationen. Hade f.ö en kontakt med en god vän inom EU-administrationen i Bryssel nu på morgonen. Han skrattade länge när jag högläste gör honom om FN-och EU-ambassadören från Kalmar. Kommentaren om IHRC ska jag inte återge. Nu väntar vi bara på att biträdande FN-chefen Jan Eliasson bekräftar den sensationella nyheten att kalmarmalik är FN-ambassadör. Den väntan blir lång.

 
Ingen bild

Mytomanen

16 juli 2013 13:18

Ambassador-at-Large

An ambassador-at-large is a diplomat of the highest rank or a minister who is accredited to represent his country internationally.

Unlike an ambassador-in-residence who is usually limited to a country or embassy, the ambassador-at-large is entrusted to operate in several usually neighboring countries, a region or sometimes hold a seat in an international organization like the United Nations and the European Union. In some cases an ambassador-at-large may even be specifically assigned a role to advise and assist the state or a government in particular issues.

Historically, presidents or prime ministers have designated special diplomatic envoys for specific assignments, primarily overseas but sometimes also within the country as an ambassador-at-large.

http://en.wikipedia.org/wiki/Ambassador-at-Large

 
Ingen bild

Hulda mk1

16 juli 2013 13:34

Totalt runt 30 förskolor i Danmark har slutat att servera fläskkött.
Av hänsyn till vilka barn på dessa förskolor fattar vi alla.
Men vad tycker de Danska barnen och deras föräldrar?

Och vad tycker de Danska väljarna...

 
Ingen bild

Lars Rosén SD KALMAR

16 juli 2013 14:27

Kan väl nämna att denna stora potentat gick ut i tidningarna strax före valet och berättade hur han hade blivit nedslagen på arbetsförmedlingen. Naturligt vis köpte pk-pressen allt med hull och hår. Det var bara på det viset att det fanns inte en människa i hans närhet. Allt rann ut i sanden. Men som sagt - det var före valet. Tror att ni läsare själva kan dra vad han var ute efter.

 
Ingen bild

Lars Rosén SD KALMAR

16 juli 2013 14:40

Är det på det viset att om det hade varit en svensk så hade pressen skrivit om alla dessa utmärkelse som N M har fått. Barometern och Östran sysslar ni med diskriminering??

 
Ingen bild

Skånepåg

16 juli 2013 14:43

@ Mytomanen

Tack för info.

Borde väl i så fall vara “AMBASSADOR AT LARGE FOR SCANDINAVIAN COUNTRIES” och inte “AMBASSADOR AT LARGE FOR SCANADAVIA COUNTRIES”.
Mr. Malik är m.a.o nu utsedd och befordrad till att vara ambassadör för hela Skandinavien av den tvivelaktiga muslimska organisationen IHRC.

 
Ingen bild

Hulda mk1

16 juli 2013 15:01

En liten man från Österrike med lustig mustach och som tog livet av sig i en bunker 1945, tog också sig själv på allt för stort allvar.

Nu blir följderna av denne lille mans titlar och utmärkelser inte lika katastrofala.
Däremot kan han öppna dörrar för onda makter och förleda våra politiker och journalister...

 
Ingen bild

Malin R.

16 juli 2013 15:28

Thoralf Alfssons Lahorebild är troligen tagen i London vid en konferens för den riktning av islam som herr Malik tillhör.Damen mellan herrarna är till 99,99 % f.d fru Persson.

 
Ingen bild

Lotta

16 juli 2013 17:10

Jag är oerhört trött på att läsa 7-klöverns patetiska floskel om att ställa svaga grupper mot varandra. Senaste exemplet är hämtat från dagens Barometern. Att låta individer som inte har i landet att göra få sjuk- och tandvård samt mediciner för 50 kr som ingen annan har rätt till är inte att ställa svaga grupper mot varandra, det är att premiera den ena gruppen på bekostnad av den andra.

http://www.barometern.se/reagera/thoralf-slickar-uppat-och-sparkar-nedat(3858662).gm

 
Ingen bild

mom-61

16 juli 2013 18:29

Copy Paste går bra också.

 
Ingen bild

Thoralf A

16 juli 2013 18:42

http://www.barometern.se/reagera/thoralf-slickar-uppat-och-sparkar-nedat(3858662).gm

 
Ingen bild

ricki

16 juli 2013 18:57

Han är ju rena Forrest Gumpen vetja

 
Ingen bild

Fia

16 juli 2013 21:26

Vad märkligt att denna reagera http://www.barometern.se/reagera/thoralf-slickar-uppat-och-sparkar-nedat(3858662).gm får vara anonym? Eller ser jag dåligt? Det står ju tydligt att namnger man en enskild person ska det vara underskrivet med namn. Dock luktar det vänsterskit. Tyvärr går det inte att kommentera.

 
Ingen bild

Skånepåg

16 juli 2013 22:43

@ Fia

"Dock luktar det vänsterskit."

FeL: Det stinker vänsterskit av den värsta sorten!

När det inte står vem som är skribenten i massmedia, visar man att man är en feg stackare som inte vågar stå för sina åsikter.

 
Ingen bild

Lotta

16 juli 2013 22:49

@Fia och Skånepåg

Gäller även Expressens Ledarredaktion

 
Ingen bild

Jenny

16 juli 2013 23:19

http://avpixlat.info/2013/07/16/hur-kan-vi-protestera-framgangsrikt/

Blir skrämd av artikeln. Innan jag röstar skulle jag vilka veta hur SD:s företagspoliktik ser ut.
Många hyllar artikeln och inser inte hur illa det skulle slå mot landets alla småföretagare :-(

 
Ingen bild

SD väljare

17 juli 2013 01:23

@Jenny
Det är ingen artikel,det är en insändare från en privatperson och inget annat
SD har inget med AP att göra så du kan inte ta insändaren och dess kommentarer som intäkt för att inte rösta på SD.

Allmänna frågor om Sverigedemokraterna eller partiets politik på riksnivå skickas till info@sverigedemokraterna.se

 
Ingen bild

UncleBob

17 juli 2013 23:56

Jenny: Signaturen "citronpoet" är en ökänd nonsensskribent som lägger in massvis med insändare i olika kommentarsfält.
Kännetecknande för dem är att de saknar struktur och en röd tråd. Dessa inlägg har ett stort inslag av ordbajseri.

"Citronpoeten" har aldrig skrivit något positivt om SD och skall därför inte förväxlas med en "äkta" SD-sympatisör.
Vill du läsa om hur SD:s företagspolitik ser ut rekommenderar jag i första hand att läsa partiprogrammet eller som i förra inlägget kontakta info@sverigedemokraterna.se

 
Ingen bild

Barbapappa

18 juli 2013 21:29

Tråkigt att man blir censurerad här när man länkar till aktuella händelser , trodde detta var en seriös blogg, men nä

 
Ingen bild

citronpoet

23 juli 2013 09:24

UncleBob, eller UnkenBoppe på svenska, lever knappast upp till dagens sverigedemokratiska värderingar i kampen för att uppnå nolltolerans mot rasism. Samtidigt har han ingen aning om socialkonservatismens ekonomiska politik.
http://ligator.wordpress.com/2010/09/03/det-finns-en-annan-kand-rasist-pa-sverigedemokraternas-lista-i-landskrona/

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10
11
12 13 14
15 16 17
18
19 20 21
22
23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se