thoralf

Direktlänk till inlägg 14 december 2012

ERIK ALMQVIST KVAR I RIKSDAGEN?

Av Thoralf Alfsson - 14 december 2012 09:20

Under de senaste veckorna har jag besökt andra SD-föreningar och dess medlemmar. Jag har noterat att väldigt många undrar om den turbulens som varit i riksdagsgruppen med anledning av Expressens avslöjande och händelsen med Lars Isovaara. Väldigt många medlemmar uttrycker sitt stöd för Erik Almqvist.


Kent Ekeroth är ju tillbaka i riksdagen och deltar i riksdagsarbetet och voteringarna. Lars Isovaara valde att lämna sin riksdagsplats. Frågetecknet kvarstår när det gäller Erik Almqvist.


Först vill jag säga att jag har ingen information om vad som pågår mellan Erik och partiledningen. Jag har inte en aning om vad som pågår bakom stängda dörrar.


Den fråga jag ställer mig själv är om ett fyllebråk under 2010 eller ca 3 månader innan valet i september har så stor betydelse att det överväger allt det utsökta arbete som Erik Almqvist utfört sedan oktober 2010 i riksdagen, utskottarbetet, debatter och interpellationer.


O.B.S Missa inte omröstningen!

Nu undrar jag vad mina läsare på bloggen anser. Skall Erik lämna riksdagen eller sitta kvar? Gå in och rösta i högermarginalen på bloggen.


uality':'high','flashvars':'playlist=http%3a%2f%2fsverigesradio.se%2fapi%2fradio%2fradio.aspx%3ftype%3ddb%26id%3d4311026%26codingformat%3d.m4a%26metafile%3dasx%26preview%3ddb%26isembedplayer%3dtrue&flashSmal=true','pluginurl':'http://get.adobe.com/se/flashplayer/','src':'http://sverigesradio.se/api/flash/player_embed.swf?8'},'name':'flash','object_html':'Lyssna: SD, svenskarna och svenskheten','hspace':null,'vspace':null,'align':null,'bgc
olor':null}">Luciadagen blev en riktig PR-framgång för Sverigedemokraterna. Dagen började med att Mattias Karlsson intervjuades i P1. På sitt lugna och metodiska sätt argumenterade Mattias helt utsökt även om det var ”mitt i natten” för Mattias ;-)


<br" alt="" />uality':'high','flashvars':'playlist=http%3a%2f%2fsverigesradio.se%2fapi%2fradio%2fradio.aspx%3ftype%3ddb%26id%3d4311105%26codingformat%3d.m4a%26metafile%3dasx%26preview%3ddb%26isembedplayer%3dtrue&flashSmal=true','pluginurl':'http://get.adobe.com/se/flashplayer/','src':'http://sverigesradio.se/api/flash/player_embed.swf?8'},'name':'flash','object_html':'Lyssna: Samtal med Mattias Karlsson','hspace':null,'vspace':null,'align':null,'bgc
olor':null}">


Därefter följde SVT upp med sitt Luciafirande som har retat upp enormt många människor på grund av rapparen som förstörde hela Luciafirandet. Sättet rapparen kom in på måste SVT hämtat från Kalle Anka på julafton.
I Aktuellt fick sedan Richard Jomshof debattera Kortedalamisshandeln med Johan Linander från Centerpartiet. Vilket Richard gjorde med den äran! Även han med sitt lugn men ändå kraftfullt! I mina ögon blev centerpartisten och vice ordföranden i justitieutskottet krossad av Richard. Hur många nya röster plockade Richard hem till SD? Se videoklipp här


Luciadagen blev med andra ord, trots rapparen i luciafirandet en helt fantastisk dag opinionsmässigt för Sverigedemokraterna!

 
ANNONS
 
Lassekolja

Lassekolja

14 december 2012 09:40

För min egen del kan samtliga tre sitta kvar. Ur partiets "väljarperspektiv" borde samtliga tre lämna för att återkomma 2014. Vi får inte glömma att hela "SD-Gate" är en mediacirkus och då blir frågan hur mycket vi skall krypa för och underkasta oss denna. Hur än Jimmie Åkesson gör blir det rätt för några och fel för några!?

http://www.status.st

 
Ingen bild

Rune

14 december 2012 09:46

Den som jag är lite undrande över är Kent Ekeroth och hans koppling till Avpixlat?
Detta i länken, som inte går att klistra in, men med titeln "Granska granskarna" högst upp på Avpixlats sida. Är, som jag ser det, ett allvarligt övertramp. En uppmaning till ren personförföljelse som fick mitt förtroende till Avpixlat reducerat med sjuttio procent.
Behovet är sort att granska granskarna MEN det måste ske med rena metoder. För mig är det ett absolut krav!
Etablissemangets fuskmetoder kan inte legitimera fuskmetoder från sverigerörelsen. Som det ibland sägs, två fel blir inte ett rätt.

 
Ingen bild

Ugglan

14 december 2012 09:49

Självklart skall Erik sitta kvar på sin rättmätiga plats i Riksdagen. En skitsak som hände för 2.5 år sedan skall inte sätta käppar i hjulet för en mycket duktig och ytterst kompetent politiker.

 
Lassekolja

Lassekolja

14 december 2012 10:01

SD bör skicka en extra tårta som TACK till Svt för dess insatser i form av bl.a Luciafirande, Richard Jomshof i Aktuellt, o.s.v., vilka sammanlagt givit SD många både medlemmar och väljare!!!

http://www.status.st

 
Ingen bild

charlotten

14 december 2012 10:08

Självklart ska han vara kvar i riksdagen. Han är en enastående skicklig debattör! Det är därför media vill ha bort honom.

 
Ingen bild

Skånepåg

14 december 2012 10:27

@ Rune

"Är, som jag ser det, ett allvarligt övertramp. En uppmaning till ren personförföljelse som fick mitt förtroende till Avpixlat reducerat med sjuttio procent."

Om du kallar detta ren personförföljelse när man presenterar fakta, som massmedia undanhåller, så förstår jag inte vad det är för fel med detta. Vad är det dessutom för fel med att granska granskarna och på så sätt belysa deras trovärdighet, med hänsyn till den "makt" som massmedia tillskansat sig när man inte längre agerar som den tredje statsmakten och granskar makthavarna? Och förresten, hur har du kommit fram till att ditt förtroende för Avpixlat sjunkit med 70 %? Du är således säker på att att det inte kan vara t.ex 66 repektive 72 %?

Var det den här länken du inte klarade av att lägga in eller vad menar du? http://avpixlat.info/2012/12/10/ny-kampanj-granska-pk-eliten/

 
Ingen bild

AWSvensson

14 december 2012 10:42

Även statstelevisionen gav Kent Ekeroth ett erkännande ,kanske inte direkt men indirekt, för hans farhågor om utvecklingen i Egypten. Ett val i helgen som kan resulterar i att Egypten skickas tillbaka till medeltiden,en dubbeldiktatur styrd av Islam och militärer. Förföljelse av kristna ,sharialagar som förföljer folket,kvinnorna.
Att Erik Almqvist ska sitta kvar är lika självklart som att påven är katolik, allt annat är eftergifter till PK -pöbeln. Vi som klagar på eftergifter till Islam ska inte visa upp en ryggradslös sida. Dessutom kan detta får en icke önskvärd effekt,personer som långt bak i tiden uttryckt sig lite brett kan tveka att ställa upp i valet 2014,ett val som behöver mobilisering av allt folk som kan uppbringas.

 
Ingen bild

Rune

14 december 2012 10:48

70 procent är ett ungefärligt mått förstås.
Att presentera hårda fakta är givetvis helt rätt metod.
Men att förfölja etablissemanget in i deras hem och att lägga ut deras hemadresser är ju helt galet. Det är fullt tillräckligt att ange område t.ex Östermalm, Lidingö mm.
SD har ju vunnit det här mediadrevet genom sin lugna saklighet.
Skall stollarna på Avpixlat tillåtas att kasta bort det genom fula metoder? Dessa hetsporrar borde tillrättavisas av SDs partiledning!

 
Ingen bild

HM

14 december 2012 10:55

Rune

Jag håller med dig. Det där att ge igen med samma mycket låga mynt är ingen klok ide och det är exakt det man på Avpixlat gör med den där kampanjen. Jag tycker man skall försöka leva som man lär och jag har lika lite behållning av att se PK-journalister på fyllan som blivande Sd-riksdagsmän.

Om man nu skall fortsätta på gnällspåret så tror jag man skall se upp med det här markerande språkbruket som utvecklats, inte minst på PolitisktInkorrekt/Avpixlat. Jag tror man kan visa avstånd till andra människor genom att ha ett alldeles eget språkbruk och begrepp i en grupp.

 
Ingen bild

Gute

14 december 2012 10:59

Erik Almqvist ska givetvis sitta kvar, det är helt fel att låta media påverka ett sånt beslut.

Erik verkar vara riktigt kompetent och även en mycket god talare.

Hade filmsekvensen spelats in under tiden i riksdagen hade läget varit ett annat, och det tycker även allmänheten till medias förtret,(många har ännu inte fått klart för sig att filmen var 2.5 år gammal.)

Se till att Erik stannar kvar, punkt slut!!

 
Ingen bild

Vilbert

14 december 2012 11:02

Nej, alla tre måste uteslutas. Vad är vitsen med nolltoleransen Jimmie proklamerade?? Erik känner jag personligen och han är mycket sympatisk mot mig, duktig på att dela flygblad osv. Men det har inget med saken att göra. Jag har flera anmärkningar på honom när han skrivit märkliga saker och även använt på gränsen till rasistiska ord, låtit nazister intervjua honom osv. Tyvärr vill jag inte att han återkommer. Kent har jag också anmärkningar på, dock inte lika många och allvarliga som på Erik. Christian Westling tycker jag lite synd om. Han var bara ett sällskap och har inte gjort något utfall mot någon vad jag känner till. Han kan återkomma efter 2014.

 
Ingen bild

Vilbert

14 december 2012 11:07

Men snälla Thoralf!! Varför länkar du till Jan Milld?? Han har nu tagit det nazistiska partiet SvP till sitt hjärta!
Fria Tider är en högerextrem, gravt antisemitisk webbtidning (fråga Ted Ekeroth).

 
Ingen bild

Skånepåg

14 december 2012 11:13

@ Rune

"Skall stollarna på Avpixlat tillåtas att kasta bort det genom fula metoder? Dessa hetsporrar borde tillrättavisas av SDs partiledning!"

Kent Ekeroth står för Avpixlats insamlingskonto, detta för att de som sköter bloggen skall kunna vara anonyma. Sd har framfört att man inte på något sätt är inblandad i Avpixlats redaktionella arbete. Så jag förstår inte ditt resonemang?

Vad avser du egentligen med fula metoder och intressant att få vetskap om vad du egentligen avser. Allting är relativt och än så länge har jag inte hittat något som ens kommer i närheten av vad som försiggår i svensk massmedia och där Sd, så fort chansen finns, behandlas som något som "katten släpat hem".

 
Ingen bild

AWSvensson

14 december 2012 11:15

Vilbert:Jag har flera anmärkningar på honom när han skrivit märkliga saker och även använt på gränsen till rasistiska ord, låtit nazister intervjua honom osv.
Kan man bygga en politik på så vaga uppgifter som din uppfattning om vad som är märkligt eller på gränsen. Om någon vill intervjua så förstår jag inte att detta skulle vara ett problem vilken politisk uppfattning intervjuaren har,däremot om man själv kommer med debattinlägg på dessa naziinspirerande publikationer,gäller även islamistiska och kommunistiska dvs demokratifientliga.

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

14 december 2012 11:20

Självklart ska Erik Almqvist sitta kvar i riksdagen, Sverigedemokraterna har inte råd att mista honom. Det är ju dessutom en skitsak han gjorde i berusat tillstånd innan han ens kom in i riksdagen. Hade det hänt efter han blev riksdagsman hade det varit en annan sak men nu tycker jag Jimmie och övriga i partiledningen ska släppa in honom i värmen igen så att han kan utföra sitt viktiga arbete i riksdagen.

http://www.karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

Jonas Nordh

14 december 2012 11:35

Efter valet 2014 låter taktiskt och rätt. Markeringen är gjord från partiet. Dumpa honom? Aldrig!!

 
Ingen bild

Rune

14 december 2012 11:36

Kära Skånepåg:
Det går alldeles utmärkt att vara skarp och klar utan att ta till fula metoder. Vilket ju Thoralf är ett strålande exempel på.
Det Avpixlat håller på med imponerar nog på tjugoåringar? Men inte på mig som med god marginal passerat de sextio!
Det är ett absolut krav från mig att SD strider med blanka och ärliga vapen för att jag skall vara med.
Hittills har SD gjort det mycket bra genom åren. Jag känner därför ilska över Avpixlats haveri eftersom det riskerar att smeta av sig på SD.

 
Stefan K

Stefan K

14 december 2012 11:47

Almqvist uppträdde olämpligt den där natten för 2,5 år sedan, om det bör ingen tvista. Som politiker har man självklart rätt att leva som "vanliga" människor, men bör samtidigt inse att det finns vakande ögon som följer varje steg en politiker tar. Kort sagt bör man tänka till hur man ska agera i varje situation man befinner sig i.

Att Almqvist drog till med en liten lögn i samband med "filmen" ger ingen positiv signal och självklart borde han erkänt sina ord redan från början och bett om ursäkt för sitt agerande. Hade detta skett hade allt varit utagerat nu.

Nu sägs det att man inte ska döma en person för livet, för något denna gjort tidigare i livet. Självklart gäller det även politiker och självklart är Almqvist värd en ny chans och ett litet smärre fyllebråk 2010 ska inte få hindra en framtida politisk karriär. Det finns politiker som uppträtt bra mycket mer olämpligt, men som ändå sitter på höga positioner idag.

Dessutom ska aldrig media få chansen att bestämma över vem som ska representera ett parti och vem som inte ska få det. Almqvist har nu fått sig en läxa, men i valrörelsen 2014 ska han representera partiet på samma goda sätt som han gjort och jag är säker på att Almqvist är betydligt mognare idag än 2010 och att han inser vad politikeryrket innebär.

http://petterssonorg.wordpress.com

 
Ingen bild

Hulda

14 december 2012 12:04

Vad gäller personförföljelse är landets "riktiga" journalister själva otroligt duktiga på det. Fråga alla som blivit utsatta för ett drev.

Almqvist uttryckte det som miljoner Svenskar tycker, men inte vågar säga. Så visst bör han få vara kvar.
Jomshof var oerhört skarp i Aktuellt. Hans ord gick säkert hem i Tv-sofforna! (Alla vet ju också bakgrundsfakta i målet....)

Täppas cirklade runt Lucia-rapen idag. Ingen kritisk inringare fick tillträde, men han fiskade efter positiva åsikter om eländet.
Troligen har SR och SVT blivit dränkta i klagomål. Se också på antalet kommentarer om detta på Avpixlat.

Hur ska nästa års Luciafirande förnedras efter detta grova påhopp? Man bävar.....

 
Ingen bild

Inte-en-till

14 december 2012 12:07

Jag tycker att ni SD ska vara taktiskt och enbart fatta beslut baserat på vad som ger högst väljarstöd i valet 2014. Anlita proffs för åsikter och rekommendationer.

 
Ingen bild

oveg

14 december 2012 12:10

OT

Lundegård camping på Öland plockade hem 12 269 000 kronor i vinst för 2011. Asylbusiness är lukrativt

http://www.olandsbladet.se/index.php?id=20754&placid=3&template=&PHPSESSID=52315d5cc39156e2f0176adee3f12ad8

 
Ingen bild

Skånepåg

14 december 2012 12:44

@ Rune

"Jag känner därför ilska över Avpixlats haveri eftersom det riskerar att smeta av sig på SD."

Då massmedia började ta bort möjligheten att kommentera deras artiklar fanns ett behov av att kunna bemöta, även om det är begränsat till Avpixlats besökare, deras vinklade och ibland rena osanna artiklar. Avpixlat skapade därför den här utmärkta möjligheten att granska och bemöta PK-eliten, och detta ses uppenbart inte med blida ögon bland massmedia och andra personer.

Att kalla detta för ett haveri och att det är något som imponerar på 20-åringar, är rent ut sagt löjligt och inget annat än rent trams. Men det är klart att vill man att massmedia skall ha fritt spelrum utan att behöva riskera att bemötas med kommentarer och besvärande fakta, förstår jag ditt resonemang och att detta är något som är helt OK som du ser det.

 
Ingen bild

Lotta

14 december 2012 12:48

Försökte titta på pratsången du länkar till Thoralf men möts av texten: "Det här videoklippet har tagits bort eftersom det strider mot You Tubes policy som förbjuder hets mot folkgrupp." Vilken folkgrupp det hetsas mot får nog var och en själv räkna ut.

 
Ingen bild

Skånepåg

14 december 2012 12:55

@ Hulda

Trevligt småprat i din kommentar. Men nu är det snart jul, och då blir det kul för då kommer tomten. Så nu hoppas vi på kommande julefrid och att det bara blir "snälla" kommentarer här på bloggen och det viktigaste av allt, den enormt spännande upplösningen på hur det nu blev med Thoralfs skorstenshuv?

 
Ingen bild

lennart l

14 december 2012 13:13

Visste inte att det var livstidsstraff för att i ett fyllebråk kalla en blatte för en blatte. Att sedan Jimmies proklamerade nolltolerans ska omfatta händelser som inräffat för 2,5 år sedan, nej det köper jag inte. Erik Almqvist behövs inom SD, han är en mycket duktig och sympatisk person med ett pluskonto betydligt större än hans minuskonto.

 
Ingen bild

Hulda

14 december 2012 13:19

Skånepåg... Ja, vi får innerligt hoppas att Tomten inte parkerar ekipaget med renar och allt på Kortedala torg. Appropå Jomshof,s medverkan i Aktuellt igår.
En Tomte grovt misshandlad på självaste Julafton och på sjukhus, det ger många ledsna barn....
(Iof. blir de säkert SD-väljare i framtiden, men det blir de nog ändå)....

 
Ingen bild

Skånepåg

14 december 2012 13:31

@ Hulda m.fl

Jultomtehumor på anständighetens gräns. Se bifogade länk.

http://www.bonton.se/

 
Ingen bild

Lärare

14 december 2012 13:31

Självklart ska Erik Almqvist sitta kvar.
Jag vill se både Kent och Erik fortsätta briljera i riksdagens talarstol.

Det som hände för 2,5 år sen spelar ingen roll idag. De var inte heller riksdagsmän vid tidpunkten.

Erik och Kent kom tillbaka snart, vi behöver er!

För min del har de kunnat fortsätta som talesmän. Vad slaskmedia skriver har heller ingen betydelse, det ger bara SD flera röster.


 
Ingen bild

Skånepåg

14 december 2012 13:37

Tillägg: Klicka på Galleri Lindström så finns det 20 teckningar.

 
Ingen bild

Pelle

14 december 2012 13:51

Hela fältet är obevakat av Sjuklövern. SD är ensamma om att

-tänka på brottsoffret först
-värna svenskarnas intressen först
-ha en sund skepsis till klimat-alarmismen

Åsikter 80% av svenskarna delar. Konstigt att inte SD har mer än 10% i opinionsundersökningarna.

 
Ingen bild

Nu får det vara nog!

14 december 2012 13:54

@Rune
"Hittills har SD gjort det mycket bra genom åren. Jag känner därför ilska över Avpixlats haveri eftersom det riskerar att smeta av sig på SD."
I detta fall håller jag med,Ekeroth bör lämna AP,nekar han ska han uteslutas från SD.
Mats

 
Ingen bild

Rune

14 december 2012 13:59

Snälla Herr Skånepåg:
Man uppmanar ju SD-sympatisörer att ligga i buskarna och spana på etablissemangsjournalister och liknande. Detta står ju i klartext på Avpixlats sida. Tyvärr går det inte klistra in det exakta citatet. Men du hittar detta allra överst på sidan.
Etablissemangsjournalisterna i tidningar och etermedia har ju skjutit sig själva i foten med liknande metoder, skall SDs vapendragare därför också börja skjuta sig i foten?
Etablissemanget sänkte sig själva med orena metoder. SD har höjt sig själva för att de aldrig har använt sig av fusk och orena kampanjer.
Jag har aldrig sagt att det är haveri att bemöta osanningar!
Då förvränger du vad jag skrev eller också läser du slarvigt. Läs en gång till!

 
Ingen bild

vmm

14 december 2012 14:02

Jag är medlem i SD och jag tycker Erik Almqvist kan och bör sitta kvar i riksdagen.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

14 december 2012 14:28

Intressant intervju med Mattias Karlsson, notera hur journalist Boljeviken hugger till på beteende i "Mattias lista"
För att sedan spinna vidare med berättande frågor som bara leker till ordlekar i slutfasen.

Ett praktexempel på en journalist med basic teknik och en väntervriden syn, ja så ser Radion ut i Sverige SR58

Gubben o Gumman skriver som fristpende Svenskvänliga journalister utan koppling till Alfsson,SD eller Inte rasist men ....stora problem i samlivet med skägget

 
Ingen bild

Magentan

14 december 2012 14:46

Eftersom nolltolerans ska gälla så fanns givetvis inget annat val för Jimmie Åkesson än att göra det han har gjort beträffande Erik. Vem som ska stanna kvar i riksdagen är däremot inget som Jimmie kan bestämma, utan det är Eriks eget val. Jag tycker Erik, liksom Kent, ska välja att stanna kvar, och detsamma tycker tydligen de allra flesta av oss SD:are.

Huruvida Erik ska nomineras till riksdagskandidat till valet 2014 kan ju vara knepigare. Därför anser jag det skulle vara lämpligt att skicka ut en rådgivande röstningsfråga till alla SD:s registrerade medlemmar längre fram, innan detta ska avgöras. (Jag vill minnas att jag har föreslagit det tidigare här.) På så sätt får ju SD-ledningen även veta åsikterna hos det stora antalet nykomna SD-medlemmar.

Det här fula mediadrevet har trots allt fört det viktiga och goda med sig att Jimmie har fått mycket tid och stor plats i framför allt radio och TV. Detta har haft oerhört stor betydelse för att få Folket att vakna upp och inse Jimmies höga kompetens och SD:s oumbärlighet för Sverige och svenskarna.

 
Ingen bild

Da Capo

14 december 2012 15:02

DOCK EN LITEN SEGER FÖR FÖRNUFTET
Invandringskritiske Nils-Erik Hennix lyckades komma fram till den vedervädige programledaren Täppas Fogelberg och fick framfört kritik mot Fogelbergs lögnaktiga statistiksvammel någon dag tidigare i 'ring P1'. PK-förgiftade Täppas Fogelberg tappar koncepterna förtstås och börjar hänvisa till Skandinviska Enskilda Bankens (SEB) statistikutflöde.
Frågan gällde pursvenskors genomsnittliga barnafödande kontra motsvarande för invandrade MENA-kvinnor. (1,4 - 5,7)
http://www.youtube.com/watch?v=ujnKvyTsIvM&feature=youtu.be

 
Ingen bild

Skånepåg

14 december 2012 15:10

@ Rune

Innehållet i texten nedan talar för sig själv och beskriver våra politiska motståndares tillvägagångssätt. Att därför insamling av allt materiel för att man skall kunna lägga pussel och vara förberedd, är därför givetvis viktigt i sammanhanget. Ytterligare kommentarer egentligen överflödiga. Jo förresten, som framgår av nedanstående, är det väldigt fula fiskar vi har att göra med och tvingas man nu att vara med i detta elaka spel, måste försvarsstrategin givetvis helt anpassas efter detta.

Uppdatering:
Precis som väntat har merparten av mediauppmärksamheten kring denna kampanj fokuserat på den lilla del av informationen som tipsar om att man själv kan söka upp den man vill intervjua snarare än att bara gå omkring och hoppas på att stöta på dem. Många försöker få detta till att vi uppmuntrar till att “trakassera” folk i deras hem, vilket självklart inte var tanken överhuvudtaget.

Vi hade dock en baktanke med denna punkt redan från början. Det är nämligen så att Aftonbladet på senare tid har roat sig med oannonserade besök med hela kamerateam till våra krönikörer, och till och med även till dessas släktingar(!), där de utan någon som helst förvarning ringer på dörren med kamerorna rullande för att i desperation försöka få något “skandalartat” att publicera inom ramen för sin hat- och förtalskampanj mot konkurrerande media (utöver att försöka skrämma våra krönikörer till tystnad i största allmänhet då).

Sveriges Radio ägnar sig å sin sida åt att ringa upp våra krönikörer och ställa frågor utan att berätta att de spelar in samtalen och sedan därtill lägga ut dessa i hemlighet gjorda inspelningar i sina program, exempelvis P1 Medierna, utan att berätta heller detta för vederbörande.

Både Aftonbladet och den starkt Expo-kopplade nättidningen “Nyheter24″ har dessutom samtidigt publicerat en massa irrelevanta detaljer om våra krönikörers privatekonomi och allt annat de har lyckats gräva fram som de hoppas kan vara intimiderande för dessa.

Nu när vi har fått uppmärksamhet kring denna fråga, och stora delar av mediasverige samtidigt har fördömt dessa metoder, kan vi däremot säga att vi själva inte på något sätt rekommenderar att man stör folk i deras egna hem (förutom då eventuellt personer på de redaktioner som har visat att de själva uppskattar metoderna i fråga). Vi förväntar oss därmed också att de upprörda åsikterna om dessa slags metoder nu riktas mot Aftonbladet istället.

Vi kan inte förneka att det varit mycket intressant att iaktta den samlade PK-elitens kollektiva primalskri av indignation på Twitter och annorstädes när någon antyder att samma metoder som journalistkåren använder kan komma att användas mot dem själva. Vem granskar granskarna, är en populär fråga att ställa när demokratins hälsotillstånd diskuteras. Vilka kan vara bättre skickade och ha större integritet att utföra detta uppdrag än medborgarna, är vår motfråga.

Resten av punkterna i kampanjen är vi dock fullständigt allvarliga med, och dessa är mer eller mindre identiska med vad både SVT och all annan etablerad media ägnar sig åt på daglig basis, som del av sin ordinarie verksamhet, så varför det plötsligt skulle vara kontroversiellt med vanlig grävande och undersökande journalistik av detta slag, eller att bara filma händelseförlopp som det kan finnas något nyhetsvärde i, förstår vi inte överhuvudtaget.

http://avpixlat.info/2012/12/10/ny-kampanj-granska-pk-eliten/

 
Ingen bild

Kalle

14 december 2012 15:16

Så här skriver Avpixlat. De har helt enkelt ledasnat på fulmedias metoder och går till motangrepp!!!

""Vi efterfrågar därför från och med idag – och ända fram till valet 2014 – alla typer av information, foton, ljud- och videomaterial som dokumenterar någon form av negativt beteende eller några kontroversiella åsikter uttryckta av sjuklöverpolitiker, journalister eller övriga medlemmar av den självutnämnda PK-eliten. Utöver att tipsa oss om allt sådant material som redan existerar eller som framöver kommer publiceras i vanlig media, vill vi även rekommendera följande insamlingsmetoder av eget högklassigt sådant material"" Skriver Avpixlat.

Avpixlat anser tydligen, med all rätt, att SD har hamnat i en återvändsgränd utan utväg.

Nu vill de försvara sig mot skribemterna som skriver nedsättande om Avipixlat och SD. De som är starkt emot Invandrarpolitiken i Sverige.

Avpixlat slår tillbaka mot tangentbords- typerna på sitt icke våld sätt.

Det skall vi vara tacksamma för!!!

URL: http://avpixlat.info/2012/12/10/ny-kampanj-granska-pk-eliten/

 
Ingen bild

Rune

14 december 2012 15:29

Jodå Skånepåg:
Helt visst är det väldigt fula metoder mediaetablissemanget håller på med när de kommer oannonnserat till enskilda krönikörer.
Bra! att det berättas om det! När det berättas om sådant så trillar de ju ner i sin egen grop. Och där kan de etablerade medierna gärna ligga och sprattla runt. Så, berätta gärna om det så alla hör!
Men trilla inte ner i sådana dyhål själva genom att kopiera deras ruttna metoder. Jag förväntar mig bättre av SD och deras vapendragare! Hittills har det ju gått över förväntan med undantag av Avpixlats blamage.
En eloge som överglänser det mesta vill jag ge till Thoralf!

 
Ingen bild

PK-Sverige i ett nötskal.

14 december 2012 15:31

”Luciaturken” borttagen från youtube då det är hets mot folkgrupp!
Om det är svenskarna eller "Luciaturken" som blivit kränkt framgår dock inte.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1ogB2AV8ULg

 
Ingen bild

John

14 december 2012 15:34

SD har mycket att tacka Erik Almqvist för. Inte minst att han myntade begreppet "jävlas inte med svenskarna" utan också för att han ofrivilligt drogs in i en härva som har lyft SD. Folk struntar fullkomligt i enstaka övertramp och det där med "nolltolerans" är bara larv. Alla inser att det är viktiga att få bukt med invandringen och tillvarata alla goda krafter, varav Erik och Kent är två. Ett litet "fyllebråk" är ingen ting i jämförelse med det hot som hela Sverige riskerar att drabbas av. låt Erik få komma tillbaka. Han är toppen.

 
Ingen bild

Simma lugnt.

14 december 2012 15:42

Erik Almqvists ärende bör läggas i malpåse oavsett utfall,när rännstensmedia tar upp frågan bör SD säga att såna här fall kan dra ut på tiden,varken mer eller mindre.
Förövrigt så kan EA sitta kvar och fortsätta med sitt goda riksdags engagemang.
Mats

 
Ingen bild

SD påverkar

14 december 2012 16:04

Sainabou från Gambia: jag och mina invandrarvänner röstar på SD
http://avpixlat.info/2012/12/14/sainabou-fran-gambia-jag-och-mina-invandrarvanner-rostar-pa-sd/#disqus_thread

 
Ingen bild

Hulda

14 december 2012 16:24

Skånepåg...
Jo,jag tittar ofta in på bonton.se Där tar han verkligen ut svängarna. Man han gör det åt alla håll och det tycker jag om.
Ibland skrattar man så att risken att hamna på golvet är överhängande :) Rekommendras starkt!!

 
Ingen bild

Fredde

14 december 2012 16:31

Var hittar man Mattias radioinlägg? Länk tack!

 
Ingen bild

Stellan Bojerud

14 december 2012 16:39

Jag tar inte ställning rörande Erik. Det får partiledningen göra. Däremot har jag intresse för fakta.

1. Händelsen inträffade för 2½ år sedan och innan det Erik blev riksdagsledamot.

2. Överåklagare har granskat händelsen och lagt ner förundersökningen. Eventuella brott eller förseelser är preskriberade (efter ett år).

3. Inga klagomål har anförts om Eriks tid som riksdagsledamot.

4. Regeringsformen (SFS 1974:152) 4 kap 11-12 §§ stadgar att uppenbart olämplig såsom riksdagsledamot är den som dömts för brott, om förskyller lägst två års fängelse. Avsättning av riksdagsledamot beslutas av domstol.

 
Ingen bild

Jävligt trött:

14 december 2012 16:40

Avpixlats förfall som därmed spiller över på Sverigedemokraterna via Kent Ekeroth är av ondo!
Denna koppling hör inte hemma hos en riksdagsledamot som gjort bort sig kapitalt när han valde att filma karambolaget med salafistskägget Soran Ismael,tanken var att misskreditera babbarna vilket visade sig vara kontraproduktivt.
Kent Ekroth!Lämna partiet,gör våra nya potentiella väljare den tjänsten så att vi vanligt folk förstår att Sverigedemokraterna är framtiden för Sverige.
Ditt taskspel som är inlindat i Israelvänlighet hör inte hemma i svensk politik!
Ditt twittrande på SDs sida är oerhört omdömeslöst,då du inte som Erik Almqvist förstått att tiga är guld.


 
Ingen bild

igor

14 december 2012 17:15

@Magentan
Även om nolltolerans skall råda borde man ställa frågan om den skulle vara retroaktiv och i så fall hur lång tid tillbaka. Jag antog att när den infördes att den skulle gälla från den stunden och tillsvidare inte att man skulle gräva upp någon 2.5 år gammal fyllefilm, även om den då inte såg "dagensljus" förrän långt senare.
 
Jag har i den meningen inte några problem med Almqvist eller Ekeroth. Isovaara däremot är mer tveksam, super man sig så full att man tror att man blivit bestulen och rånad på sin väska har man problem; om det nu är det som verkligen hänt.

 
Ingen bild

Kalle

14 december 2012 17:16

Tycker att Avpixlat är utmärkt. De tar upp saker som vanliga fulmedia ratar eller inte vill skriva om. Flera SD vänliga bloggar har lagts ned eller försvunnit på den senaste tiden.

Kent Ekeroth är invald i Riksdagen och får ha vilka åsikter han vill i Yttrandefrihetens namn.

Är det någon som inte gillar Ytrrandefrihet här på bloggen???

 
Ingen bild

Lars-Inge

14 december 2012 17:19

> Jävligt trött

Vänd dig då om och lägg dig då på andra sidan och sov vidare, så gör du antagligen mer nytta än du tror.

 
Ingen bild

Ture

14 december 2012 17:42

Det är uppenbart att det finns ett par troll som kommenterat här, men det står dem fritt att göra det. Påhoppen på Avpixlat som några gör är ju helt befängda och saknar grund. Dessutom, Avpixlat är inte SD, Avpixlat är en självständig blogg med egen redaktionell stab. Det gör det mesta mycket bra, men att pk-folket ogillar det förstår jag.

Sedan till "Vilbert" vill jag säg att du inte kan läsa innan till. Jan Milld har inte alls tagit parti för Svenskarnas Parti, han har bara granskat deras program. Det har han full rätt att göra.

 
Lassekolja

Lassekolja

14 december 2012 17:49

Thoralf! Skynda Dig och montera bort Din nya skorstenshuv innan Aftonblaskan och Excessen avslöjar att Du har en svart skorstenshuv och därmed visar tydligt att Du är rasist!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Sissi

14 december 2012 17:51

Thoralf! Att jämföra Luciaturken med 'Djungelns pajas' var verkligen välfunnet och på pricken!

 
Ingen bild

kalle

14 december 2012 18:03

hur är det med SD föeringar i Närke?
hoppas SD inbjder medlemmar at göa studiebesök i riksdagen och i ommuner hu det går till att arbeta med politik. tror det skulle locka fler att bli aktiva politiker i SD.

7 klöverns kreatur stoppar föräldrar att fota sina barn i Luciatågen närke.
http://na.se/asikt/svarasnabbt/1.1913937-trakigt-med-fotoforbud

 
Svensson

Svensson

14 december 2012 18:10

Erik ska vara kvar, en gammal fyllegrej ska inte förstöra hans karriär, kolla Fredrik Reineldt som var med i en sexhärva, han få vara kvar.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Vilbert

14 december 2012 18:32

Svensson, så vitt jag förstått har Reinfeldt inte gjort rasistiska utfall och gått omkring med järnrör. Dock anser jag att man inte ska dricka alkohol öht.

 
Ingen bild

Magnus S

14 december 2012 18:44

Själv har jag gjort mindre smickrande insatser i min karriär på fyllan ute i krogmyllret i yngre dar. Att sedan bli uthängd (visserligen som ofentlig person men inte sittandes i Riskdagen då det hände) och ändå stå så fackmannamässigt,rakryggat och ärligt ångerfull inför ett ofantligt pressuppbåd som Erik gjorde är värd all beundran och respekt. Att något man djupt ångrat och till och med förträngt kommer tillbaks 2,5 år senare där allt fångats på film som dessutom pumpas ut i media dag och natt hade fått i alla fall mig att hoppa i älven med stålhättaskor på. Men inte Erik. Han har mer att ge och är inte intresserad att bli politisk vilde utan han är invald att repreentera SD och inget annat. Detta räcker för mig. Vad mig anbelangar har han fått sitt straff med råge. Det är bra nu. Media bestämmer inte vilka vi vill ha som representanter för Sveriges ärligaste och bästa parti.

 
Ingen bild

Argus

14 december 2012 18:55

Instämmer i blogginlägget från Lärare och Stellan Bojerud ovan.
Det skall dessutom tilläggas, att det är oförenligt med svensk rättstradition för organisationer, att retroaktivt besluta om åtgärd mot medlem.Jimmie Åkessons uppställda krav på nolltolerans mot rasism mm. kan sålunda inte tillämpas på händelse mer än 2,5 år tillbaka.
SD:s problem är sålunda inte Erik Almkvist olämpliga uppträdande
2010 utan istället är det media och de PK-partiernas agerande, som man inte klarat av att neutralisera i opinionsbildningen kring den aktuella händelsen. Erik Almkvist är en av de främsta SD-rikdagsmännen efter Jimmie Åkesson.En fantastisk bra och omtyckt SD politiker, som är värd all uppbackning från sverige-rörelsen.Konstatera dock att Thoralf Alfsson och Stellan Bojerud inte tagit ställning till Erik Almkvist fortsatta engagemang i riksdagoch för SD.
som

 
Ingen bild

Magnus S

14 december 2012 19:06

Jag vet inte varför men när jag skriver i denna blogg och någon enstaka till så hänger inte bokstäverna med mina fingrar samt att markören inte flyttar sig då jag backar för att rätta till. Därav några enstaka felstavningar ovan.

 
Ingen bild

Magnus S

14 december 2012 19:10

När jag läser mellan raderna vad Thoralf bloggat ända sedan händelsen uppenbarade sig tycker jag mig tydligt se vart Toralf står i frågan.

 
Ingen bild

Vilbert

14 december 2012 19:27

Jag saknar bloggen Politiskt Inkorrekt. Det fanns inget rasistiskt alls där men när Avpixlat tog vid november 2011 dröjde det bara några veckor innan jag insåg hur omdömeslös och rasistisk den blev. Alla annonsörer försvann, hals över huvud.

 
Ingen bild

Stefan

14 december 2012 19:33

Självklart ska Erik sitta kvar! Han är en av de bästa i partiet och ska inte slängas ut pga ett mediadrev om en icke-händelse. Ska ni låta dyngmedia bestämma är ni snart inga kvar. Var rakryggade! Tycker också att Erik ska återfå sin position som ekonomiskpolitisk talesman. Eller ännu hellre ta över Åkessons position...

 
Ingen bild

lennart l

14 december 2012 19:38

Vilbert 18:32
De har inte gått runt med järnrör. Har du sett filmen? Det framgår med all tydlighet att de tog upp rören som låg bredvid trappan för att försvara sig om förföljarna skulle komma efter dem. Alltså i rent självförsvar. Att sedan Täppas i Ring P1 sprider den desinformatonen är inte så konstigt, han kan ju inte ha sett videoupptagningen.

 
Ingen bild

Edward Ulfertz

14 december 2012 19:40

@ Vilbert
Är du inte rädd att bli stämplad som rasist när du skriver kommentarer på en SD-politikers blogg?
Guilt by association?

Angående Reinfeldt, så har ju ingen utredning gjorts om vad han sa och gjorde mot den mörkhyade prostituerade kvinnan.

 
MetalHeadViking

MetalHeadViking

14 december 2012 20:06

Jag tycker det är bra att Jimmie Åkesson har höjt kraven för nolltolerans mot tokstollar. Men dels kan det inte vara retroaktivt enligt mig. Sen tycker jag inte att Erik Almqvists uttalanden var "rasistiska". Babbe är inte rasistiskt som vi kunde konstatera.

Att han sa hora till en tjej var olämpligt. Och att han sa blattelover till en kriminell var kanske inte heller särskillt genomtänkt.

Sen är faktumet att Soran Ismail är en kurdisk nationalist. Han är alltså inte svensk, detta trots sitt medborgarskap.

Ja tjafset var olämplig. Och han ska aldrig befinna sig i den situationen. Men Jimmie Åkesson poserade på en bild som hårdrockare med en toblerone. Ska man få bort JÅ med? NEJ! Absolut inte!

Behåll Erik Almqvist! Han kan tyvärr inte ha en ledande roll inom partiet. Men han kan sitta kvar som Riksdagsledamot.

http://detopaverkadesinnet.blogspot.se

 
Ingen bild

Magentan

14 december 2012 20:14

@ Igor, som skrev: "Även om nolltolerans skall råda borde man ställa frågan om den skulle vara retroaktiv och i så fall hur lång tid tillbaka."

Det har du alldeles rätt i Igor, och så har jag också tänkt. Det naturliga är ju att nolltoleransen ska börja gälla från och med samma dag som Jimmies brev sändes ut. Men man kan ändå inte komma ifrån att Erik och de övriga med sitt fylleagerande satte både sig själva och Jimmie på pottkanten - till Expressenblaskans och övriga PK-medias stora belåtenhet (för att inte tala om tillfredsställelsen hos den som sålde filmen till Expressen).

Nåja, dessbättre blev det inte riktigt som blaskorna och filmsäljaren hade planerat, utan snarare tvärtom. Jag talade med en 80-årig fin och belevad gammal dam härom dagen, som då helt oväntat började prata om den här händelsen. Till min stora förvåning ansåg till och med hon att det var otroligt fånigt och löjeväckande av medierna att försöka göra en så stor sak av detta. Damen ifråga har ingen aning om min politiska hemvist, men det skulle inte alls förvåna mig om även hon röstar på SD 2014 efter detta starkt överdrivna mediedrev mot SD.

Som jag skrev tidigare hoppas jag få se och höra Erik i riksdagen snart igen.

 
Ingen bild

Tony

14 december 2012 20:33

Eric Almqvist kan visst sitta kvar, det han gjorde
efter en festnatt innan han kom in i riksdagen ska
han inte bli livstidsdömd för idag, han har med största
säkerhet varit en tillgång för SD, sen får slaskmedia
tycka vad dom vill. Kan Moderaterna ta tillbaka en
Horbock, som först ljög värre än en häst travar, för att
undkomma drevet, så kan Almqvist vara kvar trots några mindre
väl valda ord en festnatt!

 
Ingen bild

Skånepåg

14 december 2012 20:34

@ Magnus S

Samma händer slumpartat både med PC:n och Laptoppen på enart just denna bloggen. Har uppdaterat och kollat allt som jag kan, men hittar inte något fel någonstans i datorerna. Händer slumpartat, funkar OK och sedan går det inte att flytta markören. Händer inte någon annanstans varken i bloggar, mail, i Word o.s.v

 
Ingen bild

Magnus S

14 december 2012 20:39

Skånepåg@

Det böjade då jag kommenterade på Rdio Kalmar sedan hoppade det över hit men ingen annanstans.

 
Ingen bild

Trelleborg

14 december 2012 20:42

Får man önska en VIT jul e är man rasist då ?

 
Ingen bild

Hulda

14 december 2012 20:50

Om "järnrörsfilmen".
Man måste också se den i den tid den spelades in i. AFA och andra vänsteraktivister/terrorister attackerade torgmöten, hotade och tom. misshandlade i vissa fall företrädare för SD och SDU.

SDU,s bokbord på skolor var också ett prioterat attackmål för vänsterextremister och PK-skolpersonal. När det gällde att bekämpa SDU gällde plötsligt inte demokrati och yttrandefrihet..

Att man då tar i lite för mycket och håller garden högt i Stockholmsnatten kan då bli lite mera förståeligt.
Men det hade givetvis varit bättre om herrarna INTE dragit ut på byn den kvällen....

 
Ingen bild

charlotten

14 december 2012 21:13

Jag måste bara få berätta att överallt hör man, från dem man minst anar det, en avsky mot media ("ska säga upp morgontidningen"), klarar inte av att se nyheterna längre på SVT el TV4, det sjuka med pepparkaksgubbe-förbudet, och nu rapparen på luciamorgon SVT. Det fullständigt bubblar under ytan här ute i landet! SD2014!

 
Ingen bild

Edward Ulfertz

14 december 2012 21:15

Om "järnrörsfilmen".
"Den som själv är utan skuld kasta första stenen."
Johannesevangeliet 8:7

Vem har inte sagt nåt dumt på fyllan?

 
Ingen bild

Observer

14 december 2012 22:23

Eleverna på Jenny Nyströmskolan(gymnasieskola)i Kalmar fick enligt upprörda föräldrar se "stjärngossar" i sitt luciatåg iklädda vit skjorta och svarta byxor.Undrande elever upplystes av några av skolans "pedagoger" att stjärngossar i vanlig mundering var att betrakta som ett rasistiskt budskap sådetså.I nästa vecka förväntas snön runt samma skola skottas bort så att den inte syns.Snön kommer från himmelen har "pedagogerna" konstaterat och snön kan därför betraktas även den som ett rasistiskt budskap i flingform.

 
Ingen bild

Skånepåg

14 december 2012 22:39

O.T

@ Observer
Bing Crosbys populära "I am dreaming of a white christmas" är troligtvis numera "svartlistad" (även detta ord kommer säkerligen å det snaraste att ersättas) att spelas i SVT (Sveriges Vänster Television) eller SR (Sveriges Radiosurrogat).

http://www.youtube.com/watch?v=aShUFAG_WgM

 
Ingen bild

Skånepåg

14 december 2012 23:07

Kan någon förklara för mig hur f-n man kan få en stjärngosse i sin utstyrsel att vara "rasistisk". Den som gör den tolkningen kan för f-n inte vara "normalt navlad".

Lite "kul" innan John Blund: http://www.crazy-media.se/bilder/218.html

 
Ingen bild

Ny länk till lusseturken

14 december 2012 23:07

Luciaturkarna rappar i direktsändning
http://www.youtube.com/watch?v=ISu1EsDLi0I

 
Ingen bild

PK-media

14 december 2012 23:43

”Har funnits en färgblindhet i Sverige”
Sherlot Jonsson, statsvetare, kommenterar att Disney klipper bort "stereotypa sekvenser" i Kalle Ankas jul.
http://www.svt.se/nyheter/sverige/har-funnits-en-fargblindhet-i-sverige
Oklippt tomtens verkstad här:
http://www.youtube.com/watch?v=Jm_HUhHKWC0

 
Ingen bild

Kalmar

15 december 2012 00:22

Frågan var ”Hur skulle du rösta om det vore val till kommunfullmäktige i din kommun inom de närmaste dagarna?". Siffran inom parentes är förändringen sedan valresultatet 2010. Felmarginaler finns för samtliga partier.
Moderaterna 23,8 procent (+2,4)
Centern 4,3 procent (-2,6)
Folkpartiet 3,7 procent (-2,0)
Kristdemokraterna 1,0 procent ( -2,8)
Socialdemokraterna 48,9 procent (+3,0)
Miljöpartiet 5,3 procent (-1,0)
Vänsterpartiet 4,8 procent (+0,3)
Sverigedemokraterna 6,8 procent (+2,2)
Övriga partier 1,2 procent (+0,2)
http://www.ostran.se/NYHETER/Kalmar/S-skulle-faa-egen-majoritet-i-Kalmar

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

15 december 2012 00:33

PK-hydran vars tvenne nya anklangande huvuden växer ut igen så fort man har bekämpat ett har nu börjat att attackera sig själv.

Oisin Cantwell tycker det är bra att Disney tar bort sina "fördomsfulla stereotyper". Det är ju ändå 2012?

Lena Melin svarar med att anklaga Disney för någon slags animerad etisk rensning, med Suddagumman då? "Förakt för mångfald", skriver hon.

Ingen av dom verkar ha tänkt lägre en Kalle Ankas nuvarande näbblängd. I stort sett alla seriefigurer är mer eller mindre karikatyrer och stereotyper. Det är lättare att sätta in tittarna i berättelsen då och det blir en igenkänningsfaktor. Det tillämpas på alla vis i böcker, film, dataspel, serier, sagor etc.

Varför reagerar ingen på hur vita män framställs i tex "Jims Värld", eller Skottar i "Modig"? Kanske för att vissa grupper har mer självdistans än andra och vet att det bara är på skoj?

Hur kan dom med att skriva sån smörja?

 
Ingen bild

MakingBacon

15 december 2012 01:00

Vilbert

Jan Milld är en av de få som som framstår som objektiv när han granskar alla. Om du läser hans blogg så ser du att han inte tar Svp till sitt hjärta. han tar det som är positivt men kritiserar även deras nazistiska bakgrund. Jag har inte sett ett enda ämne som Jan Milld inte vågar gå in och granska och kritisera. Just nu skriver han om sionism.

Det är lätt att bli både fart- eller hemmablind när allt rullar på i en allt snabbare takt. Jan Milld borde granska SD mer är det skulle gagna SD att få en revision av honom än av andra.

Jag håller inte alltid med honom men han går på djupet i varje ämnesområde och håller en hög standard på sina alster. Är man intresserad av samhällskunskap och historia så är Jan Millds alster en bra start för vidare efterforskning på egen hand. Därför hoppas jag att Thoralf vågar ha hänvisningen till honom kvar.

 
Ingen bild

Absolut Yttrandefrihet

15 december 2012 01:14

Skrota censurlinjen (sk nolltolerans)

Begränsad yttrandefrihet finns i alla diktaturländer.
Demokrati är absolut yttrandefrihet.

"Nolltoleranslinjen" är ett brott mot Yttrandefrihetsgrundlagen som bland annat innebär att

Alla svenskar har rätt att uttrycka sina åsikter, tankar och känslor utan rädsla för bestraffning eller repressalier.

--------------
PS Demokrati inget för lättkränkta.

 
Ingen bild

Magnus S

15 december 2012 01:46

Jan Milld är nationalist. Jag är nationalist.

Har precis avnjutit nästan två timmars nostalgi. Kråkguldet (69) Av Leif Kratz. Pontus 12 år och jag. Det slutade med att jag tillbringade två timmars nostalgi av härliga Sverige som det var en gång och kunde varit utan mångkulturen idag. En otrolig resa tillbaks i tiden. Pontus var inte me för han var fast vid X-box. Det var bara jag till ingen nytta och många tårar..,

 
Ingen bild

Lasse

15 december 2012 08:56

Jomshof är lysande!
Mer sådant här och SD kommer snart att vara 2:a största parti!

 
Ingen bild

Hulda

15 december 2012 09:08

På Youtube kan man söka på "Tomtens verkstad". Orginalet som vi vill ha det. Det blir till att titta där på Julaftons kväll med lite skinka och revbensspjäll.....!
Med tanke på hur SVT förstörde Luciafirandet, undrar man hur länge Kalle Anka mfl. får vara kvar i SVT.

 
Ingen bild

Björn

15 december 2012 10:16

Fin omröstning där alternativet "nej han ska inte vara kvar"
finns som alternativ (rena nordkorea) Men ja lägger mer än gärna mer skattepengar
på fyllon som springer runt med järnrör.

 
Ingen bild

Hulda

15 december 2012 11:26

Dyster morgon.
Läser om tragedin i USA och lider med de drabbade. En oerhörd tragedi som denna ort inte kommer att komma ifrån på minst tvåhundra år.
Hur kan någon vilja döda små oskyldiga barn, deras lärare och annan skolpersonal? På det också några anhöriga. Ofattbart.

Men mitt i detta intervjuas i Expressen, Svenska Birgitta som tydligen bor i denna ort.
Just där slår den skrivande journalisten knut på sig själv. Om denna Birgitta bor där och har gjort det länge, kan hon då kallas för Svensk?

Här sätter tex. en Somalier ned resväskan för första gången och kallas då omedelbart för Svensk i PK-media.
När div. Islamister lämnar Sverige för att återvända till sina hemländer för att begå olika brott möts vi av rubriker i stil med: TERRORSVENSKARNA osv.
Vi minns också de "Svenskar" som planerade attentatet mot Jyllandsposten i Danmark.
Återigen vrider och vänder media på sanningen, så att den passar för tillfället....

 
Ingen bild

Lotta

15 december 2012 11:26

@Björn

Men det går bra att lägga skattepengar på fyllon som:
Halvnakna står och skriker knu*** för faan utanför en politikerkollegas hotellrum? eller
Stupfull springa runt på stan skjutandes en barnvagn framför sig med vinpavan bredvid barnet? eller att sätta sig och urinera på golvet i en biosalong? eller alla de politiker från 7-klöverpartierna som åkt dit för rattfylla osv, osv? Dessa lägger du utan tanke gärna dina skattepengar på? Hycklare är bara förnamnet.

 
Ingen bild

Lotta

15 december 2012 11:33

@Hulda
Håller fullständigt med dig i allt du skriver i ditt senaste inlägg om tragedin i USA. Förvånas också över medias okonsekventa hållning när det gäller hur man betecknar folk. Ta en sådan sak som att man i svensk media kallar alla som inte har uppehållstillstånd i USA för illegala, i Sverige kallas de papperslösa.

 
Ingen bild

Call

15 december 2012 11:34

@ Lotta
Bra skrivning! Men det är tydligen " vi och dom" tänkandet som styr Björns åsikter.

 
Ingen bild

Skånepåg

15 december 2012 11:47

@ Björn

Vanliga ställningsbyggare "springer runt med järmrör på stan". Om de liksom sverigedemokraterna hade blivit anfallna tror du inte att de hade använts dessa i försvarssyfte? Detta var anledningen till att Ekroth och Almqvist plockade upp rören, eftersom man råkade hitta dessa av en slump. Man kan verkligen undra hur folk tänker och är funtade när man inte kan (vill) inse detta enkla samband, utan "maler på" om detta som det var något som var värre än värst.

 
Ingen bild

Hulda

15 december 2012 11:58

Ja, visst finns det mycket märkligt här i världen.
Först får inte polisen hålla koll på papperslösa barn på väg från skolan.
Sedan får de inte förhindra smitare på tunnelbanan.
Allt för att de illegala ska klara sig. Vänstern och miljömupparna verkar tro att Moder Svea är lycklig innehavare av världene enda par guldbyxor...

 
Ingen bild

Arvid

15 december 2012 12:40

Thoralf, jag lutar åt att Erik Almqvist tyvärr bör lämna sin plats f.n., då han kommer att vara ett ständigt fokus för media.

Här är ännu ett program, där hans ordväxling blir det som (över)analyseras och granskas.

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1650&artikel=5378508

Almqvists fyllegräl (för 2,5 år sedan) blir en kvarnsten för SD, då svenska s.k journalister återkommande kommer att idissla och idissla hans formuleringar till nästa val.

Ni kan givetvis välja att rida ut detta - men då måste Jimmie Åkesson nog bli en aning mer ifrågasättande visavi de svenska kampanjjournalisternas politiska agenda ... och det verkar Åkesson inte vilja och kanske inte heller vara förmögen till.

 
Ingen bild

Lars-Inge

15 december 2012 13:29

@ Arvid
Återkomst med ny pseudonym, men med i princip samma innehåll och svammel i "brödtexten". Tror inte någon vettig människa inom Sd är intresserad av vad du framför. Din typiska "knorr" på slutet med en pik riktad mot Jimmie Åkesson och hans "förmåga" har du givetvis också fått med den här gången. Som det gamla ordspråket lyder "man känner igen lössen på gången".

 
Ingen bild

SD påverkar

15 december 2012 14:27

Så här ska SD agera,beakta våra traditioner och kultur,bra jobbat Björn Söder och ni andra som äras bör.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151303934409521&set=a.263455099520.138376.173749254520&type=1&theater

 
Ingen bild

Arvid

15 december 2012 14:44

@ Lars-Inge,

Din kommentar framstår som ohövlig och konspiratorisk.

Jag kommenterar ytterst sällan på denna blogg och har inte en susning om vilket annat namn, som du inbillar dig att jag skulle använda.

 
Ingen bild

Björn

15 december 2012 14:50

@ Hulda Va ju frågan ja syftade på ,odemokratiska svarsalternativ. Utveckla gärna syftet med att definiera folk svensk?? Hur ska de gå till?? Vem ska bestämma de??

 
Ingen bild

Julefrid

15 december 2012 14:51

@Arvid Lördag 15 dec 14:44
@ Lars-Inge
Nu träter vi inte inbördes,låt oss omfamnas av Julens budskap.
God Jul

 
Ingen bild

Edward Ulfertz

15 december 2012 14:53

GöteborgPosten har idag ett relativt objektivt reportage om Jimmie Åkesson:
"Partiet blir mer enigt mot den elaka motståndaren"
För att kunna läsa detta måste man vara prenumerant eller betala 39 kr/månaden.

Varför lägga reportaget på en betalsida?

Är det för att man vill tjäna pengar på det ökande intresset för SD,
eller är det för att göra positiv information om SD mer svåråtkomlig?

 
Ingen bild

Lars-Inge

15 december 2012 15:11

@ Julefrid
Låter bra, men tror inte att det är något som Internettroll är speciellt förtjusta i.

 
Ingen bild

rksmrgs

15 december 2012 15:31

@Edward Ulfertz

Ctrl C + Ctrl V och häng in det någonstans där vi andra också kan läsa det.

 
Ingen bild

Julefrid

15 december 2012 15:31

@ Julefrid
Låter bra, men tror inte att det är något som Internettroll är speciellt förtjusta i.

Snälla du vi Sverigedemokrater blir offrade på PK-ismens altare,vad kräver du!
Ska vi vara böja oss fram och emottaga Islams patriarkaliska tanke att kvinnor något som man skrapar av skon och sen ignorerar!

 
Ingen bild

Hacke

15 december 2012 15:39

@Edward Ulfertz

Gammelmedia har helt klart hamnat i bryderi. Samtidigt som sd säljer hjälper man sitt hatobjek mot nya rekordnivåer oavsett vad och ur man skriver.
Den som gräver en grop...

 
Ingen bild

Lars-Inge

15 december 2012 16:01

@ Julefrid

Sorry, men förstår inte vad du menar.
Jag är inget Inernettroll utan tillhör SD-supportrarna. Jag syftade på de som vill ställa till ett h-e för oss på alla sätt och vis. Jag, tillsammans med några få andra, har varit med i den här bloggen i stort sett sedan Thoralf startade den. Påpekat lögnaktiga påståenden, hårresande vinklingar, "försvarat" Thoralf mot infama påhopp, debatterat med totalt "skruvade personer", avslöjat infiltrations- och splittringsförsök av troll o.s.v Har fått en "skrapa" av Thoralf en gång, men det var jag kanske värd då jag "tog i" för mycket. Det var i början av bloggens "tillvaro" när AFA terroriserade bloggen.

Har varit och köpt en grann gran, så nu börjar det mesta falla på plats!

P.S Thoralf, nu måste du bara avslöja hur det blev med skorstenskåpan så att vi får ta del av den julefrid som nu är på tapeten.

 
Ingen bild

HenrikP.

15 december 2012 16:12

Erik Almqvist skall fortsätta sitt utmärkta arbete i riksdagen och visa att han gjort bot och bättring....punkt slut.

 
Ingen bild

Fredrik

15 december 2012 16:37

Angående Erik så tycker jag han är en kompetent politiker. Jag tror dock det är svårt att sitta på någon högre position inom SD medtanke på att pk-eliten ständigt kommer tjata kring detta. Vilket är synd då SD-politik verkligen hamnat på agendan. d.v.s invandring, integration,brott och straff etc

Att han ska vara kvar i partiet ser jag dock som självklart.

 
Ingen bild

Tony

15 december 2012 17:00

Hur vet förståsigpåarna att det var järnrör,
dom var kanske av aluminium

 
Ingen bild

Skånepåg

15 december 2012 17:10

@ Tony

Järnrör låter mycket bättre och farligare än aluminium, så givetvis "frossar" massmedia i detta. Oavsett om det nu är stål eller aluminium i rören. Massmedia har aldrig varit så noga med fakta, och nu verkar man helt ha slängt begreppet i papperskorgen.

 
Ingen bild

Hulda

15 december 2012 17:23

Björn...
Vem som är svensk, eller inte, finns det ingen exakt definitition för. Men åker man till Syrien och vrålar Jihad, då är man definitivt inte Svensk.
Eller om man drar till Danmark för att attackera Jyllandsposten pga. Muhammedteckningarna...
Eftersom allt för många, speciellt invandrarkvinnor behöver tolk, även för enkla saker efter kanske 15 år (!) eller mer, finns inte heller en gräns för vistelse i Sverige.
Nej, det handlar om mer än att kunna språket. Man bör till en början ta avstånd från hedersvåld, allt vad Islam står för, och allt importerat kvinnoförtryck.
Man bör givetvis uppskatta ett svenskt julbord inkl. all julmat, dvs. fläskkött, traditionellt Luciafirande, andra Svenska helger och en massa annat specielll svenskt.
Så tyvärr, en invandrare kan aldrig fullt ut bli Svensk. Möjligen deras barn, om de uppfostras på svenskt sätt.
Du ser ju också när någon katastrof händer i världen. Då hittar journalisterna ofta någon som de benämner svensk. Men vid en närmare granskning kan de ha lämnat Sverige för kanske 30 år sedan....

 
Ingen bild

kalle

15 december 2012 17:24

pursvenskar får ingen hjälp medans 7 klövern gödslar med skattpengar inom massinvadringsindustrin!
http://na.se/nyheter/orebro/1.1917233-gravida-erica-nekas-socialbidrag

Hoppas SD överger smyg moderateras cyniska agenda och istället går till förnuft och medmänsklighet, som svenska välfärdsamhället byggdes på, innan social-moderaternas stal landet sverige för 20 år sedan, med göran persson som stadsminister !

här är per albin hansson, sd-föregångaren
http://www.youtube.com/watch?v=X-vwl8Qq--I

 
Ingen bild

Magentan

15 december 2012 17:52

@ Tony
Säkert var rören av aluminium. Det finns väl ingen som använder tunga, rostiga järnrör till byggställningar numera?
Man kan se på filmen att det inte är järnrör, eftersom rören inte är bruna (rostiga).

Man kan också konstatera att Expressens "filmredigerare" faktiskt har gjort en liten miss. I en sekvens, då SD:arna har aluminiumrören i händerna, hör de sirener. "Det är polisen va?" säger en av dem. De lyssnar och en av dem utbrister från hjärtat: "F--n vad skööönt!", samtidigt som de lägger ifrån sig rören. Så hastar de polisen tillmötes.

Expressen missade alltså att klippa bort de sista sekunderna som mycket tydligt visar att det var p.g.a att SD:arna kände sig hotade som de tog upp rören.

 
Ingen bild

Hulda

15 december 2012 18:22

Magentan...
Ja, man kan nog säga att Expressen med denna film och efterföljande debatt hjälpt SD några procent uppåt.
Samma hände för några år sedan när Aftonbladet publicerade en debattartikel av Jimmie Åkesson och i höst hakade på Expressens skriverier.
Undrar om någon mer tidning vågar granska SD... :)

 
Ingen bild

Björn

15 december 2012 18:23

@ Hulda Du vet alltså inte. Du skriver argument till något du inte kan definiera vad det är för nått och inte vet vad det ska användas till.
Märkligt att lägga politisk engagemang på något så flummigt. Kanske dags och lägga energi på något som har betydelse och tänka i ett lite större perspektiv??

 
Ingen bild

Rune

15 december 2012 19:20

Björn tycks inte veta vilka som är svenskar? Eller inte låtsas veta?
Den korta förklaringen vilka som är svenskar är ju naturligtvis:
Andersson, Pettersson, Lundström och Jag.
Detta lärde vi oss när vi lyssnade på "Karusellen" med Lennart Hyland på femtiotalet.

 
Ingen bild

Dille

15 december 2012 19:34

Nu tycks media i någon mån ha tagit konsekvenserna av att SD är tredje största parti enligt undersökningarna.
Och mp är nedputtat från prispallen och ingen bryr sig längre om hur mp vinglar omkring.
I morgon få vi se SIFO:s resultat
När det gäller Erik anser jag att taktik är bäst.
Dra på saken. Om media frågar, innebär detta bara att Åkesson värvar ännu fler röster.
Sen är det också det att media svärtat ned SD så länge, ofta och konsekvent att folk liksom stänger av när media rapporterar skit.

 
Ingen bild

Nalli

15 december 2012 19:50

Det tycks som nästen hela Sveriges befolkning är inne på Thoralf Alfssons blogg idag.

(Så kan det gå när det förs en bra politik och det finns bra personer i SD, inga nämnda och inga glömda)

 
Ingen bild

OH

15 december 2012 20:38

Kalle. du skriver att Per Albin Hansson är SD- föregångare.Som jag ser det var han så långt det går från att vara SD föregångare.
1. Han hade TVÅ fruar.
2. Han var kommunistvän.

 
Ingen bild

Vilbert

15 december 2012 21:09

AWSvensson
Fredag 14 dec 11:15
"Kan man bygga en politik på så vaga uppgifter som din uppfattning om vad som är märkligt eller på gränsen. Om någon vill intervjua så förstår jag inte att detta skulle vara ett problem vilken politisk uppfattning intervjuaren har..."

Jag var inte riktigt tydlig. Offentliga företrädare bör svara på allmänna frågor oavsett vem som ställer dem. Det jag reagerade ordentligt på är att Erik dessutom hänvisade till denna intervju som publicerats på den nazistiska webbplatsen Motpol. En nazist ringde upp Richard Jomshof för ett par år sedan och i princip tyckte jag han gjorde rätt som svarade på frågorna men det ställde till ordentligt med rabalder i media efteråt.

"...däremot om man själv kommer med debattinlägg på dessa naziinspirerande publikationer, gäller även islamistiska och kommunistiska dvs demokratifientliga."

Där tror jag vi har samma syn. Dock är det en skillnad mellan nazistiska/ rasistiska forum och i princip alla andra som ligger under PK-täcket. All beröring med högerextremister orsakar skada för SD.

 
Ingen bild

SDare

15 december 2012 21:09

http://genus.se/digitalAssets/1393/1393127_pedagogikochdidaktik.pdf

 
Ingen bild

Björn

15 december 2012 21:24

@Rune de var inte svar på frågan, definiera??När tillämpas de i praktiken och i vilket syfte??

 
Ingen bild

Vilbert

15 december 2012 22:14

Till alla er som inte tycker Almqvists rasistiska utfall spelar någon roll:
1. vad ska man med Jimmies nolltolerans till om det inte leder till uteslutning, inte ens varning?
2. De 90 % som inte röstar SD, vad tror ni de tycker om detta?

 
Ingen bild

Hulda

15 december 2012 23:52

Björn....
Suck, du tuggar på efter bästa förmåga. Visst kan det vara kul att vara ett "troll".
Är det själv ibland. MEN då måste man vara påläst och hänga med i resonemanget.
Läs på bättre på denna blogg och andra liknande så inser du ganska snart vem som är svensk och vad som inte passar in i vårt svenska samhälle.

Du är välkommen att debattera här för mig. Men som jag skrev förut. Du måste läsa på bättre. Och då kanske du inte blir en motdebattör... ;)

 
Ingen bild

Joakim Makkonen

16 december 2012 06:20

Självklart ska Erik vara kvar...

 
Ingen bild

Björn

16 december 2012 08:04

@hulda jag är nog mer påläst än du tror.
Allt ja ville var svar på min frågor, då jag är
Intresserad av ämnet, men får inga svar
varken på denna blogg eller liknande.
Huvusfrågan är syftet?? Börja allt mer likna
ett luftslott.

 
Ingen bild

Hulda

16 december 2012 09:01

Björn...
I senaste SIFO fattar 10% av väljarna. Tendensen är stigande. Att du och en vikande del av befolkningen ännu inte fattat är ett övergående problem.
Det luftslott du beskriver finns och är invandringen. Dock pyser luften ut i rasande fart. Billström och Ullenhag pumar in luft (pengar) men det hjälper endast tillfälligt...
En vacker dag kommer även du och många andra till insikt. I ditt fall tar det nog lite längre tid,men till slut...!

 
Ingen bild

Tony

16 december 2012 10:16

Signaturen Björn verkar vara väldigt intresserad av att
riksdagsmän från SD sköter sig exemplariskt på sin fritid.
Ett litet tips är att du går in på Petterssons blogg och
ser vilka praktexemplar som finns inom dom andra partierna.
Under rubrikerna "nu granskar vi S resp M"så kan du få klart
för dig att Almqvist/Ekerots fyllekväll är en droppe i havet.
Fast,det är ju klart, du är naturligtvis inte intresserad av
dom andra partiernas kriminella beteenden.
Sen ditt märkliga tjat om vem som är Svensk?
Är det verkligen så svårt? Är man född i Sverige, är man väl Svensk, lever efter Svenska värderingar/traditioner/ Svenska lagar. Sen finns väl det inga hinder i Världen som säger att
inte en invandrad kan känna sig som Svensk om personen ifråga
är intresserad, men många av dom inflyttade är mest intresserad av det sociala systemet!

 
Ingen bild

Björn

16 december 2012 11:09

@ Hulda Ledsen om ni missförstod mig
Men syftet om vem som är svensk och
Inte svensk var ja ute efter?? När kommer de
till användning i praktiken??

 
Ingen bild

Hulda

16 december 2012 11:35

Björn...
Det handlar om lojalitet och grupptillhörighet.
Självmordsbombaren i Stockholm kallades för svensk, men ville döda svenskar som han tydligen ansåg var några andra, som han inte kände tillhörighet till.
Ungdomsgäng från våra förorter rånar och misshandlar svenskar pga. att de är de "andra" och då mindre värda.
Tänk nu över mina och andras inllägg under dagen i lugn och ro.
Ha en skön och bra söndag!

 
Ingen bild

Björn

16 december 2012 14:06

@Hulda, Ja ser dina svar, men tvingas tyvärr konstatera att mina frågor inte besvarats. Är tyvärr inte intresserad av ordets betydelse utan som jag tidigare skrivit syftet med det och tillämpning i praktiken??

 
Ingen bild

Hulda

16 december 2012 16:40

Björn...
Vi går tydligen runt varandra. Du kanske kan komma med ja/nej-frågor. Undrar vad du fiskar efter:)

 
Tobbes Medieblogg

Tobbes Medieblogg

16 december 2012 18:12

Mattias Karlsson skötte sig som vanligt bra - det blir ju lättare när man har sanningen och logiken på sin sida. Dock tycker jag att SD ska försöka undvika att dras in i de här fåniga diskussionerna kring "svenskhet" - problemen kring invandringen ligger ju inte riktigt där, utan man hamnar istället i nonsens kring Zlatan osv...

http://tobbesmedieblogg.blogspot.se

 
Ingen bild

Vilbert

16 december 2012 20:27

Håller med Tobbe ovan.
I övrigt har fortfarande inte någon svarat på mina frågor. Till alla er som inte tycker Almqvists rasistiska utfall spelar någon roll:
1. Vad ska man med Jimmies nolltolerans till om det inte leder till uteslutning, inte ens varning?
2. De 90 % som inte röstar SD, vad tror ni de tycker om detta?

 
Ingen bild

Vilbert

16 december 2012 20:59

Det verkar vara Mats Dagerlind som finns med i den rasistiska Avpixlats redaktion. Artiklarna är mycket välskrivna och det är också Mats artiklar. Dock har vi ett tillfälle reagerat över att Mats använt ordet "kolsvart" i en av sina krönikor. Och det gjordes även här på Avpixlats Lucia-artikel och då förstår jag....
Exponerat har simplare text och är om möjligt än mer rasistisk.
/sverigedemokratisk medlem sedan 20 år

www.journalisten.se/nyheter/rasismen-pa-avpixlat-far-intern-kritik

 
Ingen bild

Sanningen

18 december 2012 13:13


SDU-topp lämnar organisationen: ”Partiet liknar en disharmonisk sekt”
av Anny Berglin den Dec 18, 2012 • 09:08

Idag kan Expressen berätta att Stefan Lundkvist, ett av toppnamnen inom både SDU och partiet, väljer att hoppa av. Varför? Han är rädd för hur partiet toppstyrs och kallar SD för ”osund sekt”. Lundkvist var i hetluften tidigare i år då han höll ett tal på SDU:s kongress som blev skarpt kritiserat. Nu kommenterar han det för första gången och säger att den information som läckt ut i media är högst vinklad och främst varit ett sätt att bli av med honom. Han varnar också för konsekvenserna som Åkessons nolltolerans kan få för partiet:


Alla som inte tycker precis som ledningen kommer att avlägsnas eller lämna frivilligt. Nog för att partiet redan liknar en disharmonisk sekt där många lever i SD-världen hela tiden utan vänner utanför politiken. När man nu ska rensa ut dem som inte lyder partitoppens officiella hållning så kommer det ännu mer att likna en sekt. Mig ska de dock inte få äran att utesluta, jag går frivilligt.

Att toppstyrning försiggår i SD är ingen större nyhet, det är inte första gången någon hotas med uteslutning för att de har sagt emot partiledningen. Lundkvist hoppas dock på förändring, i form av uppror inom partiet:


Det kan väldigt snabbt förändras. Rätt var det är så kan det bli uppror underifrån, ingen ledning sitter i evigheter. Åkesson är harmlös och kan gärna sitta kvar tills vidare.

Han säger att han gärna skulle komma tillbaka partiet om politiker med ett visst mått av kompetens fick plats i partiledningen. Utan denna tillförsel av kompetens tror inte Lundkvist att SD någonsin kan bli ett stort parti.

Han kan även berätta om Sverigedemokraternas alkoholkultur, något som börjat bli mer och mer känt för allmänheten i och med senaste tidens skandaler:


Jag har sett väldigt mycket skit under mina år i partiet, ofta kopplat till stora alkoholintag. Jag är inte ett dugg förvånad över vad som kom fram. Jag har sett mycket värre saker.

Att Lundkvist också kan avslöja att Ekeroths koncept med att filma blöta utekvällar inte är ovanligt beteende inom partiet gör att framtiden känns lite mer spännande. ”Man har varit livrädda att saker och ting ska komma fram” och ”Skulle det komma fram skulle det få enorma konsekvenser för enskilda som har uppfört sig illa.”, säger Lundkvist. Vi på IRM väntar förstås med spänning på att filmerna ska läcka ut, för precis som Erik Almqvist säger i sin skylla-ifrån-sig-video:

Sanningen kommer alltid fram.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se