thoralf

Direktlänk till inlägg 30 november 2018

SVAR TILL MEDLEMSUTSKOTTET DEL 4

Av Thoralf Alfsson - 30 november 2018 17:22

Idag fick jag denna kommentar på bloggen.


 


Jag undrar faktiskt om den är skriven av Therese Borg som är en av ledamöterna i medlemsutskottet som beslutade om uteslutningen.Den är både hånfull och en uppmaning till alla att rätta in sig i ledet annars blir du utesluten av MU. Undrar om hon överhuvudtaget läst mitt yttrande?


Här kommer nu del 4.

 

Idag tänkte jag ta upp den lite längre anklagelsen som lyder enligt följande.


Ett exempel är den centerpartistiske kandidaten med muslimsk bakgrund som du valde att publicera inlägg om trots en överenskommelse som gjorts tidigare. Den granskning som du genomförde bidrog till negativ media för partiet under valrörelsen, som drar fokus från den politik och de budskap som partiet ville få ut. ”Muslimer får räkna med att bli granskade” som tidningsrubrik blev resultatet.”

 

Den här anklagelsen gäller en ganska stor granskning och ett avslöjande som väckte en hel del uppmärksamhet. Men den innehåller också en hel del märkliga detaljer som berör hur Mattias B Johansson hanterade detta och gjorde överenskommelser med Centerpartiet utan att informera mig om detta.


Mitt svar till denna anklagelse är på 6-7 sidor i mitt yttrande. Jag beskriver så kort jag kan vad det handlade om i blogginlägget och för de som vill läsa hela mitt yttrande gällande denna anklagelse får gå in på länken i slutet av blogginlägget och ladda hem en pdf-file med hela yttrandet. Jag har dock ”maskat” några personuppgifter som jag anser inte är relevanta.


Jag har under flera år uppmärksammat den centerpartistiska politikern Jaafar Al-Jabiri i Kalmar och hans karriär inom Centerpartiet. Under 2017 ägnade han och Centerpartiet sig åt att ordna utbildningar i vad de kallade samhällskunskap på flera orter i Kalmar län men andra uppfattade det som rena politiska värvningskampanjer för Centerpartiet. Det uppmärksammades av media och även av sverigedemokraternas Mattias Karlsson.


 


Jaafar Al-Jabiri har i flera olika sammanhang hävdad att han är en sekulär muslim. Med andra ord har han hävdad att han inte är särskilt religiös utan att han har assimilerat sig i det svenska samhället.


Av en ren slump någon gång i februari/mars upptäckte jag en sida på Facebook med väldigt religiöst innehåll som tillhörde shiamuslimer. Jag kände omgående igen Jaafar Al-Jabiri som fanns både på bilder och i videoklipp. Av materialet framgick det med all tydlighet att Jaafar Al-Jabiri var långt ifrån någon sekulär muslim under att han lade stor vikt vid sin identitet som shiamuslim genom att han deltog i deras sorgeritualer.


Efter mycket efterforskning och arbete kunde jag konstatera att shiamuslimer i Kalmar hade haft provisoriska moskéer i olika industrilokaler i Kalmar. Det vill säga de har fungerat som samlingslokaler för ett stort antal människor. Helt emot gällande detaljplaner för dessa lokaler. Utan tillstånd från t.ex Brandskyddsmyndigheten.


För att göra historien kort så skrev jag i början av augusti ett blogginlägg där jag avslöjade alla olika lokaler där shiamuslimerna haft sina hemliga moskéer sedan 2015. Notera utan att lägga upp några bilder eller videoklipp där centerpartiets Jaafar Al-Jabiri fanns med på. Blogginlägget publicerades vid 22-tiden en kväll. Under natten och morgonen fick jag flera mejl från Jaafar Al-Jabiri med diverse märkliga påståenden. På förmiddagen kallade Centerpartiet till presskonferens och anklagade mig för förföljelse av Jaafar Al-Jabiri. Centerpartiet krävde att jag skulle kastas ut från Sverigedemokraterna.


Mattias B Johansson kallade då till ett intern möte för att diskutera situationen. Jag kände att något stöd från Mattias B Johansson, Martin Kirchberg och Bo Karlsson kunde jag knappast räkna med trots att jag visade dem mitt hela material där det klart och tydligt framgick att Jaafar Al-Jabiri ljög om sina aktiviteter som starkt religiös shiamuslim.


Trots att det fanns videobevis på att Jafar Al-Jabiri ljög helt öppet så vill mina partikamrater att jag inte skulle publicera något av materialet på min blogg. Jag fick däremot fria händer att ge det till någon tredjepart för att det skulle publiceras. Min första tanke var Samhällsnytt men de backade ur ganska snabbt då de hade så mycket annat att göra i valrörelsen. En lokaltidning var på men backade också efter ett par dagar, det var uppenbarligen för känsligt i valrörelsen, som jag tolkade det.


Där kunde allt ha slutat!


Men några dagar senare publicerade Jaafar Al-Jabiri ett Facebookinlägg med rena lögner om mig. Vilket gjorde mig riktigt upprörd. Senare har jag förstått att Mattias B Johansson lovat det centerpartistiska landstingsrådet Christer Jonsson att jag inte skulle publicera något mer om Jaafar Al-Jabiri, utan att informera mig om denna uppgörelse/avtal. Då kände sig uppenbarligen Jaafar Al-Jabiri sig säker och skrev ett Facebookinlägg med falska beskyllningar mot mig.


Personligen ansåg jag då att Jaafar Al-Jabiri brutit den ”vapenvila” som rådde. Jag meddelade då Mattias B Johansson att jag skulle publicera mer material om Jaafar Al-Jabiri men eftersom Jimmie Åkesson skulle komma till Kalmar den 1 september så ville jag inte publicera något under veckan som kunde störa vårt stora torgmöte. Mattias B Johansson enda kommentar var att man skall inte låta sig provoceras. För mig handlade det om att bemöta rena lögner som skrev mitt i brinnande valrörelse.


Samtidigt kände jag att detta även var en del i det som jag upplevde som att jag motarbetades i min personvalskampanj till riksdagen.


Den 2:e september publicerade jag ett blogginlägg som visade vem Jaafar Al-Jabiri i själva verket var. Det fick stor uppmärksamhet och var knappast något som skadade Sverigedemokraterna.

Två veckor senare publicerade Jaafar Al-Jabiri ett nytt lögnaktigt inlägg på Facebook. Där han påstod att jag skulle varit vid deras nya provisoriska moské och fotograferat personer vid en viss tidpunkt. Denna gång var dock min lyckliga stjärna med mig då jag vid den tidpunkten befann mig ca 20 mil från Kalmar hos min dotter. Det var därmed lätt att bevisa att centerpartiets riksdagskandidat Jaafar Al-Jabiri helt enkelt ljög i sitt Facebookinlägg.


Trots denna uppenbara lögn så var det bara Ulf Carlsson på Östra Småland som skrev en artikel om detta. Barometern som hängt ut mig tidigare valde att mörka Jaafar Al-Jabiris lögner för sina lösare.


Det sveket av Barometern kommer jag aldrig att glömma!

 

Trots dessa lögner från Jaafar Al-Jabiri fick jag heller inget stöd från Mattias B Johansson. Ynkligt är bara förnamnet på hans agerande.

 

följande länk finns hela mitt yttrande till medlemsutskottet gällande denna anklagelse. Där finns länkar till mina blogginlägg men också utdrag från tidningsartiklar och printscreen från mejl och annan konversation som visar detaljerna.


Bedöm själva om ovanstående anklagelser är skäl för uteslutning. Det anser uppenbarligen medlemsutskottet och partistyrelsen. Jag anser det inte!

 
 
Ingen bild

Magnus

30 november 2018 17:37

Det känns att du blivit utfryst under lång tid. Aldrig mer att jag röstar på SD efter att de plockat bort dig.

Det finns bara ett parti att rösta på och det är Afs nu. Jag hoppas du hoppar på tåget och ansluter dig dit. De kan lätta ta 4-5% av SDs väljare inför nästa val.

 
Ingen bild

O´ Hyra

30 november 2018 17:47

Det är bara så unket och uselt, i princip ett angrepp
på yttrandefriheten. Uttryck dej som SD bestämmer, ta inga
egna initiativ. Har du synpunkter, uttryck dom inte, det
kan misshaga inkvisitationen i S-holm.

 
Ingen bild

Hasse Pannband

30 november 2018 17:58

Bångstyrighet? Makt korrumperar som har skett
i SDs ledningen ända ner på distriktsnivå.

Vi vill inte dessa babyansikten i kostym och slips.
Det räcker med "Herr" Frigolit och hans SD kopia
MJB från Oskarshamn.

 
Ingen bild

Bajen666

30 november 2018 18:01

Där sjönk även Samhällsnytt, även SD måste kunna granskas...utan snack.

 
Ingen bild

Magnus

30 november 2018 18:03

Thoralf, när kommer du ge ett besked vilket parti du kommer ansluta dig till?

Thoralf Alfsson

30 november 2018 18:24

Jag har ingen brådska.
Först skall jag bestämma om jag skall fortsätta med politik överhuvudtaget. Eller om jag bara skall ägna mig åt lokalpolitik, som helt opolitisk.

 
Ingen bild

Svenne

30 november 2018 18:11

Man får inte bli för populär. Andra kan hamna utanför rampljuset. Bu för MU.

 
Ingen bild

Martin

30 november 2018 18:17

SD har bytt sida.

 
Ingen bild

Mats

30 november 2018 18:28

Håller med Magnus här,anslut dig till Afs,det har jag gjort som jag lovade om du blev utesluten och lämna SD.Vi behöver inte såna aroganta skitstövlar som Mattias B Johansson

 
Ingen bild

Sven

30 november 2018 18:30

Inget skäl för uteslutning.

Du är förövrigt inte ensam.

 
Ingen bild

Grisaknoen

30 november 2018 18:56

Du är en fena på statistik, varför inte bara leverera detta då du har enormt förtroende?

Thoralf Alfsson

30 november 2018 18:59

Haha.... du är något på spåret.

Det kommer en produkt som jag kommer erbjuda intresserade på lokalnivå eller regionnivå. Dock ej gratis ;-)

 
Ingen bild

Grisaknoen

30 november 2018 19:16

Lycka till, eller varför inte journalist? Men där kan du stöta på patrull tror jag då de som äger tidningarna har en egen agenda. På något sätt så tycker jag inte synd om dig då du har folks förtroende och många bakom dig. Jag vet att du kan göra lite vad som helst noggrann som du är.

 
Ingen bild

Maja Dacke

30 november 2018 19:30

Otroligt! Men troligt. Jag minns när du skrev om "den stackars förföljde oskyldige mannen" - ja, något namn behöver inte nämnas. Alla vet ändå vem jag menar.

Det finns tydligen alltför många offerkoftor i Kalmar och i landet i övrigt. De finns därför att de höga herrarna och damerna i Fjollträsk med omnejd tillåter det. Varför skulle de inte ta chansen när de kan??!

Nu vet vi också att ju mer insyltade i religionen de är, desto mer använder de de medel som religionen föreskrivit dem att göra. Takyya eller hur det stavas och uttalas. Ljug så mycket du kan för de "otrogna" om det gagnar religionen! Eller dig själv.

I unga år var jag gift med en man vars föräldrar förde honom in i den religionen. Vi delade redan tidigt med oss om våra respektive livsåskådningar och upptäckte att de var rätt lika. Vi var andligt begivna men inte religiösa och såg på livet på samma sätt.

I den europeiska metropol där vi bodde fanns både kyrkor och moskeer som vi inte besökte men beundrade den kristna kulturens skapelser som vi uppskattade. Det bästa med ramadan, som även "firades" där, var att vissa restauranger för studenter bjöd på den läckraste maten i överflöd under just den tiden.

Det var mycket som jag lärde mig av en viss kultur genom honom. Även om han aldrig ljög för mig - som jag då hade avslöjat direkt - kunde han berätta om andra i omgivningen hur de ljög och varför ...

Omständigheter gjorde att vi skildes och det innebar ingen skillnad för någon av oss. Jag förblev hans första fru och hedrades som sådan långt fram i tiden trots att vi geografiskt också var åtskilda. Hans andra fru var det bästa som kunde hända honom. Min åsikt men ibland inte hans ...

Denne man blev ingen martyr och skrattade över sådana tankar när han levde. Inga jungfrur för hans del - vad skulle han ha med sådana att göra?!

I de sista telefonsamtalen vi hade beklagade han att Sverige fått ta emot bottenskapet i invandring när det finns så många intelligenta och anpassningsbara individer som hade kunnat bo här uppe.

En del talar om tvillingsjälar och soul mates ... olika uppväxt, olika kulturer, olika ... men ändå så lika. Därför kan inte jag dela in folk i ett fåtal kategorier så enkelt. Det lärde mig denne verklige hedersman.

 
Ingen bild

Maja Dacke

30 november 2018 19:37

Till denna Therese B vill jag bara säga:

Thoralf är inte det minsta ensam. Han har friska barn och barnbarn och ett okänt antal vänner. Mer än du har. Han är dessutom intelligent. Och ... ... ...

 
Ingen bild

Pepparholm

30 november 2018 19:45

Jimmie Åkesson. Är det det här ett parti som du är stolt över. Vad ska du svara när någon från media törs ställa frågor?

 
Ingen bild

Lena1

30 november 2018 19:51

@Maja Dacke Tack för att du delade med dig;) Att du vågade!

 
Ingen bild

Frholt

30 november 2018 19:58

@ Magnus 17:37 Tror du att AfS finns kvar vid nästa val? För de nuvarande finansiärerna kostade det säkert en hel del och gav bara 20.000 röster till ingen nytta.
Det krävs nytt kapital och förmodligen nya finansiärer för idealitet räcker inte för att starta ett riksparti.

 
Ingen bild

DuGamlaDuOFria

30 november 2018 19:59

Wiechel borde väl åka ut med huvudet före? uttrycker sig som en riktig tölp. Therese B är det en SD? Nej Thoralf är det sådana typer i Sd är jag glad att jag sa upp mitt medlemskap. Hoppas du går vidare med bloggen.

Thoralf Alfsson

30 november 2018 20:49

Bloggen fortsätter givetvis. Det har blivit en del av mig ;-)

 
Ingen bild

Waterbug

30 november 2018 20:00

Det här har varit på väg sedan våren 2014, samma tid som jag insåg vad SD verkligen var. Att utesluta Thoralf från riksdagslistan till förmån för ett gäng glada amatörer (varav flera i sinom tid skulle visa sig totalt odugliga) var en ren skymf. Kasta erfarenhet och dedikation på soptippen och istället plocka till sig ja-sägare hur makalöst ointelligenta de än må vara till att sitta i landets styrande församling, herregud. Jag skrev några kommentarer om Matte o company då och mina onda aningar har bekräftats gång på gång.
Det är ingen slump att starka (lagom) intellektuella individer motas bort till förmån för marionetter, starka personer utgör ett hot, speciellt då de har massorna med sig.

Jag beklagar verkligen det som har hänt dig Thoralf, jag tror dock att du kommer stärkt ur det här och du blir ett slags martyr i och med hur det här har utspelat sig. Spelar du dina kort rätt så bör du kunna försörja dig väl som debattör/bloggare men tanke på hur många människor du når.

Det här dravlet med uteslutningen och orsakerna därtill är givetvis rena tramset och solklart orkestrerat från högsta ort, det finns ofantligt mycket större dårar som har sina positioner intakta men då de är betydligt mer fogliga så sitter de tryggt kvar.

All styrka till dig, jag respekterar verkligen folk som står upp för vad de tror på oavsett hur vindarna blåser. En tröst kan vara att det finns många invalda i landets kommuner och regioner som tycker detsamma, många (flertalet) tiger dock still för närvarande men det kommer inte funka att hålla på med management by fear så länge till.

Thoralf Alfsson

30 november 2018 20:51

Tack för stödet. Du har flera poänger med din kommentar som jag delar.

 
Ingen bild

Tobbe S

30 november 2018 21:32

Jag tolkar detta som att medlemsutskott och partistyrelse tar en islamist i försvar.

 
Ingen bild

Lena1

30 november 2018 21:35

"det kommer inte att funka att hålla på med management by fear så länge till", just så.

 
Ingen bild

Lena1

30 november 2018 21:42

Thoralf, det här inlägget med Jaafar al-Jabiri var ett mycket intressant inlägg, bl a för att han är shia-muslim och jag kände inte till att de hade sådana traditioner med att piska sina egna ryggar så att de blöder vid någon högtid som representerar något som jag inte ens förstår.

Så varför ska vi svenskar inte få veta vad de har för religion?

Thoralf Alfsson

30 november 2018 22:30

Precis Lena. Det är sannolikt en väldigt liten andel svenskar som har vetskap om dessa ritualer som även pågår i vårt land.

 
Ingen bild

JED

30 november 2018 21:43

Under många år har jag följt din blogg och gillat den. Har röstat på sd i rikstdagsvalet de senaste två valen, vilket du och dina åsikter medverkat till. Tyvärr bor jag så till i Sverige att jag inte kunnat kryssa dig. Hade så varit fallet kan du vara övertygad om att jag skulle gjort det. Kan verkligen inte förstå hur sd kan utesluta en eldstjäl som du, en sådan som vilket parti som helst skulle vara överlycklig om att ha. Det är sådana som bidragit till att t.ex sossarna blivit så stora som de blivit under årtionderna som varit.
Nu är jag inte medlem i sd, men efter att nu kunnat konstatera att du och dina åsikter inte är välkomna där, så kan jag inte annat än konstatera att då passar jag heller inte där, tyvärr. Okay, utesuter man Mattias B Johansson , som den streber och splittrare han uppenbar är och återtar dig, kan jag tänka mig att i kommande val rösta på sd, annars inte.

 
Ingen bild

Borid

30 november 2018 21:50

Med alla de fantastiska gräv du gör Thoralf borde du jobba som grävande journalist. Du är ju makalös på att gräva fram både det ena och det andra och gör dessutom en massa andra intressanta reportage.

 
Ingen bild

calle

30 november 2018 22:11

i Värmland skedde nyligen en uteslutning på konstiga grunder.
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/varmland/toppnamn-utesluten-ur-sverigedemokraterna

Thoralf Alfsson

30 november 2018 22:35

Jag känner till fallet och har läst några interna dokument. Det är möjligt att dokumentet kommer publiceras om några dagar på min blogg.

Det som uttrycks i dokumentet är häpnadsväckande!

 
Ingen bild

Cosmik Debris

30 november 2018 22:18

Muslimerna i muslimska Hizb ut-Tahrir har haft seminarium i kommunens lokaler.

"Sayed Jalabi som är ledargestalt för Svenska Hizb ut-Tahrir förklarar från scenen att målet bland annat är att genomföra en statskupp för att kunna införa deras tilltänkta islamiska kalifat.”

”genomföra en statskupp”

Hizb ut-Tahrir hade möte i kommunens lokal
https://tinyurl.com/y76mane9
https://doku.nu/2018/11/30/hizb-ut-tahrir-hade-mote-i-kommunens-lokal/


…och SD utesluter Thoralf?

 
Ingen bild

Pim

30 november 2018 22:21

Man kan ju tycka att det borde ligga i SD:s intressen att belysa att det finns massa moskéer runtom i landet svenskarna inte känner till eftersom du inte ser det utifrån. Inifrån däremot visade ju materialet du publicerade att var det som vilken fullskalig moské som helst.

 
Ingen bild

Laglydig

30 november 2018 23:04

Uteslutning av Thoralf är totalt felaktig! Och de SD:are som har nedlåtit sig till att skriva fruktansvärda kommentarer om en sann Sverigevän har jag inget till övers för.

Oavsett om det blir ett extra val eller inte den 26 maj 2019 så kommer det inte att ändra någonting. Sverige kommer att forsätta förfalla.

År 2022 kommer det bli ett nytt riksdagsval. Media kommer då att fortsätta med samma strategi som i det senaste valet. AFS kommer sannolikt att öka sin andel av rösterna, men jag är tveksam till om det räcker för att komma in i riksdagen.

Däremot kan Ni alla vara säkra på att vi får ett nytt riksdagsparti i Sverige som kommer att skapa nyheter över hela världen!
Ett rent sunni muslimskt parti kommer att ta plats i Sveriges riksdag! Eventuellt kan detta hotas med att ett rent shia muslimskt parti kommer att ta en hel del röster...

När skall Sverige och svenskarna fatta vad som är det verkliga hotet?

 
Ingen bild

Monica Fältsjö

30 november 2018 23:44

Ja Du Thoralf!

 
Ingen bild

Lena1

1 december 2018 00:24

OT
I Danmark skickas dömda kriminella om ska utvisas till öde ö.
Få se om Margot kommer att utdöma Danmark som en rasistisk nation.

https://samnytt.se/danmnark-domda-invandrare-med -utvisningsbeslut-ska-skickas-till-ode-o/

 
Ingen bild

SD-ledaren vill rensa ut bland sina egna

1 december 2018 00:44


ESLÖV Det råder öppet krig inom Sverigedemokraterna i Eslöv. Av interna dokument framgår att gruppledaren Fredrik Ottesen vill rensa ut bland sina egna.

Han vill att två av partiets tungviktare utesluts.
Låst artikel
https://www.skd.se/2018/11/30/sd-ledaren-vill-rensa-ut-bland-sina-egna/


 
Ingen bild

Lämnade innan det fullständigt hade gått över styr!

1 december 2018 00:51

När en av "de 3" i Sd-Kalmarlän berättade planen för mig för några år sedan, så tänkte jag ungefär:
-Men va fan, det är ju helt idiotiskt att göra sig av med Thoralf. Hans insatser är ju en sån tillgång för partiet att de kommer ändra sig, men började inse att jag nog hade fel när det löpande kom påminnelser om "förhållningssätt till Thoralf" under mina sista år!

 
Ingen bild

SM811

1 december 2018 08:27

Inget ännu som är i närheten att man skall fundera på uteslutning.
SD har här gjort bort sig rejält.
De som sympatiserar med dig Toralf kan ju inte vara kvar i partiet.
Klipp era medlemskort och skicka till SD och skriv att anledningen var uteslutningen av Thoralf.

 
Ingen bild

tony1

1 december 2018 08:28

utmärkt ägna dig åt lokalpolitik, vid ett personval seglar du lätt förbi dom andra.

 
Ingen bild

Ola

1 december 2018 08:47

Kommar Jaafar al in i riksdagen thoralf?

Thoralf Alfsson

1 december 2018 08:53

Nej

 
Ingen bild

Pepparholm

1 december 2018 10:13

I Expressen på nätet finns en längre intervju med Jimmie Åkesson. Rubriken är ”Kände verkligen för Åsa Romson”. Jag undrar vad han känner för Thoralf och oss väljare som gillar honom.

https://www.expressen.se/nyheter/val-2018/jimmie-akesson-kande-verkligen-for-asa-romson/

 
Ingen bild

calle

1 december 2018 10:28

troligen är SD ledningen informerade om vilka som bestämmer, och vad det är som gäller.(globala makteliten har förgreningar i allt) och i den agendan finns ej plats för ärliga och förnuftiga och intelligenta personer. så inte konstigt sd blir ännu ett 7 klöverparti.

 

Thoralf Alfsson

1 december 2018 11:32

Jag har läst domedagsartikeln.

Hur många tar Barometern på allvar?

 
Ingen bild

Rune

1 december 2018 11:38

Nej SM811!
Bättre är att stanna kvar i partiet och byta ut ledningen. Partiledningen äger inte partiet. Partiet är inte dess privata egendom. Partiet ägs av medlemmarna och i viss mån av väljarna. En partiledning som inte respekterar medlemmar och väljare måste bytas ut. För att partiet skall återupprättas.
Sverigedemokraterna är ju i grunden en sund folkrörelse.

 
Ingen bild

E

1 december 2018 11:51

Du är helt otrolig Thoralf! I flera år läst din blogg, hade det inte varit för dig tror jag aldrig jag röstat på SD. Vi känner inte varandra, träffats på någon medlems-sammankomst och bytt något ord. Du är en trygghet för mig, SD är det ej längre...Och Maja Dacke och Lena1 ❤❤❤ Älskar starka kvinnor! (Och Trygga män)

 
Ingen bild

Lars Åhlin

1 december 2018 11:59

Jag blir upprörd på dina vägnar, Thoralf. Det är så sorgligt om SD av rädsla för PK-hatet börjar hacka ned sina bästa medlemmar. Men att byta parti är ingen bra utväg; både AfS och MED är så långt från 4% av det är meningslöst att arbeta hos dem.

Finns inte inom SD-ledningen någon som inser att man måste sköta uteslutningsärenden bättre? Exempelvis någon jurist som kan rigga ett system där den anklagade kan bemöta anklagelserna inför medlemsutskottet. Exempelvis genom att efterlikna domstolar genom att ha muntliga förhandlingar, med möjlighet för den "åtalade" att ta hjälp av "försvarsadvokat".

Det är mycket bra att du öppet informerar om processen mot dig när på bloggen.

 
Ingen bild

oveg

1 december 2018 12:14

@Greta Lördag 1 dec 11:26. Läsvärt från Finland, konsten att larma om en ny liten istid och samtidigt påstå att man dementerar:
https://svenska.yle.fi/artikel/2018/01/18/solen-haller-pa-att-ga-i-dvala-en-ny-liten-istid-star-infor-dorren-tro-inte-pa

(via Lena Holfes sida; hur kan hon hinna spana av så mycket)
https://www.lenaholfve.se/dagens-politiker-lakejer

 
Ingen bild

Maja Dacke

1 december 2018 13:08

Tack för omtanken, Lena1, vi känner ju varandra sen länge här hos Thoralf! Och varför skulle jag inte våga berätta?! Sanningen står mycket högt hos mig. Liksom hos min f d man - salig i åminne.

Jag har lärt mig att oavsett religion eller religionsbefriad är människor sanna eller osanna = djävlar, gangstrar ... Nu vet jag ju också att girigheten dominerar i världen som den nog alltid gjort. Girighet och maktgalenskap finns överallt - vi ser detta dagligen.

Jag brukar tänka/säga: att de aldrig reflekterar över att de inte kan ta med sig något av det världsliga när de går ... Samlar de för sina efterlevande? Som ofta inte tackar dem och helst ville ha allt redan innan föräldern gått ... och kanske hjälper denne på traven.

Ondskan är något vi får leva med tills den går under - som det signaleras om på nätet. Vi kan bara hoppas. Men här i landet har den slagit rot ...

Jag minns en astrolog som på 1990-talet visade på att Sverige skulle gå i botten - hur otroligt det än verkade på den tiden. Han förklarade hur och ... Vi har idag facit.

På tal om muslimer och muslimer. Många har flytt från sina länder och möter sina djävlar här istället. Det är dem som jag ömmar för och beklagar.

Jag har mött dem som vill anpassa sig och leva med sin goda tro privat men är besvikna på myndigheter och ser sig svikna av regimen i landet som ger företräde till deras bödlar. Det är just dessa människor vi nordbor ska omhulda och hjälpa så gott vi kan - inte förrädiska, hatfyllda och maktgalna personer. Så spara på tillmälen och fula kategoriska ord!

.

 
Ingen bild

Lena1

1 december 2018 13:11

@Rune Men är det möjligt att ställa sd-ledningen mot väggen? De ligger ju flera steg före. Enda sättet är att ändra i stadgarna för att stoppa deras framfart, dessutom har de ju medlöpare överallt.

@E tack för uppmärksamheten;)

Här en video med Lars Bern, han kommenterar Hillery Clintons helomsvängning i migrantfrågan om öppna gränser. lars tror att Hillery som ju företräder globalisternas önskan om helt öppna gränser, att de insett att de nationalistiska strömningarna är så starka nu att misslyckats totalt.

https://www.youtube.com/watch?v=kfR5134NpGM

 
Ingen bild

Maja Dacke

1 december 2018 13:12

Rune Lördag 1 dec 11:38

Precis mina tankar - stanna kvar, ni gräsrötter, och kämpa!

 
Ingen bild

Ola

1 december 2018 13:13

Anders Ahl utesluts kort efter dig. Vad händer Thoralf?
Varför gör man såhär? Är ni hot mot SD eftersom ni har sådan stor kompetens?

 
Ingen bild

Maja Dacke

1 december 2018 13:21

Tack, E Lördag 1 dec 11:51, starka kvinnor och starka män är de som kan hålla livet vid liv!

Men i SD ville man inte ha sådana kvinnor utan hellre bimbosar, som kan sköta marktjänst o d och utstråla, ja, ni vet vad. Och så blev de av med de starka, sanningsenliga, initiativrika. Kul för dem!

 
Ingen bild

Oliver

1 december 2018 13:45

Vad är Therese för stolpskott???

 
Ingen bild

Stefan

1 december 2018 14:44

Vad Barometern skriver så är det bluff och båg idag skrev dom att Kalmar skulle översvämmas inom en framtid när man gick ner till havet var vattenlinjen 1 hel meter under det normala så Barometern väntar väl på en Tsunami av Bibliska mått Så håll ut Toralf du är utsatt för dårskap och avundsjuka av stora mått!!Men du har stort stöd också!!!Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< November 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards