thoralf

Direktlänk till inlägg 19 mars 2013

DREVET

Av Thoralf Alfsson - 19 mars 2013 18:06

 


Media har fått upp vittringen på Billström! Jag gissar att de inte kommer släppa taget förrän Billström har kastat in handduken. Fredrik Reinfeldt lyfte idag inte ett finger för att stödja sin minister.


Blond och blåögd är numera ord som inte kan användas av 7-klöverns politiker. Nya tabuord för pk-politiker. Det är väldigt skönt att tillhöra ett parti där vi tillåts säga att en spade är en spade och att invandrare är överrepresenterade i brottsstatistiken, inte minst när det gäller sexualbrott.


I alla andra sammanhang kräver vi att våra myndigheter skall jobba kostnadseffektivt. Men det gäller inte migration och integration. Varför? Jo, på dessa områden är det förbjudet att redovisa kostnaderna, annat än som stora klumpsummor i en budget.


När polisen planerar sina insatser mot rattonykterhet så sker detta givetvis inte slumpmässigt. Polisen har statistik och erfarenhet över var och när man tagit flest rattfyllerister. En sådan kunskap är att kolla trafikanter som kommer till systembolaget vid öppningstiden eller att man har kontroller under midsommar på Öland och då speciellt på söndagen. Skall dessa människor känna sig utvalda och kränkta för att de drabbas av polisens nykterhetskontroller? Nej, de flesta eller nästan alla har bättre förstånd än att känna sig kränkta. De inser att polisen bara gör sitt jobb och samtidigt försöker vara effektiva.


Detsamma gäller REVA-projektet. Skall man försöka hitta personer som befinner sig illegalt i Sverige skall man inte identitetskolla ”blonda och blåögda” i första hand. Givetvis skall man kolla personer med ett utseende som tyder på att man inte är en ”etnisk svensk mitt i livet”.


Som polis skulle jag vara fruktansvärt frustrerad över att justitieministern och regeringen inte ger sitt fulla stöd och förtroende till att polisen att själva klara sina arbetsuppgifter.  Dessutom skulle jag vara ännu mer frustrerad över att regeringen inte försöker upprätta lag och ordning i samhället utan istället belönar t.ex illegala invandrare med skola och fri sjukvård och tandvård. Det måste vara ganska hopplöst att jobba som polis när regeringen gör allt för att försvåra jobbet.


Sedan får vi heller inte glömma media som också gör allt för att svartmåla polisen. Oavsett var polisen vidtar för åtgärder så hittar journalisterna alltid en angreppspunkt.


En minst sagt sorglig utveckling i media! Men om hälften är Miljöpartister så är utvecklingen inte förvånande. Igår fick jag en tanke över att skapa ett dokument över alla tokiga förslag som Miljöpartiet lägger i riksdagen under ett riksdagsår. Skulle kunna samla de mest tokiga under rubriken ”99 punkter varför du inte skall rösta på Miljöpartiet”.


För några dagar sedan uppmärksammade Barometern och Ölandsbladet ett initiativ på Öland där man önskade en miniutställning i hamnen i Böda om regalskeppet Mars som hittades utanför Böda för snart två år sedan. Läs artikel i Barometern.


Jag passadepå att upplysa journalisterna om min motion i riksdagen angående ett nytt marinarkeologiskt museum. Idag kom en liten notis om detta i tidningen. Jag får tacka och bocka ;-)


 


PS


Björn Söder har skrivit om orsakerna till uteslutningen av Patrick Ehn. Precis det jag efterlyst från partistyrelsen och det jag skrivit i bloggen/kommentarerna. Mycket bra gjort av Björn. Läs artikel



 
 
Ingen bild

SM811

19 mars 2013 18:21

Kom över till SD. SD ökar M minskar.
Rekord för SD i Demoskop. 1% (+1,4). http://www.demoskop.se/filearchive/1/1861/V%C3%A4ljarbarometer%20%C3%96ver%20tid%201990%20-%20Mars2013.pdf

 
Ingen bild

SM811

19 mars 2013 18:40

SD 11% skall det stå.

 
Ingen bild

Stefan A.

19 mars 2013 19:00

Tänk vad man kan missta sig på folk, trodde Reinfeldt var en rejäl karl med båda fötterna på jorden innan vansinnet började med sammarbetet med MP,nu platsar denne figur som skribent på aftonbladets ledarsida tillsammans med de övriga ufona. Siktar Billström på ordförandeposten tro, kanske en liten palatsrevolution på gång.Ja bäst ni håller i Kronan,Mars och svärdet annars försvinner de genast till Stockholm, och det vore synd, något ska vi väl utanför få behålla.

 
Ingen bild

Edward Ulfertz

19 mars 2013 19:10

Det Billström säger är att det är ett fåtal infödda hederliga svenskar som aktivt engagerar sig för de "papperslösa", och att de flesta papperslösa göms av andra papperslösa och kriminella arbetsgivare.

Men eftersom han uttalar tabu-orden "blond" och "blåögd" så anklagar man honom för rasism i stället för att lyssna på budskapet.

 
Ingen bild

Lundabo58

19 mars 2013 19:14

Som jag skrev på Avpixlat: Jag har fortfarande inte begripit vad som var det "rasistiska" i Billströms babbel.

 
Ingen bild

Rune

19 mars 2013 19:17

"Media har fått upp vittringen på Billström! Jag gissar att de inte kommer släppa taget förrän Billström har kastat in handduken."
---------------------------
Medierna vill visa vilka som egentligen bestämmer. Mediernas makt är makt frikopplat från ansvar. Vi kan inte välja bort dem och inte välja andra medier annat än i mycket mycket begränsad utsträckning.

 
Ingen bild

Åke M

19 mars 2013 19:24

....jaha...Det bubblade säkert över för hr.Billström, som säkert är lika medveten som alla vi Sverigedemokrater, att regalskeppet Sverige har kommit helt ur kurs. Vi kommer med all sannolikhet att få höra flera politiker grundstöta och (främst från moderat håll ) börja säga saker som blir "fel" i medias ögon, i ren frustration och innre ånger, över vad de har varit med om att ställa till det med Sverige och dess bl.a idiotförklarade överenskommelse med MP.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

19 mars 2013 19:53

Jaha då var det klart "FritidsKnutsson" "avskedade" just Billström" i SVT68.
Nu får vi se om Billström är klok nog att avgå, eller genomlida 14 dagars gatopp i kommunistmedia
"Blond och blåögd skall man nog inte säga i Saudi Freddes Sverige då blir det utvisningsbåset .
Lite "bonus" till och med kanske rök ?
Frågan är om han sa det medvetet till "Scoop" Nicke
Det måste väl ha g... för honom omgående när Tobbe pratade Svenne

Fredde skall visa vilken linje som gäller dvs analfabetlinjen eller som han kallar det arbetslinjen.

En grupp som kom till Sverige på 90-talet med förmodade goda läskunskaper har lyckats få jobb med hela 51 %
Där sanningen om arbetslinjen och inget annat.

Nu är ju inte sanningen det viktigaste i Sverige kan man bli fälld för förtal om man säger sanningen då har det spårat ur totalt eller som Billström som bara konstaterar fakta.

Det jäser ute bland moderaterna i Sverige senaste var en rapport från byn på det temat.

Hoppas att SD använder affischen med texten ge oss vårt Sverige tillbaka, den är ännumera aktuell idag än 2010.

SVT68 SR TT SIFO mfl styr Sverige där är 83% kommunister i någon form av vänsterkavaj.
Dessa håller på att byta folk i Sverige och detta förstår max 15% av svenska folket.

Gubben o Gumman skriver som fristående Sverigevänliga journalister
Ingen koppling till Alfssson eller SD finnes
Ej heller till "Inte rasist men .... alltid sist

P.s " 100 barn häktades för grova brott förra året"
Huu så hemskt säger BO ännu en clown i mängden av vänsterprojekt"

D.s Hur jävla mycket lidande och kostnader orsakade dessa ungdomar ?

 
Ingen bild

Gute

19 mars 2013 20:13

Det här tokdrevet mot Billström för att han talar i klartext spelar ju SD rakt i händerna, Reinfeldt har helt tappat kontrollen i frågan, han är livrädd för att mutorna till MP inte ska räcka till nu.

Nu råder det ingen tvekan om att Svensk media kampanjar för den rödgröna röran, deras gemensamma valarbete inför valet 2014 har nu inletts på allvar.

Det är bara att gratulera Sverigedemokraterna att den komplicerade invandrarfrågan kommer att vara högprioriterad framledes, och där finns ingen konkurrens!

 
Ingen bild

Magentan

19 mars 2013 20:15

@ Lassekolja

Lite Off Topic, men den där fascist-dillande Henrik Arnstad i Gomorron Sverige som du skrev om i en kommentar under Thoralfs förra inlägg har Fria Tider avslöjat som en riktig storskojare när det gäller att bluffa om sina egna examina. Hos FT finns flera avslöjande artiklar om honom. Den första artikeln har titeln "Henrik Arnstad ljuger om sin historia" och börjar som följer:
"SD är ett fascistiskt parti", fastslog 'historikern' Henrik Arnstad i en uppmärksammad debattartikel i DN i mitten av oktober. Sedan dess har flera vänsterdebattörer börjat använda begreppet med hänvisning till Arnstad som akademisk auktoritet. Men nu visar Fria Tiders granskning att det kan vara lite si och så med den akademiska auktoriteten. Tvärtemot vad Henrik Arnstad alltid har hävdat så har han nämligen ingen kandidatexamen i historia från Stockholms universitet...."
Läs hela:
http://www.friatider.se/dns-henrik-arnstad-ljuger-om-sin-historia

I Fria Tiders nästa artikel, "Henrik Arnstad fortsätter att ljuga om sin examen", finns följande info:
"Bonniersfärens uppburne 'historiker' grävde under gårdagen ned sig allt djupare i en härva av motstridiga påståenden, som Fria Tider nu sätter under luppen...."
Läs hela:
http://www.friatider.se/henrik-arnstad-fortsatter-ljuga-om-examen

I den tredje artikeln, "Arnstad förfalskade citat" berättar Fria Tider:
"Historisk tidskrift kommer att gå ut med en rättelse sedan det stått klart att Bonniers stjärnhistoriker Henrik Arnstad vilselett dem beträffande sin påstådda akademiska examen...."
Läs hela:
http://www.friatider.se/dns-henrik-arnstad-forfalskade-citat

Artikel nr 4 i serien har titeln "Henrik Arnstad fick skattepengar av Bengt Westerberg" och finns att läsa här:
http://www.friatider.se/henrik-arnstad-fick-skattepengar-av-bengt-westerberg

 
Ingen bild

Tony

19 mars 2013 20:18

>Journalister håller hög Svansföring, tydligen omedvetna
om att dom tillhör det absoluta bottenskrapet när folket
sätter betyg på yrkesgrupper. Det är bara att hoppas på att
ännu flera människor slutar att använda sig av Svensk Media,
låt dem dö sotdöden!

 
Ingen bild

Ola

19 mars 2013 20:39

Dagens stolleförslag från Miljöpartiet, om än på kommunal nivå. Folk ska integreras genom att odla sallad ihop.. http://kkuriren.se/nyheter/katrineholm/1.1725352

 
Svensson

Svensson

19 mars 2013 20:43

Dagens Nyheter erbjuder gratis prenumeration i en månad, så dom slipper kasta alla tidningar.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Arne

19 mars 2013 20:46

............"KEJSAREN ÄR NAKEN!". -Utbrast Billström.

..Och straffades genast.


Men, Visst är det t r a g i s k t !?

 
Stefan K

Stefan K

19 mars 2013 20:47

Har Billström verkligen fel i det han säger (oavsett ordval), eller pekar han på en verklighet som helst inte får komma ut?

Jag tror inte att någon minister hade hängts ut på detta sätt i något av våra grannländer. I Norge och Danmark vågar både politiker och journalister föra debatten på en helt annan nivå än i Sverige.

I Norge och Danmark har man också en bättre fungerande invandringspolitik, om än inte utan problem. I Sverige har vi i åratal haft en katastrofal invandringspolitik som lett till att problemen hopat sig, men att tala om detta och på så vis lösa problemen intresserar inte. Rädslan är så påtaglig att man nästan kan ta på den.

Invandringspolitiken, inte invandrarna i sig, är det stora problemet, men inte ens detta vågar man debattera.

Ingen anställd önskar sig en chef som vår statsminister. Att offentligt såga en minister på detta sätt kan aldrig gynna debatten. Hur moderatpolitiker generellt ser på detta kanske vi får svar på framöver. Att många moderatväljare ställer sig på Billströms sida är nog ingen utopi. Vart de tar vägen i september 2014 återstår att se.

Fredrik Reinfeldt kanske vill se Maria Ferm som migrationsminister i en kommande regering, där Mp förmodligen får en roll.
Om alla moderater vill det är en annan fråga.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Hulda mk1

19 mars 2013 21:13

Det är ett märkligt land vi lever i. Säger man sanningen som minister, då får man bannor av statsministern.
Detta kommer utan tvekan att gynna SD.

 
Ingen bild

Magentan

19 mars 2013 21:23

På Sverigedemokraternas hemsida har Björn Söder nu lagt in en detaljerad redogörelse för anledningen till att Patrik Ehn har uteslutits.

https://sverigedemokraterna.se/2013/03/19/grunderna-till-uteslutningen-av-patrik-ehn-goteborg/

 
Ingen bild

Lotta

19 mars 2013 21:34

Bra att Reinfeldt ger klart besked om att moderaterna står bakom den sedan decennier förda sinnessjuka massinvandringspolitiken. Strömhoppen från moderaterna lär alltså fortsätta. Grattis SD. Vill också ge en eloge till Thoralf för det suveräna förslaget att skapa ett museum för Kronan, Svärdet och Mars. För min del spelar det ingen roll om det hamnar i Kalmar eller på Öland huvudsaken att muséet hamnar här trakten.

 
Ingen bild

Grunderna till uteslutningen Patrik Ehn, Göteborg

19 mars 2013 21:53

Partistyrelsen beslutade den 18 mars 2013 att utesluta Patrik Ehn, gruppledare för partiet i Västra Götalandsregionen och i Göteborgs kommun, ur partiet.

Uteslutningen grundar sig i att partistyrelsen gjort en samlad bedömning av Ehns politiska bakgrund i nazistiska och extremistiska organisationer i kombination med en lång rad olika uttalanden och händelser. Efter noga övervägande har partistyrelsen landat i slutsatsen att Patrik Ehns ideologiska hemvist inte är inom Sverigedemokraterna och att han därmed inte kan fortsätta som medlem. Beslutet som fattades med 14 röster mot 3 grundar sig inte i några enskilda händelser utan partistyrelsen har bedömt helheten som visar att Ehn inte på ett trovärdigt sätt lämnat extremismen bakom sig.

Personärendet fick stor medial uppmärksamhet både innan beslutet och efter. På en del sociala forum på nätet har det spekulerats kring anledningen till att Ehn uteslöts. Bland annat påstås att uteslutningen beror på en maktkamp inom partiet, att det grundar sig i att Ehn läst ”fel” bok osv. Patrik Ehn påstår själv att beslutet är ogrundat.

För att undslippa vidare spekulationer och ryktesspridning vill partiledningen härmed klargöra grunderna för beslutet.:

https://sverigedemokraterna.se/2013/03/19/grunderna-till-uteslutningen-av-patrik-ehn-goteborg/

 
Ingen bild

robban

19 mars 2013 22:02

tja är ju bagateller i sammanhanget det går säkert leta upp mer än så om björn söder.

 
Ingen bild

Skånepåg

19 mars 2013 22:09

@ robban

Nu gjorde du oss nyfikna. Upp till bevis och visa att du inte snackar i nattmössan!

 
Ingen bild

alf

19 mars 2013 22:19

Skulle tro att Maria Ferm ligger bra till som ersättare för Tobias Billström.
Henne behöver nog inte Fredrik tillrättavisa!

 
Ingen bild

Stundtahl

19 mars 2013 22:29

Gammeltidningar jobbar frenetiskt för sin överlevnad med drev, kontraproduktivitet och vardagliga dödsdommar som kan drabba läsaren.
-Dessa klippoklistraproletärer har redan prisgivet sin undergång.

Nästa steg borde vara att grundligt syna de -grå eminenserna- som sitter utan insyn, exvis TT m.fl förmedlande mediabyråer som styr småfolket.

 
Ingen bild

Funtaren

19 mars 2013 22:35

Jag utgår ifrån att Billström inbjudits till diskussioner med partiet om en eventuell framtid ihop. Jag vet att jag skällt honom för makaron mm, men jag samtidigt som jag är irriterad över hans mjäkighet kan jag som människa förstå hans situation. Han har nog kanske sin övertygelse och försöker argumentera för den inom partiet och sköta sitt minsterium enligt sitt eget förstånd. Att då hela tiden bli tillrättavisad av den lätt psykotiske chefen mår ingen bra av. Det kan vara så att det gått så långt att han inte ens själv orkar med att bryta upp.

Kommer han till en miljö där sanningen hålls högst så kanske han kan blomma upp.

 
Ingen bild

Carolus XII

19 mars 2013 22:41

Thoralf:
Citat: "Blond och blåögd är numera ord som inte kan användas av 7-klöverns politiker"

Men med SD:s nolltolerans så faller ju detta även på vårt parti ?

Fattar inte varför SD ska sticka ut hakan med en sån otrolig dumhet som "nolltolerans", kommer bara att skada partiet !

 
Ingen bild

Dumle

19 mars 2013 22:42

Mycket bra gjort av B. Söder. Detta var precis det som efterfrågats av mig själv (och säkert många andra). Beslutet att utesluta honom var helt rätt. Men utan Söders redogörelse hade skälen varit alldeles för tunna. Hur som helst, mitt förtroende för partiledningen har ökat.

 
Ingen bild

Funtaren

19 mars 2013 22:49

Tack Björn Söder! Jag visste att det fanns en solid bas för beslutet!

Tack för att man kan lita på er!

 
Ingen bild

Dumle

19 mars 2013 22:51

En helt annan sak...

SSU anklagar partiet för att vara för "svenskt". Detta är väl rasistiskt om något. De vill alltså kvotera in individer av icke-svenskt utsprung i syfte att partiet skall spegla landets befolkningssammansättning. De anser alltså att individens egenskaper finns i ditt ursprung och inte vilka kvaliteér du besitter som enskild person. Varför skulle en människa med rötterna i Afrika eller Mellanöstern vara bättre lämpad att leda det socialdemokratiska partiet? Vilka kvaliteér har invandrare från dessa områden som etniska svenskar saknar? Är inte det viktiga hur vi agerar och beter oss som individer, och inte i vilket land vi föddes eller vilken folkgrupp vi tillhör?

I mina ögon är SSU-s krav rasism i ordets verkliga mening. Tråkigt att rasismen fortfarande tillåts inom vissa partier.

 
Ingen bild

Petet

19 mars 2013 23:10

Skitargument från Björn Söder, dessutom tas det upp "gamla synder".
Nej du ThorAlf, var det inte Björn Söder som var på bal i Österrike, och som vistats i närheten av sionismen?
Jag gillar dig TH för du är rak och ärlig, mem den proisraeliska falangen inom SD kan du bara inte försvara.
Patrik Ehn satt i valberedningen - där har du nog var skon klämde.
Lär av historien, se vad som hände med Framskrittspartiet. De gjorde utrensningar a la kommunister och SD, sen åkte partiledare Siv Jensen på Bilderbetgmöte. Frp är en lame duck och gör ingen skillnad i nork politik. Ska SD nu hå samma väg, kontrollerad av bankmaffian och infiltrerad av proisraeler ( vad har dessa proisraeler att göra i ett Sveigevänligt parti - om inte MOSSAD har skickat dem, hmm luktar lite 9/11 här).

 
Ingen bild

Lotta

19 mars 2013 23:26

Nedan har jag noterat vad TV4 tog upp i sin 22-sändning. Ämnet gällde SSU:s rapport kallad 4 nyanser av vitt.

"Att socialdemokraterna är en homogen grupp som inte representerar befolkningen i stort.

Kongressombud 95 % helsvensk bakgrund

Riksdagsledamöter 94 %

Partistyrelsen 96 %

I verkställande utskottet uppgår den "vita normen" till 100 %."

För det första ställer jag mig frågande till uttrycket "den vita normen" som de 100 % socialdemokrater kallas som sitter i verkställande utskottet. Låter rasistiskt i mina öron.
För det andra undrar jag hur stor procent de icke vita, (som väl de andra då rätteligen borde kallas enligt TV4:s logik) skall vara för att de skall bli nöjda? 95% icke vita eller utländska svenskar som Mona Sahlin kallar dem som representerar 5 % av befolkningen? De är ju i stort sett representerade efter sitt antal bland kongressombuden, de har fler representanter i partistyrelsen och näst intill lika många bland riksdagsledamöterna. Enda gruppen där de saknas är i verkställande utskottet.

Mona Sahlins uttalande är så horribelt att jag saknar ord, vad menar människan? I jämförelse ter sig Billströms uttalande rent löjligt.

"Jag tycker att den är mycket viktig. För att det är inget mindre än en skandal att både mitt eget parti och så många andra partier domineras totalt av att upprätthålla en gammal maktbalans där en femtedel av befolkningen är osynlig. Titeln till rapporten säger vad man egentligen borde göra, att inte se bristen på sk utländska svenskar i SSU och partiet som ett problem utan, vi den vita majoriteten är så många och det är vi som måste förstå att vi är problemet och vi måste förändra vårt sätt att va."

 
Ingen bild

SDare

19 mars 2013 23:27

Har precis läst 77 sidor Proposition 2012/13:109 hur ALLA över 18 år på ett enkelt vis med start den 1 juli 2013 kan få nästan gratis tand och sjukvård i Sverige. Inget Landsting kan kräva att du måste kunna legitimera dig. Snacka om att Sverige kommer att invaderas av "turister". Tanken att detta endast skulle gälla illegala papperslösa invandrare har totalt misslyckats. Även invandrare med uppehållstillstånd, som bor i Sverige och rimligen skall betala för sig, kan nu enkelt blåsa Landstingen på vård. Ingen kan ju kräva legitimation, står det klart och tydligt på sidan 22. Fram till juli hinner man nog färga håret, köpa mörka linser och lära sig några fraser obegripligt språk :)

 
Ingen bild

Funtaren

19 mars 2013 23:38

Petet: läs sista meningen i Björn Söders artikel igen. Den är riktad till dig.

 
Ingen bild

Jenny

19 mars 2013 23:53

#Petet ,
Jag säger som Pat Condell " tell it to a doctor"
http://m.youtube.com/#/watch?v=CKrj1D4AAeA&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DCKrj1D4AAeA

 
Ingen bild

Magentan

20 mars 2013 00:00

Veckans twitter
Mannenpagatan skriver: "Det är bara en tidsfråga innan regeringen konfiskerar svenskarnas sparpengar för att finansiera den kostsamma invandringspolitiken".
(Apropå Cypern)

 
Ingen bild

Härliga Herman

20 mars 2013 02:38

@Petet
"gjort en samlad bedömning av Ehns politiska bakgrund"
"i kombination med en lång rad olika uttalanden och händelser." "Efter noga övervägande har partistyrelsen landat i"
"Beslutet ... grundar sig inte i några enskilda händelser utan partistyrelsen har bedömt helheten som visar att Ehn inte på ett trovärdigt sätt lämnat extremismen bakom sig."

Och det där skulle alltså vara ett klargörande?
"Partistyrelsen har övervägt och landat".

Att även Jimmie skulle kunna köpas av Bilderberg är tydligen en tanke som går utanför det föreställningsbaras gränser.

Vad hjälper det ett parti om det vinner alla rösterna men förlorar sin själ?

 
Ingen bild

Ludvig

20 mars 2013 06:40

Jag tycker nog att Reinfeldt sagt mer olämpliga saker än det Billström sa. Men Billström kommer säkert att få avgå.

 
Svensson

Svensson

20 mars 2013 06:51

Mediadrevet kommer göra så Billström tvingas avgå, Reinfeldt kommer tänka på sig själv i första hand, och offra Billström.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Hulda mk1

20 mars 2013 07:25

Det har varit oroligheter i Rinkeby inatt. 15 polispartuller ditkommenderade, skadegörelse och uppeldade bilar.
Kan det vara "blonda och blåögda" som känner sig kränkta...?

 
HM

HM

20 mars 2013 07:29

Angående uteslutningarna ur SD.

Ja det är nog en del som i eftertankens kranka blekhet skall rannsaka sig själva hur källkritiska de är mot nyheter som kommer från EXPO och kvällstidningarna. Vad Thoralf Alfsson skrev att: Vi måste lita på partiets ledning, har visat sig helt riktigt.

Så här sa jag till tidningen när den ringde upp igår:

"- Jag är inte insatt i vad Patrik Ehn har för politiska åsikter. Men jag har fullt förtroende för partiledningen.

-Jag tycker inte personer som sympatiserar med auktoritära ideologier hör hemma i SD."

De där uttalandena jag gjorde igår har visat sig ha starkt fog efter att ha läst vad Björn Söder skrivit. Vi SD-medlemmar skall vara medvetna om att samtidigt som allt fler människor i samhället lyssnar på oss och våra åsikter är omgivna av en stor flock d****a hyenor, bestående av en sörja av stenkastarvänster, EXPO och halvnassar, PK-politiker och journalister, som gör allt för att slita oss i stycken

http://mulleriklinte.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Rune

20 mars 2013 08:08

Bra redogörelse från Björn Söder! Det handlade inte om att ha läst en olämplig bok som det har påståtts. Det fanns en hel del mer precis som jag misstänkte.

 
Ingen bild

Härliga Herman

20 mars 2013 08:15

@HM
"en stor flock d****a hyenor, bestående av en sörja av stenkastarvänster, EXPO och halvnassar, PK-politiker och journalister, som gör allt för att slita oss i stycken"

Ordet "mussar" ingår inte i uppräkningen av "d****a hyenor".
Beror det på att "mussar" inte ingår i den verklighet som meningen gör anspråk på att beskriva,
eller beror det på att "mussar" inte tillåts ingå enligt dom regler som måste följas vid beskrivningar av vad som ingår i verkligheten?

Man ska inte ur eget öga försöka plocka ett grand, om den, vars tjat lett till tron att grandet finns, har en stor bjälke i sitt.

Det kan vara så att det är ett stort misstag att stå i riksdagen och försöka föra en dialog om vad det är som finns utanför deras riksdagshuset.
Jag tyckte att Kenth Ekeroth var inne på rätt spår, när han i ett anförande sa (ungefärligen) om riksdagen "Man skulle kunna vaddera väggarna härinne, så hade man ett dårhus, i princip".

Ifrågasätt deras psykiska hälsa, eller bli galen själv.

 
Ingen bild

Lundabo58

20 mars 2013 08:27

Skämtar B Söder? Ehn politiska samröre med NPD bygger alltså på påståenden i Expressen ...det var ett verkligen ett solit bevismaterial :D

Och "han har länkat en musikvideo med Frank Reinecke" ...huh

Dessutom var det ett lite väl krystat krumbuktande hurvida Ehn skulle gillat Jünger före eller efter en viss diffus period.

Såna här lösa grunder borde på sin höjd renderat i en tillsägelse. Tur man inte själv hunnit bli medlem (kommer dock fortsätta att rösta på SD i riksdagsvalet).

 
Ingen bild

tutti-frutti

20 mars 2013 08:47

signaturen Jern&Betong skriver:

«*Nollvisionen* syftar till att göra SD till en för alliansen acceptabel partner för regeringssamarbete. SD ska ta den plats som MP strävar efter och ingå i regeringen 2014. Eftersom den som styr Sverige 2014 kommer att tvingas strypa invandringen av ekonomiska skäl, gör inte SD:s medverkan varken till eller från. Stor betydelse kommer det dock att få för dem som idag utesluter Ehn, då de och deras närmaste får en livslång försörjning och ett bekvämt liv i glada vänners lag.»
----------------------
http://janmilld.files.wordpress.com/2013/03/oktettenj.jpg

 
Ingen bild

Tony

20 mars 2013 09:15

Jag sade innan att"ingen rök utan eld" när det gällde
uteslutningen av Patrik Ehn, och det stämde ju.
Sen när det gäller olämpliga uttalande kan man inte nog
förundras över att när Statsministern uttalar sig kränkande
om Svenska folket, så passerar detta helt obemärkt i den Svenska
mediakåren, " Ingen utveckling har kommit från Sverige endast
barbariet" ställ detta mot det som Billström nu löper gatlopp
för, och som dessutom är sant, så förstår var och en hur den
enfaldiga journalistkåren jobbar emot landets intressen.
Dom är rena skadedjur!

 
HM

HM

20 mars 2013 10:43

Sign. Härliga Herman mfl

Jag tycker faktiskt att det är att kasta bort min tid att diskutera med er och ni uppträder just som den flock jag tidigare beskrev.

http://mulleriklinte.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Inge Sandén

20 mars 2013 10:45

Tillhör också de Sverigedemokrater,som läst hela Björn Söders redogörelse om uteslutningen av Patrik Ehn.
Partistyrelsen har handlat helt rätt.

Till alla alias som fortfarnade stödjer Patrik Ehn och läst Söders långa och utförliga förklaring gör större nytta för Sveriges väl och ve att söka medlemsskap i ND.

Skall SD bli Sveriges tredje största parti skall vi inte bjuda in en enda motståndare,som på något sätt och vis kan få vatten på sina kvarnar genom att kunna påvisa att vi har medlemmar med åsikter likt Partik Ehn.

 
Ingen bild

Magentan

20 mars 2013 10:48

@ "Härliga Herman"
"Jag tyckte att Kenth Ekeroth var inne på rätt spår, när han i ett anförande sa (ungefärligen) om riksdagen 'Man skulle kunna vaddera väggarna härinne, så hade man ett dårhus, i princip'."

Det uttalandet av Ekeroth kommer jag också ihåg, och jag minns att jag nickade instämmande och tänkte att det var nästan det bästa jag har hört sägas innanför de där ovadderade väggarna.

 
Ingen bild

Magentan

20 mars 2013 10:59

PS till mitt föregående inlägg:
... vilket inte innebär att jag i övrigt instämmer i "Härliga Hermans" kommentarer. (Men lite besviken blev jag allt när jag läste att Björn Söder på ett par ställen i sin förklaring refererade till kvällsblaskan Expressen.) :(

 
Ingen bild

Hacke

20 mars 2013 11:14

Stackars Billström. Han förstår tydligen inte att det är medierna som har den yttersta makten i det här landet. Inte ens hans chef förmår eller vill skydda de egna som har blivit offer när v-/mp-maffian satt giftklorna i de alltfler offren som inte följer pk-ordbokens dogmer på det heliga invandrarområdet.

 
Ingen bild

Oh

20 mars 2013 11:18

Det är väl dags att avsluta dessa skriverier om denne Ehn. Med facit i hand är rätt beslut taget. Genom att fortsätta i detta ämne hjälper Ni bara till med att blåsa luft i tomma fotbollar.

 
Ingen bild

Hacke

20 mars 2013 11:37

Lyssnartips ur statsradions utbud, Vetandets värld P1 idag 12.10: "Sveriges extrema skolmarknad oroar forskare
Det svenska skolsystemet är i dag världsunikt med sin hårda konkurrens, stora valfrihet och vinstdrivande friskolor. Nu varnar forskare från bland annat England och USA för konsekvenserna av vårt nuvarande skolsystem. De uppmanar våra beslutsfattare att komma ur den svenska bubblan och se till vetenskapliga resultat."

Vårt hopp om uppmärksamhet kring det svenska vanstyret får ställas till utomstående betraktare. Svenska folket behöver mer hjälp av det här slaget för att hitta tillbaka till sans och balans i politiken.

 
Ingen bild

Systemfel

20 mars 2013 12:32

När går "twitterdrevet" mot Tor Bach?

"Islamistisk organisation stoppas

Oslo. Den norska islamistiska organisationen Islam Net får inte bli studentförening vid Oslo universitet. Beslutet motiveras med att organisationen är könsdiskriminerande och "bryter mot universitetets värdegrund".

Universitetsstyrelsen hänvisar bland annat till ett möte som Islam Net arrangerade på Oslo högskola, där vakter tvingade män och kvinnor att använda olika ingångar.

– Islam Net har en extremt pietistisk och sträng tolkning av islam och anser att judar är grisars och hundars avkomma, kommenterar journalisten och extremistkännaren Tor Bach."

http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/utrikes/article16452339.ab

 
Ingen bild

tutti-frutti

20 mars 2013 12:50

Solguru skriver bl.a:

«Inse att ett parti inte fungerar utan gräsrötter och kompetenta medlemmar. Fatta att själva poängen med ett parti är att uppnå politiska mål – förslagsvis göra någon form av nytta för Sverige och svenska folket – inte att städa er image inför ett medie- och kulturetablissemang som hatar och föraktar er (och, viktigare, de väljare som satt er i Riksdagen) i vilket fall. Och om ni vill utesluta folk för att de hotar ert inflytande – var åtminstone anständiga nog att använda ursäkter som inte spär på den allmänna fördumningen av landet. - Skärp er, för fan. Vi behöver inte ett till skämtparti.»
Läs allt:
http://bojkottaaftonbladet.wordpress.com/2013/03/19/solguru-ger-sverigedemokraternas-inkvisitor-bjorn-soder-en-omgang/

 
Ingen bild

Stefan A.

20 mars 2013 14:50

Man måste se framåt, efter nästa val kanske SD har 50 riksdagsplatser och man vill inte ha in rättshaverister,nazister och personer som vill köra ett eget race mm.När man väl kommit in är det för sent i detta något märkliga system med personliga riksdagsplatser. Nu har det hittills fungerat över förväntan för att vara ett nytt parti till medias och politiska motståndares ilska, och så måste det fortsätta om man inte skall bi ett nytt ND.Sen kan man tycka vad man vill om olika personfrågor och avstängningar hit och dit, det enda man vet är att man vet inte hela sanningen, inte ens halva.

 
Ingen bild

Lassekolja

20 mars 2013 15:03

Betr. Billström: Har media utsett Juholt´s efterträdare, ett nytt mobboffer? Uttrycket "en storm i ett vattenglas" har väl aldrig passat bättre!?
REVA-jämförelsen med Polisens "dagen efter"-/utanför Bolaget- kontroller är mycket fyndig. Ingen skulle väl ens komma på tanken att Polisen diskriminerar System-kunder?!?
Betr. tjafset om Hassen Khemiri´s "öppna brev" till Beatrice Ask, tänk att det kan betyda så mycket uppmärksamhet bara för det är skrivet av någon med invandrarbakgrund. Tror någon att ett "öppet brev" från en Sverigedemokrat till någon minister om "en välfärd i fara", hade uppmärksammats över huvud taget?
Thoralf, Dina 99 punkter "varför ingen borde rösta på MP", ser jag fram emot! Jag förväntar mig en rejäl skrattkavalkad!
Kronan, Svärdet och Mars ingår i sjöhistorikern Anders Franzén´s önskelista på tolv sjunkna vrak i Östersjön. Ett ev. framtida muséum på Öland kunde ju innefatta samtliga tolv, med speciellt intresse av de tre Du nämner, eftersom de ligger öster om Öland. Tack vare Östersjöns bräckta vatten, vilket innbär frånvaro av skeppsmask, är samtliga vraken i förhållandevis gott skick!
Har läst hela Björn Söders förklaring till Patrik Ehn´s uteslutning. På sätt och vis, ur PS`s perspektiv, har jag viss förståelse för Björn Söder´s syn på saken men, eftersom jag känner till vad bl.a Patrik Ehn har gjort för SD är jag mer än kluven! Detsamma gäller Mattias From i Kungsbacka, som dessutom är mycket ung. De borde båda istället fått en (kraftig) varning (om de inte redan fått det?)!

 
Ingen bild

tutti-frutti

20 mars 2013 15:15

Du som inte orkade klicka vidare och läsa Solgurus hela text, bör åtminstone inte undslippa att läsa inledningen, som följer nedan.

«Sverigedemokraterna har uteslutit Patrik Ehn. Massmedia är överlyckliga, och felstavande supportrar på Björn Söders Facebooksida går ner sig i fantasier om hur detta kommer att locka ”vanligt folk” (vilket man får anta är folk ännu enfaldigare än de entusiastiska stödtrupperna själva). Söder har också publicerat en förklarande text, som lika gärna hade kunnat slängas upp på Expos hemsida. Artikeln är bland det mest omoraliska som pruttats fram i svensk politik på decennier; begrepp som ”nära band” och ”kopplingar” används med en frekvens som gör det svårt att tro att texten författats av någon utanför ytterlighetsväntern.»
http://solguru.motpol.nu/?p=2726

 
Ingen bild

Lassekolja

20 mars 2013 15:33

@Magentan,
Ett STORT TACK till Dig, som genom länkar informerat mig om "fejkhistorikern" Henrik Arnstad. Att "vi" hade med en sådan skitstövel att göra, hade jag faktiskt ingen aning om även om han i mina ögon framstod som en ovanligt fräck lögnare.
Jag mejlade till Svt´s Gomorron-redaktion om inslaget men har ännu inte fått svar. Om/när det kommer kan jag ju komplettera min retur med Dina fyra länkar, Magentan.
TACK än en gång!

 
Ingen bild

Läckan

20 mars 2013 16:21

@tutti-frutti, det är bara att konstatera att mycket är tvivelaktigt, men vad som är allvarligt är vem läcker mejl till tidningarna. Varje dag får vi läsa om mejl från den och den och vad gör partiledningen för att stoppa detta?

Vem är mullvaden i partihögkvarteret, för där måste mullvaden finnas för att ha tillgång till alla de uppgifter som läcker?

 
Ingen bild

Lundabo58

20 mars 2013 16:59

Merit Wagers blog har en bra text angående Billström:

http://meritwager.wordpress.com/2013/03/20/en-f-d-migga-vad-ar-det-da-migrationsministern-har-sagt-som-ar-sa-fasansfullt-sa-groteskt-hemskt-att-han-maste-sta-och-bli-smutskastad-av-sin-chef-i-tv/

@Läckan:

Håller helt med. Att fota ut mullvaden är mycket viktigare än dessa återkommande "Moskvarättegångar" mot engagerade medlemmar.

 
Ingen bild

Nalli

20 mars 2013 17:02

Hur har SD det med sin Datasäkerhet?
Har deras internetförbindelse börjat kännas trög?
Det kan bero på att någon använder internet i bakgrunden utan deras vetskap.
Läckan kanske ligger där.

 
Ingen bild

Fiona1177

20 mars 2013 17:47

jag tror ta mig sjutton att folk inte är riktigt kloka längre. Om Billström åtminstone hade haft stake nog att stå för sina åsikter i stället för att krypa till korset. Ledsen kära politiker, men allt jag känner för er är FÖRAKT. Rakryggade svenskar finns det tyvärr bara ca 10 procent kvar i Sverige.

 
Svensson

Svensson

20 mars 2013 18:04

När Billström avgår, kommer han börja jobba på Expo, där samlas alla avdankade, bara titta på Mona Sahlin.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Micke

20 mars 2013 18:33

Billström får medhåll från flera politiker idag (Rapport) undrar hur media tacklar detta? Sossarna vill begränsa arbetskraftsivandringen..Tänker dom i tysthet eller fiskar dom röster!

 
Ingen bild

Rune

20 mars 2013 18:38

Läckan skrev:
"Vem är mullvaden i partihögkvarteret, för där måste mullvaden finnas för att ha tillgång till alla de uppgifter som läcker?"
-----------------------------
Det finns nog ingen mullvad? "Mullvaden" är nog staten och SÄPO som har lagt SD under avlyssning? Och som sedan slussar ut sagda pinsamheter till medierna via Expo? Alla människor säger dumma saker ibland så alltid hittar man något.
Om det är så? så är det givetvis olagligt. Men vem kan bevisa att något sådant har skett? Det är dessutom olagligt att eftersöka källorna till Expos uppgifter eftersom Expo är en tidning.
Dessa så kallade smarttelefoner som nästan alla har i fickan numera är mycket lätta att avlyssna och avläsa. Troligen även när de är avstängda?
Jag kan rekommendera en bok som heter:"Såld på nätet" av Fredrik Alverén som beskriver farorna med datorer och dessa telefoner.

 
Ingen bild

Tony

20 mars 2013 19:01

Det allra värsta för Reinfeldt är, när någon bekräftar
sanningar som inte får komma ut, därav hans reaktion på
Billströms uttalande, som naturligtvis är sant. Att det
är andra flyktingar som gömmer Illegala begriper dom
flesta, undantagna är Svensk media, för dom vill inget
begripa.

 
Ingen bild

Calle

20 mars 2013 19:17

Inte konstigt att Billström råkar illa ut. Toleransnivån hos dom andra " goda" partierna måste ju vara lägre än nolltoleransen i SD. Så det blir nog limbotävling, med resultatet att ingen vågar säga ngt. om det " onämnbara.". Tyvärr så blir det så när ribban läggs för lågt, och dom andra ska vara än värre.

 
Ingen bild

Funtaren

20 mars 2013 19:50

Ang Ehns mail: om han använt sin SD-dator eller kommunens dator för att skicka mail har SD eller kommunen full rätt att granska dessa mail. Det är inte stöld. Privat kommunikation skall ske på privat dator. Fråga vilket privat företag som helst - sådana är reglerna.

Till alla er kryptonassar som rycker ut till Ehns försvar även efter att ha läst beslutsunderlaget som det beskrevs av Björn Söder: ta vinken och lämna SD. Vi vill inte ha er i partiet.

 
Ingen bild

Lundabo58

20 mars 2013 20:02

@Funtaren

Det är lugnt, jag är inte medlem. Jag har ingen större lust att riskera uteslutning på grundval av påståenden i Expressen. Men förhoppningsvig kan inte Björn Söder förhindra mig att rösta på SD, iaf inte än sålänge ;-)

 
Ingen bild

tutti-frutti

20 mars 2013 20:16

Dagens sista sanning om SD enligt Solguru.

«Är jag taskig och elitistisk då? Nej, för folk och fä måste förstå att SD har noll och inget egenvärde, utan enkom ett instrumentellt värde – partiet är ett potentiellt medel för att kunna förändra migrationspolitiken, kriminalpolitiken och en hel del annat, men betyder ingenting i sig (att Björn Söder gillar sin lön är för oss andra helt egalt). Det bästa vore förstås om det bildades ett nytt och mer seriöst nationalkonservativt parti, så kan de bästa från SD (t.ex. Gustav Kasselstrand, Patrik Ehn, JOB, Robert Stenkvist med flera) gå dit i stället. Ett parti som leds av kompetens, kunskap och principer i stället för servilitet inför illegitim etablissemangsmedia.
Jämför för övrigt SD:s förfarande med hur SVP i Schweiz debatterar och förhåller sig till media – de viker sig nästan aldrig eller ber om ursäkt för sina stygga åsikter. Finesssen är att de är både mer kompetenta, får mer gjort i rikspolitiken och är mer principfasta. Det är faktiskt mycket mer givande och intressant att belysa t.ex SVP, Goumindang i Taiwan eller People’s Action Party i Singapore än att titta på SD, om man är ute efter inspiration och framgångsrecept.»

 
Ingen bild

Läckan

20 mars 2013 22:06

Rune, en telefon utan batteri på plats går ej att avlyssna. Enkelt på känsliga möten ta ur batteriet.

 
Ingen bild

Läckan

20 mars 2013 22:14

tutti-frutti
Onsdag 20 mars 20:16:

Det ligger mycket i vad du säger. Vad Thoralf säger här är inte mycket att hänga i julgranen. Han vet mycket väl att om han skulle kritisera toppen här på bloggen är han också ute på två röda.

Till Funtaren: ditt sätt att lösa ett problem verkar väldigt infantilt. Om inte ett parti eller en partiledning kan kritiseras
är det inte mycket att ha när det blåser.

 
Ingen bild

FinnsDetEttSkälAttRötsaMP

20 mars 2013 22:41

Jag skulle faktiskt vilja se den listan på 99 punkter. Men det är väl för många konstigheter att gå igenom för att sålla ut dessa...

 
Ingen bild

Peter

21 mars 2013 00:32

Verkar som om SD-toppen och Björn Söder anammat Expos världsbild och sjuka värderingar samt hysteriska nassetjafs. Jag som trodde bara det var kulturvänstern som ryckte upp rasisitkortet titt som tätt.
EXPO och SD verkar vara två sidor av samma mynt. Två oppositionella men ändå samma skrot och korn.
Vis av erfarenheten så noterar jag vad som döljs, förmnekas och mörkas. SD kommer aldrig prata om Bonniers medieomonopol, hur pengasystemet är uppbyggt, ta avstånd från Usraels krig.
Det är med sorg jag bevittnar hur SD förvandlas till den 8:e klövern. Patrik Ehns uteslutande är bara en del av omstöpandet till en mer israelisk hållning och ytterligare bevis på vad som komma skall.

 
Ingen bild

Hulda mk1

21 mars 2013 09:04

Om man tar avstånd från det ena, så gynnar man indirekt det andra. Det innebär att ett avståndstagande från Israels rättmätiga militära försvar, då innebär ett stöd till Hamas och andra Islamistiska terrororganisationer.
Vafd gäller Bonniers ev. monopol och speciellt dina tankar om "pengasystemet" luktar Tyskt 30-tal lång väg.
Dina spekulationer om det kan du skriva på andra bloggar, men inte här.

 
Ingen bild

Falköga

21 mars 2013 10:50

Bankmonopol. Mediamonopol. Jaha, mycket man nu måste underkasta sig om man fortfarande vill kalla sig Sverigedemokrat. Kunde du inte dragit till med resten också när du ändå hade ångan uppe?

Åsiktsmonopol. Problemformuleringsmonopol. Rättsmonopol. Maktmonopol...SD 2014.!!!

 
Ingen bild

Funtaren

21 mars 2013 21:36

Läckan: Ett politiskt parti är inte vilken förening som helst. Avviker man för mycket från det som partiet står för enligt beslut i partiets demokratiska styrande organ, och dessutom agerar på ett sätt som riskerar att skada partiet så riskerar man att uteslutas. Inget konstigt i det. En moderat i v skulle inte bli långlivad. Du och dina gelikar står längre ifrån sd än denna moderat ifrån v.

Nog om detta nu. Ni förtjänar inte mer tid.

 
Ingen bild

Läckan

21 mars 2013 21:53

Funtaren, om du tror att du är Gud och vet allt är det dags att söka hjälp. Alla partier, alla personer måste kunna ta kritik utan att personer som dig sätter sig till doms över kritikerna.

Diskutera gärna, men spela inte domherre.

 
Ingen bild

Peter

21 mars 2013 22:18

Det är precis det här jag befarar; SD-anhängare som tror att bara man inte är för Israels existens eller deras terroritella anspråk, så är man för Islam. Eller att Islam är största hotet så då är deras fiende Israel, vår bästa vän.
Säger bara; rannsaka er hjärtan och samveten. Med dessa tankegång är det ni som är de nya nassarna som skyller problemen på muslimer.
Lyssna på Barbara Spectre och fundera över varför Sverige måste bli mångkulturellt. Vad är den dolda agendan om inte att skapa socialt och ekonnomiskt kaos i Sverige. Det tillsammans med Usraels härjningar i MENA kommer slå tillbaka på oss vita svenskar (kristna) när Israel och MENA går till attack mot varandra.
Vi har inget med Israel att göra, eller att ta emot alla dessa flyktingar från USA/Israels krig. Kom igen, hade det inte varit för USrael alla krig och härjningar, hade vi inte haft alla muslimer som flyktingar i Sverige!
Ni som säger att media för ut propaganda, jag håller med. Men inser ni inte att ni själva blir manipulerade när ni tror att Obama & Nethanyau är frälsarna mot de onda, d v s muslimer.
Är det något som driver upp hat så är det de som tror att vanligt folk, inkl muslimer är hotet och fienden, när det istället är banksters, media och korrupta politiker som är de med dolda agendor och som inte bryr sig ett dyft om oss "fårskallar".
Sverige bör bli oberoende från utländskt inflytande, det är min åsikt. Det bör få folkstyre. Vi ska inget ha att göra med högsta Sovjet, d v s EU eller med Israel att göra.
Vi måste få en Riksbank som tar kontroll över penningasystemet och göra oss kvitt statsskulden där Goldman Sachs som långivare, dikterar villkoren för den som sitter i regeringsställning.

Att påstå att de som är kritiska till vad SD-toppen håller på med, att de inget har med SD att göra, det klingar så falskt i mina öron. Det är åsiktsfascism. Naivt att tro att bara för att SD vårstädar så kommer de kunna få regera och bli accepterade. För vad? Som muslimhets via Avpixlat. För sin proisraeliska hållinng och PK-EXPO attityd?
Nej, SD kommer alltid vara en motpol till vänstern, det kommer mediemonopolet se till. Det kommer hetsas mellan svenskar, SD, muslimer och vänstern. Som en krutdurk a la Balkan. Hur var det nu Barbara Spectre sa; "vi kommer vara drivande att göra Europa mångkulturellt ".

 
Ingen bild

Stundtahl

21 mars 2013 23:25

Ministern Billström bockar å bugar, pudlar och kromar sig inför massmedia.. man förvånar sig!
-Den politiska underdånigheten inför klippoklistraproletäriatet har mycket att lära...

 
MetalHeadViking

MetalHeadViking

21 mars 2013 23:58

Jag har nu läst Björn Söders brev gällande uteslutningen av Patrik Ehn. Och efter att först ha varit tveksam, är jag nu helt med på SD-ledningens beslut i fallet.

Patrik Ehn (Herr Strasser) var en tickande bomb. Som tur var, så lyckades SD desarmera honom innan han gjorde verklig skada för partiet och den Sverigevänliga rörelsen.

http://detopaverkadesinnet.blogspot.com

 
Ingen bild

Falköga

22 mars 2013 00:11

@Peter

Hade inte kunnat skriva det bättre själv. Det verkar som en del människor har lätt för att fastna i någon slags märkes/rörelse/identitets-tänk som tar kontrollen över deras liv. Alfa är bäst, Volvo är skit! Heja Barca, Milan suger!..osv. T.ex det där SD2014-tragglandet som många kör med ser jag som symptomatiskt för det ovan beskrivna fenomenet. Men man måste inte alltid pliktskyldigt vara för eller emot något. Det är det fina med att ha valfrihet i det dagliga livet. Men när det handlar om att försvara sig mot fientlig verksamhet och krigföring riktad mot sitt eget land. Då gäller inte längre rätten att få välja!

SD:s tidigare kloka ståndpunkt i försvars och utrikespolitiken vill jag minnas var..."Sverige ska vara neutrala i utrikes konflikter så länge konflikterna inte finns i vårt direkta närområde."

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards